Spring til hovedindholdet
Nylige indlæg
23
Generelt / Sv: Talentarbejdet i AGF
Nyeste indlæg af 8000 -
Snurre, eller andre, hvordan sammenlignes chancerne for Mostafa med Lunding/Kaastrup? Nogen der kender ham indgående?

Vi burde have en regel om, at der altid skal være to Mustafaer på holdet. Om det så er Mustafa, Mustapha eller Mostafa er underordnet. så hvis Amini sælges, må vi eller rykke Maarouf op.

Maarouf blev i øvrigt nævnt et par indlæg tilbage af Snurre Snup.
25
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Nyeste indlæg af Tom -
Strøtanker om returopgøret i Århus........
Vi skal holde nullet og vi SKAL score.
Hvis DN virkelig har gode motivationsevner så er det satama NU der skal fuld rebekka på den del (Selve playofffinalen sælger sig selv)
Godt så.
Det vil sige: en stærk defensiv men med et fremadrettet fokus. Det lyder mere enkelt end det er.......... Men vi skal vel egentlig bare spille som i Randers men lukke af bagude.
Og DN: Om du lover dem shawarma, japansk kobe kød eller stegt flæsk ad libitum så spiller du bare på alle tangenter!!!!!!
Lov dem lååååve, lov dem gåtur ved åen og festugen uden tømmermænd.
Tryk på alle knapper, få de her gutter i "zonen".
Vind for os, vind for dem der tager turen til Farum i regn og Hobro i frost.
Bare vind.
28
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Nyeste indlæg af Martinstranger -
Motherwell har lige offentliggjort, de har hentet Casper Sloth. Det var uventet.
Det må man sige - især når han nu havde været til prøvetræning i Randers og det ikke var specielt pæne ord der kom fra Søren Pedersen.

Men jeg håber træneren får ret i hans udtalelser - det vil være godt for Casper
Citer
Casper har utvivlsomt tekniske færdigheder og kommer til klubben med et imponerende cv, siger manager Stephen Robinson til klubbens hjemmeside.

- Han var på et tidspunkt en af de virkelig lovende talenter i dansk fodbold, men han har måske været frustreret over, hvordan hans karriere er gået de seneste par år.

- Vi vil give ham en platform og hjælpe ham med at genfinde sin topform. Motherwell er en klub, som bryster sig af at få folk tilbage på rette sport, og det er vores store mål med Casper.

- Han er meget talentfuld og en teknisk fodboldspiller, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham og gøre ham bedre og se ham stråle igen.
Imponeret træner vil få Sloth tilbage i topform
29
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
Nyeste indlæg af Martinstranger -
Og den gamle saying er: "hvis du skylder en million til banken ejer den dig, men hvis du skylder den 100 millioner kroner ejer du den".
Jeg har ikke læst regnskabet men har de ikke netop indfriet en stor del af lånene i stadion, for at kunne stå stærkere?
Det mener jeg den ene eller måske flere emissioner gik til - det kan selvfølgelig også være den kommende.
30
Generelt / Sv: U-21 EM med AGF-deltagelse
Nyeste indlæg af Stats -
Stage skal nok klare cuttet, når truppen skal ned på 23. Niels Frederiksens beskrivelse af ham i dag peger den vej, og desuden er der seks kantspillere blandt de p.t. otte angribere. Tror to af de seks bliver siet fra, og at den sidste bliver en af forsvarerne. Seks midtbanespillere er helt normalt og fornuftigt i en trup på 23, og de er netop seks midtbanefolk blandt de 26 i bruttotruppen.

Derudover vil jeg målt på niveau og formkurver tænke, at  Jens Stage er et skridt foran Oliver Abildgaard og især Magnus Christensen.  Det er heller ikke utænkeligt, at han får en del spilletid, hvilket det ellers ikke så ud til for få måneder siden.

Simple Audio Video Embedder