Spring til hovedindholdet
Emne: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd (Læst 4103 gange) forrige emne - næste emne

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #15
Grabara var klart MoM. Sikke en autoritet han spiller med også selvom han teknisk mangler noget, men han er iskold i alt hvad han laver.

Redningen er så tæt på, men jeg er ikke roligt, før vi er matematisk sikret. Jeg kan stadig huske Randers hente 21 point i 15 kampe på os for 9 år siden.

Jeg håber, DN i resten af kampene vil bruge Hvidt på den 6er position. Det er spild af Stages spidskompetencer, at han skal spille den position og så håber jeg, den næsten sikre redning vil give noget mere ro i boldomgangen, spillerne virke ofte alt for febrilske og bliver nemt presset til tekniske fejl.

Ahh at Horsens skal kunne hente en 21 måls forskel via 2 sejre og et nederlag, det skal der mere end brændt barn til at tro at det kan gå galt (SønderjyskE skal vinde sine tre sidste for at komme op på os, og så kan Horsens jo højst vinde 2)

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #16
Hvor spilles kampen:

Live:
Ceres Park
TV:
TV3Sport  - Who cares - Ceres Park skal fyldes op

 Form barometer
AGF: U – V – V
Sønderjyske: U – T -  T


Generelt for Dødens pulje:
Point udvikling i gruppen:Karantæne info:
AGF:
Næste gule kort: Jakob Andersen
Gult kort 6 point: Jens Stage
ACH:
Næste gule kort: Peter Nymann, Mathias Nielsen, Mikkel Qvist, Kasper Junker, Mads Juel Andersen, Sivert Heltne Nilsen

SE:
Næste gule kort: Thomas Juel-Nielsen, Johan Absalonsen
VB:
Næste gule kort: Melker Hallberg, Allan Sousa, Vladis Emmerson, Kjartan Finnbogason
Gult kort 4 points: Adam Jakobsen, Arbnor Mucolli, Tobias Mølgaard
Gult kort 6 points: Jacob Schoop, Imed LouatiTabel:
Nr.NavnK.P.
1.AGF2938
2.ACH2932
3.SE2929
4.VB2927

Vores anden gæstekommentator er vores ven fra Horsens - Nicolaj Birk

Hvordan synes du om Sønderjyske som klub?

Jeg har kæmpe respekt for Sønderjyske, og ser dem som en af de stærkest drevne klubber i Danmark. Det er en klub, som i sin tid hentede inspiration i AC Horsens, men som vi (ACH) henter inspiration i nu. De har brugt deres ressourcer på den rette måde, og jeg synes deres nye projekt er meget interessant. Jeg tror at de bliver gode i næste sæson, hvor Glen har haft lidt mere tid med holdet.

Hvis du skulle stille et hold ud af de 4 trupper i 4 4 2 opstilling, hvordan ville den så se ud?

Mielitz
Stage – Backman – Luijckx – Lumb
Amini – Hansson – Rømer - Ankersen
Mortensen - Lieder

Hvordan ender kampen?

AGF vinder kampen med 2-0. Sønderjyske har offensive problemer, og AGF virker stærke

Jeg skylder lige Nikolaj at fortælle at svarene er afgivet inden aftenens kamp
Selvom jeg har nedsat hjertefunktion, så vil det altid banke for min klub
AGF
Vi kommer stærkere tilbage

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #17
Jeg håber det nok egentlig mest, fordi jeg helst ser de to kanter udgøres af Ankersen/Bundu og Sana bliver på bænken (medmindre han er kommet i gear). Spillet har en tendens til at blive trukket alt for langt ned i tempo og centreret omkring kun en spiller, når han er med - der var en helt anden dynamik sidste gang og den ser jeg os gerne gå efter igen.
Jeg er ret sikker på, at Sana spiller som han bliver bedt om af David og at det er en bevidst taktik at Sana falder ned i banen og samler op, når han spiller centralt. Men som erstatning af Ankersen på fløjen vil det vel ikke skulle være hans rolle, hvis vi allerede har tre andre på den centrale midtbane. Jeg synes så bare ikke, at Sana har spillet så godt i de få kampe, hvor han har spillet fløj.
Sana må for min skyld gerne søge ned for at hente bolden indimellem.

Problemet er (efter min mening) at han spiller for langsomt og har for mange touch på bolden. Spillet går simpelthen for ofte i stå, fordi han skal røre bolden 7-8 gange eller dreje rundt om sig selv, i stedet for at være fremadrettet og få sat tempo.

Det er naturligvis meget firkantet sat op - for indimellem kan han også det som jeg efterspørger. Det er bare for ofte han gør det andet og det begræder jeg - går ud fra det er derfor DN har sat ham på bænken.
En anden ting er at de andre spillere søger ham rigtig meget (måske efter ordre) og det derfor bliver en meget ensidig måde vi spiller på. Det syntes jeg ikke er så udtalt når han ikke er med, så er der ikke en anden der på samme måde suger boldene til sig.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #18
Jeg har ledt efter en hat her i jordhulen jeg kan lette på. Juelsgaard spillede efter min usle mening en yderst fornuftig kamp i går - og det brandærger mig at det smukke indlæg til Mortensen ikke blev omsat til mål.
Men robuste tacklinger, en god placeringsevne krydret med autoritet og en generel flot indsats.
Jeg har før, ja hvordan skal jeg sige det; ikke været ret tilfreds MEN
Julesgaard, den kamp her; den var bare i orden!!
Tak!
Hellere stiv og i godt humør end ædru og småkedelig

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #19
Jens Stage er min MoM i går.

Grabara var rigtig god, men Stage vinder alt som defensivt anker og redder kastanjerne ud af ilden for de knap så velspillende holdkammerater. Jeg er ikke sikker på, at 6'er-positionen er Stages ideelle position (måske mere en 8'er på sigt), men det har godt nok været stærkt i de sidste par kampe.

Dårlig kamp, grim arbejdssejr og ny sæson i Superligaen (Langt større risiko, da Randers indhentede os).


Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #20
Jens Stage er min MoM i går.

Grabara var rigtig god, men Stage vinder alt som defensivt anker og redder kastanjerne ud af ilden for de knap så velspillende holdkammerater. Jeg er ikke sikker på, at 6'er-positionen er Stages ideelle position (måske mere en 8'er på sigt), men det har godt nok været stærkt i de sidste par kampe.

Jeg kunne også se Stage som en 8´er på sigt.....ville være fedt at se 2 lokale, Hvidt på 6´eren og Stage på 8´eren.....Hvidt skal lige ha´lidt mere erfaring, så er den der.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #21
Har længe fulgt med og nydt de fornøjelige debatter her på siden, uden selv at deltage.
Men har via jobbet fået 4 billetter til torsdags kampen, jeg ikke selv kan bruge. Så hvis nogen vil overtage så send mig en besked (de er naturligvis gratis/sponsor billetter)

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #22
Velkommen og tak for buddet. 

Lige præcis torsdag kan jeg end ikke bruge mit sæsonkort, for føste gang i jeg ved ikke hvor længe (påskefrokost samme dag).
Men jeg synes det er fedt nok når folk tilbyder medfans deres billetter.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #23
Jeg vil også sige velkommen og tak for tilbuddet. Lige  præcis på torsdag flasker alting sig faktisk således, at jeg kan få hele den AGF-loyale familie fra København med på stadion, og jeg kunne virkelig godt have brugt de fire billetter. Uheldigvis havde jeg allerede nået at købe billetter til hele banden.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #24
Med AaBs indstilling i den anden pulje, er det nu godt som sikkert, at det er dem, vi skal møde i første heat af play off. Og lur mig om DN ikke fordeler kræfterne lidt, så det er i morgen, at nogle af de belastede bliver skånede, så de ikke kører træt inden de “rigtige” kampe. Men det behøver vi nødvendigvis ikke at blive dårligere af i morgen.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #25
Hvordan var det med karantaener, tager man bare pointene med over? Kan ikke helt huske det fra sidste saeson. Vi skulle helst ikke have for mange karantaener og der kan maaske ligefrem vaere en ide i at traekke en karantaene der kan afvikles inden - hvis det ikke bliver nulstillet?

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #26
http://divisionsforeningen.dk/wp-content/uploads/2018/06/Disciplinære-bestemmelser-01072018.pdf

Citer
[img width=588.135000 height=841.900000 alt=page4image1274466288]http://blob:https://agf-forum.dk/62c91109-952e-41fc-b79a-c5f57c9fbcc6[/img]Efter 33. runde i 1. division og 36. runde i Superligaen nulstilles karantænepoint, dog ikke uafsonede karantænedage som følge af enten to gule kort eller direkte rødt kort i samme kamp. Det betyder, at optjente karantænepoint nulstilles inden playoff-kampen om Danmarks lavest rangerende UEFA plads og kampene om op- eller nedrykning mellem hold fra Superligaen og 1. division.
Hvis spilleren efter tildeling af rødt kort (enten to gule kort i samme kamp eller direkte rødt) har ikke-afsonede karantænedage på det tidspunkt, hvor holdet forlader eller vinder pokalturneringen, uanset om karantænen idømmes i forbindelse med seneste eller tidligere pokalkampe, afsones karantænen umiddelbart efter i den ordinære turnering på klubbens 1. hold.
Uanset antallet af optjente karantænepoints bortfalder en karantæne, hvis den er optjent ved tildeling af et enkelt gult kort i den sidste kamp, hvor spilleren forlader eller vinder pokalturneringen.
[/color]Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #27
Truppen er identisk med sidst bortset fra, at Toutouh og Hausner erstatter Blume og Thøgersen.

I start 11 har Stiften Toutouh, Sana, Hvidt og Guira i stedet for Blume, Ankersen, Bundu og Amini.
Karantænereglerne betyder så, at alt ruller videre indtil den afgørende play off, hvor alt bortset fra uafsonet rødt slettes.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #28
Bemærkelsværdigt, at Blume på den måde skifter mellem at være i startopstillingen og helt udenfor truppen. Men han kan selvfølgelig være småskadet. 

Hausner med i truppen igen kunne antyde, at han måske kan få lidt chancer nu. Dog er det vel tvivlsomt at han kommer til at starte, nu hvor Anbo også er med. 

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #29
I Stiftens bud på en startopstilling starter Toutouh på kanten. Det er forhåbentligt løgn.

 
Simple Audio Video Embedder