Spring til hovedindholdet
Nylige indlæg
91
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Nyeste indlæg af Dichio -
Næsten ikke til at holde medier ud, der altid er så kloge. For få uger siden havde AGF ikke forløst potentialet og rykket sig i 1½ år. Nu er det for dårligt AGF ikke har forlænget. Det er så let at skifte mening som vinden blæser.

Det mest ironiske er er at både Povlsen og JS - begge i interviewet står og siger på den ene og anden siden (og det kunne ligeså godt have været alle andre journalister/medier). Man kan ikke sige både og ... og alligevel stå at sige at AGF så sover i timen. Så må de holde sig til det nuancerede billlede.

Sandheden er at AGF ikke kunne gøre det anderledes, havde man allerede forlænget med DN (inden sejrstimen) havde man set skidt ud, hvis vi ikke lå til top 6 til jul. Og nu ser det skidt, hvis man smutter. Ja men sådan er det når man tager en fornuftig rationel tilgang til tingene.

PS - det er klippet omkring randers-kampen (men iøvrigt fedt med den lange kontrakt til Mikkel, nu har vi så fire højrebacks, selvom Mikkel i lige så høj grad nok tænkes som midterforsvarer).

Forsvarstalent får lang aftale i AGF: Jeg er glad og stolt | Tipsbladet.dk
92
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Nyeste indlæg af Dichio -
Ja i efteråret bliver det nok mest ca ½ time i starten og evt. ca. 1 time nogle kampe inden ferien. Og nok først helt i top til foråret. Men også fint at have en joker at smide ind sidste ½ time, der kan noget andet, mens Munk kan give fuld gas i en time.

Hvis Diks bliver til sommer sker der nok nogle udlejninger vi har pt 4 på højreback med de to og Anbo og Mikkel M Lassen der lige har skrevet 5 år. Han kan dog også bruces centralt. Og Diks har også spillet enkelte kampe alle pladser i forsvaret.
93
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Nyeste indlæg af Mengsen -
Rasmus Falk netop præsenteret for direkte rødt kort, efter at have placeret støvlen i hovedet på en modstander - citat "han er en af de reneste spillere"...... bum bum bum ud af de sidste 4 kampe, har han nu fået rødt kort i de to..... arrrhhh jeg kunne ikke lade være.

Jeg synes ikke der var tvivl om at rødt var helt ok, men det var ikke en svinsk handling i mine øjne (så er han i hvert fald skræmmende god til at kamoflere dine intentioner), bare aldeles uoverlagt.

Hvad er der andet røde kort for?
96
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Nyeste indlæg af Winther -
Nu vandt Viby heldigvis de 100.000 kr., men det er alligevel tankevækkende at det ikke kan lade sig gøre at spille en 1/8 finale uden at få et underskud (med mindre de havde trukket AGF, går jeg ud fra).

Vibys drømmekamp flyttes til Randers: Danmarksserieholdet tvinges til...
Man burde løse det centralt, det er jo ret få penge i budgettet der skal til, men som til gengæld gør en enorm forskel for de små klubber der kommer lidt i klemme. Det kunne løses nemt med lidt præmiepenge som alle klubber får eller man kan betale alle dommerne i den runde hvis det kan gøre det. Der kunne dog også godt findes en lidt billigere løsning for DBU, der særligt tilgodeser de små klubber, fx baseret på amstærstatus eller hvilken række de spiller i.

Det sportsligt uheldige i at Viby skal til Randers er lidt sværere. Kampen må nødvendigvis blive spillet en hverdag og så kan de ikke spille hjemme med mindre de spiller tidligt og stiller med et amputeret hold. De burde dog kunne spille på Århus Stadion hvis der er ledigt eller den kan flyttes en uge. Der burde kunne laves en aftale, fx hvor AGF kan trække lidt fra forpagtningsafgiften hvis der er et amatørhold i den situation. Reelt synes jeg måske nok også der burde være et andet stadion i byen med lysanlæg, det kan jo også udnyttes i andre sammenhænge. Så skulle Viby da trods alt kun til fx Riisvangen.
97
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Nyeste indlæg af Dichio -
PM skal have mere at abejde med.

Amini og Højer har slet ikke fået gang i assists, og Munks og NP mangler det i sit spil, Anker er mere typen der selv scorer.

Regner tv-analyse afd hjælper Ruben og DN her. Det skal blive bedre.
99
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Nyeste indlæg af Winther -
Jeg tror man skal passe på med at gøre Jan Schoubye’s meget løse udtalelser inden kampen til mere end det er. DN har udløb om et år, og hold der er på udkig efter potentielle kandidater kan godt have hørt på ham også, uden at der er mere i det end at han snart kan være ledig på markedet. JS var temmelig tøvende med at uddybe hvilke ryger han talte om, og han plejer ikke at være bleg for en saftig historie der kan skabe uro i AGF, så det er nok ikke et specielt stærkt underbygget rygte.
Uden at snakke alt for meget Schouby igen så bliver jeg også irriteret over at han snakker om at DN jo altså ikke kan gå til 1. Bundesliga som nogen mener. Som om der er nogen der seriøst har snakket om det, så JS lige må komme ind som den fornuftige stemme. Han bliver jo spurgt og må svare, men behøvede ikke hive et eller andet frem han måske har set i dybet på et fanforum et sted. Det er en detalje. Jeg stoler på at der faktisk har været en henvendelse fra Tyskland når han siger det, men det kom ikke frem hvad og hvem. I princippet kunne det vel være HSV's andethold. Det blev fremlagt som lidt mere, men vi ved ikke helt om JS ved hvem det er - han kunne måske godt have en kilde der gør at han ikke bliver specifik. Ellers er det rigtigt at man kunne forvente at han gav et klubnavn.
Jeg kunne godt forestille mig at PC og JN gerne vil holde på DN, men også gerne vil styrke den taktiske og strategiske side af trænerteamet, det er i dag Ruben Sellas der har ansvaret for dette, og der vil man nok kunne finde en bedre assistent end ham, men det er ikke sikkert at DN vil fortsætte uden Sellas?
Jeg tror DN bestemmer hvem han vil have som assistent hvis det i øvrigt er muligt, men jeg tror så heller ikke man er utilfredse med Selles. Hvorfor skulle man også være det? Og hvis man er utilfredse med ham må man være utilfredse med præstationerne og resultaterne og så skal man måske også bare drage konsekvensen og skifte cheftræner. Hvis der skal noget andet til bliver det på DN's forespørgsel. Den tror jeg ikke på, men det kan da være de vil have en mere ind i staben, selvom jeg nu heller ikke helt tror det er aktuelt. Der er jo også Friis selvom han også har et specifikt fokus på de unge. Måske en specialist af en slags.
100
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Nyeste indlæg af Winther -
Der skal nok være nogle klubber som synes at det at vinde bronze i Danmark med et af ligaens mindste budgetter er "at vise noget"  :D
 
Det er noget, men jeg tror virkelig ikke det er afgørende når det er opnået på det niveau i en enkelt sæson. Jeg vil formode at en 2. Bundesligaklub er ret professionel i deres tilgang til ny træner og hvis der er en der kigger til DN er der også resultaterne før og efter Lyngby og en analyse af hvordan han er som person osv. Dermed vil de også have en bekymring om hvorvidt Lyngbys medaljer var en enlig svale eller om han kan opnå noget med et større budget som du er inde på. Uanfægtet at det selvfølgelig tæller positivt at have opnået noget med et lille budget for den interesserede klub er givetvis i en relativt tilsvarende situation i Tyskland. Kan DN ligefrem få med medaljer med AGF, og så oven i købet klare sig hæderligt i et par runder europæisk fodbold har han mulighed for at lægge rigtig meget til sin værdi på markedet.
Simple Audio Video Embedder