Spring til hovedindholdet
Emne: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd (Læst 6069 gange) forrige emne - næste emne

Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Denne kamptråd bliver lidt speciel, da vi indenfor 3 dage skal møde Søndejyske
Første part af tråden kommer nu, mens anden part, der udelukkende kommer til at bestå af fakta oplysninger, bliver smidt ind som et indlæg i tråden dagen efter kamp 1
Indenfor et par dage kommer der også en vurdering fra vores ven fra Horsens Nikolaj Birk, som kommer med i tråden til kampen herHvornår spilles kamp 1:
Mandag d. 15.04.2019 kl. 19.00

Live:
Sydbank Park
Stadionvej 7
6100 Haderslev
Opført 2009


TV:
TV3Sport

Deres vigtigste spiller:   Topscorer Mart Lieder har scoret 6 mål

Head to Head

Indbyrdes kampe:
Der er spillet 32 kampe mellem de to klubber
Set fra vores side: V 12, U 10, T 10


03.08.2019: AGF - Sønderjyske 1-015.02.2019: Sønderjyske - AGF 2-0
Form barometer
Sønderjyske: T - U - T
AGF: T - U - V


Generelt for Dødens pulje:
Karantæne info:
AGF:
Karantæne ved næste gule kort: Jakob Andersen
Karantæne - Gult Kort 6 points: Jens Stage

ACH:
Karantæne ved næste gule kort:  Sivert Heltne Nilsen, Mads Juel Andersen, Peter Nymann, Mathias Nielsen
Karantæne gult kort 6 points: Oliver Drost

SE:
Karantæne ved næste gule kort: Thomas Juel-Nielsen, Johan Absolonsen
VB:
Karantæne næste gule kort: Kjartan Finnbogason, Melker Hallberg, Allan Sousa, Vladis Emmerson
Karantæne - gult kort 4 points: Arbnor Mucolli, Tobias Mølgaard, Adam Jakobsen
Karantæne - gult kort 6 points: Imed Louati og Jacob SchoopTabel:
Nr.NavnK.P.
1.AGF2835
2.ACH2832
3.SE2829
4.VB2824

Udover at være Vejle fan, så er denne uges fan også journalist.

Sebastian Stanbury, 32 år gammel Journalist på Tipsbladet siden oktober 2012.


Hvis du skulle smide en slutstilling op i puljen bedømt på forårets kampe indtil videre hvordan ville den så se ud?
AGF
SønderjyskE
Horsens
Vejle
AGF er det bedste af de fire hold. Det bør I i hvert fald være det.
Vejle er i nogenlunde spillemæsig form, men der er for langt op, og det kniber med hver gang at få de resultater, som spillet berettiger til.
Horsens har gang i et dårlig forår – én sejr i foråret, mod Vendsyssel der spillede en time i undertal – så selv om SønderjyskE er svingende, rykker de op på andenpladsen i puljen.


Hvordan ser du på Sønderjyske som klub?
Jeg er ikke imponeret af SønderjyskE i denne sæson. Der er ikke profiler i størrelse med nogen af dem, vi tidligere har set i Haderslev, og resultaterne har været svingende med pil nedad. Desuden var forløbet omkring trænerskiftet fra Claus Nørgaard til Glen Riddersholm ganske usmidigt. Og SønderjyskE ligger lige nu til at skulle i playoff, hvilket selvsagt ikke matcher målsætningen.
Set over det seneste årti har SønderjyskE til gengæld gjorde det langt bedre end forventet. Da klubben rykkede op i 2008, forventede mange, den ville rykke ned efter én sæson. 11 år senere er den der endnu. I mellemtiden har følgende klubber prøvet at rykke ud af Superligaen: Vejle (én gang), AC Horsens (to gange), AGF (to gange), HB Køge (to gange), Randers (én gang), Esbjerg (to gange), Lyngby (to gange), Silkeborg (tre gange), Viborg (to gange), FC Vestsjælland (én gang), Hobro (én gang) og FC Helsingør (én gang). Så SønderjyskE har haft en imponerende stabilitet og har oven i købet vundet medaljer og spillet i Europa undervejs.


Hvordan ser du på AGF som klub?
AGF er jo den klub, som hele Superligaen holder af at pege fingre af, når det ikke går, som man drømmer om i Aarhus – og det er jo ret tit. Når det så er sagt, synes jeg egentlig, at AGF'erne ikke kan kritiseres alt for meget i denne sæson. Ja, de ville gerne have været i top seks, men nåleøjet er smalt. Fire klubber, FCK, FC Midtjylland, Brøndby og FC Nordsjælland, har været med i top seks alle tre sæsoner, man har spillet efter den nuværende struktur. Det efterlader to pladser til de resterende 10 Superliga-klubber, som alle ønsker at nå derop. Derfor bliver det nogle gange lidt af et lotteri om, hvem der kommer med, og det var ikke AGF's tur i år. Det bliver det i en af de kommende sæsoner. Men når man ikke er vant til at spille top seks, kan man heller ikke tage det for givet, at man kommer derop i en given sæson.

Hvordan ender kampen?
Det er efterhånden mange kampe siden, AGF har tabt til SønderjyskE. Det sker heller ikke denne gang. AGF får ét point med fra Haderslev efter en kamp, der slutter 1-1.Denne gang har jeg bedt en journalist med indgående kendskab til AGF svare på spørgsmålene til kamptråden.


Kim Robin Graahede,
Sportsjournalist på Århus Stiftstidende, tidligere BT og Tips-bladet
Har dækket AGF tæt i mere end 15 år


Hvis du skulle udpege en spiller fra hvert hold, som vi skal holde øje med.
Hvilke spillere ville du så vælge og hvorfor?


Hos AGF vil jeg pege på Mustafa Amini. Han har været forårets bedste AGFer, og er en vigtig brik både defensivt og offensivt. Han arbejder stenhårdt, er blevet fremragende til at bryde modstandernes angreb og er selv en trussel med sit dynamiske løb med bolden. Og når der - som mod Horsens - også kommer mål med i ligningen, er han - i min vurdering - nærmest uundværlig for AGF. Han bliver nøglen til succes i de kommende kampe mod Sønderjyske.

Sønderjyske spiller ofte godt, når Alexander Bah er med. Han er lidt i stil med Amini en yderst dynamisk spiller, der løber mange meter, men som også har spilintelligens og kan noget på egen hånd. Ham skal AGF holde i kort snor.


Hvad bliver afgørende i gruppe E45syd?
 
I de her kampe spiller det mentale overskud en enorm rolle. AGF spillede ikke godt i den første kamp mod Vejle, men fik alligevel uafgjort, og det var tydeligt, at de mod Horsens havde noget at bevise. Horsens har spillet skidt i lang tid, men fik en lille succesoplevelse med deres indledende pointdeling i Sønderjyske, hvor de stod godt defensivt. Det blev åbenbart en sovepude for dem mod AGF, og det viser lidt om vigtigheden af den mentale parathed i de her gruppekampe, hvor det ikke altid er det bedste fodboldhold, der vinder, men mere dem, der lægger mest i duellerne og som har hovedet med.

Hvordan tror du kampen ender?

Jeg tror AGF vinder. AGF har det bedste hold, kommer stort set altid til chancer, og selvom jeg kan læse mig til, at de i Sønderjylland mener, at deres hold spiller noget af det lækreste bold i Superligaen, må jeg erklære mig ganske uenig. Rammer AGF eget niveau, bør det betyde tre point.

Ordet er frit

Det bliver interessant at se, hvordan David Nielsen vil gribe kampen an. Han stillede jo med en ny formation i Horsens, og det vil undre mig meget, hvis han ikke giver genvalg til samme start-11'er, hvis alle er klar.


 

“At skabe chancer mod AGF er som at tilrage sig klamydia i et kloster”.... så pænt svært!
Jesper Simo i kampen 17.06.2020 mod FCN

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #1
Dommerfacts til mandagens kamp:

Anders Poulsen har hidtil dømt AGF 4 gange i sæsonen:
Kort til AGF i snit: 2,5
Kort i AGF kampe: 4,5

Anders Poulsen har dømt SønderjyskE 2 kampe:
Kort til SDR i snit: 1,5
Kort i SDR kampe: 4,5

Når SDR spiller hjemme giver han som i gns 1,5 kort til SDR og 3 kort til udeholdet.

Lidt pudsigt med det høje snit i kampe med de to hold, da Anders Poulsen ligger nummer 11 i snit over kort i kampe af de 13 dommere, der har dømt i Superligaen denne sæson (han giver i snit 3,3 kort per kamp)

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #2
Munksgaard forventes klar Men nu skal AGF da gå efter den der plads i Europa - JP Aarhus
Til gengæld når Backman nok ikke at blive det.

DN siger vi skal tage glæden med på banen som mod Horsens efter de havde fået tudet ørerne fulde om hvor ringe de var mod Vejle. Derudover
Citer
Nu skal vi op mod en helt anden modstander end Horsens. Vi skal prøve at gøre det samme som mod Horsens, som vi har haft succes med tidligere. Vi var ekstremt fremadrettede og havde voldsom fart i vores spil. Systemet er en ting, men spillere som Mustafa Amini og Mustapha Bundu har et fantastisk samarbejde, Jakob Ankersen håndterede at spille højre back, selv om han ikke fattede en skid af, at han skulle gøre det, da Alexander Munksgaard gik ud. Men det viser, at vi er stærke som hold,« understreger David Nielsen.
"Nogen drømmer om at spille for de største klubber - jeg har bare drømt om at spille for AGF" citat Frederik Ihler

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #3

Munksgaard forventes klar
 
  
Det blev han så ikke: Truppen mod SønderjyskE - AGF Fodbold

Så nu har vi altså to af de faste startere i forsvaret ude med hjernerystelser. 

Toutouh er desuden også ude, hvilket kan være relevant, hvis David vælger løsningen med at sætte Ankersen på backen. Anbo er dog udtaget, så det bliver interessant om han får sin superligadebut. Det kunne være fint at se ham i aktion, men selvfølgelig mere oplagt, hvis vi allerede havde sikret os.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #4
Der burde vaere en hvis chance for at Anbo faar debut, hvis ikke fra start saa senere hvis vi kan komme foran. Det kan blive gavnligt senere, men ja, det havde vaeret rarere hvis vi var sikret. Hvis vi starter med Anker paa hoejre back, er det lidt aergerligt Kaastrup ikke er klar, saa vi kunne faa en kamp med Kaastrup og Lunding paa kanterne. Maaske kunne Sana laegges derud saa baade ham og Blume kan spille - og ellers kan Guira jo komme ind og saa kan Stage placeres hvor der nu mangler en...

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #5
Der burde vaere en hvis chance for at Anbo faar debut, hvis ikke fra start saa senere hvis vi kan komme foran. Det kan blive gavnligt senere, men ja, det havde vaeret rarere hvis vi var sikret. Hvis vi starter med Anker paa hoejre back, er det lidt aergerligt Kaastrup ikke er klar, saa vi kunne faa en kamp med Kaastrup og Lunding paa kanterne. Maaske kunne Sana laegges derud saa baade ham og Blume kan spille - og ellers kan Guira jo komme ind og saa kan Stage placeres hvor der nu mangler en...
Hvis vi tager udgangspunkt i den seneste succes-kamp, så kunne man jo godt vælge det vi sluttede (fint) af med, med Ankersen på HB og Sana ind i stedet. Men Ankersen lignede godt nok ikke en mand der var glad for at spille pladsen. Vi får se. 

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #6
Der burde vaere en hvis chance for at Anbo faar debut, hvis ikke fra start saa senere hvis vi kan komme foran. Det kan blive gavnligt senere, men ja, det havde vaeret rarere hvis vi var sikret. Hvis vi starter med Anker paa hoejre back, er det lidt aergerligt Kaastrup ikke er klar, saa vi kunne faa en kamp med Kaastrup og Lunding paa kanterne. Maaske kunne Sana laegges derud saa baade ham og Blume kan spille - og ellers kan Guira jo komme ind og saa kan Stage placeres hvor der nu mangler en...
Hvis vi tager udgangspunkt i den seneste succes-kamp, så kunne man jo godt vælge det vi sluttede (fint) af med, med Ankersen på HB og Sana ind i stedet. Men Ankersen lignede godt nok ikke en mand der var glad for at spille pladsen. Vi får se.
Med det de skrev om Anbo tidligere på året, så håber jeg han er klar til at indtræde på holdet Superliga til Magnus Anbo - AGF Fodbold

Jeg håber det nok egentlig mest, fordi jeg helst ser de to kanter udgøres af Ankersen/Bundu og Sana bliver på bænken (medmindre han er kommet i gear). Spillet har en tendens til at blive trukket alt for langt ned i tempo og centreret omkring kun en spiller, når han er med - der var en helt anden dynamik sidste gang og den ser jeg os gerne gå efter igen.
"Nogen drømmer om at spille for de største klubber - jeg har bare drømt om at spille for AGF" citat Frederik Ihler

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #7
Jeg håber det nok egentlig mest, fordi jeg helst ser de to kanter udgøres af Ankersen/Bundu og Sana bliver på bænken (medmindre han er kommet i gear). Spillet har en tendens til at blive trukket alt for langt ned i tempo og centreret omkring kun en spiller, når han er med - der var en helt anden dynamik sidste gang og den ser jeg os gerne gå efter igen.
Jeg er ret sikker på, at Sana spiller som han bliver bedt om af David og at det er en bevidst taktik at Sana falder ned i banen og samler op, når han spiller centralt. Men som erstatning af Ankersen på fløjen vil det vel ikke skulle være hans rolle, hvis vi allerede har tre andre på den centrale midtbane. Jeg synes så bare ikke, at Sana har spillet så godt i de få kampe, hvor han har spillet fløj.


Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #9
Glen sætter deres topscorer, "stjernen" Mart Lieder, bænken i aften ifølge EkstraBladet:

Glen bænker stjernen mod AGF: - Det er et signal – Ekstra Bladet
 Ja desværre, kunne man fristes til at sige, såfremt man har set et par at SøEs kampe her i foråret. Ham den unge Peter Christiansen har sgu mere Tommy Bechmann-no bullshit-direktehed end Lieder har. Lieder er magnet for rigtig meget, men han er ikke skarp nok når det gælder i Sønderjyske. Så kan det ikke bruges til noget at han scorede x mål i y kampe for et hold i den hollandske 2.bedste række. Når han har været her i SL så længe som han har, så må man gerne bedømme ham ud fra hvad han har præsteret i denne liga synes jeg. 

Og der har han scoret 2 mål i de sidste 12 kampe, og er spillemæssigt gået lidt i stå sammen med Sønderjyske. Det ville være noget andet hvis holdet spillede godt, og skabte masser af chancer. Men lige nu opstår de ikke omkring ham, så de skifter ham ud. 

Det ville desværre være typisk hvis det eksperiment lykkes imod os.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #10
Jeg håber det nok egentlig mest, fordi jeg helst ser de to kanter udgøres af Ankersen/Bundu og Sana bliver på bænken (medmindre han er kommet i gear). Spillet har en tendens til at blive trukket alt for langt ned i tempo og centreret omkring kun en spiller, når han er med - der var en helt anden dynamik sidste gang og den ser jeg os gerne gå efter igen.
Jeg er ret sikker på, at Sana spiller som han bliver bedt om af David og at det er en bevidst taktik at Sana falder ned i banen og samler op, når han spiller centralt. Men som erstatning af Ankersen på fløjen vil det vel ikke skulle være hans rolle, hvis vi allerede har tre andre på den centrale midtbane. Jeg synes så bare ikke, at Sana har spillet så godt i de få kampe, hvor han har spillet fløj.
Der burde vaere en hvis chance for at Anbo faar debut, hvis ikke fra start saa senere hvis vi kan komme foran. Det kan blive gavnligt senere, men ja, det havde vaeret rarere hvis vi var sikret. Hvis vi starter med Anker paa hoejre back, er det lidt aergerligt Kaastrup ikke er klar, saa vi kunne faa en kamp med Kaastrup og Lunding paa kanterne. Maaske kunne Sana laegges derud saa baade ham og Blume kan spille - og ellers kan Guira jo komme ind og saa kan Stage placeres hvor der nu mangler en...
Hvis vi tager udgangspunkt i den seneste succes-kamp, så kunne man jo godt vælge det vi sluttede (fint) af med, med Ankersen på HB og Sana ind i stedet. Men Ankersen lignede godt nok ikke en mand der var glad for at spille pladsen. Vi får se.
Måske bare fordi hans bror spiller der ;) Ankersen tager vel en for holdet på backen hvis det er, men det der måske lignede manglende lyst kunne også være overraskelse og manglende forberedelse. Det indikerer så at det ikke er en mulighed de har arbejdet på og måske blev han også kun flyttet derned mod Horsens fordi man manglede Guira som alternativ til Stage der ellers ville have taget pladsen. Mod SE kunne spørgsmålet så blive, om DN absolut vil holde fast i Amini-Stage centralt eller om han spiller Guira, eller ligefrem trækker Blume længere tilbage. Hvis Blume flyttes vil Sana kunne lægges centralt. Det mest positive vil være hvis Anbo bare spiller da han så vil være vurderet parat og det kan blive ganske brugbart også ifht kabalen til næste sæson.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #11
Anbo starter sgu inde!
"Hold kæft, Glen. Hold kæft!" - David Nielsen, 18 april 2019

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #12
Åh, Mortensen er vigtig. SjE har presset os tilbage hele 1. halvleg, og så dukker han pludselig op.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #13
Grimme og ufortjente sejre giver også tre point.
Grabara er MoM i min bog - to-tre pointgivende redninger i en 0-1 sejr må afgøre sagen.
"Hold kæft, Glen. Hold kæft!" - David Nielsen, 18 april 2019

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #14
Grabara var klart MoM. Sikke en autoritet han spiller med også selvom han teknisk mangler noget, men han er iskold i alt hvad han laver.

Redningen er så tæt på, men jeg er ikke roligt, før vi er matematisk sikret. Jeg kan stadig huske Randers hente 21 point i 15 kampe på os for 9 år siden.

Jeg håber, DN i resten af kampene vil bruge Hvidt på den 6er position. Det er spild af Stages spidskompetencer, at han skal spille den position og så håber jeg, den næsten sikre redning vil give noget mere ro i boldomgangen, spillerne virke ofte alt for febrilske og bliver nemt presset til tekniske fejl.
Penge er ingen garanti for succes, men det er en forudsætning.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #15
Grabara var klart MoM. Sikke en autoritet han spiller med også selvom han teknisk mangler noget, men han er iskold i alt hvad han laver.

Redningen er så tæt på, men jeg er ikke roligt, før vi er matematisk sikret. Jeg kan stadig huske Randers hente 21 point i 15 kampe på os for 9 år siden.

Jeg håber, DN i resten af kampene vil bruge Hvidt på den 6er position. Det er spild af Stages spidskompetencer, at han skal spille den position og så håber jeg, den næsten sikre redning vil give noget mere ro i boldomgangen, spillerne virke ofte alt for febrilske og bliver nemt presset til tekniske fejl.

Ahh at Horsens skal kunne hente en 21 måls forskel via 2 sejre og et nederlag, det skal der mere end brændt barn til at tro at det kan gå galt (SønderjyskE skal vinde sine tre sidste for at komme op på os, og så kan Horsens jo højst vinde 2)

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #16
Hvor spilles kampen:

Live:
Ceres Park
TV:
TV3Sport  - Who cares - Ceres Park skal fyldes op

 Form barometer
AGF: U – V – V
Sønderjyske: U – T -  T


Generelt for Dødens pulje:
Point udvikling i gruppen:Karantæne info:
AGF:
Næste gule kort: Jakob Andersen
Gult kort 6 point: Jens Stage
ACH:
Næste gule kort: Peter Nymann, Mathias Nielsen, Mikkel Qvist, Kasper Junker, Mads Juel Andersen, Sivert Heltne Nilsen

SE:
Næste gule kort: Thomas Juel-Nielsen, Johan Absalonsen
VB:
Næste gule kort: Melker Hallberg, Allan Sousa, Vladis Emmerson, Kjartan Finnbogason
Gult kort 4 points: Adam Jakobsen, Arbnor Mucolli, Tobias Mølgaard
Gult kort 6 points: Jacob Schoop, Imed LouatiTabel:
Nr.NavnK.P.
1.AGF2938
2.ACH2932
3.SE2929
4.VB2927

Vores anden gæstekommentator er vores ven fra Horsens - Nicolaj Birk

Hvordan synes du om Sønderjyske som klub?

Jeg har kæmpe respekt for Sønderjyske, og ser dem som en af de stærkest drevne klubber i Danmark. Det er en klub, som i sin tid hentede inspiration i AC Horsens, men som vi (ACH) henter inspiration i nu. De har brugt deres ressourcer på den rette måde, og jeg synes deres nye projekt er meget interessant. Jeg tror at de bliver gode i næste sæson, hvor Glen har haft lidt mere tid med holdet.

Hvis du skulle stille et hold ud af de 4 trupper i 4 4 2 opstilling, hvordan ville den så se ud?

Mielitz
Stage – Backman – Luijckx – Lumb
Amini – Hansson – Rømer - Ankersen
Mortensen - Lieder

Hvordan ender kampen?

AGF vinder kampen med 2-0. Sønderjyske har offensive problemer, og AGF virker stærke

Jeg skylder lige Nikolaj at fortælle at svarene er afgivet inden aftenens kamp
“At skabe chancer mod AGF er som at tilrage sig klamydia i et kloster”.... så pænt svært!
Jesper Simo i kampen 17.06.2020 mod FCN

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #17
Jeg håber det nok egentlig mest, fordi jeg helst ser de to kanter udgøres af Ankersen/Bundu og Sana bliver på bænken (medmindre han er kommet i gear). Spillet har en tendens til at blive trukket alt for langt ned i tempo og centreret omkring kun en spiller, når han er med - der var en helt anden dynamik sidste gang og den ser jeg os gerne gå efter igen.
Jeg er ret sikker på, at Sana spiller som han bliver bedt om af David og at det er en bevidst taktik at Sana falder ned i banen og samler op, når han spiller centralt. Men som erstatning af Ankersen på fløjen vil det vel ikke skulle være hans rolle, hvis vi allerede har tre andre på den centrale midtbane. Jeg synes så bare ikke, at Sana har spillet så godt i de få kampe, hvor han har spillet fløj.
Sana må for min skyld gerne søge ned for at hente bolden indimellem.

Problemet er (efter min mening) at han spiller for langsomt og har for mange touch på bolden. Spillet går simpelthen for ofte i stå, fordi han skal røre bolden 7-8 gange eller dreje rundt om sig selv, i stedet for at være fremadrettet og få sat tempo.

Det er naturligvis meget firkantet sat op - for indimellem kan han også det som jeg efterspørger. Det er bare for ofte han gør det andet og det begræder jeg - går ud fra det er derfor DN har sat ham på bænken.
En anden ting er at de andre spillere søger ham rigtig meget (måske efter ordre) og det derfor bliver en meget ensidig måde vi spiller på. Det syntes jeg ikke er så udtalt når han ikke er med, så er der ikke en anden der på samme måde suger boldene til sig.
"Nogen drømmer om at spille for de største klubber - jeg har bare drømt om at spille for AGF" citat Frederik Ihler

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #18
Jeg har ledt efter en hat her i jordhulen jeg kan lette på. Juelsgaard spillede efter min usle mening en yderst fornuftig kamp i går - og det brandærger mig at det smukke indlæg til Mortensen ikke blev omsat til mål.
Men robuste tacklinger, en god placeringsevne krydret med autoritet og en generel flot indsats.
Jeg har før, ja hvordan skal jeg sige det; ikke været ret tilfreds MEN
Julesgaard, den kamp her; den var bare i orden!!
Tak!
Hellere stiv og i godt humør end ædru og småkedelig

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #19
Jens Stage er min MoM i går.

Grabara var rigtig god, men Stage vinder alt som defensivt anker og redder kastanjerne ud af ilden for de knap så velspillende holdkammerater. Jeg er ikke sikker på, at 6'er-positionen er Stages ideelle position (måske mere en 8'er på sigt), men det har godt nok været stærkt i de sidste par kampe.

Dårlig kamp, grim arbejdssejr og ny sæson i Superligaen (Langt større risiko, da Randers indhentede os).


Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #20
Jens Stage er min MoM i går.

Grabara var rigtig god, men Stage vinder alt som defensivt anker og redder kastanjerne ud af ilden for de knap så velspillende holdkammerater. Jeg er ikke sikker på, at 6'er-positionen er Stages ideelle position (måske mere en 8'er på sigt), men det har godt nok været stærkt i de sidste par kampe.

Jeg kunne også se Stage som en 8´er på sigt.....ville være fedt at se 2 lokale, Hvidt på 6´eren og Stage på 8´eren.....Hvidt skal lige ha´lidt mere erfaring, så er den der.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #21
Har længe fulgt med og nydt de fornøjelige debatter her på siden, uden selv at deltage.
Men har via jobbet fået 4 billetter til torsdags kampen, jeg ikke selv kan bruge. Så hvis nogen vil overtage så send mig en besked (de er naturligvis gratis/sponsor billetter)

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #22
Velkommen og tak for buddet. 

Lige præcis torsdag kan jeg end ikke bruge mit sæsonkort, for føste gang i jeg ved ikke hvor længe (påskefrokost samme dag).
Men jeg synes det er fedt nok når folk tilbyder medfans deres billetter.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #23
Jeg vil også sige velkommen og tak for tilbuddet. Lige  præcis på torsdag flasker alting sig faktisk således, at jeg kan få hele den AGF-loyale familie fra København med på stadion, og jeg kunne virkelig godt have brugt de fire billetter. Uheldigvis havde jeg allerede nået at købe billetter til hele banden.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #24
Med AaBs indstilling i den anden pulje, er det nu godt som sikkert, at det er dem, vi skal møde i første heat af play off. Og lur mig om DN ikke fordeler kræfterne lidt, så det er i morgen, at nogle af de belastede bliver skånede, så de ikke kører træt inden de “rigtige” kampe. Men det behøver vi nødvendigvis ikke at blive dårligere af i morgen.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #25
Hvordan var det med karantaener, tager man bare pointene med over? Kan ikke helt huske det fra sidste saeson. Vi skulle helst ikke have for mange karantaener og der kan maaske ligefrem vaere en ide i at traekke en karantaene der kan afvikles inden - hvis det ikke bliver nulstillet?

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #26
http://divisionsforeningen.dk/wp-content/uploads/2018/06/Disciplinære-bestemmelser-01072018.pdf

Citer
[img width=588.135000 height=841.900000 alt=page4image1274466288]http://blob:https://agf-forum.dk/62c91109-952e-41fc-b79a-c5f57c9fbcc6[/img]Efter 33. runde i 1. division og 36. runde i Superligaen nulstilles karantænepoint, dog ikke uafsonede karantænedage som følge af enten to gule kort eller direkte rødt kort i samme kamp. Det betyder, at optjente karantænepoint nulstilles inden playoff-kampen om Danmarks lavest rangerende UEFA plads og kampene om op- eller nedrykning mellem hold fra Superligaen og 1. division.
Hvis spilleren efter tildeling af rødt kort (enten to gule kort i samme kamp eller direkte rødt) har ikke-afsonede karantænedage på det tidspunkt, hvor holdet forlader eller vinder pokalturneringen, uanset om karantænen idømmes i forbindelse med seneste eller tidligere pokalkampe, afsones karantænen umiddelbart efter i den ordinære turnering på klubbens 1. hold.
Uanset antallet af optjente karantænepoints bortfalder en karantæne, hvis den er optjent ved tildeling af et enkelt gult kort i den sidste kamp, hvor spilleren forlader eller vinder pokalturneringen.
[/color]


"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #27
Truppen er identisk med sidst bortset fra, at Toutouh og Hausner erstatter Blume og Thøgersen.

I start 11 har Stiften Toutouh, Sana, Hvidt og Guira i stedet for Blume, Ankersen, Bundu og Amini.
Karantænereglerne betyder så, at alt ruller videre indtil den afgørende play off, hvor alt bortset fra uafsonet rødt slettes.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #28
Bemærkelsværdigt, at Blume på den måde skifter mellem at være i startopstillingen og helt udenfor truppen. Men han kan selvfølgelig være småskadet. 

Hausner med i truppen igen kunne antyde, at han måske kan få lidt chancer nu. Dog er det vel tvivlsomt at han kommer til at starte, nu hvor Anbo også er med. 

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #29
I Stiftens bud på en startopstilling starter Toutouh på kanten. Det er forhåbentligt løgn.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #30
Truppen er identisk med sidst bortset fra, at Toutouh og Hausner erstatter Blume og Thøgersen.

I start 11 har Stiften Toutouh, Sana, Hvidt og Guira i stedet for Blume, Ankersen, Bundu og Amini.
Karantænereglerne betyder så, at alt ruller videre indtil den afgørende play off, hvor alt bortset fra uafsonet rødt slettes.
Jeg synes, det er fint. De fire spillere er i hvert fald både friske og tændte. Om det lille dyk i kvalitet i forhold til idealopstillingen mod et topmotiveret SønderjyskE-hold så alligevel koster point, må vi se. De fire spillere ved i hvert fald, at de ikke får genvalg på søndag, med mindre de spiller en brandkamp.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #31
Hmmm.... er det et udtryk for DN tror på dem eller er det B-holdet der skal have kampe i benene.

Umiddelbart syntes jeg det er lidt frisk på hjemmebane, hvor vi trænger til nogle sejre.

Nå men de bør vel være friske og have viljen til at spille sig helt ud, i et forsøg på at komme i startopstillingen. Forhåbentlig er det et udtryk for bredde i truppen og ikke en nedprioritering af en hjemmekamp, 
"Nogen drømmer om at spille for de største klubber - jeg har bare drømt om at spille for AGF" citat Frederik Ihler

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #32
Truppen er identisk med sidst bortset fra, at Toutouh og Hausner erstatter Blume og Thøgersen.

I start 11 har Stiften Toutouh, Sana, Hvidt og Guira i stedet for Blume, Ankersen, Bundu og Amini.
Karantænereglerne betyder så, at alt ruller videre indtil den afgørende play off, hvor alt bortset fra uafsonet rødt slettes.
Jeg synes, det er fint. De fire spillere er i hvert fald både friske og tændte. Om det lille dyk i kvalitet i forhold til idealopstillingen mod et topmotiveret SønderjyskE-hold så alligevel koster point, må vi se. De fire spillere ved i hvert fald, at de ikke får genvalg på søndag, med mindre de spiller en brandkamp.

Youssef Toutouh er ulideligt ringe på kanten, men ellers er jeg også tilhænger af udskiftninger. Det var en hård kamp mandag, vi spiller igen søndag  og der kan være langsigtede fordele i at rotere.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #33
Det blev som Stiften skrev, bortset fra at Patrick også sidder over og Alexander får chancen. Er ret skeptisk over Sana og Toutouh på kanterne. Ikke bedste plads for førstnævnte, og YT er stadig bare ikke i form. Det sidste er ret vildt.

Amini kommer helt sikkert ind. Han spiller kamp 100 i dag 😉.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #34
Jeg havde noget hellere set Lunding få chancen på kanterne frem for Sana ude af position. Men det handler måske også om mandskabbehandling fra DNs side. Sana er nok rigeligt utilfreds over at være blevet bænket de sidste par kampe.

Men ellers glæder jeg mig bare til at se de andre unge få chancen.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #35
Jeg havde noget hellere set Lunding få chancen på kanterne frem for Sana ude af position. Men det handler måske også om mandskabbehandling fra DNs side. Sana er nok rigeligt utilfreds over at være blevet bænket de sidste par kampe.

Men ellers glæder jeg mig bare til at se de andre unge få chancen.
Nu hvor Toutouh spiller højre kant havde jeg noget hellere set Lunding derinde. Han har så også været absolut blodfattig i første halveg.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #36
Ok - det var en virkelig ringe kamp. Ingen af holdene kunne ret meget, SønderjyskE ville mest. I 43 minutter af anden halveg bliver vi domineret stort i egen hule, det er ikke helt godt.
Så får Rømer en hjerneblødning (selvfølgelig var der rødt)  og 90 sekunder senere er vi foran på en genialitet fra Bundu - en Dioh light :)

Det bragte mindelser om AGF i nedrykningssæsoner at se SøE - spiller godt, skaber chancer og brænder dem, og dummer sig så til sidst, så dét de faktisk har, bliver mistet. Jeg holder mig ikke for god til at gnække lidt over, at prøve at stå på den anden side i dén historie.

Alt det sagt så skal vi spille ret meget bedre i Vejle, hvis vi vil have point med hjem derfra.

Kampens smukkeste øjeblik (udover Bundus scoring), var da Glen påstod at nedsablingen af Hvidt var ren bold: "Hold kæft, Glen. Hold kæft!" En smuk og eviggyldig sandhed  :))
"Hold kæft, Glen. Hold kæft!" - David Nielsen, 18 april 2019

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #37
Så er det jeg har lyst til at bruge ordet sølle igen. Vi har spillet mange dårlige kampe med mere på spil, men det er svært ikke at tænke dagens indsats var influeret af hvad der stod på spil for de to hold. Det var, bortset fra få glimt og enkelte spillere, uinspireret, langsomt i tanke og handling, presset fungerede ikke, de vandt andenboldene, og vi havde et utal af fejlafleveringer. Der var noget individuel kvalitet fra Grabara og en flot aktion fra Bundu, der gjorde at vi på en eller anden måde alligevel vandt. Der var naturligvis også en del udskiftninger, så der manglede lidt kvalitet, men så synes man jo i det mindste ikke de skulle virke så trætte. Det er dog alt i alt også meget positivt at det kan lade sig gøre at lave de udskiftninger og vi de en kamp hvor modstanderen spiller for lidt mere. Dejligt med hjemmesejr også, dem skal vi have nogle flere af.

Er Toutouh fysisk ude af form? Det giver da ingen mening længere. Kan han ikke låne PM’s psykolog eller sådan noget?

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #38
Anden halvleg var elendig, men med til kritikken hører det, at første halvleg var fornuftig fra vores vedkommende.

Når Youssef Toutouh efter 6-8 måneder på Fredensvang er så langt fra at være en Superligaspiller, er det meget svært at se det projekt lykkes. Første led må være at holde ham langt væk fra kanterne. Det har han slet ikke temposkiftet til anno 2019.
Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #39
Jeg vil godt godkende AGFs første halvleg, så er jeg også flink, men anden halvleg var ringe indtil indskiftningerne. Utroligt dårlig omgang med bolden og der vindes alt for få anden bolde. Nuvel, AGF vinder fordi de er skarpere i felterne end SøE. Resultaterne i puljespillet er 100% godkendt, men spillet med bold, der er AGF ikke kommet videre - det er for mig en af grundene til, at AGF har svært ved at komme i top 6.  Indstilling/arbejdsindsatsen i AGF truppen er dog ved at nå et højt bundniveau og ikke et bundløst niveau som under GR eller PS.
In the country of the blind the one-eyed man is king [Greek proverb].

KSDH

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #40
Jeg vil godt godkende AGFs første halvleg, så er jeg også flink, men anden halvleg var ringe indtil indskiftningerne. Utroligt dårlig omgang med bolden og der vindes alt for få anden bolde. Nuvel, AGF vinder fordi de er skarpere i felterne end SøE. Resultaterne i puljespillet er 100% godkendt, men spillet med bold, der er AGF ikke kommet videre - det er for mig en af grundene til, at AGF har svært ved at komme i top 6.  Indstilling/arbejdsindsatsen i AGF truppen er dog ved at nå et højt bundniveau og ikke et bundløst niveau som under GR eller PS.

Enig, men nu er det næppe kampen i dag, der giver et retfærdigt billede på vores boldomgang.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #41
Jeg var derude. Jeg er egentlig ikke i tvivl om, at kampen havde set anderledes ud, hvis vi ikke havde sparet et halvt hold. To af de nye faldt igennem: Toutouh og Hvidt. Vi kom til at se ringere ud end vi egentlig var, fordi vi i store perioder af kampen reelt spillede 10 mod 11. Toutouh lavede absolut ingenting. Han gik omkring. Kiggede på bolden. Til trods for, at han skulle støtte op om Anbo på højrebacken lavede han ingen tilbageløb. Tingager og Anbo fik ingen hjælp fra hans side af midten. Jeg må tilstå, at jeg har ikke noget ønske om at se Toutouhs kontrakt forlænget.  Tilbageløbet endnu et sted, hvor Bundu ændrede på kampen.
Hvidt var derimod mere uskyldig. Alder og manglende erfaring kan undskylde meget.

 - Og ja, der var kraft...... rødt til Rømer. Fuldstændig sindssyg tackling. Hvis han havde ramt Bundu anderledes, kunne han have brækket benet på ham.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #42
Enig, men nu er det næppe kampen i dag, der giver et retfærdigt billede på vores boldomgang.
Dejligt at være enige :) Jeg mener det nu også som værende et generelt problem, at AGF har svært ved at holde bolden i egne rækker. Her har AGF ikke rykket sig i en nævneværdig positiv retning - også noget GFs trænerstab ofte selv nævner...så de arbejder vel på det.
In the country of the blind the one-eyed man is king [Greek proverb].

KSDH

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #43
Enig, men nu er det næppe kampen i dag, der giver et retfærdigt billede på vores boldomgang.
Dejligt at være enige :) Jeg mener det nu også som værende et generelt problem, at AGF har svært ved at holde bolden i egne rækker. Her har AGF ikke rykket sig i en nævneværdig positiv retning - også noget GFs trænerstab ofte selv nævner...så de arbejder vel på det.

Jeg synes, at vi er langt bedre i pasningsspillet under David end under Glen, men det kan stadig blive markant bedre og generelt handler om, at vi skal kunne styre kampene bedre.

Min pointe var, at lige netop kampen i dag er en dårlig indikator på ovenstående problem pga. de mange udskiftninger på holdet.  Det er ikke overraskende, at vi havde markante problemer.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #44
Okay, det var virkelig ikke kønt, og selvfølgelig var vi heldige. Og ja, det er bekymrende med Toutouh. Når det så er sagt, er der også en slags klasse over at vinde på sådan en dag. Og vi fik hvilet Amini, Ankersen og Blume hele kampen og Patrick og Bundu i det meste af kampen. Det kan godt få noget at sige på mandag, hvor vi givetvis kommer op mod et meget determineret, grænsende til desperat Vejle-hold, der ikke kan bruge meget andet end en sejr.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #45
Forhåbentlig er det et udtryk for bredde i truppen og ikke en nedprioritering af en hjemmekamp, 
Føj det var ringe og jeg følte mig slet ikke underholdt førend det 89'nde minut. Vinderen har altid ret og det var heldigt for David i dag.

Nøj jeg var muggen undervejs i kampen og forstod slet ikke jeg havde taget turen på stadion. Jeg burde have gennemskuet det, da jeg skrev ovenstående i formiddags. Nuvel - det er godt de unge spillere får lidt spilletid men underholdningsmæssigt var det helt i hullet og jeg kan godt forstå der kun var 7.700 tilskuere der havde valgt turen på stadion. Der er vist heller ikke den store grund til at komme til næste kamp, da der ikke rigtig er noget på spil (men så går de sikkert målamok).

Jeg er lidt i tvivl om jeg er enig med Log ind for brugernavn omkring Hvidt - var han så ringe?
Jeg hæftede mig naturligvis ved Toutouh der virker milevidt fra noget der kan være en profil og det er lidt overraskende med tanke på den tid han efterhånden har været med. Gad vide om han kan finde de sidste 10 % eller om det bør være slut.

Til gengæld må jeg umiddelbart rose Juelsgaard - jeg syntes han kommer i vejen for meget og virker noget mere sikker end sidste år. Gad vide om det er Tingager der trækker ham op. Apropos så virker Tingager som en der virkelig kan blive en nøglefigur over tid - det virker solidt det han laver og mon ikke der lige er nogle sidste %'er at hente ud af hans spil.

Sana - tjaeeehh noget mere retvendt i dag og ikke så meget nede på egen banehavldel for at hente bolden. Derudover nogle små fikse driblinger og indimellem gode afleveringer. Der mangler dog stadig det sidste efter min mening. Indsatsen er godkendt men ikke helt i top, hvis udgangspunktet er at han burde være stjernen (eller bliver aflønnet som en).
"Nogen drømmer om at spille for de største klubber - jeg har bare drømt om at spille for AGF" citat Frederik Ihler

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #46
Undskyld men nu ville jeg lige se første kvarter og de sidste minutter men hvem er kommentatorer?

Efter 14 minutter bliver Hvidt tacklet rigtig hårdt og bliver liggende. Der taler de om det er bolden men det ser slet ikke sådan ud på billederne og det er vel stadig ikke lovligt at kaste sig voldsomt direkte ind i modstanderen som der blev gjort.
Så er der udvisningen som de syntes er alt for hård, med begrundelsen at han ikke har højt løftet ben. Er der noget jeg har misforstået eller er det blevet lovligt at save folk voldsomt ned bagfra, bare man ikke løfter benet?
"Nogen drømmer om at spille for de største klubber - jeg har bare drømt om at spille for AGF" citat Frederik Ihler

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #47
Forhåbentlig er det et udtryk for bredde i truppen og ikke en nedprioritering af en hjemmekamp, 
Føj det var ringe og jeg følte mig slet ikke underholdt førend det 89'nde minut. Vinderen har altid ret og det var heldigt for David i dag.

Nøj jeg var muggen undervejs i kampen og forstod slet ikke jeg havde taget turen på stadion. Jeg burde have gennemskuet det, da jeg skrev ovenstående i formiddags. Nuvel - det er godt de unge spillere får lidt spilletid men underholdningsmæssigt var det helt i hullet og jeg kan godt forstå der kun var 7.700 tilskuere der havde valgt turen på stadion. Der er vist heller ikke den store grund til at komme til næste kamp, da der ikke rigtig er noget på spil (men så går de sikkert målamok).

Jeg er lidt i tvivl om jeg er enig med Log ind for brugernavn omkring Hvidt - var han så ringe?
Jeg hæftede mig naturligvis ved Toutouh der virker milevidt fra noget der kan være en profil og det er lidt overraskende med tanke på den tid han efterhånden har været med. Gad vide om han kan finde de sidste 10 % eller om det bør være slut.

Til gengæld må jeg umiddelbart rose Juelsgaard - jeg syntes han kommer i vejen for meget og virker noget mere sikker end sidste år. Gad vide om det er Tingager der trækker ham op. Apropos så virker Tingager som en der virkelig kan blive en nøglefigur over tid - det virker solidt det han laver og mon ikke der lige er nogle sidste %'er at hente ud af hans spil.

Sana - tjaeeehh noget mere retvendt i dag og ikke så meget nede på egen banehavldel for at hente bolden. Derudover nogle små fikse driblinger og indimellem gode afleveringer. Der mangler dog stadig det sidste efter min mening. Indsatsen er godkendt men ikke helt i top, hvis udgangspunktet er at han burde være stjernen (eller bliver aflønnet som en).


Du er en ret kræsen kunde i mine øjne. Vi er rigtig dårlige i store dele af anden halvleg, men at det ville blive svært lå da i kortene, da David valgte at rotere markant.

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #48
Du er en ret kræsen kunde i mine øjne. Vi er rigtig dårlige i store dele af anden halvleg, men at det ville blive svært lå da i kortene, da David valgte at rotere markant.
Ekstrem kræsen kunde ;)  Jeg vil sku have kvalivare for de penge jeg smider derude og ikke spises af med sekundabold  ;)

Jeg burde have gættet at vi var gået på mineferie og ikke ville mere i gruppespillet men jeg troede egentlig ikke DN ville byde det til et hjemmepublikum - der vurderede jeg forkert.

Det er naturligvis også underordnet hvad jeg mener som individ men var den nu endt med en uafgjort, var hovedparten af tilskuerne gået hjem med en opfattelse af en ringe kamp, hvor Sønderjyske havde været dominerende og hjemmeholdet ikke rigtig havde haft noget at byde på. Så var de måske ikke indstillede på at komme næste gang - jeg springer nu også næste kamp over på stadion :o
"Nogen drømmer om at spille for de største klubber - jeg har bare drømt om at spille for AGF" citat Frederik Ihler

Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd

Svar #49
Forstår ikke helt de mellemfornøjede. Vi har vundet puljen, vi vandt med 6-7 fra den bedste start-11 udenfor, vi demonstrerede dermed god bredde, Anbo spillede igen en helt fornuftig kamp og viste igen, at vi kan regne med ham, når der er behov. I de sidste to kampe kan vi disponere og spille helt frit og lægge grunden til, at flest mulige er mest muligt skarpe til de afgørende kampe. For David er det en luksussituation.

Og jo, så er det da rigtigt, at vi ikke var gode, men vi kunne heller ikke forvente, at spillet ville glide efter alle de rokader. I det større billede vejer plusserne for mig at se klart tungest.

 
Simple Audio Video Embedder