Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Stig AKA Frank Heskjær

1
Lidt af hvert / Sv: Preseason 2019-20
Lige siden jeg skrev at de unge splittede Horsens ad de første 10 minutter af 2.halvleg har Horsens splittet AGFs unge ad, og skabt 3 kæmpechancer, som både Junker og Brock-Madsen bl.a. har brændt fælt. Et par gode redninger af Whalley er det også blevet til. Det er super tydeligt, at Hausner slet ikke har samme niveau som Juelsgård endnu, apropos vores snakke om de to herinde.

De sejler rundt derned til sammenligning med første halvleg. Og det er jo selvfølgelig ikke kun Hausners skyld. Langt fra.

EDIT: og ca. lige siden jeg skrev dette indlæg har vi været farlige i offensiven hver gang igen, og scoret til 2-0 og 3-0 ved Toutouh og ham den unge Mostafa Maarouf. Især sidstnævnte scorede et rigtig flot mål efter en dybdebold, hvor han tager et godt træk, og blødt+kontrolleret sender den uden om målmanden. Toutouhs mål var efter en retur på en flot spillet chance af Mostafa Maarouf og vores fløj, som jeg ikke nåede at se hvem var.
3
Lidt af hvert / Sv: Preseason 2019-20
Det er nærmest "provokerende" at se hvor vildt meget mere "parate" og tændte 2.holdet var, da samtlige 10 markspillere blev skiftet i pausen. Vi har spillet snart 10 minutter af 2. halvleg, og de unge gutter har splittet Horsens ad i flere sekvenser, og kæmper for hver en bold.
Og samtidig, så har Horsens lige haft deres største chance, efter at være holdt helt væk fra chancer i 1. halvleg af Tingager/Juelsgård.

Intet definitivt kan læses ud af det. Men hvor er det spændende at se på. Og hvor er der altså bare nogle unge kometer på vej.
4
Lidt af hvert / Sv: Preseason 2019-20
Haha.. 1-0 til AGF; Tingager med fræk hælscoring efter hjørnespark, hvor den i første omgang cleares, og bagefter kommer ind til ham igen
5
Lidt af hvert / Sv: Preseason 2019-20
Sjovt de skriver at han er med: 
Men sidder og ser kampen, og det er Bundu istedet for. Og så spiller nummer 20 (PMs gamle nummer), og det er vist Duncan, ikke Albert (som de selv er inde på)
Citer
AGF stiller med følgende formodede startopstilling:

Oscar Whalley - Alexander Munksgaard, Frederik Tingager, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen - Nicolai Poulsen - Albert Grønbæk Erlykke (Zach Duncan), Bror Blume, Tobias Sana, Jakob Ankersen - Patrick Mortensen
7
Generelt / Sv: U-21 EM med AGF-deltagelse
Dog skal han selvfølgelig have lov til at prøve eventyret om et år eller to, hvis interessen stadig er til stede.
 Enig. Men han er først "lige" kommet ordenligt igang i AGF, har 4 år tilbage af sin kontrakt, og er først lige kommet på sin yndlingsplads, og kan se frem til at spille der en hel sæson. Og hvis han har svært ved at bevise præcis hvad han har kunnet som 8'er tidligere, så er det jo nu han skal bevise det på hans "rigtige" plads, og ikke blive solgt til en klub der blev vild med ham for det han leverede som højrekant og/eller 6'er.
10
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
lt andet lige må det være en fordel, at både Grabara, Stage og Amini er tilbage fra landskampe
 
 
Har Grabara først udløb til 30/6, eller har han faktisk allerede haft udløb efter sæsonens udløb? Det ville være mærkeligt hvis AGF skulle betale løn til en spiller efter sæsonen sluttede, og som åbent ikke er AGF-spiller længere. Men det er måske vilkårene. Ifølge hans "lejr", så skulle de tage en beslutning efter U21-exit for Grabara (faktisk sagde de at de ville vente til at snakke sammen lørdag uanset hvad, men der var jo chance/risiko for at Polen gik videre, og så var han stadig i gang med slutrunden efter lørdag).

Men nu er han ude af turneringen, og han spillede et par rigtig gode kampe, men havde (måske til vores held) også en kamp hvor Polen lukkede 5 mål ind. Og uanset hvor godt han stod i den kamp, så er det jo ikke noget der ligefrem får nogen til at spærre øjnene op og ringe til ham ud fra den kamp. Men der er givetvis nogle klubber der har fulgt ham længe, og set ham spille kontinuerligt godt. Vi må håbe, at de kunne tænke sig at se ham præstere over længere tid end en halvsæson, og at AGF netop er det rette sted for ham at gøre det.

For min frygt er, at der er nogle klubber som siger, at de er interesseret, men at de vil se ham præstere på et højere niveau inden de vil tilknytte ham/satse på ham som førstevalg. 
11
Generelt / Sv: U-21 EM med AGF-deltagelse
Danmark er ude, efter "kun" at have vundet 2-0 i kampen imod Serbien. 

Dermed kan Danmark ikke nå at blive bedste 2'er.. Niels Frederiksen valgte Stage fra, og Billing fik hele kampen til at vise sin nederen attitude. Jesus hvor blev jeg træt af at se på ham. Han bliver aldrig en favorit som Stage/Delaney-typerne på samme måde.

Det betyder dog, at Stage kommer lidt tidligere hjem.
13
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Ja pudsigt med Backmann på bænken i foråret, men tror han bare var med for at fylde op.
 Njah.. Handler nok mere om, som spillerne tit understreger i de hovedskadeforløb, at man den ene dag kan have 0 bivirkninger, og den anden have det rigtig dårligt. Så altså hvis Backmann har haft en god uge, og han har været udtaget, og så ugen efter have det dårligt igen, så er det jo bare fint at han ikke fik spilletid. 

Tror ikke man har ham med på bænken hvis han ikke kan spille, nærmest uanset hvor mange afbud.
14
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Uden at vi nok bør ligge for meget i det, så manglede både Guira og Amini i dag til dagens showkamp.

Guira blev spottet på vej til sjælland med en engelsktalent-agent-type i sidste uge, og Amini har fået lidt ekstra ferie skriver klubben. 

bonusinfo: mortensen scorede 2, hvidt og ankersen hver 1. Backmann fik iøvrigt også comeback og spillede sammen med Tingager. Duncan fik debut, og alt gik fint.

Sommersejr i jubilæumskamp - AGF Fodbold
Citer
Så trods kampens karakter af en uformel showkamp, så blev lejligheden benyttet til at få luftet det meste af truppen, hvor kun Daniel Gadegaard, Magnus Anbo og Adama Guira havde fået en friaften
15
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Hvis Backmann går i stykker igen, så har vi Juelsgård og Tingager, samt unge Hausner som backup.
Hvis PM går i stykker, så har vi kun Ammitbzøl. Sagen bør være klar hvis vi tvinges til et valg om de to pladser.
Simple Audio Video Embedder