Spring til hovedindholdet
Emne: Artikler om spillerne og klubben 2019 (Læst 2875 gange) forrige emne - næste emne

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019

Svar #45
Citer
Det er netop som du skriver her, man skal tage ansvar for egen situation. Nu står der ikke noget om Blume gik til DN eller omvendt men blot det at de faktisk talte sammen var det jeg faldt over
@Martinstranger

Jeg kan ikke tolke det anderledes end at Blume har forhørt sig hos DN, da han jo netop siger, at han var uforstående for sin situaiton og fik at vide at han skulle holde sig klar, og at det må man tage med.

Sammenholdt med situationen omkring Kanstrup, hvor det blev understreget af klubben, at PCs/DNs kontor havde åbne døre, hvis spillerne ønskede det, men at man ikke som sådan rendte rundt og gav updates på må og få.

Sådan har jeg 100% fået tolket de sager. Jeg ved ikke om jeg tager fejl. Men kan ikke se hvorfor det ikke skulle forholde sig sådan.
Du tolker bare løs ;)

Der stod ikke nogen steder om den ene eller anden havde foranlediget samtalen - derfor glædede jeg mig blot over der var en samtale  ;D   Baggrunden for det, var at der tidligere har været kritik/debat af manglende samtaler internt i GF - derfor syntes jeg det var befriende, at der var en der stillede sig frem og sagde han havde fået de svar han kunne forvente (formentlig ikke de svar han ønskede).

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019

Svar #46
Bare se på AaB der overhovedet ikke har kunnet sætte sig op til kampene i nedrykningsspillet, sikkert fordi tankerne allerede er henne ved de kommende EL-playoff kampe, da de allerede mere eller mindre var sikret overlevelse fra 1. kamp.
Men hvad så nu - vil vi være mentalt til stede i de afsluttende kampe eller bliver det en uinspireret indsats som vi har set før ???

Nu byder PM ind - han vil gerne i Europa med GF (jeg havde været overrasket hvis han havde sagt andet - det ville lyde lidt dumt) AGF-målscorer sigter efter Europa - AGF - Superliga - Fodbold

 
Simple Audio Video Embedder