Spring til hovedindholdet
Nylige indlæg
92
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
Nyeste indlæg af swharders -
Hobro foran m 2. Vejle på vej i 1. div. Trist for byen, men fortjent for et hold der har meget lidt at gøre med DK, danske spillere og spiludvikling.
93
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
Nyeste indlæg af Stig AKA Frank Heskjær -
Horsens sikrede sig med 1-1 i dag en ny sæson i Superligaen.

Når valget var mellem dem og Vendsyssel, så lever jeg fint med Horsens, som er en god away for os, og en klub med flere nylige traditionsopgør mod os. Vendsyssel var friskt spillende, men hvis de byttes med Viborg eller Silkeborg, så er jeg fin med det.

SIF linger iøvrigt nummer 1 med 58 point i 1. division inden sidste runde, hvor Viborg er nummer 2 med 57 point, altså 1 point efter.
Hvis SIF vinder i sidste runde = oprykning, eller hvis Viborg taber = oprykning 100%.
Taber SIF mens Viborg spiller uafgjort = Viborg oprykning, da Viborg har bedre målscore.
Spiller SIF uafgjort og Viborg vinder = Viborg oprykker. 

Kampen om 3.pladsen er blevet isoleret til at handle om Fremad Amager/Lyngby/Næstved, efter at Lyngby har hentet gevaldigt ind de sidste par uger. 
Ingen af holdende kan nå Viborg på 2.pladsen. Men de ligger med 1 point imellem sig, men Fremad Amager der fører på 3.pladsen møder NETOP Viborg i sidste runde. Så altså hvis Viborg vinder den, så er Lyngby favorit til at nuppe 3.pladsen, da de har bedre målscore end Næstved. Lyngby og Næstved møder begge de to nederste bundhold. ALT ER ÅBENT.

Hobro har i skrivende stund bragt sig foran 1-0 ude i Vejle, og med Vejles 1-0 sejr i Hobro er alt lige nu. Spændende fodboldsøndag :D
94
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Nyeste indlæg af Nizzleroy -
Jovanovic startede inde for Huesca i deres sidste kamp. Mon ikke de gerne vil beholde ham i næste sæson. Det er nok også mere interessant for Jova end en tur tilbage til aarhus. Dermed også sagt at de forsikrer ham om, at han er førstevalg.
95
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Nyeste indlæg af T-Knogle -
Nøglen til den samlede sejr ligger mere i den offensive tilgang end i start-11s udseende. Dagens forreste folk kan godt løse opgaven - hvis de spiller anderledes end i dag. Men vil vi tilføre mere dynamik, kan vi skifte Ankersen ud med Sana eller Toutouh. Vi kan også tage Blume ud, erstatte med Guira og rykke Stage frem ved siden af Amini. I front er jeg i tvivl om bedste løsning: Patrick efter en måneds kamppause - eller Alexander, der igen får scoret i dag, men som også er meget usynlig. Bagude er det selvfølgelig oplagt at lade Munksgaard erstatte Hausner, der havde ret store problemer både defensivt og offensivt i dag.

1. Halvleg var meget lige, og det var vel kun pga. et par ekstraordinære scoringer, at Randers var foran ved pausen. Men det virkede som om Thomas Thomasberg gjorde et langt bedre stykke trænerarbejde i pausen end David Nielsen. Bundu blev taget effektivt ud af kampen, og den centrale midtbane vandt langt de fleste nærkampe. Jeg ved ikke hvorfor en mulighed for at komme i Europa ikke er motiverende nok for en AGF spiller, men der var tydeligvis viljen til forskel på præstationen i 2. Halvleg, hvor der ellers var alle muligheder for at få et godt resultat med.

Hvis man kun ser på 2. Halvleg så er Randers tårnhøje favoritter til en samlet sejr, så der skal ske noget i den kommende uge, det var pinligt, efter så mange gode præstationer, at se et hold der blev slået på viljen og ikke af en bedre modstander.
96
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Nyeste indlæg af swharders -
Vi mangler en kvalificeret ve. centerback. Julle er bestemt et kvalitetsvalg, men hvis vi satser på ham, skal han informeres, forlænges og der skal hyres en reserve.
N Poulsen kommer til maskinrummet. Han går formentlig direkte ind i start-11eren.
Målmandsposten skal desværre også i spil. Grabara er for stor til superligaen. Kommentatorerne i TV bekræftede hvad vi har set. Han har suppens højeste redningsprocent. Jeg er vild med ham, men tror desværre han er fortid senest til jul. Vi skal gå efter at hente Jovanovich tilbage.
97
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Nyeste indlæg af Martinstranger -
Jeg håber der er andre end mig, der mener der skal købes ind til toppen og ikke bredden.

Vi skal have hævet kvaliteten i startelleveren - det er nødvendigt når vi skal møde top 6 holdene og ikke spiller med i bund 8. Vi mangler stadig kvalitet, når vi bliver budt på modstand.

Btw - Saba Lobjanidze kan altså noget frem ad banen. Kunne vi ikke hente ham til at holde konkurrencen i top på venstrekanten.
98
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Nyeste indlæg af Winther -
Det kan vel ikke kun være tilfældigt når man vinder syv i streg, eller når man taber endnu en lige kamp til Randers. På den anden side er der mange af de foregående kampe vi kunne have tabt på to langskud og med effektiviteten i begge ender fra de kampe havde vi også vundet i dag.

Det sagt var det en skuffende anden halvleg hvor Randers vandt de fleste andenbolde og vi havde svært ved at spille rundt om deres pres. Det var forventeligt at de ville skrue op for fysikken efter første halvleg, det skulle vi have været klar på uanset om de har 5-10% ekstra fordi det er os de spiller imod. Men OK, måske er vi ved at være lidt trætte og de kan så bedre kompensere med ekstra gejst, mens vi ender lidt for sent i tacklingerne.

I returkampen skal vi være klar på 100% fight hele kampen - nu er vi heller ikke favoritter og skal komme bagfra. Denne gang kan udebanemålet dog godt blive afgørende og der er trods alt stadig gode muligheder.
99
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Nyeste indlæg af ramloser -
Hvis Amini, Ankersen og Sana skal videre, må erstatninger være første prioritet. Mere kritisk bliver det, hvis vi får tilbud på Stage og Højer, som PC ikke kan sige nej til. Og så er målmandsposten jo også i spil. En 2. angriber må stå langt nede på listen. Som flere andre håber jeg, at PC kan forlænge med Amini og fastholde Stage og Højer. Vi har brug for kontinuitet.
100
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Nyeste indlæg af Jakob Marschner -
På positivsiden: Vi skal “bare” holde dem fra at score, før det ser gunstigt ud for os. Vi har stadig scoret i hver eneste kamp i foråret. De er giftige på halvdistancen, viser de i dag, så de skal ikke have nedfaldsbolde omkring kanten af feltet. Bortset fra det har vi okay styr på dem pånær de situationer, hvor vi skal være glade for Kamil. Dem kommer der et par af hver gang, men så længe han tager dem, er det jo til at leve med.
Simple Audio Video Embedder