Spring til hovedindholdet
Emne: Artikler om spillerne og klubben 2020 (Læst 19248 gange) forrige emne - næste emne

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #200
Hvis kvinde-delen økonomisk mere eller mindre kan hvile i sig selv giver det rigtig god mening (og kender man JN ret, går han ikke ind i den slags, hvis projektet bare koster penge). Det gør måske, at man kan udbygge staben omkring holdene, da der nu bliver to hold der skal understøttes. Så der kan måske blive råd til flere specialtrænere, fysioterapeuter, analytikere m.m.

Og samtidig kan det branding-mæssigt måske aktivere nogle flere fremtidige fans blandt byens piger/kvinder, hvis der også er et kvindehold de kan spejle sig i. Så har jeg har ret svært ved at se en downside ved det - desuagtet at jeg ikke går en tøddel op i kvindefodbold.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #201
Hvis kvinde-delen økonomisk mere eller mindre kan hvile i sig selv giver det rigtig god mening

Hvis der påråbes ligeløn med herrerne, så bliver det i hvert fald et svært økonomisk projekt  ;)

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #202
Er det et udtryk for de her tanker som fremkom for et par år siden?

https://www.dr.dk/ligetil/superliga-klubber-skal-tvinges-til-have-kvindehold
Citer
DBU's kvindekommission er en gruppe mennesker, der skal komme med forslag til, hvordan man styrker kvindefodbold i Danmark.

Kvindekommission foreslår i en ny rapport, at alle klubberne i Superligaen fremover skal have et elitehold for kvinder for at blive Superligaen.

Forslaget skal få fodboldklubberne til at prioritere kvinderne på lige fod med herrerne. Men Superliga-klubberne er skeptiske over for forslaget.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #203
Så en Twitter bruger skrive FCK angiveligt leder efter en træner til et kvindehold, så måske.

Jeg er modstander af at gøre det til et krav. Rigtig mange SL klubber og især 1. divisions klubber kæmper en hård økonomisk kamp for bare at overleve, at kræve de skal bruge ressourcer de ikke engang har, er langt ude og uansvarligt.
Overstående hænger også sammen med, jeg naturligvis ønsker kvinderne, bliver ordentlig betalt og der også er en kompetent trænerstab og hvad der ellers hører til elitefodbold på topplan.

Penge er ingen garanti for succes, men det er en forudsætning.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #204
Det kan ikke blive et krav, hvordan vil man sikre det. Op- og nedrykning i kvindeligaen kan jo ikke afgøres af hvordan det går i herreligaen. Jeg tror DBU vil være glade hvis de kan få de største klubber og en del af de mere eller mindre faste klubber i Superligaen og toppen af førstedivision til at gå ind i det. Det vil give et større fokus og give kvinderne adgang til nogle helt andre ressourcer - faciliteter, trænere, know-how, men også sponsorere osv. I Hjørring er man selvfølgelig ikke så glad for det, det er jo en voldsom trussel mod deres position hvis fx FCK smider en del penge i et kvindehold eller man kan opruste i Århus så de ikke bare kan hente en masse gode spillere der.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #205
Det kan ikke blive et krav, hvordan vil man sikre det. Op- og nedrykning i kvindeligaen kan jo ikke afgøres af hvordan det går i herreligaen.
Intentionen var vist også blot, at klubberne skulle have et kvindeligt elitehold - tror ikke der stod noget om, at det skulle spille i bedste række. Der er kun 8 klubber i den bedste liga.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #206
Aarhus har 10 danske mesterskaber på kvindesiden da Hjortshøj-Egå var altdominerende fra midt 80’erne til slut 90’erne. Så hvis man gør det rigtigt, så burde det kunne blive så interessant så det kan tiltrække lige så meget interesse som Brøndby gør på kvindesiden.

Men jeg bliver sgu nok ikke fan af AGF-Q lige med det samme.Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #209
Ved godt det ikke er en artikel. Men gense det hvis humøret trænger til det :D Fan-reaktioner fra FCM-kampen i Herning, og stemningsoptagelser lavet og lagt på tuben.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #210
Det er faktisk et ret fedt interview.
Godt svaret på spørgsmålet om hvilken trøje han har spillet i der var pænest. Altså reelt, det havde været AGF's hvis han havde spillet her. Til gengæld lidt underligt han ikke fik lov at svare på engelsk til vores fan i Argentina.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #211
Jakob Nielsen bliver interviewet af Peter Btückman i seneste udgave af Mediano Bossword:

Bossword - Sådan bliver AGF påvirket af coronakrisen — Mediano

Citer
Han er ikke på vej til at skrive nye meddelelser til Fondsbørsen om en ødelagt økonomi, men forventer snarere afledte effekter på den længere bane. Han er til gengæld bekymret for, at dansk fodbold og medierne à la tiden efter finanskrisen taler produktet ned, ligesom han mener, at klubberne er væsentligt bedre rustede end dengang til at give f.eks. sponsorer bedre værdi.

Og så kan du høre om transfermarked, stadion og hvordan man lige nu arbejder i hverdagen.


Hør også om:


  • Har coronakrisen betydning for spillerkontrakter og hvordan man står i forhold til spillere med udløb som Jakob Ankersen og Mustafa Amini
  • Ligger der planer for at sælge Mustapha Bundu og kan disse eventuelt blive påvirkede af et lammet transfermarked
  • Hvor gør det mest ondt på AGF lige nu
  • Hvor gør det mest ondt i ligaen generelt
  • Hvordan oplevede AGF at blive parkeret midt i en sæson, hvor man var på vej mod top 6, ligger med muligheder for både medaljer og pokalsucces
  • Hvor mange medarbejdere er sendt hjem
  • Og en hel masse andet.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #212
Lidt nyt fra Kaastrup:

AGF-talent missede BVB-lejr og blev skadet

Citer
- Jeg har flosset noget, der hedder en syndesmose i anklen, og det er rigtig irriterende, siger 19-årige Magnus Kaastrup til bold.dk.

- Det skete til træning, hvor jeg kom forbi ham, der dækkede mig op, og så gled jeg i græsset med vilje for at skubbe bolden i mål, men da jeg gjorde det, kunne jeg mærke, at højre fod kom for langt ind under min krop, og jeg kunne høre, det sagde knæk – og så tænkte jeg: 'Åh nej', siger Kaastrup, inden han kækt understreger:

- Men jeg scorede selvfølgelig alligevel, lyder det med et grin.

Så humøret er ikke helt falmet, selvom skaden altså kom på et rigtig ærgerligt tidspunkt.

- Jeg havde lige haft en rigtig god opstart og fik tilbudt at blive fløjet ned til førsteholdets træningslejr i Marbella, men på det tidspunkt havde jeg været lidt syg og måtte ikke tage derned. Så jeg blev hjemme, og så blev jeg skadet i stedet for. Det var utrolig uheldigt.
 
Citer
- Hvis det stod til mig, kunne jeg godt starte med at løbe, men det må jeg ikke endnu. Men jeg træner hver dag, for jeg er lidt af en træningsnarkoman – så jeg skal holdes lidt i snor.

Magnus Kaastrup nåede en enkelt træning med førsteholdet – det kan du læse lidt mere om her på siden i morgen.
 

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #213
Bold.dk fortsætter deres Kaastrup-serie:

Kaastrup i farlig leg: Grum tunnel på Hummels

Citer
- Jeg lavede en grum tunnel på Mats Hummels og scorede. Den var sgu nok ikke gået i Danmark. Så var jeg formentlig blevet sparket ned bagefter, og det troede jeg også, jeg ville blive her. Der var også to andre unge fra mit hold, der var med oppe at træne, og de spurgte, hvordan jeg turde gøre det, siger Kaastrup med et grin.

- Jeg ved godt, at jeg altid har været meget kæphøj. Det vil jeg nok altid være, og min spillestil irriterer de lidt ældre spillere – og jeg ændrer ikke min spillestil. Men man skal tænke lidt mere over tingene hernede, før man begynder at kæfte op.
Citer
Magnus Kaastrups lejekontrakt i Dortmund løber ud til sommer, og så skal han som udgangspunkt tilbage til AGF – den situation er der mere om i morgen.
Den sidste del bliver lidt interessant - altså hvordan Kaastrup ser på fremtidsudsigterne.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #214
Jo, det skal blive spændende at se hvad Kaastrup siger om sin klubsituation og muligheden for at vende tilbage. Men på baggrund af det her interview lyder han for mig som en, der vil blive i udlandet.

Han har taget skridtet, han er forbi de første vanskeligheder, han er ikke faldet igennem, men har fået pænt med tid på det andethold, som han blev lejet ind til. Han fortæller om at være modnet mentalt og menneskeligt. Og hey, da han fik chancen til førsteholdets træning, lavede han tunnel på Mats Hummels (67 landskampe, 300+ for Dortmund og Bayern) selvom han gik tæskenervøs ind til den træning.

Hvis vi ser ham igen, er det sgu nok kun fordi Dortmund alligevel ikke vil satse på ham, og en anden større klub heller ikke vil. Jeg er ikke i tvivl om, at han elsker AGF. Men jeg tror også, at han vil se det som et skridt tilbage i karrieren at flytte til Aarhus igen.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #215
Citer
- I første omgang skal jeg tilbage til AGF – uanset hvad. Så må vi derfra finde ud af, hvad der skal ske. Hvis jeg kan blive i Dortmund, som jeg ved, min agent har snakket med, så vil jeg gerne det, siger Magnus Kaastrup til bold.dk.

- Hvis jeg kan blive en endnu større nøglespiller i næste sæson, og jeg så samtidig kan komme til at træne mere med førsteholdet, så er det bare fedt. Hvis jeg skal tilbage til AGF, så er det også helt okay – det skader mig absolut ikke. Der vil også være rigtig meget at hente ved at spille i AGF – det er der slet ingen tvivl om.

- Jeg savner også Danmark, og jeg savner AGF

Det kan ikke være mere politisk korrekt, ingen døre lukket. (han mener det helt sikkert).


AGF'er har lejeudløb i Dortmund: Alt er åbent
Penge er ingen garanti for succes, men det er en forudsætning.

 

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #216
Tullberg: AGF-lejesvend har vanvittig x-factor

Mike Tullberg om Magnus Kaastrup for et halvt år siden: “Hans defensiv og presspil er blevet bedre, han skal fortsat forbedre begge og komme frem til flere mål og oplæg”.

Det var cirka fire måneder før han blev skadet og efter kun kort tid i Dortmund. Han har givetvis lagt mere ovenpå nu.

Det vil være så godt at få ham hjem. Jeg kunne godt tro, at han kunne gå direkte ind på venstrekanten. Det forudsætter så, at Jon bliver rykket ind centralt, hvad der igen forudsætter, at Amini ikke forlænger. Hvis de forudsætninger ikke holder eller hvis David ikke finder Kaastrup klar til venstrekanten fast, kan man alternativt bruge Kaastrup som joker i kraft af det, som Tullberg kalder hans “vanvittige X-faktor.”

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #217
AGF-bomber: Mentaltræning var et vendepunkt

PM træner også mentalt. Det er i sig selv ikke noget chock, mit indtryk er, at flere og flere bruger den del også.

Jeg synes bare at dette citat er så fint, og fortæller mere om PM's mentalitet, end det, at han træner mentalt:

"Man hører ofte, at angribere scorer i stimer, men det gør de bedste sgu ikke - de scorer hele tiden. Og det må der være en grund til. Og jeg tror på, at en stor del af det ligger i det mentale arbejde." (Min fremhævelse)
"Hold kæft, Glen. Hold kæft!" - David Nielsen, 18 april 2019


Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #219
Det her er en fin artikel om en mærkelig tid - bl.a. med Zach Duncan: https://www.dr.dk/sporten/fodbold/superliga/superligaens-udlaendinge-under-coronakrisen-taenker-paa-dem-derhjemme
Det er godt for en spiller som Duncan at spillerne ikke bare er permitterede, så han kan se og tale med nogle andre i klubben. De klubber der har gjort det, har vel også gjort det med deres udenlandske spillere og må de så overhovedet holde dem opdaterede med de lokale nyheder eller give dem noget der kan mindre om psykisk støtte?

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #220
Til alle andre der også mangler deres daglige/ugentlige fodboldfix så har Troels Bech laver et langt interview med Davisd Nielsen i hans podcast Bech bag bolden.
Spændende indblik i hvordan David er leder på og eksempelvis Peter Sands rolle i træberteamet.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #221
Til alle andre der også mangler deres daglige/ugentlige fodboldfix så har Troels Bech laver et langt interview med Davisd Nielsen i hans podcast Bech bag bolden.
Spændende indblik i hvordan David er leder på og eksempelvis Peter Sands rolle i træberteamet.
Velkommen på forum.

Den var faktisk meget god og giver et godt indblik i ustrukturerede David som var nødt til at blive struktureret Bech Bag Bolden - David Nielsen - en autentisk hverdag mellem intuition og...

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #222
Godt program - Troels Bech er bestemt en af de skarpe knive i skuffen, og David er heller ikke helt uskarp, og han ved hvad han kan og ikke kan. Vi har hørt det mange gange før sidste ½ år især, men der står et helt hold af sportlige ledere bag AGFs succes.
Hvid i hjertet siden 81 - hvor Henning Jensen kom fra Gladbach, Real Madrig og Ajax til AGF for at vinde 4. guld i 4 ligaer. Uhørt dengang. I 82 førte man i sommerpausen med 13 point (2 point/sejr), men smed det vildt nok. Tabellen lyver faktisk ind i mellem. AGF var klart bedst.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #223
AGF har nu også hjemsendt spillerne og resten af trænerne. Det giver vel god mening nu hvor der kan forventes en opstartsperiode - selvom det da må have været givet på forhånd hvis man ville undgå at sende dem alle sammen på lazsrettet og en uge, måske ikke engang to uger, helt lyder af nok. Der er dog mange penge at spare og de har vel fået træningsprogrammer med sig. Fællestræningerne uden kontakt har måske også bidraget til noget socialt, så forhåbentlig har de lidt ekstra tanke på en spiller som Duncan der ender helt alene.

AGF tilpasser sig Corona-krisen - AGF Fodbold

Det lyder fint med virtuelle netværksmøder og at man i det hele taget forsøger at hjælpe sponsorerne. Det kan nok give noget igen på længere sigt.

I øvrigt stor cadeu til ungdomspillere der leverer mad ud til ældre, den artikel havde jeg ikke set før:
Coronahjælp: AGF-spillere bringer varer ud - AGF Fodbold
Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #227
Hvis nogen mangler noget læsning for tiden, faldt jeg over denne bog inde på DBA. Kan endda afhentes i Aarhus:
Sorte svin, David Nielsen – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt

David Nielsens selvbiografi.

Jeg har selv bogen, og det er virkelig interessant læsning.
Man kan sagtens se nogle af de sider af ham i dag, som det fremgår af bogen.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #228
Sporten tilbage på arbejde - AGF Fodbold

Truppen er tilbage på træningsbanerne med behørig afstand til hinanden. Backman bekræfter her at deres møde der under hjemsendelse var spillernes egen beslutning:
Citer
I jagten på et velegnet og sikkert sted at holde os i gang tænkte vi os ikke om. Vores levebrød er at være skarpe og holde os i form, og det var egentlig blot det, som vi helt privat forsøgte på et sikkert sted. Vi har beklaget overfor klubben og for vores kollegaer, og vi er glade for, at vi nu igen - på helt korrekt vis - kan træne på Fredensvang, tilføjer Niklas Backman. 


Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #230
Der er også lige en her med Michael Doyle: Irer husker AGF-ophold: Læste først om mit skifte i avisen | Tipsbladet.dk

Åh ja, de gode gamle dage med pizza og øl på Mackie's... Jeg husker det var ret spændende med et par unge irere og at de også var interessante talenter der kæmpede for sagerne, men overordnet sportsligt var det hele jo ret træls. Det er godt Doyle alligevel husker tilbage på en god tid i byen og ville anbefale det til andre.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #231
Flyttet til: Superligaen 2019/2020

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #232
Har I fået købt støttetrøjen ellers er den på salg her AGF Shop

Bemærk kr. 200 går til Talentsamarbejdesklubberne i Aarhus og resten af Østjylland

Den er fed 8)


Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #233
Corona-versionen: Alle må søge sit eget. Samlede skal vi styrte, men spredte skal vi stige :)

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #234

Åh ja, de gode gamle dage med pizza og øl på Mackie's...

Og søndagskampe!    :D

Er der nogen der ved hvorfor traditionen med pizza og øl på Mackies stoppede?
Blev signalværdien i det upassende i forhold til professionel fodbold eller har en af vores mange direktører bare sat en emsig stopper for det, for at signalere nye tider, hvorefter traditionen døde ud?

Jeg kan godt forstå man ikke lige har sat sig derned efter at have tabt 3-0 til Sønderjyske hjemme og røget under nedrykningsstregen, men efter hjemmesejre var det da en dejlig tradition.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #235
Har I fået købt støttetrøjen ellers er den på salg her AGF Shop

Bemærk kr. 200 går til Talentsamarbejdesklubberne i Aarhus og resten af Østjylland

Den er fed 8)Jeg skal være ærlig at sige jeg ikke køber fodboldtrøjer. Jeg synes de er alt for dyre i forhold til hvor ofte jeg bruger dem. Jeg har en 10 år gammel AGF trøje som jeg stadig bruger til kamp, men jeg tror ikke jeg kommer til at købe en ny. En trøje der formentlig ikke koster mere end 50 kr. at producere bør ikke koste omkring 600 kr., især ikke fordi brugen er så relativt begrænset - ihvertfald for mit vedkommende.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #236
Det er godt Doyle alligevel husker tilbage på en god tid i byen og ville anbefale det til andre.
Spiller min hukommelse mig et puds eller forlod de to Celtic spillere ikke AGF i en slags bad standing? Jeg mener at kunne huske noget med en U21 landsholds samling de var udtaget til som kolliderede med nogle vigtige kampe for at undgå nedrykning. Det var ikke officelle samlinger så AGF skulle ikke frigive dem men der manglede kun 3-4 kampe før de skulle tilbage til Skotland så de ville afsted. Jeg mener Stampe først prøvede at lave den aftale at de kunne rejse når vi var reddet men det var ikke godt nok for dem. De endte med at rejse hjem for som Stampe sagde "Du kan ikke tvinge en spiller der ikke vil spille til at gøre det og gider de ikke vil de bare tage pladsen for en der vil.
Hamborg
Jeg håber men tvivler, det er jo AGF det her

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #237
Spiller min hukommelse mig et puds eller forlod de to Celtic spillere ikke AGF i en slags bad standing? J
 
Ligefrem bad standing kan jeg ikke mindes og det virker det heller ikke til at Doyle kan. 

Originalartiklen er her: Michael Doyle at AGF: Aarhus, Denmark and Liam Miller

Citer
"There was no way Liam was staying, not through himself, but because there was no way Celtic were going to let him go."

"But I wanted to stay. I'd had that bit of exposure and I knew deep down that I wasn't going to go and play at Celtic. I went back there at the end of January [2002] to extend [the Aarhus loan] until the end of the season."
 
Doyles omtale af vores gamle klubhus og faciliteter er i øvrigt også sjov at læse og siger nok i virkeligheden mere om hvor ringe forholdene var i Skotland:

Citer
"I'll never forget it. The training ground had bedrooms in it and all with bunk beds and a lot of the time we'd be doing double sessions but if you trained at 10am, you wouldn't train again until 2pm so you'd finish [session one] at noon, have a bit of lunch and then go to bed for a couple of hours at the training ground. It was brilliant," he says.

"It was a bit ahead of its time. They wouldn't have that type of stuff in a lot of clubs outside the Premier League at league level, certainly at any club I've been at haven't had those types of facilities. They were just a little bit ahead of their time and forward-thinking. And as young players, you're always trying to improve and whether it was just doing a little bit of head tennis, weights or extra running, it was all there for you [to make the most of]."
 


Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #239
Citer
Hvem er den sjoveste holdkammerat, du har haft?

- Jeg har haft mange, men jeg tror, at det er Amini. Han er rigtig sjov at være holdkammerat med. Han tager altid pis på folk og især hans grin er sjovt.
Edgar Babayan er fan

10 hurtige: Sjov Amini og supermål mod Italien

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #240
Kan ikke huske, om andre har linket til denne fine, lille serie af AGF-journalistikkens (efterhånden) grand old man, Jesper Engmann, om 90 udlændinge i AGF siden 1991.  Ved ikke lige, hvorfor det år er valgt, måske var det det år, JE blev AGF-korerspondent på Stiften, (?) men Willy Scheepers og Erik Soler m.fl er så altså ikke med...

Hotelejeren, matchfixeren og en svensker, der kan spille saxofon - AGF - Aarhus

Det er god og hyggelig læsning, men også tåkrummende som en historie om slingrekurs, hovsaløsninger, mystiske skader, mobning og et ufatteligt spild af ressourcer og talent. Jeg vælger at tro, at mange af disse historier ikke ville være mulige i dag...

/W

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #241
Kan ikke huske, om andre har linket til denne fine, lille serie af AGF-journalistikkens (efterhånden) grand old man, Jesper Engmann, om 90 udlændinge i AGF siden 1991.  Ved ikke lige, hvorfor det år er valgt, måske var det det år, JE blev AGF-korerspondent på Stiften, (?) men Willy Scheepers og Erik Soler m.fl er så altså ikke med...

Det begyndte at hedde Superligaen i 1991

Men ja, jeg hader personligt den tidsmæssige skillelinje som mange journalister ofte bruger, til for eksempel statistik,  der hedder "Superligaen" eller "Premier League"
Det er som om man ikke anerkender kender at fodbolden også betød noget  da det hed 1. division.

En mere oplagt skillelinje for statistik i dansk fodbold vil være fra det år hvor professionel fodbold blev indført.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #242
@andrewdk

Nå, ja. Klart. Og for en GF'er er det jo ekstra ondt, hvis man udelader tiden før superligaen...

/WSv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #245
Klubben er med i Covid-19 forsøg på om man er mere udsat i det professionelle miljø
AGF og Aarhus Universitetshospital i spændende corona-forsøg | Tipsbladet.dk

Ps: Ingen spillere har antistoffer.

Horsens havde flere bevæggrunde for ikke at spille træningskamp men hvorfor har man så startet ud med en aftale? Eller har jeg misforstået.
Horsens forklarer afbud mod AGF: Det handler om penge og overraskelsesmoment...

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #246
Klubben er med i Covid-19 forsøg på om man er mere udsat i det professionelle miljø
AGF og Aarhus Universitetshospital i spændende corona-forsøg | Tipsbladet.dk

Ps: Ingen spillere har antistoffer.
Der har været lidt forlydender om at der måske ikke helt er garanti for antistoffer selvom man har været ramt, men det er da rimeligt betryggende så langt.

Betaler universitetet mon for tests når vi nu er med i en undersøgelse? :)

Horsens havde flere bevæggrunde for ikke at spille træningskamp men hvorfor har man så startet ud med en aftale? Eller har jeg misforstået.
Horsens forklarer afbud mod AGF: Det handler om penge og overraskelsesmoment...
Det kan være det var den anden grund her der reelt var den væsentligste. Jeg ved dog ikke om de lige pludselig har fået et par spillere skadet, for ellers skulle de jo også have kunnet forholde sig til det inden de aftalte en træningskamp.

Jeg har indtryk af at de fleste spiller to kampe mod andre klubber (den samme modstander) og jeg er ikke helt overbevist om at vi er lige så glade for kun at spille interne kampe. Det går dog nok da der kan sættes to fine hold og det selvfølgelig er rigtigt at det giver mulighed for at bruge alle mand en hel kamp. Bachman og Munksgaard må jo også meget gerne få noget træningskamp i benene selvom de står over mod Randers.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #247
A-holdet har åbenbart slået B-kæden 3-1 i den interne træningskamp i dag. Men hvordan stillede de to hold op, hvem gik ud, og hvem kom ind hvornår i kampen, hvem scorede, og hvem gjorde sig ellers bemærket?

Den officielle side dækker kun med godt og vel et minut, der viser David, mens to hold i røde og hvide trøjer render uskarpe rundt i baggrunden. Stiften har ikke haft adgang, de har i hvert fald ingen dækning. Det var den eneste testkamp før genstarten - og vi ved absolut ingenting. De mærkelige tider er ikke slut endnu.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #248
A-holdet har åbenbart slået B-kæden 3-1 i den interne træningskamp i dag. Men hvordan stillede de to hold op, hvem gik ud, og hvem kom ind hvornår i kampen, hvem scorede, og hvem gjorde sig ellers bemærket?

Den officielle side dækker kun med godt og vel et minut, der viser David, mens to hold i røde og hvide trøjer render uskarpe rundt i baggrunden. Stiften har ikke haft adgang, de har i hvert fald ingen dækning. Det var den eneste testkamp før genstarten - og vi ved absolut ingenting. De mærkelige tider er ikke slut endnu.

————————
Kortene bliver stadig holdt tæt til kroppen, og det var sikkert også derfor, at der ikke blev fundet en anden modstander end Horsens til i dag.

På billederne kan man se, at Diks, Højer og Bundu var på A-holdet som ventet, og jeg mener også man lige kan ane Hausner og Poulsen. Så mon ikke de hvide var: Eske, Diks, Hausner, Tingager, Højer, Poulsen, Blume, Amini, Bundu, Patrick, Jon og de røde var TK, Munksgaard, Backman, Julle, Gersbach, Anbo, Hvidt, Duncan, Lunding/Links, Helenius, Anker.

Jeg vil godt vædde på, at minimum 10 af de 11 hvide er korrekte, med mindre der har været skader.

Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020

Svar #249
Jeg vil godt vædde på, at minimum 10 af de 11 hvide er korrekte, med mindre der har været skader.
Ja, det er da næppe startopstillingen de forsøger at holde hemmelig. Men der er selvfølgelig andre ting de kan have valgt at prøve af. I den her situation har man vel kunnet vælge at lade B-holdet spille lidt som Randers selvom formålet primært var at få lidt kampform.

 
Simple Audio Video Embedder