Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - andrewdk

1
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
@andrewdk

Det er i hvert fald en stor nok klub til at man kan håbe på et køb i mellem 30-40 millioner! (hvis ikke mere)

Det var også min tanke, men hvis jeg kan tage transfermarkts info for nogenlunde gode varer, så har de været lidt fedtede med pengepungen i denne sæson og kun købt én spiller til de summer vi håber på.
Om det betyder at de har fået en konservativ indkøbspolitik eller har en stor sum der venter på at blive frigivet, det tør jeg ikke gisne om.
3
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Alle fans med lidt realisme burde dog også kunne lægge to og to sammen, og vide at en forlængelse ikke ville komme der.

Tak for svineren  ;)
Indtil formuleringen blev rettet, så troede jeg også at en David N. forlængelse var en oplagt gave.
Ledelsen har før brugt fanarrangementer til at offentliggøre kontraktforhold og signinger.
Det eneste der såede lidt tvivl inden rettelsen, var hvorvidt kontraktforlængelser skal offentliggøres til fondsbørsen.
Det kan de vel ikke på en søndag.
4
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
AGF har lovet en gave til næste hjemmekamp, iflg. Dennis Bjerre fra Stiften er det ikke en kontraktforlængelse til DN, gaven handler om ej heller spillerforlængelser.
Hvad var gaven egentlig?

En plakat der opsummerer efteråret 2019.  Er ikke klar over hvem der har tegnet den.
Klubbens rettelse af formuleringen til "erkendtlighed" var dog ikke nået ud til så mange, så da David N. kom på scenen så forventede de fleste at høre om en kontraktforlængelse.
Da plakaten blev fremvist stod der 1000 mennesker og kiggede på hinanden og lignede nogle der lige havde pakket sokker op til juleaften.
En tragikomisk oplevelse.

6
Kongelunden - nyt stadion / Sv: Nyt stadion / Ny Ceres Park
Wow!
Det er altså også noget af en blåstempling af JN & Co's arbejde. Jeg tror ikke fonden og Lind vil gå ind i det her med så mange penge, hvis ledelsen i klubben stadig blev opfattet som lallende amatører.

Politisk kan jeg ikke på nogen måde forestille mig at der nu bliver spændt ben.
Det kommer højest til at være ganske få byrødder i klart undertal der vil modsætte sig.
Og Bundsgaard der har sat sig i spidsen for projektet fremstår også som en kæmpe vinder der har formået at samle erhvervsliv, sporten og grønne protester.
Det er sådan noget man bliver minister på tinge af.
8
Generelt / Sv: DK i Europa

Nu er det så også kun FCK, som de sidste mange år har kunnet jonglere mellem flere turneringer. Der er intet selvmodsigende i at først at etablere sig i top 6 før man giver europæisk et seriøst skud faktisk tværtimod.

Jeg ved ikke om du synes  vi skal gå efter 5. og 6. pladsen de næste mange sæsoner og kalde det for en etablering eller om du håber at vi stiller med reserveholdet hvis vi i en af de nærmeste år kvalificerer os til Europa.
Så længe vi er i spil til en Top 3 pladsering og med i pokalen, så kommer du til at forholde dig til Europa uanset hvor lidt du bryder dig om europæisk bold.

Og jeg synes nu Både FCK, FCM og Brøndby gør det fint i den hjemlige liga, på trods af at de nærmeste hvert år spiller Europæisk.
De to sidstnævnte klubber har så ikke gjort det forrygende i de europæiske turneringer - men det virker ikke til at koste det store i ligaen hvor alle tre klubber ligger hvor vi nogenlunde vil forvente det.
9
Generelt / Sv: DK i Europa
men selvom nogle synes de kampe er ligegyldige tror jeg ikke man tænker det samme i klubben og man kan snart komme til at skulle forholde sig til dem.

Det er ikke kun i klubben at man ikke tænker det samme, det er også blandt størstedelen af fans vil jeg påstå.
Den mantra med at et par europæiske kampe er ligegyldige florerer primært hos en lille gruppe debattører herinde og er på ingen måde udtryk for den holdning jeg møder når jeg snakker med andre AGF fans ude i "den virkelige verden"

Det er også lidt selvmodsigende at ønske at AGF etablerer sig i top 6 - men at man helst vil undgå Europæisk.
At kunne etablere sig i top 6 kræver at man som hold formår at spille med i 2-3 turneringer samtidig.
Ligesom FCM, FCK og Brøndby gør det år efter år.
11
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Klassekant i GF, og kunne være nået landsholdet - men følte sig for god til et år i 1 div med AGF. Der startede derouten ... iøvrigt også for Casper Sloth

Tidligere AGFer indstiller karrieren | stiften.dk

BTs transfer podcast har et ganske fint interview med ham.
Han mener selv at hans karriere peekede i AGF selvom hans store uindfriede drøm var udlandet.
Ifølge ham selv var det en fuckfinger til fansene, der var medvirkende til at han stoppede for os ved udgangen af 2014.
BTs journalister lader dog en tilsyneladende god historie stå uafklaret hen, da Osama siger at hans prøvetræning i St. Pauli gik helt galt.
Osama siger selv at det er en historie i sig selv.

Han får også lov at kommentere andre transferrygter og er helt uforstående overfor hvis Amini vælger FC Midtjylland fremfor udlandet.

Alt i alt virker han mere overvejet end jeg havde indtrykket af at han var mens han spillede for hos os.

12
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Nu skriver vi meget herinde om engelske klubber vi håber betale kassen for Bundu, men der er også andre muligheder selvom han umiddelbart virker til at passe ind i engelsk fodbold.
FC Midtjyllands Paul Onuachu, der er nævnt som et eksempel på hvad vi drømmer om, gik for omkring de 52 millioner til Belgisk fodbold.

En lille tanke man kunne lege med;
I Belgien ligger en anden storklub Anderlecht og har store problemer med at kvalificere sig til top 6 i Belgien.
De må efterhånden være presset - det vil svare til at FCK eller Brøndby lå og kæmpede på en 8./9. plads
Anderlecht har allerede lavet tre handler i år i størrelsen 5-7 millioner Euro.

Anderlechts U21 træner er Craig Bellamy. Bundu er opfostret på Craig Bellamys akademi i Sierra Leone - så mon ikke som minimum at der er kendskab til Bundu på de kanter.
En Bundu der løfter Anderlecht tilbage i top 6 vil da være en historie som i hvert fald Craig Bellamy godt gad at skrive ;)

Når den tanke er leget med - så aner jeg dog intet om på hvilke positioner det er Anderlech har brug for at forstærke sig på for at komme tilbage som belgisk topklub.
13
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20;AGF - Brøndby, søndag d. 24.11.2019 kl. 18.00

Det du kalder bagateller, kalder politiet vold, grov vold eller grov forstyrrelse af den offentlige orden. Jeg var der ikke, men det må være mere end kast med et plastickrus med øl hvis de taler om grov vold. Det ændrer ikke på at de har nogle regler og retningslinjer de skal overholde i efterforskningen, men det frengår jo også at man kan få erstatning hvis det ikke er tilfældet. Som andre skriver kan det da ikke retfærdiggøre at udhænge betjente, ledende eller ej, der udfører deres arbejde. Formanden for deres fanklub mener det er "ubehageligheder, der kan følge med, når du er en offentlig person." Det er de betjente selvsagt ikke, men det er også en ret ubehagelig holdning som klubben burde tage afstand fra når den kommer fra den officielle fanklub.

Jeg har ingen forventning om at alle 18 udstillede fans er rene uskyldigheder.
Jeg forsvarer ikke dem der har gjort sig skyldige i vold eller grov vold  - jeg forsvarer dem der slet ikke har gjort noget og er blevet hængt ud eller dem der har kastet øl som skulle være tilfældet i mindst en af sagerne. (Måske politiet kalder det grov forstyrrelse af offentlig orden)
Men indtil der eventuelt kommer en officiel anklage og dom fra politiforbundet mod tifoen, så diskuterer vi sådan set kun moral omkring tifo/klistermærker - og her forbliver vi nok bare uenige.
14
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20;AGF - Brøndby, søndag d. 24.11.2019 kl. 18.00
Kan det forsvares at hænge folk ud der blot har været til stede i en indendørs hal hvor der blev spillet fodbold?
Nej det kan det sådan set ikke. Men det bliver da ikke mere rigtigt at gøre noget forkert, bare fordi nogen andre gjorde noget forkert først.
Derudover: Uanset om du vil det eller ej, så er politiet tjenestemænd, og der gælder lidt andre regler for hvad vi må og ikke må overfor dem.

At der gælder andre regler for tjenestemænd er jeg bekendt med - men ikke hvilken specifik regel er overtrådt i forbindelse med tifoen?
Det kommer diverse artikler ikke ind på og Claus Oxfeldt gør det heller ikke - han er bare sur uden at forklare hvad han er sur over.
15
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20;AGF - Brøndby, søndag d. 24.11.2019 kl. 18.00
Totalt uenig i din konklusion.

Det kan ikke forsvares at hænge politifolk ud offentligt som passer deres arbejde. Det er simpelthen langt langt langt over stregen. Det er ligegyldigt hvor retfærdigt nogle må mene det er. Så er der sku ingen respekt for de personer som varetager borgernes interesser. Det vil være en glidebane og lige pludselig står der en psykopat overfor betjenten mens han er sammen med familien.

Hvis man er utilfreds med politiets ageren og hvad de har gjort, så er der rigeligt med klagemuligheder og mulighed for at søge oprejsning. Om det er lovligt skal jeg ikke gøre mig klog på men jeg tvivler.

Kan det forsvares at hænge folk ud der blot har været til stede i en indendørs hal hvor der blev spillet fodbold?
Er det i borgernes interesse at Johnny der har kastet en fadøl i kådhed bliver hængt ud med foto i en avis - uden der i øvrigt står hvorfor han er efterlyst? 

Der er allerede en der har fået erstatning efter de fotos, men hvad dælen er en erstatning værd, hvis vedkommende i mellemtiden har mistet sit job?

Hvis der pludselig står en psykopat foran politilederen og hans familie, så er det ikke på grund af et håndmalet stadionbanner, men fordi psykopaten har kastet sig ud i en langt dybere research på egen hånd.
Og den slags tilfælde er mig bekendt heldigvis meget sjældne i Danmark.
16
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Tre nye legender blev præsenteret til Legendernes Dag - AGF Fodbold

Faldt lige over den her. Er begrebet "legende" ikke en anelse fesent, hvis kriteriet er 100 kampe og at man ikke har været den ringeste på et dårligt hold uden succes?

Jo det er helt hul i hovedet.  Spillere som Lucena, Danny Olsen og Leon er spillere som jeg alle tre vil huske med glæde - men legender er et voldsomt ord.
Og Mads Jørgensen?  Det er helt ude i hampen - manden forlod AGF som et hadeobjekt da han skiftede til Brøndby.

Jeg tvivler på at Ole Hall har meget at sige i det legendeprojekt - for han har om nogen styr på klubbens historie og ved hvad legender skabes af.
17
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020

Nu har jeg prøvet simulatoren, og den kommer altså eget hurtigt op på 40 point for top 6, hvis man taster resultater der minder om dem der allerede er spillet. Jeg vil mene det er vanskeligt, at undgå at lande omkring eller over 40 point, så skal man forvente nogle radikalt anderledes resultater i foråret, hvor et eller flere bundhold begynder at tage mange point fra den nuværende top 8 f.eks.

Jeg her regnet med at Hobro f.eks. slår AaB, Horsens slår Brøndby, og Esbjerg slår OB, og alligevel skralder AGF kun lige ind på en 6 plads, fordi vi taber til FCM og Randers, og kun får uafgjort mod OB, AaB og Esbjerg. Der bliver ikke plads til at slappe af i foråret, og hvis Amini og Bundu er væk kan det meget nemt ende med en 7. plads.

En hurtig gennemgang jeg lavede endte godt nok også med 40 point for en top 6, men vi endte på en 5. plads med 44 point i et scenarie hvor jeg tog samme udgangspunkt med nederlag til FCM og Randers og uafgjort mod både AaB, OB og Esbjerg.

På trods af det, så tror jeg stadig ikke på at en 6. plads ender med at kræve 40 point.
Det gør den kun i et scenarie hvor resten af grundspillet kører med få overraskelser.
Selvom både Esbjerg og Silkeborg ser ringe ud, så skal de også nok levere nogle sejre undervejs. Hold som AaB, Randers og FC Nordsjælland (når de ikke spiller plastik) kan sagtens dumme sig i disse kampe.

Jeg siger ikke at vi kommer i top 6 - men jeg siger at hvis vi får 39 point eller 38 point med en god målscore, så tror jeg det vil være nok til top 6.

18
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20;AGF - Brøndby, søndag d. 24.11.2019 kl. 18.00
Der er i hvert fald et gavaldigt hul i bunden af deres plimsoller hvor pengene fosser ud.

Flot tifo, til gengæld er der ingen point for den her:
Brøndby-fans hang politifolk ud offentligt: Politiforbund rystet over...

Politiet hængte 20 BIF fans ud med fotos for bagateller efter KMD cup.
Enkelte havde vist intet gjort og andre havde blot kastet en øl.
Set i det lys er det en velfortjent og umiddelbart helt lovlig payback.
Det er endda på ledelses niveau de hænger ud og ikke den alemene hårdtarbejdende betjent på gaden.
19
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Så det ville ikke overraske mig hvis den ender på 40 point eller mere desværre, de 36 point der har været nok tidligere, er jo næsten kravet til top 6 allerede ved julepausen, som det ser ud lige nu.

40 point, skal vi nu ikke lige...
Desto bedre vi præsterer desto mere hæver folk pointgætteriet i en slags forsvarsmekanisme for ikke at stå skuffede tilbage.
Sandsynligheden for uafgjorte i resten af grundspillet følger heller ikke de forudgående kampe statistisk set.
20
Generelt / Sv: AGF-aktien

Men støt med hjertet og afskriv dem med det samme - tag det som det kommer. Det har jeg gjort med mine fodboldaktier.

Hvis jeg skulle støtte af hjertet vil der være mange andre bedre måder jeg kan bruge pengene på.
Køb af fanmerchandise f.eks. hvor jeg også får en vare i hånden jeg kan bruge.

Jeg ved godt at aktiekøb i AGF højst sandsynligt er penge jeg ikke ser igen på den lange bane.
Det er derfor jeg overvejer på den korte bane i en periode hvor klubben ser ud til økonomisk at gå 12 interessante måneder i møde.

Skulle jeg tage fejl, så er der ikke tale om flere penge end at de kan blive stående som "hjertepenge" jeg sagtens kan afskrive.
Det er trods alt sjovere end at smide dem på sort i et casino.

21
Generelt / AGF-aktien
Jeg ved der sidder et par stykker herinde der har rimelig styr på aktieverdenen, så jeg vil lige høre om der er nogle der har input til AGF-aktien.

Jeg overvejer at købe lidt AGF aktier (for det de fleste vil kalde et beskedent beløb) med henblik på et shortterm gamble.

Det er primært fordi jeg forventer at vi senest til sommer får skudt en spiller som Bundu afsted til en god slat penge + at der eventuelt kan opstå en mulighed for andre økonomisk fornuftige salg.

Når jeg kigger på dens udvikling det sidste års tid, så ser det ud til at det primært er resultater og offentliggørelse af regnskaber der påvirker kursen:

*I slut februar da vi offentliggør et positivt halvårsregnskab så får kursen et pænt hak i vejret.
*I midten af marts da det står klart at vi ikke ryger i slutspillet, så falder den til det laveste niveau i 2019 på 0,2520
*Derefter zigzagger kursen i foråret, mend med opadgående kurve
*Stage salget i starten af Juli påvirker kursen positivt, men langt fra så positivt som jeg vil have troet med det salg.
*Den dårlige sæsonstart får derimod kursen til at styrtdykke så den i midt august næsten er på ligeså lavt niveau som i midten af marts.
*Derefter er det stort set kun optur i takt med resultaterne indtil den kulminerer da vi offentliggøre årsresultatet i slutningen af september. Der rammer kursen 0,3580
*Siden da har den ligget pænt og er i skrivende stund på 0,3410

Jeg er naturligvis bekendt med at fodboldaktier er højrisiko og i det lange løb næsten altid -ev,
men netop til et shortterm gamble som dette er det vel ikke helt ved siden af?

Er der faktorer jeg bør være opmærksom på - ud over at dårlige resultater naturligvis kan vende kurven omgående?
Ud over at jeg skal krydse fingre for slutspil og at vi slipper for skader på vores største salgsobjekter - er der så nogle faldgruber jeg overser?
Min tanke er at købe lidt i år og så sælge dem i det førstkommende regnskab der medtager et forhåbentlig kommende storsalg.

22
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020

c. Bundu bliver solgt i en stor handel - fx. til England.


Et af de argumenter folk har fremlagt for at vi ikke skal sælge Bundu til vinter er at vi ikke skal risikere en top 6 til fordel for et Bundu-salg.
Hvis vi får 5-6 point mere i efteråret, så er det argument ved at være fejet af bordet.
Så vil vi mangle 4-5 point for at være sikret og selv uden Bundu må det ikke glippe i forårets 6 kampe med det program vi har.
24
Generelt / Sv: Hvor blev de af
https://beta.bold.dk/fodbold/nyheder/viborg-indroemmer-verhagen-var-et-sats/

Pinlig sag. Man skulle tro at netop en spiller med den baggrund helt sikkert først skulle til prøvetræning, men Viborg kan ikke engang have set videoer?

Det kan være de har set videoer af en dygtig spiller, der så bare ikke var ham, men lignede ham nok til at Viborg troede det var.
Hvis agentfirmaet er kreativt nok, så ved man aldrig.
25
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20;AGF - Brøndby, søndag d. 24.11.2019 kl. 18.00
Lyder positivt men hvad er billetbarometret?

Er det billetter solgt eller forventede antal solgte billetter eller?


Det billetbarometer de plejer at bruge er så vidt jeg ved solgte billetter/sæsonkort + antallet af sponsorbilletter der er ude.
Jeg ved ikke om de medregner forventet salg ved indgangen?

Det sidst offentliggjorte billetbarometer inden kampene synes jeg ofte plejer at skyde en anelse over det faktiske tilskuertal vi ender på.  Jeg formoder det skyldes at alle sponsorbilletter ikke bliver brugt.
26
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
Sepp
Richardo
Bosse
Hareide

Lektien må være at en succesfuld landstræner skal tale svært forståelig nordisk.
Det er også derfor at FCK har haft så meget succes med Ståle...
27
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
En dygtig og vedholdende debattør med argumenterne i orden vil måske kunne få mig overbevist om at Dortmund har budt 25 millioner for Kaastrup.
Ingen i hele verden vil kunne få mig overbevist om at vi har afvist.

28
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Bundu spiller pt. landskamp omend en kort fornøjelse.


Citer
Buster Emil Kirchner
@BusterEmil
·
21 min
Det tog mig en halv time, men nu er der hul igennem! Sierra Leone spiller for tomme tribuner mod Lesotho. Mustafa Bundu har lige danset måldans med sine holdkammerater. Sierra Leone 1-0 Lesotho #AFCON2021Q


Citer
Buster Emil Kirchner
@BusterEmil
·
7 min
Bundu trækker et rødt kort. En Lesotho-spiller flækker ham midt over, hvorefter håndgemæng mellem forskellige spillere (dog ikke Bundu) opstår

At Bundu trækker et rødt kort betyder vel at modstanderen får det for at meje ham ned?
29
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
men jeg forstår ikke hvorfor man nærmest foretrækker at vi ikke skal spille europæisk. Altså det er jo resultatet af det vi forsøger at opnå i ligaen og pokalturneringen uanset om man vægter den ene højere end den anden. Vi skal ikke i pokalfinalen og så helst tabe den... Jeg tror heller ikke man skal undervurdere betydningen af europæiske kampe i klubbens udvikling. Nogle af vores sponsorer vil være glade for det, der er spillere der vil være mere interessede i at komme til klubnen og det er godt for både klubbens og spillernes udvikling. Jeg tror også der vil blive hentet en spiller eller to mere til truppen i den situation, også selvom vi ikke ligger til at nå så langt, så det behøver ikke koste en hel masse i ligaen. Vi skal arbejde os henimod den slags og så er et europæisk gruppespil, som andre hold på vores niveau har nået før, om som vi måske kan nå når vi har kvalificeret os et par gange, bare et enormt økonomisk boost.

Jeg bliver også skuffet hver gang en fan skriver at de hellere vil undvære Europæisk fodbold.
Forstår ikke holdningen - jeg synes det er en depressiv nej-hat tilgang - selvom jeg da har noteret mig at det for nogle klubber har været svært at håndtere både Superliga og Europæisk.
Betydningen af europæisk fodbold må ikke undervurderes for hverken klub eller fans.

Den der med at vi ikke skal spille Europæisk før vi er gode nok til et gruppespil er også misforstået.
Europæiske hår på brystet bliver groet af erfaring i Europa og ikke af erfaring mod de samme hold i Superligaen.
Danske hold skal oftest ud at fejle et par gange i Europa og høste erfaring, før et gruppespil er aktuelt.
30
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20;AGF - Brøndby, søndag d. 24.11.2019 kl. 18.00
Spændende om Jova kommer tilbage i buret eller om man satser på Eske der er her efter nytår og har gjort det fint.

Vi har vundet de to kampe med ham i buret og selvom hans andel i sejrene har været begrænset,
så vil jeg ud fra min begrænsede indsigt foretrække at man viser ham tilliden og lader ham stå.
Han har i hvert fald heller ikke spillet sig af.

31
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Omvendt kan man sige, at hvis FCK ryger ud til AaB (c'mon, det bliver jo ikke HB Køge), så har alle tilbageværende hold den bedste chance i årevis for at vinde pokalen. Det vil inkludere os, skulle vi lykkedes med at slå Esbjerg.
Den chance er jeg villig til at tage.

Det er et fair synspunkt og jeg kan sagtens se fordelen ved et FCK-exit, men alt i alt foretrækker jeg at 4. pladsen giver europæisk mulighed.

Så vanvittig spændende er EL kvalifikationsrunde 1 jo heller ikke. Så hellere en pokalfinale mod Aab.

Nej, men man skal ikke langt før de spændende kampe kan komme.
Hold som Espanyol, Frankfurt, Torino og Wolverhampton spillede 2. kval kval runde i denne sæson.

Som fan synes jeg også at de europæiske rejser har givet mig nogle af de bedste oplevelser med klubben.
Det kan altså noget særligt at stå med 100 andre fans 2000 kilometer væk fra Aarhus alene på grund af 'GF

Lige præcis og dem kan vi slå - det vil blive et godt jyske traditionsopgør som burde kunne fylde parken ret pænt - hvis ikke helt.

Pokalfinalen i 2020 skal ikke spilles i Parken. Der er ikke blevet talt så meget om det - og det gik faktisk først op for mig efter OB-kampen.
https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/officielt-pokalfinalen-bliver-ikke-spillet-i-parken-i-2020

Forudsat AaB slår Køge, så er 7 af 8 hold i kvartfinalerne jyske.
En pokalfinale i Aarhus burde ikke være utænkelig.

En AGF-AAB finale i Aarhus vil da være fedt - men mange vil også skulle forberede sig på at blive skuffede, da 10.000 ikke dækker behovet for hvor mange GFere der gerne vil se kampen.
32
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Mange håber sikkert at Køge/AaB slår FCK ud, men for mig at se skal vi håbe at FCK (hvis ikke os) går hele vejen.
Det vil give en Europæisk play-off til nr. 4 mod nr. 7
Hvis vi når top 6 efter 26 runder, så vil det gøre top 6 væsentlig mere interessant for os end bare "at være med"
33
Kamptråde / Sv: Pokal kamp: AGF - OB 31.10.2019 kl 20.15
Jeg var ved at kaste med ting, da Werge/Frimann for tusinde gang “havde meget svært” ved at vurdere Nelson/Bundu situationen i AGF-FCK kampen. Alle - som i alle - TV-vinkler viste det samme: Bundu fik bolden med sig med hælen, og Nelsson sparkede Bundu på undersiden af det ene ben. Bevidst?? Aner det ikke. Men Bundu var i løb mod mål og Nelsson var bagerste mand. Klart frispark og direkte rødt kort. MKK dømte som bekendt, som han altid gør og det var dét. Men kommentatorernes uendelige vægren sig ved at erkende, at ja, der var frispark og ja, det var til direkte rødt, var skammelig.

Undrede mig også meget over at det blev til den debat om der var frispark eller ej.
Der var klokkeklart frispark. Slut prut.
De kunne have taget en snak omkring hvilken farve på kortet der ville være rimeligt. Jeg hælder selv mere til at et gult var rigeligt i situationen.
34
Kongelunden - nyt stadion / Sv: Nyt stadion / Ny Ceres Park
Tele2 Arena ligner noget der er værd at kigge på når den tid kommer.
Stemingsmæssigt ser den ud til at virke og så er det lukket hele vejen rundt, hvilket jeg håber også er med i JNs ønsker for et nyt stadion.

Der er plads til 30.000, så i en mindre skala kunne det være et godt sted at hente inspiration.

36
Generelt / Sv: Signeret og Matchworn Bundu-trøje.
Var inde og smide et bud da jeg ikke tænkte nærmere over at der var "fan-kampen", men nu undrer jeg mig også.

Fik ham trøjen var tiltænkt ikke sin trøje eller er der tale om reserve-trøjen? (som der normalvis findes mindst en af, hvis en spillers trøje går i stykker under kampen)
Hvis det er sidstnævnte, så er trøjen jo i så fald ikke matchworn, da Bundu mig bekendt ikke skiftede trøje undervejs.
37
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Schwartz fik i hvert fald lov til at forholde sig til AGF i dagens offside program på Viaplay.
Han benægtede at have hørt noget fra os, hvilket vi naturligvis ikke kan tolke noget ud af.

At han ikke fortsætter i Silkeborg var dog ikke til at misforstå, selvom han ikke sagde det direkte.
Og så lagde han heller ikke skjul på at penge nok vil have en del at sige, når det nu potentielt er hans sidste kontrakt.
38
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Point mod FCK vil godt nok lune.
Lige nu er top 6 tilbage på "drømmescenariet" set ud fra et økonomisk og tilskuermæssigt synspunkt.

Den chance skal vi ikke misse.
Det må dog også være i FCKs interesse at få os med, så hvis de nu lige gider at lægge sig ned i morgen ;-)
39
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - Silkeborg søndag d. 20.10.2019 kl. 14.00
Skandaløst at lukke for mange tilskuer ind på stadion - måske bøde til AGF for at sætte sikkerheden på spil?

Efter hvad jeg kunne forstå fra andre, så har vi juridisk ikke gjort noget forkert, da stadion er godkendt til over 40.000 mennesker fra politi/myndigheder i forbindelse med koncerter.

Hvis DBU mener vi har omgået deres regler ved at have folk på løbebanen, så kan de dog slå ned, men det vil nu være lidt underligt at straffe klubber for at lokke mange til fodbold.
40
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
Røvkedelig norsk troldebold. Vi har en hel række dygtige boldspillere på holdet, men alligevel stiller vi op med “Dolph” Cornelius i front.
Vi præsterede intet mod Schweiz, men vandt heldigt.

Jeg synes det er sjovere at se Danmark deltage ved slutrunder end at spille underholdende kvalifikationsgrupper uden at være med.
Jeg vil heller ikke have undværet at opleve EM 92, selvom vi ikke har sygt underholdende.

Kritikken havde været berettiget hvis Åge var træner for Brasilien, Spanien eller Tyskland.
41
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Om det er sandt eller et agent rygte til lønforhandlingen med AGF er ikke til at sige, men der sker altid noget spændende rundt om AGF :-)

Snak i krogene: Tyskere har henvendt sig om David Nielsen | Tipsbladet.dk

I Hannover 96 er de begyndt at snakke om hvorvidt Mirko Slomka er den rigtige træner, da klubben langt fra ligner en der rykker tilbage i Bundesligaen.
Det er dog en stor klub, så om de tør tage så stor en chance som David vil være for dem, det er nok mere tvivlsomt.
42
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg drømmer om at vi får 13-14 point af de 27 der er at spille om i efterårets sidste ni kampe.
Så vil vi være stort set sikret top 6 i vinterpausen inden de sidste seks kampe i grundspillet.

Det kræver et snit på 1,5 point resten af efteråret.
Vi har dog kampe mod både FCM, FCK og Brøndby, så det er nok til den optimistiske side.

Men selv hvis vi bare henter 10 point i efterårets sidste ni kampe, så vil vi stå med 30 point i vinterpausen.
Så skal der hentes 6 point i de sidste seks grundspilskampe efter nytår, hvor vi ikke har hverken FCM, FCK eller Brøndby.
Ud fra en formodning om at 36 point rækker.
43
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Meget enig i din analyse Mengsen. Brøndby ... ved ikke hvor seriøst man skal tage DNs udtalelse om had, men den var måske ikke så smart, mon ikke den har lukket døren lidt ift til Bif og muligheden for at få opbakning der hos fansene.

Folk der siger at de hader Brøndby vil altid være smarte i min verden.
Hvorvidt han mener det, tør jeg dog ikke spå om.
Han har dog været i FCK som spiller i fire år fra 1997 og scoret mod Brøndby, så mon ikke han har lagt øre til en del i de år.

44
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
4: Bundu
Hvis Bundu fortsætter sådan her i efterårets sidste 9 kampe, så vil jeg skyde på at en championchip der kæmper om oprykning eller en PL-klub der kæmper om nedrykning vil købe Bundu i et forsøg på at få en spiller som kan være kampafgørende. Bundu er en type du kan se score mål selvom du er presset i bund, da han kan sendes afsted alene på kanten som imod AaB og FCN. Afsted med ham, mål. Det er MANGE PENGE VÆRD. Jeg er sikker på at AGF gerne beholder Bundu sæsonen ud, og gerne vil forlænge 2 år, og skyde ham af om 1-1,5 år, og jeg er også sikker på at Bundu gerne vil blive, MEN: Jeg tror at pengene kan blive alt for store og svære at sige nej til for begge parter hvis en britisk klub står klar med desperate missioner foran sig til vinter!

PC sagde i et interview inden OB-kampen at der i dette transfervindue ikke kun var handlet ind til nu og her, men at der også var handlet ind efter hvad der kan ske i de næste to transfervinduer.
Det kan vel også kun tolkes som at Bundu ryger senest til sommer og at Links forventes at tage over.
Mon ikke allerede der sidder nogle scouts fra interessante klubber til vores kampe.
(Og her tænker jeg ikke MLS klubber)

Hvis Bundu holder sig skadesfri og holder bare 90% af det niveau i resten af efterårdet, som han har vist foreløbig, så tror jeg ikke at vi har råd til at lade være med at sælge ham allerede i vinterpausen, selvom det ville være sjovest at beholde ham indtil sommer.
Som du skriver - så kan pengene nå et niveau hvor vi ikke kan sige nej - og da vi stadig ikke er noget FCK eller FCM økonomisk - så kommer det beløb til vinter
En forlængelse der giver mening for os, kan jeg ikke se ske, hvis Bundu har en agent med bare et minimum af evner.
45
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Så var der alligevel et Superligahold der røg ud. Man må sige det var tæt på at vi slap af med både FCM og FCK. Det er som nævnt lidt noget andet med BIF som ift top-6-kampen gerne må bruge lidt kræfter på pokalturneringen.

Ift den episode med Mabil og Evander kan man jo sammenligne med PM der gav et straffespark til Bundu. En kamp med lidt mere overskud naturligvis, men alligevel, PM får jo ikke megen kredit for den efterfølgende når hans målkonto gøres op.

FCM og FCK er i mine øjne hold vi ikke ønsker skal ryge ud af turneringen.
Hvis ikke selv vi gør det, så må de gerne vinde pokalen.
Det giver europæisk mulighed til 4. pladsen, som vi kan håbe på at være i spil til i foråret.
47
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - AaB søndag d. 15.09.2019 kl. 12.00
Lucas A. er tvivlsom - Lucas A. er stærkt tvivlsom til AGF-brag
Selvom vi ofte har set, at det ikke har gjort nogen forskel når modstanderne har manglet en profil imod os, så vel det nu være en lille gave til os, hvis Lucas Andersen ikke bliver klar - eller at han må spille halvskadet.

Jeg vil kalde det en stor gave hvis han er ude.
Styrkemæssigt er det jo nærmest et halvt hold de mangler.
48
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Normalt er jeg helt på linje med dig i det spørgsmål. Men vi snakker ikke om en modstander 1. eller 2. Division. Vi snakker om et hold fra Fynsserien, som "mødes på Ærø to gange om ugen for at træne, når de har tid". Det BURDE ikke give problemer. Heller ikke for talentholdet.

Nej det burde ikke give problemer og jeg bliver jo i tvivl om hvor talentfulde de i virkeligheden er på talentholdet eller om vi skal på spiller rov blandt Marstals mange unge spillere  ;)
50
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Det er fint nok at bruge de unge spillere i den slags kampe, men forstår ikke han ikke starter med de rutinerede og får sat Marstal til vægs hurtigt.
Når vi så fører med to-tre mål efter 30-45 minutter, så kan de unge komme ind at lege uden noget større pres på skuldrene.
Det var jo ved at gå helt galt her.
Der er jo trods alt kun 3 udskiftninger i sådan en kamp, så det ville kraftigt formindske antallet af talenter der fik meningsfuld spilletid. Og lægge yderligere belastning på de 5-6 etablerede spillere, der så skal spille fuld tid. Tror kampen var forløbet noget anderledes hvis JJ eller en anden rutineret spiller havde suppleret Hausner i centerforsvaret (i stedet for en back fra U-19 holdet).

Men det er da en balance i sådan en kamp. Måske kunne man godt lige have smidt en enkelt eller to rutinerede spillere mere ind i startopstillingen. F.eks. har PM jo ikke fået super meget spilletid og 2-3 mål fra ham havde nok hjulpet godt på selvtilliden.

Taler heller ikke 5-6 etablerede spillere, men at stille med et næsten ungdomshold er uambitiøst i min optik.
David talte om efter kampen at "vi gjorde det svært for os selv"
Jeg synes hans tilgang til pokalturneringen gjorde det svært for os selv.
Simple Audio Video Embedder