Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - SteenA

2
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
Jeg anfægter slet ikke, at vi skal (eller kommer til at) erstatte alle profiler 1-1. Men i forhold til kontinuitet må vi bare håbe på så få udskiftninger som muligt. Omvendt vil det grænse til det uansvarlig at lade Sanas, Aminis og Ankersens kontrakter løbe ud uden at vi får en krone i transfer. Et salg af Guira eller Toutouh, som også begge har et år tilbage, vil derimod ikke betyde helt så meget i forhold til holdets kontinuitet.
4
Generelt / Sv: Reserveholdet
Med mindst mulig marginal blev vi vinder af årets reserveholdsturnering! Vi sluttede lige med AaB, men med en målscore der var et mål bedre.

AGF vinder Reserveligaen - AGF Fodbold

Citer
Vi gjorde dét, vi skulle i vores sidste kamp mod AaB, hvor vi vandt 1-0, og vi er glade for, at det så også rakte til at vinde mesterskabet. Vi har haft et godt mix af unge spillere og Superliga-spillere, og sammen har vi fået skabt et stærkt miljø omkring reserveholdskampene. De unge spillere har vist sig godt frem og er blevet støttet godt af Superliga-spillerne, og kampene har også vist, at når de unge spillere har præsteret godt, så har det også bragt dem ind omkring Superliga-holdet - som det for eksempel er sket med Anbo, Ammitzbøll, Hausner, Hvidt og Thøgersen, siger Ruben Sellés.
 
6
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
Lige nu står vi jo til at kunne gå ind i næste sæson med god tro på tingene, ligesom med Glen efter 16/17-sæsonen. Dog er vi som sidste år i endnu bedre stand, og i mere stabil forfatning denne gang. Faktisk nærmest mere end nogensinde. Sidste år var vi i god forfatning i foråret 2018, men der var åbenbart masser af udskiftninger der skulle "overstås" inden vi kunne komme hertil, hvor vi har fået ryddet nærmest helt op, og kun Guira, Mmaee og Riel er helt uden for truppen i den kommende sæson, og Guira kunne endda sagtens være det.


Vi må se. Jeg tror vi allesammen er åbne for, at næste sæson skal være sæsonen hvor PC får truppen i top 6 med DN ved roret. Jeg håber fandme ikke vi tror vi kan spare os til det. Og jeg tror mange vil tabe troen på det "nyeste AGF" hvis det glipper igen.

Ja, de åbne spørgsmål i forhold til truppen er jo de stamspillere som går ind i deres sidste år,  Ankersen, Amini og Sana, samt selvfølgelig Grabara og Juelsgård, som har udløb nu. Derudover naturligvis spørgsmålet om alle de tre hovedskadede kommer til at fortsætte karrieren. Forhåbentlig er vi bare overforsigtige, fordi vi har råd til at være det på dette tidspunkt af sæsonen, og Munksgaard virker jo også på vej tilbage. Jeg er dog bange for Backmans og Mortensens videre karrierer. PM har også tidligere døjet med hjernerystelser: Patrick Mortensen vil spille med hjelm
7
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Vi spiller en fin 1. halvleg, hvor vi producerer masser af chancer og generelt godt spil. Randers har tre forsøg på mål, heraf to langskud, som de scorer på. 2. halvleg lignede derimod en normal kamp mod Randers, hvor de bare har 10-20% mere vilje i alle aktioner. Men jeg kan godt købe den med at vi er lidt slidte. 
8
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Sgu ikke for lovende med de hovedskader. Skidt at Patrick ikke kan klare de sidste 20 minutter, hvis vi har behov. Specielt når man tænker på at han sad på bænken sidste uge og har haft yderligere en uge at komme sig i. 
9
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Selvom Munksgaard nok rigtigt gerne vil vise at han er klar til at blive udtaget til U21 EM
Som en anden bruger skrev for nogen tid siden, så var Munksgaard nok ikke kommet i betragtning til truppen, selvom han ikke havde fået sin skade. Vi har Joakim Mæhle, som er fast mand for de nykårede belgiske mestre, Genk, samt Rasmus Nissen som har spillet omkring 20 kampe i denne sæson for Ajax, heriblandt et par CL-kampe og den hollandske pokalfinale for et par uger siden, hvor han endda scorede et mål. Så vi er ret stærkt besat på den plads.
10
Generelt / U-21 EM med AGF-deltagelse
Jeg tænker at vi får brug for en tråd til at følge de danske (og polske!) drenge til EM, når nu superligaen slutter lige om lidt.

Den danske trup udtages på tirsdag, og mens Munksgaards drømme om EM er forduftet, så må Stage vel forventes at blive udtaget.

Behovet for Stage i truppen bliver også understreget af de overvejelser Niels Frederiksen går med:

U21-boss om EM-trup: I tvivl om 3-4 spillere

Citer
Men det handler også om den generelle sammensætning af truppen: Hvor mange stoppere skal vi have med? Hvor mange midtbanespillere? Skal vi have fire backs med eller kan vi nøjes med tre?

 
11
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
I lørdagens JP Århus er der en artikel om hvorfor NP ikke starter inde mod os.....da NP har afsonet karantæne og Thomasberg ikke vil ændre et vindende hold, har han en oplagt undskyldning....men alle ved jo godt hvorfor, som det såiøvrigt også fremgår af samme artikel.
 Thomasberg siger også lige ud, at det er en problemstilling med NPs skifte i det her interview:
Thomasberg inden derby: AGF's selvtillid er ikke større end vores | TV2...
12
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Med FCMs sejr i pokalfinalen står det nu klart, at vi kæmper om en kamp mod nr. 4. Som det ser ud lige nu, er Esbjerg vel favorit til den plads, selvom Brøndby og OB også stadig er mulige modstandere. 
13
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Martin Koch Helsted i Køge eller Casper Johansen i Middelfart kunne også passe på profilen. Johansen har U-landskampe, men har aldrig rigtig forsøgt sig på højeste danske niveau. Begge er tæt på 30. Sandsynligheden for at de ikke har liganiveau og ikke har tid til at få det er måske nok for stor.
Ja, man kan sige at vi har prøvet det uden succes, med Jeppe Kjær og Andre Riel, som begge scorede godt i 1. division, men også var sidst i 20'erne da vi hentede dem. Der virkede så også til at være nogle mentale årsager til at lige de to ikke kunne slå igennem her, så man skal selvfølgelig passe på med at generalisere ud fra to eksempler. Både Kjær og Riel (i få kampe) gjorde det jo også fint for Lyngby og Helsingør i superligaen.

Jeg er ikke imod at vi finder en spiller fra en af de lavere rækker, men det vil være at foretrække at finde en der er yngre, som stadig har udviklingspotentiale. Man kan så bare sige, at det vel også er det vi gerne vil gøre med vores akademiplaner. Trække unge talenter til og selv udvikle på dem. Det har så bare en længere tidshorisont. Men en gang imellem kan der jo godt dukke en usleben diamant op, som pludselig udvikler sig meget efter ungdomstiden. Man kan vel sige at Stage delvis er et eksempel på det, selvom han selvfølgelig stadig var ret ung, da vi hentede ham tilbage fra Brabrand. Et ældre eksempel var multitalentet Jan Lauridsen, som først kom til AGF fra Viby som 23-årig (endda efter at have været professionel håndboldspiller i Spanien forinden), men ret hurtigt kæmpede sig ind på et ellers stærkt AGF-hold, der vandt DM i 1986. Han nåede endda at få en enkelt landskamp (plus nogle håndboldlandskampe).
14
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Tidligere AGF-bomber er færdig i Werder

Her er løsningen :D
Aron skal have gang i karrieren igen, og stopper i Werder Bremen til sommer! Vi satser ikke alt på at han er skadesfri da vi har PM, og selv ved skader har vi Ammitzbøl til at supplere.
 
 
Tja, Aron har vist snart haft alle andre skader end hovedskader, så det vil da være oplagt for ham at prøve det... 

Jeg synes det er svært at vurdere, om han har mere eller reelt er fodboldinvalid. Det er vel det første man skal tage stilling til. Er der omvendt tegn på, at han er på vej tilbage, så bliver han sikkert for dyr. Eneste mulighed er nok, at ingen andre udenlandske klubber vil røre ved ham.
15
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det ville da være fuldstændig tosset at hente en spiller der er dårligere end det man har. Det forstår jeg intet af. Målet må da være at forbedre truppen. AA vil med garanti være tilfreds med at være en del af kamptruppen og kæmpe med en anden om at være førstereserve. Det presser ham til at blive bedre. Det presser ham ikke, at vi henter en backup til backuppen. Der skal være kamp om at være førstereserve - og for den sags skyld også som starter. PM skal også mærke presset, og det gør han ikke ved at hente en spiller der er dårligere end den nuværende reserve. Hvis det er målet med rekruttering, så kan vi lige så godt benytte det vi har i truppen, om det så betyder Bundu, Stage, Riel eller hvem der nu alligevel er dårligere på pladsen end AA.
 
 
Jeg tror at alle er interesseret i at vi henter de bedst mulige spillere. Spørgsmålet er nok nærmere, hvor mange penge der skal bruges på en ekstra angriber. En forholdsvis billig løsning, som samtidig sikrer en god sund konkurrence vil jo være at hente endnu et lovende angribertalent. Det væsentlige for mig er egentlig bare, at ansvaret om at score mål ikke pludselig hænger alene på Ammitzbølls skuldre. Har vi PM og to lovende boblere i truppen, så behøver vi for min skyld ikke at investere mere på den plads. Men hvis PC prioriterer at købe en spiller mere på PMs niveau, så er det da også en beslutning jeg accepterer.

Under alle omstændigheder handler det om at kunne sammensætte den stærkest mulige start-11er til hver enkelt kamp, uanset hvor vi bliver ramt af skader.
Simple Audio Video Embedder