Spring til hovedindholdet
Emne: Transfervindue sommer 2020 (Læst 33916 gange) forrige emne - næste emne

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1100
Citer
Jevtovic er den letteste af dem, men stadig ikke entydig. Han kan spille begge kanter plus 9’er, Transfermarkt angiver højrekant som hans idealposition, men al videoen fra hans Rosenborg-tid viser ham som venstrekant. Gæt: Han er købt som venstrekant, Ankersen forlænger ikke, og besætningen bliver Jevtovic og Kaastrup.

Tengstedt er tricky, for han kan spille 9’er, venstrekant og offensiv midtbane. 9’er bliver han ikke hos os, ikke som førstevalg i hvert fald, og venstrekanten er også besat. Så ser vi ham som offensiv 8’er, altså en art erstatning for Amini.
Log ind for brugernavn‍ 

Jevkovic har spillet 60 kampe på venstrekanten og 58 på højrekanten ifølge en transfermakt-opgørelse jeg så. (tag "all season stats")
Han spillede venstrekante foran Gersbach i 2017-mesterskabssæsonen for Rosenborg som eksempel.

Tengsted er højrekant/angriber.

Men fælles for mange af vores kanter, Links/Thorsteinsson inklusiv, så kan de spille i begge sider.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1101
Så i lystet af at Lunding er lejet ud, og at Bundu måske skal afsted, så vil der helt sikkert være plads til en Tengsted på højrekanten. 

Hvis Jevtovic/Tengsted kommer til, så vil vi have Thorsteinsson/Jevtovic/Kaastrup/Links/Tengsted til de to kanter, og masser af mulighed for at rotere.
 
 
Bredde og fleksibilitet er i hvert fald en god ting. 

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1102
Santa klaus - brugte han så citater fra Fæstningen? Husker det godt svagt nu. Gjorde han ikke det? Nå okay længe siden og skal tilgives med tiden.
 
 
Det kommer jeg i tvivl om - det kunne være interessant at se en gammel artikel fra den tid, så jeg heller ikke kommer til at gøre fjerene til for mange høns. Jeg kan huske at man engang i de her foras barndom kunne se citater derfra bragt i avisen. Siden fandt man ud af at man nok skulle være lidt forsigtig med fuldstændig anonyme udtalelser på internettet. Egelund lærte da nok også lektien da han blev afsløret, jeg kan i hvert fald ikke forestille mig han skriver herinde (han ville nok også vælge MTAC i så fald, men det tror jeg nu heller ikke :) )

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1103
Citer
Nu var Ekstra Bladets irriterende dygtige Klaus Egelund først med Søren Tengstedts opsigtsvækkende skifte til AGF, så her vil vi bare nøjes med at fraråde Tengstedts rådgiver at sætte sine ben i det nordjyske foreløbig. Den kommer til at gøre ondt i det nordjyske den der.
Til gengæld kan vi her fortælle, at AGF langt fra er færdige med at shoppe. David Nielsens genopstandne mandskab skal forstærkes frem mod næste sæson – her kan man med fordel læse den tidligere udgave af Transfer Talk, hvor Casper Højer Nielsen nævnes som salgsemne – og ser mod Brann Bergen. Her spiller en for dansk fodbold velkendt skikkelse, nemlig Gilli Rolantsson. Den 27-årige alsidige spiller har kontraktudløb med Brann til nytår og har den fornemmelse for hårdt arbejde som David Nielsen sætter pris på. 
Han har tilmed den fordel, at han som landsspiller ved udtagelse til Færøernes landshold udløser økonomisk kompensation til klubkassen. Og bliver det til et skifte, så kan han få følgeskab af en landsmand i skikkelse af den tidligere OB’er, Joan Simun Edmondsson. Der var vist noget med et mål mod Silkeborg ikke sandt? Offensiv-spilleren er på kontrakt i Bielefeld, men er på blokken i AGF. Hvilket igen må indikere, at AGF ser mod de offensive geledder og eventuelle frasalg her.
 
 
Transfer Talk: Lungi solgt og AGF kigger mod Brann

Søren Sorgenfri spekulerer og afslører endnu et par navne. 
Kopierer jeg for meget af artiklen?
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1104
Jóan Símun Edmundsson

BRING IT ON!!!!

Tidligere OB-spiller, og nuværende Bielefeld-spiller.

Jóan Símun Edmundsson - Detailed stats | Transfermarkt

32 mål i 123 kampe hvor han er brugt hyppigst, og spiller mest på Blumes plads, og på højrekanten.Gilli Rolantsson er jeg ikke så tændt på. Men de kan tage hinanden i hænderne.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1105
Altså det tror jeg ikke, men Tengsted har jo måtte forhandle med AGF uden AaBs viden, så det er da ikke utænkeligt at de har gjort det uden AaBs viden, og at Tengsted først har ville fortælle det efter den kamp, for ikke netop at blive siet fra. Men om der kan laves en egentlig aftale uden AaBs viden tror jeg da ikke.
 
 
Jeg tror AaB har vidst at han skulle til AGF og selv været indstillet på at holde hemmeligt indtil i dag, men ellers skal han være gået op på kontoret i dag og have fortalt det. Det er lidt en detalje som vi måske aldrig får svar på, men der kan måske ligge en indikation i om han får spilletid her til sidst, altså om der er pludselig utilfredshed eller ej. Jeg satser på at han får masser af spilletid og succes, nu kan han jo den vej gå ind og hjælpe sin (formentlig) kommende arbejdsgiver :)

Citatet fra transfersnak ser ikke urimeligt ud, men jeg kan ikke lige besøge danske spillesider fra udlandet. Søren Sorgenfri er vel også en rimelig pålidelig kilde. Det er lidt et underligt argument at vi skulle se på en spiller for at score penge for en landsholdsudtalelse, men vi kan jo godt være interesserede uanset hvad. Det er heller ikke navne der får en til at falde helt ned af stolen, men det skal det jo heller ikke nødvendigvis være hvis de har de rigtige kvaliteter.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1106
Voldsomt som rygtestrømmen tager til. Nu må vi gerne snart få noget bekræftet af AGF. Det er mest angriber/kant vi hører om, så lad os nu se, hvor mange af dem der reelt bliver til noget.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1107
Vi er allerede der, hvor det hele ikke kan holde vand på en gang. Vi signer ikke Tengstedt plus Jevtovic plus begge færinger. Tengstedt er den sikreste, fordi det er Klaus’ historie. Jevtovic har god sandsynlighed, fordi det er for mærkeligt, at et serbisk medie skriver om AGF uden at der er noget om det. Detaljeringsgraden med gratis overgang, men 25 procent af et videresalg til Røde Stjerne taler også for, at han kommer.

Blandt færingerne klart helst Edmundsson, der har stærke stats og kan spille alt offensivt. Rolantssons stats er klart svagere og endda fra dårligere ligaer, og han er heller ikke så alsidig. Men jo tak til Tengstedt til højrekanten, Jevtovic til venstrekanten og Edmundsson som Aminis afløser.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1108
Jeg sidder i hvert fald og får tanken om et par regnestykker og kabaler der kan gå op med dem der er nævnt.

Tænk lige Amini ude af regnestykket for nu.

Ankersen ud (udløb) - Jevtovic ind (transferfri) = minimum 1:1 erstatning.

Ammitzbøl ud (udløb) + Lunding udlejet - Tengsted ind: 1:1 erstatning og en mere superligaparat spiller, allerede på U21 landsholdet.

Højer (salg) + Thøgersen ud (vil spille fast i 1.div)  - Gersbach forfremmes og Gilli hentes ind som erstatning for Thøgersen (Gilli er dog højrebenet).

Edmundsson hentes ind som EKSTRA mand til bredden centralt (Blumes plads har pt intet fast alternativ, og vi er skrøbelige der)
Tænker det ville svare til at vi hentede Rygaard uden at sige farvel til nogen.

Tilbage er så Bundu?? Amini?? Gardering for Zach som alternativ til NPs utallige karantænedage??

Vi ved ikke hvordan kabalen går op med dem. Forlænger Bundu? Kommer der evt. en stor erstatning? Eller er Tengsted, Kaastrup og Jevtovic+ Edmundsson nok til at lukke hullet for Ankersen/Bundu?

Amini skal erstattes 1:1 med en spiller som måske både kan spille Amini og NPs plads. En Delaney-type.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1109
Det er i hvert fald nogle fine rygter med Jevtovic og Tingstedt transferfrie. Edmundsson ser spændende ud. Han har spillet 22 kampe i 2. bundesliga i denne sæson, men kommer måske i overskud nu, hvor Bielefeld har vundet rækken (14 point foran HSV) og er rykket op i bundesligaen. Så vidt jeg kan se har han et år tilbage af kontrakten, men vil de af med ham for at gøre plads til forstærkninger, så er de nok til at tale med.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1110
Amini skal erstattes 1:1 med en spiller som måske både kan spille Amini og NPs plads. En Delaney-type.
Er Leon ikke snart ved at være klar igen? :) Vi kan godt bruge sådan en boks-til-boks-spiller der både kan tackle og lægge en pasning og også lige kan banke den ind fra distancen en gang imellem. Amini har jo faktisk også fået lagt lidt af det sidste der på til sidst, selvom det ikke er blev til voldsomt mange mål. Leon (og Delaney) havde også noget hovedstødsstyrke og det ville heller ikke gøre noget med en mere der kan spilles en høj bold på på. Der mistede vi noget med Stage.


Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1112
Log ind for brugernavn
Jo jo, det giver mening - undtagen Gilli Rolantsson som venstre back, som han aldrig har spillet. Så kunne vi også spille Jon som venstre back. Hvis Edmundsson kommer, tror jeg heller ikke, at det kun bliver til bredden. Men det skal han selvfølgelig først have lov at bevise.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1113
Jeg tror også Tengstedt er tænkt som både kant og 3. angriberen, og nok har størst chance for indhop på kanten eller startplads der.

 
Det kan godt være, at det bare er mig, men jeg ser ham ikke rigtig som en kantspiller. Er han ikke lidt for stor/tung til det? Ikke sagt, at han ikke kan bruges der, men jeg ser ham mere som en 9'er, måske 10'er.

Han er startet inde som højre angriber inde seneste kampe for AaB i deres 3-4-3 - Det er svarer vist til eb kant med fri rolle.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1114
Han er startet inde som højre angriber inde seneste kampe for AaB i deres 3-4-3 - Det er svarer vist til eb kant med fri rolle.
Ok, men jeg forbinder nok bare kantspil med hurtighed. Man man kan da sige, at han og Gift Links kan komme med hver deres udtryk på den kant, i givet fald.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1115
Og så glemte jeg også Baccus som jo stadig spøger.

Jeg kan ikke helt gennemskue det med Gilli. Men det er ikke skørt at forene spillere fra samme land i truppen. Og som landsholdsspillere får AGF også penge hver gang de er afsted. 
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1116
Er Leon ikke snart ved at være klar igen?
   Leon A. om AGF-comeback: Kunne bare ikke
 
Ja, det er selvfølgelig et overstået kapitel med den messen Leon, men det er bare lidt ærgerligt fordi han med sikkerhed gerne ville tilbage og afslutte karrieren og selvfølgelig fordi han var høj klasse. Samme type ville være fin - man kan måske også sige at det er en erstatning for Stage. Hvidt har vel også nogle af de kvaliteter, dog ikke endnu Leons skud- og hovedstødsstyke.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1117
Log ind for brugernavn
Jo jo, det giver mening - undtagen Gilli Rolantsson som venstre back, som han aldrig har spillet. Så kunne vi også spille Jon som venstre back. Hvis Edmundsson kommer, tror jeg heller ikke, at det kun bliver til bredden. Men det skal han selvfølgelig først have lov at bevise.
Han har faktisk haft 17 starter som venstre back (hvilket er 5 mere end på højre back) ifølge Gilli Rólantsson - Detailed stats | Transfermarkt
"Nogen drømmer om at spille for de største klubber - jeg har bare drømt om at spille for AGF" citat Frederik Ihler

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1118
Citer
Han har faktisk haft 17 starter som venstre back (hvilket er 5 mere end på højre back) ifølge
Log ind for brugernavn‍ 

Synes nok jeg havde set det et sted. Lyn-googlede en masse da der blev name-droppet flere spillere på en gang :D
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1119
En spiller kan spille så mange pladser og indblandet i mål i mere end hver 3. kamp er naturligvis interessant også selvom han nærmer sig de 30. Hvis truppen er bred nok, er der også plads til talenterne og det er jo tilladt at rotere.
Hvid i hjertet siden 81 - hvor Henning Jensen kom fra Gladbach, Real Madrig og Ajax til AGF for at vinde 4. guld i 4 ligaer. Uhørt dengang. I 82 førte man i sommerpausen med 13 point (2 point/sejr), men smed det vildt nok. Tabellen lyver faktisk ind i mellem. AGF var klart bedst.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1120
Utrolig at Gili både kan spille kant og back - i begge sider.
Hvis den også går i superligaen, er han også rigtig spændende.
Hvid i hjertet siden 81 - hvor Henning Jensen kom fra Gladbach, Real Madrig og Ajax til AGF for at vinde 4. guld i 4 ligaer. Uhørt dengang. I 82 førte man i sommerpausen med 13 point (2 point/sejr), men smed det vildt nok. Tabellen lyver faktisk ind i mellem. AGF var klart bedst.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1121
Det er i hvert fald ikke sådan, at fordi et navn bliver nævnt, så skal man finde en spiller som så er på vej ud. PC har sagt ret tydeligt at han formentlig gøre truppen ENDNU bredere end i denne sæson, hvor vi har nydt godt at netop bredden. 

Vi ser dog lige i disse uger hvorfor endnu mere bredde kan være relevant.

Næste gang Amini, Ankersen og Thorsteinsson får en advarsel er de i karantæne. NP er der allerede igen, og Zach, Bundu og Backmann er skadet. Så altså når vi har snakket om at vi antalsmæssigt mangler en til den centrale midtbane, så er det ikke overraskende hvis kun Amini skal afsted og 2 kommer ind dertil eksempelvis.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1122
Utrolig at Gili både kan spille kant og back - i begge sider.
Hvis den også går i superligaen, er han også rigtig spændende.
Det er helt klart spændende og egentlig utroligt han er blevet brugt så blandet. Jeg er bare lidt i tvivl om niveauet - er det højt nok?

Det kan også være det er en nødvendighed - hvem er emner til at blive solgt? Højer, Munksgaard, Thorsteinsson, NP, Blume, Bundu, Hausner, Tingager, PM............ Sammen med Amini, Ankersen og Diks der (umiddelbart) er på vej ud....
PC har sagt det skal være et stille vindue men han er nok også til falds for store beløb:-)

Min første tanke omkring alle de rygter var forbavselse - det kan næsten ikke være rigtigt, at vi er tæt på så mange spillere over 25 år. På den anden side, så behøver de jo ikke alle ende i klubben:-)
"Nogen drømmer om at spille for de største klubber - jeg har bare drømt om at spille for AGF" citat Frederik Ihler

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1123
Eller også har jeg måske lidt ret i, at der hentes spillere ind som skal gardere/være bredde bag dem der er ment som 1.valg.

F.eks hvis Gilli skal være backup for Gersbach. Højt nok niveau til at han kan spille pladsen fra dag 1, men ikke stor nok profil til at kræve fast spilletid fra dag 1, men samtidig med rum nok til at han kan overraske positivt og yde god konkurrence til pladsen.

Ift Edmundsson, så virker det som en Rygaard-handel, hvor han hentes som fuldgod alternativ til Blume. Altså ligesom da man hentede Thorsteinsson selvom man havde Ankersen. Altså ikke fordi man sådan bare er utilfreds med Blume/Ankersen, men fordi man vil have større bredde/rotation. Og der kan Thorsteinsson jo være en spiller til fremtiden OGSÅ, mens Edmundsson kan være hentet som "her og nu"- type. Det er ikke alle spillere der kan hentes som åbenlyse salgsobjekter, da den slags jo koster ekstra. Mortensen ville jo have været ekstremt dyr hvis han havde nuværende niveau men kun var 24 år. Så altså når budgettet spredes ud, så kan alle ikke være super gode U21-landsholdsspillere på springet til store internationale karriere :D

Der er vi på ingen måde.

Og altså ift de handler/rygter vi hører om, så er der jo masser af salgsmuligheder i Baccus, Tengsted og andre handler vi ikke har set endnu.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1124

Det er helt klart spændende og egentlig utroligt han er blevet brugt så blandet. Jeg er bare lidt i tvivl om niveauet - er det højt nok?
 
 
Det er et væsentligt spørgsmål. Jeg er også i tvivl.


Min første tanke omkring alle de rygter var forbavselse - det kan næsten ikke være rigtigt, at vi er tæt på så mange spillere over 25 år.
 
 
Jeg synes der er kommet sådan en forskrækkelse overfor at hente spillere på 27-28 år. Det burde være den bedste alder for en fodboldspiller. Jeg er med på at vores strategi er at hente (og videresælge) yngre spillere, men det er altså også vigtigt at vi bevarer noget rutine. Vi står overfor at sige farvel til Amini og Ankersen, som er to af de mest rutinerede. Men det er da klart at vi ikke skal kaste ret mange penge efter en spiller vi ikke kan sælge igen, med mindre han virkelig vil være en nøglespiller i 3-4 år.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1125

Min første tanke omkring alle de rygter var forbavselse - det kan næsten ikke være rigtigt, at vi er tæt på så mange spillere over 25 år.

Jeg synes der er kommet sådan en forskrækkelse overfor at hente spillere på 27-28 år. Det burde være den bedste alder for en fodboldspiller. Jeg er med på at vores strategi er at hente (og videresælge) yngre spillere, men det er altså også vigtigt at vi bevarer noget rutine. Vi står overfor at sige farvel til Amini og Ankersen, som er to af de mest rutinerede. Men det er da klart at vi ikke skal kaste ret mange penge efter en spiller vi ikke kan sælge igen, med mindre han virkelig vil være en nøglespiller i 3-4 år.
Det er nu ikke mig som udgangspunkt - jeg har vist argumenteret mere for, at vi ikke skulle hente "unge" spillere ind på 21-23 som ikke var bedre end dem vi har som blot er yngre. Efter min mening mangler vi en stor profil til den centrale midtbane, som kan løfte hele holdet en tand højere. Han skal være bedre og mere stabil end Amini.

Men jeg vil blive overrasket hvis vi henter 3 spillere på + 27 år - det kan dog sagtens være et breddespørgsmål som Log ind for brugernavn argumenterer for. For vi skal bruge bredde og selvom den var god til denne sæson, er vi alligevel udfordret på den her til slut. Vi skal også bruge nogen som kan guide vore unge spillere videre i karrieren bedst muligt.

Tjaaee.... måske jeg skal revurdere på det med antallet...... kvaliteten af spillerne skal jo blot være høj nok, så vi kan blive etableret fast i toppen af Superligaen.
"Nogen drømmer om at spille for de største klubber - jeg har bare drømt om at spille for AGF" citat Frederik Ihler

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1126
Status efter rygter vel vidende, at det sikkert ender anderledes. Forudsætningerne er farvel til Amini, Ankersen og Bundu.

9: Patrick, Nicklas, Tengstedt, Edmundsson, Jevtovic, Ihler, (AA)

VW: Jon, Jevtovic, Kaastrup, Edmundsson

HW: Jon, Links, Jevtovic, Edmundsson, (Lunding)

8-10: Edmundsson, Tengstedt, Blume, Jon, Hvidt, Erlykke, Anbo, (Duncan)

6: Nicolai, Hvidt, (Duncan)

plus den velkendte forsvarsbesætning med to på hver plads. Sælger vi Højer, kommer der en ny på niveau med Gersbach eller bedre. Giver vi ikke Diks en kontrakt, kommer der en ny til at presse Munksgaard, hvis vi vurderer, at Anbo og Lassen ikke kan give ham tilstrækkelig konkurrence. Fripas til Juelsgaard og en ny midterforsvarer ind er også et muligt sted at opgradere. Og endelig er der så målmandsposten.

Hvis rygterne holder, efterlader det back-up til 6’eren som det største behov. Den hypotetiske trup her er på 27 medregnet Duncan, men ikke de udlejede Ammitzbøll og Lunding.

Vi kan hurtigt få en god håndfuld ind. I så fald skal vi nok regne med, at de bliver sluset gradvist ind, startende selvfølgelig med de klare forstærkninger. Men jeg er helt sikker på, at vi stadig vil vægte kontinuitet og indgående kendskab til spillestilen så højt, at der ofte stadig bliver plads i kamptruppen til ikke bare Hvidt, men også Erlykke. Jeg tror, at en del stadig undervurderer Erlykke, men ham skal vi nok få set en del i næste sæson.

NB: Frederik Ihler figurerer nu officielt som en del af A-truppen, dog uden nummer. Det samme gør sig gældende for Erlykke:

3F Superliga-truppen - AGF Fodbold

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1127
Det er i hvert fald ikke sådan, at fordi et navn bliver nævnt, så skal man finde en spiller som så er på vej ud. PC har sagt ret tydeligt at han formentlig gøre truppen ENDNU bredere end i denne sæson, hvor vi har nydt godt at netop bredden.
 
 
Spørgsmålet er blot, hvor stor en trup David ønsker sig. Lige nu er der 23 spillere i truppen (uden Ihler):

30 William Eskelinen
31 Kasper T. Kristensen
2 Alex Gersbach
3 Niklas Backman
5 Frederik Tingager
13 Alexander Munksgaard
16 Casper Højer Nielsen
18 Jesper Juelsgård
34 Kevin Diks
37 Sebastian Hausner
39 Magnus Anbo
6 Nicolai Poulsen
7 Jakob Ankersen
8 Mustafa Amini
11 Gift Links
17 Jon Dagur Thorsteinsson
20 Zach Duncan
22 Benjamin Hvidt
27 Albert Grønbæk
29 Bror Blume
9 Patrick Mortensen
15 Nicklas Helenius
19 Mustapha Bundu  

Med farvel til Amini og Ankersen plus tilgan af Mikkel Møller Lassen er der så 22. Dertil står Ammitzbøll og Lunding til at returnere til nytår.

Jeg kan næsten ikke tro, at David ønsker mere end 25 spillere i truppen. Det er et problem, hvis der er for mange spillere der skal stå udenfor kamptruppen hver gang.
Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1128
Plejer det ikke være ca. 24 og så en u19 keeper og 2-3 u19 der træner med.

Ja synes også efter 40 i fodbold, at der ofte kan være på mod 5-10 spillere som er skadet, karantæne, ikke i topform.

Jeg er enig at spillere på 26-28 og fx 3-4 år frem er i deres bedste alder. Kan de også være fra 20-25.
Og vi skal have lidt af hvert, og kvalitet er vigtigst og balance i truppen.<
Bare der også er en masse salgsemner, og dem over 26 kan også med lidt held sælges for mindre sum.

FCN har vist at man kan slutte i top 6 ca, 10 af 10 gange - og tage medaljer og guld en gang, med meget ung trup.

FCM har også vist man kan skabe et tophold med med 3 x guld med unge spillere i mix med nogle ældre på 25-30
AGFs bedste sæson i 20 år er skabt med en ung trup.

Jeg synes stadig kvalitet er vigtigere end alder, og så gerne både Jeppe Kjær og Stage tilbage, og Leon var en stærk anfører som 20 årig.

En vigtig pointe udover salg med de yngre er at de ofte blive bedre i kontraktperioden, mens de ældre over 27-28 risikerer at gå den anden vej.

Men synes de nævnte kan være fine, så må vi hvor mange af dem der reelt ender i AGF.
Hvid i hjertet siden 81 - hvor Henning Jensen kom fra Gladbach, Real Madrig og Ajax til AGF for at vinde 4. guld i 4 ligaer. Uhørt dengang. I 82 førte man i sommerpausen med 13 point (2 point/sejr), men smed det vildt nok. Tabellen lyver faktisk ind i mellem. AGF var klart bedst.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1129
Imod at vi tager alle de fire, der rygtes på vej eller “på blokken i AGF” taler også deres alder. Det er kun Søren Tengstedt, der matcher strategien om at satse ungt og skandinavisk.

Joan Simon Edmundsson fylder snart 29.
Milan Jevtovic er lige fyldt 27.
Gilli Rolantsson bliver snart 28.

Tager vi dem alle, kan vi blokere for spilletid, gennembrud og salg af yngre spillere som Hvidt, Duncan, Erlykke, Jon, Links, Kaastrup og Lunding.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1130
Imod at vi tager alle de fire, der rygtes på vej eller “på blokken i AGF” taler også deres alder. Det er kun Søren Tengstedt, der matcher strategien om at satse ungt og skandinavisk.

Joan Simon Edmundsson fylder snart 29.
Milan Jevtovic er lige fyldt 27.
Gilli Rolantsson bliver snart 28.

Tager vi dem alle, kan vi blokere for spilletid, gennembrud og salg af yngre spillere som Hvidt, Duncan, Erlykke, Jon, Links, Kaastrup og Lunding.

Lunding er her ikke. Zack er langtidsskadet, erlykke er meget ung og har tiden med sig. Resten skal nok få rigeligt med spilletid. Det er jeg slet ikke nervøs for. Hvis ikke zack Og Amini var skadet Havde vi nok slet ikke set erlykke.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1131
Jeg har ikke læst noget sted, at AGF har en strategi om at satse ungt og skandinavisk.

AGF har mange unge spillere i forvejen og flere erfarne spillere forlader os. Det giver ret god mening, at vi henter nogle mere erfarne spillere ind.  Eller en blanding om man vil (fx Tengstedt og muligvis Baccu).

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1132
Imod at vi tager alle de fire, der rygtes på vej eller “på blokken i AGF” taler også deres alder. Det er kun Søren Tengstedt, der matcher strategien om at satse ungt og skandinavisk.

Joan Simon Edmundsson fylder snart 29.
Milan Jevtovic er lige fyldt 27.
Gilli Rolantsson bliver snart 28.

Tager vi dem alle, kan vi blokere for spilletid, gennembrud og salg af yngre spillere som Hvidt, Duncan, Erlykke, Jon, Links, Kaastrup og Lunding.
Men hvis de tre nævnte spillere blokerer for talenterne er talentet måske ikke stort nok? Hvis de er gode nok så spiller de, uanset alder eller rutine.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1133
Citer
Jeg har ikke læst noget sted, at AGF har en strategi om at satse ungt og skandinavisk. 

AGF har mange unge spillere i forvejen og flere erfarne spillere forlader os. Det giver ret god mening, at vi henter nogle mere erfarne spillere ind.  Eller en blanding om man vil (fx Tengstedt og muligvis Baccu).
 
 
Log ind for brugernavn‍ 

Kan ikke huske navnene på programmerne, men Canal 9 havde for nyligt et, hvor det i hvert fald blev fortalt, at PC havde forholdt David, at PC havde tænkt sig at gøre truppen yngre (for nogle år siden), og at det skulle DN indstille sig på/være med på. Måske det var i forbindelse med ansættelsen. Og mener også det var fremme omkring håb/håbløshed. 

Og det er også tydeligt med de ansættelser han har lavet. Det har jo været langt overvejende nordiske og/eller ungt. Fra Munksgaard, Thorsteinsson, Mortensen, Blume, Højer... ja faktisk vil det være nemmest at nævne dem der IKKE er enten nordiske eller unge: 0
Ift de ikke-nordiske spillere PC har hentet til det hold vi har lige pt, så kan man jo kun tælle Links, Duncan, Diks og Gersbach!? That is it.
Og Diks er lejespiller med international erfaring, Gersbach, Duncan og Links er købt til årene fremover, og alle 3 unge. 

Så det vil jo være første handler for PC til David som hedder 27-29 år og ikke-skandinavisk pas. Baccus er kun 21, og ville derfor falde i kategorien ung, og de to færøiske spillere er jo også nordiske.

Faktisk er det kun Jevtovic der ikke er det, og han har spillet i Norge for Rosenborg i flere sæsoner.

Så får mig at se hedder noget af opskriften: Nordiske og/eller unge, og helst med kendskab/formodning om at spilleren kan passe ind i skandinavisk fodbold. BSN ville gerne have spillere med landsholdskampe på CV'et. PC vil gerne have U21-landsholdskampe hos dem = på vej op, ikke tidligere inde omkring landsholdet og på vej ned nu-agtigt.

"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1134
Citer
VW: Jon, Jevtovic, Kaastrup, Edmundsson

HW: Jon, Links, Jevtovic, Edmundsson, (Lunding)
Log ind for brugernavn‍ 

Links kan også spille i begge sider. Han spillede venstrekant-kampe for Cape Town. Og vi husker vel alle hans aktioner mod FCM fra venstre af (den vilde vending+assist til Jon til 3-3).

Det vil betyde at de de fleste af vores kanter KAN spille i begge sider. Jeg ser dog Edmundsson som Blume-alternativ, men han har også kampe på højrekanten hovedsagligt. Ikke venstre som du skriver. Han har kun 4 kampe på venstre mod 47 på højre, så lad os ikke regne ham med der.

Og så skal vi også huske, at blot fordi en spiller HAR spillet i en side, så er det ikke sikkert han ser sig selv der længere (Ankersen), og ej sikkert at træneren gør det. Ankersen har haft en relation med Højer som har været svært at bryde op. Når Thorsteinsson spiller har han mere relation med Blume. Så der er også aspekter omkring hvem ellers på holder der spiller. 

Men fedt at både Links, Thorsteinsson og Jevtovic som minimum kan spille i begge sider. De tre alene kan vi komme langt med. Krydret med lidt Kaastrup her, og lidt Tengsted der, og måse lidt Edmundsson fra tid til anden også? Næste sæson kan bare komme an :D
Lad os endelig slutte godt af, få en medalje, og lad os starte de nye af med et par sjove EL-kampe, som jo også kan fungere som en mulighed for at spille "det nye hold" sammen. Det er meget at sige farvel til Bundu, Amini og Ankersen. Det er altså 27 kampe/snit bare i denne sæson fordelt på de tre der siges farvel til. (32 i snit sidste sæson!!)
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1135
Kan ikke huske navnene på programmerne, men Canal 9 havde for nyligt et, hvor det i hvert fald blev fortalt, at PC havde forholdt David, at PC havde tænkt sig at gøre truppen yngre (for nogle år siden), og at det skulle DN indstille sig på/være med på. Måske det var i forbindelse med ansættelsen. Og mener også det var fremme omkring håb/håbløshed.
Jeg ved ikke om det er det samme du tænker på her, men i et nyligt interview med Fournais mener jeg også han fortalte om at det havde været et mål at gøre truppen yngre.

Der er stadig plads til lidt ældre spillere. Jeg tror stadig man så primært vil gå efter nogle der kan være bærende spillere, men når mange af de unge klarerer sig så godt åbner det også lidt op for ældre spillere der måske ender på bænken.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1136
Per Frimanns rygte omkring Jores Okore er helt dødt? - Han har ikke været fremme andre steder. Der har heller ikke været rygter omkring nye spillere til målmandsposten. Jeg tænker dog at Juelsgård måske erstattes af en ny der hentes til toppen af forsvarshierarkiet og at der på trods af Eskelinens seneste lille opblomstring, også hentes en målmand til for at skærpe konkurrencen.

Indtil videre siger rygterne:
Jores Okore - 27 år - Central forsvarer
Keanu Baccus - 22 år - Defensiv midt (højre back)
Joan Simun Edmundsson - 28 år - Offensiv midt (højre wing/angriber)
Milan Jevtovic - 27 år - Højre wing (venstre wing/angriber)
Gilli Rolantsson - 27 år - Højre wing (venstre wing/højre back)
Søren Tengstedt - 20 år - Angriber (venstre wing/offensiv midt)
Edit: Goodman Mosele - 20 år - Defensiv midt (Central midt)*

Flere af de rygtede spillere kan spille flere positioner, men det kunne umiddelbart godt se ud som om at rygterne mere er et tegn på at PC er ved at undersøge markedet for forstærkninger til de offensive pladser, mere end det er et tegn på at der hentes 6 nye spillere ind.

* Ikke direkte rygtet til AGF men det antydes da han har samme agent som Links, og Danske klubber viser interesse.Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1137
Jores Okore - har måske været kontakt fordi der har været bud efter NB; FT og SH. Det er jo den lette løsning at hente ham gratis, hvis han ikke ryger udlands. Synes iøvrigt han og bomstærk mod os sammen med Thelander. Det var bl.a. deres fortjeneste at vi aldrig blev rigtig farlige trods massive indlæg og halvchancer. Synes han er bedre end sit rygte. Hausner bliver heller ikke dårlig af et fejlkiks eller NP af to røde kort.

Keanu Baccus - vel 100% vi har afgivet bud et par gange, om vi så får ham tja - tror også der er hold i vores interesse i sydafrikaneren. Ingen tvivl om at PC gerne vil have et alternativ på 6eren

Joan Simun Edmundsson - 28 år - Offensiv midt (højre wing/angriber) - tror ikke meget på rygtet, men kan godt tænkes at ca. 5-7 danske klubber har forhørt sig og AGF er en af dem, uden der er noget konkret men bare forhørt sig om løn-niveau osv.

Milan Jevtovic - 27 år - Højre wing (venstre wing/angriber) - jeg tror der er hold i rygtet om vi så får ham tja - giver det faktisk 80%

Gilli Rolantsson - 27 år - Højre wing (venstre wing/højre back) - sikkert også en håndfuld danske klubber der i det mindst har spurgt til ham

Søren Tengstedt - 20 år - Angriber (venstre wing/offensiv midt) - den giver jeg 98%
Hvid i hjertet siden 81 - hvor Henning Jensen kom fra Gladbach, Real Madrig og Ajax til AGF for at vinde 4. guld i 4 ligaer. Uhørt dengang. I 82 førte man i sommerpausen med 13 point (2 point/sejr), men smed det vildt nok. Tabellen lyver faktisk ind i mellem. AGF var klart bedst.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1138
Citer
Jeg ved ikke om det er det samme du tænker på her, men i et nyligt interview med Fournais mener jeg også han fortalte om at det havde været et mål at gøre truppen yngre.

Der er stadig plads til lidt ældre spillere. Jeg tror stadig man så primært vil gå efter nogle der kan være bærende spillere, men når mange af de unge klarerer sig så godt åbner det også lidt op for ældre spillere der måske ender på bænken.
 
 
Log ind for brugernavn
Ved ærligt ikke hvor det var. Men det blev fortalt at PC krævede at DN accepterede at PC ville gøre truppen yngre over det næste stykke tid (ved ansættelsen). Og DN var helt med på den.

Og PC har jo haft succes med det. Ikke alene er truppen gjort yngre, den er også gjort bedre.
Men vi ser lige pt at den godt kan tåle lidt mere bredde på den centrale midtbane og også faktisk på kanterne så længe Bundu er ude. I vores system skal kanterne helst brænde alt deres energi af. Og hvis den slipper op efter 60-70 minutter, så skal der stå en virkelig god mand klar fra bænken.


EDIT: Eller sagt på en anden måde. Ved ikke om PC krævede det før underskriften fra David, eller blot fortalte ham det løbende. Men det var planlagt af PC er pointen.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1139
Lige pt. har vores startopstillinger en gennemsnitsalder på 25 år og 212 dage, mens indskifterne har en alder på 24 år og 276 dage. Man kan derfor sige at der er en ret god balance i truppen mellem de "gamle" som Backman, NP, Ankersen, Amini, Blume, Patte og Helle og de unge med Hausner, Hvidt, Gersbach, Duncan, Erlykke, Links, Jon og Bundu. Der er altså en relativt klar fordeling mellem rutine og videresalgspotentiale hvis man stiller det skarpt op. Vi har selvfølgelig flere spillere end disse, og det er ikke forbudt at sælge nogen over 23/24 (som Højer) men det var bare nogle af de mest åbenlyse i hver kategori.

Med udgangspunkt i den aldersfordeling kan man sige at Amini (27), Ankersen (30 om to måneder) og Bundu (23) forventes at forlade os, mens Højer (25) måske følger med. Derfor kan Tengstedt (20), Jevtovic (27) og 1-2 islændinge sidst i 20'erne være en meget fin fordeling hvis man vil lidt højere op i tabellen. Dermed ikke sagt at rygterne nødvendigvis passer eller om alle spillerne har niveauet, men alders- og rutinemæssigt ligger de i samme boldgade som dem der ser ud til at forlade os.

Folk kan også lide at snakke om FCN og deres babyhold, men de sniger sig ofte kun lige akkurat ind i Top-6 i mange af sæsonerne hvorefter de får en røvfuld. Det er sgu fint nok når idéen med klubben er at udvikle fremfor at vinde, men det er jo ikke det vi vil her i byen på sigt: Der skal vi tilbage til de sjove tider i 80'erne og 90'erne, så dvs. en fast Top-4 klub med de økonomiske perspektiver der findes i dag. Det kan man altså ikke når halvdelen af truppen stadig får lommepenge af mor og far, så derfor skal der findes en balancegang og optimeres på transferfronten.

Alder er i hvert fald en god parameter at kigge på, efterhånden som vi rent faktisk henter nogle spillere og ser på de navne der dukker op i rygtestrømmen. Det er også værd at tænke over at Patte fylder 31 om to dage og at Helenius lige er fyldt 29, så det er f.eks. et sted hvor ungdommen næppe finder vej medmindre talentet er helt åbenlyst eller vi holder op med at spille med én angriber. For en sjælden gangs skyld ser det ud til at der faktisk er en plan med de transfers man laver, og man sikrer rutinen på de pladser med maksimal konkurrence og laver en aldersmæssig fordeling på de pladser vi har mange af. Det er også i det lys at det kan give mening at hente en konkurrent til Eskelinen, selvom man tror på både ham og talenterne på sigt.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1140
Citer
. For en sjælden gangs skyld ser det ud til at der faktisk er en plan med de transfers man laver, og man sikrer rutinen på de pladser med maksimal konkurrence og laver en aldersmæssig fordeling på de pladser vi har mange af. Det er også i det lys at det kan give mening at hente en konkurrent til Eskelinen, selvom man tror på både ham og talenterne på sigt. 
 
Log ind for brugernavn‍ 
Jeg har flere gange argumenteret for at der netop gøres disse tiltag omkring alder med fuldt overlæg ja. Og det er klart at når PC sætter projekt "foryngelse" i gang, så har han jo flere ikke-udtalte krav der følger med, og anderledes lempede krav til den enkelte spiller, da det er trupmæssigt han kigger på, og ikke fra spiller til spiller. At Patrick Mortensen blev udset til at være vores angriber giver jo ingen mening hvis målet KUN var at gøre truppen yngre og mere salgsbar fra spiller til spiller. Og U21 nyligt > A-landshold for lang tid siden. 
BSN vs PC :D

Men pointen omkring de lidt ældre spillere er jo, at man kan få rigtig meget kvalitet for pengene i en 30-årig spiller som er færdigudviklet og spiller på et rigtig højt niveau, men bare ikke kan sælges videre. PM har stor aktie i at vi ligger 3'er, og på den måde kan det godt være at han ikke selv er blevet "mere værd" ift muligheden for et salg, men alle dem omkring ham er. Den samlede værdi af truppen hvor vi ligger pt versus den samlede værdi når vi ligger 10'er tror jeg er ret vild i sammenligning.

Altså sagt på en anden måde. Hvis Højer kan sælges for 4-5 millioner mere fordi vi som hold har gjort det så godt at vi ligger i toppen og flere får øje på ham/stoler på han har niveauet, så har PM/Ankersen/Backmann og de andre lidt ældre spillere jo stor aktie i det.
Kort fortalt bliver HOLDET mere værd af spillere som er tæt på de 30/over 30 som har et højt niveau her og nu, og præsterer stabilt.

Backmann, Ankersen og PM de sidste sæsoner har jo været 1/3 af holdet på banen i lang tid. Amini kan efterhånden regnes med i den "ældre del" (vildt når han kun lige er fyldt 27). Og så er vi bare oppe på 25% af de faste markspillere der har præsteret på det højeste niveau har været dem over 25. Skid hul i at de ikke allesammen kan sælges. At Amini ikke kan det hænger mere sammen med timingen af hans kontrakt og forløb i DK end præstationerne. Han skulle måske være blevet solgt sidste sommer, men blev kontrakten ud da Stage blev solgt for 18+ millioner. Man kan sige at hvis Stage var blevet solgt for 8 millioner og Amini for 10, så havde det stadig været to gode salg i AGF-regi sammenlignet med de sidste 5-10 års salg. At vi får 0kr for Amini er en accepteret kalkyle lavet omkring Stage-salget er jeg sikker på. Altså at det var den risiko man løb. Man har jo forsøgt at forlænge med Amini 2 gange, så det ender desværre som man frygtede, men ikke et sted man ikke kunne acceptere, da den risiko banede vej for AGFs største salg nogensinde.


Tilbage til hovedemnet, så er Højer blevet langt mere værd pga PM, Amini, Ankersen og Backmann har været grundstammen på det hold der har spillet sig i top 6 og ligger 3'er. Bundu, Amini og Backmann desværre med en langt mindre rolle end man kunne tro forud for afgørelsen pga skader.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"


Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1142
Citer
Jeg har ikke læst noget sted, at AGF har en strategi om at satse ungt og skandinavisk.

AGF har mange unge spillere i forvejen og flere erfarne spillere forlader os. Det giver ret god mening, at vi henter nogle mere erfarne spillere ind.  Eller en blanding om man vil (fx Tengstedt og muligvis Baccu).

 
Log ind for brugernavn

Kan ikke huske navnene på programmerne, men Canal 9 havde for nyligt et, hvor det i hvert fald blev fortalt, at PC havde forholdt David, at PC havde tænkt sig at gøre truppen yngre (for nogle år siden), og at det skulle DN indstille sig på/være med på. Måske det var i forbindelse med ansættelsen. Og mener også det var fremme omkring håb/håbløshed.

Og det er også tydeligt med de ansættelser han har lavet. Det har jo været langt overvejende nordiske og/eller ungt. Fra Munksgaard, Thorsteinsson, Mortensen, Blume, Højer... ja faktisk vil det være nemmest at nævne dem der IKKE er enten nordiske eller unge: 0
Ift de ikke-nordiske spillere PC har hentet til det hold vi har lige pt, så kan man jo kun tælle Links, Duncan, Diks og Gersbach!? That is it.
Og Diks er lejespiller med international erfaring, Gersbach, Duncan og Links er købt til årene fremover, og alle 3 unge.

Så det vil jo være første handler for PC til David som hedder 27-29 år og ikke-skandinavisk pas. Baccus er kun 21, og ville derfor falde i kategorien ung, og de to færøiske spillere er jo også nordiske.

Faktisk er det kun Jevtovic der ikke er det, og han har spillet i Norge for Rosenborg i flere sæsoner.

Så får mig at se hedder noget af opskriften: Nordiske og/eller unge, og helst med kendskab/formodning om at spilleren kan passe ind i skandinavisk fodbold. BSN ville gerne have spillere med landsholdskampe på CV'et. PC vil gerne have U21-landsholdskampe hos dem = på vej op, ikke tidligere inde omkring landsholdet og på vej ned nu-agtigt.At truppen skal gøres yngre udelukker ikke, at AGF henter mere erfarne spillere. Jeg anser ikke de udtalelser som en ultimativ retningslinie - langt fra.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1143
PC annoncerede flere danske og skandinaviske spillere, da han trådte til som sportschef i december 2016.

Ny sportschef i AGF: Vi skal have flere skandinaviske spillere | stiften.dk

Og som flere allerede har nævnt, blev David som ny træner stillet i udsigt, at man arbejdede for at få en yngre trup. Så jo: Hovedsporet er yngre spillere fra Danmark og resten af Skandivien, “krydret med lidt mere eksotiske pas, hvor jeg føler, at vi har plads til det”, som PC siger i interviewet.

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1144
Citer
At truppen skal gøres yngre udelukker ikke, at AGF henter mere erfarne spillere. Jeg anser ikke de udtalelser som en ultimativ retningslinie - langt fra.
Log ind for brugernavn‍ 

Det synes jeg da også jeg har skrevet flere gange :D Og som jeg har været inde på flere gange omkring Patrick Mortensen, så er erfarne spillere ofte nogen hvor man får mere for pengene, men på den måde samtidig ofrer muligheden for at kunne sælge dem videre. Det er der vi er nu. Og handling taler ofte mere end ord. Så det at han har hentet mange unge spillere men stadig hentet typer som Helenius og Mortensen viser også bare, at vejen hen til det han måske ultimativt gerne vil, som minimum er belagt med flere erfarne typer omkring de unge ift at balancere budgettet. Og så er spørgsmålet om han ville have gjort HELE truppen 20-24 år hvis han kunne, eller om han ville fastholde den aldersfordeling vi har pt, og bare med bedre spillere med samme aldersfordeling. 

For skal man have en spiller som er 23 men ligeså dygtig som Patrick Mortensen så koster han sgu mange millioner! 

Citer
PC annoncerede flere danske og skandinaviske spillere, da han trådte til som sportschef i december 2016.

Ny sportschef i AGF: Vi skal have flere skandinaviske spillere | stiften.dk

Og som flere allerede har nævnt, blev David som ny træner stillet i udsigt, at man arbejdede for at få en yngre trup. Så jo: Hovedsporet er yngre spillere fra Danmark og resten af Skandivien, “krydret med lidt mere eksotiske pas, hvor jeg føler, at vi har plads til det”, som PC siger i interviewet.
Log ind for brugernavn‍ 

Han siger skandinavien, men han mener nordiske spillere, for Island, Finland og Færøerne er ikke en del af skandinavien, men går 100% stadig ind under det han ligger i ordene. Det viser købet af Thorsteinsson, og interessen for de to færøske spillere jo også. At min lille tese om, at han dernæst sætter pris på spillere som allerede har bevist sig i nordisk fodbold ikke er noget krav, kan jo stadig være en rettesnor som han opererer efter.

For hvorfor skulle man IKKE vælge en spiller med erfaring fra skandinavisk fodbold frem for en der ikke har, uanset hvor han er fra? (Tengsted fra AaB) (Gersbach + Jevtovic begge med tid i Rosenborg) (Gilli fra AaB, og Edmundsson fra OB) (Thorsteinsson fra Vendsyssel) (Amini fra Randers) 

Og så er der de mere wildcard-agtige spillere som Baccus, Diks og Links.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1145
Ja, PC kan have ment “nordiske”, da han sagde “skandinaviske”. Eller han kan have fået større interesse for i hvert fald Island og Færøerne i de tre et halvt år, der er gået (en finne har vi endnu til gode at se).

Også interessant at få sandsynliggjort, at PC vægter kendskab til ligaen (Amini, Jon, Edmundsson) eller bare en nordisk liga (Gersbach, Jevtovic), hvor det måske også handler om kendskab til nordisk mentalitet og levevilkår i bredere forstand. Der lader jo faktisk til at være et mønster.

Mens vi er ved wild cardsene, er det sjovt, at klubbens største wild card i mange, mange år er Mustapha Bundu, hentet i den syvendebedste engelske række. 🙂 Der kan have været nogen i mellemtiden, men de paralleller, der falder mig først ind, er fra 1986, hvor to obskure angribere dumpede ind ad døren og gik direkte ind på mesterholdet: Allan Reese, hentet hos Haderslev i DS - og Jan Lauridsen, hentet hos Viby helt nede i JS.

 

Sv: Transfervindue sommer 2020

Svar #1146
Fra den der Benjamin Hvidt-artikel kom også følgende citat som relaterer sig til snakken om ny assistent/Friis' nuværende rolle:

Citer
- På træningslejren i vinter fik jeg og Lars Friis (assistenttræner i AGF, red.) for første gang en oplevelse af, at vi kunne se på mit duelspil hvordan det bar frugt, at jeg trænede på det fysiske. Jeg har altid været stor, men jeg kunne ikke finde ud af at bruge min krop rigtigt. Og sådan tror jeg i øvrigt, der er mange, der har det. Jeg er heller ikke i mål endnu, men jeg er blevet bevidst om hvor vigtigt det er at kende sin krop og hvordan den fungerer. Og det er ikke så let som det lyder, men for mig er det kommet naturligt jo mere jeg har presset mig selv.
 
 Synes det er god læsning, og viser der bliver arbejdet knald-godt med de spillere i nutidens AGF. Kæft hvor er der sket meget siden sidste oprykning.
"At skabe chancer mod AGF er som at forsøge at tilrage sig klamydia i et kloster!!!"

 
Simple Audio Video Embedder