Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Martinstranger

1
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Divisionsforeningen har overvejelser om test af spillere og det nødvendige personale til kampene »Det lyder umiddelbart drastisk og lidt indgribende i ens personlige frihed«...

Det er naturligvis en omfattende foranstaltning, da alle skal testes og de skal isoleres men branchen er afhængige af sponsor- og tv-penge.

Bo Henriksen tænker som altid et skridt frem og ser på helheden. Det skal jo ikke gå ud over samfundet, at man gerne vil spille fodbold. 
Citer
»Jeg synes, det er et superintelligent forslag for vores del, men hvad er vores rolle i samfundet? Hvis det kan laves uden konsekvenser for resten af samfundet, er det optimalt.
Til gengæld er vi nogle der savner sport i fjernsynet, især når man nu er "sat fast i eget hjem" så på den måde er det en form for samfundstjeneste:-)
2
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Med andre ord, jeg tror der kommer færre handler, men i hvert fald at priserne falder og en konsolidering i toppen med klubberne med den bedste økonomi, men fordi alle er ramt behøver det ikke betyde at det er nogle helt andre obskure spillere fra lavt niveau der kommer ind, udover flere unge af egen avl.
Gad vide om det ikke bliver forholdsmæssigt mere attraktivt at blive i en klub fremfor udlandet - her tænker jeg Amini?
På den anden side, kan PC hente andre kvalitetsspillere billigere end tidligere og/eller man ikke vil byde de samme vilkår.
Det kan også være Amini har skrevet med FCM men at vi så kan indhente lidt på bedre kvaliteten til samme løn.

Den anden vej rundt, så bliver det væsentlig sværere at sælge Bundu for et større beløb. Turneringen har stået stille og han er endnu tættere på kontraktudløb.
3
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Enten laver man en regel om at skiftet først kan træde i kraft efter sæson afslutningen, og så vil spilleren nok gerne have en ekstra månedsløn (og der vil også være noget kollegial gruppepres)
FIFA arbejder tilsyneladende i den retning, at kontrakter kan(skal) forlænges en måned Internt dokument afslører: Drastiske ændringer på vej – Ekstra Bladet
Citer
Ifølge et internt dokument mener Det Internationale Fodboldforbund (FIFA), at spiller- og trænerkontrakter, der står til at udløbe til sommer, bør forlænges frem til afslutningen af en eventuel forlænget sæson.
Det bliver spændende hvordan man håndterer det i praksis og om man kan undgå et retsligt efterspil på flere måder.
4
Lidt af hvert / Sv: Corona
Nu var der en lidt dybereliggende forklaring på hvorfor vi ikke tester Kåre Mølbak er uenig med WHO: Det er »totalt passé« at inddæmme smitten -...
Citer
Hvis vi derimod følger WHO’s anbefaling til punkt og prikke, opnår vi ifølge Kåre Mølbak ikke den samme flokimmunitet, hvor store dele af befolkningen bliver smittet under epidemiens første bølge og dermed bliver immune over for sygdommen. Og så risikerer vi, at næste bølge af epidemien til efteråret bliver så høj, at den skyller sundhedsvæsnet omkuld.

Det er vel også den strategi Sverige forfølger men blot ikke har lukket samfundet ned (endnu?).

Der er også lidt forskellige meldinger til sundhedspersonalet om de skal arbejde hvis de hoster eller ikke Intern coronavideo skaber forvirring om regler for sundhedspersonale - Indland
5
Lidt af hvert / Sv: Corona
En sjælden ros fra min side til Lars Løkke men dilemmaerne er godt beskrevet i dette indlæg fra hans side:


Lars Løkke Rasmussen: Kuren må ikke blive værre end problemet! | BT Debat -...
Ja - det var et sjældent godt skriv. Han forholder sig meget neutralt til det og udstiller ikke politiske modstandere men anerkender de problemstillinger der er.

Jeg er enig med ham i, at ansvaret, omkring åbning af samfundet, ikke nødvendigvis behøver ligge på regeringens skuldre alene. Det kunne være fint, hvis det stadig kunne være (et nogenlunde) samlet folketing der bakkede op om løsningen. De er ingen grund til der kommer politisk fnidderfnadder ud af den beslutning.
6
Lidt af hvert / Sv: Corona
Jamen, vi er slet ikke så uenige. Jeg er blot ikke overrasket over at det er en rodebutik, og tillægger ikke myndighederne andre motiver end at de hverken har ressourcer, erfaring eller kompetencer til at håndtere en pandemi af denne karakter.

Man har sikkert haft en eller anden generel nødplan liggende i skuffen, baseret på nogle WHO principper, det har næppe været et område med stor fokus. Hvilket egentlig er ganske forståeligt når det er over 100 år siden man har oplevet noget lignende. Og baseret på erfaringer med SARS, Ebola o lign. har man helt sikkert ikke forventet at det skulle nå frem til DK, hvilket jo også var udmeldingen i lang tid.
Jeg er nok bare skuffet over manglende forberedelse og det er baggrunden for jeg anser det for en rodebutik - er ikke tilhænger af skiftende strategier.
Det er rigtigt vi ikke har været ramt i DK men der har både være Mars, Sars, fugleinfluenca, Tuberkulose, Ebola mv. igennem de sidste årtier som kunne have ramt. Det har (så vidt jeg ved) løbende været debatteret, at det kunne blive den næste store trussel mod befolkningerne. Vi er vel egentlig "heldige" med, at det ikke er en sygdom med langt højere dødelighedsrate der rammer os men så kan vi måske blive forberedt til den næste.

Nu er det ikke konspirationsteorier men ser flere og flere der stiller spørgsmålstegn ved de meget omfattende tiltag, som man har lanceret over COVID-19 og om det ikke er overgjort. Det vil fremtiden vise men pt. er der ingen der ønsker Italienske tilstande Kan et menneskeliv være for dyrt? - Kronik - Debat

Citer
Der er behov for, at regeringen og de øvrige partier forklarer landets borgere, hvad det er, der gør, at et potentielt forhindret covid-19-dødsfald er langt mere værdifuldt pr. efterfølgende overlevelsesår end for alle andre sygdomme.
Citer
Regeringsindgrebene medfører ikke en reduktion af de aldersrelaterede dødsrater, medmindre behandlingskapaciteten overskrides, for da behandlingen er symptomatisk, er dødsraterne upåvirkede af restriktionerne. De er alene bestemt af behandlingsstandarden i sundhedssystemet. Kun hvis den ændres til det bedre eller værre, påvirkes dødsraterne. 
Citer
Hvis man tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens worst-case-scenarie: at 5.600 patienter dør af covid-19, og vi forestiller os, at de i stedet alle overlever et ekstra år pga. de foranstaltninger, der er truffet, hvilket ikke sker. Og hvis vi forestiller os, at nettoomkostningen for samfundsøkonomien er begrænset til de 56 mia. kr. i direkte tilskud, så er prisen for et overlevelsesår for en covid-19-patient 10.000.000 kr., og hvis det kun er 1.000, der overlever et ekstra år, så er prisen 56.000.000 kr. for et overlevelsesår.
Det er vel en relevant diskussion - for pengene kan kun bruges en gang og vil formentlig gå fra behandlingen af andre patienter men der kan jo laves 10.000 af forskellige regnestykker :o
7
Lidt af hvert / Sv: Corona
Citat fra: Holmertz dato Idag kl. 10:23:20Problemet er, som jeg har opfattet det, ikke mangel på manpower, men mangel på testkits. Så enig i, at vores nuværende situation er en nødløsning - men også en nødvendig nødløsning, indtil man har et testberedskab på plads.

Men tror altid man i bagspejlet kan finde masser af ting der kunne have været gjort anderledes/bedre. Men det er jo ikke ligefrem fordi vi er det eneste land, der er blevet taget på sengen af virussen. Det gælder jo stort set hele Europa, som har været nødsaget til at indføre tilsvarende (eller hårdere) sanktioner som os.Testkit er tilsyneladende ikke et problem men man havde jo netop fravalgt den strategi. Når firmaet Pentabase skriver til Sundhedsstyrelsen, Stephanie Lose mv at de kan hjælpe med test men ikke modtager svar, så har man fravalgt dem. De blev først kontaktet, da de gik i medierne med historien og dermed “tvang” Heunicke til at ringe til dem. I mellemtiden sendte de 100.000 kit ud af landet.

Problemet er, som jeg har opfattet det, ikke mangel på manpower, men mangel på testkits. Så enig i, at vores nuværende situation er en nødløsning - men også en nødvendig nødløsning, indtil man har et testberedskab på plads.

Men tror altid man i bagspejlet kan finde masser af ting der kunne have været gjort anderledes/bedre. Men det er jo ikke ligefrem fordi vi er det eneste land, der er blevet taget på sengen af virussen. Det gælder jo stort set hele Europa, som har været nødsaget til at indføre tilsvarende (eller hårdere) sanktioner som os.
Testkit er tilsyneladende ikke et problem men man havde jo netop fravalgt den strategi. Når firmaet Pentabase skriver til Sundhedsstyrelsen, Stephanie Lose mv at de kan hjælpe med test men ikke modtager svar, så har man fravalgt dem. De blev først kontaktet, da de gik i medierne med historien og dermed “tvang” Heunicke til at ringe til dem. I mellemtiden sendte de 100.000 kit ud af landet.

Dette link skrev jeg længere oppe - der er masser af hjælp hvis de vil gå testvejen https://www.dr.dk/nyheder/indland/biolog-om-mulig-ny-teststrategi-vi-kan-teste-hurtigere-end-befolkningen-kan-na-abne

Det kan “vist” kun betegnes som bevidst fravalg af test og dårlige undskyldninger. Nu kommer der måske gang i den del igen men det er da kun fordi de bliver presset af historierne i medierne.
Men hvorfor tror du man har fravalgt den strategi i sin tid?

Mon ikke Sundhedsstyrelsen, som jo ikke er en kæmpe organisation, har haft rigeligt at se til i de seneste par uger. De er ca. 200 mennesker, hvoraf en del helt sikkert arbejder med alt muligt andet end sygdomme (såsom forebyggelse, ældrepleje m.m.). Så du kan være helt sikker på, at der har været totalt kaos da det gik op for dem, hvor skidt det stod til i Danmark. Og samtidig er de ganske givet blevet bestormet af mere eller mindre seriøse henvendelser om alt fra healende krystaller til seriøse tests.

Så for mig virker det temmelig plausibelt, at de simpelthen ikke har haft ressourcer til at sortere i alle henvendelserne. Og det havde været en kæmpe brøler at lancere en storstilet test-strategi på et tidspunkt, hvor man intet overblik havde over mulighederne for at skaffe test-kits og apparater.

En af de ting, som altid morer mig ved konspirations-teorier (hvilket ovenstående grænser til) er, at de ofte er baseret på en ide om, at myndigheder er i stand til at udtænke og gennemføre (og hemmeligholde) kæmpe bedrag af offentligheden. Hvis man nogensinde har arbejdet i en offentlig myndighed ved man, at det langt fra er tilfældet. Det er semi-kompetente organisationer, med for få ressourcer, som har rigeligt at gøre med at holde gang i driften og undgå skandalesager. Og beslutningstagerne har i den konkrete situation skulle træffe deres beslutninger under ekstremt tidspres, med alt for få oplysninger og med bevistheden om, at en forkert beslutning kunne få ret katastrofale konsekvenser. På den baggrund kan jeg dælme godt forstå man vælger den sikre strategi, som man ved man kan gennemføre, frem for en som man ikke aner om man har ressourcerne og organisationen til at gennemføre.
Man har tilsyneladende fravalgt test fordi vi skulle være mere højt uddannede i Danmark, end i andre lande hvor man har testet mere. De har fra officielt hold flere gange underkendt, det der er blevet sagt fra WHO og fravalgt test. Undervejs syntes jeg WHO har været meget direkte med det budskab og ikke lagt fingre imellem.
Sundhedsstyrelsen vil selv tolke WHO-anbefaling om flere tests | jv.dk
Citer
Den seneste tid er kritikken af Sundhedsstyrelsen taget til, fordi de danske sundhedsmyndigheder ikke har fulgt WHO's anbefalinger om at teste langt flere og at opspore folk.

- Det, man kan gøre i forhold til den danske befolkning, som er højt uddannet, er ikke nødvendigvis det samme, man kan gøre i andre lande, hvor befolkningen måske har sværere ved at forstå den kommunikation, der kommer fra sundhedsmyndigheder, siger Helene Probst.

Spørgsmål: Så når folk fra WHO siger, at hvis man ikke gør det her, så kommer landet til at være lukket, så er det altså ikke noget, de siger til Danmark?

- Jeg startede med at sige, at vi har hørt kritikken, og vi kigger på det, siger Helene Probst.


Det skal dog også siges at man nu ændrer strategien drastisk og siger der skal testes op til 5.000 om dagen. Kovendingen er beskrevet her https://www.dr.dk/nyheder/indland/sundhedsministeren-whos-anbefalinger-om-test-gaelder-alle-lande-ogsaa-danmark

Du behøver ikke kalde det en konspirationsteori - jeg mener man har fejlet i beslutningerne og ikke gjort sit arbejde ordentligt. Den slingrekurs man har udvist, kan vist ikke vurderes anderledes. Først tester vi og garanterer vi har testkit nok -->så vil vi ikke teste så meget og løber tør for testkit --> så kommer medierne på banen med firmaer der har forsøgt at levere --> nu kan og skal vi pludselig teste 5 gange så mange som tidligere. Sikke en rodebutik.
 
I dag kom Universiteterne også på banen og sagde de ikke kunne forstå, at man ikke benyttede sig af alle de maskiner de har stårende og at de ikke mangler testkit. Det har serum-instituttet og sundhedsstyrelsen (formentlig?) hele tiden vidst man havde stående. Hvis jeg skal give dig lidt til en konspirationsteori, så kunne et bud være "magtkampe" imellem de forskellige organer og man helst ikke ser andre løse de opgaver men troede man selv skulle løse.

Ps: Udover jeg er harm over de ansatte sygeplejersker, læger mv. der ikke kan/kunne blive testet, så er jeg forundret. Jeg havde en naiv forventning om, at vi havde en brugbar plan når der kom en pandemi. Det er vel ikke overraskende der kommer en.Heldigvis er det ikke Ebola eller noget andet rigtig rigtig grimt.

Pps: Og beklager hvis tråden var tiltænkt konspirationsteorier - den havde jeg ikke fanget. Troede blot det var Corona.
8
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Blandt resten kan der nok være klubber der kan få alvorlige problemer. SE er fx ude at snakke om at de kan få problemer, selvom de selvfølgelig siger de regner med at klare den. Det vil være et stort problem hvis flere klubber går konkurs og det valg der er truffet her er ikke det bedste tegn for deres økonomi, men det er trods alt positivt at muligheden er der, så det øger chancen for at komme igennem det.
Jeg tror en del klubber hurtigt bliver presset på økonomien og skal have hjælp for at overleve. Det er formentlig det samme billede vi vil se i andre ligaer.

Link til historien om Sønderjyske SønderjyskE kæmper for eksistensen: Der er ingen garantier | Tipsbladet.dk

Edit: EB har allerede skrevet om udviklingen andre steder. Det forventes blandt andet, at der vil blive krav om 30 % lønreduktion i Italien Corona stopper lønfesten! – Ekstra Bladet
9
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Der må stadig kunne laves masser af kvalitetstræning i grupper af 8, både ift. det fysiske og tekniske. Intensiteten kan naturligvis ikke blive den samme uden kontakt, men ift. at holde sig i gang og bevare touch'et må det være en kæmpe fordel ift. at selvtræne derhjemme.
OB må ud og finde andre steder end eget træningsanlæg - Kommunen lukker ned for det Odense Kommune lukker ned for OB's fodboldtræning | Tipsbladet.dk
10
Lidt af hvert / Sv: Corona
Problemet er, som jeg har opfattet det, ikke mangel på manpower, men mangel på testkits. Så enig i, at vores nuværende situation er en nødløsning - men også en nødvendig nødløsning, indtil man har et testberedskab på plads.

Men tror altid man i bagspejlet kan finde masser af ting der kunne have været gjort anderledes/bedre. Men det er jo ikke ligefrem fordi vi er det eneste land, der er blevet taget på sengen af virussen. Det gælder jo stort set hele Europa, som har været nødsaget til at indføre tilsvarende (eller hårdere) sanktioner som os.
Testkit er tilsyneladende ikke et problem men man havde jo netop fravalgt den strategi. Når firmaet Pentabase skriver til Sundhedsstyrelsen, Stephanie Lose mv at de kan hjælpe med test men ikke modtager svar, så har man fravalgt dem. De blev først kontaktet, da de gik i medierne med historien og dermed “tvang” Heunicke til at ringe til dem. I mellemtiden sendte de 100.000 kit ud af landet.

Dette link skrev jeg længere oppe - der er masser af hjælp hvis de vil gå testvejen https://www.dr.dk/nyheder/indland/biolog-om-mulig-ny-teststrategi-vi-kan-teste-hurtigere-end-befolkningen-kan-na-abne

Det kan “vist” kun betegnes som bevidst fravalg af test og dårlige undskyldninger. Nu kommer der måske gang i den del igen men det er da kun fordi de bliver presset af historierne i medierne.

Jeg har stadig ondt af de offentlige ansatte, der selv med stor risiko for smitte, ikke får mulighed for at blive testet. Det syntes jeg ikke vi kan byde dem. Vi kan altid diskutere om hr og fru Danmark bare skal blive testet med lidt hoste men det er en anden diskussion.
Læger kan tilsyneladende heller ikke henvise ved mistanke men skal sende patienterne igennem et telefonisk slusesystem. Læger kan ellers generelt selv teste patienter for mange ting men dette mundskrab er åbenbart for avanceret. Gad vide hvad en test koster og er det den udgift man er bange for?
11
Lidt af hvert / Sv: Corona
@SteenA
@Holmertz

Mette Frederiksen, Magnus Heunicke og Søren Brostrøm har fået store roser (i starten) for deres håndtering men for mig virker det som panik før lukketid. For en måneds tid siden ville det ikke blive et problem i DK - se lige samfundet nu. Det er 110 % nødløsning de har gang i.

Vi magter ikke engang at teste sundhedspersonalet som har med syge patienter at gøre eller ansatte på plejehjem - de burde da testes i et væk, såsnart der var den mindste mistanke. Det vil der naturligvis være flere led i at gøre - få sendt dem hjem der er smittet, få overblik over hvem de kan have smittet og få registreret hvem der har haft det (umiddelbart får man det ikke igen), så de kan komme igang igen.

Måske man skulle have lyttet til eksperterne i WHO og ikke have fulgt sin egen strategi i stedet. Det virker i andre lande - se gerne denne artikel Efter hidsig debat skærer WHO igennem: Masser af test er bedste våben mod corona

Citer
amme dag Danmark officielt skiftede strategi, sagde WHOs generalsekretær, Tedros Adhanom Ghebreyesus:

»Selv hvis man ikke kan stoppe smitten, så kan man sænke hastigheden og beskytte sundhedsvæsenet, plejehjem og andre vitale områder – men kun hvis man tester alle, der er mistænkt for at være smittet.«

Der skal naturligvis noget manpower til at få fulgt op på smittespredning mv. men det burde vi vel kunne finde folk til, især fordi resten af samfundet er sat mere eller mindre i stå.


13
Lidt af hvert / Sv: Corona
Det er ikke nyopfundet men noget man bruger i anden henseende og dermed må man kende evt. bivirkninger.
Ja, kendte bivirkninger ved klorokin (i forbindelse med malariabehandling) er:

Citer
Bivirkninger: Træthed er hyppigste bivirkning. Andre er mavesmerter, kvalme, oppustet mave, hovedpine, svimmelhed, udslæt og kløe. Ved indtagelse af Ercoquin kan der optræde sløret syn som bliver normalt igen 8-16 timer efter indtagelsen. Derfor er det en god ide at tage tabletterne til aftensmaden.

Forsigtighedsregler: Må ikke tages af patienter med psoriasis, klorokin allergi, myastenia gravis, retinopati, epilepsi eller alvorlig hørenedsættelse. Bør ikke tages sammen med Digoxin.
Malaria­medicin - Danske Lægers Vaccinations Service
Tak.

Hvis alternativet er respirator og mulig død - så vil jeg til hver en tid foretrække de mulige bivirkninger. Men det hele vil naturligvis afhænge af situationen og hvor slemt det ser ud til at blive samt hvilke andre sygdomme en patient har (størstedelen af dem der dør har andre sygdomme i forvejen).

En dokumentarist filmede lidt af hans konens 53 dage med COVID-19 sygdommen -det ser ikke så sjovt ud. Kun en kort film der er værd at se https://www.dr.dk/drtv/episode/horisont_-corona_-kaihai-og-ting-_-53-dage-de-aldrig-glemmer_168970

Der må dog snart komme flere tal på virkningerne, udlandet rækker i stor stil ud efter en mulig kur Udlandet bruger malariamedicin mod corona: Danmark halter efter – Ekstra Bladet

Det er til gengæld grotesk hvis det her holder vand, at vi sagtens kan teste i et væk. Hvorfor pokker har man ikke kørt en to-sporet strategi fra start https://www.dr.dk/nyheder/indland/biolog-om-mulig-ny-teststrategi-vi-kan-teste-hurtigere-end-befolkningen-kan-na-abne
Citer
- Der er hundreder eller tusinder af maskiner i Danmark, så vi kan teste hurtigere, end befolkningen kan nå at åbne munden og aflevere en spytprøve, siger Peter Kamp Busk, der er lektor i medicinalbiologi på Roskilde Universitet med flere års ekspertise i virustests i den danske medicinalindustri, til Politiken
14
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Det gør klubberne Sådan gør klubberne i krisen: 'Vi er slet ikke ved at dreje nøglen om' –...

Lyngby er ikke pressede på økonomien men er afhængige af transfermarkedet åbner igen - det kan måske indikere at hvis der er mange klubber med det behov, så vil priserne være for nedadgående.
Citer
Lige nu ryster vi ikke på hånden. Vi er slet ikke ved at dreje nøglen om. Men det er klart, at det her scenarium ikke skal fortsætte mange måneder endnu. Vi er - som mange andre - afhængige af, at transfermarkedet åbner igen.
15
Lidt af hvert / Sv: Corona
Hvis jeg bliver ramt af Corona, skal jeg bestemt ikke nyde noget af at være testperson på et eller andet medikament. Jeg lever med mine odds på over 99% for at klare mig igennem. Hvem ved hvad mine odds er som forsøgskanin? Men jeg er selvfølgelig heller ikke i en udpræget risikogruppe.
Som @Winther skriver længere oppe, er det efterhånden (virker det som) længe siden de første historier om Klorokin som medicin frem. Jeg mener det kom fra Kina, hvor de havde haft succes med det.
Kan ikke huske om der har været linket til JP's artikel omkring den Franske læge Fransk strid om kontroversiel læge fortsætter - International

I det Danske sundhedsvæsen er man naturligt forsigtige og vil gerne have gennemtestet alt. Det er sikkert fint nok men hvis jeg var hårdt ramt af COVID-19, så var jeg frisk på at prøve et medikament man kender. Det er ikke nyopfundet men noget man bruger i anden henseende og dermed må man kende evt. bivirkninger. Indimellem virker udtalelserne lidt for firkantede og som om de kommer fra den perfekte verden - hvor man har tid til at undersøge tingene, uden det koster for mange menneskeliv. Det er ikke sikkert vi har tiden med os nu og derfor kan det undre, at man først vil være klar til at påbegynde den slags test om et par uger.

Jeg er stadig i tvivl om de Danske politikere agerer korrekt. Da de stoppede samfundet og fraveg anbefalingen fra WHO omkring test, test, test og atter test fik jeg min tvivl. Det lader til at virke med test i andre lande. Vi har et forholdsvist godt udviklet samfund og derfor lyder det mærkeligt vi ikke magter sådan en opgave. Måske har jeg bare for store forhåbninger til samfundet generelt men i alle andre henseender har vi et hav af læger, der formår at tage test af personer i alle henseender.
Test kan vel ikke være dyrt, set i forhold til hvor mange milliarder alt det andet koster?

Det bliver spændende hvordan udviklingen kommer til at forløbe men jeg håber man i løbet af 1-2 uger ender med at ændre strategi og teste personer i et væk - for så står man sikkert et sted, hvor dele af samfundet kan åbnes igen.
16
Kongelunden - nyt stadion / Sv: Flytte indlæg??
Prøvede lige at gå i ind i Rediger og slå Flyt dette emne til, men det endte bare i en helt ny tråd under Administration der hed noget med Flyttet emne.
Ja og ellers ude i højre under "Flere", her er der rediger, fjern, nyt emne, opdel, fjern godkendelse og rapporter indlæg men det virker heller ikke.

Forsøgte at indberette mit eget indlæg, for at se om det gav flere oplysninger men det var ikke umiddelbart løsningen.
17
Kongelunden - nyt stadion / Flytte indlæg??
Kan man ikke flytte indlæg fra en tråd til en anden?

Det fungerede fint på det gamle forum men her syntes jeg ikke funktionaliteten findes :o
18
Corona / Sv: Debat om Coronavirus
Jeg ved dog ikke lige hvorfor det her skulle gemme sig under Superligaen og ikke Corona, men det kan en moderator vel flytte rundt på.
Jeg kan desværre ikke - den mulighed er der ikke pt. og jeg skulle have undladt at kommentere på det. Beklager.

Inden vi nu vælter os rundt i politiske konspirationsteorier, kunne vi så ikke lige sætte os ind i hvordan et samfund fungerer? Uanset hvilken regering der havde siddet, ville det offentlige være den soleklare 1. prioritet da det er essentielt det fungerer under en national krise.
Den del er jeg nødt til at kommentere på. Selvfølgelig skal man sikre infrastrukturen først. I mit indlæg sigter jeg selvfølgelig ikke til dem i det offentlige der stadig arbejder og slet ikke dem der pt. arbejder i døgndrift for at holde samfundet kørende (læger, sygeplejersker, politi mv.).
19
Corona / Sv: Debat om Coronavirus
Det er alt for letkøbt en sammenligning det der - "lunsen" er perfekt serveret af tabloid-aviserne der skal have clicks på deres artikler og politikkerne hopper lige på den. Der stod i en artikel, at Bestseller pt. skal finde kr. 100 mio. hver dag - selvfølgelig er de nødt til at skære til.

Selvfølgelig er det det. Og jeg faldt så i.......
Må jeg henlede på det usympatiske i at firmaet det ene år efter det andet har tjent og tjent - og tjent penge på de her medarbejdere imens ejeren køber jord i udlandet og hælder penge i racerløb med firmaets navn i mente og tager så nu indtjeningen fra sine ansatte fordi der er et bump på vejen - som alle andre også har mødt. Lego, Pandora, Velux, Aarsleff og ISS har da ikke belønnet sine folk med fyresedler i samme grad som Bestseller.
Det er såmænd bare det jeg personligt finder - skal vi kalde det - trælst!!!!!

Fordi ejeren har lavet sponsorater, bør han ikke have muligheden for at tilpasse organisationen i krisetider og fordi han har tjent penge og investeret i jord, bør han ikke have muligheden for at tilpasse organisationen i krisetider. Her skal han "investere" et tre-cifret mio-beløb i et stort hul, indtil han evt. bliver tvunget til at lukke virksomheden fordi kassen er tom (der er ingen af os der ved hvor længe Corona vil påvirke tøjbranchen). Der er vel også blive betalt den krævede skat i DK og dermed skal vi glæde os over store overskud. Hvorfor risikere de sidste 4.000 ansatte i DK? Han ansætter forresten 200 i det andet selskab der hedder Nemlig.com som der er investeret store millionbeløb i de senere år og som ikke har haft overskud endnu.

For nuværende har regeringen formået at tilgodese de offentlige ansatte mest muligt (tilfældigvis når det er kernevælgerne) men pakkerne til erhvervslivet halter lidt - de er mest rettet mod industriproduktion (tilfældigvis også kernevælgere). Du kan f.eks. læse lidt om baggrunden i tøjbranchen her DK Company fyrer 125 medarbejdere - lukker alle butikker ned | TV MIDTVEST

Både Pandora og Lego har haft store fyringsrunder med xxx-antal medarbejdere de senere år, så der er vist ikke nogen hellige køer. De andre kender jeg ikke godt nok men formoder, at deres salg ikke er stoppet med 50-80 % fra den ene dag til den anden.
Pelle Dragsted er vejen frem, så det private produktionsapparat kan blive nationaliseret. Det går så godt andre steder i verdenen men så kan vi sikkert slippe for misundelsen, når vi alle blive lige fattige.
20
Corona / Sv: Debat om Coronavirus
Flere klubber har sendt administrativt personale - og andre ansatte-  hjem på kompensationsordningerne- inkl AGF hvor cirka 70 er sendt hjem.
Det handler om ansvarlighed og anstændighed og ikke at komme til at fremstå som Bestseller der med milliardoverskud efter milliardoverskud lige direkte fyrer 750...........
Det er alt for letkøbt en sammenligning det der - "lunsen" er perfekt serveret af tabloid-aviserne der skal have clicks på deres artikler og politikkerne hopper lige på den. Der stod i en artikel, at Bestseller pt. skal finde kr. 100 mio. hver dag - selvfølgelig er de nødt til at skære til.

Der kommer ikke til at gå længe, for vi vil se de første konkurser begynde i tøjbranchen og så kommer de formentlig i en lind strøm. Branchen er lagt ned og det bliver kun værre jo længere der er lukket - nogen af pakkerne kan trække pinen ud men de er ikke designet til de store koncerner.
21
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Man må formode at når det her rammer klubberne, rammer det også spillernes løn og sign-on fees (dog sikkert ikke meget helt i toppen.)
Ikke Superliga men FC Sion "fyrer" deres største stjerner ifølge EB  Fyrer ni stjerner: Nægtede at gå ned i løn – Ekstra Bladet Gad vide hvornår vi ser noget lignende i Skandinavien - der skal nok være klubber der er presset på økonomien.

Patjim er umiddelbart vurderet på transfermarkt til 3 mio. euro og det kan måske blive en indikation på hvad der ellers kommer til at ske i fodboldverdenen. Deres alternativ var at gå ned i løn men det vil de ikke. Der kommer sikkert et retsligt efterspil.
Der kan sikkert også være klubber som vil forsøge at tilpasse trupperne og komme af med "overflødige" spillere.
22
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Måske giver det nogle fordele når man er transferfri fordi klubberne er tvunget til at kigge mere efter de spillere, det er vel det Ankersen spekulerer lidt i, men det kan også ramme nogle klubber økonomisk som ellers havde været Aminis næste skridt op. En forlængelse på et halvt eller helt år kunne give lidt ro, hvis begge parter er indstillet på det.
Det kan også give PC andre muligheder for at tiltrække spillere. Hvis vi har økonomien i orden og muligheder for at agere, så kommer der måske nogen i klemme andre steder. I første omgang ligner det to "tunge" lønafgange i form af Amine og Ankersen - det bør give luft.

Men økonomien er svær at spå om pt. Vi har leveret et flot resultat men gad vide hvad det koster på bundlinjen, hvis vi bliver nødt til at slutte ligaen uden flere kampe.
23
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Der var lidt mere om at stilingen måske fastlåses Klubberne er uenige: Én mand kan ende med at udpege nedrykkere | Tipsbladet.dk

Citer
Én ting er alle i dansk fodbold enige om: Hvis det på nogen måde er muligt, skal sæsonen spilles færdig.

Ingen kan overskue alle konsekvenserne, hvis den ikke bliver det. Men dette står dog klart: I givet fald skal op- og nedrykkere findes et andet sted end på banen. Det sted bliver Peter Ebbesens skrivebord. Han er turneringschef i Divisionsforeningen.

På et videomøde i sidste uge fik klubberne i Superligaen og 1. division at vide, at planen er klar. Kan sæsonen ikke spilles færdig, fastfryser man den nuværende stilling. Silkeborg IF, Esbjerg fB og Hobro IK rykker ned fra Superligaen, og Hvidovre IF, Næstved BK og FC Roskilde rykker ud af 1. division.
Fin gennemgang af Tipsbladet og et læs værd.
24
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg har lidt svært ved at forstå en optimisme omkring en midlertidig forlængelse af Amini.

Det har jeg svært ved at forestille mig og kan ikke se de store interesser fra hans side. Hvis han har besluttet at karrieren skal være et nyt sted, så bør han vel have fokus på den nye klub og ikke et par evt. kampe for AGF.
Det tror jeg kommer an på hvor vi ligger i stillingen i det tilfælde.
Hvis vi ligger nummer tre med to runder igen der spilles i juli, så skulle det være besynderligt om ikke han havde lyst til at forsvare mulige bronzemedaljer og gøre arbejdet færdigt.
Ligger vi nummer 5 uden at kunne nå noget, så vil det være forståeligt hvis han siger farvel og tak.
Det vil da være en velkommen gestus overfor klubben men jeg tvivler på de store romantiske hjerter i den professionelle verden der er i dag. Med tanke på den hårde exit fra Randers (forståeligt), er jeg sikker på hans agent vil råde ham til den økonomisk mest fordelagtige aftale. Det vil formentlig ikke være, at forlænge i en måned med AGF og dermed ikke kunne tiltræde i en ny klub i god tid inden sæsonstart. Næste spørgsmål er om en evt. ny klub kan se fornuften i sådan en konstruktion - jeg ville som sportschef stille spørgsmålstegn ved det selvom det selvfølgelig viser engagement og loyalitet.

Jeg kunne godt se Amini forlænge - og ikke bare i en måned, men i et eller måske endda to år.

Den del tror jeg langt mere på og kan sagtens se ske men det har jeg nu under hele forløbet. Måske den nuværende situation sætter en bremse i de store sommerskifter og ekstra pres på klubbernes økonomi. Derfor er det måske bedre, at blive hvor man er men med gentleman-aftalen om et muligt skifte ved rette bud. Det private spiller selvfølgelig  også stærkt ind.

Ps: FIFPRO begynder at frygte for spillernes risiko for fyringer, da klubberne pt. mangler indtægter Frygter massefyringer – Ekstra Bladet
Det kan selvfølgelig også ske, at AGF er nødsaget til at ændre det kontraktforslag der ligger på bordet. Det anser jeg for mindre sandsynligt men hvis der sker noget drastisk, kommer PC selvfølgelig også til at se på hvad han ellers kan få for pengene. Der kan opstå gode muligheder, hvis man har penge på kistebunden og andre er nødt til at sælge ud.
25
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg har lidt svært ved at forstå en optimisme omkring en midlertidig forlængelse af Amini.

Det har jeg svært ved at forestille mig og kan ikke se de store interesser fra hans side. Hvis han har besluttet at karrieren skal være et nyt sted, så bør han vel have fokus på den nye klub og ikke et par evt. kampe for AGF. Umiddelbart giver det kun mening, hvis det på et overordnet niveau betyder at man forskyder sæsonerne alle steder men det lyder som en stor juridisk manøvre.
29
Corona / Sv: Debat om Coronavirus
et er såda kun godt, at der er mange smittede under 60 år. Bare de ikke smitter nogle ældre.
Helt enig, men i forhold til at begrænse smitten, er det jo ikke smart at lukke folk under 60 ud i verden igen, især ikke mænd i alderen 40-49, da de (vi!) statistisk set har størst risiko for at være smittebærere. Det er bare det jeg siger.
Det eneste jeg vil sige med sikkerhed ud fra den statistik, er at det er langt mere sandsynligt at mænd fra 40-49 er på afterski i Ischgl i uge 8-11... Det mit eget segment og kender en del der var på drengeture dernede (skulle selv have været i Tignes lige nu) - og har også hørt om et par stykker der er smittet. Så større er udbredelsen heller ikke, end at den slags underliggende faktorer kan spille en meget stor rolle i hvordan smitten i første omgang er udbredt herhjemme.

Baggrunden for de første smittede er mænd i alderen 40-49 år er helt klart, at de er det stærke segment der har været på udlandsrejser. De er blevet smittet i udlandet og har som sådan (formentlig) ikke den store fare ved selv at have sygdommen.

Grunden til vi lukker ned i DK, er at de som smittebærere nu kommer i kontakt med den svagere del af befolkningen som helst ikke skal smittes af COVID-19. Næste bølge af smittede bliver langt mere nuanceret og dermed vil flere være i fare for et hårdt sygdomsforløb.

Desværre er man også (næsten) stoppet med at teste og dermed kender vi ikke til omfanget af smittespredning. Syntes det er lidt mærkeligt, at vi ikke har mulighed for at teste rigtig mange personer men det er åbenbart sværere end jeg tror. I Sydkorea har de kørt politikken med test, test, test, test og mere test - de har tilsyneldende håndteret problemet på den måde og uden at lukke landet ned. Forhåbentlig virker vores metode og Italiens også - det vil være rart at se en kurve der knækker i Italien og efterfølgende i DK.

Edit: I Sydkorea kan de teste 15.000 om dagen og der er et par  skarpe punkter i denne artikel Corona: Åbenhed og massiv testing har hjulpet Sydkorea - Dagens Medicin

Citer
Men specielt på et punkt har Sydkorea tilsyneladende styr på: Case Fatality Rate. Antallet af dødsfald delt med antallet af bekræftede tilfælde.

I Italien ligger tallet på 6,64 procent, hvis man bruger tal udgivet af Protezione Civile, den myndighed, der håndterer krisesituationer i landet. I Sydkorea er det 0,84 procent, når man kigger på tal leveret af Korea Center for Disease Control and Prevention (KCDC).

Den sydkoreanske regering mener, at en af grundene til den lave rate blandt andet findes i deres aggressive testning.

»Sydkorea kan behandle op mod 15.000 diagnostiske test hver dag, og det samlede antal test har allerede nået 190.000,« siger Kim Gang-lip. Siden da er tallet steget, og per 12. marts ved  midnat ligger det på 234.998 ifølge KCDC.
30
Lidt af hvert / Sv: Corona
Lidt om misinformation i forbindelse med Corona Coronavirus er et nemt offer for falske nyheder - International
Citer
Italien, som er det europæiske land, hvor coronakrisen indtil videre har ramt allerhårdest, har også oplevet, hvordan spredningen af misinformation pludselig kan gå stærkt.

I forrige weekend slog en anonym hjertelæge alarm på de sociale medier med et opråb om, at de italienske læger nu måtte begynde at prioritere mellem, hvem der skulle leve, og hvem der skulle dø. Det forlød samtidig, at selv unge nu også havde brug for intensiv behandling, og at coronaepidemien er som en krig, hvor der ikke er respiratorer nok til alle.

Historien blev flittigt delt på det sociale medie Whatsapp og nåede at blive taget op af enkelte etablerede medier i Italien og af udenlandske medier, før overlægerne fra to af Milanos store sygehuse gik ud med et kraftigt dementi og en advarsel om at sprede falske nyheder.
Citer
»I WHO bekæmper vi ikke kun virussen, vi kæmper også mod trolde og konspirationsteorier, som underminerer vores svar (på krisen, red.),« udtalte han på en pressekonference
33
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
Det er dog ikke overraskende at han fastholder sin kendelse, han udstråler lidt nogle tegn på dyssocial personlighedsstruktur når han får en fløjte i hånden :/
Han er steppet lidt op med alderen - ser ud til han i første sæson kun gav 3 gule kort pr. kamp men nu er snittet over 4 Benjamin W.-Jantzen, all-time statistik - SuperStats
Dertil kommer, at han nu har husket at få det røde kort med til kamp og uddeler i denne sæson flere end han har gjort i de to forgående sæsoner. Det ser lidt mærkeligt ud - gad vide om det er en fejl.
35
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Er det et udtryk for de her tanker som fremkom for et par år siden?

https://www.dr.dk/ligetil/superliga-klubber-skal-tvinges-til-have-kvindehold
Citer
DBU's kvindekommission er en gruppe mennesker, der skal komme med forslag til, hvordan man styrker kvindefodbold i Danmark.

Kvindekommission foreslår i en ny rapport, at alle klubberne i Superligaen fremover skal have et elitehold for kvinder for at blive Superligaen.

Forslaget skal få fodboldklubberne til at prioritere kvinderne på lige fod med herrerne. Men Superliga-klubberne er skeptiske over for forslaget.
36
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Så klinger det vel også hult i historisk perspektiv som er det jeg skriver?
Er din kritik at man hidtil har spillet i Parken eller at man har ændret praksis? Jeg synes det er meget naturligt at man historisk har spillet den kamp i Parken uanfægtet at der er en klub der har haft hjemmebane der. FCK er blevet så sportsligt dominerende at det er fint at ændre praksis, men det tager også en smule fra kampen når den fx spilles i Esbjerg.

Men ja, det er klart det fremadrettet så skal være sådan og et nyt Århus Stadion må vel blive 'førstereserve' til Parken hvis kapaciteten er tæt på Brøndbys.
Jeg er imod at den er afviklet i Parken igennem så mange år men det er måske fordi jeg husker stadionturen i 1992:-) I samme ombæring har jeg nok heller ikke samme forkærlighed for Parken som andre og slet ikke at Fck skal forfordeles også på dette punkt. Principielt kunne jeg sagtens leve med en aftale eller lodtrækning mellem de to finalister - alternativt at de indgik en aftale med Parken, hvis de ønskede det.

Håber ikke det vil klinge hult fremadrettet men at man (endelig), vil gå væk fra at bruge Parken som fast spillested. Fodbold skal også spilles ude i landet - det behøver ikke alt sammen foregå i hovedstaden.37
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Gudhjælpemig det klinger hult, når mam tænker på historikken :o
Citer
  Da AGF samtidig stadig er med i årets turnering, vil der ikke blive tale om, at et finalehold skal spille på hjemmebane.  
Nå men fremadrettet skal der vel ikke spilles finaler i parken, hvis FCK er med i turneringen.
Som jeg opfattede det da man åbnede op for at afholde kampen andre steder, var en af begrundelserne netop at det ene hold ikke skulle have en hjemmebanefordel. Man kan risikere, at det bliver umuligt at overholde i en enkelt sæson hvis beslutningen skal tages inden semifinalerne og man ikke vil gå under kapaciteten på Esbjerg Stadion, men overordnet er det vel meget fint og åbner op for pokalfinaler i Århus selvom det ikke bliver med AGF. Jeg synes ikke det klinger hult: Parken er størst, det traditionelle nationalstadion og naturlige sted at spille finalen, og da også der vi helst ville spille, hvis ikke det kan blive i Århus. Det er desværre bare ikke en mulighed i år. Det er en ny regel man har indført at undgå hjemmebane, så det klinger vel først hult hvis man ikke overholder reglen når FCK er i en semifinale.
Så klinger det vel også hult i historisk perspektiv som er det jeg skriver?

Noget andet er fremadrettet og hvis man agerer efter, at man ikke vil give et hold hjemmebane. Vi må se hvad fremtiden bringer.
38
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Gudhjælpemig det klinger hult, når mam tænker på historikken :o
Citer
  Da AGF samtidig stadig er med i årets turnering, vil der ikke blive tale om, at et finalehold skal spille på hjemmebane.  
Nå men fremadrettet skal der vel ikke spilles finaler i parken, hvis FCK er med i turneringen.
40
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Silkeborg - AGF, Mandag d. 09.03.2020 kl. 19.00
Det bliver i hvert fald interessant at se, om David går all-in på en opstilling som i tirsdags. Kampen mod Randers bliver SÅ meget lettere, hvis vi vinder i aften.
Jeg håber igen til denne kamp, at vi “angriber” tabellen😎

Ved en sejr lukker vi næsten spillet om top 6 endegyldigt og vi kan forhåbentlig fokusere på FCK. Offensiv ja men har vi ikke truppen til det?
41
Lidt af hvert / Sv: Fodbold på tv
Du vil aldrig komme til kun at betale for lige nøjagtig det du har lyst til at se, det er ikke økonomisk rentabelt for en udbyder og slet i et lille land som Danmark med kun små 5,5 millioner mennesker.
Det kan godt være men måske det kan komme i en pakke jeg ønsker.

Jeg er stadig sur over der skal to pakker til for at se GF - måske det var muligt at komme ned på en?
42
Lidt af hvert / Sv: Fodbold på tv
Det bør være sådan, at der findes et produkt, som hedder "Superligafodbold". Noget man skulle kunne købe uden at få malware (reality) med i købet. Måske skulle EU gøre en indsats for sådan noget,
Helt enig👍 Kunne jeg nøjes med kunnet bestille superligabold gjorde jeg det. Har uendelig lidt brug for reality. Tv-selskaberne er pt overhalet af udviklingen og har stået lidt i stampe - vi er mange forbrugere der selv vælger til og er gået “næsten” væk fra flowtv. Det bliver en spændende udvikling i de kommende år, der går ikke lang tid før de store nye spillere byder ind på sportsmarkedet.
44
Lidt af hvert / Sv: Fodbold på tv
Havde Yousee så bare sat prisen på store og mellempakkerne tilsvarende ned (altså en voldsom prisreducering pga. manglende sport der nu ikke skal betales til), så var det da en anden sag. Men nu får kunderne jo bare endnu flere ligegyldige og uønskede kanaler og andet pjat til den samme pris, hvilket er hvor skoen trykker. Én ting er svinestregen og den barnlige opførsel, men hvorfor skal man stadig betale fuld pris når det meste af omkostningen er væk og produktet er stærkt forringet?
Du virker dybt indebrændt over det der er sket og som om det kun er Yousees fejl. Det er formentlig en sandhed med modifikationer og ekstremt svært kun at give en part skylden😉

Måske der var en stor prisstigning på bordet som Yousee ikke ville gå med til, da der i forvejen ville være stigende priser. 

Nu har jeg ikke set nogen pensionister gå hårdt til Yousee for de manglende sportskanaler men det lyder som om du kender nogen. Har heller ikke set nogen sige de ikke kan finde ud af blandselv men der skal nok være nogen.

Heldigvis er der i velfærdssamfundet god hjælp at hente. Hvis der ikke er familie der kan hjælpe og det står slemt til, så hjælper kommunen forhåbentlig. Alternativt står ældresagen klar med hjælp til IT i hjemmet  Mød andre nær dig - deltag i Ældre Sagens mange sociale arrangementer Håber det kan bruges.
45
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Det er interessant. Jeg var sikker på at Brøndby vil blive valgt, især hvis AGF kvalificerer sig (paradoksalt nok), ene og alene pga. kapaciteten. Ifølge Wikipedia kan Brøndby huse 26.000 med siddepladser på alle tribuner. Og 28.000 som det står til Superliga.
I min verden vil det være fuldstændig håbløst, at vælge et stadion på Sjælland i forhold til de klubber der stadig er med.

Der er kun 2 hold med som kan trække mange tilskuere, det er Aab og AGF - så er det bedre med et udsolgt Aarhus stadion end et "måske" udsolgt stadion på Sjælland. Det ene af holdene vil jo automatisk ikke komme i finalen og de resterende to trækker (traditionelt) knap så mange tilskuere.

Lige i den henseende, vil jeg anse mig selv for klimatosse - det vil være håbløst at flytte 20.000 tilskuere tværs over landet pga. en pokalfinale :-)
46
Kongelunden - nyt stadion / Sv: Stadion ønske-/drømme-tråden
Monster idé, men hvad med grundvandsniveauet? Bliver stadion oversvømmet?
Forslag: Grav stadion 15 meter ned og lav park over tribunerne | stiften.dk
Skal stadion være højere end det nuværende?

Jeg har hele tiden tænkt man burde bruge "skrænten over mod travbanen" til noget fornuftigt og der kan det give god mening. Troede blot ikke det var nødvendigt at grave stadion 15 meter ned, for at lave den del.

I det hele taget er det spændende, hvad der kommer til at ske og i hvilken retning arbejdet går samt hvilke muligheder der opstår. Eneste problem er, at den slags arbejde går for langsomt men tænk sig, hvis jeg skal opleve et rigtig fodboldstadion som hjemmebane for Agf.
47
Corona / Sv: Debat om Coronavirus
Hvordan kan der afholdes en Simple Minds koncert i Boxen for +10000 mennesker som jo er indendørs medens der ikke kan afvikles fodboldkampe udendørs? Jeg er noget på bar bund omkring dette - anbefalingerne burde være “ lov “.
Har de ikke 70.000 mennesker samlet ude i Boxen/messecenter Herning i denne weekend? Coronavirussen bider ikke ude i det vestjyske.......
48
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Håber han kommer hjem og får sit gennembrud her

Ex-AGF'er bomber internationalt i Brentford
Han fravalgte desværre AGF, da der ikke var udsigt til at talenterne kunne slå igennem på førsteholdet.

Alt er muligt men mon ikke han vedholder satset på Brentford - det kan selvfølgelig være han gror fast som så mange andre og har behov for en retur til DK, for at genstarte karrieren.

På den baggrund er det også vigtigt, at vise vi kan få spillere på 1-holdet og efterfølgende få dem solgt videre. Pt. er vort ry ikke i top men det kan et par kommende salg måske hjælpe på (f.eks. Bundu).
Simple Audio Video Embedder