Spring til hovedindholdet
Emne: AGFs jagt på top 6 - forår 2019 (Læst 13288 gange) forrige emne - næste emne

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #15
EB/Tøffes bud på chancer for top 6 Klar melding: Brøndby kan ikke være sikker på top-seks – Ekstra Bladet

Der er ikke noget provokerende bud eller andet - BIF får 70 % chance og 2 hold får kun 40 % mens resten får 50% chance, så har man vist garderet sit bud rimeligt sikkert.

Citer
For: Defensiven er bundsolid. AGF har lukket tredjefærrest mål ind af alle hold og spillet til nul i forårets to første kampe. Man må håbe, Frederik Tingagers skade ikke er alvorlig.

Imod: Er AGF på den lange bane farlig nok? Selv om man har scoret fire mål i to forårskampe, er der ikke blevet skabt et hav af chancer. For meget afhænger stadig af, om Patrick Mortensen slår til.

70% til BIF er FOR højt.....jeg ville kun give dem 60%. Hvis de IKKE vinder i Esbjerg idag er BIF´s chancer ikke større end resten af forfølgerne. Min vurdering.

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #16
70% til BIF er FOR højt.....jeg ville kun give dem 60%. Hvis de IKKE vinder i Esbjerg idag er BIF´s chancer ikke større end resten af forfølgerne. Min vurdering.
Det er rimeligt at antage at de har det bedste hold i gruppen, det bør de have, og de er lidt foran på point. Hvis vi antager der skal de 36 point til som AGF også jagter, skal de lave 5 point i 5 kampe og det overvejende sandsynligt de er i stand til det.

Brøndby møder som bekendt konkurrenter til top-6 i alle 6 grundspilskampe i foråret. Det kan betyde lige kampe og dermed også at det kikser hvis de har en dårlig periode, men de bør være lidt stærkere end modstanderne generelt og spørgsmålet er om det ikke er bedst for os, hvis de bare vinder dem alle sammen. Vinder de i dag er de næsten sikret og så er der andre hold omkring os, der bare skal have så få point som muligt.

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #17
BIFs fordele er deres stærkere setup, bedre spillere og meget store publikum. Deres ulemper er 1) en speciel træner, 2) en i mine øjne skrøbelig trup, 3) et meget stort publikum.. og 4) alle andre hold giver alt hvad de har når BIF kommer på besøg.
Sidstnævnte ulempe gælder også for os, men i mindre grad.

 

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #18
Så er resultaterne af runden landet (mangler dog FCM - AaB)
Det giver følgende stilling:
Der er 4 points fra nr 3 - nr 10 med 4 runder tilbage
>
Nr.NavnK.P.
3.Esbjerg2232
4.BIF2231
5.Randers2231
6.ACH2231
7.AGF2230
8.OB2230
9.FCN2228
10AaB2128Næste rundes kampe indeholder to Head to Head kampe mellem kandidaterne til top 6:
22.02.2019 19:00 AaB – SønderjyskE   
23.02.2019 16:00 Vejle Boldklub – FC Nordsjælland   
24.02.2019 12:00 Hobro – Esbjerg fB   
24.02.2019 14:00 AC Horsens – OB   
24.02.2019 16:00 AGF – FC Midtjylland   
24.02.2019 18:00 Brøndby IF – Randers FC   
25.02.2019 19:00 FC København – Vendsyssel
   
Selvom jeg har nedsat hjertefunktion, så vil det altid banke for min klub
AGF
Vi kommer stærkere tilbage

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #19
Er det bedre at jeg putter den opdaterede stilling etc i indlæg som her, eller skal jeg lade opdateringerne rulle på forsiden som nu? Lidt ærgerligt hvis det er spildt arbejde. Og også lidt ærgerligt hvis det drukner i indlæg på side x.

Hvad foretrækker i?

BTW Salling, måske du kan smide info ind i kamp-tråden, som "ekstra info" eller: "værd at holde øje med omkring kampen" som en del af oplægget :D

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #20
Det er lidt vildt, men vi ligger med en vis sandsynlighed nr. 10 igen, når vi går på banen mod FCM.

Esbjerg hoppede lige fra 8. til 3. pladsen med sejren over Brøndby. Selvom det måske ikke var et ideelt resultat for os, så er det nu alligevel lidt fedt. Brøndby risikerer at trække Sorteper i det her spil. Det bliver ikke nogen let kamp for dem mod Randers næste gang.

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #21
Ja det siger ALT om denne her kappestrid om top 6, at AGF i sidste runde rykkede over OB uden kamp på et straffe i overtiden i Parken, og rykker ud af top 6 efter BIF uventet taber til EfB efter en rædderlig indsats.

Jeg håber så meget vi ender som en af de glade "vindere", og ikke er en af dem, der bare må fucking ærger sig efter runde 26.... Uha!

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #22
Det er godt nok taet og uforudsigeligt og der var desvaerre ikke rigtig nogen 'gaver' til os den her runde. Det vigtigste er selvfoelgelig ogsaa at vi selv vandt.

Top-6 kan stadig vaere afgjort inden sidste runde, men det gaar imod at der vil rigtig mange hold der kan naa det helt til sidst. Og at der skal lidt flere point til end normalt for at komme med. Det er svaert ikke at forestille sig, at det alligevel ikke er nok det aar vi naar 35-36 point.

Hvis FCM slaar AaB i morgen og kampene naeste runde ender som nedenunder her, hvilket ikke er helt utaenkeligt selvom Hobro skal vinde, vil der vaere eet point mellem 3. og 10. pladsen. Fire hold med 32 point og fire hold med 31 point.

AaB – SønderjyskE  1
Vejle – FCN  2
Hobro – Esbjerg  1
Horsens – OB  X
AGF – FCM  X
Brøndby – Randers  X

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #23
Af fremtidige kampe frem til runde 26 er der følgende indbyrdes kampe mellem vores top 6-konkurrenter: Vildt at Brøndby havde FCN i sidste runde, Esbjerg i denne runde, og så 4 kampe endnu imod netop vores top 6-konkurrenter... Brøndby kommer UDEN TVIVL til at spille en rolle i vores kamp om top 6. Det er lige før at hvis BIF kommer i top 6, så højner det vores chancer for top 6 allermest, da de møder alle vore konkurrenter. (ønskescenariet er dog selvfølgelig, at BIF ryger ud af top 6, at vi klarer den, og nogle andre må følge dem ned.

Runde 23: 
AC Horsens vs OB
Brøndby vs Randers

Runde 24:
Esbjerg vs Horsens
OB vs Brøndby

Runde 25:
Randers vs Horsens
Brøndby vs AAB
AGF vs OB

Runde 26:
AAB vs AGF
OB vs Randers
Horsens vs Brøndby

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #24
Har leget lidt med slutspilssimulatoren og der er mange scenarier hvor vi med et nederlag kommer til at ligge nummer 10, og at vi med sejr kommer til at ligge nummer 3, og med uafgjort fortsat ligger nummer 7. 

Så sådan helt køligt, så kan vi ligge alt mellem nummer 3 og 10 efter næste runde. 

Jeg regner med et dyk og nederlag denne runde, og så genvinder vi terræn i Vendsyssel, og står før de sidste 2 kampe ca. som vi står nu, som nummer 6 eller 7, med ca. 1 point til top 6.

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #25
8 hold om 4 pladser i top 6 kan vi vel skære dagens resultater ind til.

Havde Brøndby vundet i Esbjerg, ville jeg have sagt 7 hold om 3 pladser.

Jeg håber dog lidt vi kan fedte et point hjem mod FC Midtjylland.
Uventede point har ekstra meget værdi, som stillingen ser ud lige nu.

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #26
Ja det er lidt vildt. Og også vildt at BIF skal møde alle vores direkte modstandere. BIFs kampe imod AAB og Horsens i de to sidste runder hvor vi møder OB og AAB kan isoleret afgøre en hel del...

Sejre til AGF og BIF over AAB, så er de jo måske allerede der sat. Who knows. Det bliver en af de mest spændende forløb i ligaen i lang lang tid.

Det pisser mig faktisk af, at vi skal ændre på ligaen igen allerede om 2 år.
Men hvis vi forestiller os at stillingen var som nu, og det var om 2 år, så havde Hobro og Vendsyssel ikke været i ligaen, og vi skulle i gang med top 6 samt bund 6, hvor 2 hold rykker ud. Var det efter i dag, så var det Vejle og Sønderjyske der skulle rykke ud, og AGF, OB, FCN og AAB der var sorteper i top-6 kampen.
Jeg kan ikke se hvordan vores liga ville blive stærkere/bedre af at Sønderjyske og Vejle skulle rykke ud (foruden at fjerne VFF/Hobro).
Den kan i min optik i hvert fald umuligt blive mere spændende af det.

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #27
Ikke meget, faktisk intet, gik vores vej i denne runde. Ud over at vi selv vandt, selvfølgelig. Men ellers: Sejre til fem kandidater til Top-6. Det er sådan en runde, der højner pointkravet for at klare cuttet.

Horsens har p.t. 31 point på sjettepladsen. Det giver 1,41 point i snit pr. runde. Holder det efter 26 runder, vil kravet være 36,64 point. Så vil 36 række, hvis holdet på syvendepladsen enten har færre, eller man har bedre målscore. Ellers skal vi op i 37: Syv point mere for vores vedkommende.

Slutningen på det her grundspil kan blive en, som man husker i mange år frem. De første to runder antyder det: FCK scorer sjette mål mod OB i overtid, og pludselig er vi foran OB. I denne runde: FCN får desværre et klart offside-mål til 1-0 godkendt mod Hobro, og bagud 0-1 rammer Vejle sammenføjningen og ender med at tabe til OB. Ja, og SønderjyskE får stolpe-ud mod os med ti minutter tilbage. Havde de udlignet der, kunne vi strengt taget have tabt i Haderslev. Det kan blive helt afsindigt tæt.

Jeg er meget træt af, at Esbjerg vandt, for nu ligger de lunt med 32 point og et program, der hedder Hobro (u), Horsens (h), SønderjyskE (u) og Vejle (h). Til at skaffe de fem point mere, der bør række. Det klarer de desværre sikkert nok.

FCN spiller godt, men jeg tror stadig ikke på dem. Tøffe gav dem 40 procent chance, før de vandt i denne runde, men hør nu: De har 28 point og skal vinde både i Vejle (næste gang) og i Vendsyssel (sidste runde) for bare at komme på 34. Vejle er farlige hjemme, og Vendsyssels vindblæste stadion er et ubehageligt sted at spille, hvad vi tids nok kan erfare her om et par uger. Med kun én sejr i 10 kampe hidtil har FCN været meget svage ude, og selv hvis de ordner de to bundhold, skal de sandsynligvis have 2-3 point mod FCK og FCM for at holde sig inde i spillet om top-6. Det er mere sandsynligt, at de smider point mod Vejle og Vendsyssel, end at de tager point fra bare et af topholdene. Jeg har aldrig troet på FCN i top-6, og selvom de har spillet godt i begge forårskampene, gør jeg stadigvæk ikke.

X-faktoren er mere end nogen anden...Brøndby. Hvis nogen var i tvivl om, at vi før foråret havde stået os klart bedst ved, at de kunne gøre mest muligt rent bord i deres seks kampe mod andre kandidater til top-6, så se på, hvad der skete, da de tabte i går, og Esbjerg steg fem pladser op. Men nu, efter et point i de første to kampe og med meget klare krisetegn at spore...hvad skal man snart håbe på? Enten mest muligt uafgjort eller at de tager sig sammen og vinder mest muligt ud af et resterende program, der hedder Randers (h), OB (u), AaB (h) og Horsens (u). Worst case er, at de taber to, men også vinder to og lige akkurat får sneget sig med.

Brøndbys største problem er ikke, at de kun har fået et point i foråret. Langt værre for dem er, at spillerne har været meget langt fra at levere på Zornigers koncept, og at de står og falder med Zornigers koncept. Sidder det i skabet som i store dele af sidste sæson, er de så godt som umulige at slå. Men fejler de med det, får de ikke det aggressive pres til at virke, og begynder de at miste både lette bolde og dueller, så ramler hele holdet fra duoen foran og ned mod forsvaret.

Nu får de Wilczek tilbage, og Mukhtar var klar til en halvleg i går. Det vilde er bare, at selv så klare styrkelser på papiret ikke giver Brøndby nogen garanti for, at spillet nu begynder at fungere. Wilczek er ikke den type, der afdribler fire mand og scorer mange mål på egen hånd. Han er mere end noget andet afslutteren, og derfor er han vældig afhængig af, at holdet bag ham fungerer og leverer op til ham. Og heller ikke Mukhtar har i Brøndby-kriser før denne været manden, der har gået forrest i at få tingene vendt.

Operationelt er Brøndbys største problem, at man ikke kan se den spiller på holdet. Röcker er anfører, men han har rigeligt travlt med sig selv og sit eget forsvars shit. I sidste sæson havde Larsson eller Nørgaard taget rollen, men nu er de begge væk, og hverken Kaiser eller Radocevic ligner dem, der fikser en knækket dirigentstok. Brøndbys situation er dybt alvorlig, fordi den bunder i, at holdet er brudt strukturelt sammen. Problemerne er fodboldmæssige, mentale og relationelle på én og samme tid, samtidig med at presset på dem er enormt fra både fans og medier. De misser top-6, hvis de ikke løser det her bjerg af issues i en fart.

Sv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #28
Pisse irriterende. Citatfunktionen er i udu. Den siger bare "indlæser..."
Må prøve manuelt.
@Jakob Marschner
Citer
Ikke meget, faktisk intet, gik vores vej i denne runde. Ud over at vi selv vandt, selvfølgelig. Men ellers: Sejre til fem kandidater til Top-6. Det er sådan en runde, der højner pointkravet for at klare cuttet.
FCK vandt over Randers, og FCM har stadig chancen for at vinde over AAB i aften. Derudover, så er vi nu kun 1 point fra BIF, som måske har større problemer end som så. Så det var en ultra vigtig sejr i Haderslev må man sige. At hente 3 point fra Randers var sgu mega vigtigt. De var 4 point foran, og er kun 1 nu.

Og ift. BIF, så er det faktisk lidt "fantastisk". Deres resterende 4 kampe er som tidligere er skrevet imod netop vores modstandere. Så enten ryger BIF ud af top 6, eller også ryger deres modstandere ud. Og ellers spiller de uafgjort og ryger begge ud. Der er selvfølgelig også scenarier hvor der ved enkelte kampe kan sende begge i top 6 med uafgjort, men vores chance er faktisk større pga. BIFs program, da der er så mange indbyrdes kampe. Kampe hvor det jo ikke kan blive til sejr til begge holdene, trods alt.

Hvis programmet stod med flere runder som denne her, så var det svært. Men dette var eneste runde med kun 1 konkurrent-opgør. Og da Randers havde 4 point ned til os, og AAB er bagud inden kampen i dag, så kan sejre til FCM/FCK ikke hjælpe os. I den forbindelse gør det lidt ondt på os, at der ikke er en 3. eller 4.plads der kan tage flere point fra vores konkurrenter om top 6. Men i samme forbindelse, så betyder det jo også, at skulle det lykkes at komme i top 6, så er bronzemedaljen, og EL-kampene fuldt ud åben jagtsæson!! (Lets not go there yet)

Så når der ikke er tophold til at stjæle point fra vores konkurrenter, så lad os glæde os over at de jo ikke kan vinde begge to når de mødes.
Foruden vores kampe imod OB/AAB, så er der 8(!) kampe mellem vores direkte konkurrenter. DVS 8 til 24 point skal fordeles mellem følgende hold:
Runde 23:
AC Horsens vs OB
Brøndby vs Randers

Runde 24:
Esbjerg vs Horsens
OB vs Brøndby

Runde 25:
Randers vs Horsens
Brøndby vs AAB

Runde 26:
OB vs Randers
Horsens vs BrøndbySv: AGFs jagt på top 6 - forår 2019

Svar #29
Så røg Zorninger!  Må alligevel være et kritisk tidspunkt for dem. Der er mange spillere som er håndplukket efter hans hoved.


Kæmpe bombe i Brøndby: Zorniger fyret

 
Simple Audio Video Embedder