Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Martinstranger

1
Generelt / Sv: Nye rettighedshavere?
Dermed spilles der 5 kampe soendag og en mandag. Det er ikke 4 kampe samtidig soendag, men da et stort fremskridt.

Det kan du have ret i :)

Havde mandagskampen været en lørdagskamp havde alt være godt i min verden.
Jeg ved godt at lørdag tradionelt er en dag der koster mere på publikumstallet end mandag, men det er immervæk nemmere at være udefan til en lørdagskamp end en mandagskamp.

Om Superligaen bliver vist på 100 forskellige kanaler er jeg lidt ligeglad med.
Jeg synes det er fint at man må slippe slanterne, når man vælger sofaen fremfor at møde op på stadion.
Og jeg ved godt at ikke alle fans bor i Aarhus, men så er de nok flyttet fra byen på grund af et lækkert job, en lækker dame eller noget helt tredje, så lad vær' med at tud :)

Til os bysbørn der ikke kan være med til hver eneste udekamp - især mandag aften - så er der heldigvis masser af værtshuse der tilbyder den service at vise Superliga, så det er altså ikke en nødvendighed at betale for alle de dyre fodboldpakker til TV/Computer, hvis man ligesom jeg synes det er for dyrt.

Dejigt du er tilfreds og så kan resten da være ligegyldigt ;) 

Det var et lidt snæversynet indlæg efter min mening men måske jeg bare skal håbe på vi skal spille mandagskampe hele tiden og dermed få optimeret max på mine tv-abonnementer ::) Men nu er jeg nok heller ikke en rigtig fan i dine øjne og behøver derfor ikke se kampene, jeg har jo ikke bosat mig i umiddelbar nærhed af stadion.......................

Prisen bliver efter min mening et parameter og det bliver også et parameter i forhold til at komme på stadion - for har man alligevel smidt XXX-kr. efter tv-abonnementerne, så har man måske en tendens til at bruge dem, fremfor at ofre flere penge på en tur på stadion. Nå men mens jeg skriver det, så indser jeg at jeg blot er for fattig og rent faktisk overvejer hvad mine kroner bliver brugt på :o
2
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Bror Blume har forøvrigt spillet 4 hele kampe og 15 kampe, hvor han enten er blevet skiftet ind eller ud i den sæson vi lige har overstået. Alt i alt er det blevet til 1253 minutter i sæsonen. Flere af kampene var i slutspillet, hvor vi sparede en række af vores bedste spillere.
Det er faktisk rigtig få minutter i en hel sæson. Husker jeg forkert eller har han været skadet?
Sjovt som hukommelsen indimellem spiller et puds og man bedst husker hvad der er sket i forårssæsonen og ikke kan huske tilbage til efterårssæsonen.

Som tidligere skrevet, så bliver det afgørende hvad DN ønsker af spillestil til næste sæson. Egentlig ufattaligt så få spillere vi har tilbage som har spillet mange minutter - det er vel Stage, Amini, Højer, JJ og Ankersen der er hjørnestenene. I næste række kommer Guira, Sana og Bundu. Resten har ikke været her så længe i form af spilletid.
Men nu hvor jeg tænker over det, så er det måske meget normalt for klubberne i superligaen selvom jeg ville tro de fleste havde mere end 5 spillere i den faste stamme.
3
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg ved godt, at PC har gjort et stort nummer ud af, at han har ændret lønsystemet fra den inkompetente Jens Andersson, men vi ved reelt ikke, om det i virkeligheden er 5 eller 20% der er tale om. Vi kan i hvert fald konstatere, at lønbudgettet ikke er faldet markant på trods af, at vi jo ikke ligefrem har overpræsteret i forhold til forventningerne.
Se det ville jeg også gerne vide, inden vi kalder det den hellige gral og forventer vi outperformer konkurrenterne i et væk:-)

Men det ville da være rart, hvis AGF fik noget mere for lønkronerne. Det har haltet igennem alt for lang tid.

5
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jón Dagur Þorsteinsson, er i øjeblikket underlagt en lægeundersøgelse hos AGF, og vil til sidst underskrive for selskabet.
Jeg har desværre ikke selv fulgt ham (lagt mærke til ham) men han lyder spændende :D

Dækker kant og angreb - dermed perfekt supplement til truppen. Er ung men har prøvet konkurrencen i udlandet og så har han spillet på det Islandske landshold. Sidst men ikke mindst skulle han være kreativ.

Gad vide om Sana eller Ankersen er på vej videre eller om vi står i den heldige situation, at vi kan bringe en kommende afløser ind i god tid, inden et salg (langtidsplanlægning).
6
Generelt / Sv: Talentarbejdet i AGF
Jeg husker det også som om at David har snakket om at de var vant til at vinde og det er en styrke - correct me if I'm wrong.
Det mener jeg men i efteråret sagde han også, at de ikke var gode nok til at komme på holdet.

Jeg tror ikke den anden artikel omkring spillerne har været herinde https://stiften.dk/sport/Foraarets-ungdomsrevolution-i-AGF-En-snebold-der-kunne-vaere-smeltet-men-i-stedet-begyndte-at-rulle/artikel/581492

Men den viser lidt om to meget forskellige perioder i løbet af sæsonen. Modstanden var naturligvis også svagere i foråret men forhåbentlig har de unge spillere fået blod på tanden og lidt mere brugbar erfaring.
7
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Forlængelsen til Julle er fint cadeau til en spiller der  har leveret det han er ansat til: Være der når klubben og holdet har brug for det!
Jeg er glad for at dette belønnes med en forlængelse, leverer man den indsats der bliver efterspurgt; ja så bliver man ikke skyllet ud med badevandet efter træning........
Tillykke til Julle!
Nemlig - perfekt forlængelse:-)

Selvom det har trukket ud, går jeg ud fra begge parter er godt tilfredse. Håber JJ kan fortsætte det gode arbejde, han har leveret det sidste halve års tid. Det er gået godt fremad sammen med holdet - det skal gerne fortsætte:-)
8
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
men alle spillerne (udover Stage) har også haft skiftende spilletid og dermed tror jeg det vil blive nemmere med udskiftninger.

Først beklager jeg ikke kan citer almindeligt, men citat funktionen virker ikke. Savner det gamle forum.

Anyways det er en rigtig god pointe i forhold til kontinuiteten. Det er ikke fordi, 3 mands midtbanen har bestået af de samme spillere, men ikke nok med det, så er især Stage bruge på forskellige positioner.
Det er i øvrigt også kendetegnet i forsvaret.

Uanset om der kommer mange udskiftninger eller få, så er det ikke et specielt sammentømret start 11er, der skal begynde sæsonen om en måneds tid.
Jeg savner også citatfunktionen fra det gamle forum. Der kunne man dele citater op og citere fra flere debattører samtidig - her bliver man nødt til at lave flere indlæg (medmindre jeg har overset noget).

Jeg syntes faktisk det er lidt vildt, at vi har formået at skifte så meget rundt men det gør måske også, at vi har noget uforløst potentiale.

Jeg ville gerne kende DN's tanker omkring det hele, for vi så et stort skifte fra efterår- til forårs-sæsonen. Var det et skridt i forberedelserne til næste sæson, fordi DN følte sig på sikker grund i forhold til nedrykning. Det kan jeg godt have ham mistænkt for og så er man måske igang med at få frigivet lønkroner til spillere med endnu højere kvalitet. Jeg syntes f.eks. ikke midtbanen har svinget helt igennem, når vi er blevet matchet mod top 8 og det er dem vi skal op og bide skeer med på den lange bane. Hvem ved - måske PC har linet en ny spiller op som er endnu bedre end Amini (eller en af de andre) og så er det vel ok at skifte.
9
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg bragte Sanas stats for at vise, at Sana stadig præsterer rigtig effektivt for os, trods kun at have spillet 50% af tiden målt på spilletid.
Og vi kan allesammen se, at der har været perioder og kampe, hvor det slet ikke er lykkes for Sana. Og det største problem i den forbindelse var og er (for mig at se), at når Sana ikke fungerede, så fungerede holdet ikke. End off. Så derfor har David og co. været tvunget til at spille et hold sammen der fungerede uden Sana. Men spørgsmålet er, hvorvidt man så kan sætte ham ind på det hold, efter det er spillet igang.
   Du har ret i statistikken ser fornuftig ud på mål/assist vs. spilletid. Dog er halvdelen af kampene vel spillet som 2 angriber og derfor skal der også være mål/assist i støvlerne.

 Selv som angriber har Sana som midtbanespiller/hængende to sæsoner i træk scoret 7-8 mål og lavet 5-8 assist.
Det er kun Ankersen, Patrick Mortensen som udover Duncan har gjort det siden Aron Johansson i Superligaen for AGF siden 2012!!!

Så før denne sæson er det kun Sana og Duncan der har scoret 7+ mål for AGF siden Aron. Det er sgu lidt trist. Men samtidig er det lidt svært at være efter Sana for netop det, når han jo kun har spillet 1800 minutter, og ikke har spillet decideret angriber hele tiden.
Lige netop det mener jeg er vores største problem. Vi har manglet spillere som kan score målene kontinuerligt og dermed have en central rolle på holdet. Når vi kun spiller med en decideret angriber, skal der komme mål fra andet geled.

Kigger vi rundt på de andre hold, er der vel leveret bedre fra deres profiler (uden at have kæmmet hele statistikken igennem). Det kan være Kadril, Andreas Skov Olsen, Mukthar, Jakob Poulsen, Saba Lobjanidze, Christian Jakobsen, Lucas Andersen (kort tid at bedømme på). Sidst men ikke mindst er der Robert Skov men han er helt urørlig på det punkt - vild sæson han har haft gang i. Der er sikkert andre jeg ikke har bemærket og nogle af dem har naturligvis haft langt mere spilletid end Sana i denne sæson.
Vi skal gerne have optimeret på det punkt - DN er manden der ved om Sana kan løfte opgaven eller om der skal ændringer til. Jeg syntes vi får for lidt ud af lønkronerne umiddelbart og tror/håber PC kan bruge de midler bedre.
10
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Tak for den vinkling, det var jeg på ingen måde klar over. Kender I det, hvor man bare totalt har misset sådan noget? Og er jeg den eneste der ikke kan forstå hvordan Guira har kunne spille 30 kampe for os i denne sæson!! (Altså ikke ift kvalitet, men ift hvad I erindrede selv)
Kender det udmærket og ville bare gøre opmærksom på en anden vinkling:-)

Men - vi har haft store ændringer henover sæsonen og derfor kan det være svært, at vurdere hvad DN/PC mener der skal ske med truppen. Det kan også give lidt store forskydninger i hvad vi tror om truppen, for vi husker sjovt nok bedst foråret hvor det er gået godt og som står stærkest i erindringen.
Vi kan måske også se nogle komme stærkt igen - det kan sagtens være Sana er i spil til en central rolle, hvis vi får stabiliseret forsvaret og midtbanen, så vi kan få glæde af en "luksusspiller" som ham.
12
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg bragte Sanas stats for at vise, at Sana stadig præsterer rigtig effektivt for os, trods kun at have spillet 50% af tiden målt på spilletid.
Og vi kan allesammen se, at der har været perioder og kampe, hvor det slet ikke er lykkes for Sana. Og det største problem i den forbindelse var og er (for mig at se), at når Sana ikke fungerede, så fungerede holdet ikke. End off. Så derfor har David og co. været tvunget til at spille et hold sammen der fungerede uden Sana. Men spørgsmålet er, hvorvidt man så kan sætte ham ind på det hold, efter det er spillet igang.
Du har ret i statistikken ser fornuftig ud på mål/assist vs. spilletid. Dog er halvdelen af kampene vel spillet som 2 angriber og derfor skal der også være mål/assist i støvlerne.

Dernæst skal vi huske at han var helt sat af holdet i efteråret - det tyder på der er større problemer end som så. Fik vi nogensinde en fornuftig forklaring på de skærmydsler eller fik de virkelig tiet det ihjel? Måske var det der, at DN meddelte ham at holdet ikke længere skulle bygges op omkring ham.

Den store problemstilling i min verden er dog, at han er med helt i toppen af lønhierakiet. I det man hører fra fodboldverdenen, lyder det ikke som en optimal trupsammensætning at have holdet "store stjerne" siddende som indskifter. Derfor mener jeg det må være muligt at få mere for lønkronerne - du skal jo huske, at der skal hentes en anden i hans sted (hvis vi følger din OCD omkring en-til-en ;) ). Måske vi kunne få en der spillede fuld tid og leverede det dobbelte i mål/assist.

Btw: Jeg har ikke ønsker om en stor udskiftning af truppen men mener naturligvis PC hele tiden skal forsøge at højne niveauet hele vejen rundt. Det kan naturligvis være svært, når nogle spillere nærmer sig kontraktudløb og man egentlig ville sælge mens andre spiller så godt, at de bliver interessante for større klubber. Jeg frygter den store udskiftning på midtbanen af de forskellige årsager men alle spillerne (udover Stage) har også haft skiftende spilletid og dermed tror jeg det vil blive nemmere med udskiftninger.
Kan vi forlænge med  Amini,(beholde) Stage, Ankersen, Blume samt Bundu mener jeg vi er fornuftigt kørende. Det betyder at vi kan skifte ud i reservespillerne i form af Sane/Guira uden holdet behøver falde fra hinanden. Måske det kunne give råd til en "stjernespiller" der kunne løfte holdet endnu højere - gerne en der kan spille kant/angriber på meget højt niveau.
Ret beset kan vi vel sælge en af dem og stadig fastholde en midtbane der er godt sammenspillet over længere tid.
13
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
EBs historie om den belgiske interesse i Stage:

Citer
Den belgiske avis Het Laatste Nieuws påstår således, at AGF løb fra flere aftaler, da direktør Eddy Cordier Kristi Himmelfartsdag var i Danmark.

Turen faldt sammen med det faste ledelses-seminar, som AGF afholder hvert halve år. Med på samlingen var direktør Jacob Nielsen, sportschef Peter Christiansen, cheftræner David Nielsen og økonomichef Dan Jessen samt repræsentanter fra bestyrelsen.

Det betød, at Eddy Cordier ikke en gang fik noget ud af at banke på dørene på Fredensvang. Belgierne havde sendt en tre mand stor delegation til Aarhus med forventningen om, at en aftale kunne lukkes.

Zulte Waregem har afgivet flere bud på Jens Stage, det seneste ligger omkring 1,2 mio euro, og AGF-spilleren forbliver ifølge belgiske kilder et højt prioriteret mål denne sommer.


Superligaen Indefra: Gribbene svæver over kriseklub – Ekstra Bladet
Undskyld men det lyder fuldstændig vanvittigt, hvis vi skulle være interesserede i at sælge en ung stamspiller som Jens Stage, for noget der ligner godt 1 mio. EUR. Han har en lang kontrakt, han leverer varen på banen og fans'ene elsker ham.

Skal han væk til et forholdsvist lavt beløb, så kan det kun være fordi man har en gentleman-agreement med ham om at han gerne vil afsted til udlandet.

Til et bud på 1,2 mio. EUR, så ville jeg også lade Belgierne løbe forgæves og ikke bruge mere tid på dem. Det er vel heller ikke AGF's problem, hvis de er taget til DK uden at have en aftale om et møde på xx-dato og på xx-tidspunkt.
14
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
@SteenA
Altså Juelsgår er jo faktisk netop en "reserve" i truppen, eller var udset til det. Og der mener jeg stadigvæk, at det er godt at have 4-5 spillere til de 2 midterforsvarspositioner, især når flere af dem kan spille back også. Men når nu Hausner faktisk kunne dække den højre back, uden jeg dog kan udtale mig om hvor langtidsholdbar en løsning han er på backen hvis Munksgaard går i stykker, så bliver man nødt til at have en god reserve der kan dække både back og CB på et højt niveau og med erfaring i tasken, hvis man skal kunne tillade sig at regne med en sikrere vej til top 6.

Jeg ville ikke bryde mig om at tælle Hausner, Thøgersen og Anbo for mere end "unge spillere på vej". De er ikke fuldgode erfarne og etablerede superligaspillere som Juelsgård, der "lige" kan nappe 31 kampe  i sæsonen, hvis en spiller går i stykker. Eksempelvis er vi pt meget sårbare på højre back hvis Munksgaard går i stykker. I venstre side har vi Højer, Juelsgård og Thøgersen (perfekt)
Ja JJ er udset til at være reserve men aflønnes som en profil - det er derfor jeg mener han skal gå ned i løn, hvis han skal forlænges. Nu har han været ok som reserve men jeg er sikker på DN/PC ønsker noget andet og derfor skal vi hente en profil, hvis ikke Backman ser ud til at blive klar. I den forbindelse, håber jeg man sigter højere end AJA.

Mhs til højreback er jeg fortrøstningsfuld. Syntes egentlig de unge gjorde det ok, da de fik plads pga. Munksgaards fravær og umiddelbart forventer jeg, at højrebacken er "nemmere" at udfylde end en central position i forsvaret. Stage kan jo spille det hele :D  Dermed forventer jeg heller ikke, at de unge kan/skal blive tvunget til 31 kampe i sæsonen.

Velkommen til Nicolai Poulsen - jeg er spændt på hvilket niveau han kan bringe til klubben og hvem der bliver solgt for at skabe plads til ham. Dejligt vi ser ud til at bygge på fra toppen - en anfører hentet i en konkurrerende klub bør borge for lidt kvalitet.
15
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Ift at Vendsyssel er rykket ud af Superligaen i dag, så bliver situationen omkring AJA i mine øjne aktuel igen. Vi har snakket om ham mange gange, så der er bare at sige, at det bliver endnu mere relevant af, at han så kan kæmpe med Juelsgård om at få pladsen, såfremt AGF og begge spillere er interesseret i hinanden, og AGF muligvis kun har råd til den ene. Jeg ser os gerne skrive med begge to som jeg har argumenteret for flere gange. Især nu hvor Backmann stadig er skadet. Hvis den ene kan overtales til en 1-årig kontrakt, så synes jeg sgu det er oplagt.
Indrømmet - jeg har ikke set deres kampe men jeg håber vi sigter højere på transferfronten end ham. Det her er den første sæson, siden han var i Horsens, hvor han har spillet over 30 kampe på en sæson - der var ikke meget value for money i ham i AGF-tiden og var niveanuet så højt?

Jeg håber vi har højere ambitioner og kan finde et større talent som backup for Backman/Tingager. Hvis der ikke er håb for Backman, håber jeg han bliver erstattet med en på samme niveau straks.

JJ bliver måske forlænget, hvis han vil gå ned i løn - det håber jeg han vil, for han har vist et fornuftigt niveau uden at være prangende. Dermed kan han ikke oppebære en aflønning som en profil.
Simple Audio Video Embedder