Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Nizzleroy

1
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
I forhold til Duncans skade, så er det vel også Benjamin Hvidts chance til at steppe op og være første udfordrer på midten.

I forhold til Amini, så kunne man måske kigge mod nord og Vito Hammershøj-Mistrati (Vito Hammershöj Mistrati - Player profile 19/20 | Transfermarkt), der jo er en pasningsstærk 8'er, eller lidt længere mod nord mod Christian Cappis i Hobro, der er en lovende dynamisk midtbanespiller, der allerede som 20-årig er etableret superligaspiller - og endda har været på det amerikanske landshold.

Jo det er en kæmpe chance for Hvidt. Den skal han gribe her i de sidste 12 kampe. Men hvis Amini smutter, så skal vi hente 2 centrale midtbanespillere. Ellers bliver det for tyndt. Den ene kunne sagtens være på leje, såfremt der er hold i rygterne med Red Bull. Ellers er der nok en anden der har brug for en lejeaftale.
2
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
På papiret synes jeg ham nigerianeren ser mere spændende ud. Baccus virker meget mere defensiv og har kun spillet i en svagere liga end Matthew. Men det er jo rene gisninger da jeg ikke har set nogen af dem spille nogensinde  :)
Nu nævner jeg jo også Baccus udover "den på papiret mere spændende spiller," der skal erstatte Amini. Jeg tvivler på at hverken Matthew eller Baccus lige kan erstatte ham og jeg forestiller mig vi vil forsøge at benytte sådan en afgang til at løfte holdet i startopstillingen. Jeg har ikke noget imod Matthew, jeg kender intet til ham, jeg tænker bare han ville være en større og mere ombejlet profil i Norge hvis han lige skulle kunne komme herned og erstatte Amini.

Hvis man skal sammenligne Matthew og Baccus skal det også lige med at sidstnævnte er 21 (et par dage endnu.) Jeg håber vi også forsøger at tiltrække et stort talent eller to og det kan Matthew jo være, men de par års forskel skal så også med i ligningen.

Jeg håber du har ret. Jeg ser også gerne startopstillingen løftet, og du har sikkert ret i at ingen af de to umiddelbart er en opgradering på Amini, så jeg håber man benytter lejligheden til at opgradere på en meget vital plads for at rykke et skridt nærmere en permanent medaljeudfordrer. Jeg nævnte i øvrigt kun Matthew fordi jeg ikke kan forestille mig, at PC har budgetteret med at Zach skal erstattes hele næste sæson, og derfor kunne det være en relativt billig løsning til at udfylde et hul, med en spiller der på papiret har noget at byde ind med. Om ikke andet vil han nok relativt nemt kunne sendes videre eller tilbage til Norge såfremt han ikke slår helt igennem.
3
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Lillestrøm-midt: Der er interesse fra AaB

Her bekræfter han mere eller mindre at AaB er den ene klub. De har fået norsk sportschef så de kigger sikkert også meget den vej. Hvis vi snakker om afløser for Amini tænker jeg barren skal sættes lidt højere, men ret beset kender jeg intet til ham, så han kan jo være en fin tilgang man mener man hurtigt kan flytte til det næste niveau. Snart 100 Tippeligakampe er da også noget.

Jeg tror nu der kommer noget der er lidt mere spændende (på papiret,) og så kan man måske også stadig hente Bacchus så der bevares et australsk trekløver.

På papiret synes jeg ham nigerianeren ser mere spændende ud. Baccus virker meget mere defensiv og har kun spillet i en svagere liga end Matthew. Men det er jo rene gisninger da jeg ikke har set nogen af dem spille nogensinde :)
4
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Nogen der kende til norsk fodbold? Der meldes om dansk interesse i Ifeanyi Matthew, som spiller i Lillestrøm. 23 årig nigeriansk midtbanespiller og han har kontraktudløb her til sommer. Aab skulle være interesseret, men også en anden dansk klub skulle have meldt sin interesse. Taget i betragtning at vi formentlig skal hente to centrale midtbanespillere, så vil en "gratis" 23 årig med 97 kampe for Lillestrøm på papiret ikke være helt urealistisk. 13 mål og 13 assist i sin tid der. Eller er det muligt at vi sætter barren endnu højere end en spiller fra Norge. Han har i øvrigt været lejet ud til en tyrkisk klub det sidste halve år uden succes.
5
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Jeg håber det bliver en u'lænding med nye impulser. Men vigtigst er det at han komplementer David, og den sikre løsning kunne være Thomas Nørgaard, der var assistent for David i bronze-succesen i Lyngby . Han er ledig pt.
Han er desværre ikke ledig. Er træner for B93 i 2. div. Men man kan dog håbe han har en klausul.


JEg kan ikke forestille mig en klausul skulle være vigtig, såfremt AGF ønsker at hente en i 2. division, såfremt vedkommende gerne vil. Mon ikke man kunne finde en mindelig løsning med B93 i form af en kompensation.
7
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Det lader til at Selles stopper efter denne sæson. Det er en ærgerlig udvikling, men man må gå ud fra at han har fået et bedre tilbud andetsteds. Det er der selvfølgelig ikke noget at gøre ved. Jeg håber man kan finde en kompetent assistent til DN, som kan give ham noget modspil og udvikle ham yderligere. Er der oplagte kandidater internt eller henter man udefra?
8
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Muligt samarbejde med Leipzig (Red Bull koncernen) på vej?

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/medie-leipzig-overvejer-samarbejde-med-agf/

Citer
Den tyske klub ønsker angiveligt at bruge sit Red Bull-netværk til at give spillere kampminutter uden for Leipzig og Salzburg, og her er AGF altså angiveligt én af mulighederne.

 
Edit: Originalartiklen fra Bild er her: Krauß verlängert bis 2025: Leipzig sucht im Ausland Kooperations-Klubs -...


Spændende. Det er ikke nødvendigvis dårligt at have en god adgang til at kunne låne spændende spillere der er på nippet til at kunne begå sig i Bundesligaen. Bevares det skal benyttes med omhu, så vi ikke hindrer egne spillere, men mon ikke PC og DN er klar over det. Forud for næste sæson kunne det være godt med en "gratis" tilføjelse til midtbanen når nu både Zach og formentlig Amini skal erstattes. Om vi kan bruge spillere fra Salzburg er jeg dog mere i tvivl om.
9
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
AGF var faktisk mest i boldbesiddelse i går, men vandt trods alt. Så helt statisk er det ikke.

Det er det naturligvis ikke, men man kan nu godt tegne et billede når man ser over 25 kampe. Jeg er ikke udpræget modstander, for vi scorer trods alt nogle mål og vi har nogle spillere med flair der mixer det lidt op, så det ikke er ren Tony Pulis bold hele tiden :) FCN ligger også i top fordi de laver klart flest afleveringer sidelæns - og det gider man heller ikke kigge på :)
10
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Det blev i kampen i går sagt at vi er et af de ringeste hold til pasninger i ligaen, så de tjekkede jeg lige ud på Superliga stats. Og det er helt korrekt. Vi er det tredje ringeste hold med en afleveringsprocent på kun 71,6% og det er kun 0,2% bedre en Randers som ligger sidst. Tilsvarende er FCN i top med 84,3%. Vi er også det hold der laver flest lange afleveringer med 2.015 stk indtil videre. Kun ca 41% af disse er succesfulde. Det er i mine øjne noget der skal arbejdes med.
11
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - OB, mandag d. 01.06.20 kl. 20.00
Jeg oplever ikke rigtig at Jon "smadrer igennem". Jeg oplever mere en spiller der ser frustreret ud fordi tingene ikke rigtig fungerer for ham.
Han var i hvert fald med til at lægge et pres højt oppe på banen og mange af de frispark han begik var i forbindelse med den umulige boldjagt han kastede sig ud i helt ned til OBs allerbagerste folk. Jeg har ikke oplevet AGF med så højt pres, som i de sidste måneder under DN. Vi er også begyndt at vinde flere af de clearinger, som OB sendte ud af farezonen igår. For mig ligner det en del af taktikken.


Det med det høje pres er super. Med så hovedstødsstærke spillere som Backman og Tingager er det fint at tvinge dem til at sparke langt. Så skal vi nok vinde mange bolde og så gælder det om at være skarpe til at snuppe 2. boldene.
13
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Det kunne være super, hvis vi lige kan holde os på den 3. plads når næste omgang TV/resultat penge bliver udbetalt efter næste runde. Efter første udbetaling i runde 13 var der rundt regnet 3,8 mio. kr. i forskel mellem BIf der fik tredjeflest penge og AGF der fik femteflest penge. Nu får BIF sikkert lidt flere end tabellen retfærdiggør da de som regel er blandt de først udvalgte i TV programmet, men der er alligevel en del penge at hente.

Er der nogen der ved præcist hvad de enkelte placeringer giver? Jeg kan kun læse at førstepladsen giver 7 mio. mens sidstepladsen giver et par hundrede tusinde. Men nu må SJE godt hente minimum ét point i aften.
14
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - OB, mandag d. 01.06.20 kl. 20.00
Nu er det anden kamp i træk, at Jon starter inde og Anker kommer ind til sidst og er med til at lukke kampen. Jeg tror, at en del af taktikken er, at Jon smadrer fuldstændig igennem og gør modstanderne møre, indtil kampen skal lukkes og der bliver skruet op for tempoet fremad med giftige kontraangreb og flere folk til at gøre noget ved indlægene. Man kan ikke sige, at Anker er vigtigere end Jon eller omvendt. De har bare to vidt forskellige roller. David har tidligere udtalt noget i retning af, at bænken er lige så vigtig som start-11'eren, eftersom man kan lave sin taktik ud fra, hvem man har siddende på bænken. Han nævnte dog ingen navne eller eksempler.

Jeg oplever ikke rigtig at Jon "smadrer igennem". Jeg oplever mere en spiller der ser frustreret ud fordi tingene ikke rigtig fungerer for ham. Han laver for mange dumme aktioner. Han bliver for ivrig og laver dumme frispark eller taber bolden. Måske han skal prøve Blumes plads, for Blume har heller ikke rigtig stemplet ind. Jon mangler lidt fart i støvlerne men har til gengæld teknikken i orden, så måske det vil fungere bedre inde centralt. Men du har ret i, at det selvfølgelig er en fordel at kunne smide en hurtig mand som Anker ind mod slutningen af kampene. Især i den her tid, hvor mange spillere ikke er 100% i form endnu pga. den lange pause. Det er jo ikke meget action spillerne har set siden de gik på juleferie.
15
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - OB, mandag d. 01.06.20 kl. 20.00
Hvem havde troet jeg skulle give Munksgaard en MoM. Men det var fortjent. Han var kampafgørende i begge ender og generelt god i hele kampen. Det må være en af hans bedste kampe i den hviie trøje. Godt gået. Amini var også god i går. Det er ærgerligt at Eske lige har den der ene fejl i sig. Det betyder at man aldrig bliver helt tryg ved ham. Jeg synes heller ikke han skal sættes af - det ville være crazy. Jeg synes også han skal have næste sæson som førstevalg, men han skal naturligvis stramme op og holde et højere koncentrationsniveau. Udsparket i går var bare sløset og dårligt udført.

Tosset gult kort af NP i går og jeg ville ikke brokke mig, hvis han var blevet smidt ud. Men når det så er sagt, så er det ikke verdens største katastrofe at han sidder ud i næste kamp. Nu har han spillet 180+ minutter på 5 dage, og så kan han være helt frisk til pokal semifinalen.

Jeg forestiller mig egentlig at man vægter pokalkampen højest, og derfor skifter ud på et par pladser på søndag. Ankersen fortjener at starter og man kan også godt give Helenius en start og hvile Mortensen, med mindre David vil afprøve den 4-4-1-1 fra start med Helenius og Mortensen.
16
Kongelunden - nyt stadion / Sv: Nyt stadion / Ny Ceres Park
Citer
Det hele er kastet lidt op igen og de skal bredt omkring alle ideer samt forsøge at få alle interessenter til at bidrage. De har f.eks. ikke talt med AGF endnu om hvad de forestiller sig og om hvor mange tilskuere der kan/bør være. Beslutningskompetencen er hos Byrådet men "sponsorerne" har nogle krav


Jeg siger ikke, vi får et makværk af et stadion, men jeg er ikke blevet mere rolig i forhold til mine bekymringer.

Håber det bedste, frygter det værste. Livet som AGF fan.

Det kan jeg godt følge dig i, men jeg håber dog at det primært bliver AGF man lytter til samt de krav der blev stillet fra Lind og Salling angående fokus på stadionoplevelsen. Så skal der naturligvis også lyttes til arrangører af koncerter mm. så man kan lave den bedste løsning og afholde nogle gode arrangementer til gode for byen. Men der må være et altoverskyggende fokus på oplevelsen til fodboldkampe som førsteprioritet. Nu skal vi ikke have en eller anden gammel nisse i byrådet, der insisterer på, at der skal kunne afholdes jysk mesterskab i Krolf og der skal være plads til verdensmødet for spejdere i 2028.
20
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
OB ser ud til at værre hårdt ramt i defensiven og i offensiven skal de stadig finde ud af hvordan de undværer Kadrii. Det er en kamp vi gerne skal sætte os på og vinde. Backman for Tingager, munken for diks og Amini for Zach.
22
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Jeg vil helt ærlig heller give en ung midtbanespiller som Erlykke chancen på netop midtbanen frem for en back der aldrig har spillet pladsen. Erlykke har det trods alt som sin normale plads, selvom Diks har meget mere erfaring. Bare overhovedet ikke på midten. Nuvel, det bliver forhåbentlig ikke aktuelt :)
23
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Her i foråret kan vi blive presset på midtbanen med kun jon, hvidt og anbo i reserve. Omvendt bliver det spændende at se hvad Anbo evt kan over 90 min, om Jon og Blume evt kan spille sammen foran en ren 6er. Og ellers får Hvidt i hvert fald sit livs chance som 1. reserve for NP og Amini (hvis ikke Anbo eller Jon foretrækkes). Aldrig har Hvidt været tættere på....

Kunne også forestille mig Diks til nød kan spille 6er, hvis vi skal ud i 7-8. valg. I går så vi også Helenius ind som off midt/2. angriber for Blume.

Hvad får dig til at tro Diks kan det? Ifølge Transfermarkt har han aldrig spillet der. Han har stort set altid spillet højre back pånær 10 kampe som CB og 4 som VB.
24
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Det var fandeme en træls nyhed der tikkede ind der. Føj for den. Det var Zachs mulighed for at spille sig på holdet her i resten af sæsonen og vise at han skulle have chancen næste sæson når Amini smutter. Nu skal vi i den grad hente minimum 1 god midtbanespiller. Og så er det nu Hvidt skal vise at han har det der skal til, for der kommer med garanti spilletid.
25
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Jeg kan absolut ikke se nogen ide i at hente Okore, når vi har Hausner i så stor fremgang. Jeg synes i hvert fald, at der er en del andre pladser, hvor der skal bruges penge før det centrale forsvar. Men mon ikke også det er en and.

Jeg forudsætter også kun at der er hold i rygtet såfremt Tingager er på vej videre, hvilket jeg ikke tror han er. De 4 vi har er ganske pænt. De er gode, sammenspillede og det giver masser af spilletid til et stortalent. Jeg ser også helst man holder fast i den konstellation. Men hvis nu man kan lave 5-7 mio. på Tingager og Okore kan hentes tranferfrit til samme løn, så er det nok svært at sige nej. Men jeg tror ikke det sker.
26
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00
@Nizzelroy: Man skal altså ignorere både boldbesiddelse og chancer skabt for at få det til at passe med dit billede om Randers som spilstyrende de første 75 minutter. Det er simpelthen ikke sandt.

Når du siger, at AGF ikke kunne få spillet til at flyde - så er en del af forklaringen jo netop, at Randers står godt. Det gør de altid (og det gør AGF som regel også). Alligevel skabte AGF klart flest chancer - og flest store chancer. En anden del af forklaringen er, at kampen er en koldstart efter 3 måneder uden fodboldkampe. AGF var rigtigt godt afstemt i forsvaret det meste af kampen, men det sidste småspil virkede ikke (Bror Blume og Thorsteinsson var svage her), ligesom man ikke fik sat Bundu godt op. Det er sådan noget, der ikke kun kan trænes ind, men skal spilles ind i kampene.

Man skal - efter min ydmyge mening, og du må hjertens gerne være uenig - være ekstremt AGF-kritisk eller have helt vildt opskruede forventninger til holdet for at sige, at AGF var "ekstremt ringe".

Du har nok ret i at jeg forventede for meget, hvad angår spillet :) Men jeg kan nu ikke mindes en eneste farlig afslutning før Nikolaj Poulsens afslutning i et pakket felt. Jeg ved ikke hvad boldbesiddelsen var i de første 75 minutter, men den kan ikke have været specielt meget i AGFs favør, hvis overhovedet, for den var 50-50 over 90 minutter ifølge bold.dk og vi havde jo et ret stort overtag de sidste 10 minutter. Jeg synes Randers havde tilpas meget styr på kampen til at jeg forventede de bare ville køre den hjem uden problem. Men så steppede vi gevaldigt op og de trak sig tilbage til sidst og dermed tilspillede vi os en del chancer. Men jeg mener absolut ikke vi skabte noget nævneværdigt før til sidst.
27
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00
Meget enig fsc - det var var som forventet med en del boldtab og uskarphed efter 2½ måneders pause. Og en typisk Randers kamp, på en normal dag havde vi vundet den kamp 2-0. Eske skal naturligvis ikke lave sådan en fejl, men kan godt tilgive den - ligesom jeg tilgav Grabara. Men der skal ikke laves for mange af dem på en sæson.

Synes virkelig vi maste dem første 37 min-. så havde de 10 min til pausen. Meget lige til 67 min, derefter maste vi dem indtil 96. min.


Dette var klasse:
https://www.dr.dk/sporten/fodbold/superliga/agf-gaar-verden-rundt-med-virtuel-tribune-med-fans

Der er jeg så lodret uenig. Jeg synes ikke vi maste noget som helst. Jeg synes vi var eksremt ringe og randers styrede den kamp frem til ca. 75 minut hvor de så trak sig helt tilbage. Tak for det Thomasberg. Indtil da var jeg slet ikke i tvivl om, at de nok skulle køre den kamp hjem uden problemer. Vi kunne intet og bidrog med meget lidt. Jeg gider ikke bruge undskyldninger som at Randers bare vil ødelægge kampene. Det synes jeg ikke er korrekt og en smule disrespektfuldt overfor en modstander. Det er os selv der spiller elendigt og ikke kan sætte noget sammen. Det sker gang på gang mod Randers og det vil jeg i højere grad tilskrive egne psykologiske kvababelser ellers manglende forberedelse fra trænerteamet. I mine øjne så det ud som om Thomasberg igen havde overtaget over DN - lige indtil han trak holdet tilbage i eget felt.

Jeg er ikke vild med Munksgaard men jeg sad helt og glædede mig over at han er tilbage igen. Jøsses hvor er Diks ikke specielt god, og skal vi have en ny højre back skal han vise umådelig meget mere ellers skal vi i den grad sende ham tilbage og finde en spiller der rent faktisk er bedre end Munksgaard så vi får mere kvalitet i startopstillingen.
28
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Her er den defensive sammenligning mellem Okore og Backman pr. kamp i denne sæson.

Navn   Kampe   Clearinger   Blokeringer   Bolderobringer   Tacklinger   Dueller langs jorden vundet   Luftdueller vundet
Backman     18          6.2                  0.8                   1.8                            0.9                         1.7                              4.7
Okore          23          2.9                  1.1                   1.3                            1.8                           4                                2.3

Der er ingen tvivl om at Okore er markant mere effektiv en Backman langs jorden. Det er han i øvrigt også i forhold til Tingager.
32
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00
Det er simpelthen elendigt trænerarbejde af DN at holdet igen ikke magter at være sat op til en kamp mod Randers. Igen bliver han domineret af Thomasberg på sidelinjen. Han siger de rigtige ting i medierne men igen kommer vi med absolut intet mod Randers. Det her ligger i den gad på trænerens skuldre. Og naturligvis Eskelinen. Jeg fatter stadig ikke han lader den gå ind
35
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Det er i store træk god musik. Giv det et kig. Orker ikke at lave sammendrag  :D

Så fik jeg lige set det. Det er noget han har hørt, men det er svært at vide hvor meget hold der i dét. Han synes også bare man skal forlænge Bundus kontrakt med fem år og så er det jo nemt at være ekspert... Jo mere jeg tænker over det jo mindre synes jeg egentlig Okore giver mening. Hvis der skal hentes en ny makker til Backman skal det vel være en spillende forsvarer. Det er rigtigt man kunne gå over til tremandsforsvar, og det tror jeg egentlig også gerne David vil have i værktøjskassen, men med mindre det skal være den faste udgave ved jeg heller ikke om der skal en spiller mere til.

I øvrigt interessant at KEP nævner at Michelsen har problemer med kommunikationen overfor truppen. Jeg var ikke klar over der måske var et problem der.

Hvis du går ind på superliga stats så ser det umiddelbart ud til at Okore vil komplimentere Backman rigtig godt. Okore vinder markant flere dueller på jorden, hvorimod Backman er meget bedre i luften og til clearinger. Derudover er Okore hurtig og ganske dygtig til afleveringer, hvor han også sender flere bolde fremad i banen i stedet for bagud og til siden. Så på statistikken ser det ud til at de to vil have hver sine markante styrker i hhv. luften og på jorden.
36
Generelt / Sv: Lurer en mini-Bosman i horisonten?
Jeg tror transfermarkedet bliver ramt på den måde, at rigtig mange klubber vil være villige til at lade spillere gå for en meget lavere transfersum eller sågar gratis, blot for at få budgetterne til at hænge sammen. DEt gælder naturligvis ikke de største klubber, men jeg tor der er mange klubber i mellemlaget og på vores niveau som får brug for at skære truppen til med drastiske midler. Flere spillere kommer til at skifte klub uden de store summer, når alle klubber forsøger at ændre trupperne på kryds og tværs. Her skal vi være skarpe, for jeg kan godt se, at der kommer brugbare spillere på markedet, som vi før marts ikke umiddelbart ville have mulighed for at hente. Spillerne bliver forhåbentlig også lidt mere realistiske hvad angår lønninger, vel vidende at budgetterne har svært ved at hænge sammen på tværs af europa, på samme måde som det gjorde før corona. Der kommer rigtig meget aktivitet, og så gælder det om at være skarp og afklaret med, hvad man vil have. Jeg håber PC har plejet de rigtige kontakter, for det bliver enormt vigtig at have det rigtige netværk, så man kan reagere hurtigt på en uventet chance.

Jeg er enig i at det formentligt kommer til at forløbe på den måde, men jeg tror at dem der vinder på det er dem der stadig satser på kontinuiteten. Jeg håber at man belært af fortiden undlader at hente mange spillere, men i stedet "blot" forsøger at hente 1-2 spillere til toppen af hierarkiet og ellers giver plads til at talenterne stadig udgør bredden på holdet.


Helt enig. Jeg er også tilhænger af at man øger kvaliteten enkelte steder frem for kvantiteten. En erstatning for Amini og Munksgaard er højest på mine liste. Naturligvis også Bundu hvis han bliver solgt.
37
Generelt / Sv: Lurer en mini-Bosman i horisonten?
Jeg tror transfermarkedet bliver ramt på den måde, at rigtig mange klubber vil være villige til at lade spillere gå for en meget lavere transfersum eller sågar gratis, blot for at få budgetterne til at hænge sammen. DEt gælder naturligvis ikke de største klubber, men jeg tor der er mange klubber i mellemlaget og på vores niveau som får brug for at skære truppen til med drastiske midler. Flere spillere kommer til at skifte klub uden de store summer, når alle klubber forsøger at ændre trupperne på kryds og tværs. Her skal vi være skarpe, for jeg kan godt se, at der kommer brugbare spillere på markedet, som vi før marts ikke umiddelbart ville have mulighed for at hente. Spillerne bliver forhåbentlig også lidt mere realistiske hvad angår lønninger, vel vidende at budgetterne har svært ved at hænge sammen på tværs af europa, på samme måde som det gjorde før corona. Der kommer rigtig meget aktivitet, og så gælder det om at være skarp og afklaret med, hvad man vil have. Jeg håber PC har plejet de rigtige kontakter, for det bliver enormt vigtig at have det rigtige netværk, så man kan reagere hurtigt på en uventet chance.
38
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Synes ikke det er noget odiøst i at Sabbi tog til Hobro for kun 35.000 kr. Det skal nok ses som et karrieretræk at komme til en liga der trods alt sender spillere ud til bedre ligaer og kontrakter. Nu bliver han så i Danmark men til gengæld får han en voldsom lønstigning og en kontrakt til en værdi af 12 mio. kr. Så det oprindelige valg af Hobro har formentlig været helt korrekt.

Jeg synes dog det er voldsomt at OB giver ham så stor en kontrakt. Nuvel han kommer transferfrit men de smider stadig 12 mio. kr. efter ham hvis ikke de kan sælge ham. Det er jeg egentlig glad for at vi ikke gør i AGF. Jeg tror sgu ikke der er nogen i AGF der får 3 mio. kr. om året. Måske man har tilbudt Amini og Bundu 2 ekstra år til den løn, men det er sgu mange penge for et hold der ikke kommer i nærheden af top-2.
39
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00
Ja, det er noget mere avanceret end den summen der var sat på i Superligaen inden pausen. Det kunne også undre det ikke kunne gøres lidt mere realistisk og der er måske også blevet udviklet en smule i pausen. Så kan man diskutere om det er mere eller mindre falsk, men det er svært ikke at føle at det fungerer bedre som tv-produkt.

Jeg synes det fungerede fremragende i kampen mellem Dortmund-Bayern i går. Det må også kræve lidt mere af produktionen og spørgsmålet er om der midler til at lave samme produktion i Superligaen. Lydkulissen var fra en anden hjemmekamp med Dortmund så man primært kunne høre hjemmeholdets tilskuere og så tilsat de rette efter ved de korrekte aktioner. Det gjorde faktisk at jeg gad se en kamp mellem to hold jeg ikke holder med. Jeg synes virkelig det løftede oplevelsen gevaldigt, såfremt man kunne abstrahere fra at tribunerne var tomme, men det glemte jeg nu hurtigt.
40
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Har Frimann nogle gode argumenter for hvorfor han skal til AGF? (Videoen kan ikke afspilles i udlandet.)

Jeg kan kun få det til at give mening hvis Tingager er på vej væk. Det giver ikke rigtig mening at hente en spiller der enten skubber Tingager ned som reserve og Hausner langt fra spilletid - eller Tingager som luksusfjerdemand - eller som selv bare skal være en dyr reserve. Juelsgård skulle ubetinget sendes videre i så fald.

Man kunne måske se Okore som en Helenius, en spiller der tidligere har haft et meget højt niveau som vil prøve at genfinde, men det er sværere i forsvaret hvor man ikke lige giver nogle indhop eller laver omrokeringer.

Det er muligt Okore ikke får vildt mange advarsler, mit problem med ham er heller ikke så meget det, men at han ser ud til indimellem at tabe hovedet. Det kan selvfølgelig også være noget man har en ide om hvordan man kan forbedre. Indimellem ser man da også stadig hvilket niveau han kan have.

Hvis vi faktisk har kig på ham er jeg godt nok glad for at match fixing-sagen er kommet frem nu. Det er naturligvis muligt at han er uskyldig, men det kan så blive afklaret inden. Hvis det er købers marked lige nu er der endnu mindre grund end ellers til at få den slags sager ind i klubben også selvom det skulle betyde at udgiften falder lidt.

Både Frimann og KEP er enige om at det er meget stærk forsvarsspiller, som enhver Superligaklub bør være interesseret i på en fri transfer. Han er en af de spillere der kan løfte et hold som AGF. Det lyder som om de begge mener, at han er bedre end det AGF allerede har. Carsten Werge er som sædvanlig en bøv at høre på, når han på sidelinjen forsøger at være lidt sjov ;)
41
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Jeg har virkelig svært ved at se Okore til AGF delvist pga. økonomien i hans formodet lønpakke men også det sportslige, hvor han jo ikke bare lige sådan er bede end hverken Tingager eller Backman. Den eneste grund skulle være, at Tingagers agent har fået nogle henvendelser fra udlandet og han har sagt til PC at han gerne vil ud igen. Så kan det være man er fristet af at sælge Tingager for 5-8 mio. kr. og hente en Okore på fri transfer. Så vil det nemlig i høj grad give rigtig god mening. Men det lyder som agentsnak i mine øjne, og Frimann er faldet i med begge ben.
42
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00
Dennis Bjerre fra Stiften har talt med David. Der er ingen skader i truppen, og Diks og Hausner erstatter Munksgaard og Backman. Må gå ud fra, at Tingager er den anden i midterforsvaret. Spørgsmålet er vel kun, om Jon spiller i stedet for Ankersen.

Jeg er ret sikker på at Jon spiller i stedet for Ankersen. Jon er fremtiden, og det er langt fra sikkert at Ankersen bliver i klubben. Jeg vil også hellere se Jons teknik end Ankersens hurtighed. Den hurtighed kan i stedet udnyttes senere i kampen, hvor træthed måske begynder at spille ind hos en aldrende Johnny Thomsen
43
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Hehe, er netop blevet ringet op af Alexander Munksgaard der ville takke for støtten her i coronatiden, da jeg var en af dem der havde doneret resten af værdien på sæsonkortet. Det er sgu en god gimmick.
44
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Citer
En anden måde at se det på ville være at give fortrinsret til de stemningsskabende fans. Det mener jeg også sagtens man kan argumentere for da formålet med at lukke nogle ind fortrinsvis er at skabe lidt stemning og opbakning.
@Winther

De må ikke stå som de plejer (oven i hinanden) så det bliver ikke en tæt gruppe på 500 uanset hvad.

Citer
Er der nogen der ved hvor mange sæsonkort der blev solgt til denne sæson?
Det ved kun AGF, og mit gæt er at det er overraskende få. Især fordi man eksempelvis på C øvre kun skal gå glip af 3 kampe førend sæsonkort er en underskudsforretning... Og det afslører fint at sæsonkort i Aarhus er alt for dyre. 1.795kr/1.695kr gentegning på C-øvre er sgu pebret.

Det har vidst tidligere været nævnt, at der er ca. 2.000 sæsonkortholdere i AGF. Det tal synes jeg var til den lave side, og slet ikke lever op til potentialet. Jeg havde regnet med 3.500 mindst.

Jeg er helt enig i at prisen lige er til den gode side, og det er formentlig den største grund til at der er så få. Det synes jeg AGF skal revurdere. Som du selv nævner skal man gå glip af meget få kampe, førend det ikke kan svare sig. For mit eget vedkommende fornyer jeg mit, selvom det nok ikke løber rundt, delvist fordi jeg har en aftale med en kammerat, men også fordi det er nemmere for konen at forstå, at jeg skal afsted, når nu jeg har betalt :) Indtil sidste sæson fik jeg endda en kop kaffe og et tæppe til kampene i oktober-marts. Det er så også fjernet nu.

Jeg tror helt sikkert man kunne booste regnskabet ved at sætte prisen lidt ned til næste sæson, oven på hvad der forhåbentlig slutter som en god sæson, og med tilskuere til næste sæson igen.
45
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Citer
Selvom jeg har doneret til klubben/talentsektoren, så ser jeg stadig mig selv som sæsonkortholder, og det er også min opfattelse, at klubben ser mig som sæsonkortholder.

Uagtet at vi har taget stilling til, hvad der skal ske med min refusion, så tilbyder klubben mig stadig drive-in-fodbold på tangkrogen til halv pris som sæsonkortholder (200 kr.), i stedet for 400 kroner som ikke-sæsonkortholdere må slippe - ergo må vi vel også stadig være i betragtning som sæsonkortholdere, hvis der eventuelt vælges at skelne på dén parameter ved genåbningen for tilskuere på stadion.

 
@mondrup

Og det er jeg også 100% sikker på at klubben gør. Og du kan også gentegne til lavere pris for næste sæson og beholde din plads etc. Det er alt andet end adgang til kampene du har beholdt. Og hvis vi mod forventning kan komme på stadion igen efter grundspillet, såfremt der åbnes mere op efter 8. juni ved næste udmelding dagen efter grundspillet er færdig, så vil det ikke undre mig hvis dem der har doneret deres billetter kan få dem tilbage billigere end at købe nye. Vi får se. Jeg vil gerne betale for nye billetter hvis jeg kan komme på stadion igen. Men det vil ikke undre mig hvis vores billetter bliver specielle. Folk der har specifikke sæder bliver jo nok tilbudt samme sæde, og ikke bare sat frit til salg. Så det er jo en god anledning til at AGF kan invitere tilbage på en god måde. Måske give en fadøl eller pølse som tak, og så kan folk betale fuld pris. Who knows.

Jeg har doneret resten af mit sæsonkort til klubben så jeg forventer dælme ikke, at jeg skal betale for nye billetter, såfremt der åbnes op. Det var en tillidserklæring fra mig til klubben, og den forventer jeg, bliver gengældt ved en evt. kontrolleret åbning. Sæsonkortholdere der har valgt at donere pengene til klubben må stå først i køen til gratis adgang. Derefter kan alle andre købe billetter.

Når alt det er sagt, så overlever jeg nok hvis resten af sæsonen færdigspilles helt uden tilskuere, og der så åbnes op igen til næste sæson. Der er dog så kort tid mellem de to sæsoner at det formentlig ikke gør nogen forskel.
46
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Aminis agent melder om interesse fra flere forskellige lande. Ikke overraskende at en agent melder sådan ud. Der er sjældent røg uden ild, og med både Aminis og agentens ord de seneste par dage, så er det nok overvejende sandsynligt at han smutter. Jeg havde naturligvis håbet på en forlængelse, men det er nu også spændende med nyt blod på så central en plads. Jeg kan ikke forestille mig at PC og DN vil være tilfredse med bare at fortsætte med Zach og Hvidt. Jeg krydser fingre for en god erstatning.
47
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Med frygt for at komme til at lyde arrogant, så håber jeg vi prøver at sætte barren en anelse højere end en Mikkel Rygaard. Han kunne bestemt bringe noget til os som erstatning for Amini, og man skal jo bare se mod Jakob Poulsen for at fornemme at nogle spillere inde centralt kan spille i lang tid og derfor kan det være penge godt givet ud.

MEN, der er jo ikke meget udvikling og øget potentiale i Rygaard. Man får det man ser. Som transferfri kunne han være interessant, men det er ikke en spiller jeg lige vil smide 5 mio kr. efter. Der kunne jeg godt tænker mig, at man henter en, der måske har et lavere niveau pt. men som har potentiale til meget mere. Den så ofte omtalte Mads Emil ligner sådan en spiller. Men det er jo en gamble der måske ikke betaler sig. Vores seneste gamble i den dur, Links, mangler stadig at retfærdiggøre sin pris.

Måske PC endda hiver en spændende lejeaftale ud af røven. Vi har trods alt to unge spillere i Zach og Hvidt som vi også skal udvikle på, så en lejeaftale med en spiller kunne være interessant. Men så skal han finde en Elez og ikke en Diks.
48
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Jan Bech har da for lang tid siden sagt at han bakker BIF op økonomisk minimum til september 2021, så de er ikke i problemer endnu. Jeg tror nu nok også der er tilstrækkelig med interesse til at de går konkurs. Bevares de skal nok fortsat skære til, som de har gjort denne sæson, men de vil formentlig stadig have et top-6 budget som minimum og formentlig også tættere på top-4.
49
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Det er i øvrigt helt vildt så mange trøjer Brøndby har solgt. De runder pt. 30.000 solgte trøjer og nu gik jeg for sjov ind på siden, hvor jeg blev placeret i kø som nummer 9160 hvorefter serveren crashede. Der er deadline i dag. Det må man bare tage hatten af for. Jeg havde gerne set AGF lavede en billigere og mere brugbar hverdagstøje frem for en dyr spillertrøje. Vi havde næppe kommet i nærheden af Brøndbys salgstal, men jeg tror nu nok klubben kunne have lavet flere penge.
50
Kongelunden - nyt stadion / Sv: Nyt stadion / Ny Ceres Park
Ok knips, så hedder nyt stadion 2025.....

Tidsplan

De har ændret det (måske efter kritiken)
Jeg vil snart gerne se JNs kommentarer på det.
Gad vide, om ikke JN netop har været ved at kommentere på det internt. Så vidt jeg kan se, er tidsplanen rykket et halvt år frem og det indebærer dermed at stadionbyggeriet kommer til at vare i to sæsoner, 23/24 og 24/25, hvis vi antager at planen holder. Udover stadion skal der vel også være lavet en løsning omkring parkering i området, før vi kan invitere til en slutrunde. Der har været nævnt mange modeller. Bl.a. parkeringskælder med tennisanlæg ovenpå. Så det hele hænger jo lidt sammen.

Mærkeligt at tænke på, at når det hele står klar, så er langt de fleste af dagens hovedaktører, spillere, trænere og sandsynligvis også sportschef og direktør, erstattet af andre. Men man kan da håbe at JN er ivrigt efter at blive og opleve stadion blive til virkelighed under hans ledelse.


Det er svært at spå om fremtiden, men jeg tror ikke JN kan få et bedre job i fodbold i Danmark. Jeg kan kun se FCK og FCM som værende mere interessante. BIF er sgu for stort et usikkerhedsmoment. Og med al respekt for JN så tror jeg FCK har større ambitioner på den post og FCM/Steinlein ligner et livsprojekt. Jeg håber også JN har lyst til at blive, for han er hjørnestenen i den genopbygning vi har set siden han kom til.
Simple Audio Video Embedder