Spring til hovedindholdet
Nylige indlæg
21
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - Silkeborg søndag d. 20.10.2019 kl. 14.00
Nyeste indlæg af Stig AKA Frank Heskjær -
AaB vandt 1-0 over OB, og vi rykker dermed op på 4.pladsen uden at spille....  8)

Jeg havde personligt håbet på at de spillede uafgjort, da vi så med sejr rykkede forbi dem alligevel, og så holdt AaB lidt længere bag os samtidig. 

Vi ligger nummer 4 forud for vores kamp, og vi kan kun ryge ud af top 6, såfremt vi taber, og FCN, BIF og SøE vinder, og FCN henter en vild målscore.

Men mere simpelt er det hvis vi vinder hjemme over ligaens dårligste hold, og Randers ikke vinder imod FCM ude(!), for så ligger vi nummer 3 efter halvdelen af grundspillet er spillet, og sikrer os en af vores største TV_penge-udbetalinger nogensinde!
22
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
Nyeste indlæg af Winther -
Iøvrigt rigtigt at landshold måske har en lidt anden forpligtelse end klubhold, men selvfølgelig også er begrænsede på andre måder. Tilgang til det betyder stadig noget, men Hareide har heller ikke helt vildt mange bedre spillere han kunne udtage. Det starter i ungdomsårene. Men når man sammenligner med klubbernes forpligtelser er det også afgørende hvilken tilgang man har der. Jeg har indtryk af at man i Eredivisie helt generelt har den tilgang at man skal spille offensivt nærmest uanset hvad. Det ville også hjælpe på landsholdet hvis man kunne få lidt af den tankegang i Danmark.
23
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
Nyeste indlæg af Winther -
Uha umuligt valg mellem 92 og 84-86 holdene ... vi kunne have vundet både EM og VM der. Men fodbold afgørenes af marginaler. Vildt så mange profiler i store klubber vi havde der. Helt vildt og unaturligt for så lille en nation.
Ja, og så havde det været helt udenfor konkurrence, nu mangler der trods alt lige lidt trods et par store resultater i kampene. Elkjær brændte jo desværre et straffe bl.a., men i kampen mod Spanien kunne man da godt - i bagklogskabens lys - have ønsket at man også kunne spille lidt mere kynisk. Men hvis vi på et tidspunkt igen har et tilsvarende hold, skal der selvfølgelig også spilles efter det. Spørgsmålet er om vi får det - Belgien havde også et virkelig godt hold i 80'erne og nu igen, så selvom der bor dobbelt så mange der, kan det måske også lade sig gøre for Danmark med det rette udviklingsarbejde.
25
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
Nyeste indlæg af Dichio -
Helt enig med Martin i at lederne der ansættere landstrænere har større forpligtigelse til at spille seværdigt fodbold end klubfodbolden som mere virksomheder. Ved godt der også er sygt mange penge i landsholdsfodbold, men det er alligevel noget andet. Næsten alle lande har også gode muligheder for at sammen hold med okay kvalitet til offensiv fodbold.

Man kan også sige det sådan man bliver lettere tilgivet med flot initiativrig fodbold og nederlag - end ringe spil og nederlag. Personligt har jeg nok været imponeret over Hareides evne til at skabe en Backman-attitude, hvor han bare vil vinde, plus han har evnet at få Eriksen i gang på landsholdet (dog i en bølgedal igen nu). MEN Hareide er kun tilgivet fordi resultaterne har været der. Spillet er ikke prangende.

Uha umuligt valg mellem 92 og 84-86 holdene ... vi kunne have vundet både EM og VM der. Men fodbold afgørenes af marginaler. Vildt så mange profiler i store klubber vi havde der. Helt vildt og unaturligt for så lille en nation.

26
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Nyeste indlæg af Dichio -
Synes det ser rigtig spændende ud med AGF. stærkt forsvar, hvor Diks måske kan give et ekstra løft. Solidt central, og meget stærke på kanterne hvor Anker har været effektiv og Bundu outstanding. 3 solide at vælge mellem til 9'er, men vi mangler noget kvalitet der.

Vi kunne godt bruge en målæder som 9'er og en endnu stærkere mand end Blume, men måske PM kan tage et skridt op, ellers synes jeg Jon og på sigt Erlykke ser yderst spændende ud der. PM kan også tage et skridt op og jeg er positiv mht Helenius evt måske også kan genfinde tidligere tiders styrke. Men også skeptisk med dem. Nu må de næste ca. 13 runder vise om de kan tage skridet op og spille os i slutspil, og derefter må vi se hvad hele holdet kan i det skarpeste selskab.

Kan de ikke det skal vi forstærkes i næste sommer vindue på 9+10'er pladsen. Men Jon er ung og kan udvikle sig meget, samme alle højrebacks. Generelt ung trup med kæmpe udviklingspotentiale.

Men dog stadig det er meget 50-50 (eller mindre)  om AGF kommer i top6.

Jeg synes stadig vi hører til gruppen 5-7 sammen med OB og AaB, og enig i at Lucas A betyder alt for AaB til at blive nr 4 og op. Men synes stadig de har en stærk trup med vist 6 spillere der har været på dansk-norsk-svenske landshold til at blive nr 5-7.

OB og AaB har været mere svingende og AGF mere stabile.

Jeg synes umiddelbart vores talentmasse i truppen ser mere spændende, men også vores økonomi og fundament/potentiale 360 g rundt.

FCN og især Bif har været overraskende til at tale med.
28
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - Silkeborg søndag d. 20.10.2019 kl. 14.00
Nyeste indlæg af Winther -
Vi har da brug for at PM scorer lidt flere mål, selvom der også er et par marginaler der kunne have givet en kasse eller to mere. Det skal nok komme uden at det måske bliver et snit som i foråret. Han bidrager dog også med en del mere end bare mål, derfor tror jeg ikke tænerteamet går og tænker at nu er det snart sidste chance for ham.
29
Generelt / Sv: Nyt stadion / Ny Ceres Park
Nyeste indlæg af Winther -
En anden ting jeg bemærker i den dagsorden du linker til er, at vurderes at være et behov for 5,3m kr. om året til vedligehold, men at den nye aftale indeholder vedligeholdelsesarbejde på uændret niveau (3m kr. om året). Spørgsmålet er så, om det er fordi Kommunen har accepteret at overtage forkellen på 2,3m kr. om året, eller fordi man er så overbevist om at der kommer et nyt stadion, at der er flere af disse vedligeholdelsesarbejder der ikke kan betale sig, hvis stadion alligevel snart skal rives ned.

Jeg håber, men griber nok efter halmstrå.
 
Jeg læser det sådan, at man vil finde en måde at holde det kørende på det nuværende niveau i den forlængede forpagtningsaftale, mens man venter på en beslutning vdr nyt stadion. Der er behov for mere, men man vil strække den lidt og udsætte ellers nødvendige investeringer i noget der måske skal rives ned. Det betyder dog ikke at nyt stadion ikke kan blive skudt ned, så vil der bare skulle sættes lidt mere i vedligeholdelse af det eksisterende efter 2022.

Citer
I samarbejde med Atletion A/S skal der nu laves en procedure for vedligeholdelsesarbejdet på uændret niveau, som kan køre frem til udløb af en forlænget driftsaftale ved udgangen af 2022.
 
Det er vældig interessant hvis der skal skiftes bestyrelsesformand, det burde vel nævnes i artiklen på agf.dk. I en virksomhed som AGF er det ikke mindre væsentligt fordi bestyrelsesformanden er mere eksponeret i medierne. 
30
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
Nyeste indlæg af Winther -
Jeg synes de danske spillere er bedre end middelmådige. Fraset i angrebet har vi store, internationale profiler i alle kæder.
Derfor kan vi med rimelighed forventes at dominere et miniputland som Schweiz, som er nødt til at naturalisere halvdelen af deres spillermateriale, for overhovedet at kunne stille et hold.
Spiller for spiller vil jeg vurdere Schweiz til at være nogenlunde på samme niveau som Danmark. Det er muligt de har naturaliseret nogle af de spillere, men det ændrer jo ikke på at det bestemt ikke er nogen miniput. Jeg synes så omvendt heller ikke det er korrekt at vi har store internationale profiler i alle kæder, fraset angrebet. Der er gode habile spillere til de fleste pladser og med Yussuf Poulsen endda en anstændig mand oppe foran også (næsten altid et problem for landsholdet), men også et par svagt besatte pladser. Sådan vil det næsten altid være for Danmark.

Jeg tænker på om man mon helst ville have undværet landsholdet i '86 eller '92. Det kan ikke uden videre sammenlignes, men måske lider nationen lidt under at ville se talent og underholdning a la '86-holdet og resultater a la '92.

'86-holdet nåede ikke nær så langt som talentet rakte til og ville vel have været en skuffelse hvis vi ikke dengang stadig var i genopstandelse efter de mange år med selvvalgt dårlige resultater, mens '92-holdet som bekendt kun kvalificerede sig pga Jugoslaviens udelukkelse, men opnåede et resultat der lagde alen til Danmark som fodboldnation.

Danmark må finde en balance mens man forhåbentlig gør en indsats for at fremelske flere gode spillere, så der både kan underholdes og vindes. I mellemtiden vil det nok bare være sådan at vurderingen bliver en blanding af resultater og spillemæssig underholdningsværdi, så en 'kedeligere' spillestil fordrer bedre resultater. En VM-finale i stedet for Kroatien havde ført til eufori a la '86 og '92, men der skal mere end en ubesejret stime til hvis det bliver for uinspireret. Hvis Hjulmand gør det mere interessant at se på hjælper det ikke rigtig hvis resultaterne bliver meget dårligere.
Simple Audio Video Embedder