Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - SteenA

3
Generelt / Sv: AGF i top 6 - matematisk sikring+opfølgning.
Et par uafgjorte,  og så er vi videre
 Skal vi ikke bare vinde de næste to og så er den på plads!!

Derefter kan vi koncentrere os om de store drømme/forhåbninger:-)
Jeg er i hvert fald ret sikker på, at vi satser fremad, hvis det står uafgjort kort før tid i kampene mod Horsens, Hobro og Silkeborg. Jeg håber at det er den mentalitet vi går ind til kampene med.
4
Generelt / Sv: AGF i top 6 - matematisk sikring+opfølgning.
Jep, men AGF kan selv sikre sig medaljer, hvis de får 45 (og ikke 46, som jeg først skrev!) point i de sidste 16 kampe.

Tallet kan også falde, hvis Brøndby skulle sætte point til - det gør de forhåbentligt ;-)
Jeg er ret sikker på at matematikken siger mindre end 45, eftersom vi også henter FCK, hvis både Brøndby og os vinder rub og stub, men det er vist lidt akademisk.
6
Kongelunden - nyt stadion / Sv: Stadion ønske-/drømme-tråden
Byg et stadion, hvor taget kan lukkes. Så er det problem løst. Selvfølgelig dyrere, men en god investering på sigt.

Igen - byg noget der er fuldstændig gennemført.
Jeg gætter på, at det er mere kompliceret end som så. Man kan vel ikke overdække fra november til marts. Hvis man forestiller sig at der skulle komme sne igen i Danmark, så kan man heller ikke bare lade sådan et tag bære mange tons.

Man hører også om andre stadions, hvor tagkonstruktionen gør,  at der kommer for lidt lys ned på banen, så græsset ikke kan gro. Så der er nok af ting at overveje. Men egentlig fint nok, at alle bliver opmærksomme på det, her hvor vi står foran en vigtig beslutning om et nyt stadion.
8
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Hvis ellers man stadig er i tvivl, så er BIFs i øvrigt helt fortjente sejr over OB bevis nummer 5000 at det eneste som er givet i Superligaen, er at intet er givet.

"Vores" top 6 er på ingen måde sikker.

 
Jeg synes egentlig at weekendens kampe - eller specifikt kampen OB-Brøndby gav os noget mere afklaring. Brøndby er nu også i praksis sikker på top-6 (jeg ved godt at matematik og især følelser siger noget andet) og OB er ekstremt presset. De skal vel nærmest have 3 point i Randers på søndag og med et nederlag vil jeg kalde dem ude af kampen. Uafgjort vil presse dem yderligere, men omvendt være her resultat Randers godt kan bruge, så det bliver svært for OB.

Med mindre Lyngby laver et chokresultat i Herning i aften, så ligner det at Aab, Randers og FCN spiller om to pladser i top-6.
9
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
Der er ihvertfald nogle fra Aarhus kommune der bør have røde øre, og gå ud med en udmelding. Trods alt dem der har ansvaret for banens beskaffenhed. Håber AGF får en fin kompensations for udlejers manglende forpligtelser.
Man må gå ud fra, at der er blevet knoklet med sagen i en del dage nu. Men det er svært at konkurrere med sluserne ovenfra. 

En ting vi dog må lære af denne sag er, at man skal få et endnu kraftigere dræn under banen på det nye stadion - og i øvrigt droppe al snak om at sænke banen til under grundvandsspejl-højde. Man bør vel nærmere diskutere at hæve banen i forhold til nu. Der er vel ikke rigtig udsigt til at vintervejret i Danmark ændrer sig i de kommende mange år. Der virker til at være dømt novembervejr hele vinteren. 
10
Lidt af hvert / Sv: Fodbold på tv
Dplay er valgt fra af mig pga. deres enorme reklame-show. Når du åbner kampen, SKAL du igennem en reklame(el 2-husker det ikke). Hvis du går ud til hovedsiden og tilbage til kampen igen, skal du igennem endnu en reklame. Derudover er deres player experience uhyggelig dårlig, ifht eks. Viaplay(og til dels eurosport). Det gør sig især gældene hvis du streamer fra deres app på en ipad eller tlf. jeg vil fraråde Dplay, også selvom det er en del billigere. Deres interface er også urimelig elendigt.
Det er åbenbart heller ikke blevet bedre nu, sikkert fordi mange yousee-kunder er røget derover nu og de ikke har kapacitet til det. Åbenbart har der både været nedbrud i Sønderjyske-Hobro og nu Silkeborg-AaB.
Det ville sikkert være gået helt galt, hvis vi havde spillet.

Tv-tjeneste gik i sort: 'Kom nu ind i kampen' – Ekstra Bladet
14
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Både Amini og Bundu gør og siger alt det rigtige, der ingen døre lukker, men som for begges vedkommende er der nu ikke meget, som taler for en forlængelse.

Begge ved godt formnedgang eller skader, kan ødelægge et skifte til udlandet derfor de diplomatisk og venlige udtalelser.
Problemet er jo også, at de ikke bare er to sorgløse unge mænd, som følger deres hjerte. Fodboldspillere i dag er mandsopdækket af agenter, som varetager ikke bare spillernes men i høj grad også deres egne interesser. Og agenterne vil selvfølgelig gerne handle deres spillere og score nogle procenter på det. Så de vil til enhver tid anbefale deres spillere at skifte/ikke at forlænge deres kontrakter.
16
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
Riis drømmer om en startplads for Randes - det var ham der scorede det første mål i deres 2-0 sejr i juni Selvtillidsfyldt Randers-angriber: Vi skal nok give AGF kamp til stregen |...
Jeg troede først at de refererede til en ligegyldig træningskamp, når de skrev om en kamp i juni, men det må vel være det seneste opgør i oktober der er tale om, hvis Riis ganske rigtig scorede 1-0 målet (på en dødbold, hvor vi var 10 mand på banen efter Tingagers skade).
17
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Amini skal nok forlænge.
  
Hvad får dig til at tro det?

Det er en lille bonus for AGF, at konen er gravid, men ellers peger alt da på et klubskifte til sommer.
 

Ja, det vil være en overraskelse med en forlængelse, men Amini har selvfølgelig ikke noget ønske om at lukke nogen døre på nuværende tidspunkt. Men vi må begynde at indstille os på at næste sæson bliver uden ham - og derfor kan der vel også opstå en situation ud på foråret, hvor David vælger at satse mere på at bruge Duncan og Hvidt frem for Amini. Det kommer nok næppe til at ske, så længe vi har noget vigtigt at spille for og Amini i øvrigt præsterer.

Men PC udtrykker det egentlig meget fint og rigtigt: "Han har nået en alder, hvor det er naturligt, man sammenligner et eventuelt økonomisk givtigt kontrakttilbud i en anden klub med de sportslige udfordringer, der ligger hos os". 

Kommer der ikke et økonomisk givtigt kontrakttilbud, så eksisterer der vel en mulighed for forlængelse. Men vi må vel også indse, at en forlængelse bliver dyr for os, da han til sommer står med mulighed for at hente et pænt sign-on fee fra den kommende klub.
18
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Nu taler Bundu selv om Visa udfordringerne hvis has drøm om Premier League skal lykkes:

Bundu drømmer om PL trods visa-udfordring

Hvis han på nuværende tidpunkt ikke kan opnå Visa i England, så reducerer det hans salgspris væsentligt. Det kunne have været interessant hvis Bold havde undersøgt hvad det er der gør at han har problemer med at opnå Visa.
Han må vel bare forlænge med 5 år i AGF og få dansk statsborgerskab for enden af det. Så kan han sikkert både komme på det danske landshold og få en kontrakt i England.

En bruger på bold.dk forklarer problemstilligen:


Citer
For at få en arbejdstilladelse som ikke-EU spiller i England kræver det at spilleren har opnået et vist antal A-landskampe i de seneste to år.

FIFA Ranking 1 - 10: 30%
FIFA Ranking 11-20: 45%
FIFA Ranking 21-30: 60%
FIFA Ranking 31-50: 75%

Og da Bundu har 1 landskamp på sit CV og Sierra Leone lige nu er omkring nummer 120 på verdens rangslisten så er det temmeligt umuligt.
19
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg må indrømme, at jeg håber at Brøndby holder sig i top-6 henover de næste 6 kampe - gerne på bekostning af Randers. Det er altid nogle fede, høj-intensive kampe vi spiller mod Brøndby - og så er vi endda begyndt at vinde dem. Det kunne være fint for slutspillet, hvis Brøndby, OB og AaB kommer med os i top-6, men det er nok sandsynligt at FCN tager en af pladserne. Men på søndag kan vi da gøre vores til at skubbe Randers ud af det gode selskab.
20
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Jeg har også været vild med FCN modellen og har været modstander generelt af spillere over 27-28, men er også kommet til en erkendelse af vores model er lidt bedre sportsligt, ikke økonomisk, men vil også hellere vinde noget end fylde banken med penge.
Jeg tror nu også gerne at AGF vil fylde banken med penge. Men FCN-modellen kræver en ret stor/dyr organisation. Så man satser nok på, at den bedste måde at tjene penge på er ved at få resultater og talentudvikling til at gå hånd i hånd. Det hjælper ikke at stille med et U23 hold der rykker ud af superligaen.
22
Generelt / Sv: AGF i top 6 - matematisk sikring+opfølgning.
Kan vi ikke bare konstatere, at top-6 er en formalitet? Nu handler det om at positionere os bedst muligt til slutspillet og til det formål vil det være rigtig godt med en sejr over Randers. Uafgjort er brugbart men vi skal ikke til at fedte 2-3 uafgjorte hjem nu, for at sikre slutspillet matematisk. Vi skal fortsætte med at gå efter at vinde kampene. Sådan holder vi os inde i kampen om bronzen.
23
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
Jeg mener de 9 spillere giver sig selv. Dernæst er spørgsmålet om Amini og Bundu starter inde eller på bænken. Ellers er deres afløsere Hvidt og Lunding. Jon må overlade pladsen til Ankersen.
Lige til denne kamp ville jeg godt nok gerne have stillet med Jon frem for Anker. Randers efterlader ikke nogen rum at løbe i. Af samme grund er det også ok at starte med Lunding, selvom Bundu selvfølgelig altid er en potentiel matchvinder. Men det er sådan en kamp Bundu også godt kunne forsvinde ud af. 

Det kunne altså også være fristende at stille med både Mortensen og Helenius i sådan en kamp, når vi ved at Randers kommer til at stå kompakt og er klar til at lukke vores midtbane ned.
25
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Jeg har store forventninger til sommervinduet. Til den tid vil PC og DN have haft et helt år til at se den nuværende trup an og planlægge eventuelle indkøb og lave en skyggeliste i forhold til den nuværende trup. Der bør være nogle helt oplagte og gennemscoutede spillere til "sikre" afgange som Bundu og Amini.
Aminis afløser er da lige her.. eller noget...

Tidligere Superliga-profil færdig i Norge – Ekstra Bladet
26
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Det sluttede 1-1 og der var en masse spilletid til nogen af dem der har siddet udenfor, blandt andet Bundu og Thorsteinsson. Erlykke udlignede for os et kvarter før tid.

Start-11: TK, Diks, Hausner, Juelsgård, Gersbach, Anbo, Duncan, Grønbæk, Bundu, Thorsteinsson, Helenius
27
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Sikke en fantastisk medarbejder der virkelig viser sin vilje, til at levere for de midler han får i løn😱
Superliga-bomber løj sig skadet – Ekstra Bladet

Det viser måske bare hvor kynisk branchen er. Her i hans karrieres efterår, gør det nok heller ikke det store men hvis han var yngre, var der nok nogle fremtidige arbejdsgivere der sprang over. På den anden side er beg måske blot for fodboldromantisk og indstillet på at levere overfor arbejdsgiveren😱
Ja, som minimum fremstår han i hvert fald som lidt underfrankeret, når han udtaler det her. Det er i hvert fald ikke sådan, at man ærgrer sig over at han ikke kom til AGF..
28
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Både Lunding og Hvidt fik vist sig fint frem, Hvidt endda med et brag af en finale, hvor Lunding “bare” var kontinuerligt rigtig god, når han spillede. Må vi undvære Amini og/eller Bundu i start-11 mod Randers, er tidspunktet ikke det værste, for Lunding og Hvidt har virkelig momentum netop nu.
Det er virkelig opløftende, at både Hvidt, Lunding og Duncan viser superligaklasse. Det giver bestemt ro i maven forud for næste sæson, hvor vi nok siger farvel til Amini og Bundu. Der er også mere perspektiv i at bruge Hvidt og Duncan frem for at hente f.eks. Rygaard, bortset fra at vi selvfølgelig skal huske at bevare en rutineret akse, hvor Nicolai Poulsen og Bror Blume får en vigtig rolle, ligesom det kunne være fint at forlænge med Ankersen, så vi har andet end 19-22 årige at byde ind med på fløjene i evt. EL-kval.

Skulle vi virkelig gå hen at forsvare vores nuværende placering og skal spille europæisk, så kommer der nok til at blive hentet spillere i sommerens transfervindue. Men jeg håber stadig at vi holder fast i at hente spillere der kan udvikles og sælges. I stil med Jon Dagur og Duncan. Så må vi se, hvor meget efterspørgsel der kommer til at være efter vores nuværende spillere. Heldigvis er kassen ikke tom og vi kan vente med at sælge til det europæiske eventyr er slut i august.
29
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Skulle Bundu og Amini ikke være klar til 90 minutter, så er de i hvert fald stærke indskifter kort.
Det er også perfekt i min bog. Vi får en tæt kamp mod Randers og jeg kan godt forestille mig et kampforløb som i FCK-kampen. Så lad os bare stille med en bænk, så vi kan forstærke os den sidste halve time. Lad os så håbe at vi ikke får sparket 2-3 forsvarsspillere i stykker, så vi kke skal bruge udskiftningerne der.
30
Kongelunden - nyt stadion / Sv: Stadion ønske-/drømme-tråden
Det har været nævnt, at AGF ønsker et stadion i to niveauer. Er det rigtigt forstået, og i hvilken forbindelse, har de sagt det? Personligt håber jeg på et stadion i et niveau, da jeg tror, det giver en federe (og mere intim/kompakt) oplevelse at sidde på en stor tribune og dermed have kontakt til alle tilskuerne, mens det også må give bedre forudsætninger for at skabe stemning i form af tifoer mv. Når vi taler om et stadion til 25.000 tilskuere vil hver tribune jo ikke være så stor i to niveauer.
JN har i hvert fald udtalt det - i forbindelse med at han også talte for et stadion til 25.000. Ideen skulle være, at det så ville være lettere at lukke nogle afsnit af til mindre kampe uden at hele tribuneområder skulle stå tomme.
32
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
...det er ikke til at vide Ståle´s tilgang til denne finale; dog kan vi være sikre på at de spillere FCK sender på banen er motiverede - der er på fredag kun 1 uge til kampstart i Superligaen + om 14 dage skal de møde Celtic.
Mest af alt er Ståle nok træt af at skulle møde AGF. FCK havde faktisk stillet som betingelse for at deltage i turneringen, at de ikke kom til at møde danske hold. Det giver også en anden form for kamp, når man kender modstanderen godt. Men selvom det er en finale, så tænker begge trænere nok mest på at spare de småskadede spillere og få afprøvet de sidste ting der er brug for inden det bliver alvor.
33
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Så blev det finale mod FCK 😀. Godt at Slavia ikke tabte, for så skulle vi have mødt BIF om 3. pladsen. Men vi stiler åbenbart generelt højere end BIF 😂.
Det havde været lidt sjovere at møde Astana, når nu man er draget sydpå for at træne. 

Vi må vel formode, at start-11 kommer til at ligne forårspremieren, men det vigtigste er nu stadig, at vi kommer fra kampen uden flere skader, så mon ikke reserverne får 2. halvleg?
34
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Citer
Men hvad så til sommer – kan du ligefrem se dig selv forlænge med AGF?

- Ja, sagtens. Du ved aldrig i fodbold, og jeg kender jo ”PC” (sportschef Peter Christiansen, red.) rigtig godt, så vi snakker om tingene. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, men har fuldt fokus på den første kamp mod Randers. Min kæreste og jeg venter også barn til marts, et barn, der altså bliver født her i Danmark, så der er mange beslutninger, der skal tages, siger han med et stort smil.
 
Citat Mustafa Amini

Så en evt. forlængelse er langt fra død endnu, han kunne nok også godt tænke sig at være e profil på et hold der kan komme til at spille europæisk i næste sæson ;)

Amini: Jeg drømmer om at vinde pokalfinalen med AGF | stiften.dk
Lidt samme toner fra Ankersen:


http://beta.bold.dk/fodbold/nyheder/ankersen-har-ikke-taenkt-mig-vaek-fra-agf

Men spillerne har jo heller ikke noget at vinde ved at udtale sig anderledes - tværtimod.

Sidste forår havde  vi jo farcen med NP, hvor det "ved et uheld" fra Randers slap ud, at han havde tegnet kontrakt med os fra sommeren, men NP nægtede klogeligt det skifte frem til sidste runde var spillet. Ingen har lyst til at havne i unåde hos sine egne fans det sidste halve år af kontrakten.
35
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
Dejligt med aktiekursen men det er ikke den der (alene) afgør om investorerne vil placere 50 eller 100 mio i forbindelse med en emission. De kan heller ikke bare trylle flere midler frem. Til gengæld er det godt for de eksisterende investorer.
Næ, der er da ingen der siger at der nødvendigvis kommer flere penge ind på en stadionemission, men det vil i givet fald betyde aktien bliver mindre udvandet (færre nye aktier i omløb) og AGF har jo på et tidspunkt fået et mandat til at udstede et vist antal aktier til emissioner, så det kunne vel muliggøre flere af de mindre rettede emissioner, hvor man henter penge til f.eks. akademi eller andre anlæg.

36
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Jeg forstår slet ikke hvordan du kommer frem til at det koster 10-15 mio kr at holde på Amini og Bundu i forårssæsonen. Det giver ingen mening og ligner noget det er taget ud af luften? Omvendt kan man sige at det giver 10 mio kr mere på Bundus salgspris fordi han gør det endnu bedre til foråret og uden dem ville vi ikke få medaljer, vinde pokalen og komme i Europa. Vilde spekulationer  :)
Selvfølgelig er beløbet 10-15 mio et løst gæt - og et oplæg til debat. Nu skrev jeg heller ikke, at det koster os 10-15 mio, men at vi investerer 10-15 mio.

En transfer for Amini er nu tabt, med mindre han meget overraskende forlænger. Han er væk før næste sæson og bliver heller ikke del af et evt. europæisk eventyr. Men han vil kunne hjælpe os til at opnå den bedste placering i 20 år.

Det samme vil Bundu kunne og hvis PC har is i maven (højrisiko), kan han også beholde Bundu indtil udgangen af august og bruge ham i et evt. EL-kval. Men det var i det netop afsluttede vindue at PC sad med de gode kort på hånden. Til sommer SKAL han sælge og så bliver det straks sværere at sige nej til et bud på 15-20 mio. Dette er selvfølgelig samtidig afhængig af, at Bundu også præsterer i foråret. Worst case er jo at Bundu brækker et ben eller smadrer en menisk, hvorfor man kan argumentere for at vores investering er endnu større, men det scenarie har jeg valgt at se bort fra. Sådan noget kan selvfølgelig ikke ske for AGF...

Samlet set tror jeg ikke på at vi får de "investerede" penge hjem på kort sigt, men fodbold er heldigvis også andet end en forretning. Vi har som klub brug for at spille med om/vinde noget igen. Medaljer eller pokal - og al den goodwill det giver os til fremtidige handler, både den ene og anden vej.
37
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
Udover jeg synes vi sportsligt står lidt bedre end OB og AaB - hjulpet af dette vindue, så står vi også økonomisk langt stærkere, da vi ikke skal lukke økonomiske huller med transfersalg som de to og bif skal.
Læg dertil at AGF-aktien er steget med mere end 100% det seneste halve år (50% den seneste måned). Det gør jo værdien af en kommende emission (stadionprojekt eller andre mindre rettede emissioner) meget mere værd for klubben. De 50 mio. JN har talt om at bruge på stadion er jo pludselig blevet 100 mio. værd, hvis aktierne skulle sælges nu. 
38
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Jeg er ikke med på synd-for-ham vognen i hvert fald.
Det er synd for en spiller hvis han for ødelagt sin karriere af skader.
Det handler måske lidt om menneskesyn her, men jeg kan sagtens have ondt af en spiller, som ikke er udstyret med den rigtige mentalitet. Man kan da håbe, at det er noget han kan bearbejde, men det kan jo sagtens være noget depression eller lign. han bakser med. Det ved vi jo ikke.

Men som jeg skrev, så håber jeg at han kan få noget hjælp. Måske af en (sports)psykolog. Det kunne da være fint, hvis det var et projekt AGF ville gå ind i for en af vores gamle drenge - selvfølgelig med en mulig bagtanke. Men i den tilstsnd han er i nu, er han ikke interessant at knytte til klubben.
39
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Ja det er lidt omvendt, men realistisk investerer vi vel 10-15 millioner i at holde på Amini og Bundu

Jeg ser det ikke som synderligt realistisk, at nogen af de to forlænger.

Og hvis vi gjorde, ville en god portion af de 10-15 mio. komme fra lønbudgettet, som er et andet end transferbudgettet. Så jeg ved ikke, om Stage-millionerne som sådan bliver brugt på det.
Nu skrev jeg heller ikke noget om forlængelse, for det tror jeg heller ikke på. Jeg tænker bare at de 10-15 mill. er prisen for at beholde Amini og Bundu i en halvsæson i forhold til tabte transferindtægter.

Hvis Bundu render ind i en skade, sådan som vi nu kan læse om Kaastrup, kan "investeringen" gå hen at blive langt større. Omvendt kan Bundu også ske at fortsætte hvor han slap og nogenlunde beholde sin værdi, men lige nu kan vi jo se at han er småskadet. Det kan selvfølgelig også være årsagen til at vi ikke kunne sælge nu.
41
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
OB er svære at blive kloge på. Teoretisk set og på papiret er OB måske blevet forstærket, men en voldsom svingdør, hvor kvalitet også er røget ud. Så de bliver et wild card.
De har solgt deres med afstand bedste spiller, Kadri, så jeg kan ikke se dem som andet end svækket på kort sigt. Sabbi kan måske løfte noget af arven, men der taler vi jo næste sæson.
42
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Ovenpå det afsluttede transfervindue må man konstatere, at klubben har valgt at satse sportsligt dette forår, hvilket man dårligt kan klage over som fan. Men vi er vel så også næsten der, hvor der bliver en skuffelse, hvis vi ikke tager de bronzemedaljer. Pokalen er vores chance for endelig at vinde noget igen, men det kræver selvfølgelig at FCK snubler. Men vi er da heller ikke længere chanceløse mod dem.

Det bliver et fedt forår at se frem til. Ikke bare at skulle spille top-6 slutspil, men også at være konkurrencedygtige i det.
43
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Casper Sloth har fået ophævet kontrakten i Motherwell. Nøj hvor gad jeg godt være inde i hans hoved. Sikke en nedtur for en tidligere landsholdsspiller, profil i AGF og ligaen.
Det er ret vildt og meget trist. Det begynder at se svært ud at få boostet karrieren igen. Men måske findes der stadig en desperat superligaklub, der vil gøre forsøget. Vi ved alle at han har de fodboldmæssige evner, så måske bør han i virkeligheden have noget hjælp på nogle andre områder. 
45
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Måske følger jeg bare ikke godt nok med, men er rygtestrømmen ikke blevet meget stille på den front?
Jeg reagerede blot på at Nizzleroy allerede gjorde transferstatus her inden vi går ind i de traditionelt mest travle dage.

Jeg synes også at det vil være en økonomisk meget modig beslutning at beholde Bundu. Vi ved at der er interesse fra både Tyrkiet og Frankrig - og hvem ved, hvem der ellers er på banen. Men som bekendt er der lås på vandrørene. Vi må vente at se.
48
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Diks er måske en af truppens allerbedste spillere, og Gersbach ville også være en gevinst, hvis det ikke var fordi, at Højer konstant leverer på et højt niveau.
   Meget enig, Af vores profiler vil Højer være den vi bedst kan undvære, fordi vi har så stærk en spiller stående i kulissen
   
Men de har indtil nu bidraget med et rundt 0. Jeg undervurderer dem ikke. De lader til at være gode spillere at have. Jeg siger bare, at vi er et sted nu, hvor vi ikke har brug for flere af disse slags spillere, men i stedet spillere, der rent faktisk kan højne niveauet i startopstillingen. Der ønskes at PC handler, men disse spillere må helst ikke koste noget eller være bedre end dem vi har. Det er sgu ikke noget der rykker noget.
 
 
Lejemålet af Diks har jeg ikke forstået. Det må være en meget billig omgang for os. Købet af Gersbach så jeg helt klart som en klargøring af et salg af Højer. Jeg ved ikke om PC forregnede sig der. For et år siden var der vist flere bud på Højer, men han havde en downperiode i foråret/starten af efteråret og så har der måske ikke været nogen bud. Men det er lidt vildt at vi køber en australsk landsholdsspiller i hollandsk fodbold og vi så ikke kan bruge ham.

Gersbach har spillet vores kampe i pokalen og jeg vil mene, at han har været MoM i alle kampe.
50
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
De udfyldte helt klart mine forventninger på daværende tidspunkt. Jeg var super glad for NP og Jon. Men vi er bare et andet sted nu, og det kræver bare mere at rykke det nuværende setup end det gjorde for blot et år siden. I takt med at truppen bliver bedre vil det også blive dyrere at forbedre den. Ellers risikerer vi jo bare at stå stille.
 
 
Altså, hvis strategien er at hente 20-21 årige (Duncan dog kun 18) spillere, som kan gå ind på holdet og sælges dyrt et par år senere, så ligger det jo i enertien, at det hold vi sender på banen hele tiden er i fremgang, bortset fra de bump ned, som kommer når vi sælger en spiller. Men jeg kan sagtens se dette som vores strategi i nogen år frem. Kan det give os top-6 placeringer og plus i økonomien er det en overlegen strategi i forhold til de seneste 20 år.

Den forbedrede økonomi kan så måske sikre endnu større talenter eller et endnu højere niveau på de rutinerede spillere som vi også har brug for.
Simple Audio Video Embedder