Spring til hovedindholdet

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle Vis indlæg lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Vis indlæg lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Di Stefano

1
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
På MTAC er Thøgersen røget på leje til Århus Fremad - nogen der har hørt noget mere konkret...?

Hvis jeg skrev “Hvidt til leje i Brabrand” på mtac, ville der så også være en debat alene på det grundlag herinde?
Synes det er voldsomt mere interessant, hvem PC kunne forestille sig skal være den spiller, der skal forstærke vores midtbane markant indenfor de næste 9 dage. For sådan en siger han jo skal komme.

Sorry, jeg ved godt det er lidt svært, når vandrørene er blevet tætnet, så alt næsten er bedre end ingenting.
2
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Kunne naturligvis være genialt hvis han fortsat kan træne med i AGF i kombi med Århus Fremad - om det praktisk kan lade sig gøre er dog en anden sag.
Det må helt klart være en del af ideen hvis han bliver lejet ud til Fremad og det bør ikke være et praktisk problem når det oven i købet er i samme by. Han kan så stadig træne fuld tid, men får mere spilletid. Vi bør gøre den slags noget mere.

Inden man går længere ud i spekulationer, er det hele startet af en one-liner på mtac, hvor det lige så godt kan være tale om et udtrykt ønske end om et rygte, der er noget i. Vedkommende har heller ikke svaret efterfølgende på, om det er noget, der er hold i.
3
Kamptråde / Sv: Kamptråd 19/20: AGF - Horsens 19.08.2019 kl. 19.00
I dag var der flere der løftede spillet, men hverken Ankersen eller Amini er i nærheden af deres bedste. Hold op hvor Backman rydder op. En fornøjelse at se på. Bundu er bare god, og der er sandelig krummer i både Jon og Duncan.
4
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Tror heller ikke det her vindue bliver lukket med kun en spiller ind. Der kommer mere svingdør de næste dage, men vi er endnu ikke kommet styrket ud af dette vindue, så der skal stærkere spillere ind for samlet at opveje tabet af Grabara og Stage.
5
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
Synes vi i den grad mangler spillere, så måske skulle man bruge sit krudt på at få spillere ind end det modsatte.

@Di Stefano

Så du tror PC/AGF bruger krudt på at sælge Thøgersen lige nu? :D Altså som om AGF render rundt og bruger tid på at overbevise andre klubber om at købe ham? Hehe :D Eller hvordan skal man forstå det?
Jeg læser det helt anderledes. Jeg læser at vi har en ung talentfuld spiller som to andre klubber bruger krudt på at forsøge at hente, fordi de kan se at han lige nu er 3.valg.

Vi har Højer og Gersbach foran Thøgersen, så det er klart at andre klubber forhører sig på ham. Vi og de kender jo ikke PCs plan for Højer, men det er jeg sikker på at PC har haft en snak med Thøgersen om, såfremt Thøgersen har spurgt til sin sine udsigter nu hvor de er 3 til pladsen. Hvis Højer skal væk om 6 måneder, og Thøgersen så er 1. reserve til backen, så er det vel fine udsigter for en ung spiller?

Hvis de ikke har tålmodigheden, og smutter så snart der er et halvt år, hvor de ikke lige har det som de gerne vil, så er de nok ikke de rette på et AGF-hold alligevel. Der skal man kunne klare modgang i og mellem kampene, og vise at man kommer igen. Hver gang! Det er det der kendertegne mine AGF-helte. Dem der aldrig giver op. Derfor kunne Sana aldrig rigtig blive det for mig på banen, da jeg hader det der med at slå op i banen, og ud med armene. Men uden for banen var han en kæmpe kaptajn.

Tilbage til Thøgersen: Det er andre klubber der bruger krudt på at hente vores spiller, må vi da gå ud fra. Ikke omvendt.

Nej, det tror jeg ikke 😉. Men andre klubber vil gerne have flere af vores spillere, og det var sjovere, hvis vi var bedre forberedt, når der skal erstatninger ind. Lige nu er der et kæmpe hul eller to på midtbanen. Og vi er på røven, hvis ikke der kommer points ind nu inden landskampspausen.
6
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
EB har en historie om, at både BIF og OB viser interesse for Thøgersen. Synes vi i den grad mangler spillere, så måske skulle man bruge sit krudt på at få spillere ind end det modsatte.
7
Kamptråde / Sv: Kamptråd 19/20: AGF - Horsens 19.08.2019 kl. 19.00
Mit bud til imorgen:

Amini som 6´er og Jon og Zack som sideordnede 8´ere....kunne selv godt se Anbo inde i stedet for Munksgaard, tror bare ikke det sker. AA kan også starte i stedet for PM , hvis han ikke er helt klar....og ellers håber jeg på en overraskelse i form at en Lunding som kommer ind og scorer 2 kasser.

Eske
Munksgaard-Backman-Juulsgaard-Højer
Amini
Duncan - Jon
Bundu - PM - Ankersen

Enig med dig. Blume og Munksgaard er ved at spille sig af et hold for good, hvor rigtigt mange samtidig har et større formdyk. Er ikke klar over, om Lunding er skadet. Backman og Bundu er nogle af de meget få lyspunkter. Transfervinduet skal give et ret stort løft. Tror JP er på vej til GF, selv om det er en meget akut løsning.
8
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Blot med NP i karantæne er vi på spanden på midtbanen. Stage, Guira og Sana er væk. Blume har ikke kvaliteten, og Amini og Anker er i spillemæssig krise. Vi trænger i den grad til, at der kommer forstærkninger på midtbanen. Horsens er ikke ligefrem en ønskemodstander i den nuværende situation fulgt op med BIF ude i næste runde. Vi kan nemt ligge sidst efter de kampe, og så er fanden løs i Aarhus.
9
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Nu mangler Whalley kun lægetjekket i OFI Kreta, så noget godt sker der altså lige nu i transfervinduet.
Men har PC helt glemt, at der også skal spillere den anden vej, når man bliver ved med at sælge 😉?
10
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
Nu må spin-snakken holde, David. Nu giver du også kampprogrammet skylden. Jamen, det er for he... da os selv der har bedt om det, da banen skulle lægges om p.g.a. de mange koncerter på stadion, og vi derfor ikke kunne spille hjemme i de første kampe. Det er nok ikke den hurtigste knallert på kajen, der har fostret den plan, men det er os selv, og det kan man ikke klandre andre for. Stop udenomssnakken og klynkeriet, og gør noget ved det, I kan gøre noget ved: holdets sammensætning, spillernes indstilling samt taktik og holdopstilling. Og der går det dæleme langsomt.
11
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Vi er et bundhold og spiller som et bundhold. Truppen er ikke stærk nok, og mange har et uhyrligt lavt bundniveau. Der skal flere forstærkninger til, hvis vi ikke skal rykke ud. Godt at se Backman tilbage, selv om han selvfølgelig er rusten.
12
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
Jeg er ikke enig med dig. Hvis god kommunikation er de ligegyldigheder GF har på deres egen hjemmeside med “nyheder”, så har man misforstået begrebet.

 
@Di Stefano
Måske man bare skal passe på med at konkludere for meget på et enkeltstående tilfælde. Jeg mindes godt nok ikke mange tilfælde, hvor AGF har solgt en spiller, hvor køber har præsenteret ham først. Jeg tolkede det som en "smutter", hvor det ikke blev koordineret godt nok imellem AGF og IFK hvem der måtte kommunikere hvad ud hvornår. AGF plejer være gode til den slags. Måske der er lidt ferieramt på komm.afdelingen ift udsendelse af mails etc, som vi ellers plejer at få.

Citer
Det skaber ingen interesse.

 
Det er jo din holdning. Der er masser af "almindelige mennesker" som føler sig mere tætte på spillerne/holdet end nogensinde før. Det er mit indtryk, og flere samtaler med ansatte i klubben om emnet har bekræftet det. Familiedage, området uden for stadion etc, de mange video'er som er i okay høj kvalitet. Familietribunen er nærmest udsolgt hver gang, og er en stor faktor ift den tilskuerfremgang vi har oplevet.

Som fodboldnørd, som nysgerrig AGF-supporter der elsker rygter, og elsker at nørde god viden om ditte og hint, der kan jeg ofte heller ikke bruge klubbens udsendelser til det helt store. Men jeg vil da gerne se interview med klubbens spillere alligevel. Jeg havde bare ønsket det var mere både/og. Men jeg lever med, at dele af det jeg har mistet var decideret usundt for klubben, uanset hvor spændende det var at følge med i...

Citer
Det går ud på at have maximal lukkethed omkring spillere og trup. Som eksempler er, at man er den eneste klub i landet, der konsekvent først bringer spillertruppen på kampdagen og generelt bruger den nye persondatalovgivningen til at lukke ned for al interesse omkring spillertruppen.

 
Det går i hvert fald ud på at omvende mange års dårligdomme, og om at give trænerteamet bedst mulige betingelser. Hvis David/Selles ikke ville have lukkede træninger, så havde vi måske færre. Det er en kombination af at klubben beskytter sig efter at have været i konstant kaos og galehus-tilstand i 20 år. Det har man jo faktisk vundet lidt ind på med alt dette her.
Men jeg synes der mangler lidt balance. Eksempelvis som du skriver ift at bringe spillertruppen. Men jeg kan bare ikke hidse mig op over det. Jeg kigger bare på dagen i stedet for. Men jeg ville gerne have det dagen før, ligesom andre klubber gør. Hvad klubben forsøger at gøre er at give "maksimale" små fordele som den kan. Jeg synes ikke det er "prisen værd" heller på den del. Lad os da bruge dagen før til at kigge på truppen og diskutere den, og tale om holdet, så der er folk der kan finde på at hive hinanden med på stadion :D

Jeg har rigtig stor forståelse for, at man fik tætnet vandrørene, at man selvfølgelig har lukkede træninger op til en kamp, og at man forsøger at skærme spillerne mod alskens snask. Det sidste er DN tæt på sublim til. Han står foran spillerne hver gang, hvilket kræver meget mental overskud.

Men jeg synes man er gået alt for vidt, så man kommer til dræbe interessen for spillerne og klubben. Det er selvskadende virksomhed. Tror desværre det hænger sammen med, at vores økonomisk dygtige direktør et par gange for år tilbage totalt mistede hovedet i interviews, og derfor røg i konfrontation med pressen. Det sled på den gensidige tillid, men medicinen mod den konflikt er helt forkert. Kommunikationsafdelingens opgave er at skabe interesse om holdet, men man lukker af i stedet.

At klubben laver rigtigt mange andre gode ting er super positivt, og der har vi vel aldrig været bedre i set uppet. Ja, hvis man ser generelt på det, er vi vel på “toppen” på næsten alle punkter, undtagen når det gælder kommunikation, der styrker interessen for holdet, det manglende stadion vi alle ønsker, og så resultater der svarer til, hvad man burde kunne forvente og indtil videre ikke er blevet indfriet i årevis. Og det sidste er jo det der tæller, og her kunne en trup, der var på plads, have skaffet bedre mulighed for at styre mod top 6, end det sølle point vi fik ud af det mod Hobro og Lyngby. Så hvis vi ikke endnu engang skal blive godt og grundigt til grin, skal nogle af Stage millionerne bruges til at styrke truppen markant i en fart, inden det bliver for sent.
13
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
GF skuffer big time p.t. Det er helt vildt, at man skal læse i Sverige, at Sana er solgt. Amatøragtig kommunikation eller rettere sagt: mangel på kommunikation som sædvanlig.

Arh ro på. AGFs nyhed kom på 2,5 time efter IFK, som givet har haft større interesse i hurtig offentliggørelse end AGF. Gør da ikke en pind forskel med de timer. Tværtimod har vi fået en fin artikel på med et par gode budskaber fra spiller og sportschef.

Derudover synes jeg, at kommunikationen plejer at være ganske udmærket. Så forstår ikke rigtig udbruddet.

Jeg er ikke enig med dig. Hvis god kommunikation er de ligegyldigheder GF har på deres egen hjemmeside med “nyheder”, så har man misforstået begrebet. Det skaber ingen interesse. Det går ud på at have maximal lukkethed omkring spillere og trup. Som eksempler er, at man er den eneste klub i landet, der konsekvent først bringer spillertruppen på kampdagen og generelt bruger den nye persondatalovgivningen til at lukke ned for al interesse omkring spillertruppen.
Det smitter også af på de eksisterende fanfora, hvor kun ganske få personer deltager. Den “professionalisme”, man åbenbart selv mener, man praktiserer, er den samme som gør de fleste politikere uinteressante: der bliver ikke sagt noget, der har et reelt indhold. Kun tomgang, almindeligheder og sort snak for at undgå at komme til at sige noget.
Jeg synes det er synd for klubben, at man har valgt sådan en strategi. Den skader alle parter.
14
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Er også usikker på PCs indkøbsstrategi i dette vindue. Troede man havde lært noget af at komme for sent på plads med truppen.

Er dog ikke enig i, at det går efter bogen, for man havde vel ikke regnet med en svækket trup og et point mod Lyngby og Hobro, når det nu var i år, at det var et must at ende i top seks. Det går simpelthen for langsomt med at have en konkurrencedygtig start 11 på plads.

Jeg synes, at du lader dig lidt forblænde af den dårlige start resultatmæssigt. Truppen er ikke langt fra at have samme form, som man nogenlunde kunne forvente på nuværende tidspunkt. F.eks. har vi for længst hentet erstatningen i Tobias Sana i Jon Dagur. De minder om hinanden og spiller samme position.

Jeg er enig i, at der mangler 1-2 mærkbare forstærkninger til toppen af truppen, men det sidder de fleste Superligaklubber og jagter på nuværende tidspunkt af vinduet.

GF har de mest trofaste fans, der har en uendelig tålmodighed. Godt at du er enig i, at der mangler et par forstærkninger. Jeg prøver blot diskret at antyde, at det kunne være rart, hvis vi havde truppen på plads i god tid, når vi skal i top seks i år. Det havde vi så ikke, og det synes jeg er ærgerligt, og nu har vi så fået et point mod Hobro og Lyngby. Og det er jeg utryg ved vores historie in mente.
15
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Er også usikker på PCs indkøbsstrategi i dette vindue. Troede man havde lært noget af at komme for sent på plads med truppen.

Er dog ikke enig i, at det går efter bogen, for man havde vel ikke regnet med en svækket trup og et point mod Lyngby og Hobro, når det nu var i år, at det var et must at ende i top seks. Det går simpelthen for langsomt med at have en konkurrencedygtig start 11 på plads.
16
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
GF skuffer big time p.t. Det er helt vildt, at man skal læse i Sverige, at Sana er solgt. Amatøragtig kommunikation eller rettere sagt: mangel på kommunikation som sædvanlig.
Med salget af Sana skal man huske på, at der i år er særlig store risici for, at man også kan rykke ud i år. Truppen styrkes ikke p.t. men svækkes yderligere. Det er ikke rettidig omhu men gambling, og lige nu virker det uansvarligt, for nye spillere skal også først spilles ind.

 
Helt oprigtigt så vil jeg langt hellere have en god der er "på plads" til efterårets 12 kampe, end sommerens 8 (vinduet lukker 2. september kl 23:59), og som så også er på plads til foråret (måske endda endnu bedre), end som sidste år, hvor vi startede godt, og sluttede godt, men havde 50% af grundspillet i handicappet udgave.

Men det føles aldrig rart at sælge først og købe bagefter. Og her glemmer man nok også, at vi fik Nicolai Poulsen allerede inden vinduet nærmest åbnede. Så da vi solgte Stage havde vi nærmest allerede glemt det. :D Og Thorsteinsson/Helenius kom ind som erstatning for Mmaee/Riel (kæmpe opgradering på de to ift Riel/Mmaee).

Grabara var væk inden Eskelinen var på plads og et stort step ned. Tror NP skulle erstatte Guira, da han ikke har en offensiv som Stage, og nu mangler vi også en spiller som erstatning for Sana.
Gode salg men indkøbene opvejer slet ikke, så både i kvalitet og timing er vi bagud. Der mangler et par store profiler. Og truppens formkurve er nedadgående og ikke opadgående. Begynder for alvor at blive bekymret.
17
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; Sønderjyske - AGF mandag d. 12.08.2019
Håber Backman er med i morgen, for der mangler virkelig en chef og indpisker på banen. Spillere som Munksgaard, Blume og Mortensen skal til at vise tænder, for det har været en rædselsfuld slap omgang indtil nu i sæsonen. Hvis truppen havde været bedre, var de allerede på bænken.
18
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
GF skuffer big time p.t. Det er helt vildt, at man skal læse i Sverige, at Sana er solgt. Amatøragtig kommunikation eller rettere sagt: mangel på kommunikation som sædvanlig.
Med salget af Sana skal man huske på, at der i år er særlig store risici for, at man også kan rykke ud i år. Truppen styrkes ikke p.t. men svækkes yderligere. Det er ikke rettidig omhu men gambling, og lige nu virker det uansvarligt, for nye spillere skal også først spilles ind.
20
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Lyngby - AGF mandag d. 5.8 kl. 19.00
Nu så jeg desværre kun kampen gennem et sort fiskenet på udebaneafsnittet. Hvis man boykotter en
halvleg på grund af mandagskampe, så må næste skridt være at boykotte stadions med fiskenet. Men det jeg kunne se, var perioder med flot spil. Noget af det bedste i dette årti. Så må vi håbe, at skarpheden i begge felter snart kommer. Langtfra krise efter min mening. Men selvfølgelig kan vi ikke overleve med  hæderlige nederlag. Jeg stoler dog på at truppen har kvalitet til at klare skærene, dvs. undgå nedrykning. DN begik en fejl, da han hev bedste mand ud. Hvorfor bænker man næsten systematisk målscorere? Men op på hesten igen

Det handler jo ikke om at kunne trille rundt med bolden, men at score, lukke af og få points. Der skal spillere ind med kvalitet. Der er jo p.t. kun Bundu, der både tør noget og vil afslutte. Pinlig indsats og især fra de bærende i sidste sæson.
21
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Lyngby - AGF mandag d. 5.8 kl. 19.00
Hvor var det en nedslående indsats i dag. Aldrig har en anfører spillet så sløjt og ufokuseret. Der var så mange af de bærende der svigtede, at man næsten ikke kan komme i tanke om om nogen, der ikke gjorde. Amini spillede som om, at han havde tabt den ene kontaktlinse. Den her trup skal have nogle markante forstærkninger i alle rækker. De nuværende spiller stift og uinspirerede. Undtagen Bundu, der dog prøver.
22
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Stiften skriver til morgen citeret fra PC, at Toutouh har været væk fra træningen i en uge af forskellige private årsager. Hvad det dækker over, må man selv gætte sig til.

Det er en del af en hel side om Toutouh, hvor han ikke selv ønsker at lade sig interviewe, da han fredag var tilbage til træning.
Der er som sådan ingen markante udtalelser, men indtrykket er, at han er med, hvis han er god nok og ellers ikke. Og så gentager man bare PCs melding om, at hans kontor praktisk nok ligger på vejen til frokost, hvis der er nogen (som Guira), der gerne vil tale med ham om at komme videre p.g.a. for lidt spilletid.
23
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Et eller andet sted går man stadig rundt med et håb om, at PC i løbet af den næste måned skaffer et par markante forstærkninger, som vil give klubben et nyt ryk opad i styrke i.f.t. sidste år. Man kan ikke komme udenom, at afskeden med Grabara samlet set har svækket truppen so far. NP har til dels kompenseret for tabet af Stage, selv om det offensive på den baggrund godt kunne trænge til et nyt løft. Så vi er stadig bagud, og det er jo i år, at vi skal i top 6, hvis klubben igen skal kunne ranke ryggen.
24
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Citer
Har lige været et kort smut forbi træningen de sidste dage. Helt muntert at se David spille med for fuld skrald i 5 mod 5 og ende med at være med på det vindende hold. Start 11 tog en let omgang for sig selv tirsdag.

Onsdag var alle relevante i truppen i spil til træningen. Så ingen af dagene Toutouh. Så mon ikke han er ude at søge nye græsgange. Benjamin var fuldt med i spil.
Nyt om Backmann? Træner han bare med for FULD SKRALD? Eller er han på nogen måde på skånekost?

Backman er helt og fuldt med.
25
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Vito Wormgoor var tilbage i træning igen i Brann mandag, så det er i hvert fald ikke blevet til noget endnu med Panathinaikos, så GF kan stadig nå at slå til.
26
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Har lige været et kort smut forbi træningen de sidste dage. Helt muntert at se David spille med for fuld skrald i 5 mod 5 og ende med at være med på det vindende hold. Start 11 tog en let omgang for sig selv tirsdag.

Onsdag var alle relevante i truppen i spil til træningen. Så ingen af dagene Toutouh. Så mon ikke han er ude at søge nye græsgange. Benjamin var fuldt med i spil.
27
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Tror bare at vi skal have en endnu bedre trup med et par ekstra offensive spillere, så vi kan sikre os top 6 og være med i pokalen samtidig. Konkurrencen skal være hårdere, for vi har svært ved at lukke kampene mod middelholdene. Med penge fra Stage og et farvel til Toutouh må der være plads til det.
28
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Citer
Efter FC kampene skal der ikke mere snak til men points på kontoen. Ser ud som om, at vi mangler kreativitet når Sana ikke er på banen, så lige nu mangler vi noget drive, men der er jo penge på kontoen. Da Backman ser ud til at være klar, kunne vi godt bruge penge til at styrke det offensive.
@Di Stefano

Ja spørgsmålet er faktisk mere hvem man ville pille ud? Jeg synes Amini, Blume og NP spiller en fremragende kamp. Og det ville måske være lidt skørt at hente en ny spiller til den plads som både Blume/Sana og Duncan allerede spiller.

Og Amini går jeg ikke ud fra du vil erstatte?
NP har spillet 3 rigtig gode kampe, tror jeg alle kan blive enige om. Især i dag og i Parken var imponerende.

Og Thorsteinsson lignede jo lidt svaret i indhoppene imod FCK/Hobro. Så er det Bundu? Måske. Vi har lige hentet Helenius, og PM scorede jo masser af mål i foråret.

NP og Amini har niveau, mens Blume stadig mangler lidt begge veje, så det må være her vi kan styrke os yderligere, hvis Sana ikke kommer op i omdrejninger. Bundu har det ekstra, så ham skal vi arbejde videre med.
29
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Efter FC kampene skal der ikke mere snak til men points på kontoen. Ser ud som om, at vi mangler kreativitet når Sana ikke er på banen, så lige nu mangler vi noget drive, men der er jo penge på kontoen. Da Backman ser ud til at være klar, kunne vi godt bruge penge til at styrke det offensive.
30
Kamptråde / Sv: Kamptråd 19/20: AGF - FCM søndag 28.07.2019 kl. 16.00
Spændende at unge Duncan er fast mand, mens Gersbach og Helenius kæmper om en plads i truppen

 
Tror faktisk det handler om at Benjamin Hvidt har tabt pladsen til Duncan, som NPs faste reserve, og at Helenius jo først er klar nu.
Gersbach forstår jeg godt ryger ud, når nu Højer er helt fast mand, og 100% klar. Jeg troede at Duncan var 8'er. Men måske Blume/Duncan ses som bedre alternativer hvis NP må udgå?

Men jeg er enig med dig i, at en Hvidt eller Gersbach havde set mere naturlig ud i truppen.

Men altså hvad sker der med Hvidt?
@KejserJohn
Trænede han med da du var derude?

Er helt enig med dig i, at placeringen på banen også spiller ind, men der er flere rokademuligheder. Hvidt har været lidt af et mysterie efterhånden i et par år, så som sådan er det her ikke noget nyt. Han er bare ikke helt inde i varmen og får ikke rigtigt chancen. DN må anse ham for at være for ustabil, men når man tænker på, at Toutouh har fået chancen, er det ikke helt nemt at forstå. Vi kender jo Hvidts topniveau.
31
Kamptråde / Sv: Kamptråd 19/20: AGF - FCM søndag 28.07.2019 kl. 16.00
....ang. kampen imorgen: Jeg var til " lukket træning " men jeg ved med sikkerhed hvem der står på mål + et par detaljer mere. Jeg vil selvfølgelig ikke her indikere om noget som helst som kan kompromitere vore chancer imorgen....det jeg undrer mig over er....hvad mon der gøres for at holde lukket træning? Melder GF det bare offentligt ud og så respekterer folk/journalister/modstandere dette?? Nej, vel...?....I dag var afsluttende træning på Stadion og dér er det let at kigge ind mellem jerngitteret for at få info.....nå, det er jo heller ikke liv og død imorgen; kun næsten ;-)


Hvis journalisterne ikke respekterer det, er det nok så som så med samarbejdet fremover. Men “spionage” er nok umuligt at undgå, men jeg tror faktisk, at alle accepterer de lukkede træninger.

Spændende at unge Duncan er fast mand, mens Gersbach og Helenius kæmper om en plads i truppen. Generelt en virkelig fin og bred trup, men om topniveauet er højt nok, er jeg mere usikker på. Den farlige 8’er mangler, efter at Sana åbenbart ikke slår til.

Tror og håber, at både Eskelinen og Jon er med i start 11 i dag. Nok for farligt at lade Backman få come back, men jeg ville snart gerne se ham igen fra start.
33
Generelt / Sv: Ny stemningsboykot fra SFA/Nysir
Kan godt forstå man ønsker at reagere, men de eneste man skader med det er sit eget holds spillere. Store humoristiske bannere ville virke anderledes. Og humor var det GFs fans var kendt for tidligere.
34
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Der kan vi vel sagtens være med men så mener vi også han kan blive en profil
Sagtens og sagtens... Der står over tre millioner norske, som er 2,325 mio danske, så man skal nok i hvert fald op over 2,5 mio danske kroner og måske tæt på tre, men en del af det vil måske være sign on fee. Så meget tror jeg ikke, der er nogen som tjener i AGF.  Ifølge denne opgørelse fra Ekstra Bladet har vi i hvert ikke nogen på listen over de 20 bedst lønnede, der starter ved 3 mio: Top-20: Højeste lønninger i Superligaen 2019
Så Wormgoor skulle nok være den lønførende spiller i truppen og dermed tilsvarende dygtig. Men det kan også være han er det.

En forskerordning og lavere leveomkostningerne kunne måske gøre det attraktivt for mindre, men jeg er mere bekymret for Panathinaikos’ interesse.
35
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Hollandske midtstopper Wormgoor fra Brann skulle være i søgelyset hos bl.a. GF skriver Bergensavisen. Han er holdets anfører og en rutineret herre på 30 år.
36
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Backmans situation skal selvfølgelig først afklares, men derefter ville det være på sin plads at bruge penge sent i vinduet til en virkelig forstærkning eller to. Hvis man samlet skal vurdere vinduet lige nu, er det på toppen en mindre svækkelse og en lille styrkelse i bredden. Har pæne forhåbninger til alle nyindkøb, hvor bl.a. NP og Thorsteinsson allerede har vist lovende takter. Håber Eskelinen, Gersbach og Helenius følger efter. Duncan er nok mest til fremtiden.
37
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
EB skriver i dag, at den anholdte ifølge deres kilder tidligere skulle haft tilknytning til White Pride. Troede de for længst var døde og borte.

Men nu skriver du jo selv at det er EB der skriver det såååeee... Måske er han bare skaldet og så tænker de White Pride? EB er jo ikke ligefrem kendt for deres dybdegående journalistik

Ja, med EB kan man aldrig vide, men vi bliver forhåbentlig klogere, når de har fundet tosse 2, og sagen kommer for retten.
39
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; FCK - AGF, fredag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Lige nu den stærkeste trup, vi kan stille, da Helenius nok ikke er i tilstrækkelig kampform endnu i.f.t. Alexander A. Mon ikke mange af de unge får chancen i pokalen. Toutouh må være færdig, siden han efter endnu en sæsonopstart ikke er klar til at træde ind i truppen. Sørgelig deroute for en engang så talentfuld spiller.
40
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; FCK - AGF, fredag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Her lige over middag offentliggjorde FCK deres 18 mands trup. Nu er vi de eneste i landet, som først offentliggør truppen på kampdagen. Roger over, hemmelige Højlund. Har I helt glemt, at bare lidt åbenhed både giver omtale og dermed interesse for “produktet” ?
Lige præcis denne gang forstår jeg det godt, med tanke på at vi spillede for 3 dage siden...

 Er det egentlig ikke David og PC der bestemmer det, og bare Højlund der formidler det?

Går ud fra, at kommunikationschefen i dialog med DN og PC sammen afgør den slags, men det er vel SHC der bør rådgive professionelt på dette felt. Tænk sig: FCK skriver endda også  kl. 13.30, hvilke spillere der er skadede. Jamen, kan de mennesker da slet ikke holde på en hemmelighed 😉?
41
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; FCK - AGF, fredag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Her lige over middag offentliggjorde FCK deres 18 mands trup. Nu er vi de eneste i landet, som først offentliggør truppen på kampdagen. Roger over, hemmelige Højlund. Har I helt glemt, at bare lidt åbenhed både giver omtale og dermed interesse for “produktet” ?
42
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
@T-Knogle
Først trusler, dvs forsæt. Derefter brændende genstand gennem et vindue, mens der var mennesker i lejligheden.

Jeg tror, han bliver tiltalt hårdt! Næppe livstid, men år i fængsel. Alternativt anbringelse, hvis han er psykisk syg.

Der skulle desværre også være en medgerningsmand på fri fod. Håber det får andre “fans” til at tænke sig om, når man bruger “Judas” og lignende udtryk på de sociale medier, som kan få mere tomhjernede til at “gå hele vejen” helt ude af proportioner.
47
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Martin Hansen træner p.t. med i Heerenveen uden klub. Hvis man kunne slippe Whalley nu, ville det være til god konkurrence om keeperposten. Ved ikke hvor langt vores egne unge er?
49
Generelt / Sv: Ny stemningsboykot fra SFA/Nysir
Er der ikke en voksen tilstede? Man må sgi da kunne finde på en noget mere original protest end at skade opbakningen til ens egen klub. Om igen. Prøv med noget god værkstedshumor af den sarkastiske slags.
50
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Jeg er dybt chokeret over attentatet mod Stages lejlighed. De lokale hooligans prøver åbenbart at konkurrere med de mest hjernedøde ditto i BIF og FCK om at blive årets båtnakker. Synd for Stage og rigtige AGF fans.
Simple Audio Video Embedder