Spring til hovedindholdet

Emner

Denne sektion tillader dig at se alle Emner lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Emner lavet i områder du har adgang til.

  • Log ind for brugernavn
  • Log ind for brugernavn
  • Log ind for brugernavn

Emner - ramloser

1
Generelt / Fobier
Nu er fokus så fjernet fra den såkaldte hackersag. Homofobi mv. er sat på dagsordenen. Fans skal naturligvis holde en sober tone og en vis disciplin. Men når det er sagt, må jeg helt ærligt tilstå, at det kan blive for politisk korrekt. De fleste dommere smiler da bare ved tilråbet Luddersen. Fischer er blevet tituleret 'bøsse'. Ikke kønt, men vel heller ikke noget, som bør udløse en disciplinærsag. Jeg er selv som dommer blevet kaldt lidt af hvert, men satte først grænsen, da min bil blev udsat for hærværk. Frimann ved sjældent, hvilket ben han skal stå på, men lige i denne sag, synes jeg han har ret i, at sagen ikke skal overdrives.
 
2
Lidt af hvert / Landsholdet
Vi havde en tråd der hed landsholdet-eller mangel på samme. Jeg synes vi i det nye format skal nøjes med landsholdet. Jeg var nok ikke den eneste, der var tæt på at afgå ved døden med hjerteslag i går. Vild afslutning med temaet "never give up".
Simple Audio Video Embedder