Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Di Stefano

1
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Så er det i dag kampen om at møde BIF skal stå. Patrick er med i en 19 mands trup. Så mon ikke det skal vurderes på dagen, om han er klar. Eller måske er det bare endnu et røgslør. Ingen oplysninger om Patrick, Lunding og Toutouh i udtagelsen, hvor de to sidste ikke er med. Lunding er stadig skadet sammen med Backman, og det samme gælder vel Toutouh.

Tidligere sagde man i GF pænt farvel til spillere, der skulle forlade klubben til den sidste hjemmekamp. Tror det stoppede, da man begyndte at sige farvel til 10-11 spillere pr. sæson. Et eller andet sted er det dårlig stil.
2
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
I et interview med Lunding i Stiften forleden, lød det til, at han så sig egen hovedskade som mindre end de øvriges. Det var dog noget uklart, om han mente, at han var klar til søndag eller første senere.

Til træningen torsdag var Lunding dog den af spillerne, der først trak sig fra boldøvelserne. Her deltog Munksgaard, Patrick og Backman til det sidste, men som jeg hørte det, er Backman ikke med mere i denne sæson. Dejligt at Munksgaard er helt klar, og så kan man kun blive glædeligt overrasket, hvis Patrick og/eller Lunding er med igen søndag.
3
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers

Citer
Til træningen tirsdag var alle “hovedpinerne” med, så man kunne håbe på, at vi både får Munksgaard og Patrick med mod Randers.
@Di Stefano

Selv Backmann?

Ja, og han træner med hver gang og har gjort det længe. Men han kommer næppe med i denne sæson.
Med bold, og mens han headede til bolden? Som jeg forstår "at træne fuldt med".

Han deltager i alle spiløvelser med videre og har gjort det i ugevis, men han udfordrer ikke hovedskaden, da han indtil nu er blevet negativt påvirket af det.
7
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Der leges igen kispus med udtagelserne til kampdagens trupper.
Randers offentliggør som næsten alle andre deres trup dagen før men har 19 mand med og deriblandt Poulsen. Det er en driller.
GF venter som altid til sidste øjeblik med offentliggørelsen og har også 19 mand med inkl. Patrick og Munksgaard. Mest sandsynligt er, at den ene af dem er ude, men der kan også være en ubehagelig “overraskelse” fra den hårde træning. Thøgersen må p.t. ellers være med som gardering.
8
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Jamen altså bare fordi jeg ikke tror det, og fordi jeg kalder det vildt, gør ikke at jeg ikke har plads til at rumme at det stadig skulle være sandt :D Jeg tror bare ikke man vil gå til de længder for at "forvirre fjenden" i en kamp med mindre betydning imod et hold som Horsens.

I øvrigt, så har jeg på intet tidspunkt læst, at Backmann har kunne træne med bold i alle øvelser, kun når det var afleveringer/løb etc. Løber han eksempelvis rundt i dag og header til bolden?

Tipsbladet skriver at Munksgaard og Backman er færdige for sæsonen:

Optakt: Randers FC - AGF | Tipsbladet.dk

Jeg ved ikke hvem der har givet dem de oplysninger.

Både Patrick, Munksgaard og Backman træner alle med i løb og boldspil uden at udfordre hovedskaderne. Backman er uofficielt dømt ude for denne sæson. Se også mit lille resume fra træningen i dag.
9
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Der var næsten fuldt hus til træningen i dag og kun Blume deltog ikke på vanlig vis, mens nogle af de etablerede kun var med i dele af træningen.
Og der blev gået til stålet og flere var nede at ligge. Værst gik det ud over Amini, der måtte have is på anklen og Tingager, der såmænd fik en bold i hovedet. Der var virkelig gang i de unge, som strutter af selvtillid. Kunne godt tænke mig at se noget mere fra Toutouh. Riel og Mmaee deltager ikke.

I forhold til hovedskader ser vi næppe mere til Backman i denne sæson, mens det er et mere åbent spørgsmål, hvornår Patrick og Munksgaard er tilbage. De giver udtryk for, “at de lige mangler det sidste”, så mon ikke man fortsætter uden, så længe andre tager fra.
10
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Jeg finder det sgu lidt underligt at Munksgaard og Backmann blev udtaget til kampen mod Horsens d. 28. April, men ikke har været udtaget siden.

Truppen mod AC Horsens - AGF Fodbold

Det er kun fordi perioden har budt på lutter sejre, at det ikke har været et større issue. Hvorfor blev de udtaget når de tilsyneladende ikke var klar alligevel? Eller har de fået et tilbagefald? Eller en ny skade? Eller har DN og Sellas valgt at spare dem efter at være sikret en ny sæson? Og kunne køre nogle talenter ind i kampe hvor der ikke er noget at tabe?

Det der pisse GDPR gør at man ikke kan få en skid at vide længere!!

Men det er sguda lidt underligt, mon de bliver udtaget mod Randers?


Helt ærligt tror jeg de blev udtaget for at snyde fjenden. Backman er og har ikke været klar på noget tidspunkt, da han stadig kun kan holde til spillet ved jorden. Munksgaard derimod skulle være på vej, selv om man undervurderede hans skade fra start. Patrick blev også udtaget sidst uden at blive benyttet, så han bliver nok også skånet lige nu.
12
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
https://stiften.dk/artikel/576964?rss

Grabara ved ikke om han kan blive i Aarhus endnu, men han er glad for at være her.

Så det er i hvert fald ikke afgjort endnu, hvilket er mere end jeg turde håbe på.
Men min frygt er, at vi går for længe efter en forlængelse og glipper fordi en målmand i LFC bøjer en finger igen eller får tynd mave og de ombestemmer sig...
Men når vi nu kender Grabaras kvaliteter, så skal vi selvfølgelig strække os for at lande ham på en forlængelse. Man håber bare at vi ikke sætter alt på et bræt og ender med ingenting(Igen)
Artiklen er låst, men det er meget positivt, hvis Grabara giver udtryk for at han gerne selv vil fortsætte - altså også lidt mere end bare et høfligt svar. Hvis Liverpool i øvrigt vil leje ham ud igen, kan det godt blive afgørende hvad han selv siger. Men jeg deler jo i høj grad frygten for at vi bare må afvente og så ender med ingenting. Hvis ikke Whalley har været igennem en udvikling der gør at vi vil kunne køre efteråret igennem med ham, kan det godt være klubben skal sætte en deadline ifht Grabara og gå efter noget andet hvis det ikke lykkes. Forhåbentlig kan man lave en aftale når begge klubbers sæsoner er ovre.

For Grabara er spilletid afgørende, men han mener måske først der kommer en afklaring efter både Europa Playoff og U21, som er sidst i juni. Tror ikke han skal tilbage til Liverpool, men at han bliver her, hvis det ikke bliver til spilletid i en større klub. Vi krydser alle fingre.
13
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff seminalerne mod AaB
Davids 18 udtagne til kampen i aften:

1. Óscar Whalley / 5. Frederik Tingager / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 11. Tobias Sana / 14. Jens Stage / 16. Casper Højer Nielsen / 17. Adama Guira / 18. Jesper Juelsgård / 19. Mustapha Bundu / 20. Patrick Mortensen / 22. Benjamin Hvidt / 24. Youssef Toutouh / 29. Bror Blume / 33. Daniel Thøgersen / 37. Sebastian Hausner / 38. Alexander Ammitzbøll / 73. Kamil Grabara

Truppen til aftenens kamp mod AaB - AGF Fodbold

Mon ikke det bliver disse der starter:
73. Kamil Grabara

16. Casper Højer Nielsen - 18. Jesper Juelsgård - 5. Frederik Tingager - 37. Sebastian Hausner

8. Mustafa Amini - 17. Adama Guira - 14. Jens Stage

7. Jakob Ankersen - 20. Patrick Mortensen - 19. Mustapha Bundu

Jo, det ser ikke tosset ud, hvis Patrick er helt klar og du får vendt venstre og højre.
Simple Audio Video Embedder