Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - swharders

3
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - AaB søndag d. 15.09.2019 kl. 12.00
Det var så fedt at være på stadion i dag! Alle var gode. Indtil Bundus vanvittige 2-0 show, var Nicolai Poulsen min MoM. Han demonterede det ene AaB forsøg efter det andet. Backman og Ankersen kæmpede som vilde. Højer var tilbage på sit kendte niveau, Amini fordelte bolde, osv osv osv.
Hvornår har stadion sidst råbt olé?
Kæft det var fedt!
4
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Det var ok i går. David gav stort set alle yngre spillere i truppen muligheden for at prøve sig af, og de kiksede massivt. Da legen ikke var sjov længere, reagerede han fra bænken og skiftede tre stamspillerede ind som ændrede alt. Hvis den ordinære spilletid havde været to minutter længere, var kampen aldrig gået i forlængning. I øvrigt tror jeg ikke den sidste halve time brændte nogen AGF'ere af. Marstal var helt færdige.

Red.: Flyttede indlægget over i denne tråd. /sh
6
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Hvis man spekulerer over fornuften i Davids princip med ikke at ændre på et hold som vinder, kan man kigge på landsholdets præstation i går.
Robert Skov og Christian Gytkjær scorede ialt 3 mål i Gibraltar. Alligevel røg de på bænken i Georgien sammen med Daniel Wass.
Gytkjær kom ind til sidst, men kampen var ødelagt.
Man forstår, hvorfor Jon Dahl ikke har haft de store trænertilbud.
7
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
Fordelen ved en svensk træner (Michelsen)
Iøvrigt vil det være en kæmpefordel hvis vores næste træner er svensker med ingående kendskab til enhver svensk spiller og andre der spiller i Sverige - ned i mindst detalje om kvalitet, personlighed og kontraktforhold (som Svendsen og Jebali) ift være god i dette marked også. Michelsen eller svensk træner så jeg gerne.

Jacob Michelsen er kernedansk. Født i Tønder. Bor i Aarhus. Han trænede Hammarby én sæson.
9
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg tror ikke en døjt på Bendtner. Han er simpelt hen for ubegavet. Gadedrengen har helt alene begravet den potentielt største danske angrebskarriere efter Elkjær.
Men selvfølgelig kan han score mål i superligaen. Hans talent rakte bare til at gøre det i PL for Arsenal.
10
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Bendtner tilbage i FCK 😂😂😂. Han får sikkert den højeste løn af alle, imens han gi’r den fuld gas på byens klubber hver weekend. Med lidt held får han skabt total misundelse og kaos.
11
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Klubben skriver til pressen, at Eskelinen fik en fiberskade. Han skal nok blive ok efter nogle uger, men godt arbejde at hente Jova, så der er tid til rolig heling og genoptræning. Fornuftigt for alle parter.
13
Kamptråde / Sv: Kamptråde 2019 - 20: AGF - Esbjerg, søndag d. 01.09.2019 kl. 12.00
Eskelinen spillede 1. halvleg færdig og luntede stivbenet rundt på banen efter kampen. Det ligner en mindre skade, evt fiber, som kan plejes de næste uger. Det samme kan siges om Ankersen.
Helenius derimod, måtte støttes/bæres ud. Lad os håbe det “kun” er en forvridning og ikke et brud på anklen.
22
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Det der er så irriterende er, at vi har såmænd rigeligt med millionærer og milliardærer i Aarhus. De interesserer sig bare for alt muligt andet end fodbold :-(
29
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
JP bor i Aarhus, han har børn og han handler jævnligt ind i Rema1000 ved Kongsvang station. Han ville sgu´da være et fund i et år eller to. Han vil kunne videreformidle viden og erfaring fra højt niveau til vores yngre spillere.
Hvis man kan få ham uden at sprænge banken bør det være en no-brainer.
30
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Lyngby - AGF mandag d. 5.8 kl. 19.00
Ufatteligt spil og resultat. Det værste var, at vi overhovedet ikke var til stede i kampen. I 2. halvleg spillede de såkaldt bærende kræfter fra alle tre kæder langt under niveau. Der må komme konsekvenser. Håber bare det bliver på spillerniveau.
32
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
På forhånd undskyld sproget, men uanset hvordan vores kamp mod Glens tropper forløber, så giver jeg ikke en skid for manden eller hans ideer. Glen fremstår 100% blank i såvel ord som handling, og det var helt rigtigt set, at skifte ham ud med DN, som er Glens diametrale modsætning i alt.
35
Kamptråde / Sv: Kamptråd 19/20: AGF - FCM søndag 28.07.2019 kl. 16.00
Jeg vil lægge en anden vinkel og blot konstatere at uafgjort havde været retfærdigt. Skal man være bekymret, skal det være over vores nye keeper som ikke gjorde særlig meget rigtigt, men derimod solgte holdet med 5 min. tilbage. - Virkelig skidt debut.

Og når man ikke kan glæde sig over en sejr til sit eget hold, kan man da glæde sig over modstanderne, for
vorherre bevares, hvor er FCM dog markant ringere end FCK. FCM er vel nærmest en art uorganiseret fodboldvold uden mening, hvor FCK rent faktisk spiller for at vinde. Hvor var de dog ringe i dag. Deres økonomi og lønninger taget i betragtning repræsenterede de da den virkelige skandale.

Jeg tror trods alt vi er tættere på top 6 end bunden, når de næste kampe er spillet.
39
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det har varet meget længere end siden marts. Det blev til i alt 12 kampe i 2018/19. Siden sidste september har han spillet i alt 3 kampe.
Nej, jeg tror ikke på klubbens udmeldinger. Jeg tror, hans kontrakt får lov at løbe ud og så var dét dét.
40
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg forstår ikke, hvordan man fortsat kan tro på  Backman. Manden har ikke været i spil i et år. Selv ikke de værste hovedskader kan holde folk ude så længe. Han er færdig.
43
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Jeg tror der bliver tale om en hård, ubetinget fængselsstraf. Der foreligger åbenlyst - skriftligt - forsæt om vold. Derefter vilje til at leve forsættet ud. Det handler ikke kun om mennesker i selve lejligheden, men i hele opgangen. En vanvittig handling.
44
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@T-Knogle
Først trusler, dvs forsæt. Derefter brændende genstand gennem et vindue, mens der var mennesker i lejligheden.

Jeg tror, han bliver tiltalt hårdt! Næppe livstid, men år i fængsel. Alternativt anbringelse, hvis han er psykisk syg.
47
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
@Stig AKA Frank Heskjær
Jeg er sådan set enig, men skulle jeg tilfældigvis ramme England vs Frankrig er det ok med mig. Rammer jeg Georgien vs San Marino (😉) holder jeg en fest i baren.
...Men tænk, hvis det bliver DK vs Sverige...
Simple Audio Video Embedder