Spring til hovedindholdet
Emne: Talentarbejdet i AGF (Læst 5783 gange) forrige emne - næste emne

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #30
Både U19 og U17 tabte til AAB....resultat hhv 2-3 og 0-2. ÆV!

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #31
Både U19 og U17 tabte til AAB....resultat hhv 2-3 og 0-2. ÆV!
U19 måtte vel også stille op uden alle de spillere der er udtaget til i morgen?

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #32
Der er blevet forlænget med Ammitzbøll til sommeren 2021: Ny aftale med Alexander Ammitzbøll 
 - AGF Fodbold

Spændende om det betyder at man ikke vil hente en ekstra angriber til sommer eller om man mener at to deciderede frontangribere er nok?

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #33
Der er blevet forlænget med Ammitzbøll til sommeren 2021
Faktisk til 31/12-2021. 

Så venter vi på en forlængelse af Lunding. Skal helst ikke vente indtil 3 mdr. før udløb som her. Lunding har pt. kontrakt resten af 2019.

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #34


Så venter vi på en forlængelse af Lunding. Skal helst ikke vente indtil 3 mdr. før udløb som her. Lunding har pt. kontrakt resten af 2019.

Den forlængelse skal være klubbens 1. prioritet. Vil være katastrofalt, hvis ikke der bliver forlænget og gerne med de maksimale 5 år.
Jeg tror, FCN har fortrudt de ikke forlængede med Andreas Skov i sommers. Det kan blive rigtig dyrt, når man ikke viser rettidig omhu.
Penge er ingen garanti for succes, men det er en forudsætning.

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #35
Fint med Alexander, helt klart, men ja, Lunding er selvfølgelig mere påtrængende. På bare fem kampe er det bare også blevet en noget mere tricky sag. For hvad skal Kasper tilbydes nu? Hans markedsværdi er steget pænt dramatisk på en måned, men hvordan skruer man en kontrakt sammen, der afspejler det?

På den ene side: Lunding må regnes som fast mand netop nu. Han har spillet sig på, og i den grad ikke af igen. Han har spillet sig på, så vi nu kan transfer-diskutere, om vi har brug for en “back-up for Lunding”. Meningsløst emne for bare en måned siden. Han er helt sikkert også blevet bemærket andre steder.

På den anden side: Han er stadig kun 19, og hvad der “kommer let”, kan også gå let (det er ikke kommet let, men han kan også få et formdyk og ryge ud af start-11 igen).

Hvordan vil PC balancere de faktorer? Hvilken kontrakt vil det udmønte sig i? Hvor Lunding var sidestillet med Ammitzbøll ved nytår, er han det klart nok ikke mere. Alexander har på en helt anden måde stået med hatten i hånden, før han forlængede. Det gør Lunding ikke nu.

Heldigvis virker han jordbundet, moden og fornuftig. Så man kan håbe, at han ser, at han er bedre tjent med at blive i AGF, etablere sig yderligere og sigte mod at blive endnu mere en profil. Frem for at ville høste frugterne af noget ret beset stadig rimelig spinkelt, skifte klub og starte forfra med det hårde slid med at etablere sig.

Vi får ham næppe til at forlænge i fire eller fem år, sådan som vi måske havde kunnet ved nytår. Hvis jeg var Kasper Lunding, ville jeg lige nu gå efter at forlænge med to.

 

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #36
Ift. de unge talenter synes jeg man skal skele til den model FCK og FCN bruger. De forlænger/fornyer løbende kontrakterne så de reflekterer spillerens position i truppen. Mener f.eks. Cornelius nåede at lave nye kontrakter 3 gange inden han blev solgt første gang.

Så hvis Lunding f.eks. forlænger med 4 år men allerede næste år er en endnu større profil, inde omkring U-21 landsholdet m.m. så laves der en ny hvor lønnen løftes igen og der lægges 1 år mere på aftalen. Naturligvis med den aftale at man siger ja til et tilbud der er rigtigt for både spiller og klub.

Set fra Lundings side ville jeg heller ikke være bange for en lang kontrakt. Fortsætter han udviklingen skal der nok komme gode tilbud og han har heller ikke interesse i, at udenlandske klubber kun henter ham fordi hans kontrakt er udløbet e.lign (i hvert fald ikke før han er betydeligt ældre). Det er den sikre vej til at komme nederst i hierarkiet - så er det meget bedre at havne et sted hvor klubben har investeret et væsentligt beløb i ham.

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #37
Så har Lunding også forlænget - frem til 2022: Lunding forlænger - AGF Fodbold

Godt at se noget rettidig omhu fra PC. Mon ikke også snart Hvidt forlænger sin aftale.

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #38
Fandeme en god nyhed. 5 kampe om at etablere sig. Så bliver man god.

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #39
En fantastik god nyhed med Lunding i AGF til sommeren 2022 - håber Lunding bliver en vigtig del af det AGF, som langt om længe leverer sportlige succesfulde resultater i toppen af dansk fodbold.
In the country of the blind the one-eyed man is king [Greek proverb].

KSDH

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #40
Det er perfekt... 

Der er nu en plan for alle de unge omkring førsteholdet. De er enten solgt, udlejet eller på længere kontrakter. Fedt!


Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #42
Også gode nyheder, at Benjamin Hvidt er i AGF frem til udgangen af 2021. I mine øjne har Hvidt et stykke op til startelveren, men unge spillere kan tage store ryk, både fysisk og nok endnu vigtigere på det mentale plan.
In the country of the blind the one-eyed man is king [Greek proverb].

KSDH

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #43
Yes! Og så helt til sommer 22! Hvidt er hvid i tre år endnu, og desuden er Thøgersen og Hausner sikret frem til næste sommer - og Kaastrup til nytår 20/21. Altså er der styr på alle Young Guns nu. :)

Sv: Talentarbejdet i AGF

Svar #44
Det er en rigtig god nyhed. Jeg synes det er fin timing. Man kan sige det havde vaeret billigere for fem kampe siden, men dels har vi behov for kun at lave laengere kontrakter med de unge spillere vi er ret sikre paa, dels havde der vaeret lagt op til en genforhandling snart alligevel, hvis han kort efter var blevet starter. Han skal jo have en loen der nogenlunde afspejler hans position i truppen, men den er sikkert stadig i den relativt lave ende - og kan saa forhandles op sammen med en forlaengelse i god tid inden den nuvaerende udloeber hvis han fortsaetter sin udvikling (og han ikke bliver solgt). Lunding er ogsaa vaerdifuld som pejlemaerke for de andre unge - og selvfoelgelig som lokalt islaet, en spiller der indimellem hiver lidt ekstra frem at nyde og maaske ogsaa paa et tidspunkt et godt salg for os. Omvendt kunne det ogsaa koste paa en del parametre hvis vi ikke kunne forlaenge og han bare blev fisket af en anden klub saa snart han fik sit gennembrud eller var taet paa det.

 
Simple Audio Video Embedder