Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Ato Vari

1
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
Jeg var nede at se Danmark - Saudi Arabien i 1998 og jeg kan huske så meget som at det ikke var nogen god kamp. Relativt sent i kampen scorede Marc Rieper på et hovedstød. I det hele taget husker jeg det som om, at gruppekampene var temmelig kedelige, og først i slutspilskampene mod Nigeria og Brasilien var det sprudlende. Og sådan har det været til alle tider med landsholdet. Der er mange måder at spille kedelig fodbold og der er mange måder at spille god fodbold. Men først og fremmest afhænger det af, om man rammer dagen og hvem modstanderen er.

Det er formentlig de samme som kritiserede Morten Olsen for formålsløst trilleri, der nu kritiserer Hareide for at spille norsk. Jeg synes begge landstrænere har leveret nogle flotte kampe og nogle grimme kampe og nogle gode resultater sammenholdt med det vekslende spillermateriale. Nej, det var ikke kønt mod Schweiz, men det var måske bare så enkelt at Schweiz var bedst på dagen? I det tilfælde er det fantastisk at hente 3 point og - efter min mening - grotesk at kritisere spillet.
3
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Drømmescenariet med Bundu er at to eller flere bundklubber i PL går i budkrig. Det er ikke helt urealistisk. Der er også muligheden, at han kan blive solgt til vinter men lejet ud til AGF i foråret, hvis modtagerklubben mener han har godt af et ekstra halvt år for at modnes mere. Endelig kan det jo være, han vil forlænge mod at blive lønførende i klubben og en videresalgsklausul. Han får formentlig en af de laveste lønninger i truppen nu.
4
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; Randers - AGF søndag d. 06.10.2019
Der er jo intet nyt i det. AGF har altid været stimevendere. Nu har vi bare været heldige at møde en masse hold i streg, som kommer fra gode resultater. I næste kamp møder vi Randers, som har vundet fire i streg. Det er ren matematik, at vi også vender den stime. Derefter møder vi Silkeborg...
8
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
men jeg kan nu ikke se, han træder over stregen i mediano-podcasten
Jeg er helt på linje med dig og Jakob Marschner helt generelt. Jeg savner at se kritikerne af JS og Stiften komme med et eksempel, hvor de har været ulødige i deres dækning af AGF. Skal de ikke skrive om JN's overgreb til en julefrokost? Selvfølgelig skal de det. Ellers bliver det lige så ubrugelig journalistik som AGF's eget Agenda. Men lige præcis i den Mediano-udsendelse synes jeg Schouby går over stregen. Jeg er klar over at det er et debatprogram og ikke en journalistisk artikel, men derfor burde han stadig hanke op i sin faglighed og spørge sig selv: Er det redeligt at sværte en person, som ikke har mulighed for at komme til orde? Er det redeligt at sværte en person uden at give konkrete eksempler eller henvise til kilder? Det synes jeg ikke det er. Nu er det ikke et journalistik produkt, han har offentliggjort, så medienævnet kommer ikke efter ham, men han ville nu nok også have grebet sagen anderledes an, hvis det var i Stiften, selv i en klumme.
9
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Uanset hvordan man end vender og drejer det, er det utroligt usmageligt at lægge ud med sådan et personangreb mod en mand, som ikke er tilstede til at forsvare sig. Der er sikkert noget rigtigt i Schoubys kritik, men hans retoriske evner er så mangelfulde, at han mest virker som en provinsbølle. Det har han altid gjort. Men jeg hører til de få, der faktisk synes hans overordnede tilgang til det at dække AGF er korrekt, og - som han aldrig misser en chance for at fremhæve - til AGF's bedste i det lange løb.
10
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@Ato Vari


Citer
Helt generelt skal man måske også lade være med at have alt for store forventninger til alle talenterne. Nimo Gribenco har fx nu fået chancen på Island, hvor han har kvitteret ved at starte 3 ud af 19 kampe. Er problemet i hans tilfælde, at han har fået for få chancer i AGF? Eller for mange?


Virkelig? Kunne det tænkes, Gribenco ikke fik nok chancer og derfor gik hans udvikling i stå, ja det kunne det nok. Ved jeg det, nej. 
Var Messi blevet til Messi uden en træner, som gav ham chancen? Var Ronaldo?
Var Agger endt i Liverpool under et år efter hans debut, hvis ikke Per Nielsen var blevet alvorlig skadet og Laudrup var tvunget til at give talentet Agger chancen? Var Agger nogensinde blevet til noget?

Helt overordnet set, så er jeg overbevist om, et talent aldrig udvikler sig uden fornuftig med spilletid, det er du måske uenig i?
Jeg er i hvert fald uenig i, at det er fordi Nimo Gribenco har fået for lidt spilletid i superligaen som teenager, at han ikke kan finde fodfæste i den islandske liga som 22-årig. Jeg er også temmelig sikker på, at Daniel Agger nok skulle finde vej til Brøndbys hold, stort set uanset hvilke etablerede superligaspillere der end måtte stå i vejen for ham.

Der hvor jeg anerkender dilemmaet, er hvor der er tale om spillere, som som har potentiale til at blive gode eller dårlige superligaspillere. Hverken mere eller mindre. Der tror jeg nok i højere grad end dig på, at de kan udvikle sig med indhop, sporadiske starter, reserveholdsfodbold og pokalkampe.
11
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Det er fint nok at bruge de unge spillere i den slags kampe, men forstår ikke han ikke starter med de rutinerede og får sat Marstal til vægs hurtigt.
Når vi så fører med to-tre mål efter 30-45 minutter, så kan de unge komme ind at lege uden noget større pres på skuldrene.
Det var jo ved at gå helt galt her.
  Der er jo trods alt kun 3 udskiftninger i sådan en kamp, så det ville kraftigt formindske antallet af talenter der fik meningsfuld spilletid. Og lægge yderligere belastning på de 5-6 etablerede spillere, der så skal spille fuld tid. Tror kampen var forløbet noget anderledes hvis JJ eller en anden rutineret spiller havde suppleret Hausner i centerforsvaret (i stedet for en back fra U-19 holdet).

Men det er da en balance i sådan en kamp. Måske kunne man godt lige have smidt en enkelt eller to rutinerede spillere mere ind i startopstillingen. F.eks. har PM jo ikke fået super meget spilletid og 2-3 mål fra ham havde nok hjulpet godt på selvtilliden.
  
Taler heller ikke 5-6 etablerede spillere, men at stille med et næsten ungdomshold er uambitiøst i min optik.
David talte om efter kampen at "vi gjorde det svært for os selv"
Jeg synes hans tilgang til pokalturneringen gjorde det svært for os selv.
 
 
Normalt er jeg helt på linje med dig i det spørgsmål. Men vi snakker ikke om en modstander 1. eller 2. Division. Vi snakker om et hold fra Fynsserien, som "mødes på Ærø to gange om ugen for at træne, når de har tid". Det BURDE ikke give problemer. Heller ikke for talentholdet.
12
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Hvem snakker om at starte inde?

Nu er jeg nået den alder, hvor jeg har mere end svært ved at huske kampe i detaljer selv få dage efter den er spillet, men det vil da undre mig meget, der ikke kunne findes spilletid i de 8 kampe. Altså jeg mener nu når DN ikke er bange for at bruge unge spillere.
Den alder har jeg haft siden jeg var 12. Men jeg kan dog huske at Casper Højer har været skades- og karantæne-fri i alle kampe samt at to af de tre etablerede midterforsvarere også har været kampklare til hver kamp. Og forsvarskæden er jo sjældent den man skifter ud i. Så nævnte du også Kaastrup, men det var jo et andet talent, Lunding, der holdt ham ude i foråret.

Helt generelt skal man måske også lade være med at have alt for store forventninger til alle talenterne. Nimo Gribenco har fx nu fået chancen på Island, hvor han har kvitteret ved at starte 3 ud af 19 kampe. Er problemet i hans tilfælde, at han har fået for få chancer i AGF? Eller for mange?
14
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Efter hvad jeg har forstået gik Eskelinen ud med en mindre forstrækning. De kommende uger vil vise, om jeg tager fejl i det. Men jeg tror PC handlede vel vidende, at det formentlig maksimalt drejer sig om 2-3 kampe, hvor TK skulle stå.
15
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Det er ligeledes et faktum, at Kasper Kristensen med lejemålet af Jovanovic igen er reduceret til 3. valg såfremt Eskelinen snarligt bliver klar. At Anbo også er 3. valg efter lejemålet af Diks, samt købet af Helenius har sendt Ammitzbøll også ned som 3. valg. Mon ikke også Thøgersen er blevet 3. valg efter købet af Gersbach?
 
 
De to lejemål af Diks og Jovanovic er da helt klart tegn på, at den sportslige ledelse ikke for alvor tror på Anbo og TK. I hvert fald ikke på kort sigt. Især TK må se det som lidt af et mistillidsvotum. Men kunne det ikke tænkes, at det som de viser til træning bare ikke er godt nok til et hold, som aspirerer til top 6?

Thøgersen og Ammitzbøll synes jeg er lidt en anden fortælling. Ammitzbøll er jo blevet valgt til startopstillingen, hvor begge konkurrenter var kampklare. Og han bringer lidt noget andet end de andre to angribere. Samtidig var der jo en del tvivl om, hvorvidt to 9'ere var nok i truppen. Min umiddelbare reaktion på, at det lige præcis var Helenius, man hentede, var dog også skeptisk.

Gersbach tror jeg blev hentet, fordi der var stor sandsynlighed for, at Højer skulle sælges. Udlejningen af Thøgersen ser jeg egentlig som et tegn på, at man tror mere på ham, end mange af de andre talenter.
16
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
I øvrigt er det sjovt at se, hvordan Brøndbys store satsning på Masterclass (tm) nu er endt i at hente hele to etablerede spillere, som skubber Skipper på bænken.
17
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Men det onde svar er jo, at en Frederik Krabbe ikke længere vil kunne slå igennem i AGF. Men dem som er lidt bedre end det skal nok stille og roligt få sine kampe og sidenhen blive stamspillere. FCK har heller ikke nedlagt sin ungdomsafdeling. Men man må nok sænke sine forhåbninger fra 80 procent succes på de store talenter til 20. Og fra et overordnet synspunkt er det næsten lige meget om det er Duncan og Bundu, der slår igennem eller Hausner og Anbo.
18
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Havde vi nu et dream-team eller en start-11 der var bedre end FCK i 2009-10?
 
 
Din gennemgang af truppen er jo rigtig nok set med nutidens øjne. Men jeg synes også det siger en del om nutidens fan-vurderinger af egne talenter. Dengang var jeg fx overbevist om, at Lumb ville få en stor udlandskarriere, at Kasper Povlsen var fremtidens 6'er på landsholdet, og Gjesing havde spillet en helt vild brandkamp i Parken, som gav ham en udtagelse til ligalandsholdet. Og sådan kunne man blive ved. Er der en parallel til nutiden, hvor Benjamin Hvidt også har spillet flot i Parken? Kommer vi reelt til at høre meget mere til Anbo? Bliver Hausner andet og mere end Frederik Krabbe?

Vi ved det jo ikke. Men jeg er på Martinstranger-holdet. Hvis de er gode nok, skal de nok få chancen. Men det handler først og fremmest om at komme i top 6, og det gør man kun med spillere, der er gode nok til top 6. Der er ikke plads til at forære spilletid til talenter, der på nuværende stadie måske kun har niveau til bunden af superligaen, hvis vi har nogen der kan gøre det bedre.
19
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Det er bare svært at vise sig frem, når nu spilletiden er sparsom.
Hvem er det konkret, du savner spilletid til? Så vidt jeg kan forstå har Hvidt og Lunding døjet med skader. Er det Ammitzbøll du tænker på? Eller Anbo? Duncan, Munksgaard, Bundu og Thorsteinsson har jo spillet meget, men de er selvfølgelig ikke vores egne drenge.
22
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det er sgu lidt synd, at Munksgaards udvikling bliver sat tilbage for en midlertidig spiller. Men man må så også sige, at det giver noget ro i maven i forhold til centerforsvaret, hvor de fleste af os har været ekstremt vægelsindede i forhold til behovet for en "backupman". Så jeg kan egentlig godt forstå handlen, selvom jeg hader lejespillere.
23
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg synes meget afhænger af, om man anser Thorsteinsson primært som kantspiller eller 8/10'er. Vi ser lidt overbefolkede ud på kanten, hvis han er kantspiller, samtidig med at der er for få alternativer på midten. Men hvis han anses som en spiller i direkte konkurrence med Blume, så må Rygaard egentlig gerne blive i Nordsjælland.
25
Kamptråde / Sv: Kamptråd 19/20: Brøndby - AGF 25.08.2019 kl. 18.00
Truppen er klar. Thøgersen og Anbo er med i stedet for Juelsgaard, apropos weekendens debat om talenter. Én bliver siet fra
Man må næsten gå ud fra, at en af vores tre venstrebacks bliver sorteret fra? Men måske skal de først ud at gå på catwalk foran Brøndbys sportschef CV, så han kan beslutte sig for, hvem han vil byde på...
I reserveholdsligaen spillede Thøgersen venstre kant foran Gersbach, så det er også en mulighed.
26
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det må være på grund af Johan Larsson rygtet, at denne kritik kommer frem nu? Jeg tror folk overvurderer Anbo lidt. Det ser foreløbig mere mærkeligt ud med venstre back, hvor indkøbet af Gersbach skubbede Thøgersen længere væk fra holdet.

Men helt generelt forstår jeg ikke kritikken af DN. Vi har foreløbig den fjerde yngste gennemsnitsalder i startopstillingen i superligaen denne sæson. Vi har lige solgt et talent for et tocifret millionbeløb. Bundu er trods lange perioder med vekslende kvalitet kontinuerligt blevet brugt og er nu stamspiller. David Nielsen turde med stor succes bruge en 19-årig australier som reserve på holdets måske vigtigste position i mandags.

David Nielsen kan jo ikke spille med talenter der er skadede - som Lunding og Hvidt. Det så for mig mere bekymrende ud sidste efterår, hvor DN foretrak at spille andre spillere ude af position frem for at bruge talenterne. Men det har jo ikke været tilfældet i 2019.
27
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Giv dog Anbo chancen, hvis man mener at Munksgaard har en dårlig periode
 
 
Anbo er altså en ret ny spiller på scenen, ikke fyldt 19 endnu, og for et års tid siden blev han ikke engang fundet god nok til u19-starteren. Han er kommet lidt ud af ingenting og har ikke ligesom Thøgersen været på u-landshold. Så betragtet udefra er han et noget mere usikkert kort end flere af de andre store talenter. Er han ikke stærk nok pt, så er afløseren for Munksgaard en venstre back eller en kantspiller, måske Ankersen. Samtidig ville jeg nok vurdere, at skulle man styrke startopstillingen med en profil, så ville en 8'er kunne løfte holdet mest, og en højre back ville nok være mit næste bud. I hvert fald hvis man vælger at tro på den genopstandne Backmann. I centerforsvaret er førstereserven Tingager. I angrebet Helenius. På fløjen Ankersen og Lunding. På venstre back Gersbach. Så jeg synes sagtens, man kan forsvare indkøbet af en stærk angrebsback i højre side, hvis man har to kugler tilbage i magasinet.
28
Generelt / Sv: Nyt stadion / Ny Ceres Park
Jeg havde ikke set at AGF selv er interesseret i at forlænge den nuværende aftale i 2 år, det må jo betyde at man har en tro på at der kommer til at ske noget i den periode, og at man ikke forventer at aftalen blot bliver forlænget 2 år ad gangen i en uendelighed.
 
 
At dømme på dette notat, som indstillingen til byrådet bygger på, så er det ikke en mulighed bare at blive ved at forlænge:
https://aarhus.dk/umbraco/api/EsdhCloudFile/Download?agendaId=401664&fileName=19c959db-50d9-420d-bb63-d5498e23a47b.pdf&committeeId=973&downloadName=Bilag+1%3a+Beslutningsproces+(tilf%c3%b8jet+14.06.2019)

Det er kun den nuværende situation, hvor der er usikkerhed om fremtiden af anlægget, som gør det juridisk muligt at forlænge 1-2 år:
Citer
Ifølge juridiske vurderinger vil det være muligt at lave en kortforlængelse af den nuværende driftsaftale. Der er ikke beskrevet faste grænser for hvor meget man kan forlænge aftalen, men det vurderes at en forlængelse på 1-2 år vil være inden for de juridiske muligheder under visse forudsætninger. Der er i givet fald nogle formalia der skal overholdes.
 
Der er sandsynligvis diverse udbudsregler, som skal overholdes, så det er næppe muligt at lave samme øvelse igen om nogle år. Notatet lægger op til at beslutningen skal tages nu i efteråret:
Citer
Det scenarie vil således evt. give mulighed for at skabe en samtidighed på de politiske beslutninger vedr. driften af Ceres Park og Arena og etablering af evt. nyt stadion. Det vil være tilfældet, hvis man forlænger aftalen med 1-2 år, så den løber frem til 31. december 2021 eller 31. december 2022. Dermed vil man kunne træffe beslutning om et nyt stadion ved forhandlingerne i efteråret 2020 om de fremtidige anlægsmidler, og samtidig efterfølgende have tid til at gennemføre den nødvendige proces vedr. fremtidig drift af de nuværende faciliteter.
 
Men alene usikkerheden omkring stadionkomplekset, og hvorvidt det skal udvikles eller ej, gør et nyt udbud enormt besværligt, så måske er det snebolden, der er begyndt at rulle. Sådan som JN nok hele tiden har planlagt. Som der står i notatet:
Citer
Hvis Byrådet ikke træffer en beslutning i september 2020 om at gå i gang med etablering af et nyt stadion, så vil stadiondiskussionerne næppe ophøre af den grund.Der vil i givet fald fortsat være usikkerhed om den fremtidige drift.
 
I et notat fra tidligere på året redegjorde et konsulentfirma endda for, at der næppe ville være nogen som ville påtage sig driften under samme vilkår som nu - samt at det ville blive langt dyrere, hvis kommunen selv overtog driften. Men det meste af byrådet (Knud Mathiesen undtaget) har jo også erkendt, at faciliteterne ikke er tidsvarende. Det giver ikke nogen god forhandlingsposition. Så - nu tror jeg egentlig, det vil blive temmelig vanskeligt at stoppe processen frem mod nyt stadion.
29
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg er enig med dig. Strategisk set kan det stort set aldrig være en god idé at leje en målmand i et halvt år, med mindre selvfølgelig det er for at lukke et hul i sidste øjeblik. Men det var jo ikke tilfældet. Målmandsposten er ikke et sted, hvor man ønsker hyppig udskiftning. Så kan Grabara gøre det nok så flot.
30
Kamptråde / Sv: Kamptråd 19/20: AGF - Horsens 19.08.2019 kl. 19.00
Tror nærmere på Tingager eller måske Hausner som 6’er. Normalt ville det vel være Hvidt, men er der ikke noget om, at han ikke er helt klar? Juelsgaard har fysik og teknik nok til rollen. Jeg er mere i tvivl, om han også er hurtig nok.
 
 
Juelsgaard er da hurtigere end Tingager, især i vendingerne. Og Hausner tror jeg det vil være at give en bjørnetjeneste at sætte ham ind på en uvant plads.
31
Kamptråde / Sv: Kamptråd 19/20: AGF - Horsens 19.08.2019 kl. 19.00
Juelsgaard har rutinen til at spille pladsen og er også den stærkeste på bolden af vores midterforsvarere. Samtidig er han til at erstatte i forsvaret. Så med mindre David satser på at stille mere offensivt med Amini, Blume, Duncan, så ville det være mit bud.
33
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Nu mangler Whalley kun lægetjekket i OFI Kreta, så noget godt sker der altså lige nu i transfervinduet.
Men har PC helt glemt, at der også skal spillere den anden vej, når man bliver ved med at sælge 😉?
Ja, det er godt, at få ham videre. Han kan ikke have meget motivation tilbage og så er det bedre at have TK på bænken. Eneste lille bitte bekymring er, at han har stået markant bedre end Eskelinen.

"Markant bedre" alligevel?

Eskelinens havde en skrækkelig debut og viste i går, at han har en tendens til at bokse meget (måske pga. den usikre start?). Whalley havde et par gode redningerne i Hobro, men viste i samme kamp enorme problemer i feltet.  I det restende kampe har det været sådan rimeligt ordinært.

Jeg synes ikke, at man kan konkludere det store om niveauforskellen, men vi kan godt blive enige om, at Eskelinen ikke har været "chokterapi" for defensiven som Grabara.  Spørgsmålet er så om Eskelinen hurtigt kan vise fremskridt eller om målmandsposten forbliver et ømt punkt.
Jeg synes Eskelinen giver nogle rædsomme returbolde og bokser når han burde gribe. Men man ser meget ofte at især unge målmænd skal bruge tid til at vænne sig til nye forhold, så det er selvfølgelig alt for tidligt at afskrive ham.
34
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Nu mangler Whalley kun lægetjekket i OFI Kreta, så noget godt sker der altså lige nu i transfervinduet.
Men har PC helt glemt, at der også skal spillere den anden vej, når man bliver ved med at sælge 😉?
Ja, det er godt, at få ham videre. Han kan ikke have meget motivation tilbage og så er det bedre at have TK på bænken. Eneste lille bitte bekymring er, at han har stået markant bedre end Eskelinen.
35
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Han er altså 36! I den alder kan det gå hurtigt nedad. Der er selvfølgelig få eksempler på spillere, der stadig toppræsterer som 37-årige og 38-årige, men der er en fandens til forskel på at være 30 som Sana og 36 som Poulsen.

Jeg kan godt se Poulsen som en plan b, men håber PC har indstillet sigtekornet på noget mere fremtidssikret.
36
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det eneste uplanlagte, der er sket i dette vindue, er salget af Stage, men det tog PC sig også godt betalt for. Det har til gengæld kostet mere på resultaterne end jeg havde forventet, men jeg synes så også vi næsten har ramt worst case. Nu må vi se om det lykkes at finde en profil til midtbanen. Det arbejde vil nok også blive en del nemmere, hvis vi får sportslig succes de næste par kampe. Ellers bliver det svært :/
38
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Men vi mangler også Guira. Jeg synes vi ser lidt svage ud i forhold til defensivt orienterede midtbanespillere. En Stage-type kunne give en del ekstra muligheder.
39
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Der kan vi vel sagtens være med men så mener vi også han kan blive en profil.
 
 
Sagtens og sagtens... Der står over tre millioner norske, som er 2,325 mio danske, så man skal nok i hvert fald op over 2,5 mio danske kroner og måske tæt på tre, men en del af det vil måske være sign on fee. Så meget tror jeg ikke, der er nogen som tjener i AGF.  Ifølge denne opgørelse fra Ekstra Bladet har vi i hvert ikke nogen på listen over de 20 bedst lønnede, der starter ved 3 mio: Top-20: Højeste lønninger i Superligaen 2019
Så Wormgoor skulle nok være den lønførende spiller i truppen og dermed tilsvarende dygtig. Men det kan også være han er det.
42
Generelt / Sv: Talenterne: Hvor er de om 5 år?
Så er det vel også rimeligt at kalde det et totalt skud i tågen med de spillere?
Ja, det er det bestemt. Det er mest ment som en lille sommer-gætteleg. Jeg har ikke engang set meget til spillerne, men jeg tror at selv hvis man havde, ville det blive vildskud. Jeg kan huske engang for mange år siden, hvor Ekstra Bladets eksperter prøvede at gætte fremtidens landshold - måske var det også 5 år senere, måske lidt mere. Men der var nærmest udelukkende fejlskud - flere havde nærmest ikke længere en karriere. Jeg tror sådan en tråd her kan blive sjov at grave frem om 5 år, netop for at bevise den pointe.

Tror du, at vi selv er den top-6 klub, spm du tipper dem til? Eller er vi den bund-6 klub, som du tipper Hvidt til? Ham tror jeg forresten også, at der er mere i.
Hehe, ja det er jo det store spørgsmål...

I mener begge, at jeg er for pessimistisk. Men jeg tipper 7 af spillerne til at slå igennem på et niveau, som er højere end det AGF er på nu. Det burde være tilstrækkeligt til at få AGF i top 6 og mere til. Normalt regner man jo med at max 1-2 spillere pr årgang kan slå igennem i superligaen. Her er jeg oppe på 11 af 15. Jeg tror (desværre), at jeg har været alt for optimistisk, når vi ser tilbage om fem år. Men det er jo også svært at forudse fx alvorlige skadet. Har Lunding fx kroppen til topfodbold?
43
Generelt / Talenterne: Hvor er de om 5 år?
Min erfaring siger mig, at det er svært at gætte, hvem der har, hvad der skal til. Ikke mindst har jeg skrevet nogle dumme indlæg om 88-89-generationen, som heldigvis er forsvundet i cyberspace. Men her er mit bud, som man kan slå mig i hovedet med om 5 år og uden at have set flere af spillerne på banen:

Magnus Kaastrup 28.12.2000 (18)
Udenlandsk liga mellemniveau (6-10 i Europa)

Daniel Gadegaard Andersen 31.05.2001 (18)
1. division

Magnus Anbo 18.09.2000 (18)
2. division

Zachary Duncan 31.05.2000 (19)
Udenlandsk liga på superliganiveau eller lavere
 
Sebastian Hausner 11.04.2000 (19)
Superliga bund 6

Benjamin Hvidt 12.03.2000 (19)
Superliga bund 6

Daniel Thøgersen 08.01.2000 (19)
1. division

Kasper Kristensen 04.08.1999 (19)
2. division

Kasper Lunding Jakobsen 17.07.1999 (20)
Superliga top 6

Alexander Ammitzbøll 17.02.1999 (20)
Superliga top 6
 
Jón Dagur Thorsteinsson 26.11.1998 (20)
 Udenlandsk liga mellemniveau

Alexander Munksgaard 13.12.1997 (21)
Superliga bund 6
 
Alex Gersbach 08.05.1997 (22)
Superliga top 6

Mustapha Bundu 28.02.1997 (22)
Udenlandsk liga på topniveau (1-5)

William Eskelinen 03.09.1996 (22)
Udenlandsk liga mellemniveau
44
Kamptråde / Sv: Hobro - AGF, mandag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Mit tip er, at holdene i top-6 til den tid kun har sat meget lidt til mod Silkeborg, Horsens og Hobro, og at der højst bliver et nederlag imellem blandt de i alt 12 kampe, som top-6 holdene får mod de tre.
Det er en farlig forudsigelse at lave. I sidste sæson slog Horsens både FCK, FCN og Brøndby og Hobro slog OB, FCN og Esbjerg. Ligaen er tættere end som så. Min forudsigelse vil være, at stort set alle hold vil tage point fra stort set alle hold.
45
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019

Citer
På fyrværkeriet, der blev kastet ind gennem et vindue til lejligheden, var der ifølge politiets sigtelse lagt en seddel med ordene: "I Aarhus straffes forrædere, Judas svin".
 
Nej, ved du hvad kloge fyr, i Aarhus straffes brandstiftere. Gad vide hvordan de har fundet ham så hurtigt. Måske stod der "Hilsen Kenny" på bagsiden?
Tænk sig hvis dette er blevet planlagt af mere end en gal mand, det er ufatteligt at der i så fald ikke var en af dem der tænkte sig om og besluttede at det nok var ”lige i overkanten”!!
 
 
Ja, altså... det er jo ikke Brøndby, han er skiftet til ;)   <---- Se, der er en smiley her

49
Diskussion om (A)GF-Forum.dk / Sv: Ide
Altså mener du, at der slet ikke skal være sideinddeling, eller hvordan? Der er en indstilling for hvor mange indlæg, der skal være pr side, som pt er sat til 15 indlæg. Men jeg kan forestille mig, at det går ud over performance på sitet, hvis man øger det antal (uden at det er noget, jeg har særlig meget forstand på).
Simple Audio Video Embedder