Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Martinstranger

2
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Motherwell har lige offentliggjort, de har hentet Casper Sloth. Det var uventet.
Det må man sige - især når han nu havde været til prøvetræning i Randers og det ikke var specielt pæne ord der kom fra Søren Pedersen.

Men jeg håber træneren får ret i hans udtalelser - det vil være godt for Casper
Citer
Casper har utvivlsomt tekniske færdigheder og kommer til klubben med et imponerende cv, siger manager Stephen Robinson til klubbens hjemmeside.

- Han var på et tidspunkt en af de virkelig lovende talenter i dansk fodbold, men han har måske været frustreret over, hvordan hans karriere er gået de seneste par år.

- Vi vil give ham en platform og hjælpe ham med at genfinde sin topform. Motherwell er en klub, som bryster sig af at få folk tilbage på rette sport, og det er vores store mål med Casper.

- Han er meget talentfuld og en teknisk fodboldspiller, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham og gøre ham bedre og se ham stråle igen.
Imponeret træner vil få Sloth tilbage i topform
3
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
Og den gamle saying er: "hvis du skylder en million til banken ejer den dig, men hvis du skylder den 100 millioner kroner ejer du den".
Jeg har ikke læst regnskabet men har de ikke netop indfriet en stor del af lånene i stadion, for at kunne stå stærkere?
Det mener jeg den ene eller måske flere emissioner gik til - det kan selvfølgelig også være den kommende.
4
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
BIF fortsætter med at brænde penge af i et uhørt tempo - de nedjusterer forventningerne fra minus 10-20 mio. til minus 40-50 mio. inklusive spillersalg for 17 mio. I første kvartal tabte de 24,8 mio. kr..
Kæmpe kovending i Brøndby: Vil beholde stjernerne – Ekstra Bladet
Nedjusteringen kommer fordi de påtænker at holde på de største profiler og ikke sælge ud af holdet.

Nu har de lånt kontanter af en ny rigmand - pt. er det 18 mio. i år Brøndby låner kæmpe million-beløb af ny rigmand – Ekstra Bladet

Allan Olsen opsummerer det i artiklen - "I er helt på månen Brøndby" I er helt på månen, Brøndby! – Ekstra Bladet
Citer
Nedskrevne forventninger kan camoufleres i alle farver - og i den blå-gule version hedder det Master Class.

Eller sagt med andre ord:

    Pengene fosser ud af Brøndby, hvor man nu forventer et årsresultat på minus 40-50 mio. kroner.
    Man kan ikke realisere de 44 millioner i transferindtægter som forventet og skal nu blot hente 17 mio. kroner.
    Det giver nærmest ingen penge til at hente nye spillere ind til en trup, der savner kvalitet.

Derfor: Vi satser - igen-igen-igen - på Master Class og beholder store dele af den trup, der ellers ikke har været overbevisende - og så håber vi ellers på det bedste.

5
Generelt / Sv: U-21 EM med AGF-deltagelse
Den danske trup udtages på tirsdag, og mens Munksgaards drømme om EM er forduftet, så må Stage vel forventes at blive udtaget.
U21: Wind og Skov i EM-bruttotruppen

Det blev Stage som deltager og der skal stadig sies 3 spillere fra nedenstående trup.

Keepere

Daniel Iversen, Oldham

Oskar Snorre, Lyngby

Peter Vindahl, FC Nordsjælland

Forsvarsspillere

Joakim Mæhle, Genk

Rasmus Nissen, Ajax

Victor Nelsson, FC Nordsjælland

Joachim Andersen, Sampdoria

Asger Sørensen, Jahn Regensburg

Jacob Rasmussen, Empoli

Jonas Bager, Randers

Mads Valentin, FC Nordsjælland

Andreas Poulsen, Gladbach

Midtbane

Magnus Christensen, AaB

Jens Stage, AGF

Mathias Jensen, Celta

Magnus Kofod, FC Nordsjælland

Oliver Abildgaard, AaB

Philip Billing, Huddersfield

Angreb

Jacob Bruun Larsen, Dortmund

Robert Skov, FC København

Anders Dreyer, St. Mirren

Andreas Skov Olsen, FC Nordsjælland

Jonas Wind, FC København

Marcus Ingvartsen, Genk

Mikkel Duelund, Dynamo Kiev

Carlo Holse, FC København
6
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg håber der er andre end mig, der mener der skal købes ind til toppen og ikke bredden.

Vi skal have hævet kvaliteten i startelleveren - det er nødvendigt når vi skal møde top 6 holdene og ikke spiller med i bund 8. Vi mangler stadig kvalitet, når vi bliver budt på modstand.

Btw - Saba Lobjanidze kan altså noget frem ad banen. Kunne vi ikke hente ham til at holde konkurrencen i top på venstrekanten.
8
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
http://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/medie-svenske-og-russiske-klubber-lurer-pa-agf-stjerne
Sana ifølge svensk presse på blokken hos flere klubber
Hvis Russerne vil betale noget der ligner de 15 mio. der tidligere har været fremme, så er det vist en nobrainer for PC ;)  Der er et år tilbage af kontrakten og dermed synger vi på sidste vers i forhold til at få lidt midler for ham. Jeg tvivler nu på så stort et beløb men mindre kan også gøre det - jeg tvivler på de svenske klubber kan konkurrere med en Russisk men man skal aldrig sige aldrig men så er beløbet formentlig noget mindre.

Sana kan nogle ekstraordinæere ting men ligner en der pt. ikke rigtig passer ind i det koncept DN ønsker at spille - derfor kan midlerne bruges bedre på andre kræfter.
9
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Riel og Mmaae

Begge har fået besked på at de ikke indgår i planerne for næste sæson.
Ikke den store overraskelse i det, men alligevel lidt underligt at de ikke træner med førsteholdet.
Mmaae træner med U19 og Riel har fået fri til at finde en anden klub
Hvis de hårde ord i artiklen holder, så er det vel en fornuftig beslutning fra klubbens side. Det mindste klubben må forvente når den betaler løn, er en professionel indstilling hos spillerne.
Fra artiklen
Citer
Alt andet end selvlysende

Ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger har de to spillere ikke ligefrem lyst op på træningsbanen i foråret, og den slappe attitude har altså fået den sportslige ledelse til at reagere. Farvel og tak.
11
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
I mangel af bedre bliver dette i superligatråden - vi har vist ikke fået oprettet andre relevante.

Lønstrup har beskyldt 3-4 af hans egne spillere for matchfixing i forbindelse med en tabt kamp Skandale i dansk fodbold: Toptræner beskylder egne spillere for matchfixing...

Der har før været sager i de lavere divisioner men er der virkelig stadig det?
Eller har han blot skullet give dem en ordentlig opsang og så er talestrømmen løbet af med ham?
12
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
I modsætning til flere andre herinde, så ville jeg gerne have store forstærkninger på flere positioner, så vi ikke skal ende med at satse på talenterne i store betydende kampe. Talenter er fine at bruge men det skal helst være fordi de presser sig ind i truppen og viser noget ekstraordinært. En del talenter har fået spilletid i nogle kampe, det har ikke været flot fodbold der er vist men de har vist de kan være med til at vinde og det er det vigtigste.

Vi endte i nedrykningsspillet (igen) og har nu vundet nogle kampe mod bunden af superligaen. Optimismen blomstrer straks blandt GF fans men måske vi skal huske hvordan det var sidste år og hvordan det alligevel endte, da næste sæson startede.
En tabt kamp i morgen kan gøre meget - så er vi vel tæt på en resultatmæssig katastrofe igen (jeg tror nu vi vinder).

Jeg er enig et stykke af vejen, Ammitzbøll har presset sig forbi Maee og Riel, men kan vel først betragtes som et stort talent når han også har passeret Patrick Mortensen. Man kan dog også sige at FC Nordsjællands kompromisløse sats på talenter, har gjort spillere som f.eks. Victor Nielsson til etablerede superligaspillere selvom han ikke er et åbenlyst talent. Jeg er overbevist om at Sebastian Hausner ville vise samme kvaliteter hvis han fik 30 kampe i træk, men det ligger ikke i kortene at det kommer til at ske i AGF.
Det kunne jeg sagtens acceptere, hvis det var den strategi man valgte fremadrettet og ikke mindst satsede 110 % på. Indtil da vil jeg dog fastholde, at vi med et topbudget også skal sikre vi kommer med i toppen.

Det bliver dog spændende hvad PC gør og har at arbejde med.
Jeg vil ikke blive overrasket, hvis vi ser et salg af Sana og Guira men det vil også frigøre en del lønkroner - dem vil jeg gerne bruge på en markant profil som kan løfte os længere op (for nu har talenterne vist at bredden er fornuftigt). Vi skal bruge en spiller som kan vise vejen og hæve nivaeuet og der har været for langt imellem snapsene hos Sana. Umiddelbart syntes jeg egentlig Guira har været god men det lader ikke til DN vil bruge ham permanent og så kan lønkronerne nok bruges bedre.

Først og fremmest forlæng med Grabrara i et år.
En ny midterforsvarer til startelleveren og forlæng med JJ til brug for backup (jeg har været positivt overrasket i foråret).
Dernæst en midtbanespiller som altid kan gøre en forskel - der må gerne smides mange midler efter ham.
Sidst men ikke mindst en backup til angrebet - det kan være en spiller i karrierens efterår.

Har også en drøm om en kantspiller af høj klasse men det må komme an på hvordan PC/DN vurderer Bundu/Lunding/Kaastrup som alle presser sig på.

13
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Umiddelbart er jeg enig i, at det kan være lidt mindre risikofyldt at spille med de unge, uprøvede talenter, når der ikke er noget at tabe. Ligger man og kæmper om at blive i ligaen, er det sgu lidt voldsomt at smide de uprøvede ind på holdet - hvad skal det til for? Medmindre de selvfølgelig er pishamrende dygtige.
I modsætning til flere andre herinde, så ville jeg gerne have store forstærkninger på flere positioner, så vi ikke skal ende med at satse på talenterne i store betydende kampe. Talenter er fine at bruge men det skal helst være fordi de presser sig ind i truppen og viser noget ekstraordinært. En del talenter har fået spilletid i nogle kampe, det har ikke været flot fodbold der er vist men de har vist de kan være med til at vinde og det er det vigtigste.

Vi endte i nedrykningsspillet (igen) og har nu vundet nogle kampe mod bunden af superligaen. Optimismen blomstrer straks blandt GF fans men måske vi skal huske hvordan det var sidste år og hvordan det alligevel endte, da næste sæson startede.
En tabt kamp i morgen kan gøre meget - så er vi vel tæt på en resultatmæssig katastrofe igen (jeg tror nu vi vinder).

Ift. transpers er jeg spændt på Ankersen - jeg havde egentlig forventet, at en mand som ham, og med en bror som han har, ville kunne lave de vildeste ting --> skabe kæmpe interesse fra klubber i England --> lade ham flyve videre mens vi tjener en god skilling. Dog tror jeg ikke rigtig på, at det kommer til at ske.. Hvad tænker I om hans tilgang og udvikling?
Jeg havde forventet mere af Ankersen igennem sæsonen og han har vel også været sat af undervejs. Han har dog scoret nogle mål men han har godt nok også haft mange store chancer.
Umiddelbart er han vel rimelig driftsikker og falder ikke helt igennem i kampene, han kan altid levere et stykke arbejde. Jeg kunne dog godt tænke mig at han havde leveret det lille ekstra som skulle til, for at vi følte han havde haft en fantastisk sæson.
Simple Audio Video Embedder