Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Martin Hansen

1
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@Hamborg

Citer
Jeg har bidt mærke i at et af JS store kritikpunkter er at klubben lukker sig om sig selv, det er ikke mulig at få kontakt med eller at tale til spillere.


Skal det citat tages helt bogstavligt?

Hvis det skal, så er det direkte forkert. Som et eksempel har journalisterne adgang til spillerne efter hver eneste træning og efter hver eneste kamp efter rettighedsindehaverne har lavet deres interviews.

Som udgangspunkt bryder jeg mig ikke om lukkethed, jeg synes, det er en forkert vej med de lukkede træninger - iflg. en kilde er det DNs ønske og ikke et krav fra hverken ledelsen eller SHC, som jeg har set visse fans mene - og frygter det er begyndelsen på Premier League tilstande, men der er heldigvis stadig lang vej.
2
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@Stone Cold

Citer
Men helt ærligt, så er det mest af alt en følelse - jeg føler ikke han er AGF'er.


Han hjerte ligger - forståeligt - nok i Randers, men jeg sidder nu med en helt anden følelse, at han netop har fået AGF ind under huden. Den video Amini lagde op på Instagram efter sejren over Brøndby, viser en JN med følelserne helt ude på tøjet, en mand som går total amok i glædesrus, som giver en fuck i, sådan opfører en direktør for et børsnoteret selskab sig ikke..........jeg er vild med det.

Jeg er heller ikke upartisk, for jeg kunne allerede lide JN, da han var i Randers. Hans meget ligefremme facon tiltaler mig, der er ikke meget uld i mund over ham.

Men ja, JN har da bestemt lavet ting, som jeg nemt kunne være foruden (nævnt tidligere).
3
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
»Jeg svarer modvilligt på spørgsmålet om min egen kontraktsituation. Det er ikke der, mit fokus ligger nu,« siger David Nielsen.


Citer
På et eller andet tidspunkt skal I jo tage den. Hvornår skal I det?

Det er noget, som 'PC' og jeg tager en snak om, når vi tager et af vores møder eller drikker en Faxe Kondi. Det er ikke noget, som folk i offentligheden skal bruge tid på. For det er ikke et tema at begynde at skrue på nu.«
Citer
»Det er utroligt positivt. Men for fire kampe siden skulle jeg også have spørgsmål om, hvornår jeg bliver fyret. Det her er fodbold. Jeg har ikke fokus på de ting. Det har jeg, når jeg bliver bedt om at forholde mig til det. Mit og 'PC's forhold er ikke der, hvor den ene eller anden bliver sur over, hvornår der bliver taget en beslutning - eller hvornår det bliver bragt op. Det behøver I ikke at bruge så meget mere energi på,« siger David Nielsen.


AGF kan miste David Nielsen til sommer: 'Jeg svarer modvilligt på spørgsmålet...
4
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@Taktikfokus


Citer
Tilbage står - synes du stadig, at Jacob Nielsen har lavet resultater, der fremstår som noget i forhold til Bjerregaard og Østergaard?

Det var dig, som begyndte at sammenligne JN med de 2 herrer. Din logik svarer til at en direktør i en mindre dagligvarekæde ikke kan lave resultater, hvis sammenligningsgrundlaget er Dansk Supermarked.


Citer
Jeg skriver ikke på noget tidspunkt, at det trækker ned. Det er en stråmand fra din side.

Hvad er så meningen med at nævne, der ikke står et stadion.

Citer
Du skal være velkommen til at kritisere Jan Christensen alt det du vil, så længe det bliver på et lødigt grundlag.


Bare du selv husker, at være lødig i din kritik af JN. Indtil videre er din kritik ensidig, grænsende til en decideret hetz. Fyldt med kontrafaktiske påstande.
I øvrigt nævner jeg kun noget, som er fakta ang. JC. Det var dig, som bragte ham på banen, men du besvarer i øvrigt heller ikke mit spørgsmål.


Citer
Jeg kritiserer ikke JN for ikke at have gjort AGF til mestre, jeg mener bare, at det er derop man skal være, hvis man skal kunne sige, at hans resultater er noget i forhold til Bjerregaard og Østergaards resultater. Du blander meget behændigt to meget forskellige dele af mit indlæg sammen.


Jeg blander ingenting sammen. Jeg finder det absurd, du kan påstå, JN ikke har lavet resultater som direktør i AGF, endnu mere absurd når du sætter ham op i mod de 2 herrer.

Du har tydeligvis et horn i siden på JN, det skygger lige så tydelig for din objektivitet. Det er helt fair, du ikke bryder dig om personen JN, eller mener han kunne gøre det bedre, men din kritik af ham er ikke bare overdrevet, det taler decideret mod fakta.
5
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@Taktikfokus

Citer
Når der bliver snakket om Flemming Østergaard og Per Bjerregaard, så må jeg sige, at Jacob Nielsens resultater i AGF fremstår meget små, for hvad er det egentlig for nogle mesterskaber, pokaltitler, europa cup-eventyr eller kæmpe overskud som Jacob Nielsen har skaffet til AGF? Jeg anerkender fuldt ud, at sponsorindtægterne er forøget, men i sammenligning med de andre to er hans bedrifter i AGF altså at betegne som ingenting.


Det er godt nok vilde krav du har.

Det er rigtigt, Fede Flemse lavede et stort arbejde, men du glemmer et par ting. For det første havde og har FCK det suverænt største potentiale i Danmark, det udnyttede Flemse rigtig flot, men det gør også arbejdsbetingelserne alt andet lige noget nemmere.
For det andet så var økonomien i hans sidste periode enormt trangt, ja der var endda tale om mulig konkurs.
Du kan i øvrigt også høre Holmstrøm om, hvor dygtig Flemse egentlig var. 


Citer
»Flemming Østergaard har aldrig haft en plan. Han har stjålet sig til den ide. Han er en, der vil have part i alle succeser her, men tørret dårlige af på andre. Flemming troede, at han skulle styre det hele. Han er en god sælger, og han har lavet et godt stykke salgsarbejde herinde sammen med andre i øvrigt. Alt det med, at han 'er/var' klubben, er hans løgnhistorie,« siger Niels-Christian Holmstrøm.


Bjerregård var ubetinget en kæmpe succes, men igen for det første var han i klubben i næsten en menneskealder og for det andet var klubben gået konkurs pga. Interbank eventyret, hvis det ikke var for en kommunal redning. Et eventyr som var født i Bjerregårds hjerne.
BIFs nedtur begyndte i øvrigt også i god tid, inden Bjerregård mere eller mindre blev tvunget ud.

Deres fiaskoer som var ganske anseelige, hører med til deres historie.


Citer
Med hensyn til stadion-debatten, så kan du godt have ret. Der står dog ikke et nyt stadion endnu og jeg tror i bund og grund, at hvis forholdet til de andre store sportsklubber i Aarhus havde været bedre, så var beslutningen noget nemmere at tage for byrådet, for så ville der ikke være så mange modstandere. Hvorvidt hans lobbyarbejde har virket må vi jo se, men jeg tror helt sikkert, at debatten var kommet under alle omstændigheder i forbindelse med, at man er nødt til at bruge en formue på at restaurere stadion.

Er du seriøs her? Trækker det simpelthen ned, der ikke står et nyt stadion? Du er med på, det er en langtrukken proces, selv hvis AGF kunne stille med alle pengene.
Der kommer ikke et nyt/ombygget stadion uden en kommunal accept og den proces tager tid, laaaaang tid og selv den bedste direktør kan hverken gør fra eller til i den proces.

Vi finder aldrig ud af, om debatten om et nyt stadion var kommet til det punkt at kommunen har afsat 2 mill. til en undersøgelse uden JN, jeg kan bare konstatere, ønsket om et stadion går længere tilbage end JN uden det blev taget seriøst.


Citer
Der var kommet et nyt og moderne træningsanlæg ud af det under alle omstændigheder og meget taler for, at man havde valgt at bygge nyt også uden Jacobs indblanding.


Har du andet at bygge det på?

Citer
Jacob Nielsens resultater i AGF fremstår meget små, for hvad er det egentlig for nogle mesterskaber, pokaltitler, europa cup-eventyr eller kæmpe overskud som Jacob Nielsen har skaffet til AGF?

Hvorfor skal det ikke tælle i mod Jan Christensen, at vi rykkede ned 2 gange under ham, når nu manglende titler tales i mod JN?

Citer
Det er fint, at han kommer ud med strategiske tanker for klubben, men når det kommer til den sportslige udvikling, om trænerens taktiske dispositioner eller hvor store kønsdele vores spillere har, så skal han holde sig langt væk.


Det er svært at være uenig i. Jeg mangler i hvert fald, at se nogen GF-fans synes, JN skal blande sig i det sportslige gennem udtalelser.
6
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Det er vigtigt, vi fans også forholder os kritiske til alle aspekter i klubben herunder direktøren og der har været (for) mange episoder med JN, som jeg gerne havde været foruden med julefrokosten og hans løben ind på banen - glemt hvilken kamp - hvor han opførte sig som en idiot som nogle af de værste.
Men kritikken skal også afleveres lødigt og korrekt og det bliver det ikke, når der påstås, JN intet har skabt i klubben og når der nævnes, han fremhæver sig selv endda på bekostning af andre. Begge dele er simpelthen ikke sandt.
7
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@Taktikfokus

Citer
Forskellen på Jacob og Flemming Østergaard og Per Bjerregaard er bare, at de to sidste har været helt afgørende i opbygningen af de to andre projekter - fra ingenting til storhold, men Jacob endnu intet har skabt med AGF.

Det er Jacob Nielsen, der har skaffet flere sponsorer, det er Jacob Nielsen, der har lavet overskud, det er Jacob Nielsen, der har skaffet AGF et nyt træningsanlæg, og alle der var før Jacob Nielsen var håbløse idioter. Det er ihvertfald sådan historien er når man spørger Jacob og den måde det hele bliver kommunikeret ud. Det er derfor personen Jacob er så relevant, for hele historien om "Det nye AGF".
Det der er tæt på karaktermord på JN.

For det første er det tæt på omgåelse af sandheden, at JN intet har skabt med AGF. Du remser endda flere af de resultater, JN netop har skabt. Det er et faktum, tidligere direktører har haft mere end svært ved at få en bare nogenlunde stabil økonomi, det er sket under JN.
Et nyt klubhus har været ønsket i årevis, det blev realiseret under JN, dog vist være undervejs før hans ansættelse.
Træningsforholdene er blevet voldsom opgraderet, det var et krav JNs side lige fra 1. dag.
Stadion er på den politiske dagsorden, det skyldes i højgrad et flot lobbyarbejde fra JN.

Jeg har set mange interviews med JN - dog ikke hørt den omtalte Mediano podcast - og ikke på noget tidspunkt har JN fremhævet sig selv på en måde, som bare nærmer sig Fede Flemse.

Det er rigtigt, JN er meget synlig især i forhold til tidligere tiders direktører i klubben, men det har også været nødvendigt. Det pissede mig virkeligt af, vi fans meget ofte ikke hørte fra vores direktører og dermed ikke anede hvad der skete i klubben udover hvad medier kunne opsnuse.
8
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - AaB søndag d. 15.09.2019 kl. 12.00
Ved vi overhovedet om DN, har lyst til at forlænge?

Kunne det tænkes, han selv synes, han er parat til noget større (udlandet?) eller bare noget andet? Det kunne også tænkes, han er ved at køre træt i det. Som også medier og eksperter har bemærket, så virker DN ikke længere så kæk i interviews som tidligere. Måske det skyldes udbrændthed eller bare en mere seriøs udgave af DN, jeg ved det ikke, men han vil jo ikke være den første AGF træner, hvor presset tærer på en.

På Twitter har Schobye skrevet, JA har en "management by fear" stil, står det til troende, vil det være naturligt, at en medarbejder ikke i længden kan holde til det.
Spekulation, javel men igen det er ikke sikkert en manglende kontraktforlængelse skyldes klubben.
9
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - AaB søndag d. 15.09.2019 kl. 12.00
Vi kunne nu godt have tabt mod Esbjerg. De var med afstand det bedste hold i 1. halvleg og kunne godt have ført med et par stykker. Synes nu heller ikke, vi burde have haft 3 point mod Lyngby ud fra kampens forløb.

Alt i alt er de 14 point, vi har skrabet sammen fair nok.
10
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - AaB søndag d. 15.09.2019 kl. 12.00
Der vil stensikkert være bundklubber i PL, som er desperate efter offensive forstærkninger til januar og for dem vil 5-6 mill. pund ikke være skræmmende.
De største Championship hold vil også kunne være med.

Bundu har den klare fordel, han har boet i England, det betyder en hel del især midt i sæsonen, hvor der ikke er tid til en tilvænningsperiode.

Jeg tror heller ikke på en forlængelse, men med en god lønforhøjelse og lovning på et skifte når et interessant tilbud dukker op, kan det da ikke udelukkes, PC kan få en forlængelse i hus.
Som Bundu spiller er sandsynligheden nok bare nærmere, han er væk til vinter eller senest til sommer.
11
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - AaB søndag d. 15.09.2019 kl. 12.00
Citer
Så 50 mio er vel ikke totalt urealistisk og inden for hvad topklubberne i Holland og Belgien kan betale. Tror ikke vi kan sælge ham direkte til Prl. men lykkedes det ryger der vel 25 mio mere oven i.

Jeg tror, prisen kommer til at afhænge af, hvor meget is i maven PC har og ikke mindst hvor tålmodig bestyrelsen er. Kommer der et bud på 25-30 mill. tror jeg, det bliver meget svært for bestyrelsen at takke nej.

Omkring kampen. Det var en af de mest helstøbte holdpræstationer over en hel kamp i meget, meget lang tid. Suveræn 1. halvleg hvor ingen kunne brokke sig over en større føring, en kontrolleret men stadig med noget swung 2. halvleg. Reelt havde AaB kun de første 5 min. i 2. halvleg, hvor de var med i kampen.

Bundu med hans 3 scoringer er selvsagt svær at komme uden om, men Amini viste tidligere tiders niveau, Blume løb og løb men med omtanke og var også fornuftig med bolden. Ankersen var klasse i genpresset, Backman var Backman ja der var vel ikke en eneste dårlig præstation, måske Munksgaard og Højer var heller ikke så synlig som sædvane.
12
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Citer
monster
@Monster_721
Got me a retro @AGFFodbold
 footie shirt today in honour of one of my old students @musbundu19
 hope to travel to Denmark this year

Citer
monster
@Monster_721
·
1 t
No I was his Headteacher and helped him achieve his IGCSE qualifications and secured his place at Hartpury School in UK which is where he joined you guys from. He was an immense player in Sierra Leone and is a lovely young man.


13
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@Ato Vari


Citer
Helt generelt skal man måske også lade være med at have alt for store forventninger til alle talenterne. Nimo Gribenco har fx nu fået chancen på Island, hvor han har kvitteret ved at starte 3 ud af 19 kampe. Er problemet i hans tilfælde, at han har fået for få chancer i AGF? Eller for mange?


Virkelig? Kunne det tænkes, Gribenco ikke fik nok chancer og derfor gik hans udvikling i stå, ja det kunne det nok. Ved jeg det, nej. 
Var Messi blevet til Messi uden en træner, som gav ham chancen? Var Ronaldo?
Var Agger endt i Liverpool under et år efter hans debut, hvis ikke Per Nielsen var blevet alvorlig skadet og Laudrup var tvunget til at give talentet Agger chancen? Var Agger nogensinde blevet til noget?

Helt overordnet set, så er jeg overbevist om, et talent aldrig udvikler sig uden fornuftig med spilletid, det er du måske uenig i?
14
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Hvem snakker om at starte inde?

Nu er jeg nået den alder, hvor jeg har mere end svært ved at huske kampe i detaljer selv få dage efter den er spillet, men det vil da undre mig meget, der ikke kunne findes spilletid i de 8 kampe. Altså jeg mener nu når DN ikke er bange for at bruge unge spillere.
15
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Citer
Men det er jo kun fordi du ikke vil medregne Duncan, Bundu m.fl. som ikke kommer fra vores egen ungdomsafdeling

Hele mit udgangspunkt er egen producerede talenter, så vil det være mærkværdigt at inddrage spillere købt udefra.

Det kan godt være, du kan forklare manglende spilletid med erfaring, men det virker bare for mig underligt at hverken Thøgersen - nu udlejet eller Hausner som begge fik et nogle chancer i foråret, overhovedet ikke har fået så meget som ét minut i denne sæson, især fordi de begge faktisk gjorde det rigtig fint og viste noget potentiale.

Manglende erfaring forklarer i øvrigt ikke Duncans 5 Superligakampe (245 min. i alt), han er 19 og havde indtil han blev hentet 258 min . 1. holds erfaring (mindre end både Thøgersen og Hausner), men måske han bare er længere fremme i sin udvikling, trods han kommer fra en ringere liga.
16
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Citer
Det er lidt sjovt, du synes kritikken klinger lidt hult, for skåret indtil benet, så har de talenter som fik chancen i foråret, fået ganske lidt spilletid i denne sæson. Så kan du snakke nok så meget om kalenderåret.

Faktisk er det kun Ammitzbøll, som har fået spilletid, 109 min. i alt, resten 0 min. (Superligaen) og vi er altså 8 kampe inde i sæsonen. Umiddelbart synes jeg, det er søgt bare at antyde, talenterne har fået en fair chance.
Det kommer forhåbentlig.
18
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Citer
Leif Rasmussen
@LeifOffenbax
 · 12 min
AGF er forsinket i turen til Marstal på Ærø, fordi en broklap ikke kunne gå ned i Faaborg. Og der meldes nu om søsyge GF’ere.#sportfyn #SydbankPokalen #mifagf


 ???
19
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@Martinstranger

Citer
Hvad er det du ønsker - er det FCN vejen eller?

Kan vi skære den ind til benet, at du ønsker spillere fra AGF's egen ungdomsafdeling og ikke vurderer de andre som unge talenter der bliver brugt? Vi kan ikke være uenige om ønskescenariet er fra egen ungdomsafdeling men når de ikke er der, må man fixe det på den måde som PC har gjort. Nemlig ved at hente talenter udefra.

For nuværende syntes jeg vi bruger mange unge spillere og dermed syntes jeg kritikken klinger lidt hult. Det syntes jeg der er illustreret på antallet af spillere og deres alder i dette kalenderår.


Det har jeg vist givet udtryk for en del gange men nuvel. Jeg så gerne, AGF går AaB vejen altså en blanding af egen producerede talenter, køb af spillere med udviklingspotentiale kombineret med rutinerede kræfter. Af de 3 mangler AGF egen producerede talenter.
Det er lidt sjovt, du synes kritikken klinger lidt hult, for skåret indtil benet, så har de talenter som fik chancen i foråret, fået ganske lidt spilletid i denne sæson. Så kan du snakke nok så meget om kalenderåret.

Citer
Tjaaeee.... jeg syntes den er søgt, da jeg ikke syntes de spiller på samme måde. Det kunne jo være DN ville noget andet taktisk end i de forrige kampe.


Måske er jeg ikke taktisk stærk nok, men jeg kunne intet se i Esbjerg kampen, som viste, NP var et naturligt valg over Duncan, udover NP er mere rutineret og hentet som profil. At du synes, det er søgt må stå for din egen regning.

Citer
Jeg er overordnet enig men vil til gengæld ikke høre mange år i træk, på at vi skal i top 6 og så ikke se klubben gå efter det (læs - have en for dårlig trup). Til gengæld har jeg også respekt for at ting tager tid og lever med det.


Jeg er ganske ofte uenig med ledelsen i deres sportslige udmeldinger. Skåret indtil benet, ville jeg ønske, ledelsen ikke kom med et konkret målsætning (som FCN) før der blev lagt et bæredygtig økonomisk fundament. Det siger sig selv, når målsætningen er top 6 og DN er blevet pålagt at indfri den målsætning, så er risikoen, man fokuserer alt for kortsigtet. Det er i øvrigt noget de fleste fodboldklubber lider af.

Citer
Ja den må nok parkeres der men det virker på mig som om du er ved at tage sorgerne på forskud og/eller har en forventning om talenterne går direkte fra ungdomsfodbold til at være superligaspillere. Sådan tror jeg sjældent det går.


Nu er det vist dig, som opstiller en stråmand. Jeg mindes ikke, jeg nogen steder hverken har sagt eller antydet, talenterne skal gå direkte fra ungdomsfodbold til 1. holdet, men det skriger IMO til himlen, at en Kaastrup - som du selv har rost - kun kan få sølle 22 min. på en hel sæson endda i en sæson hvor han sad på bænken i 18 kampe i alt.

Du må gerne synes, jeg tager sorgerne på forskud, men der er for mange tegn - som nu nævnt ganske mange gange - til, at jeg på ingen måde er rolig for, det nuværende talentkuld får den nødvendige spilletid.
20
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@Martinstranger

Citer
Derfor oplister jeg alle de unge spillere der har fået spilletid i 2019. Det står efter min mening i kontrast til din påstand om, at DN ikke vil bruge dem selvom de er gode nok. Han sagde forresten selv i foråret, at de unge ikke havde været gode nok i 2018 til at få spilletid men at de havde rykket sig gevaldigt i forbindelse med vinterpausen.

Det er ingen stråmand. Meget provokerende sagt så kan enhver idiot give lidt spilletid hist og her til et talent, det imponerer mig på ingen måde. Kunsten er at udvikle de talenter til noget brugbart.
Som et eksempel. Van Gaal gav debut til 15 spillere fra akadamiet i sin kun 2 år i United. Af de 15 fik kun 2 regelmæssig spilletid. Resten intet nævneværdigt. Det er ikke imponerende trods hans ry som talentudvikler.

Fremtiden må vise om, DN kan og vil udvikle vores egne talenter.

Citer
Du kan jo ikke trylle en årgang eller to frem midt i det hele som skal komme fra egen talentafdeling. Derfor er der hentet talenter udefra, i den aldersgruppe der mangler (som jeg ser det).

Hvem snakker om at trylle? Jeg medgiver en årsag til den imo manglende spilletid og nedgradering af visse spillere, KAN skyldes, de ikke er klar mentalt og fysisk. En anden årsag KAN også være, DN ikke har modet til at bruge dem.


Citer
Jon har været skadet og efter det jeg har observeret, så bringer DN spillerne langsomt ind på holdet efter skader.
Mhs. til Duncan vs. NP syntes jeg den er lidt søgt - spillemæssigt leverer de to vel ikke helt det samme eller har jeg ikke set ordentligt efter?


Hvis Jon var skadet, så var det ikke værre end at han sad på bænken i de to kampe.
Lur om ikke, hvis situationen havde været omvendt med Duncan og NP, så var NP aldrig blevet bænket ovenpå 2 rigtig flotte kampe. Spekulation ja, søgt nej.

Citer
Naturligvis må du det - konkurrencen er virkelig skærpet indenfor det sidste år. MEN er det ikke nødvendigt, hvis vi vil med op i toppen. Lige pt. ser det på papiret stærkt ud og næsten Fck-agtigt, med erstatninger på nærmest alle positioner - sjovt nok kan de også få talenter ind på holdet (hvis de er gode nok:-) ).


Uenigheden opstår i præmissen om det sportslige mål.
I bund og grund er jeg fløjtende ligeglad med, om AGF slutter 8 eller kommer i top 6. For mig er det langt, langt vigtigere at få opbygget et bæredygtig fundament, så klubben kontinuerlig kan blande sig i top 6 og ikke bare lave en Peter Sørensen sæson og der mener jeg, AGF har et langt stykke endnu. Økonomi er alt afgørende for den målsætning og et af de bedste midler til en stærkere økonomi, er at udvikle egne talenter  (og købe spillere med stort udviklingspotentiale) med mindre AGF får en sugar Daddy eller får opbygget en økonomi uafhængig af det sportslige, men det ligger ikke i kortene.

Selv FCK er begyndt at indse, talentudvikling i en udviklingsliga er billiggere end købe en svinedyr udlænding ingen ved slår til. FCM satser benhårdt på talentudvikling, AaB har gjort det i årevis og skabt langt bedre resultater end AGF, så jeg køber simpelthen ikke påstanden om, sportslig succes ikke kan fås gennem en stærk talentstrategi.

Igen, igen fremtiden må vise om, DN er den rette til, at gennemføre den talentstrategi klubben offentligt har meldt ud. Måske er han, måske ikke.
21
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@Martinstranger


Citer
Undskyld mig men det er altså noget sludder, når vi ser på AGF. Lige nu er du ved at lave en stråmand på DN - jeg kan ikke huske så mange unge spillere der har fået spilletid som i dette kalenderår.

Vi har indtil videre i denne sæson spillet kampe med Jon (20), Duncan(19), Bundu(22), Munskgaard(20), Ammitzbøll(20) og alle har været i startelleveren. Hvis det ikke betyder at man spiller, hvis man er god nok........... At det så ikke er de talenter som du/I (åbenbart) ønsker skal spille - det er en helt anden sag.
Hvis vi udvider det til de seneste 6-8 måneder, kan du tilføje Sebastian Hausner (19), Magnus Anbo (18), Daniel Thøgersen (19), Jens Stage (22), Kasper Lunding (20), Benjamin Hvidt (19), Kasper Kristensen (20) og Magnus Kaastrup (18). Deres alder er angivet efter nuværende og ikke hvornår de fik debut.

Husk nu på, at dem du/I vil have på banen er 1-2 år yngre end dem der spiller pt. og mangler at bygge på deres udvikling. Det er formentlig ikke en fordel, at kaste dem for løverne og et utaknemmeligt hjemmepublikum førend de er klar til det. En del af dem fik spilletid i foråret men ham der gjorde det bedst var Kaastrup og han er røget til Dortmund (ihvertfald midlertidigt).

Diskussionen har været der før, vi mangler 1 eller 2 årgange af talenter. Det er dem vi har hentet udefra og som pt. får spilletid. Lur mig om ikke også Hvidt og Lunding havde fået spilletid, hvis de ikke havde været skadet men skader er jo nærmest som under Sovjet og der slipper ikke meget ud omkring dem. Det må sgu også give de andre talenter blod på tanden, de kan se det kan lade sig gøre at få spilletid og endda blive solgt til større klubber hvis det går godt.

Jeg laver ingen stråmænd ellers må du uddybe.

Jeg forholder mig til AGFs egen udmelding, at egen talentudvikling skal være et af hjørnestenene i klubben, at AGF for nylig hentede små 17 mill. i en rettet emission, hvor nogle af de penge skal kanaliseres ned til ungdomsholdene. Med andre ord talentudvikling tages alvorligt i AGF..............i hvert fald på papiret.

Det er ligeledes et faktum, at Kasper Kristensen med lejemålet af Jovanovic igen er reduceret til 3. valg såfremt Eskelinen snarligt bliver klar. At Anbo også er 3. valg efter lejemålet af Diks, samt købet af Helenius har sendt Ammitzbøll også ned som 3. valg. Mon ikke også Thøgersen er blevet 3. valg efter købet af Gersbach?
Nu har PC så hentet Links og hvad vil det betyde for Lunding?
Så kan man mene, de nævnte spillere ikke er klar eller gode nok som 2. valg, det er en fair holdning, men fortsætter AGF ud af det spor, så er der ikke længere sammenhæng med det, man siger - som jeg begyndte med at nævne - og det man gør. Fuldstændig som i BIF. Det er utroværdigt og risikerer at ødelægge det hårde arbejde med at gøre klubben troværdig overfor sponsorer, fans og medier.

Det er ganske rigtigt, DN har brugt Duncan og Jon, men udover de 2 - hvor Duncan i sidste kamp blev bænket trods 2 virkelig gode præstationer og Jon i de sidste 2 kampe pt. har mistet pladsen til Ankersen - hvor mange unge talenter er det så lige, som får kontinuerlig spilletid?
Vi kan godt tage Bundu med, men han har trods alt været i klubben i 3 år og i den tid fået pænt med spilletid inden han i foråret for alvor slog igennem, hvilket egentlig bare understreger min påstand om, at hvis talentet skal indfries, så skal der dælme også gives kontinuerlig spilletid.
 

Du skriver så, Kaastrup er et af de talenter som gjorde det bedst, det er jeg enig i. Jeg ser et kæmpe potentiale i Kaastrup, men han fik kun 22 min. spilletid i Superligaen i sidste sæson fordelt over 3 kampe, så kan jeg godt undre mig over, tilliden til Kaastrup ikke rakte mere end til 22 min.
Som et lille kuriosum sad han på bænken i hele 15 kampe uden at blive indskiftet.

Jeg har ingen illusioner om, at alle fra talentkullet Kaastrup, Anbo, Thøgersen, Hvidt, Hausner, Lunding og Ammitizbøll slår igennem, det vil være enestående, hvis de gjorde, men jeg frygter i den grad, de alle kan ende som en Vibe eller Arrieta og ikke som en Duncan eller Andreasen.

Er i øvrigt også enig i, det er alt for tidligt at lave nogle konklusioner - hvilket jeg heller ikke gør - men ud fra hvad jeg har set, er det imo helt fair at være bekymret.

En sidste ting. Det er en fin pointe, når der pointeres, vores egne talenter er fra årgangene 99 og 00 og det kan være en årsag til, de ikke bliver brugt, at de skal have nogle flere muskler og mere erfaring i at være fuldtidsproffer. Jeg håber inderligt, det er en væsentlig årsag og ikke at DN mere er en Mourinho  end en Hjulmand når det gælder viljen til at bruge talenter.
23
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Præcis SteenA.

Hele denne her "er du god får du også chancen" er undskyld mig noget sludder. En træner er ansat til at skabe resultater her og nu, derfor vil langt de fleste trænere tænke kortsigtet og bruge de sikre spillere og i fodbold anses en rutineret spiller som mere sikre end et ungt talent.
Bare kig mod Chelsea som iflg. utallige talentlister, har nogle af verdens største talenter, men i stedet for at give dem chancen bliver de lejet ud i en uendelighed.
Kig mod City som solgte Sancho anset allerede for år tilbage som et gigantisk talent, brænder nu Bundesligaen af, fordi han er i en klub, som giver talenter en fair chance.
City har også et andet gigant talent i Phil Foden, får kun sporadisk spilletid og jeg vil vædde på, slår han aldrig igennem i City,vil parolen lyde, så var han heller ikke god nok.
24
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Hvidt spillede stort set ikke i foråret. Lunding fik de første hvad 3 kampe og stort set ikke siden. Ammitzbøl degraderet til 3. valg efter købet af Helenius, det samme er Anbo. Duncan bænket efter 2 virkelig flotte kampe. Hausner og Thøgersen ser/så vi heller ikke meget til.

Som jeg har nævnt før, så kan du altid uden undtagelse finde undskyldninger for ikke at bruge talenter og undskyldninger ser jeg også masser af nu.
Nu ser jeg også, at kommer AGF i top 6, så kan DN virkelig give spilletid til talenterne uden frygt for nedrykning, fair nok men lur mig om ikke næste undskyldning bliver, nu når vi endelig er i top 6, så skal vi da gå benhårdt efter at få så gode resultater som muligt mod de bedste hold i Danmark måske endda første medalje siden 97..........osv, osv.
25
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Citer
Et stort talent der fik tidligt debut og ikke blev ført frem stille og roligt - er det den del du hinter mod? :-) Aarhhh spøg til side - det kan vi tage i en anden tråd men det er relevant.

Argh det er vist en stråmand. Naturligvis skal et talent både have potentiale og den rette mentalitet. Akharraz havde et pænt stort potentiale, mens det også efter hans egne ord haltede gevaldigt med mentaliteten.

Så ja det er relevant, men nu du hentyder til AGFs nuværende talentkuld, så bliver deres mentalitet fremhævet af alle der har arbejdet med dem.
Det er bare svært at vise sig frem, når nu spilletiden er sparsom.
26
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Akharraz er klubløs og overvejer at stoppe karrieren, siger han i et længere interview.

Om presset i fodbolden:


Citer
- Specielt i Århus, da jeg var der. Det var helt vanvittigt. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Så der mærkede jeg det for alvor. Hvor stort et pres det kan lægge på én, når der er så mange mennesker, der vil have fat i én.


Vi snakker om en, der også har spillet i BIF.


Klubløs Akharraz overvejer karrierestop: Har været gennem en kæmpe nedtur |...
27
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Iflg. Transfermarkt er Eskelinen ikke registreret med en eneste skade, det er lidt for meget at kræve, PC skulle kunne forudse Eskelinen blive skadet.

Jeg kunne forstå kritikken af et målmandslejemål, hvis det havde været en eller anden ukendt, men vi snakker om en spiller, som kender klubben og ligaen.
28
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@fsc

Citer
Konkret anledning: At vi godt kan undvære Amini, kein hexerei.


Ikke uden en erstatning som situationen pt. ser ud, men jeg mener, Aminis bidrag bliver sat op på en piedestal. Han er en god spiller, men han er ikke på nogen måder uerstattelig.
Det siger altså lidt, at AGF har vundet 3 kampe i træk uden at Amini har været blandt holdets bedste eller bare tæt på, det viser mig, hans betydning ikke er altafgørende.
Med den rette erstatning eller hvis Blume, Duncan eller en anden stepper op, så kommer AGF fint videre fra Amini.

Det er langt mere alarmerende hvis Backman går i stykker igen eller Bundu rammer sit bundniveau i for mange kampe.
29
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Hvor blandt de positive debattører bliver der ikke nuanceret?

Jeg ser i øvrigt heller ingen, som skriver, Stage - går ud fra det er ham, der hentydes til - så let som ingenting kan undværes. Det sidste forudsætter at man kan blive enig om præmissen i, Stage var så vigtig for holdet, som fsc giver udtryk for.
30
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Udover Bundu nok har lært engelsk hjemme i Sierra Leone, så kom han til England i 2015 og fik en uddannelse ved siden af fodbolden. Hvis Bundu havde tilvænningsvanskeligheder så var det ikke pga. manglende engelsk kundskaber.
31
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Jeg synes, Amini begyndte at vise formnedgang i foråret, som har fortsat ind i denne her sæson.

Jeg havde håbet på et Amini salg denne sommer, for det var sidste chance for at score et pænt beløb. Nu bliver det nok maks. et symbolbeløb til vinter eller ingenting til næste sommer.
32
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
@Martinstranger


Citer
Jeg ser nu også positivt på klubben men "gider" ikke en målsætning om top 6, hvis det ikke ser nogenlunde realistisk ud og det mente jeg ikke det gjorde på det tidspunkt. Jeg var til gengæld heller ikke i panik som debattører var på andre sites og begyndte at diskutere fyring af DN/PC mv. Vi kunne formentlig sagtens være kørt hjem med en placering lige udenfor top 6 med røven i vandskorpen endnu engang - det kan godt være vi ender der alligevel men nu finder jeg det mere sandsynligt for en forholdsvis sikker sæson.

Det er klart en fair holdning. Der var jo også meget delte meninger, om truppen før de sidste forstærkninger var god nok til en top 6. Personligt havde jeg AGF som et af de hold, der kunne nå top 6 men ikke favorit. Den holdning har jeg egentlig stadig, til gengæld bør, vi ikke komme i nedrykningsproblemer heller ikke med nedrykningsstrukturen, men ok sidst jeg sagde det i løbet af en sæson, rykkede vi ned under ER.


Citer
Jeg forstår ikke helt den holdning - mon de seriøst hellere vil lade talenter gå til spilde end at udvikle dem til førsteholdet? Jeg har hørt begge sige, at talenterne er store og de forventer de vil være med i løbet af nogle år men indtil de er klar, er man nødt til at supplere om med spillere udefra.

Jeg tror næppe nogen i klubben vil lade talenter gå til spilde bevidst - så skulle de hurtigst muligt ud af klubben - men det ændrer bare ikke på, et talent udvikler sig bedst ved spilletid og ikke bare 5-10 min. hist  og pist eller spille 2-3 kampe i træk og så derefter ikke få nævneværdige minutter de næste mange måneder. Det betyder, hvis klubben vil gøre alvor af det de siger, så skal talenterne altså også have en fair chance.

Citer
I sidste ende er det vel DN der sætter/træner holdet og dermed er det ham der afgør det, så det burde vel være ham der skal modtage kritikken?

Det er det og jeg har da også flere gange udtrykt bekymring om, DN er den rette talentudvikler og er han ikke det og igen hvis klubben fastholder den nuværende talentstrategi, så må ledelsen nødvendigvis finde en træner, som kan og vil udvikle talenter.
Med andre ord skal det være et ufravigeligt krav til næste træner.

Citer
Alternativt skal der laves en strategi ala FCN som er den mange fans drømmer om.

Der findes altså en middelvej fra en resultatorienteret strategi og så til den kompromisløse talentstrategi som FCN,
For mig er det optimalt, hvis der er en blanding af egne udviklede talenter og så køb af unge og rutinerede spillere. Så kan vi altid diskutere blandingsforholdet, men det vil altid afhænge af niveauet på talentårgangene.

Bare så jeg ikke bliver misforstået. Jeg er ikke fortaler for at bruge talenter bare fordi de kommer fra U17 eller U19 holdet. Selvfølgelig skal de som minimum indeholde Superliga potentiale.
34
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
@Martinstranger

Citer
Vi var til gengæld nogle der påpegede en elendig sæsonstart og manglende indkøb af forstærkninger til truppen men istedet så vi ud til at være svækkede. På de punkter har henholdsvis DN og PC umiddelbart leveret varen i sikker stil de seneste uger. Hvis nyindkøbene leverer som forventningerne er skruet op til, kan det lige pludselig se rigtig spændende ud og top 6 indenfor rækkevidde. PC's ageren på transfermarkedet indikerer vel også, at han godt vidste der skulle ændringer til.


Og modsvaret til kritikken var, at vi lige skulle vente med kritikken af manglende indkøb til efter vinduet lukkede.
Ang. den dårlige pointhøst så var vi også en del, som påpegede at spillet var til mere end de manglende point. I en sort/hvid verden og hvor perspektivet ikke rækker længere end til den enkelte kamp, forstår jeg godt kritikkerne  (det er ikke møntet på dig), men som en der godt kan lide at se tingene i et længere perspektiv, så var jeg ikke i nærheden af at gå i panik, i modsætning til så mange andre tidspunkter de sidste mange år.

Nuvel der er stadig mange point at spille om, de nye spillere ved i reelt ikke om de er virkelige forstærkninger eller om DN formår at få det bedste ud af dem, men jeg er som Stig meget mere positiv omkring stort set alt i klubben - jeg er stadig bekymret for om talentkuldet bliver pisset væk - ikke mindst pga. JN og PC.

Citer
Ps: Og så tror jeg der er stor forskel på hvor debatten foregår. Herinde syntes jeg "kritikken" er fremført nogenlunde fornuftigt (det skal jeg sige, da jeg selv fremførte en del af den) men på andre sider har den været noget mere krads/hysterisk.

Enig! Måske har jeg selv ændret mig, men jeg synes, det her forum har forbedret sig markant det seneste år.

Edit: Har rettet DN til JN.
Som Dichio er inde på, så skal AGF snart begynde at spille bare lidt mere offensivt med et bedre genpres og mere risiko, hvis top 6 skal realiseres ikke bare i denne sæson men også fremadrettet. Det har jeg stadig mine tvivl om, DN kan eller vil, for truppen kan ikke længere bruges som undskyldning.
38
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Citer
Kamil Grabara
@Kamil_Grabara1
·
12 t
@AGFFodbold
 now you will finish top 6 guys
😃
🙌🏻

39
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Man må sige, PC er gået all-in på den top 6, når han ikke tøj binde an på en reservemålmand skal fylde pladsen indtil Eskelinen er klar igen.

Men kom nu med den offensive midt.
41
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Er squ ikke begejstret for Thøgersen skal til Næstved. Alt sejler i den klub efter de fik nye ejere, bl.a sagde deres træner op, fordi ejerne ville blande sig i hans arbejde.
Heldigvis er det kun 3 måneder, så skaden bliver ikke stor, hvis ikke han får noget spilletid.
42
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg vil det samme om Diks, som ved Grabara og alle andre lejede spillere, at hvis ikke der er en købsklausul, så skal spilleren være af en kvalitet, hvor han ikke bare kan gå direkte ind på holdet men også være en profil i ligaen. Det var Grabara - hvad jeg ikke troede - det har Diks et CV, som indikerer, han bliver.

Jeg synes, det er et godkendt vindue, men der skal komme en offensiv CM, før jeg er op at ringe. Det offensive spil står og falder lidt for ofte med, om Amini rammer dagen.
43
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Hvor mange angribere vil du have Di Stefano?

Vi kan da ikke binde flere lønkroner i en 9er, det vil være en skidt fordeling af lønbudgettet. Det er umuligt at gardere sig mod alle mulige negative scenarier, et af dem er hvis både Helenius og Mortensen bliver skadet i længere tid.

Jeg ser dog gerne en offensiv midt. Amini har alt for mange tekniske fejl efter min smag og imo heller ikke stemplet ind i denne sæson + har kontraktudløb om et år.
45
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
Cape Town City FC
@CapeTownCityFC
EUROPE BOUND
🌍


Cape Town City and Danish Superliga side Aarhus GF have agreed to terms over the club record transfer of 20y South African international Gift Links. ⁣

#iamCityFC⁣
#FarewellGift
🇿🇦
🇩🇰
46
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
Søren Frederiksen
@sor_frederiksen
·
13 min
AGF henter Gift Links på en fem årig aftale fra Cape Town City. Betaler en “efter århusianske tilstande” en stor transfersum ifølge dem selv. AGF tror stadig at flere spillere kan komme ind #ultratwitteragf #sldk
47
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
@T-Knogle


Citer
Jeg bemærkede at JN sagde der ikke kommer flere salg i dette vindue, der har været ‘rigeligt’ så der forsvinder ikke flere. Han vil dog ikke afvise at der bliver hentet flere.


Jeg vil godt vædde på, kommer der et "for godt til at sige nej tilbud på enten en af profilerne eller et tilbud ala Junker, så bliver der solgt. Så god er økonomien altså heller ikke.
48
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Nu må @Stone Cold være glad ;).


Altid spændende med en eksotisk spiller ingen af os kender. Det var dog ikke lige en kantspiller, jeg troede, blev hentet - dog værd at bemærke DN efter kampen ikke udelukkede flere indkøb - men ung og en 5-årig aftale falder fint i tråd med der helst skal være et videresalgspotentiale.

49
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Af grunde som Dichio opstiller, kan jeg ikke tro, Rygaard kommer til at koste særligt meget i transferkroner. Han er ikke en af deres store talenter, dem som FCN sælger dyrt.
Om han så er den rette for AGF og har top 6 niveau, må jeg lade andre om at vurdere, dertil kender jeg ham ikke godt nok, udover jeg mindes, han er en temmelig god teknisk spiller og dem kan en klub ikke have for mange af.
Simple Audio Video Embedder