Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - ramloser

2
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Er jeg den eneste der i forhold til Amini ser en signalværdi i at man netop har købt et ungt australsk talent?
Jeg tænkte det samme. Så nej :D
Men jeg nåede konklusionen, at det enten betød at Amini allerede var planlagt at skulle blive, og at man brugte Amini for at lokke Duncan, og ikke den anden vej rundt. For jeg ved ærligt talt ikke hvorfor Amini skulle tillægge det stor betydning. Men det er ikke usædvanligt at spillere trives bedre med flere landsmænd. Dog især hvor de kulturelle forskelle er større, som med Georgierene, og mindre med Australiere.

Men hvem ved. Og det skader i hvert fald ikke.

Jeg tænkte det netop den vej rundt. Ung fyr fristes til at rejse til Langbortistan. For i den for ham ukendte flække Aarhus er der en landsmand, endog inde omkring landsholdet, han kan støtte sig til. I en liga, som ikke er verdens hårdeste, men dog også en liga, hvorfra mange kommer videre til større europæiske klubber.
4
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
Hjulmand har haft succes med et koncept hvor alle fra u7 til superligaholdet samt det afrikanske akademi skulle spille det samme system. Det primære mål at udvikle spillere med salg for øje. Kan man tænke sig noget koncept længere fra landsholdsfodbold end det?  Møn ikke Eriksen ligesom under Olsens sidste tid vil blive låst i en taktisk spændetrøje?  Møn ikke vi bliver druknet i Ajax-light possesion stil. Jeg håber det ikke men frygter det værste.
5
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
Når vi tager i betragtning, at DBU valgte at sætte Peter Albue-Møller i sædet, er det en logisk udvikling. Han har - ofte med slag under bæltestedet - som kommentator været på nakken af Hareide. Måske er det i virkeligheden Jon T. der er anstødsstenen,  pga. misundelse over for en langt dygtigere angriber end ham selv. Hvem ved? Men at DBU endnu engang viser sig parat til at overtage galehuset fra os, er ingen overraskelse. Nr. 10 i verden, næstbedste snit pr. kamp i verden inden for de sidste to år - og det bedste snit, nogen dansk landstræner har leveret. Jamen, det er da logik at han erklæres "persona non grata" et år før kontraktudløb. Selvfølgelig håber grødhovederne i DBU, at Hareide siger op hurtigst muligt. Det kunne være en fin hævn at blive siddende og medvirke til, at vi kvalificerer os til EM. Omvendt, hvis Hjulmand og Wieghorst tager over og misser kvalifikationen - så er DBU selvforskyldt sat i gabestokken.
7
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Det kan vel ikke kun være tilfældigt når man vinder syv i streg, eller når man taber endnu en lige kamp til Randers. På den anden side er der mange af de foregående kampe vi kunne have tabt på to langskud og med effektiviteten i begge ender fra de kampe havde vi også vundet i dag.

Det sagt var det en skuffende anden halvleg hvor Randers vandt de fleste andenbolde og vi havde svært ved at spille rundt om deres pres. Det var forventeligt at de ville skrue op for fysikken efter første halvleg, det skulle vi have været klar på uanset om de har 5-10% ekstra fordi det er os de spiller imod. Men OK, måske er vi ved at være lidt trætte og de kan så bedre kompensere med ekstra gejst, mens vi ender lidt for sent i tacklingerne.

I returkampen skal vi være klar på 100% fight hele kampen - nu er vi heller ikke favoritter og skal komme bagfra. Denne gang kan udebanemålet dog godt blive afgørende og der er trods alt stadig gode muligheder.
Jeg ved ikke, om det kun er  i min fantasi , men jeg fik det indtryk, at  Ankersen og til dels Amini ikke virkede særligt engagerede i muligheden for EL. Måske er de så langt, at der kun mangler en underskrift før de er videre. Sanas indhop kommer for sent, hvis DN mente noget seriøst med det. DN havde også en underlig kommentar kort før anden halvlegs start: Hvorfor håbede han på en mere rodet 2. Halvleg? Det er da lige  hestenes kop te.
8
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Hvis Amini, Ankersen og Sana skal videre, må erstatninger være første prioritet. Mere kritisk bliver det, hvis vi får tilbud på Stage og Højer, som PC ikke kan sige nej til. Og så er målmandsposten jo også i spil. En 2. angriber må stå langt nede på listen. Som flere andre håber jeg, at PC kan forlænge med Amini og fastholde Stage og Højer. Vi har brug for kontinuitet.
9
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
I mine
Citer
I mine øjne skal der - hvis man ikke vil bruge Bundu forrest - hentes en markant mere rutineret angriber end Ammitzbøl - men også en, der er indforstået med ikke at være øverst i angrebshierarkiet. Det kan være en spiller, der nærmer sig sidste salgsdato eller har været målræv i første division, men som ikke prismæssigt og attitudemæssigt koster en bondegård.
@fsc
Han hedder Finbogasson, og er snart rykket ud med Vejle, og så er han lige klar til at blive hentet :D
Det er præcis sådan en type jeg efterspørger, så jeg er helt enig.
øjne skal der - hvis man ikke vil bruge Bundu forrest - hentes en markant mere rutineret angriber end Ammitzbøl - men også en, der er indforstået med ikke at være øverst i angrebshierarkiet. Det kan være en spiller, der nærmer sig sidste salgsdato eller har været målræv i første division, men som ikke prismæssigt og attitudemæssigt koster en bondegård.[/font][/size][/color]
@fsc
Han hedder Finbogasson, og er snart rykket ud med Vejle, og så er han lige klar til at blive hentet :D
Det er præcis sådan en type jeg efterspørger, så jeg er helt enig.
Vejle er vel ikke favorit til nedrykning?
10
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Som jeg læser denne tråd, er der to mere eller mindre  underforståede præmisser. 1. Målsætningen er top 6. Da vi ikke har nået top 6 siden 2011, flere sæsoner har fristet tilværelsen som nedrykningskandidat og har været nede 3 gange siden 2006, synes jeg det er rimeligt at sætte spørgsmålstegn ved den præmis. Målet er for mig at se at holde os fri af nedtylningsfaren. Om vi bliver 5 eller 8 er ligegyldigt.  Som målsætning nr. 2 at vi af og til viser seværdigt spil. Præmis nr 2 er for de fleste at vi sælger 3 til 5 af de bærende kræfter. Men i så fald er præmis nr 1 stendød. Det vil koste kassen at finde en fuldgod erstatning for Amini i topform. Så jeg håber virkelig at EL er så tillokkende at han forlænger. Ankersen og Stage bliver heller ikke let at erstatte. Alt i alt er mit håb et stille vindue, hvor vi finder et par erstatninger for Riel og Guira
  
11
Generelt / Sv: Evaluering sæson 18/19
FT og AM er vel også en slags tilgang selv om sidstnævnte har været ude et stykke tid. Og vi har fået en hel del mere gejst end fx FCN. Top 6 er næppe hyggen set fra den klubs position.
12
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Lige nu fungerer holdet så godt, at jeg synes det er vigtigere at holde på så mange som muligt frem for at investere i nye spillere. Her kan det nok være motiverende for nøglespillere, hvis de kan vise sig frem i EL
14
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Hvis målsætningen er top 6, og endnu mere anbitiøst; at spille med om medaljer, er der i vores nuværende trup nogle uundværlige spillere, som hvis de sælges, skal have fuldgod erstatning. Grabara, kan vi næppe holde på. De fire førstevalg i forsvaret. Højer vil være svær at erstatte, men Thøgersen kan vel gøre det om et år eller to. Stage og Amini. Begge kan vi frygte efterspurgt. Ankersen, Bundu og Mortensen. Af de 7 nævnte kan vi måske erstatte to. I modsætning til fx FCN har vi ikke tradition for at grave en håndfuld erstatninger frem fra egne rækker. Så når vi nu endelig har ca. 16 fuldgode SL spillere, må det være PC s fornemste opgave at holde på flertallet et par sæsoner. Lottokuponenerne burde være en saga blot
Simple Audio Video Embedder