Spring til hovedindholdet
Emne: Transfervindue forår/sommer 2019. (Læst 167901 gange) forrige emne - næste emne

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #750
Citer
Man skal passe på med at opstille præmisser, og bygge på dem, når man ikke ved om præmissen overhovedet er sådan eller bliver sådan. For alt efter den bliver jo forkert, hvis præmissen ikke bliver som man starter med.

Men okay, lad os sige han koster 1 million om året. Og at han kun er bedre end Hausner og en skadet Backmann det første år.
Så er han jo ligeså god/alternativ/stadig en kompetent reserve i år 2. Og så kan år tre blive til et halvt år, hvis han ligesom Spelmann og Kanstrup finder en ny klub til slut såfremt han ikke spiller, og er blevet erstattet, og ikke indgår i planerne.
Vi er enige i det med at opstille præmisser, men det er jo det eneste vi rigtig kan gøre og den ene præmis er som udgangspunkt ligeså god som den anden, da ingen af os har fakta. :-)
Det er jo faktisk også lidt det samme med Kanstrup/Spelmann etc. - vi ved ikke, hvilken aftale AGF har indgået med dem, da vi slap dem.

Citer
Så altså jeg synes ikke man på nogen måde kan tillade sig at bygge på præmisser om, at Hausner er bedre end Juelsgård om 1 år.
Og jeg synes ikke det var en "fejl" eller et sats at skille sig af med Dino og Kanstrup, da de jo begge var "uholdbare" at have i truppen. Ikke pga. deres niveau (især ikke Dino), men fordi deres dage var talte, og Dino skulle naturligt videre, og Kanstrup var vejet og fundet for let, og iøvrigt havde pres på for at tjene til pensionen. (noget Juelsgård ikke har, som vi tidligere har snakket om).


Det er ingen hemmelighed, at jeg synes Kanstrup blev hængt unødvendig meget ud af af PC. Det er en længere diskussion, men jeg kan ikke se, at der er noget galt med, at en spiller et halvt år før kontraktudløb gerne vil kende sin fremtid og når man ikke indleder samtaler, så gør opmærksom på, at man er ledig på markedet. Juelsgaard har valgt en anden strategi, men han har nok via sin agent forhørt sig rundt omkring - ellers svækker han sin forhandlingsposition ret markant.

Havde vi beholdt Dino eller Kanstrup eller evt. dem begge, så havde vi ikke spillet med Hausner og Stage i forsvaret mod Vendsyssel. Der mener jeg, at det er ret klart, at Dino på backen og Kanstrup og Munksgaard centralt ville være bedre og hvem ved, om det ikke havde bragt os i en situation, hvor vi ville have slået AaB og var kommet i top 6. Det er altsammen gisninger.

Jeg mener desuden, at Kanstrup har fået urimelig kritik i sin AGF-tid. Kanstrup er en oplagt lav-forsvar-spiller, der har sin force i duelspil over korte distancer og ikke i løbedueller mv.. Han faldt med holdet, da man gik over til at spille med højere forsvar i efteråret. Havde vi haft Kanstrup i foråret, så er min påstand, at han vil være konge i det lave forsvar, på samme måde som han var det i Sønderjyske. Der er bare nogle forsvarsspillere, der er konger i en type forsvar, men nærmest elendige i en anden type forsvar.

Spørgsmålet med hvor mange forsvarsspillere man skal have hænger jo også sammen med, hvor udsatte forsvarsspillerne er for skader og karantæner. Backmann er helt oplagt red flag og gør, at man nok skal have en ekstra spiller, hvis man overhovedet skal regne ham med i ligningen mere. Man behøvede sjældent en backup til Kanstrup, fordi han aldrig var skadet og meget sjældent havde karantæne. Jeg kender ikke nok til Tingagers tidligere skader til at kloge mig på ham.

Når det så kommer til Juelsgaard, så mener jeg bare, at springet er for langt fra ham op til det forsvar, der skal bringe AGF tilbage til toppen af dansk fodbold, særligt hvis vi vil rykke forsvaret lidt højere op, hvor jeg mener han er kommet til kort gang på gang. Derfor er jeg ked af, at man binder ham i klubben så længe, for jeg tror ikke, at han bliver bedre og det håber jeg virkelig det her hold gør med alle de vanvittige talenter, der er på vej frem og som vil frigøre lønkroner til at resten af holdet er af høj klasse.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #751
Citer
Jeg er enig, så langt som at økonomien nu ser sund og levedygtig ud, jeg kan huske den tid hvor man tænkte “hvor for Randers pengene fra til alle de spændende spillere”, det gjorde de helt sikkert i høj grad via PCs formidable købmandskab
Log ind for brugernavn‍ 

Ja, men også på, at det ikke koster sign-on-fee i samme dur ved at forlænge med en breddespiller, som at skrive med en spiller man lokker til udefra. Da Juelsgård kommer fra BIF til AGF, eller da Spelmann kommer til fra Randers, så er de jo spillere man lokker til bl.a. med højere løn, og som vi så ofte har hørt det med de transferfrie spillere, så alligevel med sign-on-fee til spilleren+agent. Så fint nok at man ikke skulle betale 3 millioner for at hente spilleren, men hvis han skulle have penge for at skrive under (bl.a. sådan BIF også kom i problemer ved feriepengesagen), så kommer prisen senere. 

Når man henter spillere og lokker med høj løn, så kan det være svært at komme af med dem igen midtvejs (Riel/Spelmann), og hvis de ikke spiller nok, og de ikke vil acceptere lønnedgang, så ryger forholdet (Kanstrup/DAP). 

Jeg er iøvrigt ikke enig i at det har kostet på kontinuiteten i Randers, men tværtimod netop at det har sikret dem den! Det netop som du selv har været inde på grunden til at Randers og andre har kunne præstere mere stabilt, og at eks. AaB kom i top 6 forrige år udelukkende ved at slå alle de små hold og hold under dem i midten (under MW). De vandt stort set ikke en grundspilskamp over top 4.


Citer
--nu har svingdørene været åben længe nok, og det er tid til at opbygge en sammenspillet stamme på holdet. Om 3 måneder kommer der en forlængelse af DN og Sellas, og hvis PC gør det rigtigt godt, så er JJ ikke den eneste forlængelse der kommer i dette vindue. (Jeg håber personligt på Amini og Sana)
 Enig i, at hvis AGF ligger inden for rimelighed af top 6, så forlænger vi senest til jul, og det bør vi efter min mening også.

Ift at "opbygge en stamme", så vil jeg sige at man har den nu, og det netop er nu det er vigtigt at holde på den. Hvis man altså køber præmissen om, at hold bliver bedre af at spille mere sammen, så er det hold der startede foråret, tilsat en ekstra angriber, en ekstra forsvarer (hvis Backmann ikke bliver klar), og en enkelt udskiftning på midten (ikke nødvendigvis i start 11) det eneste der er brug for...... på nær... MÅLMANDSPOSTEN.

Alt det vi har bygget op i hele foråret, og alt det der kunne være en opbygget stamme allerede kan være væk hvis PC lader os spille efteråret med en målmand under niveau, et skrøbeligt angreb hvis PM skades, og/eller et skrøbelig forsvar hvis Juelsgård/Tingager/Backmann rammer en skade.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #752
Og måske det er en kontroversiel holdning, men jeg mener sagtens at Whalley kan vise sig at have udviklet sig til at være "god nok" til den kommende sæson. 

Jeg synes slet ikke han var så ringe som han blev gjort til. Og han havde også en høj redningsprocent. Og ja, en af mine kæpheste omkring ham var, at Selles/DN lod forsvaret stå meget lavere på dødbolde for at beskytte ham i rummet omkring ham, hvilket betød at både med og modspillere havnede i en klump omkring ham (som vi så det i årevis omkring Staff). Det er en kombination af at være en kæmpe bjørnetjeneste/skyde sig selv i foden og så at Whalley sandt at sige ikke var for skarp i forvejen på de dødbolde. Men min pointe er, at han blev gjort langt værre.

Jeg tror at Whalley + Tingager er langt bedre end Whalley + Kanstrup. Af den simple grund, at Juelsgård også er bedre sammen med en høj general der dominerer luftrummet, og der derfor opstår langt mindre panik. Læg dertil at Munksgaard er højere og mere disciplineret på dødbolde end Dino, og at Whalley har haft siden August sidste år til at lære de skandinaviske dødbolde under vores rigtig gode målmandstræner, og så er jeg sgu ikke så nervøs.

Men min absolutte favorit ville være hvis AGF kunne forlænge med Grabara eller hendte Jovanovic hjem. Jeg tror nemlig holdet kunne trænge til kontinuiteten derned på flere planer. Alternativt skal man "starte forfra" med en god målmand udefra, eller et alternativ på niveau med Whalley i eks. Nicola Flø fra Vendsyssel, eller stjæle Oscar Snorre i Lyngby før oprykningen.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #753
Jeg mener også kontinuiteten, som PC også nævner, må være det afgørende parameter i forlængelsen. Vi beholder en spiller med et fint niveau, der allerede kender systemet og de fleste andre spillere og som kan være en gennemgående figur i flere år. Måske er han blevet overhalet af Hausner om et år eller to, men til den tid er Backman måske væk eller Tingager ved at blive solgt, så ræsonnementet må være, at det er værd at have en sådan spiller også selvom han skulle ende med at blive skubbet ned i hierarkiet. Måske vil han i så fald være lidt dyr, men man tager chancen mod at have en ekstra stabil, rutineret spiller. Udgangspunktet er jo trods alt også at han trods reservestatus er den der har spillet mest af alle i sidste sæson.

Økonomien i aftalen er selvfølgelig også afgørende. Vi kan vel gå ud fra, at han kommer på en mere præstationsbetinget kontrakt, men udgangspunktet i en sådan må jo være, at hvis man så præsterer, får mange kampe som sidste sæson, tjener man også mere end man ville have tjent hvis det bare var en fast løn. Grundlønnen må dog være noget mindre end den er nu og hvis han faktisk bliver overhalet om et år eller to af Hausner og sjældent spiller, kan det så netop ende med at blive til en udgift hvor det giver virkelig god mening med en relativt billig, rutineret backup i truppen. Desuden kan der være andre detaljer i aftalen, f.eks. at lønnen i det tredje år er lavere mod at han let kan skifte klub.

De fleste spillere skal helst være nogle vi kan udvikle og eventuelt sælge en dag, men der er værdi i at have nogle gennemgående figurer. Hvis aftalen er skruet rigtigt sammen kan det godt give mening med den lange kontrakt. I forhold til efteråret vil jeg gerne vide hvor Backman står - man skal være ret sikre på om han bliver helt klar eller om det er slut. Den værste situation er den med stor usikkerhed. Det vil under alle omstændigheder være godt at have en rutineret reserve, men med fire centrale forsvarsspillere vil det stadig være med et sats på at vi ikke render ind i nogen længerevarende skader der, så vi skal helst ikke have et stort spørgsmålstegn der fra starten.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #754
Måske er han blevet overhalet af Hausner om et år eller to, men til den tid er Backman måske væk eller Tingager ved at blive solgt, så ræsonnementet må være, at det er værd at have en sådan spiller også selvom han skulle ende med at blive skubbet ned i hierarkiet. Måske vil han i så fald være lidt dyr, men man tager chancen mod at have en ekstra stabil, rutineret spiller. Udgangspunktet er jo trods alt også at han trods reservestatus er den der har spillet mest af alle i sidste sæson.
 Præcis, og undskyld mig, men hvis Hausner er bedre end Juelsgård om 1 år, så bliver han rigtig mange millioner værd, for så dårlig er Juelsgård altså heller ikke, og Hausner er meget ung. Faktisk vil jeg sige, at det vil være naturligt hvis Hausner kan tage Juelsgårds plads når de 3 år er ved at være gået. Men jeg er åben for at blive mindet om alle de andre 19-årige midterforsvarere i AGFs historie, som bare var 1-2 år fra at overhale superligaspillere med 240 superligakampe og U21-landsholdskampe (og faktisk også 2 A-landsholdskampe) på CV'et. 

Sagt på en anden måde: Det er et hamrende positivt problem, og KLART risikoen værd, såfremt Hausner har overhalet Juelsgård om 2 år. Især fordi Juelsgård jo netop holder så højt et bundniveau/stabilitet i det nuværende setup. Det er trods alt ikke Victor Nilsson fra FCN der er tale om. (han er halvandet år ældre, og har spillet 90 superligakampe). 
Så altså på de halvandet år Hausner er yngre end Nelsson, og over 3 år ældre han er end Jonas Bager for Randers, der kan altså nå at ske meget. 

Men det er klart, at han når ikke dertil hvis han overhovedet ikke spiller. Og netop unge spillere som Bager og Nelsson og andre succeshistorier bliver jo til, fordi deres klub kunne og ville satse på dem.
Så jeg er med på, at Hausner skal have chancen for at overhale JJ, for at kunne det. Men det er jeg sikker på at David, Juelsgård og PC har afstemt udsigterne til, og har været noget nemmere end at overtale en evt. ny signing om at acceptere. 
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #755
Men jeg er åben for at blive mindet om alle de andre 19-årige midterforsvarere i AGFs historie, som bare var 1-2 år fra at overhale superligaspillere med 240 superligakampe og U21-landsholdskampe (og faktisk også 2 A-landsholdskampe) på CV'et

Perfekt roast, Stig..

Hausner er i min bog præcis lige så dygtig som alle de andre unge talenter, der over årene var the next thing: Orri, Emil Christensen, Nicolai Johannesen, Alexander Møller...

Han er et talent med potentiale, men lad os nu ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #756
At EB.dk mener, at JJ "kun" fik 1,2 mil. da han kom til AGF er helt ved siden af. Det lå nærmere 2,5 mil.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #757
At EB.dk mener, at JJ "kun" fik 1,2 mil. da han kom til AGF er helt ved siden af. Det lå nærmere 2,5 mil.
 
 
Altså det sidste jeg så var 1,6 millioner i denne her artikel hvor EB satte fokus på emnet ift "de dyreste i trupperne".
Her er oversigten: Så meget tjener de fem bedste i din Superligaklub –... (plusartikel)
Her er top 5. over lønningerne i AGF:
1) – Morten Duncan (225.000 kr)
2) – Elmar Bjarnason (150.000 kr)
3) – Jesper Juelsgård (140.000 kr) (1.680.000/året)
4) – Martin Spelmann (130.000 kr)
5) – Dzhamaldin Khodzhaniyazov (125.000 kr)

Så skal vi ikke liiiige passe på med at gætte løs, og gå fra 1 millioner, til 1,2 til 2,5 uden at have noget at referere til? Altså jeg er med på, at vi ikke 100% kan vide det præcist. Men hvis EB skriver mellem 1,2 millioner og 1,6 millioner, så tror jeg at de er tæt på. Det plejer Egelund at være når det kommer til AGF. Jeg har før hørt om kontrakter hvor en spiller tjente x første år, og y de følgende år (istedet for et sign-on-fee, så forestil jer at han evt. kunne få 1,6 millioner første år, og 1,2 millioner de efterfølgende 2 år).

Hvis EB sætter ham til 1,2 millioner nu, og til 1,68 millioner tidligere, så tager de enten fejl i den ene artikel, eller de ophøjede et "det ligger der imellem" til at være mere præcist, ELLER det er som jeg skrev et udtryk for, at han fik 1,68 millioner/året det første år, og fik 1,2 millioneråret da de undersøgte det anden gang. Og det er altså ikke uhørt at det kan forholde sig sådan. Forskellen på 140.000/md og 100.000/md er 480.000kr, som sagtens kan have været et "sign-on-fee" på lønnen det første år fra at Juelsgårds exit i BIF til AGF.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #758
At EB.dk mener, at JJ "kun" fik 1,2 mil. da han kom til AGF er helt ved siden af. Det lå nærmere 2,5 mil.

JJ har flere gange været listet til 140.000 kr pr måned. Det giver 1,7 mio pr år. Det kan dog sagtens være 100.000 kr pr måned/1,2 mio pr år plus 1.5 mio i sign-on fee i 2016.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #759
Citer
JJ har flere gange været listet til 140.000 kr pr måned. Det giver 1,7 mio pr år. Det kan dog sagtens være 100.000 kr pr måned/1,2 mio pr år plus 1.5 mio i sign-on fee i 2016.
Log ind for brugernavn‍ 
Haha.. Præcis mens jeg skrev mit indlæg. Jep. Og det sign-on fee kan jo være for første år, første to, eller andet derimellem. Den slags ved vi ikke 100%. Men uhørt er det i hvert fald ikke, at klubber oplyser "prisen" på spilleren ift økonomisk belastning af budgettet, og ikke nødvendigvis hans månedsløn i rene tal. Sådan forstår jeg det i hvert fald.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #760
Citer
JJ har flere gange været listet til 140.000 kr pr måned. Det giver 1,7 mio pr år. Det kan dog sagtens være 100.000 kr pr måned/1,2 mio pr år plus 1.5 mio i sign-on fee i 2016.
Log ind for brugernavn
Haha.. Præcis mens jeg skrev mit indlæg. Jep. Og det sign-on fee kan jo være for første år, første to, eller andet derimellem. Den slags ved vi ikke 100%. Men uhørt er det i hvert fald ikke, at klubber oplyser "prisen" på spilleren ift økonomisk belastning af budgettet, og ikke nødvendigvis hans månedsløn i rene tal. Sådan forstår jeg det i hvert fald.

Det er vel ret normalt, at man arbejder med den samlede lønpakke - altså sign on plus månedsløn - som sportschef..
Den høje løn man betalte Djamal var helt sikkert også drevet af et stort signon foir at lokke ham til DK i første omgang.

EB har i sin tid skrevet:
"Vi opererer i denne sammenhæng med en kalkuleret månedsløn, som tager højde for, at fodboldspillere ofte får store engangsbeløb (sign-on-fee). Eksempelvis ligger Anders K. Jacobsens fem-årige aftale i OB opdelt i ti mio. kr. i månedlige udbetalinger, mens yderligere fem mio. kr. er bundet op i engangsbetalinger. Vores udregninger inkluderer engangsbetalingerne, da det ofte udgør mere end 20 procent af den samlede lønsum, og derfor er vigtige at medregne for at få et korrekt billede af løn-niveauet."

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #761
Citer
Det er vel ret normalt, at man arbejder med den samlede lønpakke - altså sign on plus månedsløn - som sportschef.. 
Præcis. Dog var kritikken jo også rettet mod EBs gæt, og ikke sportschefens lønpakkestruktur.

og 
Citer
"Vi opererer i denne sammenhæng med en kalkuleret månedsløn, som tager højde for, at fodboldspillere ofte får store engangsbeløb (sign-on-fee). 
forklarer stadig ikke hvorfor 1,68 blev til 1,2 hvis de fra start har regnet med den samlede pakke og fordelt ud på antal måneder. 
Så hvis Juelsgård var på 1,68 dengang inkl sign-on og det andet, hvorfor skulle han så være på 1,2 nu ifølge EB, med mindre altså, at EB siden deres første tal er kommet i besiddelse af/fået nys om, at de første tal var forkerte, og at de nye tal er mere korrekte/nøjagtige!?
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #762
forklarer stadig ikke hvorfor 1,68 blev til 1,2 hvis de fra start har regnet med den samlede pakke og fordelt ud på antal måneder. 
Så hvis Juelsgård var på 1,68 dengang inkl sign-on og det andet, hvorfor skulle han så være på 1,2 nu ifølge EB, med mindre altså, at EB siden deres første tal er kommet i besiddelse af/fået nys om, at de første tal var forkerte, og at de nye tal er mere korrekte/nøjagtige!?De 140.000kr pr måned/1,7 mio kr. pr år er den løn, EB fast har opgjort det til i "hvem er din klubs dyreste spiller" og medregner altså signon fee.

Hvis EB andetsteds har talt om 100.000 kr pr måned/1,2 mio kr., så er det jo nok fordi den journalist alene har taget afsæt i den månedlige løn - måske i uformel snak med agent eller spiller om forlængelse.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #763
Citer
Hvis EB andetsteds har talt om 100.000 kr pr måned/1,2 mio kr., så er det jo nok fordi den journalist alene har taget afsæt i den månedlige løn - måske i uformel snak med agent eller spiller om forlængelse.
Log ind for brugernavn‍ 

De omtalte 1,2 millioner var også fra EB ifølge ham der bragte det herinde. Så det er sgu forvirrende/underligt hvis nogle EB-journalister bruger det ene, og andre et andet system.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #764
Citer
Hvis EB andetsteds har talt om 100.000 kr pr måned/1,2 mio kr., så er det jo nok fordi den journalist alene har taget afsæt i den månedlige løn - måske i uformel snak med agent eller spiller om forlængelse.
Log ind for brugernavn

De omtalte 1,2 millioner var også fra EB ifølge ham der bragte det herinde. Så det er sgu forvirrende/underligt hvis nogle EB-journalister bruger det ene, og andre et andet system.

Så længe de er tydelige om præmisserne (hvilket de som minimum er i forhold til de 140.000 pr mdr), så kan man ikke brokke sig. Og så er det vel tilladt at ændre opgørelsesmetode i forskellige artikler, hvis der er år i mellem. Begge måder at opgøre på er vel rimeligt ok. I præstationsbetingede kontrakter vil det også give mening at snakke om grundløn og fuld pakke, som to forskellige opgørelsesmetoder (da fuld pakke er med særlige forudsætninger)..

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #765
Citer
Så længe de er tydelige om præmisserne (hvilket de som minimum er i forhold til de 140.000 pr mdr), så kan man ikke brokke sig. Og så er det vel tilladt at ændre opgørelsesmetode i forskellige artikler, hvis der er år i mellem.
Log ind for brugernavn‍ 

Ja da. Men er det gjort klart om der er ændret i metoden, eller blot resultatet?
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #766
Vi er virkelig uenige om, hvor god Juelsgaard er. Jeg mener, at han er en acceptabel backup, hvis man spiller med et lavt forsvar, men spiller man med et højere forsvar eller bliver man mere udfordret, så er han ikke særlig god. Det kan jeg jo underbygge ved, at han ikke har været førstevalg i lang tid og desuden så er det jo sådan, at hvis det er rigtigt, at der ikke var andre, der var ude efter ham, hvorfor AGF kun har givet ham en lav løn, så må det jo skyldes, at der ikke er nogen udover AGF, der mener, at han er god nok til, at de gider smide lønkroner efter ham.

Jeg kan som sagt godt forstå, at man forlænger med ham, hvis det havde været en forlængelse på et år. Det skyldes, at man er usikker på Backmans situation, men enhver forlængelse udover det er jeg undrende overfor, da man må formode, at vi senest i vinterpausen har fået en afklaring på, om Backman kommer til at spille kontinuerligt på et højt niveau

Ved at forlænge med Juelsgaard, på en 3-årig kontrakt, signalerer man, at han er løsningen på pladsen fremadrettet og det har jeg meget svært ved at se, at han er, mest af alt, fordi han er for nedadgående og holdet må udvikle sig.

Hausner er som jeg ser det meget tæt på Juelsgaard i niveau og jeg er slet ikke overrasket, hvis det er ham, der starter ved siden af Tingager, hvis man ikke har fundet en afklaring på hele situationen omkring Backman. Jeg mener, at Juelsgaard er faldet meget drastisk i niveau fra hans top, hvilket også var grunden til, at han ikke kunne bruges i Brøndby og sidenhen er det også bare gået nedadbakke til hvor han er nu.

Jeg havde hellere set, at man man enten lavede en Munksgaard og hentede en sulten ung spiller, der var kommet bag i køen på et større hold eller at man kun havde forlængede Juelsgaards kontrakt med et år til man fandt en bedre løsning på pladsen.

En anden problemstilling med Juelsgaard er også, at han binder holdet til en meget dyb bagkæde. På den måde får vi ikke mulighed for at lægge et højt pres og gøre banen kort, hvilket vil være en skam med så presstærke spillere som Amini, Stage og Guira.

En sidste problemstilling omkring det er, at vi så nok godt kan afskrive Whalley som målmand. Hans forcer med møderne, hans fodboldintelligens og hans evner til at sweepe vil gå tabt, hvis vi er nødt til at stå dybt og så kan vi med meget stor fordel hente en ny målmand ind.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #767
Citer
Så længe de er tydelige om præmisserne (hvilket de som minimum er i forhold til de 140.000 pr mdr), så kan man ikke brokke sig. Og så er det vel tilladt at ændre opgørelsesmetode i forskellige artikler, hvis der er år i mellem.
Log ind for brugernavn

Ja da. Men er det gjort klart om der er ændret i metoden, eller blot resultatet?

Som jeg forstår det, er der tale om løn (excl. sign off) i de nyere tal fra EB. Min kommentar går mest på, at man ikke behøver bashe EB. Lige på dette punkt er det nok den avis, jeg stoler mest på...

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #768
Ved at forlænge med Juelsgaard, på en 3-årig kontrakt, signalerer man, at han er løsningen på pladsen fremadrettet og det har jeg meget svært ved at se, at han er, mest af alt, fordi han er for nedadgående og holdet må udvikle sig.
 Helt igennem uenig. 
 For mig signalerer man udelukkende, at man er tilfreds med det Juelsgård har leveret, at man kan se ham i klubben og truppen i 3 år mere, og at han er en god og stabil reserve at have. Jeg synes det er meget tydeligt at Tingager og Backmann stadig anses som førstevalg eftersom de to startede i start 11 da alle var klarmeldt. 

At konkludere at Juelsgård er "løsningen på pladsen fremadrettet" synes jeg bare afslører at det er din frygt, at han skulle være det, eftersom du ikke synes han er god nok til det. 
Jeg argumenterer iøvrigt heller ikke for at Juelsgård er god nok til at skulle være vores 1. eller 2. valg. Og "løsningen på pladserne fremadrettet" må jo for dælen logisk set være dem der er tiltænkt en plads i start 11, og ikke dem der er reserver.

Det eneste Juelsgård er "løsningen på", er udfordringen i at have gode og rutinerede nok reserver, som affinder sig med at ikke som udgangspunkt at være tiltænkt start 11. Det er ikke altid så nemt. Og det har man i Juelsgård. Og den specifikke rolle er han løsningen på fremadrettet. 

Men ingen i tråden her, eller i AGF har ytret sig om, at Juelsgård er tiltænkt start 11, at han er løsningen fremadrettet i startopstillingen, eller det der ligner. Juelsgård er en god breddespiller i SL-sammenhæng, og en rutineret og loyal spiller, som endda lige har overstået sit bedste halve år i klubben, og er klar på mere, og gået ned i løn. Jeg tror ikke folk skal være så bange for at han skulle være tiltænkt at afløse Backmann permanent. Hvis Backmann er færdig, så henter vi "med garanti" (min garanti), en ny mand der er tiltænkt start 11, foran Juelsgård.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #769
Citer
Helt igennem uenig.
 For mig signalerer man udelukkende, at man er tilfreds med det Juelsgård har leveret, at man kan se ham i klubben og truppen i 3 år mere, og at han er en god og stabil reserve at have. Jeg synes det er meget tydeligt at Tingager og Backmann stadig anses som førstevalg eftersom de to startede i start 11 da alle var klarmeldt.

At konkludere at Juelsgård er "løsningen på pladsen fremadrettet" synes jeg bare afslører at det er din frygt, at han skulle være det, eftersom du ikke synes han er god nok til det.
Jeg argumenterer iøvrigt heller ikke for at Juelsgård er god nok til at skulle være vores 1. eller 2. valg. Og "løsningen på pladserne fremadrettet" må jo for dælen logisk set være dem der er tiltænkt en plads i start 11, og ikke dem der er reserver.

Det eneste Juelsgård er "løsningen på", er udfordringen i at have gode og rutinerede nok reserver, som affinder sig med at ikke som udgangspunkt at være tiltænkt start 11. Det er ikke altid så nemt. Og det har man i Juelsgård. Og den specifikke rolle er han løsningen på fremadrettet.

Men ingen i tråden her, eller i AGF har ytret sig om, at Juelsgård er tiltænkt start 11, at han er løsningen fremadrettet i startopstillingen, eller det der ligner. Juelsgård er en god breddespiller i SL-sammenhæng, og en rutineret og loyal spiller, som endda lige har overstået sit bedste halve år i klubben, og er klar på mere, og gået ned i løn. Jeg tror ikke folk skal være så bange for at han skulle være tiltænkt at afløse Backmann permanent. Hvis Backmann er færdig, så henter vi "med garanti" (min garanti), en ny mand der er tiltænkt start 11, foran Juelsgård.

Han må være tiltænkt en rolle som en der skal spille meget, for ellers giver ingen mening, at forlænge i 3 år med en spiller, der har toppet, ikke betragtes som andet end en reserve og som selvom han formodentlig er gået ned i løn, så er væsentligt dyrere end en ung spiller fremadstormende spiller vil være.

Jeg forstår udmærket godt, at man forlænger med ham i en kort periode, hvor der er usikkerhed omkring Backman, men 3 år er altså en lang kontrakt i fodboldens verden.

Jeg håber for øvrigt, at du får ret omkring en erstatning for Backman, men sandsynligheden for, at man ikke ved noget før transfervinduet lukker er desværre ret stor og så er det smart at have Juelsgaard, men kun i den periode, hvor der er tvivl om Backman.

Juelsgaard er helt sikkert en sympatisk og professionel spiller, men jeg har virkelig svært ved at se ham som mere end bare en kortsigtet backup, der har fået en lang kontrakt.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #770
kortsigtet backup, der har fået en lang kontrakt.
 Han er en langsigtet "backup", der har fået en lang kontrakt  8)

Din præmis omkring, at man udelukkende kan/bør give lange kontrakter til spillere man er sikre på skal spille meget er ikke nødvendigvis gangbar. Man laver også lange kontrakter med 2.målmænd, som eksempel.

Og jeg holder fast i, at hvis en ung "fremadstormende" spiller overhaler Juelsgård inden for 2 år, så er det et meget positivt "problem". 
Desuden er det din egen konklusion at Juelsgård er downhill og "har toppet". Han har lige spillet et halvt år, hvor han aldrig har gjort det bedre i klubben. Og ligesom med DAP, så er det den slags der gør, at man overvejer om man skal forlænge, eller skille veje. DAP havde andre krav, forventninger og planer, mens Juelsgård fik forlænget. Det kan man mene om hvad man vil. Men Juelsgård har udviklet sig til at være hentet som venstre back, til at være en habil superligareserve i midterforsvaret. Og han spillede i 2018/2019 hele 31 kampe på det hold som lukkede 2, færrest mål ind i hele ligaen. (AGF og FCM med 43 mål = delt 2.bedst efter FCK med 37).

"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

 

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #771
Log ind for brugernavn

Citer
men 3 år er altså en lang kontrakt i fodboldens verden.

Er egentlig meget enig i det du siger - jeg forstår heller ikke 3 år til Juelsgaard - men en 3-årig kontrakt er nu helt alm. ja jeg vil påstå, det er mere udsædvanligt at se kontrakter under 3 år.

Som udgangspunkt bryder jeg mig ikke om kontrakter af mere end 2 år til spillere på 30+ pga. øget risiko for skader, niveau tab, manglende videresalgs potentiale osv, men naturligvis findes der undtagelser.
Hvilken rolle Juelsgaard får og vil få i fremtiden, må vi se, men med de rygter, som er fremkommet i EB, omkring PC kigger efter en CB, så har jeg svært ved at se, Juelsgaard være tiltænkt andet end en reserverolle. Det har dog vist sig i de senere år alligevel give mange kampe især i forsvaret.
Penge er ingen garanti for succes, men det er en forudsætning.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #772
Men det er klart, at han når ikke dertil hvis han overhovedet ikke spiller. Og netop unge spillere som Bager og Nelsson og andre succeshistorier bliver jo til, fordi deres klub kunne og ville satse på dem.
Så jeg er med på, at Hausner skal have chancen for at overhale JJ, for at kunne det. Men det er jeg sikker på at David, Juelsgård og PC har afstemt udsigterne til, og har været noget nemmere end at overtale en evt. ny signing om at acceptere.
Måske skulle man overveje at låne Hausner ud for at give ham den kamperfaring. Alting afhænger stadig af det store Backman-spørgsmål, men ifht en udlejning også hvor langt Hausner er fra kunne blive førstereserve. Man skulle så hente en anden ung spiller, der bare er lidt længere fremme og dermed ville man i efteråret, hvis Backman ikke holder kunne spille med Juelsgaard og have en lidt ældre reserve. Er man meget i tvivl om Backman skal man måske have sådan en spiller alligevel, føler man sig ret sikker på han holder er det vel fornuftigt med de fire vi har. Er det slut skal der en ny starter til. Alt sammen lidt svært at vurdere udefra.

Mht længden af Juelsgaards kontrakt må vi om ikke andet gå ud fra at PC har haft de samme overvejelser som os, men selvfølgelig på et mere oplyst grundlag ifht Juelsgaards og Hausners forventede niveau om et par år. Jeg tror han har siddet med den bedste hånd men også været ret tilfreds med Juelsgaard. Juelsgaard har givet vægtet sikkerheden i slutningen af karrieren højt, så han har fået en længere kontrakt der ikke er alt for dyr for AGF, i hvert fald ikke hvis han senere ender for langt fra holdet. Han skal dog stadig være god nok og passe til holdet og det må man jo have vurderet, men meget af vores usikkerhed ligger nok der.

Alt i alt er det så tilpas usædvanligt med tre år til en ældre reserve, uanfægtet han endte med at spille meget sidste sæson, at AGF må have fået noget den anden vej. Og vi må jo også bare konstatere at Juelsgaard heller ikke har fået et bedre tilbud siden nytår.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #773
Han spillede også 21 kampe sæsonen før ifb. med Backmanns skade der, og senere da Kanstrup også var lidt ude.

Og enhver der spiller over halvdelen, og nærmere 2/3, af kampene er ikke en “reserve” eller “backup” i traditionel forstand.

Nærmere fast mand/rotationsspiller.
og sæsonen før det spillede han fast under Glen.

Han er sikkert den AGF’er på holdet med flest AGF-kampe de sidste tre år. 
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #774
Han er sikkert den AGF’er på holdet med flest AGF-kampe de sidste tre år.
...hvor vi hvert år har misset den sportslige målsætning.

Jeg er glad nok for at vi har Juelsgård i truppen i den kommende sæson. Jeg synes virkelig at han er en super type som person og som reservespiller. Men for mig er det et succeskriterie, at han spiller færrest mulige kampe. 

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #775
Der er måske også noget med kultur og indstilling, der spiller ind. JJ er en gut, der ikke har travlt med at snakke om egne evner, men møder på arbejde for at forbedre sig. Det har været nævnt flere steder, at han er ret vigtig i dele af det spillerne laver, der ikke lige er kamp. Vi har mange unge spillere i forsvaret, og måske er/bliver hans rolle også at være et fundament, der gør det lettere for alle de  unge.

Man skal stadig kunne spille bold for at få 3 år, men jeg tror JJ har ret stor værdi for en del af de andre spillere, og så kan det hurtigt blive en god kontrakt, hvis han er med til at sørge for, at de unge/andre har lettere ved at præstere.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #776
Han er sikkert den AGF’er på holdet med flest AGF-kampe de sidste tre år.
 ...hvor vi hvert år har misset den sportslige målsætning.
 Enig i, at det har kæmpe betydning. Jeg vil samtidig understrege nuancen om, at han i første sæson spillede venstre back, og anden sæson hvor det gik bedre for holdet fik 21 kampe i midterforsvaret, og i netop overståede sæson fik 31 kampe i midterforsvaret, hvor jeg igen må minde om, at vi var det hold i ligaen sammen med FCM der lukkede 2. færrest mål ind. 

Og det er ikke Juelsgårds skyld at vi i de 8 ubesejrede kampe i starten sidste år ikke kunne score, og ej heller Juelsgårds skyld at PC lod holdet spille uden angriber resten af efteråret. Han skal vel måles på det defensive, hvor det i min optik vil være unfair at give defensiven skylden for at vi missede top 6. 

Citer
Jeg er glad nok for at vi har Juelsgård i truppen i den kommende sæson. Jeg synes virkelig at han er en super type som person og som reservespiller. Men for mig er det et succeskriterie, at han spiller færrest mulige kampe. 
Jeg har selv skrevet, at han er 3. valg, og at hvis Backmann ikke er klar, så skal der hentes en anden. Så jeg kan kun sige at jeg er enig. Og at det at Juelsgård har spillet 21+31 kampe som 3.valg sidste to sæsoner udelukkende har været pga. Backmanns skader. Men når det så er sagt, så vil det være svært at argumentere for, at Juelsgård ikke har spillet sig op i foråret 2019, hvor vi jo med konstellationen Tingager/Juelsgård har været et ret så succesfuldt hold, ligesom vi var det med Juelsgård/Backmann i starten af sæsonen. 

Jeg håber at vi kan se på de nuancer også, i vurderingen af Juelsgård. Samtidig med, at vi husker på at vurderer ham som 3.valg. 
Altså skal de 3 års forlængelse holdes op mod, hvorvidt man synes at han er god nok til at være 3.valg/4.valg  de næste par år, og IKKE på, hvorvidt han er god nok til at "bære" holdet til top 6. 

På præcis samme måde er jeg ikke tryk ved kun at have Patrick Mortensen + Ammitzbøl, og savner en "Juelsgård" deroppe. Altså en spiller som Finboggasson/Fester, som har 200+ SL-kampe, og leverer stabilt. Og DEREFTER elsker jeg at vi har Hausner og Ammitzbøl der sideløbende kan være backup, og udvikle sig undervejs i ro og mag.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #777
Jeg håber at vi kan se på de nuancer også, i vurderingen af Juelsgård. Samtidig med, at vi husker på at vurderer ham som 3.valg.
Altså skal de 3 års forlængelse holdes op mod, hvorvidt man synes at han er god nok til at være 3.valg/4.valg  de næste par år, og IKKE på, hvorvidt han er god nok til at "bære" holdet til top 6.
Præcis. Det væsentligste ved JJ-forlængelsen er de signaler om ambitionsniveauet og økonomien den sender. Den sportslige ledelse har ikke prioriteret, at vi skal have 3 lige stærke centerforsvarere, men at det er ok at 3.-valget er et niveau under de to startere. Det er i det lys forlængelsen skal ses og accepterer man den præmis (og uden vi kender økonomien i aftalen), så giver forlængelsen rigtig god mening.

Man kan i øvrigt også vælge at se det som en stor tillidserklæring til Hausner - nemlig at man forventer, at han hurtigt overhaler JJ og det derfor ikke giver mening, at bruge flere penge på et bedre 3.-valg. Men det er naturligvis bare et positivt spin/gæt fra min side:)

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #778
Citer
Den sportslige ledelse har ikke prioriteret, at vi skal have 3 lige stærke centerforsvarere, men at det er ok at 3.-valget er et niveau under de to startere. Det er i det lys forlængelsen skal ses og accepterer man den præmis (og uden vi kender økonomien i aftalen), så giver forlængelsen rigtig god mening. 
Log ind for brugernavn‍ 

Jeg vil ikke udelukke, at sidste sæson har lært dem, at antallet ofte kan betyde mere end forskellen i kvalitet mellem nummer 2 og 3, og mellem nummer 3 og 4. For før Hausner blev kastet for løverne havde vi slet ikke nummer 4, og brugte Stage, DAP og andre til at lukke hullerne.

Tidligere har vi haft 5 midterforsvarsløsninger som jeg har demonstreret/påpeget i tråden.
Så altså jeg vil ikke udelukke at vi kommer til at have 2 rigtig gode til start 11, og så 2 i Juelsgård-klassen + 1 talent (Hausner). Så altså jeg vil ikke udelukke at vi henter en midterforsvarer mere til bredden. I det lys giver Juelsgård-forlængelsen stadig også mening. For hvad nytter det at hente super gode Tingager hvis han bliver knæskadet efter første kamp og var ude 25 kampe (thank god det ikke skete), og/eller Backmann konstant er skadet (som er tilfældet). Der må vi ikke stå med "ingenting" som reserver. 

Og det er jo i præcis samme lys jeg ser Patrick Mortensen / Ammitzbøl. Det handler ikke om, hvorvidt de to er gode nok sammen, men om hvor vi står hvis PM bliver skadet. Så skal Ammitzbøl spille fuld tid alene hver gang, og uden reserver til ham (som truppen ser ud pt) = fuldstændigt uholdbart hvis det er i 5-10+ kampe det pågår.

Citer
Man kan i øvrigt også vælge at se det som en stor tillidserklæring til Hausner - nemlig at man forventer, at han hurtigt overhaler JJ og det derfor ikke giver mening, at bruge flere penge på et bedre 3.-valg. Men det er naturligvis bare et positivt spin/gæt fra min side:)
Enig. Men jeg vil se vinduet lukke før jeg vil konkludere noget på den side af sagen. Men det er naturligt, at behovet for at have en spiller mere blev mindre af at Hausner tog kæmpe step op, men så igen kæmpe stort af at Backmann gik i stykker. Så tilbage står der, at hvis Backmann forventes klar inden vinduet lukker, så kan vi kører som nu og ser hans situation an med en uge eller to tilbage af transfervinduet, mens hvis han ikke gør, så skal man jo finde en spiller mere inden ligastart efter min mening.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #779
Han skal vel måles på det defensive, hvor det i min optik vil være unfair at give defensiven skylden for at vi missede top 6.
Jeg er naturligvis enig, i forhold til betragtningen om, at vi manglede en angriber i efteråret. Jeg vil bestemt heller ikke sige, at Juelsgård er ansvarlig for, at vi har misset top-6.

Men som flere også har været inde på, så kan vi heller ikke bare måle forsvarets indsats på antal mål imod. Det er en holdsport, og det har betydning for hele holdet, hvor lavt eller højt forsvarskæden står. Hvis vi står lavere og desuden spiller med en 6'er, så får det altså også en betydning for vores fremadrettede spil. Omvendt, står vi højere, så lukker vi måske flere mål ind, men vi skulle også gerne skabe noget mere i den anden ende.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #780
Citer
Men som flere også har været inde på, så kan vi heller ikke bare måle forsvarets indsats på antal mål imod. Det er en holdsport, og det har betydning for hele holdet, hvor lavt eller højt forsvarskæden står. Hvis vi står lavere og desuden spiller med en 6'er, så får det altså også en betydning for vores fremadrettede spil. Omvendt, står vi højere, så lukker vi måske flere mål ind, men vi skulle også gerne skabe noget mere i den anden ende.
Log ind for brugernavn‍ 

Enig. Og sagen er jo bare den, at Juelsgård har spillet et rigtig godt 2019 indtil videre, og også gjorde det i starten af sidste sæson med Backmann. Så spørgsmålet er, hvorvidt han kun er mindre god med en målmand som Whalley+en taktik om at stå lavt på dødbolde. 

Som vi har spillet med Backmann/Tingager/Juelsgård og Jovanovic/Grabara har han jo været en del af et rigtig godt forsvar, som håndterede dødbolde ganske fint. Og så gik alt af lort til med Kanstrup/Whalley + ny taktik om at stå lavt omkring målmanden på dødbolde. Det var Juelsgård/resten af defensiven sgu dårlige til. 

Så ja, der er noget balance inde over. Og meget afhænger af hans makker+målmanden+taktikken han skal spille efter.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #781
Jeg tror ikke, at der er nogen, der er uenig i, at Juelsgaard har spillet sin bedste halvsæson i den hvide trøje i foråret 2019. Min pointe er bare, at han aldrig får så gode arbejdsvilkår igen. Vi spillede størstedelen af kampene mod de andre bundhold, der endda var presset til at komme frem, hvorfor vi kunne stå dybere end vi ellers ville gøre og dermed blev forsvarsarbejdet noget nemmere for os end det ellers ville være blevet, hvis de også truede os med omstillinger. Det er derfor meget svært at sige, om han kan tage det spil med ind i den nye sæson, hvor han vil blive mere udfordret.

Hvis jeg var PC ville jeg bede sundhedssektoren om at lave et estimat på, hvor mange kampe hver enkelt spiller vil kunne spille i de kommende sæsoner og derefter vil man kunne lave en vurdering af, hvor mange ekstra spillere, der skal til for at være dækket ind. Det vil altså sige, at hvis man har Backman, så er estimatet f.eks. 50% af kampene, hvilket giver faktor 0,5, mens hvis man har Kanstrup, så kan man f.eks. have faktor 0,9. Når man så lægger tallene sammen skulle man gerne for midterforsvaret ramme lige godt 2 og så gerne et ungt talent eller en anden spiller, der kan være en rimelig backup. På den måde vil man kunne holde sine spillere nogenlunde tilfredse, da alle så kommer til at spille rimelig meget uden, at vi udover usædvanlige situationer kommer til at mangle kvalificerede forsvarsspillere.

Hvis det er sådan man regner giver det god mening, at man regner med Juelsgaard i den kommende sæson, da hans estimat sandsynligvis ikke bliver afklaret lige med det første. Hvis man tager hans estimat for sæson 2 vil forhåbentlig være større eller også er den helt væk og vi har derfor hentet en ny forsvarsspiller, der er langt mere stabil end Backman. Når man så lægger tallene sammen for sæson 2020/2021, så vil man sandsynligvis komme et stykke over 2 og vi skal dertil lægge Hausner er blevet bedre.

Hele pointen i at gøre det her er så at få så meget value-for-money og her vil det i sæson 2 og 3 være ret dårlig value-for-money at have en Juelsgaard gående, der ikke er på niveau med Backmann/ny forsvarsspiller og Tinagager.

Man kan også lave den samme vurdering længere fremme på banen og her kan jeg være lidt bekymret for angrebspladsen og evt. 6'eren. Mit problem med 9'eren er, at Mortensen har haft så mange problemer med hovedskader og problemet med 6'eren er Poulsens mange karantæner, men det er nok ikke så stort et problem, når Stage er en meget kvalificeret afløser, omend han er bedst på 8'eren, hvor vi heldigvis er dækket ret godt ind. Jeg anerkender, at det er sværere når man kun spiller med en spiller på specifikke pladser, hvorfor det er lidt sværere at lave den her kalkulation.

Jeg ved godt, at det er noget teknisk noget, men der er ret meget statistik som vores sundhedssektor kan lave fornuftige estimater af og når det kommer til karantæner bør der også rimelig nemt kunne lave et estimat.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #782
Det bliver for teoretisk nu synes jeg. Især med sådanne udlægninger som "faktor 0.9 vs 0.5" lagt sammen med gætterier om hvad lægestaben gætter på, og kan regne med. Jeg forstår godt hvor du vil hen, tror jeg.

Men når nu PC har overtalt hele den nuværende trup til at være på præstations-løn, så er "value for money" jo et helt andet begreb. 
Hvis Juelgård overhales af Hausner er han billig. Hvis Backmann bliver klar spiller Tingager/Backmann og Juelsgård er billig. Og hvis der hentes en anden spiller, så spiller han, og Juelsgård er billig. 

Så kun hvis Juelsgård spiller er han er "dyr" eller i hvert fald ikke længere er  "billig". Og det er med forsikringer og backup-planer, at de aldrig er god value for money, så længe uheldet ikke sker! Men derfor er pengene stadig rigtig godt givet ud, såfremt man ikke kan tåle at løbe risikoen. 

Og ja, jeg tror at Juelsgårds løn er givet godt ud ift at passe i klubben, have ligaerfaring, være loyal, have spillet på et nyt højt niveau, og have accepteret en ny kontrakt på den nye struktur. Og så er vi tilbage ved, at jeg jo vurderer det hele ud fra at jeg synes Juelsgård har x kvalitet, som du/evt. andre ikke er enig i, og som gør at det ikke lader sig gøre at blive enige eller se ens på sagen. 


Og sådan er det jo ofte med fodbold, at folk ser forskelligt på spillere. Det er så fint :D
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #783
Citer
Men når nu PC har overtalt hele den nuværende trup til at være på præstations-løn, så er "value for money" jo et helt andet begreb.
Hvis Juelgård overhales af Hausner er han billig. Hvis Backmann bliver klar spiller Tingager/Backmann og Juelsgård er billig. Og hvis der hentes en anden spiller, så spiller han, og Juelsgård er billig.

Så kun hvis Juelsgård spiller er han er "dyr" eller i hvert fald ikke længere er  "billig". Og det er med forsikringer og backup-planer, at de aldrig er god value for money, så længe uheldet ikke sker! Men derfor er pengene stadig rigtig godt givet ud, såfremt man ikke kan tåle at løbe risikoen.

Det er så her, at det gode spørgsmål er, hvor stor en del af kontrakten, der er præstationsbetinget. Jeg ved godt, at PC har gjort et stort nummer ud af, at han har ændret lønsystemet fra den inkompetente Jens Andersson, men vi ved reelt ikke, om det i virkeligheden er 5 eller 20% der er tale om. Vi kan i hvert fald konstatere, at lønbudgettet ikke er faldet markant på trods af, at vi jo ikke ligefrem har overpræsteret i forhold til forventningerne.

Min pointe med at sætte faktorer ud fra estimater om skadesfrekvenser og karantænefrekvenser er, at hvis de to 1.valg er meget skadet er man nødt til at have en del backup, mens hvis man har spillere, der er mindre skadet, så behøver man færre backups. Jo mere data man har jo bedre estimater kan man lave, men heldigvis har man en del erfaringer med skaders længde, potentielle følgeskader og hvor stor risikoen for at skader kommer igen eller der kommer nye til på baggrund af spillerens fysiologiske data.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #784
Jeg ved godt, at PC har gjort et stort nummer ud af, at han har ændret lønsystemet fra den inkompetente Jens Andersson, men vi ved reelt ikke, om det i virkeligheden er 5 eller 20% der er tale om. Vi kan i hvert fald konstatere, at lønbudgettet ikke er faldet markant på trods af, at vi jo ikke ligefrem har overpræsteret i forhold til forventningerne.
Se det ville jeg også gerne vide, inden vi kalder det den hellige gral og forventer vi outperformer konkurrenterne i et væk:-)

Men det ville da være rart, hvis AGF fik noget mere for lønkronerne. Det har haltet igennem alt for lang tid.

"Nogen drømmer om at spille for de største klubber - jeg har bare drømt om at spille for AGF" citat Frederik Ihler

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #785
Jeg ved godt, at PC har gjort et stort nummer ud af, at han har ændret lønsystemet fra den inkompetente Jens Andersson, men vi ved reelt ikke, om det i virkeligheden er 5 eller 20% der er tale om. Vi kan i hvert fald konstatere, at lønbudgettet ikke er faldet markant på trods af, at vi jo ikke ligefrem har overpræsteret i forhold til forventningerne.
  Se det ville jeg også gerne vide, inden vi kalder det den hellige gral og forventer vi outperformer konkurrenterne i et væk:-)

Men det ville da være rart, hvis AGF fik noget mere for lønkronerne. Det har haltet igennem alt for lang tid.


Den seneste opjustering kunne måske tyde på, at det har en effekt. En konsekvens af en misset top 6 er givetvis også en mistet bonus for truppen. Så det er vel ikke utænkeligt, at en del af opjusteringen skyldes, at vi har sparet en del lønkroner - med ca. 25 mand i truppen kan det vel nemt være over 1 mio.?

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #786
Jeg kan i hvert fald konstatere, at jeg personligt allerede synes vi får meget mere for pengene under PC, selv uden at kigge på den nye lønstruktur, da jeg kan kigge på truppen og nærmest ikke finde et navn jeg sådan virkelig ønsker skulle være sparket ud, eller tvunget ud for længst. Det kan jeg i mine 25 år som AGF ikke huske at have prøvet før. Og ja, så kan man ovenikøbet præsentere overskud, og budgettere med top 8 istedet for top 6 økonomisk.

Og selv i sidste sæson var det kun Riel jeg synes var helt håbløst i overskud, og Spelmann/Kanstrup/Dino var i vinterpausen dead men walking, og dem formåede PC at afskibe alle 3. Mmaee var et fejlskud, men kun med 10 måneders kontrakt, og Mysak kun 4 måneder, så de er begge allerede væk igen, og derfor ikke en af de spillere man sådan i over et år kan føle at klubben hælder penge ud til til ingen verdens nytte.

Nogle synes Guira er i overskud lige nu, og især efter at NP er hentet. Transfervinduet åbner imorgen, og så må vi se hvordan truppen ser ud ved ligastart, og ved luk.

Og en anden ting: Jeg tror ikke man skal undervurdere effekten af lavere løn kan have på muligheden for at komme af med en spiller igen. Giver du eks. en spiller 2 millioner i sign on, og en årlig løn på 800.000 i 3 år (ca. 65k/md), så er det samme pose penge som hvis du gav ham 0kr i sign on, og ca. 120.000kr om måneden. Men det er BETRAGTELIGT lettere at komme af med en spiller der tjener 65.000kr om måneden end 120.000kr om måneden. Det siger sig selv. Og eksemplet er overdrevet måske, men helt reelt ift at både spillere/agenter/klubber regner løn ud for samlet kontraktbeløb. Og det der jo skete med Riel var, at han ikke fik sign-on, men en god løn, og lang kontrakt. Og hvorfor skulle han nogensinde afsige sig det, når en klub kommer og tilbyder ham 20-30.000 mindre om måneden som eksempel.

Så jeg håber og tror på, at den nye struktur netop også kommer til at afspejle, at spillere bliver nemmere at komme af med igen. Og at handler man ikke er sikre på, som Mmaee, bliver kortere varighed.
Ja det kan koste ekstra hvis han brager igennem, og ja der er spillere der kan lokkes af løn andre steder i ligaen/andre ligaer hvis AGF ikke betaler overdimensioneret løn. Men risikoen AGF løber er helt vildt meget lavere.

Og man kan også spørge sig selv: Er det ikke på tide at AGF går glip af et godt salg, fordi en spiller brændte ligaen af men havde en kontrakt der var nem at sige farvel til, istedet for konstant i årevis at have gloet på spillere som havde det som målsætning at komme til AGF og slå sig ned og få en god løn, og derfor ikke havde grund til at præstere, og iøvrigt fik samme løn uanset præstationer/deltagelse.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #787
Den seneste opjustering kunne måske tyde på, at det har en effekt. En konsekvens af en misset top 6 er givetvis også en mistet bonus for truppen. Så det er vel ikke utænkeligt, at en del af opjusteringen skyldes, at vi har sparet en del lønkroner - med ca. 25 mand i truppen kan det vel nemt være over 1 mio.?
Præcis, hvis truppen har en løn hvor man OPNÅR en bonus ved at komme i top 6, så sparer klubben penge når spillerne glipper. Vi må gå ud fra, at klubben ville tjene mere end differencen, så det er stadig et tab for klubben at man glipper top 6, men altså ikke ligeså stort et tab. 

Og præcis som at have klausuler i kontrakterne om, at spillerne går ned i løn hvis de rykker ud er fair, så er det fair at lokke med bonuser den anden vej. Det er en balance. 

"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #788
g ved godt, at PC har gjort et stort nummer ud af, at han har ændret lønsystemet fra den inkompetente Jens Andersson, men vi ved reelt ikke, om det i virkeligheden er 5 eller 20% der er tale om. Vi kan i hvert fald konstatere, at lønbudgettet ikke er faldet markant på trods af, at vi jo ikke ligefrem har overpræsteret i forhold til forventningerne.

Der er vel 11 spillere hver kamp, der får en bonus for at starte på banen.

I kalenderåret spillede AGF 36 kampe, med 13 sejre, 14 uafgjorte og 9 nederlag til følge. Det gav - selvfølgelig qua den lettere modstand og succesen i play off - en samlet pointscore på 1,42 point pr kamp, 4. bedst af alle i superligaen. Det må alt andet lige også have udløst bonus til spillere for sejre.

Og så til sidst, ja man glippede målet i 2018 (og 2019). Men mon ikke en top 6 bonus trods alt havde udgjort en mindre del af det samlede lønbudget.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #789
Citer
Søren Sorgenfri
‏ @SSorgenfri


Transferrokade i AGF #ultratwitteragf .. Thorsteinsson kommer til fra Fulham på en permanent aftale, og så skal Toutouh være i dialog med Esbjerg om et skifte tilbage til Vestkysten. #sldk #transferdk
Penge er ingen garanti for succes, men det er en forudsætning.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #790
 
Og en anden ting: Jeg tror ikke man skal undervurdere effekten af lavere løn kan have på muligheden for at komme af med en spiller igen. Giver du eks. en spiller 2 millioner i sign on, og en årlig løn på 800.000 i 3 år (ca. 65k/md), så er det samme pose penge som hvis du gav ham 0kr i sign on, og ca. 120.000kr om måneden. Men det er BETRAGTELIGT lettere at komme af med en spiller der tjener 65.000kr om måneden end 120.000kr om måneden. Det siger sig selv. Og eksemplet er overdrevet måske, men helt reelt ift at både spillere/agenter/klubber regner løn ud for samlet kontraktbeløb. Og det der jo skete med Riel var, at han ikke fik sign-on, men en god løn, og lang kontrakt. Og hvorfor skulle han nogensinde afsige sig det, når en klub kommer og tilbyder ham 20-30.000 mindre om måneden som eksempel.
Det synes jeg nu ikke siger sig selv. Hvis lønpuljen er den samme, vil man være i stand til at kaste nogle penge efter spilleren ved et skifte inden kontraktudløb.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #791
Citer
Søren Sorgenfri
‏ @SSorgenfri


Transferrokade i AGF #ultratwitteragf .. Thorsteinsson kommer til fra Fulham på en permanent aftale, og så skal Toutouh være i dialog med Esbjerg om et skifte tilbage til Vestkysten. #sldk #transferdk
 
Det er ... genialt det der.

Det virker ikke til at Toutouh kommer tættere på at nå dit gamle niveau, så hvis vi kan erstatte ham med en ung, sulten islænding så ligner det da et godt bytte.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #792
Ja såfremt det kun er Toutouh der skal ud, og ikke Ankersen eller Sana, så er det virkelig en opgradering.
Men hvis det så både er Toutouh samt enten Ankersen/Sana, så er det jo pludselig en helt anden sag....

Men Ankersen, Toutouh og Thorsteinsson (samt Kaastrup når han er tilbage) er jo alt for mange til venstrekanten.
Så altså jeg vil gå ud fra, at selv Thorsteinsson+Ankersen er "for meget". Men sikke en stærk venstrekant vi så kan stille med, især fordi Thorsteinsson og Ankersen jo faktisk kan spille sammen, da Thorsteinsson kan spille Sanas plads også (i en mere løb i dybden driblinger+kombinationsspil-facon, end spilfordeler-facon).

Det er sgu noget af en kabale med den midtbane!
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #793
Det kan ikke helt udelukkes, at Toutouh kan komme tilbage på sporet, men hvis vi får mulighed for at sende ham videre, er det en no brainer.

Niveauet i foråret har været alarmerende dårligt.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #794
Vi kan godt gisne om, hvordan præstationskontrakter er bygget op og vi kan også godt gisne om, hvorvidt det er en del af grunden til, at vi får et større overskud, men der vel ingen af os, der reelt ved det. Det kan være 5 eller 50%, der er afhængig af præstationer - præstationerne kan være fælles for holdet eller enkeltmandspræstationer, etc..

Log ind for brugernavn

Med hensyn til spillertruppens sammensætning, så har jeg det som oftest sådan, at jeg tror på langt de fleste spillere i truppen og det er sjældent, at jeg synes vi ligefrem har nitter i truppen(med undtagelse af Riel, men det er en helt mærkværdig sag). Der er selvfølgelig ofte problemer med en enkelt eller 2, der ikke kan komme tilbage fra skader, men der har jeg altid et håb.

Hvis jeg kigger på truppen som den ser ud nu, så har jeg umiddelbart 5 som jeg vil betegne som spørgsmålstegn: Mortensen og Backman på grund af skader og Toutouh, Whalley og Blume, der ikke har præsteret på et højt niveau igennem en længere periode, enten på grund at skader eller fordi andre har været foretrukket på deres plads. Guira kan man selvfølgelig også stille spørgsmålstegn ved, men jeg er af den opfattelse, at han tidligere har vist meget højt niveau på 8'eren, så hvis han får lov til at spille der, så vil han blive en stor succes.

Derudover udmærker truppen sig ved at bestå af flere unge talenter end vi er vant til, hvilket gør, at vi naturligvis også der har spørgsmålstegn, om end jeg synes det ser rigtig lovende ud for mange af dem.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #795
Citer
Det synes jeg nu ikke siger sig selv. Hvis lønpuljen er den samme, vil man være i stand til at kaste nogle penge efter spilleren ved et skifte inden kontraktudløb.
Log ind for brugernavn‍ 
Altså hvis du lige nu får 65.000kr i løn, du har fået et sign-on-fee som er sat ind på pensionsopsparingen, og der står en anden klub og vil have dig til dem og tjene 75.000kr om måneden, så er du jo noget lettere at lokke, frem for hvis du fik 0kr i sign on, men tjener 85.000kr i løn, og der kommer en klub og tilbyder dig samme 75.000kr i løn om måneden. 

Der ligger mit forsøg på pointen om, at en Riel og Spelmann bl.a. var svære at komme af med, da deres løn var for høj ift hvad andre klubber ville betale. Hvis Riel og Helsingør istedet havde fået 500.000kr kontant hver, og lønnen over de 3 år så var en tilsvarende 500.000kr mindre for Riel, så har Riel tjent det samme og samtidig fået penge upfront = fint for ham sikkert. Men han vil være lettere for andre klubber at overtage ift at Riel ikke skal acceptere lønnedgang ved et skifte. 

Nu ved vi ikke helt hvad Riel fik, men delen der siger sig selv, er jo i perspektivet set fra en evt. ny overtager af spilleren.
Et eksempel: 
Riel får sign-on på 360.000kr, Helsingør 300.000kr for at lade ham smutte, og Riel får 65.000kr/md i 3 år = 2.34+0,36+0,3 = 3 millioner i alt.
Riel får ingen sign-on, men Helsingør får 300.000kr for at lade spilleren gå, og Riel får 75.000kr/md i 3 år = 2,7 + 0,3 = 3 millioner i alt.

Men 1,5-2 år før Riels kontrakt udløber skal AGF finde en ny klub til Riel fordi Riel og AGF er et dårligt match. 
Så siger det vel sig selv, at Riel er lettere at komme af med når han har 1-1,5 år tilbage af en kontrakt til 65.000kr/md end 75.000kr/md.
Og jeg tror at AGF i alt for mange år har skulle lokke spillere med høje lønninger, og at AGF alt alt for mange gange har brændt inde med spillere på dyre kontrakter, fordi ingen har haft råd/interesse i at overtage eller matche de kontraktforhold.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #796
Citer
Med hensyn til spillertruppens sammensætning, så har jeg det som oftest sådan, at jeg tror på langt de fleste spillere i truppen og det er sjældent, at jeg synes vi ligefrem har nitter i truppen(med undtagelse af Riel, men det er en helt mærkværdig sag). Der er selvfølgelig ofte problemer med en enkelt eller 2, der ikke kan komme tilbage fra skader, men der har jeg altid et håb.
Log ind for brugernavn‍ 
Du stiller jo ikke spørgsmålstegn ved om Mortensen/Backmann passer ind i det AGF/David vil med holdet. 

Jeg tænker mere på spillere som Stephan Petersen, hvor jeg personligt i årevis ønskede en anden og bedre spiller, eller Steffen Rasmussen ift evner på dødbolde, eller Spelmann, hvor jeg i rigtig lang tid synes, at alt for meget af vores offensiv gik gennem ham, og at vores spil for ofte blev ødelagt af det, og spillere som Cavric da han gik i stå, og spillere som Danny O efter at han ikke blev brugt mere (selvom jeg kunne lide ham). Spillere som man jo vidste måtte have en høj løn, og som ikke blev brugt mere, og som helt grundliggende var til hindring for at vi kunne nå derhen til hvor træner/sportschef gerne ville, og ikke var de rette til netop at opnå det.

Kun Guira og Sana er spillere lige nu, hvor jeg føler at det er ærgerligt mange lønkroner til at have siddende på bænken. 
Men der er det ikke min personlige holdning til spillernes kvaliteter, men nærmere at matchet ift spillestil mm. som sagt ikke er der. 


Jeg er enig i, at spillere som Søren Larsen og Backmann er ligeså ærgerlige at have på skadeslisten. Men det er noget andet synes jeg. For når de er skadet er de ikke "til overs", men nogle man rigtig gerne ville bruge hvis man kunne.. Og spillere som AJA/Juelsgård er breddespillere/vigtige alternativer det det man gerne vil. 

Så når jeg personligt synes at nogen skal væk, så er det fordi vi ikke får nok ud af dem, samtidig med at vi ikke har nogen intention om at bruge dem. Altså Riel, Spelmann, Sverrison, Guira sidste sæson og vi nærmer os ift Sana i denne sæson. 

Jeg synes personligt slet ikke Blume er i den kategori. Han passer ind i det AGF vil, og spillede derfor meget her i foråret, og står ikke til at ryge helt ud. Men hvis han er ude for taktikken/det David vil med holdet, så ryger han selvklart over i den kategori på min liste. 

Jeg synes casen Whalley er lidt speciel, fordi han efter min opfattelse ikke er hentet dyrt ind, og er på en position, hvor man er tvunget til at have alternativer.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #797
Citer
Jeg tænker mere på spillere som Stephan Petersen, hvor jeg personligt i årevis ønskede en anden og bedre spiller, eller Steffen Rasmussen ift evner på dødbolde, eller Spelmann, hvor jeg i rigtig lang tid synes, at alt for meget af vores offensiv gik gennem ham, og at vores spil for ofte blev ødelagt af det, og spillere som Cavric da han gik i stå, og spillere som Danny O efter at han ikke blev brugt mere (selvom jeg kunne lide ham). Spillere som man jo vidste måtte have en høj løn, og som ikke blev brugt mere, og som helt grundliggende var til hindring for at vi kunne nå derhen til hvor træner/sportschef gerne ville, og ikke var de rette til netop at opnå det.
Men det er så her, at vi ser temmelig forskelligt på mange spillere. Stephan P er efter min mening en af de spillere, der har fået den mest urimelige behandling af fans i AGF. Når han ikke spillede var det åbenlyst, hvad det var han bidrog med, for hans speed blev respekteret af modstanderne, så de stillede helt automatisk bagkæden lidt længere tilbage, for at gardere sig mod det. Det er lidt den omvendte diskussion end Juelsgaard - han lagde sit spil op på et meget højt niveau, hvilket naturligvis resulterede i mange fejl og meget skæld ud fra tribunen.
Jeg tænker ikke, at vi skal åbne Steffen Rasmussen diskussionen igen. Det er en diskussion, der har været rigtig mange gange på forskellige steder, hvor AGF-fans diskuterer og der er nok ikke nogen diskussion, der kan splitte folk mere.
Med hensyn til de andre spillere, så er deres præstationer gledet lidt ud i glemslen for mig, så der vil jeg ikke kunne bidrage med ret meget konstruktivt.

Problemet med nærmest permanent skadede spillere er desværre ligeså stort som folk, der ikke har niveau eller ikke passer ind. Under alle omstændigheder får vi ikke nok ud af dem og det er noget, der meget ligner tabte lønkroner omend de to sidste kategorier, da i det mindste deltager til træning og derfor gør deres holdkammerater bedre.

Det er naturligvis sjældent spillerens egen skyld, at de er skadede, men nogle spilllere har bare en højere frekvens end andre, hvorfor de kommer i en kategori som en lidt mindre brugbar spiller end en, der er klar til at spille hver eneste gang - forudsat, at deres niveau er det samme.
Man kan også stille modsspørgsmålet, hvor mange i vores nuværende trup er så klar til at spille fast i superligaen og så sammenholde det tal med sidste sæsons - eller forrige sæsons trupper. Truppen er jo blevet slanket gevaldigt og på mange pladser er vi nede ved ungdomsspilleren ved første skade.

Bror Blume har forøvrigt spillet 4 hele kampe og 15 kampe, hvor han enten er blevet skiftet ind eller ud i den sæson vi lige har overstået. Alt i alt er det blevet til 1253 minutter i sæsonen. Flere af kampene var i slutspillet, hvor vi sparede en række af vores bedste spillere.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #798
Altså hvis du lige nu får 65.000kr i løn, du har fået et sign-on-fee som er sat ind på pensionsopsparingen, og der står en anden klub og vil have dig til dem og tjene 75.000kr om måneden, så er du jo noget lettere at lokke, frem for hvis du fik 0kr i sign on, men tjener 85.000kr i løn, og der kommer en klub og tilbyder dig samme 75.000kr i løn om måneden.

Hm, jeg er ikke sikker på, at det er sådan, at det fungerer.

I hvert fald er reglerne i England sådan her:
Citer
In both the English Premier League (“EPL”) and the English Football League (“EFL”) signing-on fees must be paid in equal annual instalments over the period of the contract and the default position is that where a player is transferred before the expiry of their playing contract, the unpaid element of the signing-on fee must be paid in full by the selling Club.
Transfer requests and signing-on fees in the premier league and football...
(Bemærk, at resterende sign-on fee ikke skal betales, hvis spilleren skriftligt ansøger om at blive løst fra sin kontrakt)

Rent økonomisk (her ses bort fra spilletid og sportslige hensyn) så bør en spiller tænke sådan ifm :
Sum(Ny løn + sign-on fee) > sum (eksisterende løn + resterende rater af sign-on fee)

Såfremt de danske regler er lig de britiske, så vil en høj sign-on fee give spillere incitament til at holde kontrakten ud, for at få de sidste rater med, indtil det punkt, hvor den/de sidste rate(r) er så beskeden en størrelse, at de kan søge videre. Det kan f.eks. forklare, hvor Riel blev hængende så længe, fordi han gerne ville have en rate mere.

Som udgangspunkt bør en klub opbygge kontrakter ud fra en præmis om, at man ønsker, at spilleren er der fuldt ud. Ellers bør man ikke hente spilleren. Derudover kan en klub ikke selv styre, hvordan kontrakten udformes, da man jo ønsker at spilleren skriver under også, og derfor skal være på vilkår, denne kan købe ind på.

Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Svar #799
Transfernyt fra Stoke på Twitter
Citer
AGF kigger på Alexander Milošević, som ikke er tilfreds i Forrest. #ultratwitteragf
Stoke  - I know, men et rygte er et rygte
“At skabe chancer mod AGF er som at tilrage sig klamydia i et kloster”.... så pænt svært!
Jesper Simo i kampen 17.06.2020 mod FCN

 
Simple Audio Video Embedder