Spring til hovedindholdet
Emne: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00 (Læst 6759 gange) forrige emne - næste emne

Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Så gælder det kampen mod de regerende mestrer på hjemmebane.

FCM transfervindue
IND:
Patrick da Silva Ferreira Souza - Forsvar
Manjrekar James - Midtbane
Rafal Kurzawa – Midtbane
Junior Brumado - Angriber

UD:
Kaan Kairinen), Alexander Munksgaard ,  Frederik Brandhof, Chuma Anene, Jakup Thomsen

Form barometer: 3 seneste kampe


AGF
V – V – V
FC Midjylland
U –  V - (kommer på når deres kamp er færdigspillet på mandag)

Værd at holde øje med i FCMs kamp mod AaB på mandag:
Jacob Poulsen og Joel Andersen har karantæne ved gult kort

HEAD TO HEAD
Alle kampe mellem AGF og FCM


Kampe mellem AGF og FCM i Ceres Park


Point udviklingen i løbet af sæsonen mellem de to klubber
Denne gang har jeg igen stillet nogle spørgsmål til en ekspert/journalist og en fan af modstanderholdet


Jeg har bedt Patrick Arff fra FCM svare på nogle spørgsmål:

Hvad kunne du godt tænke dig mere af fra/omkring din klub?
Til tider kunne jeg godt tænke mig, at vores pressekorps var på størrelse med FCK og Brøndby’s.
At der var lidt mere fokus på at bringe klubbens fans tættere på klubben og holdet. Som tidligere aktivt medlem på tribunen, kunne jeg da også godt tænke mig, at det skete lidt mere på fanscenen.

Hvordan ser du på AGF som klub?
Jeg ser AGF som et historisk hold i Danmark. Men også som et hold, og en klub der til tider har brugt mere energi på at kigge på fortiden, i stedet for at kigge på fremtiden. AGF har et kæmpe potentiale, men udefra set virker det sommetider til, at der mangler en klar plan og strategi.

Hvordan mener du styrkeforholdet er mellem FCM og AGF?
Sportsligt er FCM pt. længder foran AGF - og alle andre jyske klubber - hvilket stillingen de senere år også viser.  FCM står for det innovative, mens AGF står for traditionerne, så på mange måder er det modsætninger som mødes.

Ordet er frit:
Jeg ser frem til kampen, og glæder mig generelt til at følge AGF resten af sæsonen, da jeg synes I har handlet godt i januar vinduet.
 Med FCM-brillen, og nej, ikke Steinleins Herning-brille, så tror jeg Munksgaard bliver en stor gevinst for jer.
 Glæder mig til endnu engang at besøge Aarhus Stadion, og forhåbentligt tage 3 point med hjem til det midtjyske ;-) God kamp til jer alle.Patrick er en af kræfterne bag potcasten SortSnak, der tager FCM under kærlig behandling.
Han er noget yngre end de fleste af os herinde, men alderen skal nok indhente ham også  ;)Eksperten i denne omgang er Klaus Egelund, som fik stillet følgende spørgsmål:

Hvordan ser du styrkeforholdet mellem AGF og FCM?
Med risiko for at bliver indstillet til Cavlingprisen, så er det ret oplagt, at FC Midtjylland har været en klasse eller halvanden over AGF denne sæson. Jeg så selv sæsonpremieren i Herning, og selv om det var et fortjent point AGF høstede hos mestrene, så var det også tydeligt, at det var en indsats, hvor De Hvide måtte stå på tæer. FCM, havde i mine øjne allerede fokus på de forestående CL-kval kampe, og de forlod sig i lange perioder på dødboldene for scoringer. Pudsigt nok var det faktisk primært Alexander Munksgaard der fungerede rent offensivt for FC Midtjylland. Siden den kamp er det ret oplagt, at FC Midtjylland for alvor fandt sine offensive fødder, da Awer Mabil bragede igennem. Samtidig mistede AGF noget af sin offensive flair, mens straffesparkene udeblev og målfarligheden fra Jakob Ankersen tørrede ud. Alt det er imidlertid evigheder, et transfervindue og en vinterpause siden. I lighed med sidste vinter har David Nielsen virkelig brugt pausen stærkt. AGF har taget et trin op. På Aarhus Stadion, en småtung bane, virker forskellen på de to hold markant mindre end den har været de seneste 5-6 måneder.

Hvilken spiller fra de to hold mener du at vi især skal holde øje med i kampen?
FC Midtjylland vandt forårspremieren snævert takket være Jakob Poulsens præcise hjørnespark til Kian Hansen. Og ulvenes muligheder i enhver kamp tidligt på sæsonen står og falder med kaptajn Poulsens form og dødbolde. Alderen begynder at trykke, og Jakob Poulsen tager et stykke tid efter hver pause til at få formen på plads. Men jeg tillader mig at skubbe Jakob Poulsen til side og kaster i stedet blikket mod brasilianske Evander, der står lige på tærsklen til storhed. Han var FCM's flittigste afslutter i Hjørring, og alle beretninger fra træningsbanen omhandler en spiller med et ekstraordinært højt niveau :Ham vil jeg holde øjnene på fra FC Midtjylland. Ved AGF vil jeg sætte ekstra fokus på Patrick Mortensen helt i front. Det bliver hans tredje Superliga-kamp for De Hvide, og hvis ikke det første mål er faldet mod Sønderjyske, så er det ved at være tid. Han var med til at gøre Tobias Sana god i premieren, og AGF har brug for endnu en frontløber med mål før de sidste afgørende kampe frem mod slutspillet. FC Midtjylland har klassisk problemer med angrebstyper som Nicklas Helenius og Dame N'Doye. Patrick Mortensen ligner i min optik en krydsning af de to, så han bør kunne komme til sin ret.

Hvordan tror du at kampen ender?
Jeg tror på, at David Nielsen tager den forsigtige stil med ind til kampen og satser på en gentagelse af sæsonpremieren, hvor FC Midtjylland blev holdt på et minimum af chancer. Ulvene taber ikke mange kampe, og det er svært at se AGF blive det blot tredje hold, der slår dem. Jeg hælder til en 1-0 sejr til FC Midtjylland
En nyhedsjæger i særklasse med et kolossalt kildenet inden for dansk og international fodbold. Mr. Transfernews der har fingeren på pulsen hos både FCM og AGF.
Selvom jeg har nedsat hjertefunktion, så vil det altid banke for min klub
AGF
Vi kommer stærkere tilbage

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #1
Endnu en flot kamptråd Salling!

Kampen er sådan lidt "gratis" i den forstand at vi med to indledende sejre allerede har nået målet om at vinde 2/3 af kampene i foråret. Nu må vi se, hvordan stillingen er, når kampen fløjtes igang, hvor alle vores nærmeste konkurrenter har spillet to kampe mere end nu. Der kan heppes kraftigt på de rigtige resultater. Vi er dog ret sikkert udenfor top-6 igen, når kampen her starter. Men derfor kan et enkelt point godt være af stor værdi alligevel.

Til statistikken synes jeg at det er værd at nævne at FCM har været suveræne hjemme (9-1-0) - gæt selv hvem der snuppede den uafgjorte - men ude er de lidt mere til at tale med (5-4-2). De vinder altså "kun" lige knapt hver anden kamp ude. Læg dertil, at vi kommer med ny luft og optimisme, så det kan godt blive en rigtig tæt kamp. Spørgsmålet er, om David tør stille med samme opstilling for 3. gang i træk. Tingager er selvfølgelig et spørgsmålstegn, men derudover er jeg bange for at vores midtbane bliver endnu mere løbet over ende end vi så i perioder af kampen i dag.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #2
FCM er ikke et hold vi for tiden skal forvente point imod. Jeg vil være tilfreds med uafgjort. Et snævert nederlag er endda til at leve med. Kampen om de sidste 2-3 pladser i top 6 er så tæt, at målscoren også betyder noget, derfor må vi spille safety first fodbold mod FCM.
Men optimismen fornægter sig ikke, og jeg kan ikke lade være med at tro, at det vilde og næste umulige sker, at vi nakker dem. Jeg har selvfølgelig heller ikke set de første to kampe og konstaterer en smule bittert, at jeg skal rykke 6 tidszoner bagud for at AGF kan vinde fodboldkampe... men hey! Hvis det er hvad det kræver, at jeg opholder mig i det sydlige Florida, så tager jeg gerne én for holdet... ;)
"Hold kæft, Glen. Hold kæft!" - David Nielsen, 18 april 2019

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #3
 men hey! Hvis det er hvad det kræver, at jeg opholder mig i det sydlige Florida, så tager jeg gerne én for holdet... ;)
 
Det er helt utrolig opofrende af dig! Tænk at sidde der i ubehagelige 25 grader og gå glip af en autentisk februar-oplevelse her i Danmark.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #4
men hey! Hvis det er hvad det kræver, at jeg opholder mig i det sydlige Florida, så tager jeg gerne én for holdet... ;)

Det er helt utrolig opofrende af dig! Tænk at sidde der i ubehagelige 25 grader og gå glip af en autentisk februar-oplevelse her i Danmark.
Sådan er jeg så storsindet - intet offer er for stort for AGF's succes ;-)
"Hold kæft, Glen. Hold kæft!" - David Nielsen, 18 april 2019

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #5
Jeg er lidt ambivalent med om DN skal gå tilbage til 4-1-4-1 eller til 4-4-2 til kampen. Det er klart hvis Tingager stadig er skadet så vil jeg tro han spiller sin med den gamle opstilling, for at få en ekstra mand på midtbanen på midten da Juelsgaard som type ikke ligner Tingager. Men hvem skal så ofres når Guira givetvis skal være oprydderen? Sana? Ej jeg hælder til at bibeholde 4-4-2 :)

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #6
Så er der jo også det faktum, at Guira var FREMRAGENDE da han kom ind mod Sønderjyske. Det var helt overrumplende hvad der skete på den midtbane efter han kom ind. Resten af kampen ændrede totalt karakter, og Guira var manden bag både erobring og frispilning af Mortensen ved 2-0 afgørelsen.

Så man kan jo holde fast i opstillingen, men bare bruge Guira, som af natur er mere defensivt stærk, men som jo også kan bruges fremad banen på den måde.  Stage og Amini havde ofte svært ved at vinde kampen centralt, og virkede nærmest i undertal lidt for mange gange.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #7

Så er der jo også det faktum, at Guira var FREMRAGENDE da han kom ind mod Sønderjyske. Det var helt overrumplende hvad der skete på den midtbane efter han kom ind. Resten af kampen ændrede totalt karakter, og Guira var manden bag både erobring og frispilning af Mortensen ved 2-0 afgørelsen.
Jeg er enig i at Guira gjorde et fint lille indhop, da alle andre var præget af træthed. Men han kom ind i det 85. minut og vi scorede og lukkede kampen i det 89. minut, så man skal måske også passe på med at udlede alverden af det. Men man kunne da godt have ønsket at David havde lavet udskiftningen lidt før. David udtalte dog at han havde lavet en taktisk ændring efter 76 minutter, så vi spillede med en 6'er og to 8'ere resten af kampen og at spillerne var trygge ved at stå lavt på den måde. Jeg bemærkede det ikke rigtigt, men det var vel Stage der gik ned som 6'er.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #8


Så er der jo også det faktum, at Guira var FREMRAGENDE da han kom ind mod Sønderjyske. Det var helt overrumplende hvad der skete på den midtbane efter han kom ind. Resten af kampen ændrede totalt karakter, og Guira var manden bag både erobring og frispilning af Mortensen ved 2-0 afgørelsen.
 Jeg er enig i at Guira gjorde et fint lille indhop, da alle andre var præget af træthed. Men han kom ind i det 85. minut og vi scorede og lukkede kampen i det 89. minut, så man skal måske også passe på med at udlede alverden af det. 

 100% enig. Det var bare så vildt at se, hvor dominerende han var de sidste ca. 10 minutter (inkl. overtid) han fik. Han vandt nærmest alt, og erobrede flere bolde, og lagde op til Mortensen her. Og var det i øvrigt ikke også Guiras 2. assists i forårets 2 kampe? (selvom det mest var et Sana-goal) :D haha 

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #9
Næste rundes kampe indeholder to Head to Head kampe mellem kandidaterne til top 6:
22.02.2019 19:00 AaB – SønderjyskE  
23.02.2019 16:00 Vejle Boldklub – FC Nordsjælland  
24.02.2019 12:00 Hobro – Esbjerg fB  
24.02.2019 14:00 AC Horsens – OB  
24.02.2019 16:00 AGF – FC Midtjylland  
24.02.2019 18:00 Brøndby IF – Randers FC  
25.02.2019 19:00 FC København – Vendsyssel
Selvom jeg har nedsat hjertefunktion, så vil det altid banke for min klub
AGF
Vi kommer stærkere tilbage

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #10
Jeg har et par fribilletter til på søndag jeg desværre ikke får brugt. Kom glad


Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #12
Et point vil selvfølgelig være helt, helt okay. Det vil være et point mere, end de fleste har lagt budget med.

Men FCM har kniven på struben. Tre point efter FCK må de hele tiden regne med, at hvert eneste pointtab kan om ikke koste guldet, så i hvert fald tvinge dem til at slå FCK i begge kampe i mesterskabsspillet. De har bare ikke råd til at fejle, men på et tidspunkt gør de det vel, og kampen mod os er på papiret deres sværeste med et slutprogram, der hedder FC Nordsjælland (h), Hobro (u) og SønderjyskE (h), kun marginalt sværere end FCK's ultralette.

Gad nok vide hvor meget usikkerheden om Frederik Tingager spiller ind på resten af start-11. Vil David sætte Guira ind igen i samme øjeblik, hvor Tingager er ude, og modstanderen hedder FCM? Også efter hans indhop i fredags er det let at tale for Guira, selv hvis Tingager spiller, og vi har omtrent en håndfuld mulige hovedtilgange til kampen:

Vi tror på det nye koncept, også imod FCM:
Lunding, Stage, Amini, Ankersen + Sana

Vi får brug for Guira, men ellers ændrer vi mindst muligt:
Lunding, Guira, Amini, Ankersen + Sana

Vi gør os mere kompakte, men uden at gå hele vejen:
Stage, Guira, Amini, Ankersen + Sana

Vi går all-in på at vinde slaget midtpå:
Stage, Guira, Hvidt, Amini, Ankersen (og Sana på bænken, hvis der bliver brug for at satse)

Gad derfor også nok vide, om trænerteamet betragter Kasper Lunding som klar til at starte mod et hold som FCM? Han var knapt så markant i fredags som mod Esbjerg, og mod FCM vil han komme op mod rækkens måske bedste venstreside med Marc dal Hende og enten Evander eller Awer Mabil. Det er noget af en håndfuld for en godt nok meget talentfuld 19-årig.

At være modige og holde fast i et højere pres plus Lunding på kanten vil være at spille FCM på en måde, som vi kender bedre end dem. Det vil i praksis kunne overraske dem, også selvom de har forberedt sig på det gennem video og taktisk instruktion. Lykkes det, er det også den nærmeste genvej til at rykke spillet mest muligt væk fra vores eget mål. Modsat er det også den tilgang, hvor vi mest risikerer at blive løbet over ende.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #13
Jeg tror resultatet afhænger ekstremt meget af om vi får Tingager klar. Uden ham er jeg bange for at vi kommer til at stille os for dybt og det kan vi ikke holde til i 90 minutter. Med ham tør vi gå frem og presse og så tror jeg på vi kan få point med fra kampen - også fordi han nok bedre kan matche lange-Poul i hovedspillet end Julesgård kan...

Men lidt underligt vi ikke har hørt noget som helst om skaden (selv i disse GDPR-tider). Kan ikke helt blive enig med mig selv om hvorvidt det er et godt eller skidt tegn.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #14
Start-11 bliver mere end almindeligt spændende at se: I hvor høj grad stiller vi os ind på, at modstanderen er FCM? Nogle gange må man bare stille mere eller mindre om for at indrette sig på en modstander. Det kan bare også give bagslag. For mange år siden hørte jeg under en VM-kvartfinale Pelé sige, at "vi plejer at have den fordel, at andre hold spiller mod Brasilien på en måde, som de ikke er vant til. Den fordel har vi ikke her" (det var mod Holland, i øvrigt).

Jeg tror, at balance bliver et nøgleord mod FCM. Presser vi højt, som vi gerne vil nu, er det med risiko for, at FCM spiller sig ud af vores pres og sætter tryk på. Og stiller vi os lige så lavt som i særligt anden halvleg mod SønderjyskE og jo i øvrigt de fleste af efterårets kampe, går det helt sikkert galt. Så vil FCM spille hurtigt, komme over kanterne og slå tunge byger af indlæg ind mod Onuachu (i andre kampe har de været oppe på omkring 40 indlæg, cirka et hvert andet minut!). Kommer det først dertil, kan vi ikke blive ved at stå imod.

For at forhindre FCM mest muligt i at komme over kanterne får vi allerførst brug for at stå kompakt på midten. Jeg ville helt sikkert spille med Guira. Og så ville jeg stærkt overveje at ofre Sana (og huske at give ham en rigtig god forklaring...) for i stedet at sætte en ekstra 8'er ind ved siden af Amini - sikkert Stage med mindre man flytter ham til kanten for at gøre os maksimalt kompakte. Men jeg tror, at nøglen bliver at komme i overtal på midten, hvor FCM kun spiller med to.

Bliver det konstruktionen, skal de to 8'ere på et meget stort løbearbejde. Det bliver virkelig felt til felt med både defensive opgaver og støtte til Patrick, der ikke vil kunne true deres tremands-forsvar uden støtte bagfra og fra kanterne.

Er også i tvivl, om Lunding er erfaren og defensivt stærk nok til at agere første bolværk mod Dal Hende og Mabil (eller hvem de kommer med. Men hvem det end bliver, er den venstreside giftig). Deres kanter skal lukkes mest muligt ned, ligesom vi endnu mere end ellers skal prøve at undgå dumme frispark på kanterne af vores egen banehalvdel. Vi kan aldrig helt undgå, at bolde når frem til Onuachu, og vi kan heller ikke forhindre, at han får træf på nogle stykker. Man kan Backman og (7-9-13) Tingager bare få generet ham til ikke at få for godt og frit træf på, må Kamil klare resten. Får Onuachu kun få bolde at arbejde med, er han i tidligere kampe begyndt at søge ud af straffesparksfeltet. Gør han først det, er vi kommet pænt langt, for Onuachu er ikke den store dribler eller tekniker. Han er helt ordinær med fødderne.

Vi er ikke uden chance for point. Vi har givet én chance væk i de to første kampe, og vi har selv skabt chancer til mere i dem begge. Og FCM måtte arbejde hårdt for 1-0 i Vendsyssel i forårspremieren, og AaB havde chancer til at udligne mod dem i mandags. Særligt første halvleg af FCM-AaB var et lærestykke i, hvad vi ikke må gøre, for FCM havde bolden i 75 procent (!) af tiden, hvor de kom til hovedparten af de 34 indlæg, som det blev til.

Og FCM har været til at tale med ude. De er kommet bedre efter det og har vundet de seneste tre udekampe, men statistikken er stadig ikke bedre end 11 kampe: 5 - 4 - 2: De mister point i lige godt og vel hver anden udekamp. Når OB, SønderjyskE og Esbjerg har holdt uafgjort mod dem, så kan vi vel også (EDIT: igen! Ligesom vi gjorde det i Herning, som det hidtil eneste hold). Og kan vi først det, kan vi også godt få scoret det mål, der langt ude i et drømmesyn kan give os en sejr. Vi var tre minutter fra at vinde 1-0 hjemme over FCK. Så kan vi på en rigtig god dag også godt slå FCM.

FCM's 5 sejre ude:
Vejle 3-1 (4. runde)
FCN 4-1 (13. runde)
Randers 2-1 (18. runde)
Horsens 3-1 (20. runde)
Vendsyssel 1-0 (21. runde)

4 uafgjorte:
OB 1-1 (6. runde)
Brøndby 2-2 (8. runde)
SønderjyskE 0-0 (10. runde)
Esbjerg 2-2 (15. runde)

2 nederlag:
AaB 1-2 (2. runde)
FCK 1-2 (17. runde)

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #15
Alle kan tage point fra alle i denne her liga. Og AGF har da netop vundet over taget point imod både FCK og FCM i denne sæson. Imod FCM endda på udebane. Så man kan selvsagt ikke stille parametre op som "hvis x ikke er med, så får vi ikke point". Men jeg respekterer at man ikke har troen på point uden Tingager. 

Juelsgård og Backmann har i denne sæson spillet 8 kampe sammen, og er ubesejrede. Kun hvis man tæller ACH-kampen hvor Backmann er syg/udgår efter 37 minutter har de tabt en kamp. 

Derudover har de vundet over: 2x Sønderjyske og 1x Hobro (iøvrigt alle clean sheet). Og spillet 5 uafgjort imod FCN, VB, RFC, FCK og VEN, hvor man i de 5 kampe kun lukkede 4 mål ind. Målscore i alle 8 kampe altså: 9-4. 

Så det var sgu ikke deres skyld at det ikke blev til mere end 3 sejre i de kampe. Især imod FCN og VEN har vi rigtig mange store chancer for at lukke kampen, og offensiven fejler. Vi snydes for straffe imod FCN, men selv uden det kikser de jo. 2 point mere i de kampe her, så lå AGF nummer 3 lige nu.

Jeg frygter ikke en kamp med Juelsgård og Backmann i det forsvar, er min pointe :D

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #16
Når OB, SønderjyskE og Esbjerg har holdt uafgjort mod dem, så kan vi vel også. 
 Altså det er næsten som om at folk glemmer, at AGF startede sæsonen med netop at gøre det! Faktisk før alle de andre :D

Citer
Og kan vi først det, kan vi også godt få scoret det mål, der langt ude i et drømmesyn kan give os en sejr. Vi var tre minutter fra at vinde 1-0 hjemme over FCK. Så kan vi på en rigtig god dag også godt slå FCM.
Ja det er spørgsmålet. I den omtalte kamp spiller vi med Stage i front. Og denne gang har vi Mortensen. Om han er typen der også kan gøre ondt på hold som FCM og FCK, det har jeg ikke svaret på. Jeg kan ikke se hvorfor det ikke skulle være tilfældet.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #17
Alle kan tage point fra alle i denne her liga. Og AGF har da netop vundet over taget point imod både FCK og FCM i denne sæson. Imod FCM endda på udebane. Så man kan selvsagt ikke stille parametre op som "hvis x ikke er med, så får vi ikke point". Men jeg respekterer at man ikke har troen på point uden Tingager.

Juelsgård og Backmann har i denne sæson spillet 8 kampe sammen, og er ubesejrede. Kun hvis man tæller ACH-kampen hvor Backmann er syg/udgår efter 37 minutter har de tabt en kamp.

Derudover har de vundet over: 2x Sønderjyske og 1x Hobro (iøvrigt alle clean sheet). Og spillet 5 uafgjort imod FCN, VB, RFC, FCK og VEN, hvor man i de 5 kampe kun lukkede 4 mål ind. Målscore i alle 8 kampe altså: 9-4.

Så det var sgu ikke deres skyld at det ikke blev til mere end 3 sejre i de kampe. Især imod FCN og VEN har vi rigtig mange store chancer for at lukke kampen, og offensiven fejler. Vi snydes for straffe imod FCN, men selv uden det kikser de jo. 2 point mere i de kampe her, så lå AGF nummer 3 lige nu.

Jeg frygter ikke en kamp med Juelsgård og Backmann i det forsvar, er min pointe :D
Som jeg ser det er der (mindst) to ting vi skal lykkedes med, hvis vi skal have point mod FCM. 1) vi skal turde presse dem højt, så de ikke bare kan stå og hælde indlæg ind i hovedet på lange-Poul og 2) vi skal prøve at matche dem fysisk. Især punkt 1 har vi vist os bedre til med Tingager, mens han fysik også kan være en væsentlig faktor ift. punkt 2.

Når det så er sagt, så tror jeg ikke vi er uden chance uanset hvad. Vi er et relativt fysisk stærkt hold og på hjemmebane mod FCM, med to sejre i ryggen, bør vi langt hen ad vejen kunne matche dem der. Med Tingager er jeg bare tæt på 50% chance for point mens jeg er nede på 25% uden ham.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #18
Jeg hælder til Stage på højre fløj og lidt ekstra fysik der og så Amini og Guira centralt. Man kunne overveje Blume i stedet for Sana, men vi skal om ikke andet have lidt pasningssikkerhed på midten også, så vi kan holde lidt i den og aflaste forsvaret. Sana er også stadig en mulighed for en overraskende aktion, et direkte frispark og en trussel i kontraspillet, som kan blive afgørende - truslen alene brugbar. En anden mulighed er Toutouh, jeg ved ikke om han er klar og kunne være et alternativ, men der kunne være et lille overraskelseselement i ham.

Vi er ikke uden chance og skal selvfølgelig stille op på en måde vi tror på kan føre til sejr. En sejr her vil selvsagt også være et kæmpe boost ifht top-6.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #19
Tingagers tweet fra i går, kan vist tolkes på flere måder:

Twitter

Citer
Jeg nåede lige at tænke, at det var det.
Jeg er taknemmelig for, at jeg snart kan hjælpe mine holdkammerater igen og at foråret ikke er slut for mit vedkommende.
 
 
Han skriver ikke ligefrem, at han er klar til på søndag. Omvendt kan det også være bevidst for at holde FCM mest mulig i tvivl om, hvad de står overfor. Efter sigende trænede han både skarpe vendinger og spillede med bold i går.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #20
Tingagers tweet fra i går, kan vist tolkes på flere måder:

Twitter

Citer
Jeg nåede lige at tænke, at det var det.
Jeg er taknemmelig for, at jeg snart kan hjælpe mine holdkammerater igen og at foråret ikke er slut for mit vedkommende.

 
Han skriver ikke ligefrem, at han er klar til på søndag. Omvendt kan det også være bevidst for at holde FCM mest mulig i tvivl om, hvad de står overfor. Efter sigende trænede han både skarpe vendinger og spillede med bold i går.

AGF udtaler også, at de ikke kender omfanget af skaden endnu. Skadet Tingager kommer tilbage i foråret

Måske gav træningen med skarpe vendinger kun en svag indikation om tidshorisonten og måske er der stadigvæk hævelser.
In the country of the blind the one-eyed man is king [Greek proverb].

KSDH

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #21
Tingagers tweet fra i går, kan vist tolkes på flere måder:

Twitter

Citer
Jeg nåede lige at tænke, at det var det.
Jeg er taknemmelig for, at jeg snart kan hjælpe mine holdkammerater igen og at foråret ikke er slut for mit vedkommende.
 
 
Han skriver ikke ligefrem, at han er klar til på søndag. Omvendt kan det også være bevidst for at holde FCM mest mulig i tvivl om, hvad de står overfor. Efter sigende trænede han både skarpe vendinger og spillede med bold i går.
 
AGF udtaler også, at de ikke kender omfanget af skaden endnu. Skadet Tingager kommer tilbage i foråret

Måske gav træningen med skarpe vendinger kun en svag indikation om tidshorisonten og måske er der stadigvæk hævelser.
 Nej, AGF udtaler ikke noget. Den nyhed på bold.dk er bare en fortolkning af Tingagers tweet.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #22
Tingagers tweet fra i går, kan vist tolkes på flere måder:

Twitter

Citer
Jeg nåede lige at tænke, at det var det.
Jeg er taknemmelig for, at jeg snart kan hjælpe mine holdkammerater igen og at foråret ikke er slut for mit vedkommende.
 
 
Han skriver ikke ligefrem, at han er klar til på søndag. Omvendt kan det også være bevidst for at holde FCM mest mulig i tvivl om, hvad de står overfor. Efter sigende trænede han både skarpe vendinger og spillede med bold i går.

AGF udtaler også, at de ikke kender omfanget af skaden endnu. Skadet Tingager kommer tilbage i foråret

Måske gav træningen med skarpe vendinger kun en svag indikation om tidshorisonten og måske er der stadigvæk hævelser.
Nej, AGF udtaler ikke noget. Den nyhed på bold.dk er bare en fortolkning af Tingagers tweet.

Fra bold.dk: "bold.dk har været i kontakt med både Tingager og AGF, men ingen af parterne ønsker at sige mere så længe, der er usikkerhed om skadens omfang.".
In the country of the blind the one-eyed man is king [Greek proverb].

KSDH

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #23
Tingagers tweet fra i går, kan vist tolkes på flere måder:

Twitter

Citer
Jeg nåede lige at tænke, at det var det.
Jeg er taknemmelig for, at jeg snart kan hjælpe mine holdkammerater igen og at foråret ikke er slut for mit vedkommende.
  
 
Han skriver ikke ligefrem, at han er klar til på søndag. Omvendt kan det også være bevidst for at holde FCM mest mulig i tvivl om, hvad de står overfor. Efter sigende trænede han både skarpe vendinger og spillede med bold i går.
 
AGF udtaler også, at de ikke kender omfanget af skaden endnu. Skadet Tingager kommer tilbage i foråret

Måske gav træningen med skarpe vendinger kun en svag indikation om tidshorisonten og måske er der stadigvæk hævelser.
  Nej, AGF udtaler ikke noget. Den nyhed på bold.dk er bare en fortolkning af Tingagers tweet.
 
Fra bold.dk: "bold.dk har været i kontakt med både Tingager og AGF, men ingen af parterne ønsker at sige mere så længe, der er usikkerhed om skadens omfang.".
 Men vi kan nok godt udelukke overrevne led- og korsbånd. Var der mistanke om det var han ikke ude på træningsbanen.

Men et forstrukket ledbånd f.eks. kan vel tage alt fra 1-4 uger, så man er nok i gang med at finde ud af hvordan knæet (eller måekse anklen) reagerer på belastning. Men jeg tror heller ikke han er klar mod FCM - så skulle han nok kunne træne med bold her et par dage før kampen.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #24
 
Fra bold.dk: "bold.dk har været i kontakt med både Tingager og AGF, men ingen af parterne ønsker at sige mere så længe, der er usikkerhed om skadens omfang.".
Ok, hvis det er at udtale sig, så har du da ret. Men generelt må AGF jo slet ikke fortælle noget om skader, sygdom m.v. på grund af GDPR-reglerne. Så jeg ved ikke helt hvad man skal lægge i det.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #25
De må ikke sige hvad han fejler, men de har her sagt, hvad han IKKE fejler (altså en slem skade ala overrevne led- og korsbånd). Lyder iøvrigt mærkeligt med det der "før man kender skadens omfang", når Tingager trænede med bold etc samme dag. Så er der vel næsten ikke en "skade" at kende omfanget på. Det er da nærmest omsonst.


Så måske det der GDPR kan omgås ved at bruge udelukkelsesmetoden:

Status på spillere er, at han ikke fejler xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (Kun forstuvet ankel blev ikke nævnt) :D Case closed.Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #26
De må ikke sige hvad han fejler, men de har her sagt, hvad han IKKE fejler (altså en slem skade ala overrevne led- og korsbånd). Lyder iøvrigt mærkeligt med det der "før man kender skadens omfang", når Tingager trænede med bold etc samme dag. Så er der vel næsten ikke en "skade" at kende omfanget på. Det er da nærmest omsonst.


Så måske det der GDPR kan omgås ved at bruge udelukkelsesmetoden:

Status på spillere er, at han ikke fejler xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (Kun forstuvet ankel blev ikke nævnt) :D Case closed.
Med AGFs samlede skadeshistorik in mente, bliver det godt nok en lang liste at komme igennem med potentielle skader.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #27
De må ikke sige hvad han fejler, men de har her sagt, hvad han IKKE fejler (altså en slem skade ala overrevne led- og korsbånd). 
Jeg vil faktisk tro, at det også må være en overtrædelse af GDPR. Det kan virke latterligt, men det er Tingagers personlige forhold (helbred) man udtaler sig om.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #28

Citer
@SteenA‍ 
Jeg vil faktisk tro, at det også må være en overtrædelse af GDPR. Det kan virke latterligt, men det er Tingagers personlige forhold (helbred) man udtaler sig om.
Kan ikke citere, så laver et tag+manuelt citat.

Altså det er jo faktisk heller ikke AGF der udtaler det, som du også skriver. AGF udtaler jo kun, at de ikke vil sige "mere", end Tingager selv har sagt. Og vi kan tolke ud fra det Tingager har sagt, at der ikke er tale om en slem skade.

Men det "dumme" ved den her slags er jo, at klubberne heller ikke engang må sige når en spiller er sluppet billigt, eller IKKE er skadet, da man så VED at spilleren er skadet når de ikke siger noget, og det kun er omfanget der er tvivl om. Og så kan en 1-2 ugers skade jo tolkes som fare for 6-12 måneder. Kan ikke se hvordan det er at passe på en spillers værdi/oplysninger etc.

Men jeg kan godt se, at det overlader kontrollen til meldingerne til spilleren. Så det fungerer jo fint nok, når spilleren selv udtaler sig som her 2 dage efter, hvor man lige har fået tjekket om den er helt gal, eller om han slap med skrækken. 
Men for omverdenen, skal kravet til hurtig kommunikation sænkes lidt for at komme dette i møde. Ellers kommer vi jo nok til at tolke helt vildt for ingen verdens nytte. (men gør det jo fordi vores passion for sagen er så stor). 

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #29
Kan klubberne ikke aftale med spillerne, at de godt må oplyse om skader? Det her er endt i noget frygteligt pjank.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #30
Kan klubberne ikke aftale med spillerne, at de godt må oplyse om skader? Det her er endt i noget frygteligt pjank.
I princippet kan spilleren vel godt give klubben tilladelse, men jeg tvivler egentlig på, at klubberne generelt har noget imod at de nu har en undskyldning for at holde modstanderne i uvidenhed. F.eks. kan man have en antagelse om, at AGF kommer til at lave en del ændringer i opstillingen på søndag, hvis Tingager ikke spiller. Men lige nu har FCM ingen viden om, hvorvidt han spiller. 

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #31
Kan klubberne ikke aftale med spillerne, at de godt må oplyse om skader? Det her er endt i noget frygteligt pjank.
 I princippet kan spilleren vel godt give klubben tilladelse, men jeg tvivler egentlig på, at klubberne generelt har noget imod at de nu har en undskyldning for at holde modstanderne i uvidenhed. F.eks. kan man have en antagelse om, at AGF kommer til at lave en del ændringer i opstillingen på søndag, hvis Tingager ikke spiller. Men lige nu har FCM ingen viden om, hvorvidt han spiller.
 Præcis. Det falder faktisk i linje med klubbernes mere aflukkede medie-position: Lukkede træninger, og lukket info. Men på den anden side kan man jo se at Tingager er skadet hvis han ikke træner, og omvendt ikke skadet hvis han træner. 

Men det sagt, så kan situationen jo sagtens være, at Tingager spares på søndag for at være på den sikre side. Det ved hverken vi eller FCM. Men mit spørgsmål er, at hvorvidt GDPR gør en forskel på det? Altså ville FCM ikke kunne høre gennem sportspressen at Tingager var på banen i går? De ved jo det samme som os, såfremt vi ikke får insiderviden, som FCM ikke gør.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #32
I sin optakt tror Tipsbladet simpelthen på, at vi vinder kampen 2-1:

"Der kommer til at blive kamp til stregen, specielt nu hvor kampen er i Aarhus, hvor AGF i denne sæson bare har tabt to kampe. FC Midtjylland har kørt godt på det seneste, men kommer op mod et kontrastærkt AGF-hold, der samtidig arbejder stenhårdt og har selvtillid og en angriber, der senest scorede et drømmemål.

På de rette dage kan AGF være et meget, meget svært hold at spille imod, og en søndag i Aarhus med lav sol, forårsstemning og drømme om top seks kan det sagtens tænkes, at tingene går op i en højere enhed for hjemmeholdet, der også spiller ret god fodbold. Vi tror, det ender med en overraskelse, og at AGF vinder over FC Midtjylland. 2-1."

Full monty: Optakt: AGF - FC Midtjylland | Tipsbladet.dk

Alle mand af huse! Tag også en ven eller to med. Tænk hvis alle gjorde det: Så ville der være fuldt hus.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #33
Nu synes jeg Tipsbladet gør sig skyldige i det, vi altid får skudt i skoene her i Århus: grundløs og overdrevet optimisme på et meget spinkelt grundlag. Sejre over EFB og SøE er - med al respekt for de to hold - ikke det samme som at det på nogen måde er realitsisk at vi slår FCM. Jeg er med på, at de ikke er så skræmmende ude som hjemme, og at de senest mod AaB kun var gode i første halveg (det synes at være konsensus, jeg så ikke kampen).

Men altså: FCM er forsvarende mestre og jagter en gentagelse. Deres trup er bare stærkere end vores. Jeg vil være meget tilfreds med uafgjort.
Er det muligt at vi overrasker og tager alle tre point? Jada! Bolden er rund og alt dét der... men jeg har svært ved at tro på det. Især fordi FCM ikke bare har badet sig igennem de første to kampe - der kommer ikke til at være nogen afslappet selvtilfredshed hos dem, og hvis de møder fuldt fokuserede op, så får vi det altså svært.
"Hold kæft, Glen. Hold kæft!" - David Nielsen, 18 april 2019

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #34
Nu synes jeg Tipsbladet gør sig skyldige i det, vi altid får skudt i skoene her i Århus: grundløs og overdrevet optimisme på et meget spinkelt grundlag. Sejre over EFB og SøE er - med al respekt for de to hold - ikke det samme som at det på nogen måde er realitsisk at vi slår FCM. Jeg er med på, at de ikke er så skræmmende ude som hjemme, og at de senest mod AaB kun var gode i første halveg (det synes at være konsensus, jeg så ikke kampen).

Men altså: FCM er forsvarende mestre og jagter en gentagelse. Deres trup er bare stærkere end vores. Jeg vil være meget tilfreds med uafgjort.
Er det muligt at vi overrasker og tager alle tre point? Jada! Bolden er rund og alt dét der... men jeg har svært ved at tro på det. Især fordi FCM ikke bare har badet sig igennem de første to kampe - der kommer ikke til at være nogen afslappet selvtilfredshed hos dem, og hvis de møder fuldt fokuserede op, så får vi det altså svært.

Jeg synes nu ikke, Tipsbladet er grundløs og overdrevet optimistisk på vores vegne. Det er et faktum, vi kommer fra 2 sejre i træk (3 med Hobro sejren i efteråret) og begge sejre var fuld fortjente.
De 2 hold er altså heller ikke dårlige - ja jeg vil sige EfB og Sønderjyske er bedre end Vejle og Vendsyssel som er de 2 hold, FCM har mødt- vi holdte EfB nede på noget nær ingenting i 90 min. hvorefter EfB ugen efter vinder fortjent mod BIF i en kamp, hvor det eneste negative fra deres side var, at EfB ikke som de burde have gjort, lukkede kampe til 3-0.

Naturligvis er FCM favorit, men det er ikke ofte, hvor vi på papiret, har større mulighed for sejr mod de forsvarende mestre og nuværende mesterskabskandidat end netop på søndag.

Nu er jeg meget, meget sjælden optimistisk på vores vegne, men jeg forstår til fulde, hvorfor Tipsbladet tror, overraskelsen kan indfinde sig mod FCM
Penge er ingen garanti for succes, men det er en forudsætning.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #35
Nu synes jeg Tipsbladet gør sig skyldige i det, vi altid får skudt i skoene her i Århus: grundløs og overdrevet optimisme på et meget spinkelt grundlag. Sejre over EFB og SøE er - med al respekt for de to hold - ikke det samme som at det på nogen måde er realitsisk at vi slår FCM. Jeg er med på, at de ikke er så skræmmende ude som hjemme, og at de senest mod AaB kun var gode i første halveg (det synes at være konsensus, jeg så ikke kampen).

Men altså: FCM er forsvarende mestre og jagter en gentagelse. Deres trup er bare stærkere end vores. Jeg vil være meget tilfreds med uafgjort.
Er det muligt at vi overrasker og tager alle tre point? Jada! Bolden er rund og alt dét der... men jeg har svært ved at tro på det. Især fordi FCM ikke bare har badet sig igennem de første to kampe - der kommer ikke til at være nogen afslappet selvtilfredshed hos dem, og hvis de møder fuldt fokuserede op, så får vi det altså svært.
  
Jeg synes nu ikke, Tipsbladet er grundløs og overdrevet optimistisk på vores vegne. Det er et faktum, vi kommer fra 2 sejre i træk (3 med Hobro sejren i efteråret) og begge sejre var fuld fortjente.
 
 
Altså det er ikke "grundløst" og "overdrevet optimistisk" at tro på at AGF kan overraske, 100% enig. Så længe man kalder det for en overraskelse såfremt det sker. Så siger man jo netop også, at det ikke er det mest sandsynlige. Og hvis det ikke er det, hvad er det så egentlig Tipsbladet gør, udover at give deres subjektive vurdering? Det bliver i hvert fald ikke objektivt.

FCM kommer iøvrigt med sejr i de seneste 5 kampe, og 8 sejre i de sidste 10 kampe, hvor kun nederlag til FCK, og uafgjort i Esbjerg har "stoppet dem".
Så objektivt set er FCM favoritter, det må stå klart. Men jeg tror selv på en uafgjort bedømt på kampform siden forårsstart. Men ligefrem at argumentere for sejr forstår jeg ikke de gør. Det ligner dem ikke.
Men det er jo et helt andet hold AGF kan sætte på banen end det man sendte i kamp i efteråret med skader og mangel på angriber etc.

Så mit personlige bud er 1-1, eller 2-2 hvis der kommer lidt mere frit spil. Men jeg tror vi ser et FCM-hold, som brændte nallerne lidt imod AAB ift at være foran 2-0, og så pludselig se sig selv i fare, efter sløset forsvarsspil. Så jeg tror desværre at de kommer til Aarhus med lidt ekstra fokus på det.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #36
Nu synes jeg Tipsbladet gør sig skyldige i det, vi altid får skudt i skoene her i Århus: grundløs og overdrevet optimisme på et meget spinkelt grundlag. Sejre over EFB og SøE er - med al respekt for de to hold - ikke det samme som at det på nogen måde er realitsisk at vi slår FCM. Jeg er med på, at de ikke er så skræmmende ude som hjemme, og at de senest mod AaB kun var gode i første halveg (det synes at være konsensus, jeg så ikke kampen).

Men altså: FCM er forsvarende mestre og jagter en gentagelse. Deres trup er bare stærkere end vores. Jeg vil være meget tilfreds med uafgjort.
Er det muligt at vi overrasker og tager alle tre point? Jada! Bolden er rund og alt dét der... men jeg har svært ved at tro på det. Især fordi FCM ikke bare har badet sig igennem de første to kampe - der kommer ikke til at være nogen afslappet selvtilfredshed hos dem, og hvis de møder fuldt fokuserede op, så får vi det altså svært.
  
Jeg synes nu ikke, Tipsbladet er grundløs og overdrevet optimistisk på vores vegne. Det er et faktum, vi kommer fra 2 sejre i træk (3 med Hobro sejren i efteråret) og begge sejre var fuld fortjente.

 
Altså det er ikke "grundløst" og "overdrevet optimistisk" at tro på at AGF kan overraske, 100% enig. Så længe man kalder det for en overraskelse såfremt det sker. Så siger man jo netop også, at det ikke er det mest sandsynlige. Og hvis det ikke er det, hvad er det så egentlig Tipsbladet gør, udover at give deres subjektive vurdering? Det bliver i hvert fald ikke objektivt.

FCM kommer iøvrigt med sejr i de seneste 5 kampe, og 8 sejre i de sidste 10 kampe, hvor kun nederlag til FCK, og uafgjort i Esbjerg har "stoppet dem".
Så objektivt set er FCM favoritter, det må stå klart. Men jeg tror selv på en uafgjort bedømt på kampform siden forårsstart. Men ligefrem at argumentere for sejr forstår jeg ikke de gør. Det ligner dem ikke.
Men det er jo et helt andet hold AGF kan sætte på banen end det man sendte i kamp i efteråret med skader og mangel på angriber etc.

Så mit personlige bud er 1-1, eller 2-2 hvis der kommer lidt mere frit spil. Men jeg tror vi ser et FCM-hold, som brændte nallerne lidt imod AAB ift at være foran 2-0, og så pludselig se sig selv i fare, efter sløset forsvarsspil. Så jeg tror desværre at de kommer til Aarhus med lidt ekstra fokus på det.

Nu skriver jeg ganske klart, FCM er favoritter, at påstå andet vil netop være grundløst og overdrevet optimistisk.

Selvfølgelig kan Tipsbladet, jeg og andre da argumentere for sejr, det vil være overdrevet pessimistisk, når nu AGF er kommet rigtig godt for land med 2 helt fortjente sejre og så endda skal spille på hjemmebane foran +10000 tilskuere.

Men igen, igen, igen FCM er favoritter, men squ ikke så store, at troen på en GF sejr er det samme som "den typiske Århus nu vinder vi CL vanvid" som medier og modstander fans gerne pådutter os.

Der er i øvrigt heller intet i Tipsbladets lille analyse, som er forkert. AGF kan på dagen være modbydelige at spille i mod, i langt de fleste kampe under DN arbejder spillerne stenhårdt, der er en top 6 at spille for og spillerne må ovenpå 3 sejre i træk sprudle med selvtillid.
Jeg synes helt ærligt, Tipsbladet har lavet en objektiv og sobert lille analyse.
Penge er ingen garanti for succes, men det er en forudsætning.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #37
Ifølge Kim Robin Graahede må vi undvære Backman pga hjernerystelse i morgen
Backman ude - Tingager måske klar
Selvom jeg har nedsat hjertefunktion, så vil det altid banke for min klub
AGF
Vi kommer stærkere tilbage


Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #39
Hele håndteringen af persondataloven bliver nu krydret med, at man i GF først vil offentliggøre truppen kort før tid på selve kampdagen. Argumentet er, at man ikke vil give modstanderne en fordel. Lidt underligt når alle modstandere her i foråret har offentliggjort deres som sædvanlig, og vi 24 timer før kampen kan læse, at Wikheim stadig er skadet. Så FCM kan både håndtere persondata og skadeshistorik uden problemer.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #40
I en anden liga, nemlig NFL, da risikerer man store bøder, såfremt man ikke er åben omkring skader til diverse spillere op til kampene. Begrundelsen for dette er, at alt andet er usportsligt - jeg er 100% enig.
In the country of the blind the one-eyed man is king [Greek proverb].

KSDH

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #41
I en anden liga, nemlig NFL, da risikerer man store bøder, såfremt man ikke er åben omkring skader til diverse spillere op til kampene. Begrundelsen for dette er, at alt andet er usportsligt - jeg er 100% enig.

Ja, men alligevel kan et hold stille op til årets største kamp med en stjerne angivet som helt klar, selvom han tydeligt ikke er det.

Der er to elementer i det.
1) Holdet kan være i tvivl om omfanget af skaden, og så er det svært at melde fyldestgørende ud
2) hold er ikke tvunget til at melde startopstillingen ud før en time inden kampstart. Er der mere usportsligt at tilbageholde info om skader, end det er om frivillige ændringer i starteren, eller om man har valgt en anden taktisk tilgang til kampen?

I min verden er det et anliggende mellem klub og spiller. Resten må nøjes med de info de to parter vælge at dele.

Det eneste reelle hensyn jeg kan se, er til gamblere. Og det kan jeg ikke for alvor huse mig op over

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #42
I en anden liga, nemlig NFL, da risikerer man store bøder, såfremt man ikke er åben omkring skader til diverse spillere op til kampene. Begrundelsen for dette er, at alt andet er usportsligt - jeg er 100% enig.
Ahh. Grunden er vist primært gambling... Og det forhindrer ikke holdene i at være pænt usportslige i den måde de håndterer deres injury reports🤷🏻‍♂️

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #43
Det er på ingen måde kun til fordel for gamblere. Der er altså forskel på om Messi spiller eller ej. Det samme gælder i superligaen, hvis Patrick Mortensen nu var skadet (fiktivt) til kampen i moregen, da skulle FCM jo nok nærmere kigge video på AGF fra efteråret, hvor Stage var i front. Det påvirker i høj grad det taktiske hos modstanderen og det betyder endnu mere når holdene er meget lige i styrke (som i suppen).

Nuvel, det er helt rigtigt, at NFL hold (specielt usle Patriots  >:( ) holder skader hemmeligt m.m. De er også blevet straffet, bare ikke ofte nok.
In the country of the blind the one-eyed man is king [Greek proverb].

KSDH

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #44
Det er på ingen måde kun til fordel for gamblere. Der er altså forskel på om Messi spiller eller ej. Det samme gælder i superligaen, hvis Patrick Mortensen nu var skadet (fiktivt) til kampen i moregen, da skulle FCM jo nok nærmere kigge video på AGF fra efteråret, hvor Stage var i front. Det påvirker i høj grad det taktiske hos modstanderen og det betyder endnu mere når holdene er meget lige i styrke (som i suppen).

Nuvel, det er helt rigtigt, at NFL hold (specielt usle Patriots  >:( ) holder skader hemmeligt m.m. De er også blevet straffet, bare ikke ofte nok.
 Jeg siger ikke, at det kun er til fordel for gamblere, men at de primært er indført i NFL af hensyn til at bettingfirmaerne kan stille præcise odds: From Fixer Deterrent to Fantasy Lure: The History of the NFL Injury Report -...

Og FYI - alle hold i NFL snyder: Your Team Cheats - The Definitive Guide to NFL Cheating

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #45
Ifølge Kim Robin Graahede må vi undvære Backman pga hjernerystelse i morgen
Backman ude - Tingager måske klar
Hvor er det altså bare svært for den her klub at få en smule medvind. Suk. Nå, men vi må glæde os over, at der er rigtig langt ned til 11. pladsen.

Hvis vi endelig skal være uheldige med skader, så er det måske fint nok, at det er til den her kamp. Vi kan alligevel ikke regne med point mod FCM, så er det vigtigere, at spillerne er klar til de næste tre afgørende kampe.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #46
Det er jeg ikke uenig i. Det giver bare løs mave at Backman er ude med en hovedskade, efter at han sad ude så længe i efteråret med...en hovedskade.
Det kan være et tilfælde, men helt ærligt: En lille, lettere overtroisk og traumatiseret del af mig har allerede tænkt, at Backman stopper karrieren i løbet af det her forår, på grund af tilbagevendende hjernerystelser....
"Hold kæft, Glen. Hold kæft!" - David Nielsen, 18 april 2019

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #47
Det er jeg ikke uenig i. Det giver bare løs mave at Backman er ude med en hovedskade, efter at han sad ude så længe i efteråret med...en hovedskade.
Det kan være et tilfælde, men helt ærligt: En lille, lettere overtroisk og traumatiseret del af mig har allerede tænkt, at Backman stopper karrieren i løbet af det her forår, på grund af tilbagevendende hjernerystelser....

Har heller ikke en god fornemmelse i.f.t. Backman. Eller så er der et eller galt i kommunikationen. Man udtager ikke en mand til en 19 mandstrup, hvis han har hjernerystelse! Det kan jo også være, at det er verdens mest gennemsigtige røgslør: Man skriver ikke selv, at det er en 19 mands trup, men vi er flere der godt kan tælle, og vi har jo ligesom luret, at det er fordi Backman ikke kommer med.

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #48
Backman & Tingager er med i truppen!  :o  :) Tingager er med i AGF-trup mod FCM
In the country of the blind the one-eyed man is king [Greek proverb].

KSDH

Sv: Kamptråd: AGF - FCM, søndag d. 24.02.2019 kl. 16.00

Svar #49
De glemmer blot at skrive, at det er en 19 mands trup og nævner kun Blume som ny i truppen, selv om man kan læse, at Hausner også er ny 😎

 
Simple Audio Video Embedder