Spring til hovedindholdet
Nylige indlæg
3
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Nyeste indlæg af mph -
Greve er mere midt end kant, men passer ikke ind i systemet i OB, hvor han har spillet mange pladser i manglen på en, der passer til ham. Han passer godt ind hos os, hvor man har en sekser bag sig og kan udnytte sine offensive kompetencer.
5
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Nyeste indlæg af steen -
Mathias Greve er godt nok ikke det man lige går og drømmer om, hvis man håber på en yderligere styrkelse af agf. Kan ikke se hvem han skulle kunne erstatte i vores trup uden det bliver en svækkelse.
Pc må kunne finde noget bedre
8
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Nyeste indlæg af fsc -
Mathias Greve forhandlet med agf og Randers. Jeg ser ikke OBs kampe. Kan nogen sætte ord på ham? Er han erstatning for Amini?

Greve er primært kantspiller, men kan også spille 8'er eller hængende angriber. Han er relativt høj - 1.86 - og en spiller jeg forbinder med god teknik. Han har ikke spillet s¨å meget for OB, nok overvejende fordi de spiller med wingbacks og ikke kanter.

Da han er blevet droppet fra OBs træningslejr må der sidde et meget begrænset prismærke i nakken på ham.
10
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Nyeste indlæg af Di Stefano -
Stiften skriver i en helsidesartikel, at det er nu GF skal sikre sig en medalje. Argumentationen er, at BIF ser svækkede ud til den kommende sæson, samt at ingen af de efterfølgende hold har en trup, der er stærkere end vores. Endelig er der pointforspringet med henholdsvis 4 og 6 points.

Jeg er så vidt enig. Det er meget længe siden, at der har været så god en mulighed. Men, men, men ...... Der er 16 kampe igen, og på den skala er 4 og 6 points ingenting. Et salg af en Bundu eller nogle få skader til et par profiler kan hurtigt ændre den situation.

Men det er korrekt, at hvis truppen er intakt og vi undgår afgørende skader i foråret, er det en mulighed. Samtidig skal spillerne på de sårbare pladser som keeper og spidsangriber også præstere på et fint niveau. Desuden skal hver eneste kamp have fuld fokus på at hente tre points fra kamp et. 

Under alle omstændigheder har holdet selv bragt sig i en situation, hvor både slutspillet og pokalturneringen som minimum har skabt håb og drømme om et fantastisk spændende forår. Tak for det.
Simple Audio Video Embedder