Spring til hovedindholdet

Emner

Denne sektion tillader dig at se alle Emner lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Emner lavet i områder du har adgang til.

Emner - Di Stefano

1
Generelt / Transfervinduets spåmænd, spioner og vandsrørslyttere
Med kun 11 dage tilbage af vinterens transfervindue er det på tide med en lille konkurrence om nogle helt centrale spørgsmål:

1. Er Bundu stadig i GF efter 31. januar 2020?
2. Er Amini stadig i GF efter 31. januar 2020?
3. Er der andre fra efterårets førsteholdstrup der er lejet ud, solgt eller har fået ophævet deres kontrakt?
4. Hvor mange nye spillere kommer til i førsteholdstruppen i dette vindue?

“Tællende” spillere ud og ind er dem der fremgår af GFs egen trupoversigt på hjemmesiden
2
Generelt / DK i Europa
I år er vi i DK i det der hedder UEFA Country Ranking ved at kravle så langt op, at vi lige nu er på 13. pladsen. Hvis vi holder os på mindst 15. pladsen, vil det få stor betydning for de danske superligaklubber i de nærmeste år: tidligere indtræden, bedre seedning, flere hold et cetera.

Desværre er det stort set kun FCK, der skraber pointene hjem. Man kunne håbe på, at FCM efterhånden også kunne bidrage, og selv for klubber som GF i den nuværende form kan det på et tidspunkt blive relevant, da f.eks. en 4. plads også vil give europæiske kampe.

For de mindre hold har Europa ikke været en udpræget fornøjelse, men jeg er sikker på, at der nok skal sidde nogle fans rundt omkring, der godt kunne tænke sig en eksotisk away 🥴. Og så ikke et ord om Mate og hans kumpaner sidst 🤕.
3
Generelt / Lidt nyt fra træningsbanen
Her medio februar ser det ikke ud til, at vi kan forvente ændringer i truppen før til sommer.
Man kunne have en forventning om, at enkelte spillere ville søge væk med udsigt til manglende spilletid, men her i uge 7 var alle hjemme i DK og trænede med på bedste vis undtagen Spelmann, der døjer med en lægskade.

I forhold til kampen mod Sønderjyske ser det ud til, at David har de samme spillere til rådighed som sidst, men han kan jo vælge at blande kortene anderledes. Lige nu ser det ud til, at 20 spillere slåsser om de 18 pladser, og det er jo ikke givet, at Dino og Kaastrup er dem der sidder ude igen til næste kamp.
Det ser ud til, at Bundu lige så stille er ved at være på vej tilbage, men både han og Højer var stadig på skånetræning mandag.

Godt at se så mange spillere i fuld firspring på en smuk solbeskinnet dag. Den gode energi fra fredag var stadig tilstede  ;) .
Simple Audio Video Embedder