Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Hamborg

1
Kongelunden - nyt stadion / Sv: Stadion ønske-/drømme-tråden
Ifølge denne artikle fra Tipsbladet lever stadion på lånt tid. I 2028 vil det ikke leve op til DBU's regler for superliga stadions. Kan det være det der er blevet visket borgmesteren i øret?https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/stor-regning-paa-vej-til-ob-vi-snakker-rigtig-rigtig-mange-millioner-kroner?fbclid=IwAR12-A7YkbI1_Q0RPvzCFlKS1vBSkdDV2HbV_ZImEB2NBSNkb7_o1WtPq40

Eddit jeg kan ikke finde ud af at lave et link i det "nye" forum :-)
2
Generelt / Sv: Optimismebarometer quiz forår 2020
Jeg er ikke sikker på om Doibocca læser med i øjeblikket da han er meget ophængt andre steder.
Han vil HELT SIKKERT blive glad hvis nogen ville overtage.
Med venlig hilsen
Hamborg ( Senior) :-) 
3
Kamptråde / Sv: Kamptråd 2019-20: AGF - Lyngby, søndag d. 08.12.2019 kl. 14.00
Eskelinen AGF-keeper vil have revanche imod Lyngby | Tipsbladet.dk

Citer
Det er vores hjemmebane, og vi skal ud og styre matchen. Vi skal komme ud med ild i øjnene. Og vi vil gøre alt for, at vi kan få en sejr i den sidste hjemmekamp i år, siger William Eskelinen.

Vi får en debutant i dagens kamp - det er den 32-årige dommer Jonas Hansen der får hans debut i superligaen Grøn Superliga-dommer debuterer i Aarhus | Tipsbladet.dk
Og det burde så være ans sidste kamp i superligaen. Jeg kan seriøst ikke huske en dårligere dommer præstation på Århus stadion og jeg er kommet der siden 1962.
4
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20;AGF - Brøndby, søndag d. 24.11.2019 kl. 18.00
Nu var hærværk også blandt de småting BIF fans hyggede sig med i hallen.
Det er helt normalt at bringe billeder på efterlysninger hvis man ikke har et navn eller at personer der BØR være klar over at myndighederne ønsker at tale med dem ikke henvender sig selv.
Det kan slet ikke undskyldes at man svarer igen med at offentliggøre billeder af betjente.
Skal man være bare lidt grov kan man jo sige at HVIS BIF fans i anmindelighed opfører sig ordentligt så vil de heller ikke have problemer med politiet.
6
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - FCK, Mandag d. 28.10.2019 kl. 19.00
Hos bookmakerne er er vi stadig 4. favorit til top 6 efter 2 x FC og Brøndby. På papiret har vi også det letteste program. Det er så spørgsmålet om det lettest for AGF med favoritværdighed. Men en spændende runde. 3 x direkte top 6 opgør. Dvs en vanvidssejr over FCK, vil helt sikre rykke os godt op. Selvom uafgjort kan gøre vi rykker 1 point fra top 6 stregen.
Når jeg snakker om at man ikke skal tage nogle status efter forskellige kampe, men kun kan bruge den samlede stilling, så er det jo selvfølgelig vigtigt hvordan vi kommer dertil (spurgt direkte den anden dag). Men om man vinder sikkert over SIF hjemme, eller en overraskende hjemmesejr over FCK eller udesejr over BIF, det er stilligen og tabellen ligeglad med.

Og hvis vi taber til FCK, og vinder i runden efter, så har vi også samme point som hvis vi vandt over FCK og tabte i runden efter.

Ift om AGF har det letteste program eller ej, så kan man sige at vi mangler 15 point for at få de 35. Så selvom vi møder mange "lette kampe hjemme", og det skulle være sværere for AGF at vinde dem (køber lige præmissen et øjeblik), så møder vi jo stadig alle de andre også. Ved ikke lige hvordan man kan have et lettere program end andre, når alle skal møde hinanden en gang til. Det må være fordi vi har mødt FCK, BIF, OB, SøE og Randers ude allerede, og kun mangler AaB og FCM af de større hold, mens vi har mange af de mindre hold hjemme. Eller hvad?

Nuvel, vi har 13 kampe igen, og 15 point der skal hentes umiddelbart. Så det svarer jo til det program vi netop har overstået, hvor vi tabte til både OB, samt imod Hobro og Sønderjyske også, og stadig når de 35 point.... Just saying.
Jeg er sgu ked af at sige det, bla. fordi jeg faktisk havde bestemt mig for ikke at sige noget før i vinter pausen MEN: Det er en forkert premis at det er lige gyldigt hvilke kampe vi vinder eller taber. At tabellen er "ligeglad" er korrekt nok men det må være sådan at man hos et top 6 hold ( det mener vi og ikke mindst ledelsen at vi er) skal kunne forvente sejre mod ligaens nedre hold. (Hobro, SIF, Lyngby osv.) Så bør man forvente lige kampe med de hold der ligger omkring os (Aab, OB osv.). Sejre mod "tophold" FCM, FCK og BIF bør kunne bruges til at vise udviklingen og fremgangen for os, det kan det ikke hvis en flot sejer ude mod BIF veksles med et underligt nederlag mod SIF. Når det sker smutter sejren mod BIF ind under kategorien held.
7
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - Silkeborg søndag d. 20.10.2019 kl. 14.00
Om der var fare for sikkerheden igår skal jeg ikke kloge mig om MEN hvis man ikke kan høre eller føle nogen foreskel på om der er 8000 eller 22000 så er det sgu skidt. Helt ærligt så kunne jeg SE en masse mennesker men jeg kunne kun en gang FØLE dem. Da man kørte "Kom så de hvide" og den gjaldede i en treklang havde jeg en følelse af et fyldt stadion, det varede så desværre kun i to minutter.
8
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Først til Martin-Stranger. Duncan har aldrig sat sig over klubben, han kritiserede heller ikke den SPORTSLIGE KURS. Det han gjorde var at kritiserer direktøren for at tale om spillernes kønsdele, men det er muligvis den sportslige kurs du mener at AGF skal følge? Så er du fræk nok til at sætte spørgsmålstegn på om Duncan var klubikon fordi han "valgte" at spille for andre danske klubber. Han blev tvunget til at skifte til BIF, uden det skifte havde Kurt trukket stikket og klubben var gået konkurs. Er du i tvivl om dette så stil spørgsmålet til Jan Skovby i Q & A. Da han derefter kom til Aab var det som udlejet, AGF havde fået tilbudet men havde ikke økonomi til at leje ham. Da han skiftede til FCM blev han igen først tilbudt til AGF der takkede nej pga dårlig økonomi. At du tvivler på om manden der reddede klubben fra konkurs er et klubikon er under lavmålet.
Så til T-Knogle. At de unge kunne læne sig op af Duncan er udtalelser fra de unge selv. At man efter at have skilt sig af med Duncan henter Pusic dokumenterer at det ikke var spiller typen man ville af med, altså måtte det være spilleren, der er ikke andre muligheder. At du mener at det er spekulation at ledelsen ikke kan forsvarer at bruge deres penge på at holde Duncan ude af holdet eller at man havde indikeret overfor spilleren at han ikke ville være at finde på holdet det lader jeg bare stå for de ville da være kiste glade for at deres penge hældes ud i ingenting.
Gennerelt mener jeg ikke at klubben er blevet mere eller mindre profesionelle siden duoen fra Randers tog over. JN har som jeg ser det ikke bedre økonomiske resultater end feks. Jan Christensen hans ene store bedrift I MINE ØJNE har været at han har charmeret pungen op hos fru Salling, det kommer så nok til at betyde at AGF kommer til at kæmpe for bevarelse af travbanen.
Men igen er vi der hvor min lyst til at debaterer er væk så her kommer ikke mere.
9
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Nu har der så været nogle kommentarer der kalder på et svar. Lad mig lige ridse Duncans position op pr. 29 september 2017. Duncan er topscorer fra 15/16, 16/17 og også for 17. Han er anfører, kulturbærer og den de unge læner sig op af. Duncan har, som anfører, kritiseret nedladende udtalelser fra direktøren vedr. spillerne og han har, igen som anfører, opfordret direktøren om at blande sig udenom ting der hører under den sportslige sektor. Den 30 september får AGF så ny træner som starter med at udtale "Jeg skal ikke have andre spillere, jeg har det rigtige hold". Herefter går Duncan fra at være første mand på holdkortet til at tage den yderste plads på bænken. I januar beder han om en afklaring og derefter skifter han til polsk fodbold da han ikke var en del af holdet. Vi taler om holdets anfører og topscorer, vi taler også om en spiller der ikke er blevet erstattet men først blev det senere med Pusic. Det var med andre ord ikke spillertypen der var "i overskud" det var spilleren. 
Jeg må her erkende at i naturligvis har ret Duncan blev ikke fyret, han bad selv om at bleve solgt for klubben havde ingen intentioner om at slippe af med ham, det er da det jeg kan forstå at mange læser i denne artikel med PC. http://stiften.dk/agf/AGF-sportschef-om-Duncan-salg-Man-skal-ikke-holde-fast-i-noget-som-ikke-kan-blive-det-samme-igen/artikel/497566 Jeg læser noget andet men det er sagen uvedkommende.
Jeg undskylder at jeg kom til at sige at en spiller kunne blive fyret det kan han naturligvis ikke, han kan højst blive fritstillet, det signal kunne man bare ikke sende til sponsorer og andre der spytter i kassen.  Det jeg så ikke helt kan forstå er at det samme gælder for trænere men der kan i godt tale om fyring tiltrods for at de også får deres løn i kontrakt perioden eller til de finder et andet job.
Jeg skal beklage at jeg godt kan læse mellem linjerne og også høre hvad der bliver sagt mellem linjerne. Jeg kan forstå at det må man ikke italesætte her for havde man kunnet det havde denne debat været unødvendig.
Det kunne være interessant at høre fra dem der mener at jeg sidder med en sølvpapirs hat og iøvrigt bare er for langt ude, hvad er det i min ovenstående fremstilling der ikke er faktuelt korrekt?
10
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Helt generelt så gider jeg ikke mere, det er for useriøst hvad der foregår her. Duncan gik fra att være kulturbære, anfører og vigtigste mand på banen til at være persona non grata. At ingen vil sige det offentligt men væver rundt i underlige forklaringer er vel normalt men det ændre ikke at Duncan var uønsket for at sige sin mening. Jeg kan ikke se nogen statistik for hvem der havde lavet flest mål i efteråret 2017 men Duncan er for 2017/2018 nummer 4 med 4 mål i 17 kampe. Foran er Sana med 8 mål i 32 kampe, Ankersen med 5 mål i 28 kampe og Pusic med 6 mål i 15 kampe (flest i nedrykningsspillet) Det giver da helt fint mening at skille sig af med sin topscorer uden økonomisk vinding.
Fremover vil jeg afholde mig fra at skrive her, det giver ingen mening .
11
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Vi kan ikke debaterer hvis vi ikke kan kalde en spade for en spade. Duncan var, indtil han udtalte at direktøren skulle blande sig uden om de ting der ikke "rager ham" Anfører, kulturbærer og iøvrigt den største profil i AGF. Efter udtalelsen gik der ikke længe før han var helt ude af startsopstillingen. Det er svært at debaterer når nogle lider af korttids hukommelsestab. Vi taler om dansk fodbolds mest scorende spiller i nyere tid (jeg ved godt at han kun er nummer to på listen over scorede mål i dansk fodbold) der gik fra at være første mand på kortet til at være uønsket. Men det er sandelig ikke nogen fyring. Hold nu op.
13
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Ja men Stig da undre du dig virkelig over at de medarbejdere der har fået lov til at beholde deres job udtaler sig positivt om direktøren når nu dem der har udtalt sig kritisk ikke længere findes i klubben?
Så beskriver du hvem der elsker direktøren og slutter af med "Alle andre end Jan Schouby, modstanderfans, og AGF-fans der hader ham." så kan man da også sige at du har fået alle med.

Hamborg, har du noget belæg for at sige at Jacob Nielsen fyrer folk der udtaler sig kritisk om ham?

Han har afskediget medarbejdere i stillinger der ikke bidrog til klubbens vækst og udvikling i tilstrækkelig grad, og han har (muligvis) afskediget en medarbejder der opførte sig illoyalt overfor klubben, ved at lække fortrolige oplysninger til pressen. Men det er første gang jeg hører at han har afskediget medarbejdere der har udtalt sig kritisk om ham, det må du have nogle kilder på, som du kan informere om.

I øvrigt vil det undre mig meget hvis medarbejdere bliver i et job i 3 år, hvor de ikke trives. Ledelse via frygt skaber ikke resultater, og de resultater der er blevet skabt i AGF de seneste år er ikke mulige, hvis medarbejderne frygter for deres jobs.
Det er da de fleste ansvarlige direktører der fyrer deres anfører og kulturbærer fordi han kritiserer udtalelser om områder hvor direktøren egentligt burde holde sin kæft. Og Duncan er jo ikke den eneste.

Problemet er egentligt at de fleste AGF fans er "blinde" og nægter at se skeletterne i skabet. Det kommer først i retroperspektiv.
Jeg har, stilfærdigt, spurgt om nogen har kunnet tage JS og Stiften i at skrive noget der er faktuelt forkert og det eneste der er kommet frem er at han har "talt" grimt om JN i en podkast hvor iøvrigt de ting han nævner er 100% korrekte. Forresten er JS udlægning af JN også dækkende for hvad man siger i Randers. Her taler man om en dygtig direktør der var enerådende og ikke tålte kritik. Bare lige for at slå det fast "jeg kan IKKE dokumentere det men det kommer fra flere RFC fans blandt familie og venner jeg har deroppe.
15
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Et meget konkret eksempel er Jans udokumenterede påstand om, at medarbejderne frygter JN, og at JN leder med frygt. Noget jeg kun har set medarbejdere dementere direkte. (læs: leder som i nu, i nutid, ikke for mange år tilbage hvor han lige kom til og skulle fyre flere folk)

Da JN lige kom til skulle der ryddes op i medarbejder-staben, og han fik reduceret flokken, beholdt og forbedret "produktions"-niveauet, samtidig med at han fik reduceret udgifterne. Der var årtiers drift i forkert retning der skulle ryddes op. Det er da 100% klart at der er medarbejdere der var bange for deres job i den periode. Det har Jan givetvis holdt fast i. Og da JN havde Glen som træner havde JN helt åbenlyst hænderne alt for meget nede i dejen, da JN jo (igen åbenlyst) ikke var tilfreds med måden det kørte på, og blev drevet på. At han clashede med spillere som AJA og Duncan, der jo ikke mente at en direktør skulle udtale sig på den måde (duncan sagde det direkte, AJA mere indirekte), det var en anden ting.

Men siden David er kommet til har JN trådt SÆRDELES MEGET MERE i skyggen. Det håber jeg alle herinde kan blive enige om. JN udtaler sig om stadionprojektet på eurosport i forbindelse med AaB-kampen, that's it. Det bliver mindre og mindre, og bedre og bedre.
Men alligevel sidder Jan i radioen og slagter JN som stod han hver uge og snakkede om kønsløse spillere etc. stadigvæk. Som om han fyrede medarbejdere på kryds og tværs.

Jan maler et billede af JN og situationen i AGF som er decideret forkert. Fordi det ikke er sådan længere. At det HAR været tilfældet med JN, at der var lidt frygt omkring hans ledelsesstil da der skulle trimmes i medarbejderflokken, og driften, og at der bestemt har været tilfælde mellem JN og truppen (2 gange vi kender til med Jønsson, og Duncan/kønsløshed), det siger jo INTET OM, hvordan stemningen omkring JN er lige nu i klubben.

Jeg får indtrykket at lang de fleste fans kan lide JN, og at spillerne kan lide JN. At bestyrelsen kan. At trænerteamet kan. At vores sportschef kan. At aktionærene kan.
Alle andre end Jan Schouby, modstanderfans, og AGF-fans der hader ham.

Jeg synes det er unfair at vi der ikke har et problem med JN skal komme med beviser for hvorfor Jan tager fejl.
Jeg synes det er Jan og jer der skal bevise hvorfor Jan har ret. For det at JN havde et dumt opgør med Jens Jønsson som ikke har spillet i klubben i årevis, det har jo INTET at gøre med hvordan tingene ser ud i dag.

Så når Jan sidder i radioen og siger hvordan JN er i dag, men baserer det på episoder for år tilbage, så bliver jeg skide træt af at skulle høre på det. På linje med "AGF tror de vinder guld når de vinder 3 kampe", og andre plader. For det bliver netop en "plade" for mig. Ikke virkelighed, men en plade.

Vi af alle bør være dem der er i stand til at se AGF med nye briller hele tiden. For der er jo sket 1000 ting siden JN gik ind i AGF og Wieghorst kom til, og Wieghorst blev til Glen, og Glen blev til David. Men nu er vi her....

Og jeg vil gerne spørge direkte: Hvad har JN gjort i hele dette kalender-år, som retfærdiggøre den behandling/omtale som Jan giver. Og måske endda også spørge: hvad har JN specifikt gjort i dette kalenderår, som folk herinde er så utilfredse med?
 
 
Ja men Stig da undre du dig virkelig over at de medarbejdere der har fået lov til at beholde deres job udtaler sig positivt om direktøren når nu dem der har udtalt sig kritisk ikke længere findes i klubben?
Så beskriver du hvem der elsker direktøren og slutter af med "Alle andre end Jan Schouby, modstanderfans, og AGF-fans der hader ham." så kan man da også sige at du har fået alle med.

Så lige til sidst til Junkstar: Kan du komme længere ned i usagligheden? Hvor herre bevares for en torske dum kommentar.
16
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Det er fantastisk at nogle herinde mener at stiften skal forholde sig andet end kritisk objektivt til AGF.
Stiften er en nyheds avis der bør have fokus på at bringe interessant nyt og at opsnuse historier der interessere deres læsere.
Så blev der skrevet at JS var kommet med et "perfid" angreb på JN. Igen bare et enkelt spørgsmål. "Har JS eller stiften skrevet noget der ikke var faktuelt rigtigt bortset fra en enkelt gang hvor JS var ude og dementere og undskylde øjeblikketligt fejlen kom frem.
Der imod er der utallige eksempler på at JN har angrebet JS agrasivt for at passe hans arbejde.
Det er lige som om at fans generelt hader JS fordi han har skrevet en lang række negative historier og det virker som om at når Stiften skriver får AGF problemer. Desværre  forstår de samme fans at Stiften IKKE opfinder historier, de dækker bare virkeligheden som den er. Man kan jo spekulerer på om lukketheden skyldes at der var noget der for guds skyld ikke må komme ud.
17
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@Hamborg

Citer
Jeg har bidt mærke i at et af JS store kritikpunkter er at klubben lukker sig om sig selv, det er ikke mulig at få kontakt med eller at tale til spillere.


Skal det citat tages helt bogstavligt?

Hvis det skal, så er det direkte forkert. Som et eksempel har journalisterne adgang til spillerne efter hver eneste træning og efter hver eneste kamp efter rettighedsindehaverne har lavet deres interviews.

Der tager du fejl. Efter kampe og træning SKAL journalister aflevere en liste med spillere de ønsker at tale med og KUN hvis listen godkendes af SHC er spillerne tilgængelige. Det er et alvorligt kritikpunkt som JS fremkom med under en debat med JN i FOH. Iøvrigt bekræftede JP's chefredaktør dette men han havde ikke det store problem med det da han ikke har den samme dæknings grad som Stiften.

Med hensyn til "Traditionsklubben" bekræfter de kommentarer der kom at jeg ikke skal ind i den debat.
18
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@Aske Jeg har bidt mærke i at et af JS store kritikpunkter er at klubben lukker sig om sig selv, det er ikke mulig at få kontakt med eller at tale til spillere. Jeg husker på en træningslejer for et par år siden hvor JS beskriver at han sad sammen med 4 - 5 spillere, på en skråning, under en trænings pause og spurte en af spillerne "Hvordan synes du træningslejeren er forløbet? Svaret var "Har du fået tilladelse af Søren til at spørge?" Det kan jeg sgu godt forstå at han er utilfreds med professionelt. I Agf har der været en tradition for at der var adgang til spillere, træner, ledere og så videre, det er der ikke mere og det brokker JP sig også over men det er der ingen der kommentere på.
Om JN og PC er de rigtige for klubben gider jeg ikke rigtigt kommentere på men de har da "i mine øjne" skadet mere end de har gavnet. Jeg synes feks. at det er synd at traditions klubben ikke findes mere, det har de eftertrykkeligt smadret og det begræder jeg.
19
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Jeg er også en af de (mange?) der har et stramt forhold til vores direktør.
Med hensyn til JS så må man bare sige at det folk er mest utilfreds med er at han skriver de sandheder man helst ikke vil høre. Man skal ikke være blind for at klubben også har brugt Stiften til at skabe historier som dengang man skildre sig af med Tøfting, da var det ham træneren der også var redaktør på stiften (jeg har glemt hans navn) der skrev historien selv om at Tøfting havde bedt ham lade være fordi det betød at han blev fyret hvis det kom frem. Den blev vinklet som om at "ofret" ikke ville være på hold med Tøffe mere men sjovt nok havde de ikke problemer med hinanden efterfølgende i RFC.

Det er sjovt, jeg har ingen problemer med at JS skriver "sandheder"?

Jeg har et problem med en ledende medarbejder i en avis har et så åbenlyst had til en central figur i AGF, der gør at jeg ikke kan andet end at betvivle ham og avisens objektivitet i deres behandling af AGF.


Er det ikke sjovt at ingen har taget Stiften og Skovby i at skrive artikler der ikke holdte vand efterfølgende.
Nå men det er nok hadet der gør sit udslag der.
20
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Jeg er også en af de (mange?) der har et stramt forhold til vores direktør.
Med hensyn til JS så må man bare sige at det folk er mest utilfreds med er at han skriver de sandheder man helst ikke vil høre. Man skal ikke være blind for at klubben også har brugt Stiften til at skabe historier som dengang man skildre sig af med Tøfting, da var det ham træneren der også var redaktør på stiften (jeg har glemt hans navn) der skrev historien selv om at Tøfting havde bedt ham lade være fordi det betød at han blev fyret hvis det kom frem. Den blev vinklet som om at "ofret" ikke ville være på hold med Tøffe mere men sjovt nok havde de ikke problemer med hinanden efterfølgende i RFC. 
23
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
Det er jo subjektivt, men jeg kan godt forstå du er utilfreds hvis du havde den slags forventninger. I min bog havde 5 point eller mere på nuværende tidspunkt været en helt fantastisk start.
Det kunne være fint at høre hvem du mener er top 6 hold og hvem der er kanditat til nedrykning. Jeg kan forstå at man spiller uafgjort mod Sønderjyske fordi man ikke kan vide hvor de står, især ikke med deres gode start MEN man må kunne forvente af et top 6 hold (og det er jo det vi er / skal være ifølge ledelsen) at man henter 2 x 3 point imod to nedryknings kandidater. Det vil sige at forventningen burde være 7 point og vi har 2.
At kampen igår endte 0 - 0 skal vi sgu være glade for når vi ikke havde bare en afslutningen inden for rammen.
26
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; Sønderjyske - AGF mandag d. 12.08.2019
Seriøst så havde vi EN afslutning "næsten" inden for rammen, den ramte stolpen.
Jeg må erklære mig enig med Graulund i hans kritik af AGF. Det er flot at vi får fightet kampen hjem til point deling men det er fantastisk at det er umuligt at ramme en medspiller på tre meters afstand.
27
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Der er flere der indirekte har talt om, at DN ikke er den rette. Det er i min bog det samme som at give udtryk for et ønske om, at AGF skal finde en anden. Jeg husker ikke brugernavne på brugere som decideret har krævet ham fyret herinde. Der er dog brugere som kraftigt har givet udtryk for at de ikke kan lide David. Og det kan jeg ikke læse/tolke anderledes end at de vil have en anden, og at han dermed burde erstattes. Men jeg ser også folk som ikke kan se hvad det skulle nytte at fyre David lige nu/midt i sæsonen, som taler om, at hvis han ikke ligger til top 6 til vinter, så er han væk.


Jeg TROR at Stig bla. hentyder til mig da jeg flere gange har givet udtryk for at jeg ikke anser David Nielsen som god nok til at være cheftræner i AGF. Til gengæld har jeg ikke skrevet at han skulle fyres men at han har fået længere snor end hans forgængere.
29
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Jeg tror vores vindue er lukket, medmindre der ryger en , desværre. Måske den næste GF transfer vi ser er en ny cheftræner????? ( begrundelsen for Glenns fyring, kan jo genbruges med DN såfremt ledelsen har tabt troen på ham mht at kunne indfri målsætningen..)
[/quote]

Det mener jeg BESTEMT IKKE at ledelsen kan tillade sig, gør man det viser man med alt tydelighed at man ikke har nogen ide om hvor man ønsker at bevæge holdet hen. Man har i så fald forkastet hele TRE trænere med hver sin tilgang til spillet. Vælger man igen at fyre træneren bør det også have konsekvenser for ledelsen. (Sagde manden der virkelig ikke bryder sig om David Nielsen MEN gerne vil se en træner gøre sit arbejde færdigt koste hvad det må.)
30
Generelt / Sv: Ny stemningsboykot fra SFA/Nysir
Måske det ville være en god ide at gen overveje boykotten, sådan at holdet får maksimal støtte fra starten af i de næste ude kampe?

Vi mangler al den hjælp vi kan mønstre, uanset hvor gode argumenter der er for noget andet.

/Aske

Faktisk burde vi gå den anden vej og udvide istedet.  Ingen stemning = 1 - 0, Fuld rolade = 0 - 2.  Kan vi ikke få noget ro?
32
Kamptråde / Sv: Kamptråd 19/20: AGF - FCM søndag 28.07.2019 kl. 16.00
Må jeg godt, uden at foresætte FCK tråden bemærke at JEG mener at der var fight og vilje over hele banen OGSÅ mod FCM. Jeg så tre taklinger hvor jeg synes at GF spilleren træk sig. Dog understregede junior at " Jeg havde sgu også trækket mig fra den" to gange.
33
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; FCK - AGF, fredag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Her kommer lige de sidste kommentarer om dette.
Først Stig: JEG synes at det er enormt flabet at skrive om 80'er holdet og Stampe som sort hvid VHS. Du burde have bare lidt respekt fort at det faktisk var danmarks vel nok bedste hold (sammen med Brøndby men se lige deres stamme). Deres resultater blev skabt på godt spil, fantastisk kondi og ikke mindst FIGHT.
Så Peter Sørensen: Jeg har aldrig sagt at han ikke skulle fyres, tidspunket der imod er vildt kritisabelt. Jeg er ikke uenig i alt det du skrev om PS MEN de problemer var der også ved Julepausen og DER kunne man have fyret ham, så havde der været en lang opstarts periode med en ny træner, istedet valgte man at spilde tiden.
Så dine evige statistikker: Er jeg virkelig den eneste der ikke opdagede at vi har spillet top 6 slutspil? Hvis ikke det er tilfældet så tag dine statistikke og stop dem op hvor solen aldrig skinner. I AGF hedder det bestået = top 6 resten er IKKE BESTÅET. Er du i tvivl så spørg Jacob N, PC eller Lars F. Så lige til sidst: Jeg har ikke set nogen kritisere David for kampen i Parken.
@Martinstranger‍: Jeg holdt mig tilbage, først i efteråret efter at jeg kritiserede holdet, ledelsen og træneren og fik fortalt at jeg havde ikke forstand på fodbold. Så tog jeg en op igen i vinterpausen og fik nærmest samme besked, da så top 6 endegyldigt var smuttet og jeg tog de samme ting op var der masser af undskyldninger (forklaringer) 
I min verden er det 4 grupper der kan gøres ansvarlig. Ledelsen (økonomi) PC (indkøb og trimning af holdet) trænerteamet (udforming af spillestil og taktik) og spillerne (at udføre spillestil og taktik) David kan ikke skabe et bedre hold end PC køber ind til. PC kan ikke købe bedre ind end ledelsen giver ham penge til, altså ligger ansvaret hos ledelsen men nej for så går ledelsen (Direktøren) lige ud og opfordre spillerne til lige at kikke efter hvad de har mellem benene og om de har nosser nok til at spille i AGF. Det er historien om ingen alle og nogle. Når jeg kritiserer David så er det bestemt faktorer der ligger uden for Davids område der er problemet. Ledelsen mener at den leverer økonomi til top 6 og PC skal jo ikke spille kampene.
Så lige det med at anerkende: Kan jeg få dig til at anerkende at fra David kom til OG IKKE VILLE ÆNDRE HOLDET og til idag er der 4 spillere tilbage og at vi alligevel ikke gik i top 6? Jeg skal gerne anerkende træner og ledelse såfremt vi går top 6.
Så lige spillestilen, du er vel enig i at vi evt. kunne lære noget af det vel nok bedste hold i 80'ernes Danmark?

Tilslut vil jeg gerne takke dem der har forstået hvad jeg har skrevet og også har bakket op. Jeg vender tilbage efter sidste kamp i efteråret og jeg håber da ved gud at vi er i top 6 kampen og at træneren stadig hedder David Nielsen, jeg tvivler bare på det.
34
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; FCK - AGF, fredag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Se det var så anden gang at jeg er blevet bedt om at pisse af eller holde kæft.
(Næsten) alle her ser AGF som et top 6 hold, det ER målsætningen hvert år og langt de fleste forventer at det nås, sådan er det hvergang en tunering starter. Selv vores direktør og vores formand siger offentligt at vi har holdet OG midlerne til at nå målet, Jacob Nielsen har oven i købet sagt at det med et setup som AGF's vil være useriøst ikke at melde top 6 ud. Jeg håber at de fleste er langt så langt. Så ligger vi lige til at vores træner kom til klubben UDEN forventninger om forstærkninger og sagde at han kunne bringe den trup i top 6 i første hug. Alt dette har vi været igennem så den parkerer vi lige et øjeblik.
Jeg er skudt i skoene at jeg er for kritisk over for David. Jeg var modsander af modstander af ansættelsen af Wighorst, da jeg ikke mente at hans spillestil var foreneligt med det jeg mener er AGF's DNA. Jeg var til gengæld også meget kritisk da han blev fyret fordi han aldrig fik lov til at gøre hans projekt færdigt. Derfor var jeg også modstander af Glenn og igen modstander af hans fyring fordi han ikke fik lov til at gøre tingene færdige. Det er så naturligvis det samme med David, jeg var modstander af hans ansættelse og vil være MEGET kritisk i forhold til hans afsked HVIS IKKE HAN FÅR LOV TIL AT GØRE HANS PROJEKT FÆRDIGT. Den eneste trænerfyring i nyere tid JEG mente var fornuftig var "Den unævnelige" som jeg nok mente fik lov til at køre projektet færdigt. Peter Sørensen? Hvis han var røget i julepausen så måske men som det skete nej.
Så til det med at være "KLAR". Kikker man til "små" hold som Horsenes, Hobro eller Sønderjydske oplever man et helt hold der møder frem med ild i øjenene og en vilje til fight. Det gør at de henter flere point end de "burde", så langt håber jeg igen at alle er enige, ellers har i ret SÅ er jeg det forkerte sted.
For nogle år siden sagde JN, i fodbold med Horup, at for AGF var det at spille mod Randers "bare en kamp", hvor i mod at kampe mod Brøndby og FCK var dem man bare VILLE. Nu kan man spørge sig selv "Hvor mange spiller er der tilbage fra det blev sagt til det hold der spiller idag?" jeg er faktisk ikke helt sikker men et gæt er 4 (Ankersen, Sana, Amini & Bundu)  Bundu er en "ung" spiller og stadig swingende i kampene fra gang til gang. De tre øvrige er erfarende spillere der bør være rygraden på holdet. Så er spørgsmålet HVORFOR ER DET STADIG ET PROBLEM? hvem bærer ansvaret? er det ledelsen? træner teamet? eller er det spillerne? Gør mig nu en tjeneste ikke at skrive at det er sådan for jeg kan virkelig ikke huske hvornår vi sidst slog RFC og jeg er virkelig træt af at høre RFC spillerne stå og sige "Vi ville det mere".
Det bør være muligt at forvente og forlange at spillerne møder op til ALLE kampe med ild i øjenene og fight i benene. John Stampe sagde engang som spiller "Det er ok at de kommer forbi mig men de skal være klar over at det kommer til at gøre ondt". Dengang var AGF et hold man bare ikke ville spille imod for ingen kunne matche dem på fysik og fight og det er det jeg kalder AGF's DNA.
For nu at konkludere dette så må jeg bare sige: David har ikke indfriet sine løfter og HAR fået længere snor end hans forgængere, ledelsen har HELLER ikke indfriet deres løfter og værst af alt: AGF bliver ved mad at gentage fortidens synder og det er næsten utilgiveligt.
35
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; FCK - AGF, fredag d. 19.07.2019 kl. 19.00


Jeg gider ikke fortsætte diskussionen om holdet var klar eller ikke klar mod Hobro, dertil er vi alt for uenige.

Jeg vil dog sige, det er noget forfærdelig sludder, DN er fritaget for kritik herinde. Jeg har selv mere end engang kritiseret DN og jeg er ikke overbevist om, han skal have en forlængelse, men herinde bliver kritik oftest afleveret nuanceret og afdæmpet, så hvis du søger "DN er en håbløs amatør og bør snarest fyres" eller andet hysterisk, er Mtacs replikboks nok mere dig.
[/quote]

For det første så synes jeg det er lidt søgt at skrive "jeg gider ikke.......... MEN iøvrigt er det noget sludder"......
Du / i kan selv gå tilbage i trådene og se hvor mange undskyldninger der har været for at David's projekt ikke er lykkedes, der har ved gud allerede været undskyldninger for at det heller ikke lykkedes denne gang.
Jeg har aldrig sagt at David var uduelig men jeg har sagt at han ikke har præsteret bedre end Riddersholm. Når jeg så gør det så kommer de store regnestykker frem der lige, nærmest på decimaler, skal vise at det er han altså. Man skal lige huske at min kritik startede efter Davids katastrofe start hvor hans hold sjovt nok tabte til hold som Glens hold lige havde slået klart.
Forresten er ingen kommet frem og har taget mit væddemål, det er da lidt tankevækkende.
Det mange tilsyneladende har "glemt" er at David allerede har fået længere snor end flere af hans forgængere, jeg håber da ved gud også at han får lov til at løbe linen ud istedet for at vi igen skal skifte midt i vadestedet.
Så lige til sidst: Din bemærkning om replikboxen på M.T.A.C. er så lav at den hører hjemme netop der.
36
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; FCK - AGF, fredag d. 19.07.2019 kl. 19.00
@Daddy

Citer
Øh, Martin - er det ikke netop det, der har gjort livet træls for os i de sidste 20-25 år? Her synes jeg ikke, at jeg har behov for statistikker og det er lige før, at mit liv vil ændre sig til det endnu bedre, hvis nogen kan vise, at vi i kampene mod de mindre hold rent faktisk har gjort det bare nogenlunde godt. Så jeg er overordnet enig i Hamborgs pointe. Men jeg kan heldigvis også se en klar forbedring på rigtigt mange parametre, så jeg er optimist. Men måske ikke helt så meget som Stig AKA


Når Hamborg siger historisk så må det nødvendigvis inkludere hele perioden under DN og her undrer det mig meget, at et hold som har et mentalitetsproblem med de mindre hold, så viser sig 2 år i træk, at være hvis ikke det bedste så et af de bedste hold af de mindre hold. Sådan hænger tingene oftest ikke sammen.


Vil det hjælpe hvis jeg skrev "Holdet finder først viljen når de har kniven på struben". Den energi jeg så i parken var mile vidt fra hvad jeg så i Hobro. Jeg forventer at vi leverer den samme energi mod FCM, om det så rækker ved jeg ikke.
Det kan undre mig at du skriver som du gør vedr. at vi i to år er de bedste blandt de små, jeg har erkendt at vinderen har altid ret og derfor kom der ikke meget fra mig om spillestil og indsats i dette forår MEN jeg har da læst en masse indlæg her der beskriver hvor heldige vi var i flere af de kampe mod de små, iøvrigt både forrige og sidste sesong.
Det virker, stadig, på mig som om at der er mennesker der er fredet for kritik iøjeblikket. DN kan ikke kritiseres, sådan har det været fra han trådte ind af døren. Selv nu hvor han kan kikse for 3 gang finder man forhåndsundskyldninger for at det ikke lige gik og at det ikke skal bebrejdes DN.  PC's dispotioner kan der heller ikke pilles ved "Det var ledelsen der sagde at der ikke måtte bruges penge så vi spillede efteråret uden en angriber". Det hænger bare ikke sammen med det tv show hvor PC's første og andet valg er glippet og han siger om en 3 spiller "Det gider jeg ikke det er ikke gennemarbejdet, så vil jeg hellere undvære". Det er blevet til at LF skulle have forbudt PC at købe ind, alt jeg har hørt LF sige er at transfer penge går udenom klubbens øvrige økonomi.
Nå men jeg er da klar på et væddemål: Min påstand er at vi henter flere point fra de "små hold" i foråret end i efteråret. Netop på grund af kniven for struben.
37
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; FCK - AGF, fredag d. 19.07.2019 kl. 19.00
@Hamborg

Kan du ikke forklare mig, når nu AGF 
Citer
historisk ofte er sådan at vi udviser en lad holdning mod de "små" hold
, hvordan kan det så være, holdet i forrige sæson var det bedste af de dårlige hold - og altså også de små hold - og i sidste sæson et af de bedste hold?
Jeg mener, et hold som ofte udviser en lad holdning normalt ikke vinder mange fodboldkampe.


Altså du kan ikke se nogen forskeld på indstillingen fra mandag til fredag? Eller for den sags skyld på den fra i mandags kontra den første kamp sidste sessong? Det synes jeg faktisk er utroligt.
38
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; FCK - AGF, fredag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Faktisk viste kampen, i mine øjne, at min kritik af Hobro kampen ver / er rigtig. Idag spillede de en kamp mod topholdet der sagtens kunne udløse point. Modsat Hobro kampen var alle mand klar til kamp og kæmpede røven ud af bukserne. Så mangler vi bare forklaringen på hvorfor det historisk ofte er sådan at vi udviser en lad holdning mod de "små" hold. For lige at imødegå kritikken så viste kampen med al tydelighed at når modstanden er ventet stor så er holdet klar, det var bestemt ikke den samme holdning som den i Hobro, det giver også håb om udbytte mod FCM.
39
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Og JA jeg ved godt vi har mødt flere bund og midterhold. Min pointe er, at vi er ret gode til at møde dem, og at vi ikke taber så meget selv når vi møder de store. FULD LISTE for vinterpausen 2018 til sommer 2019 HER:

Du glemmer så lige i din "vi har laver 4 flest point" jubel at vi først laver dem NÅR grundspillet er afgjort, du lyder til at være helt tilfreds med at vi spiller "nedrykning spil" hvert forår fordi så vinder vi en masse kampe.
Jeg har ikke lavet nogen statistik på noget men vil dog konstatere at det, uanset hvor mange point vi har lavet, ikke er lykkedes at være i top seks på skærings datoen.
Skulle det heller ikke se ud til at lykkedes denne gang er jeg overbevist om at træneren efter juleferien ikke hedder David Nielsen, alene fordi at mislykkedes det igen MED David i spidsen så peger pilen på PC/Jacob og det vil de da for en hver pris undgå. Det betyder så også at vi er tilbage til at vi, i AGF, ikke gør tingene færdige.
40
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det eneste jeg er træt af i alt det med Stage er at JN har meldt ud at det salg kun blev til noget fordi Stage VILLE VIDERE. Jeg kan naturligvis ikke vide om det er korrekt men under alle omstændigheder er det skyts til dem der ikke vil have de spillere tilbage der skifter til en stører klub i DK.
Stage skulle helst ikke blive en ny Duncan som røg til BIF fordi Kurt forlangte det, ikke fordi han ville og han blev hadet for det i resten af sin karriere.
Så bekymre det mig at læse at det salg nok betyder farvel til top 6 FØR første kamp er startet. Jeg mener at der ellers her er STOR tillid til PC's evner som spillerkøbmand og han har aldrig haft så mange penge at arbejde med. Dette sammenholdt med Davids helt fantastiske evner til at spille et hold sammen så kan det da umuligt gå galt.
 
 

STIG: Jeg er enig i at idioten ikke er her inde fra. (Bare for at undgå misforståelser) Det gik bare meget stærkere end selv jeg troede. 
N.B. For min skyld må de gerne "tabe" nøglen for lige at sætte et eksempel
41
Kamptråde / Sv: Hobro - AGF, mandag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Citat fra Holmertz
"Hvor du ser dårlige undskyldninger ser vi andre forklaringer og årsager. Sådan kan ens tilgang til tingene være forskellig🤷🏼‍♂️"

Ja men så forklarer du lige årsagen til at AGF møder op til en kamp mod et af de hold vi bare skal slå med en flok spillere der egentligt hellere ville hygge på den lokale bodega. Dette sammenholdt med at vi naturligvis møder med den attitude hver gang vi møder bund 5. Der i mod startede vi sidste seson med en kamp på udebane mod FCM. DER mødte hele holdet op med ild i øjenene og en indstilling hvor 3 point ikke have været ufortjent. Den må da være let at forklare og finde årsager til.

PS jeg savner listen med smileys :-) 
42
Kamptråde / Sv: Hobro - AGF, mandag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Det var så lige igen to dårlige undskyldninger for et hold der ikke var klar til kamp. Hvis det var to relativt jævnbyrdige hold der mødtes så er der da noget helt galt. Sørensen sagde før kampen at de vidste godt at de ville ende blandt de 4 sidste men så måtte de jo kæmpe ud fra det. Den meldning mindes jeg ikke at have hørt fra AGF.
43
Generelt / Sv: Ny stemningsboykot fra SFA/Nysir
Man kan så spekulere over om den støtte kunne have flyttet lidt i første halvleg også. Der var også en meget svag dommer der måske kunne påvirkes.

Nu står det jo enhver frit for at være stille, og da ikke mindst dem der lægger så mange ressourcer i støtten, men for klubben er det nu lidt ærgerligt ikke at få alle de fordele den kan i de her mange kampe på vippen.
 
Og du mener stadig ikke at det kan opfattes som jeg gør? Hvis klubben vil have alle fordele ud af disse kampe så bør de nok starte med 11 spillere der var klar og tændte, det gjorde Hobro og DET gjorde udslaget.
44
Generelt / Sv: Ny stemningsboykot fra SFA/Nysir
@Stig.
Jeg er ikke tvivl om at du er både mild og ejegod. Jeg vil da også helst se dem i øjenene jeg debatere med. Når det er sagt så var det dig der kom med eksemplet. så det er vel lidt "søgt" at ændre det når den havner hos dig igen.
Jeg er ikke ude efter at lægge mig ud med nogen, er ikke engang sikke på om aktionen er den rigtige fremgangsmåde MEN det kan aldrig blive fan fraktionernes skyld at spillerne igen, igen ikke leverer. Hele det nye klubhus er sgu bygget af dårlige undskyldninger og det var bare det jeg påpegede.
45
Kamptråde / Sv: Hobro - AGF, mandag d. 19.07.2019 kl. 19.00

[/quote]

Men NP mener næppe, at det er en gigantisk katastrofe, der fuldstændigt kortslutter AGF's sæson, hvorfor træneren skal fyres og det meste af holdet skiftes ud.  
[/quote]
Nej men han har heller ikke AGF historik i blodet. Det er fantastisk at man ikke kan forlange at mennesker der har en måneds løn på den gode side af 100.000,- er klar til at passe jobbet de 4 - 5 gange om ugen de er på.
Vi kan bare ikke være klar mod "små hold", spillerne forventer åbenbart at de kampe er vundet før de fløjtes igang.
Det har faktisk været sådan siden Rudbæk stoppede som træner, mere eller mindre.
46
Generelt / Sv: Ny stemningsboykot fra SFA/Nysir
Ok jeg skal lige forstå det her rigtigt. Det var FANS skyld at vi (igen) smed 2 point til et bundhold?
Må man lige gøre opmærksom på at det stod 0-0 ved pausen og Hobro's fans blev blæst ud af banen efter pausen.

 
Pas på med at læse indlæg som fanden læser biblen..
Der står at fansene ikke hjalp. Der stod ikke at fansene var skyld i noget.

Hvis du går forbi en kvinde der er slået i hovedet uden at hjælpe hende, så betyder det ikke at du var hende der slog... Men du hjalp hende heller ikke. Så man bør kunne være enige om, at det nok for kvinden (for holdet) havde været bedre hvis der blev hjulpet.

Fraværet af hjælp er jo ikke det samme som at gå hen og sparke hende også.
Nu skal jeg jo passe lidt på med hvem jeg ligger mig ud med. Når det er sagt så er det IKKE at hjælpe kvinden det samme som medskyldighed, jfr. straffeloven. Når to debat indlæg sætter sammenhæng med stemnings bojkotten og indsatsen på banen så må man da undre sig over at Hobro ikke blev spillet under græstæppet efter pausen for der var da i den grad slukket for deres fans.
47
Generelt / Sv: Ny stemningsboykot fra SFA/Nysir
Ok jeg skal lige forstå det her rigtigt. Det var FANS skyld at vi (igen) smed 2 point til et bundhold?
Må man lige gøre opmærksom på at det stod 0-0 ved pausen og Hobro's fans blev blæst ud af banen efter pausen.
48
Kamptråde / Sv: Hobro - AGF, mandag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Hobro brugte det våben , de har. Enhver burde kunne se, at vi dominerede, men havde for få kvalificerede afslutninger.  Løbene sad heller ikke lige i skabet selv om det blev bedre den sidste halve time. Ankersen var sløjt spillende og Højer virkede ukoncentreret. Men vi dominerede i lange perioder


  • undefined
Så må man da sige at det var en meget lidt farlig dominans, spillede vi med en angriber?
50
Kamptråde / Sv: Hobro - AGF, mandag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Så starter årstiden for de lange løg igen.
Det er deprimerende at vi ikke kan levere en ordentlig afslutter, vi kan spille og spille og så næsten tabe på en tåbelig omstilling. 

Jeg håber ikke at vi skal igennem de samme undskyldninger for at vi ikke ligger til top 6 til vinterpausen.
Simple Audio Video Embedder