Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Di Stefano

1
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Tror ikke vi kan komme udenom, at der stadig mangler noget i offensiven, før vi er en naturlig del af top 6. Bundu har ofte været den eneste reelle trussel, og vi så mod RFC, hvor tandløse vi blev, når han blev lukket ned. Der skal en mere kreativ midtbane og en angriber til, før vi kommer på niveau der, sammenlignet med de øvrige top 6 kandidater.
4
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; Randers - AGF søndag d. 06.10.2019
Godt at Helenius nu er tilbage og kan erstatte en helt anonym PM gennem flere kampe. Og så må vi have Duncan i spil fra start, da midtbanen skaber alt for lidt. Men en dårlig indsats af både trænere og spillere. Vi taber til et hold, der vil det mere. Det må man aldrig, aldrig, aldrig gøre mod RFC.
5
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; Randers - AGF søndag d. 06.10.2019
En af de svageste halvlege vi har spillet i denne sæson. Vi ender med at gå med i RFCs slåskampe, og dem taber vi. Vi er slet ikke kommet i gang med at spille og har intet skabt. Mon ikke en halvlegspause kan hjælpe. Og mon ikke Duncan og Helenius kommer ind og kan gøre en forskel. Frygter stadig en udvisning til os, men på den anden side kan den også falde til RFC.
7
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
The morning aften the party: Ja, man skulle tro det var løgn, men som det så ud i dag, har vi en trup på 26 mand uden skader.

Start 10 plus Gift Links var ikke på banen, men de øvrige var i fuld firspring i bl.a. 1 mod 2 og 2 mod 3. Så det var alle 4 målmænd og 11 markspillere, der også deltog i 4 mod 4 på store mål.

Sidst min hjemmelsmand refererede, skulle Kevin Diks ikke have deltaget, men det var ikke korrekt. Han var med og har trænet med et stykke tid. Og i dag så han rigtig god ud med fint tempo og god boldomgang. Især Helenius (Helle 😉) og Duncan var vildt skarpe. En god træning med godt humør, forstås. Tænk hvad man gør for at gøre Seles glad: før var det Julle og Spelle han råbte på, og da Spelle nu er ude, er der indkøbt en Helle. Ja, og altså også en Kev, men han så slet ikke kev ud af det. Tværtimod. Han så ud til at være faldet rigtigt godt til som de øvrige.

Nå, op på hesten, som man siger. Der er mange der glæder sig til på søndag. Mon ikke der bliver udsolgt.
8
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Jova, Backman, Amini, Bundu og David er de vigtigste i klubben lige nu, og dem skal vi bruge penge på, når vi nu endelig har dem til rådighed. Der skal satses på kontinuitet, så vi ikke skal til at starte forfra.
12
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Kampen kommer til at ligge mellem vores hjemmekamp mod FCK og vores udekamp mod FCN. Men vi må bare gå all in og stille med det stærkeste hold. Det gør OB nok også. Dejligt med en hjemmekamp dækket af sæsonkortet.
14
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Ret skuffende at der ikke er flere fra andet geled, der melder sig ind i kampen om en plads i den ordinære start 11. Der er vel kun Gersbach og Links, der viser noget. Og Blume spillede sig nærmest af ved at være årsag til VSKs mål og en elendig kamp generelt. Og, ja. Vi er voldsomt afhængige af Jova, Backman, Amini og Bundu.
17
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Tilføjelse: Så vidt vor hjemmelsmand kunne se, deltog Diks ikke, men Marouff skulle have deltaget, og det lyder ikke usandsynligt, da han var en af de få, der fik ros efter Marstal-blamagen. Alle “de velkendte” deltog som tidligere nævnt.
18
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Hvordan er det med billetter til torsdag? Er det bare at købe i døren til udebaneafsnittet eller neutralt område? Synes ikke jeg kan finde noget info nogle steder på klubbernes hjemmesider.

Billetter kan kun købes i døren til en 50’er. Børn under 14 gratis adgang. Man forventer 2000 tilskuere.
19
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Det er nu noget siden, at der har været nyt fra træningsbanen, men midt i den rene fryd og gammen var det tid til at se lidt på, hvordan det så ud med de skadede og syge. Så vor hjemmelsmand måtte en tur forbi for at tage temperaturen midt i glæden og stormvejret og kunne konstatere, at alle fire målmænd deltog i træningen sammen med 21 markspillere (det må vel være Diks der stadig mangler eller ....).

Nå, men om end ikke andet skulle både Juelsgaard og Blume se ud til at være fit for fight og Eskelinen og Helenius også godt på vej tilbage. Alle trænede med i løb, småspil et cetera som det stod på til dagens træning.
Alt efter om de to sidstnævnte skulle komme i spil, ville en trup og opstilling kunne se sådan ud mod VSK i marken:

Anbo/Diks? - Hausner - Juelsgaard - Gersbach
NP/Duncan - Hvidt - Blume/Jon
Lunding - Ammitzbøll - Links/Ankersen
20
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Mit bud på en start 11: Eske, Anbo, Hausner, Julle, Gersbach, Duncan, Hvidt, Blume, Lunding, Ammitzbøll, Links.
Hvis Helenius er klar, starter han inde. Og så en god flok superligastartere på bænken.
21
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
Dejligt også at kunne vinde, når man ikke helt fortjener de tre points. Vi blev trykket for langt tilbage, men det hjalp lidt, da Duncan kom ind. Kan ikke lide, når vi så tidligt i kampen begynder at se trætte ud. Til vinter skal vi forstærkes på midten og på toppen, hvis vi vil kæmpe med helt oppe om medaljerne. Men pyt med det nu. Lad os glæde os vildt over, at vi lige nu bare ridder på en bølge, og at vores bundniveau er blevet betragteligt højere, ja selv Amini kan score. Tror vi står bedre til FCN, så lad os tage tre points mere der, bl.a. via vores fysiske overlegenhed.
22
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Eske er med i truppen til kampen i morgen, så han er nok over sin skade. Det bliver interessant at se hvem DN vælger når begge er fit. Den bedste bør under normale omstændigheder spiller, men der er mere potentiale i Eske og så er han vores egen spiller. Han bør spille indtil han spiller sig af, og det synes jeg ikke han har gjort endnu. Men hvis har kun er på 90% nu så bør Jova starte i morgen.

Lyder godt med Eske, men jeg har kun set OBs trup er udtaget. GF plejer jo ikke at offentliggøre deres før om morgenen på kampdagen.
23
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Interview i Stiften i dag, hvor Jova giver udtryk for at befinde sig rigtigt godt i GF, hvor han også ser udvikling gennem det sidste år. Noget spændende om begge parter kunne være interesserede i en fortsættelse efter nytår.
24
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
Fantastisk spændende kamp hvor vi igen skal vise, hvor vi står overfor de direkte konkurrenter til tops 6. Lige nu ligner ligaen “normalen”, altså som styrkeforholdene et eller andet sted burde være i.f.t. økonomi, byernes størrelse et cetera. Så det er lige akkurat nok de samme 6 hold, vi skal kæmpe mod i mange år, og der ville det være rigtigt rart ikke igen at lande lige udenfor. Med Backman og Bundu ser det hele ud til at kunne lykkes lige nu. Og det er meget svært at forestille sig holdet gå helt ned og tabe med f.eks. 3 mål, som AaB og BIF gjorde mod os. Så skal vi vist rammes af en tidlig udvisning eller lignende. Organisationen på holdet er lige nu rigtig god.
25
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Anbo, Hausner, Gersbach, Duncan, Jon, Hvidt og Lunding ser ud til at være klar. Ammitzbøl så tam ud mod Hobro, og Links mangler også noget, så en Juelsgaard, NP, Blume og Helenius (Mortensen) ville kunne gøre det sammen med en keeper.
Jeg kan nu forestille mig, at det vil få høj prioritet at give Gift Links 90 minutter.

Helt sikkert og han vil selvfølgelig også være med fra start af samme grund. Men man skal stadig have noget mere stabilt i baghånden, hvis plan A ikke lykkes. Holdet havde det svært mod Hobro, og forskellen ned til VSK er svær at vurdere.
26
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Efter at have set reserveholdet skal der en rutineret midterforsvarer med og så skal der være en rutineret midtbanespiller og angriber med i truppen, så vi kan være sikre på at kunne score i ordinær kamp.

Anbo, Hausner, Gersbach, Duncan, Jon, Hvidt og Lunding ser ud til at være klar. Ammitzbøl så tam ud mod Hobro, og Links mangler også noget, så en Juelsgaard, NP, Blume og Helenius (Mortensen) ville kunne gøre det sammen med en keeper.
27
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Det nye tv koncept Parlamentet ligner noget, der får meget svært ved at komme op at flyve. Der skal castes nogle helt specielle typer, der både har humor, en skarp replik, noget faglig viden et cetera. Både repræsentanten for AaB og FCM lignede mest af alt en parodi på sig selv. JK fra GF og den kvindelige BIF fan værgede for sig på bedste vis og undgik at falde igennem.
Når man sammenligner med diverse podcasts er der godt nok langt igen, hvis det skal samle interesse. Har lige hørt hele Medianos seneste udsendelse og her var der faktisk noget, man blev lidt klogere på. Det var der ikke på TV.
28
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Links virker fysisk overmatched og skal først spilles ind. Ligner her og nu ikke en superligaspiller, men han skal jo lige have chancen og blæsevejret gjorde det ikke lettere i dag.

Jeg tænker også at PC må have set nogle helt vilde tekniske skills, når han tør investere så massivt i en spiller med en fysik som en U12 spiller.

Der er ingen tvivl om, at han både er lynhurtig og super god med en bold, samt at han løber meget. Men fysisk er han som en fjer. Noget af en opgave at skulle kompensere for i så fysisk en liga som vores. Havde meget svært ved at beskytte bolden, helt modsat en spiller som Sana, så han skal spilles på en særlig måde og kom ikke meget med i spillet, men de andre kender ham tydeligvis heller ikke endnu.
30
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Der var desværre ikke nogle af de skadede, der var udtaget til reserveholdskampen i dag, som endte uden mål.
Det var lidt en ørkenvandring som ligakampen mod Esbjerg, hvor begge hold havde svært ved at skabe chancer.

Det mest positive: det så ud til, at Hvidt er godt på vej. Også fremgang at spore hos Lunding, selv om han stadig er et stykke væk fra den form, hvor han kørte helt rundt med modstanderne i ligaen.
Det negative: reserverne har mere end svært ved at skabe chancer. Links virker fysisk overmatched og skal først spilles ind. Ligner her og nu ikke en superligaspiller, men han skal jo lige have chancen og blæsevejret gjorde det ikke lettere i dag.
31
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Mandag får vi chancen for at få spillet et hold sammen i reserveturneringen, som senere kan møde VSK i pokalen med lidt forstærkninger:
TK/Eskelinen
Anbo/Diks - Hausner - Juelsgaard/Møller Lassen - Gersbach
Duncan - Hvidt - Torsteinsson
Lunding - Ammitzbøll/Helenius - Links

Når de skadede spillere er tilbage, burde det være stærkt nok, og så kan man altid lige have Bundu og et par andre på bænken 😉. Endelig er der nok et par stykker fra U19, der trænger til at få revancheret sig fra Ærø-turen.
32
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Fra optakten til dagens kamp og citat PC:

Citer
Transfers denne sommer er både til bredden og toppen af truppen, samtidig med man ser 1-2 transfervinduer frem og henimod hvem man forventer der vil være væk .
Det er noget af det vi har diskuteret. Truppen ser bred ud og det ser ud til vi er i en situation, hvor vi har råd til langtidsplanlægning. På flere positioner ser det ud til at vi har hentet erstatninger for nogen som måske er væk i et af de to kommende transfervinduer. Det kan være både ved salg og kontraktudløb.Der er nok ingen tvivl om, at man planlægger med, at Amini, Højer og Bundu skal videre. Så lige nu mangler man nok mest at forstærke midtbanen plus en decideret angriber, der ligger er niveau over de nuværende.
36
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Hhmmmm ... at GF er gået med til en torsdagskamp, når man har spillet fredag inden, men allerede skal møde FCN søndag middag. Der skal nok flere reserver med igen, men man har selvfølgelig også fået landsholdsspillerne hjem til den tid. Lidt risky business?
39
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
VSK Aarhus skriver på deres side, at kampen spilles kl. 17 den 25. september.
Jeg kan ikke finde nyheden på deres hjemmeside, men det tidlige spilletidspunkt betyder vel at den spilles på Vejlby Stadion? Det er grundlæggende meget fedt at den ikke bare flyttes til Århus Stadion, selvom den måske så heller ikke bliver med tv på.

Og nu er den så blevet ændret til torsdag den 26.9. kl. 16.30 på egen bane og som TV-kamp 😉.
41
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Vi skal nok ikke stille med så urutineret og ikke sammenspillet hold en anden gang. Vi gjorde det samme sidst, da vi røg ud. Efter landskampene bør der være mulighed for at stille et bedre mikset hold. Ellers er truppen for smal.
42
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Næsten all-in på de unge. Vi kunne have gået hele vejen med Mikkel Møller Lassen i stedet for Juelsgaard - og Albert Grønbæk Erlykke i stedet for Nicolai.

Måtte det række. Vi er nogle stykker, der aldrig glemmer dengang Skagen fra Jyllandsserien slog først B 1903 og så Brøndby ud, og hvordan Skagen først kom til kort i kvartfinalen mod Herfølge.

Møller Lassen erstatter Juelsgaard efter opvarmningen 😉. Søsyge?
43
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Ingen grund til at skåne Munksgaard. Vi får brug for al den smule rutine, der er med i den her trup, for vi regner vel trods alt ikke med at kunne slå dem med et trekvart U19-hold, og at komme i problemer eller ligefrem ryge ud vil være pinligt. Decideret rutine begrænser sig til Juelsgård, Nicolai, Ankersen og Patrick, så lad os endelig lægge Munksgaard oveni.

Vi kan få et første glimt af det, der godt kan blive den foretrukne midtbane indenfor et par år: Nicolai Poulsen, Benjamin Hvidt og Zach Duncan.

På kanten bliver det spændende at se, hvor langt Kasper Lunding er fremme efter skadespausen. Han spiller næppe fuld tid, men måske en halvleg eller en time, hvorefter Maarouf eller Yderholm kan komme ind og køre en forhåbentlig allerede komfortabel føring hjem.

Fremme er det hip som hap, om Alexander eller Patrick starter inde. Det er valget mellem speed og dybdeløb hos Alexander eller hovedstødsstyrke og sidste fod på hos Patrick. Hvem af dem, der end spiller, bør score et par stykker.

Det blev min ungdomsopstilling endda minus Ankersen og Maarouf ind i stedet.
Hvis Leif Rasmussen ikke tager gas på os på twitter lyder det lidt vildt, hvis færgen med spillerne er forsinket p.g.a. en broklap og der var søsyge spillere 🤕.
45
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Så er truppen udtaget til pokalkampen. Af de spillere der er til rådighed, sidder kun Backman, Tingager, Højer og Blume over, for mon ikke Helenius endnu ikke er blevet sin skade helt kvit.

Et bud på en opstilling kunne være:
Jova
Anbo - Hausner - Juelsgaard - Gersbach
Duncan - Poulsen - Hvidt
Lunding - Ammitzbøll - Ankersen

Så sparer man Munksgaard og Mortensen og har bl.a. også Marouf at skyde med fra bænken
46
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
I et interview med Gift Links på ksdh.nu fortæller han, at han først blev kontaktet få dage før kontraktunderskrivelsen. Så det står efterhånden ret klart, at de tre spillere sidst i vinduet ikke var indkøb, der var planlagt hundrede år i forvejen.
Og så går man og tænker: hvem mon den lovede erstatningspiller på midtbanen var, som ikke kom i hus 😉? Og man bliver lidt mere interesseret i at se både Links og Diks på banen.
De har stadig fulgt ham i længere tid, selvom det er uklart hvor længe det så faktisk er. Jeg tænker PC har nogle kontakter i Sydafrika han kan trække på også, han har måske ikke selv været dernede 20 gange, men jeg tror godt man kan stole på at der er scoutet rimelig grundigt gennem et stykke tid når vi lægger et større beløb for en spiller. Så ved jeg ikke hvornår man normsæt kontakter klub/spiller, om det er senere i processen fordi det er i Sydafrika, eller om man egentlig først ville have rykket til vinter. Det er dog nok meget godt ikke at hive ham herop direkte til vintertræning.

Tror helt sikkert han er blevet scoutet ok, men hvis man ikke har været i direkte kontakt med spilleren, kan man jo ikke være sikker på, at det er et sted, han ville ønske at fortsætte karrieren. Klimamæssigt er der f.eks. jo ret stor forskel på Sydafrika og DK 😉.

Når man handler sidst i vinduet er det jo ofte med drømmen om, at man kan få en rigtig god spiller, der går noget billigere, når højere prioriteter ikke bliver til noget. Og det var jo en midtbanespiller, man havde meldt ud, der stod på ønskesedlen, så her nåede man ikke i mål men brugte pengene på tre andre.
47
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
I et interview med Gift Links på ksdh.nu fortæller han, at han først blev kontaktet få dage før kontraktunderskrivelsen. Så det står efterhånden ret klart, at de tre spillere sidst i vinduet ikke var indkøb, der var planlagt hundrede år i forvejen.
Og så går man og tænker: hvem mon den lovede erstatningsspiller på midtbanen var, som ikke kom i hus 😉? Og man bliver lidt mere interesseret i at se både Links og Diks på banen.
48
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det er godt nok svært at brokke sig, når man får 10 point i fire kampe og slår BIF ude med 0-3. Men vi kan jo ikke have, at vi er alt for glade og enige herinde, for luller vi os selv i søvn, ender igen udenfor top 6 😉.

Helt fortjent at Backman og Bundu kom på månedens hold. Men vi skal ikke glemme, at vi spillede en elendig kamp mod Esbjerg. Og lige nu har spillere som Amini og Mortensen slet ikke ramt niveauet. Håber at vores 2 nye markspillere giver et løft, men det var vel ikke lige på de pladser, at vi manglede et løft allermest?  Synes p.t. vores midtbane er noget tandløs. Især når Duncan ikke er med.

Hvis Mortensen ikke opper sig og Helenius er skadet, har vi ikke den kvalitet helt på toppen, som vi burde have. Eskelinen må man vel også stadig stille spørgsmålstegn ved som en top 6 keeper i DK.

VI har stadig nogle tynde pletter i.f.t. top 6, men så er det godt at spillere som Backman og Bundu trækker gennemsnittet markant op. Med de helt rigtige indkøb på de rigtige pladser i næste vindue kan vi komme tæt på en komplet trup, der kan matche FCK, FCM, BIF, FCN, AaB og OB i de kommende år.

Ja, ja. Jeg prøvede da at være bare lidt kritisk, selv om det p.t. er svært, når man bare glæder sig til at se de nye og få et gensyn med Jova i nogle rigtige søndagskampe.
49
Kamptråde / Sv: Kamptråde 2019 - 20: AGF - Esbjerg, søndag d. 01.09.2019 kl. 12.00
Ingen tvivl om, at det var sæsonens dårligste kamp, men når man så får tre point, skal man ikke brokke sig.
Men, hold op..... hvis vi spiller sådan mod AaB og de øvrige direkte konkurrenter, får vi ørene i maskinen, men mon ikke vi kommer veludhvilede tilbage efter pausen. Vi så både trætte og ufokuserede ud, og man har sjældent set så mange dårlige pasninger i en kamp.
50
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Synes ikke det er det oplagte køb, man har gang i her. I dag manglede vi både en offensiv midt og en angriber. Hvis Eskelinen og Helenius har alvorlige skader, skal man også have noget i baghånden.

Men når nu den er lavet, må man håbe, at han bliver det rene Gift for vores modstandere og også kan spille midt.
Simple Audio Video Embedder