Spring til hovedindholdet
Emne: Lidt nyt fra træningsbanen (Læst 6556 gange) forrige emne - næste emne

Sv: Lidt nyt fra træningsbanen

Svar #60
Der var næsten fuldt hus til træningen i dag og kun Blume deltog ikke på vanlig vis, mens nogle af de etablerede kun var med i dele af træningen.
Og der blev gået til stålet og flere var nede at ligge. Værst gik det ud over Amini, der måtte have is på anklen og Tingager, der såmænd fik en bold i hovedet. Der var virkelig gang i de unge, som strutter af selvtillid. Kunne godt tænke mig at se noget mere fra Toutouh. Riel og Mmaee deltager ikke.

I forhold til hovedskader ser vi næppe mere til Backman i denne sæson, mens det er et mere åbent spørgsmål, hvornår Patrick og Munksgaard er tilbage. De giver udtryk for, “at de lige mangler det sidste”, så mon ikke man fortsætter uden, så længe andre tager fra.

Sv: Lidt nyt fra træningsbanen

Svar #61
I et interview med Lunding i Stiften forleden, lød det til, at han så sig egen hovedskade som mindre end de øvriges. Det var dog noget uklart, om han mente, at han var klar til søndag eller første senere.

Til træningen torsdag var Lunding dog den af spillerne, der først trak sig fra boldøvelserne. Her deltog Munksgaard, Patrick og Backman til det sidste, men som jeg hørte det, er Backman ikke med mere i denne sæson. Dejligt at Munksgaard er helt klar, og så kan man kun blive glædeligt overrasket, hvis Patrick og/eller Lunding er med igen søndag.

Sv: Lidt nyt fra træningsbanen

Svar #62
Der er vitterligt ingen grund til, nogen af de 3 skal risikere noget som helst. Langt vigtigere alle er helt klar til pre-season.
Penge er ingen garanti for succes, men det er en forudsætning.

 
Simple Audio Video Embedder