Spring til hovedindholdet
Emne: Reserveholdet (Læst 275 gange) forrige emne - næste emne

Reserveholdet

Som tidligere omtalt i en anden tråd, så har reserveholdet i efteråret kvalificeret sig til et slutspil om DM for reservehold. Her i foråret møder vi, dobbeltrundigt, de tre andre gruppevindere, Brøndby, AaB og Lyngby.

Foromtale her: BIF, AaB og Lyngby venter i Reserveligaen - AGF Fodbold

Vores første kamp i turneringen blev spillet i mandags. Velsagtens den letteste i programmet, hjemme mod Lyngby. På trods af at 1. holdet jo stillede ret decimeret op i søndags, så lykkedes det da at stille et fornuftigt hold til kampen. Man kunne glæde sig over at kunne benytte Juelsgård og Højer i forsvaret, og restforsvaret bestod så af Whalley, Anbo og Jakob Kiilerich. Det lykkedes at komme godt fra start med en 3-1 sejr. Målene blev scoret af Højer og 2 x Kaastrup.

Omtale af kampen her: https://www.agf.dk/klubben/nyhedsarkiv/2019/marts/premiere-i-reserveligaen/

Citer
I dag er det positivt at se, hvordan vores unge spillere hele tiden bliver bedre og bliver ved med at udvikle sig. De arbejder hårdt for at komme nærmere førsteholdet, hvilket de 90 minutter i dag også viser. Hvis vi bliver ved med at bruge de unge spillere på reserveholdet, som vi gjorde i dag, og som vi har gjort i de sidste seks måneder, så vil de også komme nærmere et Superliga-niveau, sagde Ruben Selles.
 
 

Den 18. marts går turen til Brøndby, som allerede har spillet to kampe, begge mod AaB. Det er blevet til en sejr til hvert hold.

Stillingen i reserveligaen kan følges her:  Reserveligaen 18/19: Tabel og kampprogram

 
Simple Audio Video Embedder