Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Martinstranger

1
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
Men igen var der en reel mulighed for at AGF var kommet bagud tidligt. Hvis det sker, bliver modstanderne sværere at være kreative imod, deres kontra mere giftige, og så kan faldet fra euforiens tinde opleves som ekstremt hårdt
Det problem må vi tage når det kommer og det er måske til næste kamp - de så rappe ud i dag, de unge fra FCN.

Gad vide om @Salling23  snart er på banen med en af de gode kamptråde?
3
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Vi kan ikke debaterer hvis vi ikke kan kalde en spade for en spade. Duncan var, indtil han udtalte at direktøren skulle blande sig uden om de ting der ikke "rager ham" Anfører, kulturbærer og iøvrigt den største profil i AGF. Efter udtalelsen gik der ikke længe før han var helt ude af startsopstillingen. Det er svært at debaterer når nogle lider af korttids hukommelsestab. Vi taler om dansk fodbolds mest scorende spiller i nyere tid (jeg ved godt at han kun er nummer to på listen over scorede mål i dansk fodbold) der gik fra at være første mand på kortet til at være uønsket. Men det er sandelig ikke nogen fyring. Hold nu op.
Morten Duncan så tung og færdig ud hele efteråret inden han røg til Polen. Efterfølgende slog han ikke til på to bundhold i Polen og på Cypern og lagde efterfølgende støvlerne på hylden. 

Jeg synes ikke, at det var en specielt skøn afsked for en ikonisk AGF-spiller, men intet tyder på, at der ikke var rigeligt med sportslige argumenter for at lade Duncan skifte.
Det var sørgeligt det skulle ende sådan men mon ikke Duncan så skriften på væggen, da det skete. Han vidste godt, at han nok endte på bænken, fordi han var faldet gevaldigt i niveau og derfor fandt de en løsning.

@Martin Hansen meget godt illustreret med de kampe han spillede - det var vist det sportslige der gjorde udslaget og stoltheden der ikke ønskede at ende på bænken.
4
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Det er da de fleste ansvarlige direktører der fyrer deres anfører og kulturbærer fordi han kritiserer udtalelser om områder hvor direktøren egentligt burde holde sin kæft. Og Duncan er jo ikke den eneste.
Nu burde Duncan jo også have holdt sin kæft som du formulerer det. Bortset fra det, så fandt de en løsning hvor Duncan kom videre.

Jeg hører også en masse om JN og har mødt ham i forskellige sammenhænge. Det er nok ikke nogen hemmelighed, at han er en nobullshit type der ikke pakker tingene ind og vil have medarbejderne til at trække i samme retning. Det vil de fleste chefer nu engang. Du kan jo ikke have medarbejdere der går rundt og modarbejder den lagte strategi - så må de hellere finde noget andet at lave.
5
Generelt / Sv: Q&A med Jan Schouby
Der er mange interessante spørgsmål og det er dejligt Jan vil stille op - det er ikke alle der havde gjort det.

Men here goes:

1) Har JN fyret de personer der forsynede dig med interne historier?

2) Har han gjort det fordi de lækkede historier til dig?

3) Føler du dig ansvarlig for at de mistede deres job?

4) Efter du har (går jeg ud fra) genhørt Mediano podcasten, har du så forståelse for, hvorfor vi er en del fornemmer at du vil gøre alt for at udstille JN? Umiddelbart er vi en del der mener, at du ikke er i stand til at forholde dig objektivt men bliver personlig.

5) Ville du ikke selv, som kommunikationsansvarlig, i en børsnoteret virksomhed forsøge at styre mediehistorierne?

6) Mener du helt seriøst, at der er et problem i at en spiller takker nej til et interview lige efter en kamp som han ikke selv har deltaget i? (Mikkel Rask sagen hvis du er i tvivl).
7
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Backman mener hans spillestil manglede AGF-anfører: Vi har brug for min spillestil | Tipsbladet.dk
Citer
Jeg er en "no-nonsense-defender" (kompromisløs forsvarer, red.) – lidt mere gammeldags i mit defensive spil. Det havde vi brug for efter en dårlig start på sæsonen, siger Niklas Backman.
 Stemningen i truppen har ikke været bedre i min tid i klubben, end den er nu, siger svenskeren, der har været i AGF siden 2016.
Nok så vigtigt hæfter jeg mig ved Aminis udtalelser - han får lige nævnt en af de gamle og en af de unge.
Citer
Vi har også to andre rigtig gode midtstoppere, Jesper Juelsgård og Sebastian Hausner, som er klar, hvis der skulle komme skader.

- Vi har to-tre gode spillere til alle positioner, så på den måde er vi godt dækket ind.
8
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
Den sidste del er efter min mening interessant og kunne give en langt bedre og mere nuanceret debat, hvis studieværterne ville forfølge den. Det vil de desværre ikke - måske er det for fodboldnørdet.

 Det fortæller også, at David har læst kampen FORUD for kampen bedst begge gange, hvor AGF jo er foran 2-0 imod OB sidst, og i dag både er foran 1-0 og 2-1.

Så den står 4-1 i point til David. Så altså jeg har mange steder set den der beskrivelse af at David skulle mangle noget taktisk. Men altså David vinder langt mere end han taber, og vinderen har altid ret. Og i dag skal man selvfølgelig fokusere lidt på, at vi overlader for meget af kampen til OB, og at det virker frustrerende at vi lader OB tiltvinge sig det overtag, og at vi stiller os så langt ned. Men som vi så, så var planen ikke at "holde den hjem" en hel halvleg, men i dele af halvlegen. Vi skabte et par store chancer imod OB også efter OBs 1-1 scoring inden Amini scorede.

Vildt iøvrigt at vi fik 4 advarsler i kampens sidste minutter. 3 i overtiden alene. Men nuvel den var også vilde 7,5 minut lang...
En lille opfølgning på denne og som viser hvordan der bliver arbejdet med taktikken Skød AGF på tredjepladsen: - Det er perfekt – Ekstra Bladet
Citer
At vi viser intensitet, VILJE. På det tidspunkt er al taktik hældt ud ad vinduet, der handler det bare om, hvor meget vi er klar til at smide alt og bare gå hårdt i pres og komme op i dem. Der formår vi at knække kurven på en måde, som jeg er imponeret over, at spillerne kunne.

- Det var et stort skakspil hele aftenen mellem mig og Jakob, og det løste vi i nogle perioder godt. Vi spillede fem forskellige systemer i løbet af denne fodboldkamp, siger David Nielsen[/b].
Det viser vel meget godt noget om kampen på bænken og det der foregår lidt i kulissterne. Synd Onside ikke er et rigtigt fodboldprogram og vil nørde lidt i det.

Jeg syntes ikke tidligere vi har været i stand til at skifte så meget i systemerne eller er det blot mig der ikke har bemærket det?
9
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
Efter min mening overlod vi lidt for meget til OB, og kunne med fordel have ligget lidt højere og dermed været farligere på kontra. Omvendt bliver man så ikke så kompakt.

Men vi tog initiativet igen da der stod 1-1.
Det var ekstremt stærkt at tage skeen i den anden hånd og komme ud af starthullerne efter deres scoring. Det var bare ærgerligt, at de skulle have en scoring før vi turde:-) For i 1 halvleg vandt vi rigtig mange 2 bolde og i det gjorde vi ikke i 2 halvleg.

Men jeg kunne ikke helt finde ud af om det var en del af taktikken, at trække sig længere tilbage. OB har ikke ligefrem væltet sig rundt i mål hvis vi ser bort fra kampen mod SIF. Så måske det var DN der igen sagde, at giv dem blot lidt plads (de fik formentlig mere end tilsigtet). Læste et sted, at OB er det hold med flest afslutninger men de scorer ikke særlig tit.
10
Generelt / Sv: Talentarbejdet i AGF
En artikel om talentet der pt. er i Dortmund - det må være en fantastisk chance for en ung mand og alligevel en form for sikkerhedsnet, hvis det fejler af den ene eller anden grund Udlejet AGF-talent i Dortmund: Det er rimelig vildt at tænke på | Tipsbladet.dk
Citer
AGF kan rigtig godt lide mig og ville ikke lade mig gå, hvilket er fuldt forståeligt, så det var rigtig fint med lejeaftale. Jeg må se, om jeg bliver her, eller om jeg skal hjem. Jeg føler, det er en win-win-situation, siger kantspilleren.

- Der er også millioner af klubber, der kommer og kigger her, så der er bare ekstremt mange muligheder. Der kan selvfølgelig også være den mulighed, at jeg skal et helt andet sted hen. Eller det kan være, Dortmund vælger at sige, at de vil forlænge med mig.
12
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
Jakob Michelsen er forfriskende ærlig:-)

Citer
Amini smækker en bold ind som han ikke plejer at gøre.

AGF er gode til at vinde kampe pt.

Efter 20 minutter ændrer vi system der tvinger David til at ændre og så ændrer vi igen i pausen, for at udfordre Davids ændring.
Den sidste del er efter min mening interessant og kunne give en langt bedre og mere nuanceret debat, hvis studieværterne ville forfølge den. Det vil de desværre ikke - måske er det for fodboldnørdet.
14
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
For dælen AGF - det er jo fantastisk!!!

Vi vinder pt. de kampe der ikke gik vores vej i starten af sæsonen. For dælen optimismen skal tøjles pt. men lige i dag, er der 8 point ned til 12 pladsen :-) (blinkesmiley men de virker ikke).

Ps: Jeg blev fristet af de reklamer med sejr til AGF undervejs med odds 4,6 men danske spil gav 5,3. Lukkede den dog undervejs til odds 4,16 som den tøsedreng jeg er. Burde have mere tiltro til Backman og Co. For dælen en fejring han lavede på en tackling:-)
15
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
Det er jo et rent OB power play nu - OB vinder, hvis AGF ikke snart får sat nogle vellykkede kontraer igang, samt langt bedre omgang med bolden. AGFs spil, det huer mig ikke!
Vi er faldet helt ud af kampen og sidder slet ikke på noget. Det er nærmest som om vi er stoppet op.

Der er ændret lidt i opstillingerne og Amini er slet ikke den magtfaktor han var i første halvleg. Nu er Bundu endda pillet ud, så en ny mand må score målene (han faldt nu også ud af kampen efter jeg roste ham - hybris).

Jeg ville nu gerne se deres scoring fra et baglinje-kamera. Det kunne godt ligne hånden der førte bolden og ikke en skulder.
16
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
Det lykkedes endelig for Bundu med lidt hjælp fra Oliver Lund (står pt. registreret som et selvmål på bold.dk ). Fedt.
For dælen Bundu viser evne/vilje i de her kampe - det er altså vildt som han er blevet villig til at arbejde (begge veje endda).

Vi er godt nok presset tilbage her sidst i halvlegen og mere end vi har været i de andre kampe. Lige i overkanten men vi virker stadig trygge ved det. Spændende om vi kan holde dem fra fadet eller måske endda lave en kasse eller to for at få den lukket.
19
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
Jeg synes dog ikke at AGF har haft det godt med fredagskampe indtil nu, sidste år blev 3/4 af fredagskampene vel tabt?!?
Gad vide om det er derfor OB er (forholdsvis) klare favoritter hos bookmakerne:
Gennemsnit    2,12    3,45    3,38         
Højeste odds    2,15    3,50    3,50         
Sandsynlighed    44,7%    27,4%    27,9%

På første mål fører de også ganske fint - gad vide om det er fordi, vore angribere ikke helt har fået netmaskerne til at blafre. Manden med det laveste odds er Bundu men foran ham er pt. 4 OB'ere. Det er Anders K, Sander Svendsen, Kadrii og Jebali.
21
Generelt / Sv: Nye rettighedshavere?
Yousee smider Discovery ud af deres standardpakker. Altså kanal 4, 5, 6 og Canal 9 + Eurosport 1 og 2 + Discovery etc.
Altså ingen superliga eller landskampe til dem, der betaler ca 700 kr pr måned for den store pakke.

Men de bekræfter samtidig, at de fastholder at opkræve kunderne den fulde pris. At hele tv-branchen ikke kan se, at de saver den gren over, de selv sidder på, er mig en gåde.
Det må være et hårdt slag for Discovery, Yousee har mistet mange kunder de senere år men de har nok stadigvæk en del (vi er efterhånden en del der streamer).  Det må i sidste ende også have indflydelse på hvad tv-stationerne vil betale for rettighederne.

Er der ikke et krav om, at landskampe skal nå ud til et vist antal seere? Kan Discovery komme i problemer på den front?

Ellers enig - næste gang der skal forhandles tv-aftaler, bør DBU/Divisionsforeningen spekulere i at fastholde værdien af brandet, fremfor kortsigtet profitoptimering. De skal/må sikre der også er fans om 5, 10 og 20 år. Jo flere pakker de spreder alle de kampe ud på, jo færre vil formentlig se det og derigennem påvirke deres børn også til at se det. Børnene vil helt sikkert forvente alt kan købes på "Demand" i løbet af få år (jeg selv er overrasket over det ikke er tilgængeligt endnu). Det kræver blot, at nok seere opsiger deres tv-pakker.
22
Generelt / Sv: Talentarbejdet i AGF
Frederik Ihler har forlænget kontrakten, så den løber ungdomstiden ud AGF forlænger med ung angriber - AGF Fodbold

Det er flotte skudsmål han får med på vejen
Citer
Frederik Ihler er en ægte 9'er, og de hænger ikke på træerne. Han er en angriber, som vi er utrolig glade for at have i AGF, og det potentiale, han har i sig som 9'er, er på et meget højt niveau. Han er utrolig kynisk foran mål og er en dygtig afslutter med begge ben og hovedet. Han er en hurtig og stærk spiller.

Citer
Frederik Ihler, der kom til AGF fra samarbejdsklubben VSK Aarhus i 2017, ser frem til at udvikle sig yderligere i AGF, hvor han er under vingerne hos blandt andre Dennis Ramonn, Flemming Povlsen og David Nielsen, der alle i deres aktive karrierer spillede samme position.

- Jeg er rigtig glad. AGF er min yndlingsklub, og jeg har det godt i klubben, så det er kun dejligt, at jeg har en aftale, der gælder resten af min ungdomstid.
23
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
De første 10.000 billetter er solgt til i morgen og der er solgt 700 billetter til udebaneafsnittet. De 700 var tilsyneladende max og derfor har OB nu udvidet til det dobbelte. 

10.000 har sikret sig plads til provinsklassikeren
Udvidet udebaneafsnit i Odense - AGF Fodbold

Det virker som om OB glæder sig til at få besøg og få slået sæsonrekorden på tilskuerfronten. Forhåbentlig er de gode værter og giver gæsterne alle 3 point :-)
24
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Det er fantastisk at nogle herinde mener at stiften skal forholde sig andet end kritisk objektivt til AGF.
Nogen er til sadomachocisme og andre er ikke😉. I denne forbindelse har JN sagt nej tak selvom du mener klubben skal.

Stiften må da forholde sig alt det objektivt kritiske de har lyst til men hvordan kan de kræve AGF stiller op til det frivilligt. Det er da håbløst at forvente.
26
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Et eksempel fra fodboldverdenen kunne fx være at klubben lader et medie komme lidt tættere på i et transfervindue og man laver en aftale om at mediet ikke skriver historier om mulige transfers de opsnapper mod at de fx får første interview med den nye spiller. Det er en handel man kan lave som jeg ikke synes betyder mediet opgiver sin frihed - det kunne jo også stadig vælge at stå ude sammen med de andre og lytte på vandrørende.
Jeg syntes det var fantastisk sidste år, da vi kom tæt på AGF i den dokumentar som jeg ikke kan huske navnet på - succes/håbløshed? Der har da vist aldrig været mere åbenhed end det selvom det var med forsinkelse. Fedt indblik at få og fantastisk AGF ville bruge ressourcer på det. Thumbs up herfra👍

Som jeg skrev længere oppe i tråden, kan jeg ikke forstå Stiften ikke tager ja-hatten på og skriver nogle mere indsigtsfulde artikler omkring ungdomsafdelingens struktur, talenter, opbygning og det samme for førsteholdet. Jeg kan til gengæld godt forstå, hvis AGF ikke vil stille sig til rådighed på den front hvis det som udgangspunkt skal være kritiske artikler. Der er så mange muligheder for positive artikler pt men det giver måske ikke så mange clicks på den korte bane (hvilket medierne pt svælger i).
27
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Det er jo meget forskelligt, Martin. Jeg forstår sagtens, hvad du mener, men man kunne modsat sige, at det jo ikke kun var Mærsk McKinney-Møller, der udtalte sig på vegne af Maersk, eller Lars Larsen på vegne af Jysk. Om nogle projekter og produkter er vi nede i, at mellemledere er dem, der ved mest og derfor er dem, der udtaler sig.

AGF er nærmere at sidestille med Aarhus Teater, hvor teaterledelsen er ledelse, men hvor medierne for det meste har brug for at tale med skuespillerne. At sammenligne med teatret holder også den vej rundt, at det på teatret er skuespillerne, der bedst er i stand til at sige noget, der trækker folk i teatret. Det samme gør sig gældende i AGF.
Dårlig sammanligning:-) Teatret er ikke en børsnoteret virksomhed men bliver (formentlig) drevet af semioffentlige tilskud. Mærsk - tjaeee.........mon ikke vi er under 1 % af de ansatte som må udtale sig til pressen.

Spøg til side - JS og andre bør huske den transformation der er sket i fodboldklubberne og som du netop "nagler" i dit indlæg. AGF er i dag en børsnoteret fodboldklub og ikke længere en lille hyggelig amatørforening (den som Hamborg gerne ville tilbage til). Det er blevet big business og journalisterne har generelt strammet deres tilgang tli breakng news begreber mv. Naturligvis skal der over tid ske en tilpasning.
Men det er aldrig sjovt at få fjernet privilegier men har haft.....

Jeg kan virkelig ikke se Stiften går glip af det helt store og jeg kan heller ikke se, at vi som fans går glip af noget. Det er ihvertfald et fåtal af os, der overhovedet bemærker det.
28
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
AGF er i den sammenhæng at betragte som en børsnoteret virksomhed med en årlig omsætning på over 100 millioner kroner.
Se nu kommer du ind til sagens kerne - hvor mange børsnoterede virksomheder, stiller medarbejderne til rådighed for interviews hele tiden? Jeg har indtil videre kun været ansat i virksomheder, hvor det var meget få personer der måtte udtale sig til pressen, uden det var ekstraordinært godkendt.
Pt. piver JS blot over, de har haft nogle fantastiske privelegier i forhold til interviews historisk men fodbolden er altså i samme periode blevet til business.

Jeg forstår stadig ikke, hvordan det kan være et problem at AGF vil styre kommunikationsstrategien. Dernæst forstår jeg ikke problemet i lukkede træninger - hvis DN ønsker at træne i hemmelighed, så skal han vel have lov til det. Hvad er det stiften går glip af?
29
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Der tager du fejl. Efter kampe og træning SKAL journalister aflevere en liste med spillere de ønsker at tale med og KUN hvis listen godkendes af SHC er spillerne tilgængelige. Det er et alvorligt kritikpunkt som JS fremkom med under en debat med JN i FOH.
Hvad er problemet i det? Det giver spilleren frihed til at dække sig under SHC hvis han ikke gider tale med journalisten og hvis det virker som et håbløst udgangspunkt, kan SHC sige nej.

Det er sådan det virker i enhver ansvarlig virksomhed - det samme gælder på mange arbejdspladser (ihvertfald min).
30
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Jeg bryder mig faktisk ikke synderligt om hans facon. Især hans kommentar om, at spillerne skulle tjekke egne underbukser for udstyr fandt jeg harsk og primitiv, og ikke noget, der klæder en direktør.

Men helt ærligt, så er det mest af alt en følelse - jeg føler ikke han er AGF'er. Jeg føler han er direktør for en stor, børsnoteret virksomhed og at det lige så godt kunne have været en anden klub han var direktør for.
Lidt sjovt - du føler han er direktør for en stor børsnoteret virksomhed men når han så træder ud af det rum og kommer med det jeg vil kalde en fan-kommentar, så er det galt og han skal opføre sig som en direktør for en børsnoteret virksomhed😉
Ikke fordi det skal diskuteres, syntes blot det var lidt selvmodsigende😉 Ellers tak for det foregående indlæg - gode betragtninger👍
31
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Det er i anerkendelsen af fundamentet, at jeg ikke mener, at Jacob Nielsen er fair overfor den tidligere ledelse og derudover mener jeg, at han tager lige lovlig stor ære for opbygningen af huset og til dels fundamentet. Selvfølgelig skal han have noget af æren, men han skal bestemt ikke have hele æren
Jeg tror du er lidt rigeligt nærtagende på vegne af tidligere direktører.
Det er ganske normal praksis i virksomheder der skifter direktører og dikterer en turnaround. Her har vi bare 20 års elendigheder som måske ser ud til endelig at stoppe og få balanceret klubben ind på en mere sikker kurs men der er også gået 4-5 år siden tiltrædelsen. Selvfølgelig bygger man ovenpå det der var men der skal altså også effektueres.

samtidig, så er det en skam, når man får skubbet gode folk væk på grund af hans stil.
Kan vi ikke få navne på bordet - hvem er de gode folk der er skubbet væk?
JS siger sig selv, da det er ham vi diskuterer men det havde jeg også gjort som det første hvis jeg var direktør - jeg kan virkelig ikke se, hvordan stiftens "kritiske vinkel" gavner klubben? En eller anden dag, lykkes det måske nogen at forklare mig. Hvad skal klubben dog bruge den støj til - det forstyrrer spillerne, trænerne og skræmmer sponsorer væk.

Gid de dog ville gå op i det fodboldfaglige og fortælle om udviklingen i klubben, hvad man arbejder med, hvilken struktur man har sat sammen i ungdomsafdelingen mv. Hvilke talenter der er og hvornår de måske kan forvente at komme tættere på superligaminutter (det er så sjældent de skriver om den slags). Men det er selvfølgelig svært, hvis man som avis selv har sat sig udenfor døren. Der er så mange positive historier at tage fat i men det ønsker man vist ikke.

Gad vide om beskyttelsen (lukketheden) af spillerne har fået dem til at præstere bedre, når de ikke hele tiden skal stå og forholde sig til journalisternes konspirationsteorier og jagt på kritiske historier? Det er måske en overvejelse værd.

Sidst men ikke mindst - hvem lækkede alle historierne til Stiften tidligere? JN har tilsyneladende fået tætnet vandrørene. Der må have været et sammenfald mellem ansatte, der ikke var tro mod deres arbejdsgiver men syntes de skulle lække historier til JS. Det vil i de fleste brancher være fyringsgrund og mon ikke det er det samme der er sket her.
32
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg kan altså heller ikke forstå det store postyr lige pt. og hvorfor det skal pustes op. Som han selv siger, er det ikke mange runder siden han skulle svare på spørgsmål om hvornår han skulle fyres.

Der er masser af tid til at enderne kan nåes, hvis begge parter finder det relevant. Mon ikke det bliver i vinterpausen.
35
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Når der bliver snakket om Flemming Østergaard og Per Bjerregaard, så må jeg sige, at Jacob Nielsens resultater i AGF fremstår meget små, for hvad er det egentlig for nogle mesterskaber, pokaltitler, europa cup-eventyr eller kæmpe overskud som Jacob Nielsen har skaffet til AGF? Jeg anerkender fuldt ud, at sponsorindtægterne er forøget, men i sammenligning med de andre to er hans bedrifter i AGF altså at betegne som ingenting.
Nu startede debatten ud fra om der var direktører der "brandede" virksomheden så meget som Jacob. Her inddrog jeg to oplagte men dog tidligere direktører - jeg var slet ikke ude i at sammenligne resultater som debatten nu er drejet over til. Jeg tror faktisk det var dig selv der stillede spørgsmålet om branding.

Vi kan vel også sagtens inddrage Steinlein i FCM. Der er bare ikke nogen medier der gider skrive de dårlige sager ude fra heden - dermed har de slet ikke samme fokus som AGF og de har slet ikke et lokalmedie, der vil udstille den lokale fodboldklub som Stiften er villig til. Chefredaktøren på Herning Folkeblad ville formentlig risikere en fyreseddel, hvis han kørte samme stil.

Schoubye hævder deres skandalehistorier og kritik har været godt for AGF - jeg tror det modsatte og der igennem tiden er skræmt både sponsorer og aktionærer væk fra klubben. Den nuværende sponsortilgang, er vel omvendt proportional med manglende dårlige historier i Stiften?

Jeg vil først sige, at jeg selvfølgelig helst ser, at der tales ordenligt og jeg ikke bryder mig om konflikten mellem Schoubye og Jacob Nielsen, men jeg er bare ikke enig med de mange herinde i, at Schoubye er så slem som det bliver gjort til herinde, særligt når man tager det store billede for øje og også inddrager den podcast fra Stiften som jeg tidligere har refereret til.
Jeg tror de fleste af os er med på, at der skal stilles spørgsmål og gives kritik når det er på sin plads. Til gengæld er vi ikke enige i hvordan Schoubye præsenterer den del og mener han bliver personlig i hans kritik. Han skal forresten være velkommen til at svare på kritikken - mon ikke han eller hans journalister læser med ;)

JN er ikke ufejlbarlig og der har været basis for en del kritik som også er fremført herinde flere gange. Han deler vandene på godt og ondt men nu ansatte vi også en (forholdsvis) ung direktør til at lede et "galehus", hvor der ikke var leveret i de seneste 20 år. Der var vel ikke nogen tvivl om, at det krævede en stærk direktør, der var villig til at tage de kampe han mente var nødvendige.
Når noget er kørt galt i 20 år, er der måske behov for at gøre tingene på en anden måde. Naturligvis vil enkelte medarbejdere ikke velvilligt se på den slags ændringer. Heller ikke selvom de på hver deres måde, har været afgørende i deres lille nicheområde. Mennesker elsker det forudsigelige og store ændringer kan skræmme rigtig mange væk - det er ikke sjovt med chefer der sætter ændringer igang.

For det andet, så har Jacob Nielsen selvfølgelig ikke sagt, at de tidligere ledere var idioter, hvilket jeg ikke skulle have skrevet, men han har kraftigt antydet det ved flere q&a-arrangementer, hvor han blandt andet har fremhævet hvor dårlige man har været til at lave indkøbsaftaler og hvor elendige man har været til at sælge spillere. Det er naturligvis ikke noget jeg kan give en kilde på nærmere end det, særligt på grund af, at arrangementerne jo har været lukkede.
Han siger jo blot det vi andre har tænkt igennem 20 år og så har han nævnt det som områder, hvor der skulle sættes ind og optimeres. Der er vel ingen tvivl om, at vi har været elendige til at sælge spillere? Eller mener du der skal stilles spørgsmålstegn ved det.

Når alt det er sagt, så er JN heller ikke i mål endnu. Vi skal først i top 6 og etableres fast deroppe, samtidig med en sund økonomi og brug af egne talenter (der er lidt lang leveringstid på den slags).

Btw ellers en særdeles relevant diskussion og mange spændende input.
37
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Jeg er ret uenig med jer omkring Jan Schoubyes deltagelse i programmet. Jeg synes han er vigtig i programmet, fordi han i den grad nuancerer det meget positive billede, der bliver skildret af de øvrige deltagere. Det ville også være forkert ikke at behandle Jacob Nielsen for han er på godt og ondt en meget stor del af fortællingen om "Det nye AGF".
Jeg kritiserer ikke hans deltagelse i programmet. Jeg kritiserer hans stil og hvordan det skinner klart igennem at han hader Jacob Nielsen.
Principielt er det fint han kan historien om GF (lidt bedre end de andre) men han virker bare ikke objektiv. Jeg kan have ham mistænkt for at personlige relationer hurtigt afgør hans mening om folk og han ikke formår at indtage en neutral holdning til hans artikler (sådan virker det).

Det vil også være forkert ikke at skildre AGF's lukkethed, de mange personsager og konflikter og den store udskiftning, der har været blandt personalet, samt den måde Jacob Nielsen med sin stil får skabt kæmpe store følelser, hvor man enten er meget stor tilhænger af ham eller også bliver frastødt af ham og ikke ret meget midt imellem. Hvis man ikke gjorde det ville det være en forkert fortælling om den nuværende situation og de seneste år i AGF.
Han kommer jo med alle de argumenter han kan, for at fortsætte lukketheden i klubben.
I samme ombæring praler han med de gode kilder han havde i AGF og alle de skandalehistorier han tidligere kunne skrive. Undervejs siger han endda at medierne har været mere efter AGF end alle de andre.
Jeg kan godt forstå, at han har svært ved ikke at prale, når han nu gerne vil fremhæve sig selv (det virker sådan) men måske han burde reflektere en anelse over tingene og se indad. Gad vide om hans artikler har gavnet klubben mere end den har skadet den igennem tiden?

Derudover er det selvfølgelig vigtigt med historien omkring personsager og fyringer af x-antal medarbejdere indenfor den sportslige sektor. Det kan vise sig at være en kæmpe fejl eller det kan vise sig om x-år at det var det helt nødvendige (diskussionen går allerede i talenttråden omkring ungdomssektoren).

Jacob Nielsen er en meget større del af AGF's brand end nogen anden direktør er for deres klub(prøv at tænke efter, hvor mange klubber, hvor I kender navnet på direktøren), så derfor er man simpelthen nødt til at beskrive ham på godt og ondt, for det er nærmest lig med AGF's brand og ageren.
Der har vel gennem tiden været rigtig mange eksempler men der er kun 2 klubber der kan måle sig med AGF, når det gælder opmærksomhed fra medierne.
Den ene klub har i mangel af en stærk direktør (udadtil - jeg tror han er indadtil) nu en manager i form af Ståle, da man tidligere har haft en stærk og allestedsnærværende direktør.
I den anden kan du sige at storaktionærer/storsponsorer er løbet med opmærksomheden lige siden de havde Per Bjerregaard som enevældig hersker (og siden da har svingdøren kørt ligeså hurtigt rundt som i Trumps administration).
38
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Har nu endelig fået hørt AGF udsendelsen i Mediano, og hold da op hvor er JS da en plade der kun har en rille
Nu fik jeg den også hørt.

Det er en imponerende rille fra JS overfor JN - det er vist næsten alt der er galt ifølge ham. Har han stjålet hans ungdomskæreste eller hvad? Måske er det bare 2 store egoer der clasher og han ikke er vant til den modstand.

Der er dog lige det punkt, at JN har fået styr på økonomien og pt. bygger på det sportslige setup hele vejen rundt. Det anerkender JS dog også men lyder som en der gerne vil af med JN alligevel.

Til slut i udsendelsen lyder han nærmest hoverende, da han taler om de gode kilder de havde i gamle dage og hvordan de kunne skrive historier om den ene skandale efter den anden. Straks derefter skal han pointere at træningerne er lukkede både før og efter en kamp - måske en anledning til selvrefleksion.

39
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - AaB søndag d. 15.09.2019 kl. 12.00
5 cleansheets i træk var klubrekord, kan vi tage en kamp mere vil vi tangere superligarekorden.

Citer
danskfodbold.com
‏Verificeret konto @danskfodboldcom
4 tfor 4 timer siden

For femte gang i træk går @AGFFodbold fra en #sldk kamp uden at lukke mål ind. Det er ny klubrekord. Rekorden for flest clean-sheets i træk i @Superligaen har @FCNordsjaelland (6 stk fra maj 12 til juli 12). #AGFAaB
danskfodbold.com (@danskfodboldcom) on Twitter
40
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Enig i, at BIF er stærkt udfordret. Niels F. ser allerede slidt ud. Jeg tror ikke, at de er i top 6 ved vinterpausen, men så kommer der vel en mand med en papkasse. Ellers er det svært at vurdere, hvem der reelt er styrket efter diverse transfers. Klubberne har jo handlet mellem 7 og 13 spillere. Meget afhænger nu af, hvordan trænerne blander kortene med omkring 100 nye spillere i Suppen.
Spændende hvordan deres kamp mod FCN går i dag - det kan vel bringe max pres på Niels F, hvis den tabes. For min skyld må de nu hellere spille uafgjort, så kan vi vel beholde 3 pladsen i en runde:-) Det vil betyde, at der for nuværende kun vil være 4 point mellem nr. 3 og nr. 11.

Overraskende at Hobro slår Fck med 2-1 i dag.
41
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Fra optakten til dagens kamp og citat PC:

Citer
Transfers denne sommer er både til bredden og toppen af truppen, samtidig med man ser 1-2 transfervinduer frem og henimod hvem man forventer der vil være væk .
Det er noget af det vi har diskuteret. Truppen ser bred ud og det ser ud til vi er i en situation, hvor vi har råd til langtidsplanlægning. På flere positioner ser det ud til at vi har hentet erstatninger for nogen som måske er væk i et af de to kommende transfervinduer. Det kan være både ved salg og kontraktudløb.

42
Generelt / Sv: Talentarbejdet i AGF
Ser lige optakten til kampen mod Aab og interviewet omkring talenter med PC/DN.

PC melder meget klart ud, at der var nogle unge spillere der skuffede i pokalkampen. Også set i lyset af, at de jo spillede om at komme tættere på truppen og være med i næste pokalkamp. Han pointerede dog, at man naturligvis også skulle have lov at spille en enkelt dårlig kamp.
DN var (naturligvis) diplomatisk og sagde, at de unge lærte en masse mens de "gamle" gjorde arbejdet færdigt.

PC nævner igen, at han mener de unge bliver bedre med skarpere konkurrence på et højere niveau. Han siger også de får chancen og det gælder om de skal tage den, når de får den. Vores egne er der ikke endnu men det kommer.
Transfers denne sommer er både til bredden og toppen af truppen samtidig med man ser 1-2 transfervinduer frem og henimod hvem man forventer der vil være væk (virker som om der er råd til langtidsplanlægning - hvilket er positivt i min verden).

Går ud fra Eurosport læser med herinde - spørgsmålene afspejlede meget godt vores diskussioner. Så tak til Eurosport:-)
43
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - AaB søndag d. 15.09.2019 kl. 12.00
1. halvleg er vel noget af det bedste et AGF-hold har spillet de seneste 20 år? Vi scorede bare et par mål for lidt. 2. halvleg var mere kontrolleret, men man nåede jo aldrig rigtig at blive bange for et comeback fra AaB.
Netop hjemvendt fra stadion og det kan ikke afvises, at der stadig er lidt for optimistiske tanker omkring præstationen.

Jeg kan ikke umiddelbart genkalde mig en kamp, hvor vi har præsteret så vedholdende over en halvleg på hjemmebane. Det virkede jo afstemt hele vejen rundt og den måde vi dominerede klart i starten var fantastisk. Hold op vi trykkede dem, når det passede os. Har lige startet kampen i tv og Morten Bruun nævner også det er det bedste han har set på hjemmebane længe.

Der var rigtig mange gode momenter undervejs og jeg må tage hatten af for bl.a. Bror Blume i dag - hold op han arbejder og kan fordele boldene lynhurtigt sammen med Amini. Han skal sku have ros når han leverer og det gjorde han i dag.

Jeg blev lidt træt af at se på Okore i dag men han havde da dommeren på hans side. Jeg har selvfølgelig ikke set det i tv men det virkede som om han ofte smed sig og gik efter at få frispark - det fik han så nærmest hver gang.

Vi må også bare nyde Bundu her resten af efteråret. Vi kan næppe holde meget længere på ham.
Fedt at PM giver Bundu muligheden for et hattrick selvom det nok bringer ham tættere på et salg. Jeg tror heller ikke vi holder længe på ham, hvis han fortsætter den nuværende udvikling. Hold op der er bygget lag på de sidste 1,5 år og han virker som en meget mere komplet spiller. Nu kommer det selvfølgelig også an på hvad PC kan få for ham:-)
44
Generelt / Sv: Nyt stadion / Ny Ceres Park
Et flertal i byrådet er indstillet på at afsætte 2 mio. til yderligere afdækning af mulighederne for videreudvikling af stadionområdet Millioner på vej til stadionprojekt - Aarhus

Citer
Vi er inde i en god diskussion med foreningsliv og borgere, som vi meget gerne vil fortsætte for at se, om vi kan nå i mål med et projekt, også rent økonomisk. Vi synes også, at der er tilnærmelser på begge sider, både fra udviklerne med en mere grøn tankegang og fra naboernes side. Vi mener fortsat, at vi skal bevare de grønne oaser, men vi mener også, at der kan bygges i området,« siger idrætsordfører Steen Bording Andersen, der også er formand for kulturudvalget.
Det betyder S bakker op og det gør V også men SF mener
Citer

SF mener ikke, at der er brug for flere penge til at drive projektet frem:

»Der er nogle penge i forvejen, så det må kunne holdes inden for det budget. Det har også vist sig, at de bedste input er kommet fra andre end de rådgivere, vi har haft. Vi kan sagtens komme videre uden ekstra penge i den her proces ved at have et godt samarbejde mellem kommunen og de mange, som har vist interesse for projektet,« siger gruppeformand Jan Ravn Christensen.
Jeg troede ellers ikke SF var så meget for private aktører :-) Men det er da ros til det arbejde der er lavet fra privat side.
47
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - AaB søndag d. 15.09.2019 kl. 12.00
Truppen til den jyske klassiker - AGF Fodbold

Citer
I sin helhed ser truppen således ud:

2. Alex Gersbach / 3. Niklas Backman / 5. Frederik Tingager / 6. Nicolai Poulsen / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 9. Patrick Mortensen / 11. Gift Links / 13. Alexander Munksgaard / 16. Casper Højer Nielsen / 17. Jon Thorsteinsson / 19. Mustapha Bundu / 20. Zach Duncan / 26. Aleksandar Jovanović / 29. Bror Blume / 31. Kasper T. Kristensen / 37. Sebastian Hausner / 38. Alexander Ammitzbøll
Eskelinen er skadet og Links er med til en mulig debut.

Spændende om DN spiller Links fra start men det vil ligne ham dårligt - syntes han plejer at føre dem frem stille og roligt.
48
Generelt / Sv: Talentarbejdet i AGF
U14 er i Madrid til et invitationtsstævne og gik videre til kvartfinalen mod Barcelona Drama baner vej for kvartfinale mod FC Barcelona - AGF Fodbold

De tabte desværre til Barcelona men vandt næste kamp mod Krasnodar. Jeg er i tvivl om turneringsformatet og om de stadig er med:-)

Der er en del af de store hold med derned og ellers en god blanding. Indimellem er der et par "landshold" fra f.eks. Norge og Irland. Dejligt for de unge af få sådan en oplevelse:-)
50
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
PC plejer ikke smide om sig med mønterne, så deres gæt på 2-3 mio tror jeg helt sikkert ikke på. Men Helsingør slipper helt sikkert ikke en mand der havde scoret 4 må i 7 kampe, billigt så min en mio og max 1,5 tænker jeg. Men ja vi ved det ikke. Helenius havde kun en år tilbage og man ville bare gerne af med ham til højstbydende og det var AGF og klubber under det niveau, så ½ mio nok ca. ja

Uanset skulle Riel aldrig været hentet... men let at være bagklog

Jeg er sikker på tallet der var fremme dengang var under 1 mio. - mener faktisk det var på tkr. 700. Det var også rigtig mange penge for Helsingør og det var en kæmpe chance for Riel.
Btw. mener PC var ude og kommentere på det på et tidspunkt, fordi der netop gik spekulationer om alt for høje beløb.
Simple Audio Video Embedder