Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Martinstranger

2
Generelt / Sv: Talentarbejdet i AGF
JP omkring talenterne »De unge skal være vilde efter at spille, men de skal også kende deres...

Citer
»De unge har altid muligheden for at byde sig til, når en ny halvsæson går i gang, og der er altid enkelte, der gør det. Det er også sket nu. Benjamin Hvidt har spillet meget, og Kasper Lunding har igen grebet chancen. Også Mikkel Lassen og Albert Grønbæk har gjort det godt i opstarten. De to sidstnævnte skal bruge foråret på at blive integreret og blive klar rent fysisk, så de er parate til sommer,« siger Lars Friis, der er såkaldt transitionstræner i AGF, bindeled fra superligastaben til klubbens ungdomstrænere.
Citer
I AGF er samtlige unge talenter udstyret med individuelle udviklingsplaner, der både handler om aspekter i deres spil på banen, men også om deres fysiske udvikling.
»De unge skal selv sørge for at være opmærksomme på, at de bliver dygtige nok. Alle de unge virker ærgerrige, men de får ikke det hele serveret. De skal selv tage ansvar for deres udvikling. Uden for banen sidder vi og gennemgår mentale aspekter. Vi har psykologer og coaches tilknyttet. Mange er begyndt at selvtræne meget mere. De er nysgerrige,« roser Lars Friis.
3
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Spillerne om kampen og Horsens seneste nederlag AGF-back: »Så stort et nederlag gør det bestemt ikke nemmere for os« - AGF -...

Citer
Casper Højer Nielsen, AGF’s venstre back, er ikke i tvivl.

»Jeg synes, at det er en stor ulempe for os, at AC Horsens tabte 0-6 mod FC Nordsjælland. Vi møder et AC Horsens-hold, der er toptændt. Jeg kender Bo Henriksen (træner i AC Horsens, red.), og jeg ved, at han vil prøve at bygge spillerne op og fortælle dem, hvor gode, de er. Han kan give dem ild i øjnene,« mener han og tilføjer:
4
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Jeg håber egentligt også, at AGF forholder sig lidt afventende, som de også gjorde med succes i efterårets hjemmekamp mod Horsens.
Jeg tænker lidt det samme - vi kan godt bruge 1 point og har ikke et behov for at jagte 3 point - derfor kan vi spille afventende (siger den lille djævel på skulderen, der hvisker mig ind i øret, at det her drejer sig om GF med 20 års elendighed).

Men 3 point kan lette gevaldigt på presset - så mon ikke vi går skarpt efter det som kampen skrider frem:-)
5
Generelt / Sv: AGF i top 6 - matematisk sikring+opfølgning.
Hvis AaB eller Randers vinder (AaB over BIF lige nu, eller RFC i den udskudte), så har 6.pladsen 34 point for 22 kampe = 1,55 point i snit!! = 26 kampe krav på 40 point og måske endda 41!

Det er sgu lidt vildt.

Det er vildt at det bliver ved selvom vi længe har diskuteret om færre kunne gøre det.

Har sagt det før - vi kan bare vinde de næste to kampe og så har vi lukket vores. Det kan passende være overstået på fredag for vores vedkommende:-)

Men men men.... hold op det svinger i den her liga. Det er ikke nemt at blive klog på.
6
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
ALTID uafgjort mellem to konkurrenter med mindre der er et tydeligt win/loose-scenarie hvor AGF kan drage stor fordel af at den ene part vinder. Der skal tages point ud for at vores point bliver mere og mere værd.
Jamen så er vi på uafgjort igen :-)

Aab var helt ovenpå for 5 minutter siden og førte 2-0 men nu står der 2-2. 4 mål på 18 minutter er ikke helt skidt underholdning men nu må de hellere stoppe med målene.
7
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg synes det kribler noget for at komme i gang med foråret, men det bliver interessant at se stillingen efter i dag hvor vi jo så har to kampe i hånden ift resten (en ift Randers og Horsens.) SønderjyskE kunne desværre ikke holde hjem og tage noget i Farum, men 0-0 i Randers var fint og vi er tæt på at kunne afskrive OB som et af de hold der stadig kan overhale os i grundspillet. Resten ser ud til at blive fortættet, men vi kan stadig ligge nummer tre på trods af at vi ikke har spillet i foråret, det må siges at være imponerende i sig selv.
Ja det er imponerende.

Hvad skal vi egentlig håbe på i AAB vs. BIF. På den ene side må BIF helst ikke komme tættere på og på den anden side var det rart hvis Aab kunne blive hvor de var. Nå men det må være en klassisk uafgjort er altid et godt resultat - så skal vi bare selv vinde.
8
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Der bliver ofte diskuteret div. udlejninger i debatten omkring AGF.

Jeg har svært ved at huske succesfulde udlejninger fra klubben - kan I hjælpe? Som jeg husker det, har det mest været spillere man ville af med eller var tæt på at opgive. Derudover har det oftest ikke været til de omkringliggende klubber eller?
9
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
Jeg må erkende at jeg bliver overrasket, hvis vi pludselig har en på landsholdet der spiller for Barcelona i dette forår :o

Journalist: Nu er Braithwaites agent i Barcelona – Ekstra Bladet

Det skal dog siges,  at jeg ikke har set ham spille i Spanien.
Det er sku godt gået af Brathwaite - stort tillykke til ham.

Han får chancen for at spille på højeste niveau og de allerbedste spillere - håber han får puttet mange i kassen og Messi servicerer ham perfekt. Samtidig har han formentlig sikret sig pensionen.

En kæmpe byrde tynger Martin Braithwaite - Sport

Citer
Og hvad så med byrden om at skulle efterfølge Allan Simonsen og Michael Laudrup?

»Jeg er min egen spiller. Jeg tænker ikke så meget på, hvem der har været her før. Det er nogle fantastiske spillere og legender i Danmark, som jeg har set op til, og jeg er stolt over, at jeg skal være den næste dansker her.«

Og hvad så med de ni trin op mod et fyldt stadion?

»Jeg spillede her for et par uger siden, og da sagde jeg til mig selv; prøv at tænk, hvis jeg går ind på banen her, og det er mit stadion og mine fans. Nu skal jeg så gøre det.«
10
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Det er desværre ikke noget super resultat for os i Farum i aften. Vi kan håbe, at Horsens bare er meget dårlige, men vi må forvente at se en trodsreaktion fra dem på mandag, lidt som det skete i sæsonstarten, hvor de også tabte stort til FCN i 1. runde, men kom helt forandret på banen til 2. runde og vandt stort (godt nok mod Silbeborg). Lad det ikke blive en sovepude for os.
 
Horsens skal ikke risikere en snitter mere og derfor tror jeg de får et meget defensivt udgangspunkt - det har vi før haft problemer med at dirke op. Det skal nok være de små letbenede spillere med stor teknik som skal dirke det op - samtidig skal vi håbe på en god bane:-)
14
Generelt / Sv: Ny stemningsboykot fra SFA/Nysir
Det er en meget tænkt situation. Og skulle han løbe tværs over banen, uden at opdage noget, tror jeg nu han ville smile af det.

Men da David plejer at gøre det i forbindelse med opvarmningen (mod slutningen). Bør det ikke skabe nogle problemer, da vi jo opfordre til at støtte under opvarmningen.
Og gå ned når AGF-spillerne forlader banen/opvarmningen, for så at blive væk fra indløb t.o.m. 8. minut.

Men jeg har forstået budskabet.

Jeg håber dog også I kan se problematikken, i at fortælle "alle hemmelighederne", da AGF jo både er med - og modspiller i det her, som jeg har prøvet at beskrive.
Ved godt det ikke er rigtigt hemmeligt, for så skrev jeg det jo ikke her, men alligevel et skridt til at sende en mail til JN eller andre i klubben.

Jeg tror dog heller ikke I skal undervurdere hvor meget nogle af vores spillere, rent faktisk kender til hvad vi laver. Det er ikke sådan det er en helt anden verden, og at de er helt uforstående eller uvidende om hvad der foregår i kulissen.
Jeg kunne ellers godt se det sjove i sådan et show - hvis altså David var med på den.

Det kunne han godt være typen på og det ville sgu se sjovt ud på tv. Men måske han lige skulle cleare den med JN først og vurdere om de virkelig gerne vil af med mandagskampene:-)
15
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Hvis ellers man stadig er i tvivl, så er BIFs i øvrigt helt fortjente sejr over OB bevis nummer 5000 at det eneste som er givet i Superligaen, er at intet er givet.

"Vores" top 6 er på ingen måde sikker.
Nej - det er den desværre ikke og der skal ikke meget til at ændre kampene.

OB vs. BIF virkede noget hæmmet af vejret. Det var mere tjubang-fodbold end det var poleret - det har selvfølgelig også sin charme og der var "gang i den". BIF stillede med flere danske spillere end længe set - så det kan være de mener det denne gang.
EFB vs. FCK var også præget af vejret og igen er der ikke noget der er givet. EFB trak en sejr i en ellers elendig sæson - gad vide om de virkelig har fået hentet de rigtige spillere.

Har ikke set de andre kampe - har Glen fået styr på Sønderjyske eller?

Gad vide hvornår vi kan forvente at spille en udsat kamp - vi kan måske risikere, at en kamp mod Randers skal afgøre om vi kommer med i top 6? Det vil placere et vist pres på os fans - jeg håber ikke spillerne vil tage det på samme måde.
17
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Både Amini og Bundu gør og siger alt det rigtige, der ingen døre lukker, men som for begges vedkommende er der nu ikke meget, som taler for en forlængelse.

Begge ved godt formnedgang eller skader, kan ødelægge et skifte til udlandet derfor de diplomatisk og venlige udtalelser.
Problemet er jo også, at de ikke bare er to sorgløse unge mænd, som følger deres hjerte. Fodboldspillere i dag er mandsopdækket af agenter, som varetager ikke bare spillernes men i høj grad også deres egne interesser. Og agenterne vil selvfølgelig gerne handle deres spillere og score nogle procenter på det. Så de vil til enhver tid anbefale deres spillere at skifte/ikke at forlænge deres kontrakter.
Amini kan vel sagtens have indgået en aftale med FCM men AGF har haft en interesse i at beholde ham i foråret. På den baggrund kan man have aftalt, at vi holder det internt og ikke laver en scene som med NP.
På den anden side, så ville Steinlein/Ankersen vel ikke kunne holde mund, hvis de kunne prikke lidt til GF og få noget af den opmærksomhed som de er misundelige på. Så måske ikke realistisk alligevel.
18
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
Vi har ikke store problemer i DK - det er ligefrem breaking news på EB Superliga-kamp udsat – Ekstra Bladet

Superliga skriver lidt mere om begrundelsen
Citer
Dagens kamp mellem @AGFFodbold og @Randers_FC er udsat, da baneejeren ved inspektion idag kl 10 vurderer, at banen er sumpet og vil blive ødelagt i en lang periode, hvis der spilles. En ny spilledato forventes meldt ud løbet af den kommende uge.#SLDK #agfrfc #ditholdvoresliga
19
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Der er flere artikler på JP - her er det DN og Batman AGF-træner før lokalopgør: Det vigtigste forår i AGF’s historie - AGF - Aarhus

Citer
Målsætningen handler stadig om at ende i topseks. Men det er vigtigt at forstå, at bare fordi det lige nu ser vældig godt ud, er det ikke ensbetydende med, at alting ikke pludselig kan blive vendt op og ned efter kun to runder. Hvis man bruger et pointforspring som en sutteklud? Ja, så inden man når at tage den klud ud af munden, er de andre hold i topseks pludselig oppe på siden af én i tabellen,«
20
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Daniel Dalgaard om at være AGF-fan i de sidste mange år - hold op jeg kender følelsesregistret.

»Af en eller anden grund har jeg aldrig kunnet opgive mit forhold til den...

Citer
Og inde i mig sidder der da også en sur, forfrossen mand i den kolde vind på øverste række af sektion C. Han er gennemsyret af nederlagsfølelse og forsøger hele tiden at spolere optimismen. Det ender galt, siger han. De lader Bundu gå for en tyver i vinterpausen. Amini slår nogen ned til julefrokosten og bliver fyret. Casper Højer bliver filmet, mens han sniffer kokain på et diskotekstoilet i midtbyen. Backman får åbent kraniebrud til træning. Jacob og David Nielsen kommer i korporligt slagsmål om ejerskabet til efternavnet. Og så videre. Og. Så. Videre. Men han er kun en lille bitter mand, og så højt taler han heller ikke. Og grunden til det er, at AGF endelig er begyndt at minde mere om et almindeligt fodboldhold end en lukket afdeling, der er løbet tør for medicin.
Citer
Men fra det helt forfærdelige forår i 2014, hvorefter Wieghorst overtog og førte os op i Superligaen igen, og til nu, synes jeg godt, at man kan tegne en opadgående kurve i forhold til den sikkerhed, hvormed der er taget beslutninger i klubben, både hvad angår det kommercielle, spillerkøb og -salg, det spillemæssige og på trænersiden.
21
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
1. William Eskelinen / 3. Niklas Backman / 5. Frederik Tingager / 6. Nicolai Poulsen / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 9. Patrick Mortensen / 11. Gift Links / 13. Alexander Munksgaard / 15. Nicklas Helenius / 16. Casper Højer Nielsen / 19. Mustapha Bundu / 22. Benjamin Hvidt / 29. Bror Blume / 31. Kasper T. Kristensen / 34. Kevin Diks / 35. Kasper Lunding / 37. Sebastian Hausner.
Truppen til dagens lokalopgør - AGF Fodbold

David foretrækker næsten samme trup som mod FCM - ud er gledet Duncan pga. karantæne og ind med NP. Spændende hvordan startelleveren bliver.
22
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
PC om transferstrategi i klubben og de muligheder der er nu Efter to års arbejde: Pludselig begynder AGF at kunne sælge spillere for...

Tror jeg havde misset den artikel - den er faktisk en god opsummering af de formodninger, vi har diskuteret herinde.

Citer
Pludselig begynder man at sælge spillere på et vist niveau, så når der kommer en større klub og vil have dine bedste spillere, siger man: ”Ja, ja, det er fint nok, men der skal betales. Fordi vores spillere har kvalitet.” Det tager tid, før markedet anerkender det. På det område har vi flyttet os støt de seneste par år. Det er det, vi vil som klub. Alle afgørelser foretages nu med is i maven,« siger Peter Christiansen.
Citer
Det er ikke tilfældigt, at en spiller får en kontrakt på tre eller fem år. Det skal passe ind i vores langsigtede planer. Det har taget i hvert fald to år at få lagt den rigtige linje, så vi nu har de spillere, vi gerne vil have,« forklarer Peter Christiansen.
23
Lidt af hvert / Sv: Fodbold på tv
Og så er det til stadighed en skandale at viasat og discovery stadig slipper afsted med at dele superligaen imellem sig uden at man kan vælge hvilken udbyder man ønsker. Man er tvunget til at have begge to hvis man vil se alle AGFs kampe, og det er rent ud sagt afpresning i min optik. Der er monopol på den enkelte AGF_kamp.
Ja - venter stadig på jeg "blot" kan købe AGF's kampe men det kommer nok aldrig. De vil pakke det ind i noget andet, så de kan tage en højere pris. Så vidt jeg har forstået, er det pt. politisk bestemt og vi er så uheldige tit at blive valgt som "skiftehold".
24
Lidt af hvert / Sv: Fodbold på tv
Jeg mener godt man kan se det forskudt på Dplay, men er ikke 100%. Jeg VED man kan på Eurosport. Dplay er valgt fra af mig pga. deres enorme reklame-show. Når du åbner kampen, SKAL du igennem en reklame(el 2-husker det ikke). Hvis du går ud til hovedsiden og tilbage til kampen igen, skal du igennem endnu en reklame. Derudover er deres player experience uhyggelig dårlig, ifht eks. Viaplay(og til dels eurosport). Det gør sig især gældene hvis du streamer fra deres app på en ipad eller tlf. jeg vil fraråde Dplay, også selvom det er en del billigere. Deres interface er også urimelig elendigt.
Tak - super input👍

Dine punkter er noget mere væsentlige end prisforskellen. Hader at vente på reklamer og det går slet ikke på noget jeg betaler for - sæt nu kampen er igang😱. Derudover er jeg stærk modstander af apps der ikke virker ordentligt eller er gennemtænkt.
Undrede mig blot over de kun skrev live-kanaler og ikke om on-demand.

Men det kan være det skal testes i morgen aften.
25
Lidt af hvert / Sv: Fodbold på tv
Lige nu kan man få D-play for 99kr/md (koster normalt 179kr/md med sportsdelen)
Har du erfaring med Dplay vs. eurosport? https://auth.dplay.dk/products

Der er pt. 14 dages gratis prøveperiode på Dplay og det dækker jo lige kampen i morgen men regner nu med turen går til stadion. Af ren nysgerrighed - viser de kun live eller kan man afspille fra arkiv efterfølgende? Sæt nu man er nødt til at se den forskudt:-)

Er kampen i morgen ikke den eneste kamp på Dplay inden slutspillet?
26
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
Riis drømmer om en startplads for Randes - det var ham der scorede det første mål i deres 2-0 sejr i juni Selvtillidsfyldt Randers-angriber: Vi skal nok give AGF kamp til stregen |...
Jeg troede først at de refererede til en ligegyldig træningskamp, når de skrev om en kamp i juni, men det må vel være det seneste opgør i oktober der er tale om, hvis Riis ganske rigtig scorede 1-0 målet (på en dødbold, hvor vi var 10 mand på banen efter Tingagers skade).
Du har ret - jeg studsede også over juni men tjekkede ikke Tipsbladets oplysninger. Men det var Randers FC - AGF, Superligaen Grundspil 2019/2020 6/10-2019
27
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Vi skal nok håbe, at Brentfor ikke rykker op i Premier League Dansk succes i England har skabt drømme – også i Superligaen - Sport

Citer
Hjælp til FCM?

»Når man har en ejer, der får en bedre økonomi ved at være i Premier League, så gør det måske, at han er klar til at tage nogle større risici med nogle investeringer i FC Midtjylland,« siger Brentford-sportsdirektør Rasmus Ankersen, der også er formand for FC Midtjylland.
30
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Esbjergs sejr over Fck var den første (lille) overraskelse her i åbningsrunden.

Kommer der flere? Sidder og kigger på lidt odds og overvejer om der kan laves lidt mere sjov her i første runde.

Parentes angiver sidste 10 opgør:

OB-Bif sejr til odds 3,85 (2-3-5)
Sønderjyske-Hobro sejr til odds 4  eller uafgjort til 3,85 (3-4-3)
Silkeborg - Aab, hvor SIF står til odds 4, 85 (4-2-4)
Fcm-Lyngby hvor Lyngby står til odds 12 eller uafgjort til odds 6 (3-4-3)
Agf-Randers sejr til odds 4,15 eller uafgjort til 3,6 burde være oplagt selvom hjertet siger hjemmesejr til 1,95 (0-4-6)

Sidst men ikke mindst
31
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
Riis drømmer om en startplads for Randes - det var ham der scorede det første mål i deres 2-0 sejr i juni Selvtillidsfyldt Randers-angriber: Vi skal nok give AGF kamp til stregen |...

Højer mener Randers er svære at spille mod AGF-back: Randers FC er svære at spille imod | Tipsbladet.dk

PM siger de ikke har brugt tid på Randers og vi slet ikke er i mål endnu AGF-profilens dom: Vi har overhovedet ikke brugt tid på Randers | Tipsbladet.dk

Jeg er godt nok spændt på hvilken opstilling DN vælger. Var banen helt i orden, ville jeg have foretrukket "det lette kavalleri" som ikke vil tage fighten op men det er nok ikke realistisk på en dårlig bane. Frygter det bliver en "krigerkamp" på deres præmisser mere end vores.

AGF håber at runde 10.000 tilskuere Ny premiere-rekord på søndag? - AGF Fodbold
33
Generelt / Sv: Optimismebarometer quiz forår 2020
Hvad siger @Diobocca  er det for sent her i foråret? Det er ihvertfald oppe over:-)

Er ellers sikker på optimismen ville blæse i vejret og i et hidtil uhørt tryk. Der er næsten ingen grænser for hvad vi kan nå for øjeblikket.

Et par hints til spørgsmål
Spoiler (klik for at vise/skjule)
  • Trejdepladsen er mindst selvskreven - men ender vi 2, 1 eller tager vi the double (spørgsmålet glider ud, hvis det utænkelige skulle ske, at vi må nøjes med 3 pladsen)
  • Vi behøver ikke længere hente spillere til startelleveren - hvor mange talenter henter vi hos konkurrenterne i top 6. 1-2, 3-4 eller kan vi nå på plus 5
  • Vore talenter slår alle til og det er utænkeligt vi sælger en, til et beløb der ikke er et to-ciftet millionbeløb. Hvad sælger vi spillere for i slutningen af denne sæson. 10-40 mio., 41-60 mio. eller +61 mio.

Sorry men kunne ikke lade være. Græsset er grønnere end længe set (selvom banen er ringe) og vi ser ud til at gå i den rigtige retning. Det kan blive stort:-) Det er sørgeligt hvis optimismebarometerquizzen ikke løber af stablen.
34
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Mhs. til FCN har de seneste 10 års historik vist, at deres naturlige leje er over vores, gad vide hvad de har solgt af spillere i den periode og hvor mange placeringer, de i gennemsnit er endt over os. Mon ikke vi sagtens kan udvide tidsrammen til den tid de har været i Suparligaen - det var vel i starten af nullerne.

I de senere år har de markeret sig meget meget stærkt på salg af unge spillere og evnen til at føre dem frem - den slags vil formentlig være selvforstærkende og talenterne vil søge derhen, hvor der er størst mulighed for at slå igennem. Vi har haft den modsatte trafik i AGF, hvor talenterne er søgt væk pga. manglende tiltro til klubben. Nå men det er vist ikke til transfertråden.
36
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Sikke en fantastisk medarbejder der virkelig viser sin vilje, til at levere for de midler han får i løn😱
Superliga-bomber løj sig skadet – Ekstra Bladet

Det viser måske bare hvor kynisk branchen er. Her i hans karrieres efterår, gør det nok heller ikke det store men hvis han var yngre, var der nok nogle fremtidige arbejdsgivere der sprang over. På den anden side er beg måske blot for fodboldromantisk og indstillet på at levere overfor arbejdsgiveren😱
38
Generelt / Sv: Talentarbejdet i AGF
Kan ikke huske hvor linket til artiklen omkring Lunding i JP blev lagt.

Men Stiften har en 2 sides historie om ham og udviklingen det seneste år Årbog for et AGF-talent: Hvad skete der egentligt lige med Kasper Lunding? |...

Jeg har ikke adgang online men læste den i en papirversion i dag.

Han var blevet bedt om at tage 8 kilo på (i sommers), har gjort det for at smide det meste igen og så "kun" beholde musklerne. Det sjove er, at han ikke kunne kende sig selv efterfølgende men at det krævede en tilvænningstid inden han følte sig "hjemme" i hans egen krop igen.

Han bliver spændende at følge i foråret, for han virker til at have forbedret sig på mange parametere som måske er knap så synlige. Han erkender blankt i artiklen, at det mentale måske har været en udfordring og han har været vant til altid at være den bedste - så er det ikke sjovt, når DN piller en af efter en halvdårlig præstation (og man så ikke starter efterfølgende). Mon ikke den del, er meget sund at få med.
39
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Lur mig om ikke FCM ændrer destination for træningslejren til næste år. De er formentlig ikke interesserede i, at få vedblivende kritik for deres valg.

 Gennemhuller FC Midtjyllands forklaring: Det er ret svagt | Tipsbladet.dk

Btw. deres hovedsponsor er det faglige hus - gad vide om de bifalder en destination, hvor der er forbud mod fagforeninger. Den politiske korrekthed gælder her i 2020 og klubberne belaster allerede klimaet med deres flyvetur.
41
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
Stadig kun MAX 50% næste sæson for AGF i top 6
Hvis vi ser på forventningerne til sommer, så kommer vi til at passere Aab på lønbudgettet med ca. 15 %. Vi øger til 44 mio. og de går ned på 38 mio.

Det tyder på vi går i den rigtige retning og JN er ved at have den rette balance i regnskaberne. Han er selvfølgelig godt hjulpet af det arbejde DN og PC laver - det er ekstremt vigtigt. Dejligt at se, tipsbladet forventer vi går i den rigtige retning.

Til gengæld er jeg overrasket over, at de forventer BIF øger deres lønbudget igen.
42
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Jeg tror ikke man skal forvente at Gift Links nu er i fulde omdrejninger og at han er et reelt alternativ til startopstillingen i foråret, jeg mener fortsat at Lunding må være foran ham og han må ærger sig lidt over ikke at have fået chancen mod Häcken, de virkede ikke specielt skræmmende.
Jeg tror ikke Lunding er foran pt. Han er formentlig stadig ved at bygge på kroppen og få hans spil til at mathce den nye statur - men det kommer.

Gift Links har spillet en del kampe på begge fløje og dermed må vi forvente, at han kan spille begge steder. Det giver en god fleksibilitet og forhåbentlig er han blevet bedre afstemt med holdet siden han kom til klubben. Jeg syntes han viste rigtig spændende ting i de få kampe vi så og tror (håber) han kan blive en profil i løbet af det næste års tid eller halvandet.
43
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Jesper Engmann har begået en meget positiv artikel og en gennemgang af en stor del af holdet Sagt i al stilfærdighed: Hold på hat og hår, det bliver AGF's forår - AGF -...

Lidt om et par af spillerne som vi har drøftet
Citer
Jakob Ankersen har i Portugal i den grad bevist, at selv om hans aftale med klubben udløber til sommer, har han ikke tænkt sig at trække sig fra konkurrencen om spilletid, Kasper Lunding er hastigt på vej tilbage til den form, der begejstrede de aarhusianske fans sidste år i en periode, mens Gift Links ser ud til at have tilpasset sig en ny kultur og mere fysisk skandinavisk spillestil efter sit sommerskifte fra Sydafrika.

Optimismen blomstrer
Citer
Ingen profiler, som skal erstattes, ingen nye spillere, der skal integreres, men en stab, hvor alle har en fornemmelse af, at de er på et AGF-hold, der kan gå hen at vinde noget. Sagt i al stilfærdighed: Hold på hat og hår, det bliver AGF’s forår.
44
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Så blev det finale mod FCK 😀. Godt at Slavia ikke tabte, for så skulle vi have mødt BIF om 3. pladsen. Men vi stiler åbenbart generelt højere end BIF 😂.
Det havde været lidt sjovere at møde Astana, når nu man er draget sydpå for at træne.

Vi må vel formode, at start-11 kommer til at ligne forårspremieren, men det vigtigste er nu stadig, at vi kommer fra kampen uden flere skader, så mon ikke reserverne får 2. halvleg?
Jeg syntes det er fantastisk - vi får mulighed for at måle os med toppen i DK. Forhåbentlig er Ståle og DN enige om at starte med A-kæden, så vi kan få testet hvor holdet står og hvad der evt mangler.
Jeg er meget spændt på hvor holdet samlet står og om der er bund i optimismen 😉
45
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Så har AaB sagt farvel til Abildgaard:

Officielt: AaB udlejer Abildgaard til Kazan

Lige som man troede at transfervinduet ikke kunne blive bedre, så tænkte de i Aalborg, at de havde for mange spillere...


Gad vide om hullerne i kasserne alligevel ved at blive for store - et par af klubberne har da fået fyldt nogle transferkroner i hullet men har også haft enorme huller at fylde de senere år.

skal vi tage nej-hatten på, så kan de (måske) være bedre til at sælge spillere end os - det må tiden vise.
46
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
Udover jeg synes vi sportsligt står lidt bedre end OB og AaB - hjulpet af dette vindue, så står vi også økonomisk langt stærkere, da vi ikke skal lukke økonomiske huller med transfersalg som de to og bif skal.
Læg dertil at AGF-aktien er steget med mere end 100% det seneste halve år (50% den seneste måned). Det gør jo værdien af en kommende emission (stadionprojekt eller andre mindre rettede emissioner) meget mere værd for klubben. De 50 mio. JN har talt om at bruge på stadion er jo pludselig blevet 100 mio. værd, hvis aktierne skulle sælges nu.
Dejligt med aktiekursen men det er ikke den der (alene) afgør om investorerne vil placere 50 eller 100 mio i forbindelse med en emission. De kan heller ikke bare trylle flere midler frem. Til gengæld er det godt for de eksisterende investorer.
47
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Tror vi skal passe på med at undervurdere de andre
Enig eller ihvertfald erkende at ligaen er så tæt, at stolpe ind/ud gør en kæmpe kæmpe forskel. Vi kunne ligeså godt have haft 9’poimt flere eller 9’point færre med lidt held/uheld.

Jeg er enig i fundamentet ser godt ud men kan også huske en periode i efteråret hvor det pludselig kørte skævt for os. Der skal ikke så meget til.
Når det er sagt, skal vi naturligvis gå efter stjernerne 😎
48
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Lunding er på ingen måde lige så hurtig som Bundu. Det virker Links heller ikke til at være.
Hmm.... Links virker da til at være meget eksplosiv og hurtig men det er måske mig der husker forkert.

Det ene udelukker jo ikke det andet. Links er rigtig nok hurtig. Men Bundu-hurtig har jeg bestemt ikke fået indtrykket af, at han er.
Ok - så må vi vente og få syn for sagen:-)

Syntes blot der var flere skråsikre udtalelser og jeg var selv i tvivl. Men så meget har jeg heller ikke set ham og det kan være svært at vurdere, når de ikke løber ved siden af hinanden:-)
50
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Kan ikke huske om denne artikel omkring Lunding været her. Syntes den er interessant og giver et godt indblik i, et af vore store talenter og vejen til startelleveren.
Driblestærk AGF-fløj er tilbage: »Jeg følte mig som en elefant« - AGF - Aarhus

Først lidt om hvorfor han ikke har spillet i sæsonen. Hjernerystelsen der kostede et par måneder, hvorefter han vrikkede om på anklen, da han endelig blev klar.

I efteråret har han dog brugt tiden på at øge muskelmassen via træning og diæt
Citer
Det var svært for mig at finde ind i en rytme, da jeg skulle vænne mig til at bære på nogle flere kilo. Jeg tog faktisk otte kilo på, og så skulle jeg så smide noget af det igen, da det var fedt. Så mine bevægelser i den periode var ikke gode. Jeg kunne ikke være mig selv i min krop. Jeg følte mig som en elefant. Jeg havde ikke længere hurtige fødder,« forklarer han.
Jeg er nede at veje det samme som tidligere, men jeg har taget to og et halvt kilo muskelmasse på og har så smidt fedt. Jeg synes selv, jeg er blevet skarpere,« siger han.
Simple Audio Video Embedder