Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - SteenA

1
Generelt / Sv: Evaluering sæson 18/19
I øvrigt mener jeg at truppen sådan helt gennemsnitligt er til en niendeplads netop nu. Alle de forklaringer på hvorfor vi ikke sluttede højere, som man skal lytte til hvert eneste år, giver jeg ikke meget for: Dårlige dommere, stolpe ud, karantæner, skader, dumme udvisninger. Man må erkende at det niveau, man er på, er det niveau, man er på. Ellers får vi igen og igen disse frygtelige sammenbrud, som fører til nedrykning, når det pludselig går op for folk, at vi faktisk ikke er top 3 materiale.
  Jeg synes vores trup er til top 6, MEN jeg synes stort set hvert år at vores trup er bedre end vi ender, så derfor er min dømmekraft nok ikke helt optimal :)
Jeg er glad for at bredden mht. middelmådige spillere i midt/slut-20'erne er væk, så skader og karantæner giver muligheder for Hvidt, Thøgersen, Hausner mv.
Jeg har igennem lang tid håbet på at man ville skaffe spillere direkte til toppen af hierarkiet (og at de præsterede derefter), og jeg synes det på det punkt går i den rigtige retning. Derfor er et væsentligt punkt ift. min evaluering af sæsonen også at der er igangsat indkøring af talenterne.
 
I den seneste superliga-gennemgang på Mediano stillede Brüchmann det interessante spørgsmål til panelet: Hvem kommer i top-6 næste år?

Fik vi den 'rigtige' top 6? Hvem kan påvirke mesterskabskampen? Og hvem trak...

Det er bemærkelsesværdigt, at ingen tror på AGF. Selvfølgelig har AGF et grimt øjebliksbillede nu, og et nyt panel vil sikkert sige noget andet til sommer, men jeg synes argumenterne var valide nok. Lige nu, hvor vi fans evaluerer, så bliver der hurtigt en konsensus om at det i hvert fald er 100% fiasko, hvis vi ikke når top-6 næste år. Men har vi ret beset en trup/et hold, som hører til i top-6? Jeg er i hvert fald meget i tvivl. Der er en del spillere (Ankersen, Sana, Toutouh, Backman), som har et topniveau, som er til top-6, men ganske få som kontinuerligt (eller bare gennemsnitligt) har spillet på det niveau over hele sæsonen. Jeg kan kun komme i tanke om Højer, mens Amini er lige på grænsen. Vi kan håbe at de nye, Tingager, Mortensen og Munksgaard vil kunne finde og holde niveauet. Grabara selvfølgelig også, men han er svær at regne med, langsigtet.
2
Kamptråde / Sv: Dødens pulje
Hvis vi skal begynde at se på vores muligheder i det kommende gruppespil, så synes jeg at Sallings tabel med den interne stilling ser lovende ud. Vi kan trods alt også konstatere at vi, selvom de sidste fire kampe har været skuffende, er det hold som har lavet flest point af de fire her i foråret. 7 point mod Sønderjyskes 6 point, samt ACH og Vejles 4 point.

Nøglen for os bliver at få spillet Horsens-kampene rigtigt. Vi bør have lært noget af de to nederlag tidligere i sæsonen. Omvendt kan det samme siges om SønderjyskE i forhold til os. Jeg er glad for at vi fik Vejle over i vores gruppe. Dels er kampene mod dem altid noget særligt, og dels betyder rivaliteten mellem Horsens og Vejle, at Vejle er ekstra opsatte til netop de to kampe. Horsens har kun lavet et point mod Vejle i denne sæson.

Jeg ser med fortrøstning frem til at vi nok skal hente en af de to pladser i toppen af denne gruppe, men det er da ikke det fedeste at skulle se frem til fire grå kampe mod Horsens og SønderjyskE. Omvendt bliver det jo med noget nerve i kampene. Var vi havnet i den anden gruppe, ville man nok heller ikke have set så meget frem til kampene.

Vi kan håbe, at Backman melder sig klar igen her efter landskamppausen. I modsat fald tror jeg at David skal overveje sin midtbanestrategi. Det så godt ud i de to første kampe i foråret, men lige siden synes jeg at vi har været ret udfordret på den defensive del af midtbanen. Bedst illustreret af de to udvisninger til Guira og Hvidt. Egentlig vil det være fedt at holde fast i konceptet uden en decideret 6'er, men jeg frygter at vi kan blive straffet for det med det nuværende centerforsvar. Vi skal i hvert fald lynhurtigt begynde at ligne et sammenhængende hold igen. Vi har ikke brug for indianerfodbold i de kommende kampe. Nu er det ikke os der skal jagte, men Horsens og især SønderjyskE. Glens tropper har set bedre ud på det seneste, men de har trods alt kun opnået to hjemmesejre og 6 point i de første 6 kampe i foråret.
3
Kamptråde / Sv: Kamptråd: AaB - AGF, Søndag d. 17.03.2019 kl. 17.00
Jeg lytter blot til hvad professionelle fodboldspillere selv siger - det betyder ikke noget nævneværdigt. Intet slår kamptræning. Nuvel, turneringstræthed og spillere  som alligevel stiller op med småskader, det betyder oftere noget mod slutningen af turneringer. Superligaen i 2019 er 6 kampe gammel.
Det har da helt klart betydning, hvor stresset programmet i forvejen er. Man ser det nok mest tydeligt i starten af sæsonen, med de hold som spiller Europa-kvalifikation i midtugerne i en måned i træk. Man skal selvfølgelig kunne klare en midtugekamp, når programmet ikke er så tætpakket.
 
BTW, Esbjerg vandt med ti mand over VB!
Det var vist mest vores tidligere målmandstalent, Thomas Hagelskjær, som tabte kampen for Vejle. 
4
Kamptråde / Sv: Kamptråd: AaB - AGF, Søndag d. 17.03.2019 kl. 17.00
Ærgerligt at den her del af sæsonen blev smadret af skader hos nøglespiller(e) og trælse karantæner, men det burde vi jo efterhånden være vant til. Ret beset burde vi bare have sikret os en placering i top-6 via kampene i efteråret, men vi har bare manglet det sidste. Både OB og AaB viste sig som bedre hold end os lige pt. 

Nu gælder det så Horsens, Sønderjyske og Vejle. Vi har lavet 0 point mod Horsens og 6 point mod Sønderjyske i denne sæson, og 6 point mod de to hold er sikkert også nok denne gang, men lad os nu for pokker sætte tingene på plads, især mod Horsens!
8
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg læser PC’s udtalelse (edit: ligesom SteenA) sådan, at PC siger vi skulle have sådan en type og ikke fik det, ikke at man nødvendigvis lige prøvede at hente PM (altså “ham” henviser til “type”.)
Ja, det er sjovt med det sprog. Jeg kan slet ikke få mening i sætningen, hvis ikke "ham" henviser til spillertypen. 
9
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Rent sprogligt kan "ham" så enten sigte til Patrick konkret - eller til den type angriber, som han er. Ud af citatet kan man altså ikke slutte, at AGF gik målrettet efter Patrick sidste sommer, men man kan heller ikke afvise det. Vi kan kun udlede med sikkerhed, at man gik efter en af hans type.
Det kan da bestemt ikke udelukkes, at PM var i radaren sidste sommer, men hvis det omvendt var PM man målrettet var gået efter, så ville PC næppe have udtrykt det på den måde. Desuden var man tydeligvis i forhandlinger med Sven Braken i starten af januar (nævnt af både medier og spillerens agent), så man spillede i hvert fald på flere heste.
10
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Stig, jeg tror at det der kan virke provokerende ved din debatstil er, at du lidt for ofte er "for hurtig" med at læse og fortolke. Du får simpelthen ikke altid læst, hvad andre skriver og mener, før du kaster dig ud i en argumentation. Jeg tolker det som ivrighed/entusiasme, men det kan altså også tolkes anderledes. Dit svar #149 på side 10 er f.eks. et godt eksempel, hvor du godt nok citerer MartinStranger, men egentlig overhovedet ikke forholder dig til det han skriver, fordi dit hoved er fyldt af din egen diskussion om spillerlønninger. 

Hvad mener du? Jeg linker til Tipsbladets artikel hvor PC decideret siger at man forsøgte at hente ham i sommers, men måtte vente til dette vindue!!
Hvordan vil du ellers udlægge det?

Du får den lige igen: AGF-boss: Kontinuitet er kun godt, hvis tingene fungerer | Tipsbladet.dk

Citer
PC: "Det var helt tydeligt, vi skulle have en type angriber som Patrick. Vi kunne ikke få ham i sommer, men vi kunne få ham her i januar, og så slog vi til."

Det kan da kun entydigt betyde, at man ville have netop ham specifikt i sommer. Det betyder jo ikke at man KUN ville have ham. Man kan sagtens have villle have Toivonien som førsteprioritet, dernæst Patrick Mortesen.

Prøv at genlæse, hvad du selv citererer. Der står ingen steder, at PC har forsøgt at hente Patrick Mortensen sidste sommer. Jeg har markeret med fed/understregning, hvad du specifikt burde have bemærket i PCs udtalelse.
14
Kamptråde / Sv: Kamptråd: AaB - AGF, Søndag d. 17.03.2019 kl. 17.00
AaB spiller jo pokalkvartfinale i Næstved i morgen, torsdag. Det er interessant at notere sig, at fire spillere sidder over med skader: Patrick Kristensen, Frederik Børsting, Jakob Ahlmann og Oliver Abildgaard. Ellers sender man alle profilerne afsted. Vi kan jo håbe, at det kan få betydning i forhold til hvor friske de er søndag eftermiddag. Der er jo altid en risiko for nye småskader og endelig kan AaB jo blive slået ud og få overført evt. karantæner til superligaen.
15
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Iflg. Kanstrup var der ingen dialog mellem ham og AGF, hverken direkte eller igennem agenten, derfor tog Kanstrup SELV initiativ til at finde en ny klub:

Kanstrup valgte tyrkisk klub: Der var ingen dialog med AGF | Tipsbladet.dk

Interessant. Det stiller så bare Kanstrups udtalelser til Stiften i et endnu mere kalkulerende lys, end jeg først havde troet. Men egentlig meget logisk, for de udtalelser han kom med indbød jo direkte til en afbrydelse af samarbejdet.

Vi kan nok bare gå ud fra, at hele sandheden i denne historie ikke er kommet frem. Men Kanstrup reagerede selvfølgelig på, at han som anfører blot havde udsigt til at sidde på bænken i foråret.
Simple Audio Video Embedder