Spring til hovedindholdet

Emner

Denne sektion tillader dig at se alle Emner lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Emner lavet i områder du har adgang til.

Emner - Stig AKA Frank Heskjær

1
Generelt / AGF i top 6 - matematisk sikring+opfølgning.
Screw it... :D Jeg laver det bare nu. Vi har pt 1 point mere end sidste år hvor vi var med i kampen om top 6 til sidste spillerunde. I år SKAL DET LYKKES! Og vi er jo også rigtig godt på vej. Men netop fordi det er os, så må man jo næsten vente med at have hænderne over hovedet til det er matematisk sikret at vi når i top 6. Imens kan man have hænderne over hovedet over hvor godt det ellers går overalt der kan måles med gode overskud, nyt stadion-snak, og alt andet...

Jeg kommer ligesom sidste år til umiddelbart at medtage alle hold der har max 6 point til top 9 nedefra, og hold som har mindre end 9 point ned til top 6 oppefra. Den grænse bliver mindsket til 6 point løbende (formentlig i julepausen). Men AGF kommer til at medtages uanset pointantal.

De tørre fakta per mandag den 9/12-2019 efter sidste kamp i runden.

Placering - Hold - kampe - målscore - Difference - point
3.plads      AGF      19          31-21            +10          33
4.plads      BIF        19          36-28            +  8          31
5.plads      AAB      19          30-21            +  9          28
6.plads      OB        19          28-22            +  6          27
-----------------------------------------------------------------------------
7.plads      RFC      19          32-28            +  4          27
8.plads      FCN      19          31-29            +  2          25
9.plads      LBK      19          25-33            -  8          25
10.plads    SØE      19          23-32              -9          22
11.plads    ACH      19          16-31            -15          22


Runde 20:
AAB vs FCN
ACH vs SØE
LBK vs SIF
BIF vs HOB
FCK vs OB

Det fulde kampprogram for de øverste af klubberne vi kæmper med: (tak til Zinras) Sætter lige BIF på også.

AaB: FCN, SIF, BIF, FCK, Lyngby, EfB og AGF

Randers: EfB, AGF, OB, Horsens, Sønderjyske, FCM, Hobro og FCK.

OB: FCK, BIF, Randers, SIF, SJE, AGF og EfB.

FCN: AaB, Horsens, SJE, EfB, BIF, SIF og FCM

AGF: FCM, Randers, Horsens, Hobro, SIF, OB og AaB

BIF: Hobro, OB, AAB, Lyngby, FCN, SøE, Horsens.
--------------------------
Randers havde da posten blev til 27 point efter 18 kampe. Det er PRÆCIS 1,5 point i snit.


Det er derfor fair at regne med, at for at komme i top 6, så skal man have 1,5 i snit over alle 26 kampe for at komme med. Det er 39 point.
[font=Helvetica, "Helvetica Neue", "Liberation Sans", Arial, sans-serif]Det vil være præmissen for denne tråd, hvis jeg må bestemme det.

Så altså holdene manglede per 7/12-2019 følgende point / snit for at nå i top 6 (og kan hurtigst opnås ved:)
AGF: 7 point i 8 kampe, 0,88 point i snit. (2 sejre + 1 uafgjort eller 3 sejre)
BIF:    8 point i 8 kampe, 1,00 point i snit. (3 sejre eller 2 sejre + 2 uafgjorte)
AAB: 12 point i 8 kampe, 1,5 point i snit.  (4 sejre eller 3 sejre+ 3 uafgjorte)
RFC: 12 point i 8 kampe, 1,5 point i snit.
(4 sejre eller 3 sejre + 3 uafgjorte)
OB;  13 point i 8 kampe, 1,63 point i snit. (4 sejre + 1 uafgjort eller 5 sejre)
FCN: 14 point i 8 kampe, 1,75 point i snit. (5 sejre eller 4 sejre + 2 uafgjorte)
LBK: 15 point i 8 kampe, 1,88 point i snit.  (5 sejre eller 4 sejre + 2 uafgjorte)
ACH: 17 point i 8 kampe, 2,13 point i snit. (6 sejre eller 5 sejre + 2 uafgjorte)
SøE:  20 point i 8 kampe, 2,5 point i snit.  (7 sejre eller 6 sejre + 1 uafgjort)

EDIT: Opdateret pointsnit holdene skal nå for at have 39 point efter runde 26 følger her:
AGF:  6 point i 7 kampe, 0,86 point i snit. (2 sejre eller 1 sejr og 3 uafgjorte)
[/font][/size][/color]
BIF:    8 point i 7 kampe, 1,14 point i snit. (3 sejre eller 2 sejre + 2 uafgjorte)
AAB: 11 point i 7 kampe, 1,6 point i snit.  (4 sejre eller 3 sejre+ 2 uafgjorte)
OB:  12 point i 7 kampe, 1,7 point i snit. (4 sejre eller 3 sejre + 3 uafgjorte)
RFC: 12 point i 7 kampe, 1,7 point i snit.
(4 sejre eller 3 sejre + 3 uafgjorte)

FCN: 14 point i 7 kampe, 2,00 point i snit. (5 sejre eller 4 sejre + 2 uafgjorte)
LBK: 14 point i 7 kampe, 2,00 point i snit.  (5 sejre eller 4 sejre + 2 uafgjorte)
ACH: 17 point i 7 kampe, 2,43 point i snit. (6 sejre eller 5 sejre + 2 uafgjorte)
SøE: 17 point i 7 kampe, 2,43 point i snit.  (6 sejre eller 5 sejre + 2 uafgjorte)
2
Transfers / Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Vores nuværende succes in mente, og en placering, hvor folk sikker på en side både nyder det, og på den anden side bare går og frygter at det slutter, så synes jeg vi skal få gang i tråden om, hvad vi regner med der kan ske til jul/vinter ift at vurdere hvem der kan være tabt for AGF forud for det afgørende forår som skal sikre os den skide top 6 for en gangs skyld.

Jeg har aldrig i mine 20+ år som AGF-fan haft en halvsæson, hvor jeg har ønsket så få spillere væk som i dette øjeblik. Og jeg kan se flere spillere som potentielt kan være fortid til sommer, hvor timingen for deres AGF_tid kommer til en naturlig slutning. Men hvad med allerede her til vinter? Vil alle blive og spille AGF i top 6? Må alle blive? Hvem skal afsted før de vil det for at klubben kan tjene penge på dem? Hvem lokkes af tilbud vi ikke regnede med?

Min top 5 på listen over spillere som står enten for skud/affyringsrampen/ikke kan holdes på er som følger: (med 5 som mindst sandsynlige - og 1 mest sandsynlige)

5: Amini.
Jeg er vild med ham, Aarhus er vild med ham, og Amini er vild med Aarhus og AGF. Han spiller fantastisk uge for uge, og er den spiller med det højeste gennemsnitlige niveau i mands minde i den vide trøje. Ikke fordi han nogensinde springer skalaen, men fordi han aldrig spiller elendige kampe, og oftest spiller rigtig rigtig godt. Bundsolide indsatser er penge værd. Men AGF skal enten forlænge med Amini eller sende ham afsted til vinter for at tjene penge på ham direkte. Jeg tror dog sagtens han kan blive til sommer, og gå frit som tak for god tjeneste, simpelthen fordi vi ikke vil af med ham til vinter hvis det er. Han er kun nummer 5, da jeg tror man nærmest sikkert venter til vinter.

4: Bundu
Hvis Bundu fortsætter sådan her i efterårets sidste 9 kampe, så vil jeg skyde på at en championchip der kæmper om oprykning eller en PL-klub der kæmper om nedrykning vil købe Bundu i et forsøg på at få en spiller som kan være kampafgørende. Bundu er en type du kan se score mål selvom du er presset i bund, da han kan sendes afsted alene på kanten som imod AaB og FCN. Afsted med ham, mål. Det er MANGE PENGE VÆRD. Jeg er sikker på at AGF gerne beholder Bundu sæsonen ud, og gerne vil forlænge 2 år, og skyde ham af om 1-1,5 år, og jeg er også sikker på at Bundu gerne vil blive, MEN: Jeg tror at pengene kan blive alt for store og svære at sige nej til for begge parter hvis en britisk klub står klar med desperate missioner foran sig til vinter!

3: Blume
Jeg tror Blume købes af Lyngby, og at AGF køber Rygaard. Jeg har af omveje hørt om Lyngbys interesse for Blume i forbindelse med Lyngbys pludselige oprykning og Stages forventede indtog på 8’eren i AGF. Men nu er Stage væk ja, men Duncan er kommet ind, og Blume er stadig brugbar men ikke uundværlig, og spiller ikke 100% fast. Og hvis det er fast spilletid hver gang han siger, så er Lyngby mere stedet for ham lige nu, og vi hørte alle om AGFs interesse i Rygaard i sommers også. Den rokade kan vise sig naturlig til vinter. Blume er rigtig god for AGF for tiden, men havde et langt forløb med formdyk, og blev meget ofte valgt fra. Nu har det vendt sig, og Blumes lyst til at blive er nok større, og AGFs lyst til at satse mere på Blume større ligeså. Lyngby snuser til top 6, og de lader ikke til at have behov for Blume til at sikre sig i superligaen lige umiddelbart. Så af mine 5 spillere på listen ligger min sandsynlighed for ham midt i.

2: Højer
Jeg gav Højer 6-12 måneder tilbage i klubben da Gersbach kom til. Kommer det rette bud allerede til vinter, så er han væk der, og Thøgersen kommer tilbage som 2.valg fra udlejning til 1.division. Ellers ryger han til sommer, og Thøgersen for nok forlænget. Et naturligt skifte/bytte.

1: Ankersen
Jeg tror Ankersen har det rigtig godt lige nu i dette øjeblik. Hans scorer mål, er en del af anførergruppen, og holdet har succes. Men da vi fik en dårlig ligastart, og vi lige havde hentet en seriøs konkurrent i Thorsteinsson slog det allerede lidt revner. Han blev presset for første gang i sin AGF_tid, og blev nærmest fornærmet over at blive sat momentarisk på bænken for at give lidt spilletid til klubbens nye spiller, hentet til bredden i første omgang. Ingen tvivl om at Ankersen både har bevist sig som førstevalg stadigvæk, men også har bevist, at han havde godt af konkurrencen, da han er steppet op. Nogen han trængte til, og var en af grundene til at konkurrence/bredde er rigtig godt. Ankersen må med sin tid i Göteborg, og AGF have mål-stats nok til at bevise, at han fortjener/kan overbevise en udenlandsk klub til at give ham en chance. Han scorer 5-7 mål hver sæson, men laver dog få assists ift sin position. 16 mål på 72 kampe er ikke dårligt, men ej heller prangede i et 1-mands-angriber-system. Men sammenlignet med Bundu er Ankersen en mere erfaren og færdig “her og nu”-spiller, og Bundu har til sammenligning kun lavet 14 mål i 85 kampe for AGF. Bundu har til gengæld også lavet 14 assist i de 85 kampe, hvilket er ca. dobbelt så ofte som Ankersen der har brugt 169 kampe på at lave samme 14 assists i sin samlede superliga-karriere (6 i alt i AGF). Og det er faktisk der Ankersen fejler rigtig stort i sin tid i AGF. Med alt det spil og chancer der går gennem ham, så er 6 assist på 72 kampe helt vildt lavt. Thorsteinsson scorede i øvrigt 2 mål i sine første optrædener for AGF, og ånder ham gevaldigt i nakken, og Ankersen skal skydes af.
 
 
BONUS: David Nielsen.
 Han har tidligere udtalt at han hader BIFs fans, og at de hadede ham. BIF vil måske jagte ham, hvis NF-projektet allerede er på vej i kælderen. Men selv hvis FCK, BIF og FCM er 100% ude af billedet, så kan vi have en underlig situation til vinter med vores træner…
 
 For hvad sker der hvis David tilbydes forlængelse til vinter og takker nej!?
 
 Han har udløb til sommer. Så skal vi for første gang i mands minde spille et forløb færdig velvidende hvem den nye træner bliver allerede inden, og så se ham slutte med succes? David ryger jo ikke ud hvis AGF ligger i top 6, og alt ser godt ud. Men hvad hvis man i april finder en træner, og vi netop har sikret top 6? Og hvad hvis vi glipper top 6, ryger han så allerede der med omvendt fortegn?
 
 Jeg håber vi forlænger 2 år med David. Der er ikke noget jeg ønsker mere for truppen og AGF lige nu. Den kontinuitet det ville give ift spillermaterialet, spillestil, opbygning af projektet som der pt er godt gang i…. Jeg synes det bliver skrøbeligt uden David. Men det er jo selvfølgelig uden at kende den evt. nye træner.
3
Generelt / Superligaen 2019/2020
Nå, Vendsyssel rykker ud af Superligaen, da returkampen endte 2-2, efter 2-1 til Lyngby i første kamp. Lyngby rykker op sammen med Silkeborg. Om lidt starter Viborg mod Hobro, og Hobro er foran 1-0 fra første kamp.

Ved ikke om der kommer en mere officiel tråd for den nye sæson, men altså her kan vi lige momentarisk flette lidt snak sammen omkring de forskellige op/nedrykninger.

Tillykke til SIF og Lyngby indtil videre.
4
Generelt / Superligaen 2018/2019 - overordnet tråd for ligaen.
Her starter jeg lige en tråd hvor emner om ligaen generelt, holdene i top 6, og de andre puljer etc kan diskuteres.

Det nedre spil (slutspillet) er skudt i gang med en kamp mellem Vendsyssel og Hobro.
Signaleret 3 minutters overtid. Hobro udligner til 3-3 i 4:30 minutters overtid, i kampens sidste aktion. Vildt... Kæft man var blevet sur hvis det var imod os. 3-3 er det nye sort. Det må SøE og Horsens gerne spille også 

Men først gælder det kampen mellem AaB og Randers. 
Vi skal håbe på at møde AaB i 2.omgang af EL-playoff såfremt vi går videre, da det kan betyde at AGF går direkte videre i det tilfælde at AaB vinder pokalen. Hvis man møder dem i første omgang, så kan de ikke have vundet den endnu. (ikke at jeg sådan hepper på AaB, men det er ikke bedre at BIF, OB eller FCM vinder den i min optik, og så kan AaB ligeså vinde den, således at vi måske kan få en gratis omgang).
5
Transfers / Transfervindue forår/sommer 2019.
https://www.agf.dk/klubben/nyhedsarkiv/2019/februar/agf-saelger-dino-mikanović/

AGF sælger Dino til en Khazakstansk klub med penge+succes, og forfremmer+forlænger i samme ombæring Anbo til 2021.... Alt sammen lige efter bogen, og sindssygt godt arbejde af PC.

 
Citer
"Dino får nye udfordringer - og en økonomisk meget lukrativ aftale - og vi får en tilfredsstillende kompensation. Så alt i alt er det en god løsning for alle parter"
AGF har dermed hentet en erstatning for en dyr spiller, forfremmet en ung, og samtidig nu en lang 5-årig kontrakt med en fast mand, som er startet fra dag et med lyn og torden og udtagelse til rundens hold og 2x clean sheet..... Han er dansk U21-landsholdsspiller, og hentet hos mestrene i FCM, og de har åbent ærgret sig over, at de lod ham gå for billigt...

Altså det er da tæt på fejlfrit det her!? hva?
6
Generelt / AGFs jagt på top 6 - forår 2019
EDIT EDIT EDIT:
Fuck it, som man siger.

Jeg har forenklet hovedtråden, med bøjet nakke i tristesse over gårsdagens nederlag til OB. Mulighederne for top 6 er nu ikke mange.
Holdene i kampen om AGFs top 6-jagt:  (Kriterie: max 3 point fra AGF op ad i tabellen, og max 3 point fra top 6)

AGF kommer med sejr på minimum 8.pladsen
Hvis AGF vinder, og Randers taber, så bliver vi minimum nummer 7.

Randers                (RFC)
Aalborg Boldklub  (AAB)
AC Horsens          (ACH)
FC Nordsjælland  (FCN)
---------------------------------------------
Kampe vi skal holde øje med i sidste runde:
AAB vs AGF
OB vs Randers
Vendsyssel vs FCN
----------------------------------------------
SAGEN ER SIMPEL NU, (desværre).
Der er kun 2 scenarier der bringer AGF i top 6.

1:
AGF vinder over AAB med færre end 4 mål
FCN skal tabe til Vendsyssel
RFC skal tabe til OB

2:
AGF vinder over AAB med 4 mål eller mere.
FCN skal tabe eller spille uafgjort imod Vendsyssel
RFC skal tabe til OB.


AGF kommer med sejr på minimum 8.pladsen

Hvis AGF vinder, og Randers taber, så bliver vi minimum nummer 7.

Konkurrent-Tabellen runde 25: 
PlaceringHoldKampeMålscoreDifferencePoint
3.pladsOB2534-31(+3)39
4.pladsBIF2541-39(+2)35
5.pladsEFB2530-34(-4)35
6.pladsRFC2529-33(-4)34
----------------------------------------------------------
7.pladsFCN2541-39(+2)33
8.pladsAAB2535-34(+1)33
9.pladsAGF2430-31(-1)31
10.pladsACH2530-42(-12)31
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

---------- Opdateret mandag den 11/3 efter AGF vs OB  ----------


VIGTIGT: AGF kommer med sejr på minimum 8.pladsen
Hvis AGF vinder, og Randers taber, så bliver vi minimum nummer 7.
Simple Audio Video Embedder