Spring til hovedindholdet
Nylige indlæg
3
Generelt / Sv: Fobier
Nyeste indlæg af andrewdk -
Slutrunde i Qatar er en skamplet på fodbolde. Længere er den ikke.

Selvfølgelig er den længere. Det handler om hvorvidt man mener det gavner landes demokratiproces at fryse dem helt ude eller at inkludere dem i almindelige apolitiske fællesskaber og forsøge at påvirke tingene den vej.

Den måde de fik slutrunden på er en skamplet, men det er en anden snak der primært omhandler korrupte FIFA.


4
Generelt / Sv: Fobier
Nyeste indlæg af Winther -
Det kunne være fedt hvis landsholdet fx stillede op med sørgebind for de der er døde under opførslen af stadion, men det kommer selvfølgelig ikke til at ske. Fans kunne forsøge med t-shirts og bannere og kan vel dårligt smides ud af landet for det, men det vil blive svært at få med på stadion og hvis det lykkes vil tv ikke vise det. Der kommer nok også bare mange kinesere til slutrunden igen. DBU kommer heller ikke til at gøre noget, når det kommer til den slags her er parolen jo at man ikke skal blande politik og sport sammen. Der skulle komme en bevægelse blandt flere lande, inklusiv nogle store, der begyndte at melde fra, men det er helt usandsynligt og man vil sikkert bare spille videre med nogle andre alligevel.
5
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
Nyeste indlæg af Stone Cold -
Men hvis de scorer på deres chancer, så vinder vi jo ikke den kamp.
Nu plukker jeg lige lidt, men lige præcis denne sætning er for mig symptomet på hvad der er nyt i AGF. Vi skal ikke mange år tilbage, hvor vi mod alle hold, undtaget de traditionelle top 4 (tre gange FC plastik og BIF), skabte flere chancer end vores modstandere og alligevel tabte. Dengang sang vi sangen om at score på sine chancer, skarpheden i begge felter og marginalernes tragredie. Den synger de andre nu. DN er reelt den første træner i dette årtusinde, der har gjort AGF til et af de hold, der er skarpest i felterne. Det er ikke kun spillermaterialet. En del af spillerne var der også under Glen, hvor vi ikke på samme måde var markante i dén del af spillet. Det er påfaldende at et hold som SøE, som vi notorisk er blevet snydt af (i den forstand at de scorede på få chancer og vi brændte mange), nu skaber flere halve og hele chancer mod os, men vi scorer på dem vi skaber mod dem.

Bevares, det er ikke i hver kamp vi er så skarpe, OB og AaB kampene sidst i gruppespillet var krampagtigt og ikke videre skarpt, men overordnet set har vi virkelig rykket os på den front, og for mig at se er det måske det vigtigste skridt overhovedet. Kan vi notorisk slå bund 4-6 på skarphed, så er top 6 pludselig kun få gode præstationer mod top 4 og de direkte konkurrenter væk.
6
Generelt / Sv: Fobier
Nyeste indlæg af Stone Cold -
Slutrunde i Qatar er en skamplet på fodbolde. Længere er den ikke.

Jeg vil også gerne tænke om mig selv, at jeg boykotter hele lortet når vi skriver 2022 - men det sagde jeg også om VM i Rusland, og det kunne jeg ikke holde.

Til syvende og sidst bliver det et opgør mellem mit politiske sind og min glæde ved snart sagt al fodbold...

Men jeg er helt med på, at det eneste jeg kan gøre, at at skifte kanal, så jeg vil virkelig gøre mit yderste for at lade medmenneskelighed vinde over egoistisk fornøjelse.
7
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
Nyeste indlæg af Martinstranger -
Valgte at se de sidste 5 minutter af OB vs. FCN.

Det var en gang tjubang fodbold og illustrerede vel meget godt, at FCN har unge spillere. De havde så mange muligheder for at trække tiden og spille bolden rundt men sigtekornet var på offensiv fodbold. Det i sig selv kan være prisværdigt men kostede helt klart 2 point i går - de burde have kørt sejren hjem uden problemer, når de var foran med 2-0 lige før 90 minutter.

Helt forfærdeligt: - Det her er det værste ved fodbold – Ekstra Bladet
8
Generelt / Sv: Fobier
Nyeste indlæg af Holmertz -
Stod det til mig boykotter Danmark VM hvis vi kvalificerer os. Den slutrunde personificerer alt hvad jeg afskyr ved den korrumperede side af eliteidræt og det er en skandale at slutrunden er blevet placeret i det land.

Det vil da være besynderligt først at trække sig efter man er kvalificeret.
Skulle der virkelig være stemning for at vi ikke skal deltage i Quatar, så kan man da ligeså godt trække sig inden den første VM-kvalifikationskamp er fløjtet i gang i stedet for at spilde en masse spillere, fans' og andre holds tid med kvalifikationskampe.

Jeg håber dog ikke at det er en overvejelse DBU har.
VM og EM slutrunder er en fantastisk fest at deltage i og man kan påvirke mere ved at deltage end ved at blive væk, både som landshold og som fans.
Jeg glæder mig til Quatar '22

Jeg havde da også foretrukket, at vi havde trukket os inden kvalifikationen var startet, men når det ikke er sket, må det være det næstbedste. Det sender måske også et stærkere signal, hvis man først trækker sig efter man er kvalificeret.

Man rykker i hvert fald ikke noget ved at deltage. Det bliver næppe Christian Eriksen eller andre af landsholdspillerne der stiller sig op og taler om menneskerettigheder efter en sejr.

Og ja, slutrunder kan være en fantastisk folkefest, men sgu ikke når det foregår i et land som ikke respekterer selv de mest basale menneskerettigheder og hvor de stadions der spilles på er bygget under slave-lignende forhold med tusindvis af døde. Det er sports-washing når det er aller værst og jeg kommer personligt ikke til at se et eneste minut fra den slutrunde.
9
Kamptråde / Sv: Dødens pulje
Nyeste indlæg af Di Stefano -
Vi ved det mere definitivt efter næste runde, men alt tyder på at vores kommende modstander i første EL-playoff-runde bliver AaB, og at AGF slutter af på hjemmebane pga. flere point opnået i slutspil.

Randers vandt 1-0 over Hobro i dag, så nu er Randers 6 point foran AaB med 2 runder tilbage.
De møder hinanden mandag, og kun hvis AaB vinder bliver det først afgjort på sidste spilledag hvor AaB skal vinde over Hobro, og Randers tabe til Vendsysel. I sig selv ikke urealistisk, så vi må se.

Vi er pt 3 point og +1 i målscore foran AaB indbyrdes ift hjemmebanefordel i returkampen.
Så der er lidt der skal falde på plads endnu. Især hvis AGF vinder en kamp og taber en, mens AaB vinder begge sine. Så kan både Randers, AaB og AGF slutte på 44 point :D
Er vinderne af grupperne ikke altid paa hjemme i sidste kamp i foerste runde af playoff? I runde to er det saa det hold med flest point der slutter hjemme.

Det er også sådan, at jeg har forstået det, og med flest point” menes der efter runde 32.
10
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
Nyeste indlæg af Tom -
Jeg har opdaget at jeg ikke er fanboy af den måde stillingen bliver opgjort på i den nye struktur. Simpelthen fordi at pointene ikke længere har samme værdi. RFC kunne spille med om bronze og de virkelige sjove placeringer men deres point er jo ganske enkelt ikke det samme værd som fx OB.
Det ender med at nr 7 og 8 allerede inden playoffs har flere point end nr 6. Det er sgu usselt.
Jeg foreslår at programmet sagtens kan opdeles som nu eller i to puljer og der fastholdes een samlet stillingstabel.
Alternativt skal nogle point devalueres/halveres. Det er unfair at samme nominelle point ikke udviser samme værdi.
Simple Audio Video Embedder