Spring til hovedindholdet
Emne: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00 (Læst 3434 gange) forrige emne - næste emne

kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00
Her plejer at komme et indlæg med fakta omkring vores modstander, men denne gang har jeg valgt at gøre det lidt anderledes.
Jeg har stillet nogle spørgsmål til dem der plejer at hjælpe mig fra modstanderholdene og fået svar fra flere af dem.


Hvad har du savnet mest ved ikke at have Superligaen i de sidste par måneder?

Christian Ditlev - SIF: Det jeg har savnet mest har været den der ugentlige spænding om, hvordan den næste kamp nu ville gå. Især fordi vi lige var kommet ind i en god stime, hvor troen på overlevelse for alvor blev vakt.

Kristian Hertz - FCK: Kampene på stadion med vennerne.

Patrick Arff - FCM: Jeg har savnet spændingen, og den følelse man har i dagene op til en stor og vigtig kamp. Har savnet adrenalinen, og de følelser en fodboldkamp kan bringe frem i en. Følelsen efter en sejr - særligt i tætte kampe - er et kæmpe kick. Mest af alt har jeg savnet min elskede klub, og de kammerat og fællesskaber det indebærer.

Suzanne Rosenbak - AaB: Har savnet sådan ca.det hele! Dagene op til en kamp, hvor man går og snakker om, hvordan det mon går, styrkeforhold overfor modstander, holdopstilling osv. Så selve kampdagen, hvor der er kriller i maven allerede om morgenen at finde halstørklæde osv frem. Og selve kampen, hvor man er helt væk fra hverdagen et stykke tid, sammenholdet med medfans. Begejstring, når det går godt, mandagstræner-tilgang, hvis det går mindre godt....vurdering af points, placering osv, - og så starter snakken om næste kamp!

Simon Vikkelsø - OB: Superligaen i de sidste par måneder? At have et irrationelt afbræk på ugen, hvor man kunne gå op i noget, der i bund og grund er ligegyldigt, men så alligevel betyder enormt meget. Der er meget rart at noget kan være liv eller død i disse tider, hvor alt er liv eller død, så man kommer væk fra hverdagens monotoni

Amarone Bold - FCN: Det er svært at udpege én ting, for har savnet det hele: spændingen op til og i kampene, glæden og sorgen over resultaterne, fællesskabet med mine medfans, at have en masse at debattere osv osv.

Sklander - BIF: Det jeg har savnet mest ved Superligaen, er at glæde sig. Glæde sig til suset, til spillet, til sejrene og lidt til skuffelserne. Superligaen er vores liga og den er totalt uundværlig.

Superligaen skal starte d. 29. maj – mener du er lang nok tid til spillerne kan komme i omdrejninger?
Klubber som FCK og Brøndby har trænet hele vejen igennem (selvfølgelig efter reglerne) Vil de have en fordel på grund af dette?


Christian Ditlev - SIF: Jeg håber at de tre ugers holdtræning er nok til at de ikke bliver skadet. Men i forhold til en almindelig vinteropstart er det selvfølgelig ikke meget. Dog har spillerne forhåbentlig været gode til at holde sig selv i gang fysisk uanset om de har været hjemsendt eller ej. Det er selvsagt ikke det samme som træning med nærkampe og tacklinger, men trods alt bedre end ingenting. Men spillet bliver helt sikkert på et lavere niveau end vi er vant til at se, fordi der ikke bliver spillet træningskampe.
Med hensyn til, om FCK og BIF med flere har en fordel iat have undladt at hjemsende spillerne så håber jeg det. Fordi SIF har valgt at gøre det samme i kampen for at stå bedst muligt inden de afgørende kampe. Den økonomiske disposition skulle gerne betale sig på banen.


Kristian Hertz - FCK: Tre uger er mere end rigeligt. Spillerne har jo holdt formen ved lige, så jeg havde gerne set det startede en uge før. Nej ikke efter tre ugers opstart. Hvis de begyndte i morgen ville det uden tvivl have betydning. Man er rusten hvis man kun er i fysisk form.

Patrick Arff - FCM: Det har man også i Midtjylland, og konditionelt burde det være en fordel. Men jeg tror de klubber med flest penge - derfor bredeste trupper - er dem som i sidste ende har størst fordel, da de har flere heste at spille på, i et tætpakket kampprogram.
Med fanbrillerne på, så kan det ikke gå hurtigt nok. Havde gerne set, at de allerede gik igang i weekenden. Skal jeg tage de fysiologiske briller på, så er det måske for kort tid, for belastningen bliver en helt anden, end man får i træning - særligt i de små grupper, som har været tilfældet alle steder indtil nu.


Suzanne Rosenbak - AaB: Ja, de der har trænet længst har sikkert en fordel, så alle skal op i gear hurtigst muligt. AaB har trænet i mindre grupper på det seneste, men var alligevel som fortumlede øko-køer der kommer på græs ved første fællestræning! Og alle skal jo have noget kamptræning, for uden det, er man alligevel ikke helt klar. Det bliver dog en noget tam affære at se kampene uden tilskuere, så noget findes der jo på rundt omkring. Bliver først rigtig godt, når der kan spilles med folk på tribunerne igen

Simon Vikkelsø - OB: Ja, men de har allerede en fordel i forhold til at have de bedste spillere og de bedste træningsforhold, så forskellen kan blive udtalt sidst i kampene. Nu bliver det så spændende at se, hvor mange klubber, der har smugtrænet, for hvis der ikke er kæmpe forskel, så kunne det tyde på at flere hold har holdt sig lidt i gang på trods af at de ikke måtte.
Tja, det bliver vel lidt som opstartskampe, hvor ikke alle afleveringer sidder helt i skabet og med en mængde personlige fejl. Som OB fan tror jeg ikke, at jeg kommer til at mærke den helt store forskel


Amarone Bold - FCN: Det er langt fra optimalt og tror det bliver nogle spøjse kampe vi kommer til at se de første runder.
Rent fysisk har klubberne der har haft længst tid med spillerne nok en fordel. Selvom spillerne selvfølgelig er professionelle så er løbeture i haven jo ikke det samme som at være under vejledning og opsyn af klubbernes specialister.


Sklander - BIF: Mht. til tiden, så synes jeg faktisk vi giver klubberne lige rigeligt tid. Langt de fleste klubber har trænet i pæn tid før åbningen. Jeg antager også, at man har trænet på egen hånd og spillerne bør være i jernform. Der skal findpudses taktisk og der skal gang i boldomgangen, men det synes jeg også 14 dage havde været rigeligt til. Nu får vi et meget tæt program, jeg havde gerne set at vi var startet lidt før, så programmet havde været mindre tæt.
Har BIF, FCM, SIF og FCM en fordel af at kunne træne hele vejen igen? Ja! Men dem der har pengene har altid en fordel. Sådan er det bare. I øvrigt tror jeg fordelen  er til at overse. De nævnte klubber har trænet individuelt eller i meget små grupper. Til gengæld får de store klubber en klar fordel af, at de kan benytte 5 udskiftninger. FCK og FCM har begge en voldsom bred trup og kan næsten 1:1 erstatte slidte spillere. Der er der en klar konkurrence fordel, men igen, det er sådan tingene er og skal være. De nævnte klubber har gjort sig fortjent til det fordel.AGF:

De to hold imellem:


Point udvikling:Formbarometer
Modstander:


AGF:
Karantæne information:
RFC:
Intet at bemærke


AGF:
Karantæne i kampen:  Alexander Munksgaard og Niklas Backman
Gult kort - 3 points: Nicolai Poulsen
Gult kort - 4 points: Jesper Juelsgård
Gult kort - 6 points: Mustafa Amini, Casper Højer Nielsen


Næste modstander er: OB
Karantæne ved:
Næste gule kort: Issam Jebali, Jens Jakob Thomasen
Gult Kort: 6 points: Janus DrachmannTurneringen generelt:
Rundens øvrige kampe:

Kampen er udsat fra runde 21
Stillingen inden runden:Kampen om Top 6:
Vil du se hvor tæt dit hold er på Top 6, så følg den matematiske udregning HER


Sidst, men absolut ikke mindst en lille hilsen fra vores Bestyrelsesformand Lars Fournais:

Endelig! Sådan tror jeg, at de fleste reagerede, da vi forleden fik meldingen om genåbningen af 3F Superligaen. Når man lige pludselig i en længere periode ikke kan samles om fodbold, går det op for én, hvor meget det betyder i vores hverdag. Alle, jeg har snakket med de seneste mange uger, har savnet at være fælles om fodbolden og i særdeles at komme til kampene i Ceres Park: Forventningens glæde, turen ned ad den smukke Stadion Allé, ’Malaga’ i højtalerne, stadionplatten, snakken med sidemanden, glæden over en scoring, ærgrelsen over en fejlkendelse, fællesskabet på tribunerne og den dejlige følelse efter en sejr. Derfor er det også fantastisk, at bolden ruller igen.
 
Det betyder meget for AGF, at vi nu er i gang igen – og sammen skal vi jagte bronzemedaljerne og en pokalfinale. Desværre bliver det ikke med tilskuere på tribunerne til at starte med. Det bliver en mærkelig oplevelse at afvikle kampene for tomme tribuner. Vi har dog forsøgt at råde en anelse bod på det med vores virtuelle tribuner, som er blevet meget positivt modtaget ikke bare i Danmark, men også i udlandet. Fælles Fodbold kalder vi det, og netop fællesskabet omkring kampene har vi forsøgt at genskabe – selvom vi skal se kampene hver for sig. Jeg ved, at flere tusinde allerede har hentet en billet til de virtuelle tribuner, og måske vi ligefrem bliver så mange på det virtuelle stadion, at vi slår stadionrekorden. Det kunne da være sjovt.
 
Fælles Fodbold er også lavet for at give spillerne den bedst mulige opbakning, så de kan mærke, at de har alle fansene i ryggen i de vigtige kampe, der venter os i et komprimeret forår. Det samme budskab vil vi også gerne give med den støttetrøje, vi har lavet. ”Samlet for Aarhus – hver for sig”, som der står på ryggen. Rigtig mange har valgt at støtte AGF og vores samarbejdsklubber ved at købe trøjen – og jeg vil gerne benytte denne anledning til at takke for den fantastiske opbakning. Den samme tak vil jeg også sige til alle de sæsonkortholdere, der ikke har bedt om at få deres tilgodehavende refunderet. Selvom vi har et godt fundament i AGF, så vil Corona-krisen også påvirke os, og her varmer det meget med den opbakning, vi møder fra alle sider. Jeg er også ret overbevist om, at vi – hvis vi gør tingene rigtig i den kommende tid – vil komme til at stå endnu stærkere, når vi vender tilbage til normale tilstande. Jeg ved, at der er blevet arbejdet benhårdt både i den sportslige afdeling og i administrationen for at få det bedst mulige ud af den nuværende situation – og det vil vi komme til at høste frugterne af.
 
Men nu gælder det først og fremmest lokalopgøret mod Randers FC. Alle ved, hvad der står på spil. God kamp til alle – hver for sig….KSDH!
De tørre oplysninger:
TV: Canal 9
Kampen dommer: Jens Grabski Maae


Selvom jeg har nedsat hjertefunktion, så vil det altid banke for min klub
AGF
Vi kommer stærkere tilbage

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #1
HOLY MOLY... Tak for en FED TRÅD. Er ikke engang igennem den endnu, men vil are sige TAK, også på forhånd.


Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #3
Der bliver lavet drive-in live fodbold på Tangkrogen til kampen.

Byens scene fejrer at fodbolden er tilbage  - AGF Fodbold

Vildt nok, at David Nielsen skal stå nede på Tangkrogen mindre end en time før kampstart.

Han plejer jo at præsentere holdopstillingen i VIP Loungen - det skal han ikke mod Randers, så han var sgu nok bange for at komme til at kede sig ;) - Det tager heller ikke mere end 5 minutter på Cykel fra Stadion til Tangkrogen når der ikke er mere trafik.


Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #4
Der bliver lavet drive-in live fodbold på Tangkrogen til kampen.
Husk ørepropperne...

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #5
Der bliver lavet drive-in live fodbold på Tangkrogen til kampen.
 Husk ørepropperne...
 hehe :D Jeg kommer ikke til at deltage der. Vi er et par venner der allerede har aftalt at grille pølser og drikke dåseøl på terrassen i stedet. Vi er 6, så duer ikke med to biler.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #6
hehe  :D  Jeg kommer ikke til at deltage der. Vi er et par venner der allerede har aftalt at grille pølser og drikke dåseøl på terrassen i stedet. Vi er 6, så duer ikke med to biler.
 
Jeg tror heller ikke jeg ville have svært ved at vælge mellem de to muligheder 8) Drive-in fodbold ville jeg nok mest overveje fordi det er den første af dem og derfor lidt specielt at deltage i. 

Krydser fingre for godt vejr - hvilket får mig til at tænke på at AGF forhåbentlig også har sikret sig at Fælles Fodbold kan fungere selv hvis det regner en del.

Hvis I har kamera på er det da i øvrigt nok sådan en lille gruppe som jeres de gerne vil vise på tv og stadionskærm. 

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #7
Hvis I har kamera på er det da i øvrigt nok sådan en lille gruppe som jeres de gerne vil vise på tv og stadionskærm.
 Vi kommer nok til at zoome ja. Har da i hvert fald zoom-billetter til C1 øvre :D 

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #8
Efter at Horsens har meldt afbud har vi besluttet at spille en intern træningskamp. Det giver så også spilletid til flere

Efter Horsens-afbud: AGF tester mod sig selv

Det kan nu også give en interessant kamp. Hvis vi antager at David vil stille med holdet til Randers-kampen som 1. hold, så kunne opstillingerne så således ud:

Citer
AGF 1 (startopstilling mod Randers):

Eskelinen
Diks Tingager Hausner Højer
Nicolai P,
Bundu Amini  Blume Thorsteinsson
    Mortensen


AGF 2

Kasper TK
Munksgaard Backman Juelsgård Gersbach
Anbo
Lunding/Links Hvidt Duncan Ankersen
Helenius

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #9
Hvis det koster en halv million for resten af sæsonen kan det ikke være et voldsomt stort beløb Horsens føler sig nødsaget til at spare. Også inklusiv benzin til alle bilerne den korte tur. Økonomien er sikkert presset, men det virker som et ret dårligt tegn. Eller også har de vurderet at de skal minimere  virusrisikoen så længe som muligt. Under alle omstændigheder er det underligt at de pludselig har fundet ud af at de ikke vil spille træningskampe.

Jeg ved ikke om vi ikke kunnet have arrangeret en med Vejle i stedet, måske er de optaget på det tidspunkt, men vi kan da heldigvis stille to gode hold der kan spille en intern kamp. Jeg tror ikke helt på at man mener det er lige så godt, men det går vel an og som DN anfører får alle så spilletid. En af de ting man mister er måske en mere reel afprøvning af hele proceduren når de møder et andet hold. Det kunne være godt nok lige at have prøvet det så spillerne ikke skal tænke over det til den første kamp.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #10
Lidt optakt med DN - jeg håber han er i stand til at komme ind i hovedet på spillerne og få dem sat op:-)

»Det er en helt ny sæson, der begynder« - AGF - Aarhus

Citer
»Man vil ikke kunne se lavere kvalitet med det blotte øje. Jeg har set samtlige kampe i Bundesligaen i den seneste uge, og hvis man ser bort fra, der ikke er tilskuere, er der overhovedet ingen forskel. Som i overhovedet. Det er kun små nuancer, som vi trænere kan se. Det var mere holdmæssige ting, nogle var ikke på plads i deres hoveder. Man kan risikere at møde et hold, der er endnu mere på. Man kan møde et hold, der spiser øjeblikket. Det er det, det handler om at forløse.«
14 eller 15 kampe

Lige nu står AGF til at skulle spille 13 kampe i Superligaen samt en pokalsemifinale på udebane mod AaB – og muligvis en pokalfinale. Alt sammen på to måneder.

»Som træner er jeg altid bekymret for skader, men jeg synes, det er et godt tiltag, at vi har mulighed for at skifte fem spillere. Så kan vi afbøde overbelastninger,« siger David Nielsen.

De fem udskiftninger må maksimalt foretages hen over tre spilstop, så de ikke kan anvendes til unødig tidsudtrækning i slutfasen.


Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #12
Dennis Bjerre fra Stiften har talt med David. Der er ingen skader i truppen, og Diks og Hausner erstatter Munksgaard og Backman. Må gå ud fra, at Tingager er den anden i midterforsvaret. Spørgsmålet er vel kun, om Jon spiller i stedet for Ankersen.


Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #13
Dennis Bjerre fra Stiften har talt med David. Der er ingen skader i truppen, og Diks og Hausner erstatter Munksgaard og Backman. Må gå ud fra, at Tingager er den anden i midterforsvaret. Spørgsmålet er vel kun, om Jon spiller i stedet for Ankersen.

Jeg er ret sikker på at Jon spiller i stedet for Ankersen. Jon er fremtiden, og det er langt fra sikkert at Ankersen bliver i klubben. Jeg vil også hellere se Jons teknik end Ankersens hurtighed. Den hurtighed kan i stedet udnyttes senere i kampen, hvor træthed måske begynder at spille ind hos en aldrende Johnny Thomsen

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #14
Vi er (endnu engang) favoritter hos bookmakerne i kampen mod Randers men har ikke trukket os sejrrigt ud af de 10 seneste opgør.

Den store forskel til tidligere er Covid-19 pausen og vi skal spille uden tilskuere. Skal det være vores indgang til endelig at få en sejr?
Er tomme tribuner i Aarhus en fordel for AGF eller Randers? - Det ved jeg...

Gad vide om DN's kommentarer siger noget om en startopstilling og tilgang til kampen
Citer
Der er ikke så mange hold, der bare skal ud og angribe. Der er vel kun Randers og så de nederste hold, der for alvor skal jagte noget, kommer det fra David Nielsen.

Når alt kommer til alt, handler det om tre point. AGF kan med en sejr eller uafgjort endegyldigt sikre sig en plads i top seks. Randers kan med fuld gevinst i Aarhus kaste det hele op i luften igen.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #15
Det kan i hvert fald for en gangs skyld være tilfældet, at det er Randers der er pressede til at komme frem og presse os, i stedet for omvendt. Og uafgjort kan vi bruge til rigtig meget da vi jo allerede ligger 3'er, og dermed bare vil komme endnu længere foran, og fordi Randers er den største trussel ift at rykke ved top 6-balancen ift de 6 hold der ligger der nu. Hvis Randers ikke vinder, så er de minimum 2 point fra top 6 med 2 runder tilbage, og skal en tur i Parken.

Så det er dem der er presset ud i at skulle vinde. Ikke os. Vi kan tabe og spille uafgjort, og ligger stadig 3'er før de resterende 2 runder.
Det er langt mere AaB-kampen som direkte kan afgøre om vi ligger 3'er efter grundspillet, da AaB har bedre målscore end os såfremt vi taber til Randers og AaB (med mindre vi laver en storsejr hjemme over OB).

Vi får se, men for en gangs skyld er det Randers der er mest pres på. Vi har 3 matchbolde for at sikre top 6, og når/hvis det sikres, så gælder det om at slutte 3'er så vi får masser af TV_penge, og ligge godt til før slutspillet.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #16
Hvor ser I kampen henne? Jeg er tilmeldt Fælles Fodbold initiativet, men vil I så anbefale Dplay eller Eurosport som stream?

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #17
Eurosport...  Jeg vil på det stærkeste anbefale at holde dig langt væk fra Dplay. Deres player experience er ekseptionelt dårlig. Og deres reklamer SKAL du tvinges igennem et utal af gange.....

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #18
Citer
Eurosport...  Jeg vil på det stærkeste anbefale at holde dig langt væk fra Dplay. Deres player experience er ekseptionelt dårlig. Og deres reklamer SKAL du tvinges igennem et utal af gange.....
 
@Boldobp

Præcis. Forstår ikke at folk aldrig nævner eurosportplayer. (men tænker du hentyder til det her) Der kan man købe abonnement for 83kr/md (årsabonnement) eller til 119kr/md via appstore, og få ALT sport som discovery/eurosport sender. Jeg får resten af Superligaen, EL, Landsholdet og meget andet derinde, og deres app fungerer ligeså godt som viaplays (næsten) og ENDELØST bedre end D-play.

Viaplay+eurosportplayer =  Kun det som TV2/Strive køber eksklusivt vises ikke der. Kun La Liga jeg er træt af ikke at kunne se der.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #19
Den dåselyd der bruges pt i Dortmund vs Bayern er ENDELØST BEDRE end den dåselyd der blev brugt til SIF vs AGF. Den nuance synes jeg er meget relevant. Så altså hvis der kunne optimeres lidt, så foretrækker jeg det faktisk.

Man kan høre og opleve forskellen lige nu, da viaplay viser kampen både med og uden dåselyd. 
Og det fungerer helt anderledes godt.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #20
Den dåselyd der bruges pt i Dortmund vs Bayern er ENDELØST BEDRE end den dåselyd der blev brugt til SIF vs AGF. Den nuance synes jeg er meget relevant. Så altså hvis der kunne optimeres lidt, så foretrækker jeg det faktisk.

Man kan høre og opleve forskellen lige nu, da viaplay viser kampen både med og uden dåselyd.
Og det fungerer helt anderledes godt.

Sad lige og tænkte det samme, det er sgu meget godt lavet når der bliver brændt en chance siger tilskuerne Åååhhh, når der er gult kort bliver der piftet, og ved syngende tacklinger bliver der klappet, det er sgu go dåselatter det der.

Edit: Gad vide om det er EA Sports der hjælper med det?

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #21
Ja, det er noget mere avanceret end den summen der var sat på i Superligaen inden pausen. Det kunne også undre det ikke kunne gøres lidt mere realistisk og der er måske også blevet udviklet en smule i pausen. Så kan man diskutere om det er mere eller mindre falsk, men det er svært ikke at føle at det fungerer bedre som tv-produkt.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #22
Den her desperate tilgang til kampene med dåselatter, som tv-stationerne er begyndt at ty til, er i hvert fald noget vi skal huske på i fremtiden, når der protestere mod deres planlægning af kampene.
Stemningen på lægterne er bestemt ikke ligegyldig og tavshedsprotester betyder noget, selvom TV-stationerne ihærdigt har forsøgt at ignorere dem.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #23
Den her desperate tilgang til kampene med dåselatter, som tv-stationerne er begyndt at ty til, er i hvert fald noget vi skal huske på i fremtiden, når der protestere mod deres planlægning af kampene.
Stemningen på lægterne er bestemt ikke ligegyldig og tavshedsprotester betyder noget, selvom TV-stationerne ihærdigt har forsøgt at ignorere dem.
 Selvom jeg ikke nødvendigvis har været fan af tavshedsprotesterne, så er det faktisk en meget god pointe. Så må man bare håbe, at de ikke ligger falsk lyd ind over den næste protest :o

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #24
Ja, det er noget mere avanceret end den summen der var sat på i Superligaen inden pausen. Det kunne også undre det ikke kunne gøres lidt mere realistisk og der er måske også blevet udviklet en smule i pausen. Så kan man diskutere om det er mere eller mindre falsk, men det er svært ikke at føle at det fungerer bedre som tv-produkt.

Jeg synes det fungerede fremragende i kampen mellem Dortmund-Bayern i går. Det må også kræve lidt mere af produktionen og spørgsmålet er om der midler til at lave samme produktion i Superligaen. Lydkulissen var fra en anden hjemmekamp med Dortmund så man primært kunne høre hjemmeholdets tilskuere og så tilsat de rette efter ved de korrekte aktioner. Det gjorde faktisk at jeg gad se en kamp mellem to hold jeg ikke holder med. Jeg synes virkelig det løftede oplevelsen gevaldigt, såfremt man kunne abstrahere fra at tribunerne var tomme, men det glemte jeg nu hurtigt.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #25
Jeg synes det fungerede fremragende i kampen mellem Dortmund-Bayern i går. Det må også kræve lidt mere af produktionen og spørgsmålet er om der midler til at lave samme produktion i Superligaen. Lydkulissen var fra en anden hjemmekamp med Dortmund så man primært kunne høre hjemmeholdets tilskuere og så tilsat de rette efter ved de korrekte aktioner. Det gjorde faktisk at jeg gad se en kamp mellem to hold jeg ikke holder med. Jeg synes virkelig det løftede oplevelsen gevaldigt, såfremt man kunne abstrahere fra at tribunerne var tomme, men det glemte jeg nu hurtigt.
Jeg ved ikke hvordan det helt fungerer, men jeg tænker ikke det er helt vildt dyrt og at udgifterne til at udvikle det kan fordeles over alle de ligaer de dækker. Der må så også være nogle udgifter ift det enkelte hold som skal fordeles over de kampe holdet spiller. Her må de selvfølgelig vurdere om det er relevant ift det antal kampe de skal vise uden tilskuere, men det kan både blive ret få fordi der åbnes mere op snart, og endnu flere senere fordi der lukkes ned igen ifb med en andenbølge virus. I det omfang der skal sidde nogen manuelt og vælge lydspor, hvornår der skal være ærgelse eller jubel osv, er det lidt noget andet, men man kunne sikkert finde nogle fodboldfans, der er troværdige og vil gøre det for et beskedent beløb. Men vi kan jo snart se hvordan det bliver.


Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #27
Jeg synes det fungerede fremragende i kampen mellem Dortmund-Bayern i går. Det må også kræve lidt mere af produktionen og spørgsmålet er om der midler til at lave samme produktion i Superligaen. Lydkulissen var fra en anden hjemmekamp med Dortmund så man primært kunne høre hjemmeholdets tilskuere og så tilsat de rette efter ved de korrekte aktioner. Det gjorde faktisk at jeg gad se en kamp mellem to hold jeg ikke holder med. Jeg synes virkelig det løftede oplevelsen gevaldigt, såfremt man kunne abstrahere fra at tribunerne var tomme, men det glemte jeg nu hurtigt.
Jeg ved ikke hvordan det helt fungerer, men jeg tænker ikke det er helt vildt dyrt og at udgifterne til at udvikle det kan fordeles over alle de ligaer de dækker. Der må så også være nogle udgifter ift det enkelte hold som skal fordeles over de kampe holdet spiller. Her må de selvfølgelig vurdere om det er relevant ift det antal kampe de skal vise uden tilskuere, men det kan både blive ret få fordi der åbnes mere op snart, og endnu flere senere fordi der lukkes ned igen ifb med en andenbølge virus. I det omfang der skal sidde nogen manuelt og vælge lydspor, hvornår der skal være ærgelse eller jubel osv, er det lidt noget andet, men man kunne sikkert finde nogle fodboldfans, der er troværdige og vil gøre det for et beskedent beløb. Men vi kan jo snart se hvordan det bliver.
Den billige løsning er at lade AGF E-Sport tage et slag FIFA 20 og så hente lydsporet derfra ;)


Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #29
Lidt om opstarten for Randers mv.. De har været sendt hjem i længere tid end vores spillere men spørgsmålet er om det har den store betydning Superligaspillere står skarpt efter coronapausen: »Jeg har tabt mig fire kg...Citer
Randers FC genåbner Superligaen torsdag ude mod AGF. Derefter venter en mandagskamp mod Hobro IK, inden grundspillet afsluttes seks dage senere mod FC København. Et tætpakket kampprogram, hvor Johnny Thomsen håber, at trænerne er opmærksomme på spillernes fysik.

»Man kan forestille sig, at der kommer mere rotation. Det kan være, der er en regning, der skal betales,« siger han.
Citer

I Randers FC spår Tobias Elstrup, at det ikke er en fordel at have været hjemsendt. Optimalt set skulle spillerne have haft længere end knap tre ugers genoptræning.

»Spillerne kan ikke komme i topform på den periode, men sådan er omstændighederne, og med det in mente ser det rigtig godt ud,« siger han.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #30
Truppen:
1. William Eskelinen / 5. Frederik Tingager / 6. Nicolai Poulsen / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 9. Patrick Mortensen / 11. Gift Links / 15. Nicklas Helenius / 16. Casper Højer Nielsen / 17. Jon Thorsteinsson / 19. Mustapha Bundu / 20. Zach Duncan / 22. Benjamin Hvidt / 25. Mikkel Lassen / 29. Bror Blume / 31. Kasper T. Kristensen / 34. Kevin Diks / 37. Sebastian Hausner.

Meget interessant at Lassen er med i stedet for Juelsgaard - måske for at dække backs af uden at skulle bruge for mange forsvarsspillere på bænken.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #31
Citer
Meget interessant at Lassen er med i stedet for Juelsgaard - måske for at dække backs af uden at skulle bruge for mange forsvarsspillere på bænken.
 
@anra

Det er mildest talt overraskende med tanke på at Backmann er ude med karantæne. For hvem spiller så hvis Tingager/Hausner går ud med skade???????

Og samtidig kan jeg godt se, at vi har et ligeså stort problem hvis Diks går ud.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #32
@anra

Det er mildest talt overraskende med tanke på at Backmann er ude med karantæne. For hvem spiller så hvis Tingager/Hausner går ud med skade? ???  ???

Og samtidig kan jeg godt se, at vi har et ligeså stort problem hvis Diks går ud.

Mit bud (hvis der ikke er skader) er at David vil have mest at skyde med på de pladser, man oftere skifter ud på (to centrale midt og to kanter) og at Juelsgaard er for langsom til at dække en back. Lassen kan som jeg forstår det spille både center og højre back og så kan han nok til nøds spille venstre back. Ankersen kan også til nøds spille en back og bundu har været rykket ned som wingback tidligere.
Jeg ser det også som et stort sats og jeg vil være lidt nervøs ved at se Lassen/Hausner i centerforsvaret.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #33
Det giver i øvrigt tanke på Frimanns rygte om Okore til AGF hvis Juelsgaard er så langt væk, at han ikke engang er på bænken når Backmann er i karantæne.............

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #34
Hvis Okore er på blokken i AGF - og jeg tror ikke en meter på det rygte af mange årsager - så er det ikke pga. Juelsgaard tilsyneladende er bagerst i CB køen.
Okore vil være tiltænkt en startplads, det har Juelsgaard ikke været længe. Det er imo en fejlslutning at lave.
Penge er ingen garanti for succes, men det er en forudsætning.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #35
Rygtet skulle ifølge Okores bagland være en and læste jeg lige.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #36


https://www.facebook.com/CANAL9/?__tn__=K-R&eid=ARDrNWASrV0P53NW10BOySY3VvNaX_5vsQJrY5YhKuD5D8kmD4EVAxJYQhG1ZJzKqQN_FbAJ8QxIN8z0&fref=mentions&__xts__[0]=68.ARBnDkAyjYiEqTCZALgi22IPAVrcpTFAllWHlQ8UwylOFXCtXg--fHuAMIyYK49oCF3LAaSW4EtBFQJQakB9eI-KwvcPw1CtcPfW19_Mz4qzRgbH1jSXOtGvp4Tv5UX-7TxUoiQZ54x_UCG9U-QU7z7kimNZsO2wlKKTbHehPr9WQT1h1lNPnI9Tq7gLjaZwUJv9Sx4139oP91wwSeGbC1tj8qAHtN7D4UkuZyDdA14jvx4tA_u2Fn54X9tZmAVv2Osk_-4DVUqfyKgQ7EFMe06RJH8XNCCkm-BiHclbdENailgtWvjr6QfTO_0sjdYO0uxgcl-8k8G1NvRv3gnaqZSpEV9c8CMUC9pYtbL5vLfJ_-QrXsJShnuZ

Canal 9 har optakt fra kl 12!!!

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #37
Hvis Okore er på blokken i AGF - og jeg tror ikke en meter på det rygte af mange årsager - så er det ikke pga. Juelsgaard tilsyneladende er bagerst i CB køen.
Okore vil være tiltænkt en startplads, det har Juelsgaard ikke været længe. Det er imo en fejlslutning at lave.
Enig - jeg har ikke set forlængelsen af JJ som om han skulle være starter og tror ikke på Okore skifter for at være reserve.

Til gengæld håber jeg, at de unge har overhalet JJ og viser tænder i kampen om startelleveren:-)
Meeennn det virker måske lige offensivt nok at han ikke er med og dermed er det måske ikke tilsigtet.

Hvad gør DN i dag? Bliver det en kontrolleret defensiv til at starte med eller kører vi på i vanlig stil? Umiddelbart kan 1 point være fint for os men måske vi er mere trygge i at gøre som vi plejer og ikke gå efter at fedte en uafgjort hjem.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #38
Mit bud (hvis der ikke er skader) er at David vil have mest at skyde med på de pladser, man oftere skifter ud på (to centrale midt og to kanter) og at Juelsgaard er for langsom til at dække en back. Lassen kan som jeg forstår det spille både center og højre back og så kan han nok til nøds spille venstre back. Ankersen kan også til nøds spille en back og bundu har været rykket ned som wingback tidligere.
Jeg ser det også som et stort sats og jeg vil være lidt nervøs ved at se Lassen/Hausner i centerforsvaret.
Diks kan mig bekendt også spille alle pladser i forsvaret, så måske er det mest sandsynligt at han rykker ind centralt, hvis det bliver nødvendigt. Men (antaget at der ikke er sygdom/skader) det er bemærkelsesværdigt at Lassen er udtaget og Juelsgård/Anbo mangler.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #39
Hvad gør DN i dag? Bliver det en kontrolleret defensiv til at starte med eller kører vi på i vanlig stil? Umiddelbart kan 1 point være fint for os men måske vi er mere trygge i at gøre som vi plejer og ikke gå efter at fedte en uafgjort hjem.
Med eller uden tilskuere - vi kan ikke fedte noget som helst hjem mod ret mange, og da slet- SLET - ikke mod Randers. Det tillader de ganske enkelt ikke. De opgør bliver altid spillet med fuld appel. Mest fra Randers' side desværre... det håber jeg ændrer sig i dag.
"Hold kæft, Glen. Hold kæft!" - David Nielsen, 18 april 2019

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #40
Med eller uden tilskuere - vi kan ikke fedte noget som helst hjem mod ret mange, og da slet- SLET - ikke mod Randers. Det tillader de ganske enkelt ikke. De opgør bliver altid spillet med fuld appel. Mest fra Randers' side desværre... det håber jeg ændrer sig i dag.
Jeg sidder og har optakten kørende i baggrunden. Lige pludselig går det op for mig, hvor meget jeg egentlig har savnet fodbolden. Optakten, interviews, analyser, eksperterne, Flemming Povlsen, Lars Jacobsen, Graveren og hele atmosfæren. Det er godt nok uden tilskuere, men nu er vi igang.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #41
Kom så for helv..... de Hviiiieeee!!!!

Bom.... jeg er overrasket :o

Citer
AGF's startopstilling:
William Eskelinen – Kevin Diks, Frederik Tingager, Sebastian Hausner, Casper Højer - Zach Duncan, Nicolai Poulsen, Bror Blume – Mustapha Bundu, Patrick Mortensen, Jon Thorsteinsson 
Amini ude?

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #42
Typisk Randers kamp. Ikke noget der hænger sammen og det er faktisk Randers der har været bedst af to ringe hold. Zach skadet og Amini ind. Det giver forhåbentligt noget mere kvalitet på bolden.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #43
Nøøøøøj det var ringe af Eskelinen. At lade en bold ind fra midten som han sagtens kunne have nået hvis han bare kunne hoppe det mindste. Rystende ringe.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #44
Så fik vi sæsonens største drop 🤯

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #45
Det er simpelthen elendigt trænerarbejde af DN at holdet igen ikke magter at være sat op til en kamp mod Randers. Igen bliver han domineret af Thomasberg på sidelinjen. Han siger de rigtige ting i medierne men igen kommer vi med absolut intet mod Randers. Det her ligger i den gad på trænerens skuldre. Og naturligvis Eskelinen. Jeg fatter stadig ikke han lader den gå ind

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #46
Et drop er et drop. Men hvorfor kommer vi altid bagud mod krikkerne på et umuligt mål. Og hvorfor får vi aldrig flow mod dem. Pis
55 år med AGF-i tykt og tyndt!

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #47
Hold op hvor er der mange af den slags mål i de kampe vi ikke har tabt/ikke vundet over Randers. Sådan føles det i hvert fald. Den slags lykkes for Randers i de her kampe og ikke for os. Det er da et mærkeligt udslag af komplekser, hvis det er det der skyldes. Men det sagt så spiller vi godt nok også ringe.

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #48
Same old AGF vs RFC story...please change it NOW !
In the country of the blind the one-eyed man is king [Greek proverb].

KSDH

Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00

Svar #49
60 min og vi er stadig ikke kommet på banen. Utroligt Randers kun er oppe med ét mål.

 
Simple Audio Video Embedder