Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - ramloser

4
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Stemninger vender. På Forum har der tidligere været  nervøsitet for, at for mange profiler vil blive solgt. Nu er der langt flere, der vil sende Højer, Anker, Amini og Bundu videre. Jeg håber selv på, at PC forlænger med mindst to af dem. Men han holder jo kortene tæt til kroppen.
5
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Nu bliver det sgu lidt nørdet, men reglerne for Premier League er i følge “Premier League handbook”

Citer
Available Minutes means the total number of minutes (excluding any periods(s) of injury or added time) played by the player’s club in its domestic league competition. For the avoidance of doubt, all minutes played by a club in competitions other than its domestic league competition are to be excluded.

Det må vel være antallet af minutter AGF har spillet i den hjemlige liga, og ikke antallet af minutter Bundu har spillet?

Citer
Reference Period means the twenty four (24) month period immediately preceding the date of the application for a Governing Body Endorsement unless the player is twenty one (21) or under at the time of the application for a Governing Body Endorsement when the reference period is reduced to the immediately preceding twelve (12) month period.

Referenceperioden er 2 år.

Citer
Required Percentage means:
• for National Associations ranked between 1 and 10 of the Aggregated FIFA World
Rankings, 30% and above;
• for National Associations ranked between 11 and 20 of the Aggregated FIFA World
Rankings, 45% and above;
• for National Associations ranked between 21 and 30 of the Aggregated FIFA World
Rankings, 60% and above; and
• for National Associations ranked between 31 and 50 of the Aggregated FIFA World
Rankings, 75% and above.

Danmark ligger nr. 13

Så umiddelbart behøver han ikke engang landskampe, han skal bare have spillet i en klub, der har spillet mindst 45% af deres minutter i de seneste 2 år i den bedste række, som jeg forstår det.

How does the work-permit process work for transfers?Som i Så mange andre temaer kan Brexit få betydning for engelsk fodbold. Hvis man allerede om en måned frigør sig fra EU reglerne, kan en mere restriktiv praksis indføres.
6
Generelt / Sv: AGFs egenkapital
Der er mange fine analyser i denne tråd. Et dunkelt punkt er dog, at en væsentlig del af den variable kapital ( spillerne) både er en omkostning og en potentiel indtægt (Den mulige transfersum). Derfor ikke sammenlignelig med regnskaber i virksomheder i andre brancher. Robert Skov er et godt eksempel på, at der genereres en væsentlig indtægt på den variable kapital
7
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg kan også huske at Randers som dømt til nedrykning sendte os ud i mørket på sidste spilledag.  Så at dømme SIF ude allerede nu, vil være meget farligt. De skal nu møde 3 tophold i træk, og mon ikke mindst et af dem undervurderer bundholdet. Forhåbentlig FCK.
8
Generelt / Sv: Q&A med Jan Schouby
Jeg har to spørgsmål.
1. AGF er inde i en positiv stime med 5 sejre i træk. Er det en ren tilfældighed eller har du et bud på en underliggende årsag?
2. Tror du, at tendensen fra netop afsluttede transfervindue med store udskiftninger i trupperne vil fortsætte? Hvad bliver konsekvensen, hvis det bliver normen at man udskifter alle spillere indenfor ca. 3 år ?
9
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
Den enkle forklaring er ofte den rigtige.. Vi har større bredde end længe set.  Desuden virker det som en trup i harmoni med positive indbyrdes relationer
 Der er ikke flere fribilletter og aĺle er klar over, at der er skarp konkurrence på alle pladser. Selv om den mest løbestærke flås ud efter 56 min. holder de andre niveau.  Jeg kan ikke få hænderne ned
10
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Jeg synes feks. at det er synd at traditions klubben ikke findes mere, det har de eftertrykkeligt smadret og det begræder jeg.
Har du lyst til at uddybe dén?
Jeg forstår ikke hvad du mener med, at de har smadret traditionsklubben. Altså i den tid jeg har været fuldblods AGF'er, har traditionen mest været nedrykninger, røde tal, uro på alle fronter og trænerfyringer. I min optik kan det ikke smadres hurtigt nok.
Men jeg ved godt, at AGF en gang for mange år siden, var en veldrevet fodboldklub, som dominerede i landets bedste række. Så kom kontraktfodbolden osv., og AGF var selvtilstrækkelig og reaktionær, og blev som en helt naturlig konsekvens sat af. Det er dét hul, op til nutiden, som Nielsen og PC er ved at lukke, som jeg ser det.

Som sagt: jeg er ikke stort begejstret for deres facon, især ikke JN's. Men resultaterne synes jeg ikke man skal kimse ad.
Hvis nogen smadrede klubben var det da den dedikerede, men inkompetente ledelse, som BSN stod for. Resultaterne taler for sig selv, såvel økonomisk som sportsligt. JN har udstukket en anden kurs, som I højere grad matcher tidens tendenser. Dem kan man så begræde, hvilket jeg i nogen grad selv gør. Jeg er også mere til det rene og uskyldige. Det finder man så i serieklubberne; men hvem gider serie 4, medmindre et kært familiemedlem spiller der?
16
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Til dem, der allerede nu bedømmer Eskelinen, vil jeg blot stilfærdigt sige: Det er da et spinkelt grundlag I bygger vurderingen på. Alle Clean Sheets med Backman på banen. En enkelt bommert og et par hæderlige indgreb i øvrigt. Jeg afventer stadig en mere stabil længerevarende periode. Ellers en fuldgod spiller ud -Stage- og to forrest på bænken dvs Guira og Sana. Resten af de solgte langt fra fast spilletid.  I stedet mindst 5, der presser sig på til startelleveren samt et par eksotiske ungersvende. I min bog et stort tital til PC
17
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
PC sagde også allerede på første arbejdsdag at vi fremover ville se danske, nordiske og engelsk talende spillere i truppen fremover. Holland er vel det nærmest man kommer et land i EU der minder om Norden.
Det betyder naturligvis en hel del, at de nye spillere forstår dansk eller engelsk. Bundu havde jo en del udfordringer og var reelt først integreret i truppen engang i løbet af 2018. OW virkede ikke helt fortrolig med engelsk. Fcm og FCN undgår dette ved at hente fra eget akademi.  Men for mange af de hold, der ligger omkring os i tabellen må der opstå sproglige problemer i fht til indkøbet af spillere fra nær og fjern. Ved standardsituationer har holdene et tegnsprog, men i åbent spil et st jo noget andet. Jeg husker for år tilbage en spiller, som havde svært ved at holde sin position som fløj. Til sidst brølede træneren: "Følg kridtstregen som en sporvogn ". I kan nok regne ud, hvilket øgenavn, denne spiller måtte slæbe rundt på.
18
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det er ekstremt svært at konkludere endeligt på vinduet. Hobro har laveste aktivitet (6 Ind 6 ud). Horsens i den anden ende med 11 Ind 13 ud.  Vi ligger faktisk kun lige over middel med 11 Ind 9 ud . Hvem er virkeligt forstærket?  Og hvem er bedst til at integrere mange.nye spillere? Her har vi dog 4, som allerede har vist superligaklasse. Men ellers synes jeg nok, at svaret blæser i vinden.
19
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det er ekstremt svært at konkludere endeligt på vinduet. Hobro har laveste aktivitet (6 Ind 6 ud). Horsens i den anden ende med 11 Ind 13 ud.  Vi ligger faktisk kun lige over middel med 11 Ind 9 ud . Hvem er virkeligt forstærket?  Og hvem er bedst til at integrere mange.nye spillere? Her har vi dog 4, som allerede har vist superligaklasse. Men ellers synes jeg nok, at svaret blæser i vinden.
20
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Enig i, at BIF er stærkt udfordret. Niels F. ser allerede slidt ud. Jeg tror ikke, at de er i top 6 ved vinterpausen, men så kommer der vel en mand med en papkasse. Ellers er det svært at vurdere, hvem der reelt er styrket efter diverse transfers. Klubberne har jo handlet mellem 7 og 13 spillere. Meget afhænger nu af, hvordan trænerne blander kortene med omkring 100 nye spillere i Suppen.
21
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Så er transfervinduet smækket i og vi kan begynde at spekulere eller fantasere om, hvem der har potentiale til top 6. Silkeborg, Lyngby, Hobro, Randers og Horsens ser ikke ud til at have styrket sig og får det svært. FCK og Fcm ser sikre ud. Så er der 7 tilbage til 4 pladser. Her ser jeg os som stærk kandidat ud fra udviklingen de seneste uger . OB  og AAB ser også stærke ud, så måske får Brøndby og FCN det svært i konkurrencen med Esbjerg?
22
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Så man kan godt - og med rette - gøre grin med Bendtners valg tidligere i livet, men jeg ser dette valg som det vel nok mest voksne han overhovedet kunne foretage, og jeg tror vi får en farlig Bendtner at se, når han kommer i form.
Eftersigende er det også ham selv der har presset på for skiftet og med en kun 4 måneder lang kontrakt er der virkelig pres på for at levere. Så tvivler også meget på, at der kommer en eneste historie om byture osv. Om han så kan nå at komme i ordentlig form er mere tvivlsomt.

Men kommer han i form er han med afstand den bedste angriber i ligaen.
Det virker som et underligt ægteskab. Den mest autoritære træner og en af de mest anarkistiske spillere. Der var også nogle, der troede, at Nicki Bille ville blive voksen, men de blev klogere. Jeg gætter på, at Bendtner får chancen som indskifter i et par kampe. Hvis han ikke leverer varen der, er han ude i kulden om 4 måneder. Næste stop måske Hobro i stedet for Kirkevold
23
Generelt / Sv: Hvor blev de af
I transfertråden har flere efterspurgt AJA. Han kommer dog ikketilbage til os, men er nu i OB
24
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det er på papiret en ganske fin forstærkning, vi har fået de seneste to vinduer.
Vi mangler naturligvis at se AG, Diks, og Gift i aktion, før vi kender deres niveau. Det bliver spændende at se, om den støŕre bredde betyder, at DN på nogle pladser vælger rotationsprincippet eller han fortsætter med 11 foretrukne, som stort set spiller hver gang, de kan. Det giver større mulighed for at vælge en opstilling, som er skræddersyet til modstanderen. David har tidligere stået for, at holdet skal spille sit eget spil, men mod Esbjerg valgte han jo at indrette kæderne på deres spillestil. Et rent 12-tal til PC for de seneste to døgns arbejde.  Han har næppe sovet ud over tiden i flyet.
25
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg vil tro at PC har en forkøbsaftale, det giver ikke mening at hente ham ind til en position hvor vi har 2 spillere, hvis ikke der var en mulighed for at kunne tilknytte ham permanent.

Med mindre man tænker Munksgaard og Anbo vil dække det godt ind om et år - måske efter Anbo har samlet spilletid et andet sted i mellemtiden.

Jeg har det lidt blandet med lejeaftale, men et tilstrækkeligt stort løft på en position hvor vi måske ikke er allerstærlest og hvor vi under alle omstændigheder mangler konkurrence, kan godt få det til at give mening. Jeg har det i øvrigt også sådan at jeg gerne ofrer et par kampe til talenterne hvis vi kan komme i top-6, det er altså vigtigt i den her sæson, men det er selvfølgelig en balancegang. Det bedste er dog hvis der er en forkøbsret og en realistisk mulighed for at holde på ham bagefter, frygten er at han skal bruge for megen tid på at komme tilbage fra sin skade og mentalt allerede er på vej et andet sted hen.
Det virker ret vildt. Hans CV indikerer naturligvis ikke, at vi kan købe ham om et år. Meningen må være, at han skal peake som en profil i SL i et år. Munksgaard må så bide tænderne sammen og håbe på at få pladsen tilbage, når Diks vender tilbage til Fiorentina.
26
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Vi kan vel snart konkludere på vinduet. Ud  er gået en uventet spiller, Stage, og en håndfuld forventede. Troede egentlig også at Ankersen, samt måske Højer og Amini var på vej videre. Men måske var der bare ikke de rigtige bud på dem. Ind er kommet 2 til startopstillingen, Links og NP. Det har dog vist sig, at Jon og Duncan er stærke kort til startelleveren. PM har fået konkurrence. Så samlet set er vi vel styrkede. Målmandsposten er  så en dark horse, men når det var umuligt at beholde Grbrara, er Eskelinen for mig at se en forstærkning  i fht. OW. Faktisk rigtig godt. Lidt underligt at DN ikke ville kommentere købet af Gift.  Er der lidt uro i kulissen? Jeg har på fornemmelsen, at DN gerne havde set andre typer indkøbt, men bygger det mest på DN's attitude.
28
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Anyway er det ret morsomt, at PC mere eller mindre har bekræftet at gå efter Rygaard og så tager man rumpetten på kobbelet af eksperter og hentet en Sydafrika er.
35
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Katastrofe-regnskab: Brøndby bløder – Ekstra Bladet

Hold da op. 63-73 mill kr i forventet underskud. Med det forbrug, skal de snart bruge en ny mæcen.
Det er vildt de kan blive ved men allligevel siger rygterne at de vil være agressive på transfermarkedet.

De forsøger tilsyneladende at lave det "hop", hvor man investerer i truppen for at få den med i toppen og derefter skal/bør man kunne leve af spillersalg mv. Problemet er at de skifter ledende personer oftere end vi gør i GF og der ingen tålmodighed er. Gad vide om det ikke er sidste skud med Carsten V. Jensen men spørgsmålet er hvor lang tid og hvor mange midler han får......

Gad vide hvor mange penge der historisk er skudt ind i BIF af Kasi-Jesper og Jan Bech?
Tja, de har jo en emission i omegnen af 100 mill. ca. hvert 3. år. Så længe investorerne ikke bliver umyndiggjort (deres arvinger kunne sikkert godt ønske det), fortsætter det vel. Det er jo ikke forbudt at smide penge i rendestenen, hvis man har nok af dem. På den anden side kunne DBU vel stille nogle krav om, at uanset emissioner må en klub max. have et fastsat underskud. Lidt mærkeligt at tænke på, at FC Roskilde var nær konkurs og måtte opgive fuldtidsprofessionalisme på grund af et minus på 3,5 mill.
37
Kamptråde / Sv: Kamptråd 19/20: Brøndby - AGF 25.08.2019 kl. 18.00
Vedr. NF. Jeg blev misforstået. Han står naturligvis ikke til fyring nu, men presset efter EL fiasko og en snitter hjemme mod os  bliver stort. Et par nederlag mere, så får han fans imod sig. Skader og fejlindkøb kan han ikke lastes, men vi ved , at snoren er kort på vestegnen, kortere end selv hos os.
Som vi spillede i anden halvleg ville de fleste hold komme i problemer. Kommentatorerne har travlt med at revse Brøndby, men jeg ser også resultatet som udtryk for vores styrke på dagen.
38
Kamptråde / Sv: Kamptråd 19/20: Brøndby - AGF 25.08.2019 kl. 18.00
Det er naturligvis nemt at udpege ophavsmanden til denne sejr. Vores anfører, som desværre har været meget skadet, men  er i top 3 i SL som forsvarsgeneral og indpisker. Og tænk - blot 3. kamp efter et halvt års pause. Ellers er Duncan for vild af en 19. årig, han satte jo sammen med Amini Brøndbys midtbane skakmat. Målene - ja, vi kunne nemt have scoret 5, men ok med 3 i Brøndby.  Og virkelig fedt at se Niels F. efter nederlaget - han tog det som en mand, men mon ikke sædet er varmt?
41
Kamptråde / Sv: Kamptråd 19/20: Brøndby - AGF 25.08.2019 kl. 18.00
Før sæsonstart proklamerede jeg, at hvis top 6 målet  skal opnås, er 8 pts efter 7 kampe det minimalt acceptable.  Jeg regnede ikke med points mod Brøndby. Men måske ligger der 1 eller 3 alligevel. Nøglen hertil er først og fremmest at Backman neutraliserer Wilczek. Dernæst præcision i indlæggene til NH eller PM. Før det tredje at Duncan og Amini får spillet sig fri af det pres, som de givetvis lægger på midtbanen. Bundu kan naturligvis sætte sine modstandere af, men her er spørgsmålet, om vores offensivspillere er hurtige nok til at komme i feltet. Jeg er behersket optimist, men realistisk set er procenterne 45 35 20 i deres favør. Håber på de 20.
42
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Vedrørende målmandsposten. Staffs 14 sæsoner som næsten urørlig på posten var et enestående tilfælde. De seneste 3 sæsoner har vi haft 4 inde over og det er så til gengæld uholdbart i længden. Så jeg håber, at William tager mindst 3 sæsoner, inden han prøver at nå en højere hylde.

Kampen mod Brøndby bliver vel sidste test af, om vi kan klare efterårssæsonen uden yderligere indkøb. Jeg håber, at PC har smækket døren i den anden vej. Det kan blive panisk, hvis fx Ankersen eller Amini skal erstattes i sidste øjeblik, inden vinduet smækker  i. Vi er nok en del klogere 3. september.
43
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Der er naturligvis stor forskel på situationen.for de klubber, der primært satser på at udvikle spillere fra ungdomsrækkerne eller et akademi og dem, der henter spillere udefra. Vi har ikke været specielt gode til at bruge egen avl. Sidste sæson var en undtagelse, bl. a på grund af skader, men de 4 ungersvende er jo ikke benyttet i år. Horsens satser på, at et par videoklip med Bo Henriksen kan tiltrække en halv snes beundrere af hans performance i hvert vindue. FCN har en velkendt og usympatisk fødekæde, hvor børn fra 12 års alderen får indoktrineret Hjulmands spillestil. Spændende, om Flemming P. kan fastholde konceptet. Som jeg ser det, hører  vi til de klubber, som hvert vindue er på jagt efter erstatninger for spillere, hvoraf flere knap nok har nået at finde vej fra midtbyen til stadion. Vi har ikke længere såkaldte kulturbærende profiler som Kure, Graulund og Jønsson, hvis dna var bygget af bogstaverne a, g og f. Backman er den eneste, der nærmer sig disse fortidskæmper. Til gengæld har vi fået en mere professionel forretningsgang, men det tiltrækker næppe mange romantikere. Og os, der har været fans i årtier må nødvendigvis være romantikere eller maschokister. Ellers var vi hensunket i dyb depression over de magre resultater.
44
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg savner lidt de gamle dage da Bent Wachmann, Stampe m.fl. spillede hele deres karierre i AGF. Eller da AaB fik to udlændinge og var nervøse for om de kunne falde til de kom jo fra København - Bo Elvar Jørgensen og Anders Sundstrup.

Men sådan er fodbold i dag på et par år kan hele holdet være skiftet.
Det værste er hykleriet, når en ny spiller bliver signet til en superligaklub- inkl os selv. Jeg glæder mig sådan til at komme til en storklub bla bla bla- og hele planen fra dag 1 er at komme videre dvs finde en, der giver en højere løn. Og klubberne er helt med på vognen med roser til den nyankomne, stor profil og bla bla bla
45
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg bøjer mig for de fundne eksempler fra andre klubbers startopstillinger. Hos os var eksemplet hele truppen, men alligevel ser det ud til, at gennemtræk er karakteristisk for hele ligaen. Det giver naturligvis en fordel til de pengestærke, men resten må uvægerligt svinge meget fra sæson til sæson, afhængigt af, om vinduet har givet reelle forstærkninger.
46
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg tror egentlig ikke vi er så ekstreme men det kræver nok en gennemgang.

Kan ikke huske hvor jeg faldt over det men op til kampen mod FCK blev der diskuteret lidt om startopstillinger.

Se evt. hvor mange Fck har tilbage og hvor mange vi har tilbage fra pokalfinalen AGF - FC København, Sydbank Pokalen 2015/2016 5/5-2016

Hvem har Fck tilbage i truppen - er det Peter Ankersen og vi har Backman.
Ja, når du går 4 år tilbage, så er der ikke mere end et par stykker pr. Hold som gengangere. Det er så hele ligaens problem.  Jeg gik kun to år tilbage og så er det de færreste klubber, der som os kun har 3  gengangere.
47
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Vi synes måske ikke vi har fået så meget som vi ønskede os, men det skyldes nok også det var 4 store profiler i Sana, YT, Grabara og Stage der rejste. Selvom vi ikke fik meget ud af YT og Sana kun fik halv spilletid i foråret.

Egentlig skal vi også regne med at 6 er gået fra mælketænder til voksne - og at vi har fået 4 nye mælketænder ind.
Lidt som når FCN ikke ser forstærket ud men bare hiver op fra U19.

Synes mest vi mangler en kreativ 10'er til at sætte spillet. Jakob Poulsen måske? Han kan så også dække ind som 6-8'er. Men naturligvis hellere en 5 års til et 21 årig supertalent af en 10'er.

IND:
Nicolai Poulsen (for Stage - to forskellige typer men okay)
Zach Duncan (for Guira - det er allerede et plus)
Jon Dagur Thorsteinsson (istedet for Sana/YT - anden type men et plus i effektivitet og arbejdsindsats - minus i kreativitet/sætte spillet)
Nicklas Helenius (for Riel og Mmaee - det er klart plus)
Alex Gersbach (hård konkurrence på vback)
William Eskelinen (for Grabara - store sko at efterfølge)

6 U19 der er gået fra mælketænder - reel A-trup:
Hausner, Anbo, Thøgersen, Hvidt, AA og TK er gået fra mælketænder

Til fremtiden (mange af vores U19 fik dog tid sidste år Anbo, Hvidt, TK, Hausner, Thøger, AA)
Daniel Gadegaard Andersen (egne rækker) og 3 andre U19-talenter der træner med.

UD:

2 kæmpe profiler
Kamil Grabara
Jens Stage

2 bredde-spillere i foråret
Sana (7 x start i foret og mange gode indhop) med 4 mål og 3 ass
Guira (11 kampe: 2 x 90, 3 x ca 45 min, 2 x ca 25 min og 4 x ca. 10 min)

5 som vi stort set ikke brugte i foråret
Youssef Toutouh (fik kun svarende til knap 6 kampe inkl. efteråret 1 må og 1 ass)
Oscar Whalley
Magnus Kaastrup
Ryan Mmaee
André Riel

Hvis vi skal vurdere kontinuiteten, som mange indlæg har kredset om, bør vi nok tage 3-4 vinduer med i betragtning:
IND vinter 2018/19
Munksgaard
Tingager
Mortensen
(Grabara må her i parentes)
Sommer 2018
Whalley (Solgt igen)
To lejesvende som er ude igen (Mysak, Mmaee)
Vinter 2017/18
Sverrisson (fra lejemål, solgt videre)
Pusic (Solgt videre)
Højer
Sommer 2017:
Hausner
Thøgersen
Kanstrup (blev hurtigt skibet af)
Ankersen
F. Møller (bed sig aldrig rigtig fast, overhalet af Højer)
Guira (Sogt)
Sana (Solgt)
Riel (Solgt)- kan vel betegnes som en af de største fiaskoer i nyere tid)

Solgt eller karrierestop:
 vinter 2018/19
Mysak, Sverrisson, Kanstrup, G. Mogensen (uprøvet), Mikanovic, Gribenco, Spelmann
Sommer 2018:
Rask, AJA, DAP, Staff, Zacho, Mads Boe (reelt uprøvet), Pusic, Møller, Jovanovic, Junker
Vinter 2017/18:
M. Duncan
Sommer 2017:
Stephan P. , Ikonomidis, Buur, Thomas Juel, Danny O., Bjarnasson, Christensen, Hagelskjær, Khodzhaniazov

I truppen er Bundu, Amini og Backman signet før 2017. Men det er vel også store profiler, som ikke "bare" sættes på porten? Ellers kan I hver især vurdere, om disse udskiftninger er forventelige, en konsekvens af skuffende resultater, en oprydning efter Glenn (og Wiggo) eller et udtryk for fejlagtig  transferstrategi. Under alle omstændigheder er det en af de største "udluftninger" blandt de 14 nuværende superligaklubber.

48
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg må indrømme, at jeg overhovedet ikke forstår mange af de ovenstående indlæg. Stort set alle er enige om, at kontinuitet og bredde er vigtigt for os, men så snart et par af profilerne ikke helt spiller op til niveau så skal de sælges? Det fatter jeg intet af.
 
Jeg har ikke set nogen skrive, at vi skal sælge profiler fordi de ikke spiller op til niveau?
Du citerede selv Ramloser længere oppe som mente at Amini og Ankersen skulle"raus" og Anra vil også sælge dem. Det var bare lige de to jeg faldt over, men der er flere med den holdning (ved godt du har et mere nuanceret syn på det).
Jeg har aldrig sagt at de nævnte skulle raus . Tværtimod skrev jeg, at det er meningsløst at ønske deres afgang med alle de udskiftninger, der er foretaget.
49
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg er fuldstændig enig Ankersen, Amini og Højer er helt sikkert færdige i AGF, det har overhovedet ikke været godt nok her i opstarten, så Raus med dem!

Derudover mener jeg heller ikke Frederik Tingager, Mustapha Bundu, Alexander Munksgaard og Patrick Mortensen har vist at de passer ind i den 3-4-3 som man ønsker at kunne spille, så farvel til dem også!!

Desuden må David Nielsen være Dead man walking, det kan ikke passe at han ikke har fået det til at lykkes endnu, og han har altså fået chancen!!!

Så kan vi få nogle nye spillere ind som helt sikker kan bringe AGF i top 6 lige om lidt, hvis bare vi også får en ny træner med en ny spillestil.


Men med en lidt mere seriøs tone, så er alle enige om at FCK er i en opbygningsfase fordi de har skiftet målmand, højreback, centerback og midtbanespiller. 4 spillere gør at relationerne ikke er på plads endnu, derfor er det acceptabelt at man ikke leverer på et højt niveau i denne sæson.

I AGF sker dette i hvert eneste transfervindue, fordi man konstant er utilfreds med de spillere man har, så AGF er altid i en genopbygningsfase og man kan derfor ikke forvente at spillerne nogensinde kommer til at vise deres reelle niveau. I kampen i går var Eskelinen, Duncan, Thorsteinsson og Helenius helt nye, mens Tingager, Munksgaard og Mortensen har været i klubben i et halvt år.

Et godt eksempel på betydningen af relationer for et hold, viste sig i kampen i går efter ca 20 minutters spil, Ankersen krydsede ind fra venstrekanten, og rullede bolden under foden i blinde bagud til Højer, som sendte bolden videre ind i feltet til en helt fri Thorsteinsson. (Hvis altså blot Thorsteinsson havde lavet det rigtige løb). Ankersen og Højer bliver bedre af at have spillet sammen i længere tid, og kender nu hinanden indgående, det bliver endda kun bedre og bedre fra nu af. Thorsteinsson bliver også rigtigt god om et år når han er spillet ind, men til den tid er Amini, Ankersen og Højer ikke i klubben længere og så kan man starte genopbygningen op igen :-(

Forlæng med Ankersen, Amini og Højer, hvis der er reelle ambitioner om top 6, og man ikke er mere interesseret i at lave en masse (hovedløse) transfers i stedet. Det virker som om PC har fået Brian Steen Nielsen syge, og vil skifte ud i truppen konstant og dette er efter min opfattelse den primære årsag til at man stort set aldrig indfrier forventningerne i AGF. De få gange AGF er endt i toppen, er fordi man har holdt fast i truppen og udskiftningerne var minimale!
En smule sarkasme er godt for forståelsen. Nu er Stage, Sana, Guira og en lille håndfuld marginalspillere væk. Det vil da være tosset at skibe 3 af de mest erfarne af sted, med mindre de selv brænder for noget andet. En erstatning for Bror B. ser jeg gerne. Ellers må en back up for Munksgaard være oplagt.
Simple Audio Video Embedder