Spring til hovedindholdet

Emner

Denne sektion tillader dig at se alle Emner lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Emner lavet i områder du har adgang til.

Emner - SteenA

1
Kongelunden - nyt stadion / Stadion ønske-/drømme-tråden
Er det muligvis på sin plads med en 'Stadion ønske-/drømme-tråd', som handler om våde drømme til udformning og faciliteter, mere end det finansielle eller politiske omkring projektet?
Måske med en overordnet post, der kan samle nogle af ønskerne, eller forslag på stadions, vi kan kigge efter inspiration i.

Det første ønske er hermed opfyldt. Jeg synes det vil være en god ide at have en tråd til at samle gode ønsker og fantasifulde drømme til det nye stadion.

Alle kan nok blive enige om, at Aarhus nu skal have et overdækket, lukket fodboldstadion, men hvad vil ellers kunne gøre oplevelsen på stadion endnu federe?

Jeg synes ideen om en "kopi" (mindre format) af Dortmunds mur lyder rigtig god. Man har også lige set Erling Haaland delvis begrunde sit skifte til Dortmund af den grund, hvilket er en sideeffekt.  Haaland: Jeg brænder for at spille foran muren
2
Generelt / Artikler om spillerne og klubben 2020
Med et nyt år må vi vel også have fornyet denne tråd. 

Indledningsvis kan vi kigge på opstartsprogrammet før superligaen starter på ny:

Sådan ser liga-holdets opstart ud for 2020 - AGF Fodbold

Tjekkisk og svensk modstand i Portugal - AGF Fodbold

Altså følgende program for træningskampene:

Fredag 17.1 kl. 12: AGF vs. Viborg (Fredensvang)
Tirsdag 21.1 kl. 13: AGF vs. AaB (Fredensvang)
Fredag 24.1 kl. 13: FCN vs. AGF (Right to Dream Park, Farum)

30.1 til 11.2: Træningslejr og The Atlantic Cup:
Vi skal møde tjekkiske Slavia Prag og svenske BK Häcken.  

Turneringens hjemmeside er:
Fixtures and Results | The Atlantic Cup
3
Generelt / U-21 EM med AGF-deltagelse
Jeg tænker at vi får brug for en tråd til at følge de danske (og polske!) drenge til EM, når nu superligaen slutter lige om lidt.

Den danske trup udtages på tirsdag, og mens Munksgaards drømme om EM er forduftet, så må Stage vel forventes at blive udtaget.

Behovet for Stage i truppen bliver også understreget af de overvejelser Niels Frederiksen går med:

U21-boss om EM-trup: I tvivl om 3-4 spillere

Citer
Men det handler også om den generelle sammensætning af truppen: Hvor mange stoppere skal vi have med? Hvor mange midtbanespillere? Skal vi have fire backs med eller kan vi nøjes med tre?

 
4
Generelt / Reserveholdet
Som tidligere omtalt i en anden tråd, så har reserveholdet i efteråret kvalificeret sig til et slutspil om DM for reservehold. Her i foråret møder vi, dobbeltrundigt, de tre andre gruppevindere, Brøndby, AaB og Lyngby.

Foromtale her: BIF, AaB og Lyngby venter i Reserveligaen - AGF Fodbold

Vores første kamp i turneringen blev spillet i mandags. Velsagtens den letteste i programmet, hjemme mod Lyngby. På trods af at 1. holdet jo stillede ret decimeret op i søndags, så lykkedes det da at stille et fornuftigt hold til kampen. Man kunne glæde sig over at kunne benytte Juelsgård og Højer i forsvaret, og restforsvaret bestod så af Whalley, Anbo og Jakob Kiilerich. Det lykkedes at komme godt fra start med en 3-1 sejr. Målene blev scoret af Højer og 2 x Kaastrup.

Omtale af kampen her: https://www.agf.dk/klubben/nyhedsarkiv/2019/marts/premiere-i-reserveligaen/

Citer
I dag er det positivt at se, hvordan vores unge spillere hele tiden bliver bedre og bliver ved med at udvikle sig. De arbejder hårdt for at komme nærmere førsteholdet, hvilket de 90 minutter i dag også viser. Hvis vi bliver ved med at bruge de unge spillere på reserveholdet, som vi gjorde i dag, og som vi har gjort i de sidste seks måneder, så vil de også komme nærmere et Superliga-niveau, sagde Ruben Selles.
 
 

Den 18. marts går turen til Brøndby, som allerede har spillet to kampe, begge mod AaB. Det er blevet til en sejr til hvert hold.

Stillingen i reserveligaen kan følges her:  Reserveligaen 18/19: Tabel og kampprogram
5
Generelt / Artikler om spillerne og klubben 2019
Vi må have gang i tråden med omtaler af spillerne og klubben:

Her fortæller David om, hvad det er man har justeret ved holdet her til foråret:

https://stiften.dk/agf/AGFs-nye-opstilling-En-god-kroelle-paa-det-vi-lavede-i-efteraaret/artikel/558723

Citer
Vi gør ikke så meget anderledes, når vi har bolden. Det er mere defensivt, vi har ændret. Vi har flyttet en ekstra spiller op, så vi ligger med to angribere i presset, det er sådan set, det eneste vi har ændret, siger AGFs cheftræner, David Nielsen, om den nye opstilling.
Citer
Vi spiller med to midtbanespillere, der har andre arbejdsopgaver end før. Men der vil altid være nogle spillere, der skal være på bænken, sådan er det alle steder, siger David Nielsen.
Vi har masser af muligheder. Vi har muligheden for at være dynamiske eller siddende og holdende, alt afhængigt af hvilke spillere vi vælger, så kan vi sætte vores midtbane sammen som vi har lyst til fra kamp til kamp, siger David Nielsen.
6
Diskussion om (A)GF-Forum.dk / Nyt site
Jeg tænker at vi har brug for en tråd til at diskutere teknikken og brugen af det nye forum.

Jeg anerkender, at det gamle forum var slidt og det begyndte at være svært at lave indlæg uden at kende til de små særheder som havde sneget sig ind med tiden. Så stort bifald til Alsgaard for at lægge et stort stykke arbejde i opgraderingen!

Det er lidt ærgerligt at vi slet ikke har fået noget data med over. Hvis vi var blevet advaret om lukningen af det gamle site, kunne vi da i hvert fald manuelt have copy/pastet de seneste, mest aktive tråde over. Salling lavede bl.a. lige en fremragende kamptråd til på fredag. Men det kommer vi jo nok over.

Jeg savner allerede vores topbanner, som gav siden lidt mere AGF-præg (selvom alle spillere på billedet var ex-spillere). Det kunne være lidt fedt, hvis man kunne give siden lidt AGF-farvelade på en eller anden måde.
Simple Audio Video Embedder