Spring til hovedindholdet
Emne: Lidt nyt fra træningsbanen (Læst 4459 gange) forrige emne - næste emne

Sv: Lidt nyt fra træningsbanen

Svar #45
Jeg fik kun en melding om, at han deltog i træningen på lige fod fra start, så jeg formoder da, han var med hele vejen. Men det må vi lige få bekræftet fredag, da jeg mener, der er træningsfri i dag.
Uanset hvad må han alt andet lige halte en del efter fysisk. Mig bekendt kan man ikke lave det vilde rent fysisk hvis man er ramt af en hjernerystelse. Men gad godt vide om ikke de overvejer om han skal spille med sådan en beskytter som Morten Karlsen spillede med i sin tid efter han havde været ramt af et par alvorlige hjernerystelser. Det er jo ikke kun hans fodboldkarriere han skal tænke på - langtids-konsekvensen af gentagne hjernerystelser kan være ret uhyggelig ud fra hvad man har set i NFL og andre steder.

Sv: Lidt nyt fra træningsbanen

Svar #46
Desværre ingen Backman i 11 mod 11 i dag, og A-opstillingen var den gammelkendte.

Sv: Lidt nyt fra træningsbanen

Svar #47
Citer
Niklas Backman var med i duelspillet i begyndelsen af dagens #ultratwitteragf-træning. Hvorvidt han er i spil til mandag vides dog ikke.
Skipper fra TVOJ i dag på twitter.

Twitter

Sv: Lidt nyt fra træningsbanen

Svar #48
Noget tyder på, at man tester ham og prøver ham gradvist, men ikke gode  tegn, at han ikke var med i 11 mod 11. Men nu er røgsløret totalt, for vi hører ikke mere før kort før kampen, når truppen offentliggøres.


Sv: Lidt nyt fra træningsbanen

Svar #49
Citer
Det er svært for mig at vurdere. Man skal godt nok fare med lempe ift hjernerystelse. Det ved jeg af erfaring. Men som jeg ser det måske først i spil til evt playoff af den ene eller anden art.
---
Jeg kender desværre til tilfælde - på det helt personlige plan - hvor man aldrig kom til at spille fodbold igen.
Kim Robin Graahede
på twitter.

Han skriver iøvrigt, at Backmann ikke er i spil til mandag.

Twitter

Sv: Lidt nyt fra træningsbanen

Svar #50
Det var lige før, at alvorlige hovedskader var ved at blive et stort problem i vores forsvar, men nu lysner det da lidt:

Munksgaard undgik en hjernerystelse og træner allerede let med igen. Backman er tilbage på banen, og træner med bold sammen med de øvrige spillere.

Så alt tyder på, at vi får begge af se videre frem i forårssæsonen.

Sv: Lidt nyt fra træningsbanen

Svar #51
Dennis Bjerre har i Stiften et interview med Backman, som ikke kan melde ud, hvornår han er klar. Han er bare glad for, at han kan træne helt med. De tager det dag for dag.

Han skriver også, at Munksgaard ikke har hjernerystelse, men kun var i styrkelokalet. Det sidste er dog ikke helt korrekt, da han også var ude at løbe og selvtræne på græs i dag.

 
Simple Audio Video Embedder