Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Martinstranger

1
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
Valgte at se de sidste 5 minutter af OB vs. FCN.

Det var en gang tjubang fodbold og illustrerede vel meget godt, at FCN har unge spillere. De havde så mange muligheder for at trække tiden og spille bolden rundt men sigtekornet var på offensiv fodbold. Det i sig selv kan være prisværdigt men kostede helt klart 2 point i går - de burde have kørt sejren hjem uden problemer, når de var foran med 2-0 lige før 90 minutter.

Helt forfærdeligt: - Det her er det værste ved fodbold – Ekstra Bladet
2
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Forslag: Sigurd Rosted er en 24 årig norsk central forsvarsspiller i Gent der også kan score mål, han er nok ikke billig, men en spiller der vil kunne konkurrere direkte med Tingager og Backman.
Er han skadet eller faldet i unåde hos Gent?
Plejer de ikke at have flere midler end i DK og har han ikke spillet en del kampe for dem?
3
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
Jeg synes sgu folk er absurd utaknemmelige. I årevis har man sukket efter spillere af egen avl, men når de så får chancen bliver spillet kritiseret.
Nu var det måske også lidt uretfærdigt at citere dig, da du faktisk var forstående, men en del af de andre indlæg lige efter kampen var alene kritiske.

Ja, det spillemæssige haltede, men viljen og indsatsen kan man ikke udsætte noget på (på nær Toutouh) og så kommer man altså langt. Især når man har et par profiler i Grabara og Bundu der kan afgøre kampen for os.
Det må så være mig du mener  ;)

Min intention var hele vejen igennem at kritisere underholdningsværdien og det syntes jeg egentlig også jeg skrev? Derudover skrev jeg det var en langgaber og forfærdelig fodbold fra vores side indtil de sidste 5 minutter og det går jeg ikke ud fra, du er uenig i.


I løbet af kampen er det nemt, som tilskuer, at glemme præmissen: Et halvt hold skiftet, unge talenter på nøglepositioner og nøglespillere hvilet. Når så Toutouh oven i købet lider af akut arbejdsværgring, bliver det op ad bakke at se godt ud.
Jeg var oprigtigt bekymret i løbet af anden halveg, ikke kun for kampen men også for udsigterne. Vi var ikke gode og vi blev domineret af et middelmådigt SønderjyskeE hold.
Det var derfor jeg underholdningsmæssigt angreb præmissen og ikke havde forventet DN ville gøre det på hjemmebane.
Den her kamp "burde" ikke være gået vores vej men det gjorde den og vinderen har altid ret. Det ændrer dog ikke på, at jeg ikke var indstillet på præmissen om et halvt b-hold og ikke følte mig underholdt fordi spillet var elendigt. Fodboldmæssigt for udviklingen af truppen er en helt anden snak.
Der var ikke meget rytme i det der foregik i dag og så er spørgsmålet, hvor meget værdi der reelt er i det? Vi svinger stadig meget kvalitetsmæssigt - er det så befordrende at skifte et halvt hold?
@Holmertz  i dette indlæg spørger jeg ind til om der er værdi i at skifte et halvt hold men det er der ikke nogen af jer der griber fat i - I bemærker åbenbart kun at jeg ikke var tilfreds (men glemmer så at jeg skriver omkring underholdning og ikke omkring nørderiet på det fodboldfaglige).

Er der værdi i at skifte et halvt hold, når man samtidig har et hold der svinger rigtig meget kvalitetsmæssigt og måske burde bygge på "i toppen" og vise de kunne dominere en kamp. Vi har haft så store problemer med at dominere kampene - hvorfor så ikke få øvet den præmis? Giver det virkelig de unge spillere så stor værdi, at spille på et hold der ikke hænger sammen? Hvis det alene er en præmis de får spilletid, så bør vi jo bare stille med ungdomsspillere i de sidste kampe i gruppespillet.

Giver det mening at satse, når vi ikke er specielt stærke på hjemmebane og risikerer at skuffe de tilskuere der er kommet på stadion? Nu gik det til held resultatmæssigt men det var tæt på ikke at lykkes.

Btw - der var en der nævnte tilskuerne og det virkede som om de holdte gang i den. Vi sad lige ved siden af fanklubben og syntes det hele fes ud i 2 halvleg stemningsmæssigt men det hang nok sammen med kvaliteten. Da der blev skiftet spillere, kom der en helt anden stemning og det virkede igen som en ordentlig kamp.
4
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
Forstår ikke helt de mellemfornøjede. Vi har vundet puljen, vi vandt med 6-7 fra den bedste start-11 udenfor, vi demonstrerede dermed god bredde, Anbo spillede igen en helt fornuftig kamp og viste igen, at vi kan regne med ham, når der er behov. I de sidste to kampe kan vi disponere og spille helt frit og lægge grunden til, at flest mulige er mest muligt skarpe til de afgørende kampe. For David er det en luksussituation.

Og jo, så er det da rigtigt, at vi ikke var gode, men vi kunne heller ikke forvente, at spillet ville glide efter alle de rokader. I det større billede vejer plusserne for mig at se klart tungest.
Som jeg indledte med at skrive, så har vinderen altid ret og det var Davids held i dag. Reddet på målstregen ;)

Dog har jeg kritiseret underholdningsværdien, for dem der kom på stadion - der var det altså lidt af en langgaber som heldigvis blev reddet med de sidste 5 minutter.
Trupmæssigt var det måske fint (det er I flere der mener) at spare spillere mv. men jeg ville nu hellere have bygget på den base, der nu engang er i færd med at blive formet.
Der var ikke meget rytme i det der foregik i dag og så er spørgsmålet, hvor meget værdi der reelt er i det? Vi svinger stadig meget kvalitetsmæssigt - er det så befordrende at skifte et halvt hold?
5
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
Du er en ret kræsen kunde i mine øjne. Vi er rigtig dårlige i store dele af anden halvleg, men at det ville blive svært lå da i kortene, da David valgte at rotere markant.
Ekstrem kræsen kunde ;)  Jeg vil sku have kvalivare for de penge jeg smider derude og ikke spises af med sekundabold  ;)

Jeg burde have gættet at vi var gået på mineferie og ikke ville mere i gruppespillet men jeg troede egentlig ikke DN ville byde det til et hjemmepublikum - der vurderede jeg forkert.

Det er naturligvis også underordnet hvad jeg mener som individ men var den nu endt med en uafgjort, var hovedparten af tilskuerne gået hjem med en opfattelse af en ringe kamp, hvor Sønderjyske havde været dominerende og hjemmeholdet ikke rigtig havde haft noget at byde på. Så var de måske ikke indstillede på at komme næste gang - jeg springer nu også næste kamp over på stadion :o
6
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
Undskyld men nu ville jeg lige se første kvarter og de sidste minutter men hvem er kommentatorer?

Efter 14 minutter bliver Hvidt tacklet rigtig hårdt og bliver liggende. Der taler de om det er bolden men det ser slet ikke sådan ud på billederne og det er vel stadig ikke lovligt at kaste sig voldsomt direkte ind i modstanderen som der blev gjort.
Så er der udvisningen som de syntes er alt for hård, med begrundelsen at han ikke har højt løftet ben. Er der noget jeg har misforstået eller er det blevet lovligt at save folk voldsomt ned bagfra, bare man ikke løfter benet?
7
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
Forhåbentlig er det et udtryk for bredde i truppen og ikke en nedprioritering af en hjemmekamp, 
Føj det var ringe og jeg følte mig slet ikke underholdt førend det 89'nde minut. Vinderen har altid ret og det var heldigt for David i dag.

Nøj jeg var muggen undervejs i kampen og forstod slet ikke jeg havde taget turen på stadion. Jeg burde have gennemskuet det, da jeg skrev ovenstående i formiddags. Nuvel - det er godt de unge spillere får lidt spilletid men underholdningsmæssigt var det helt i hullet og jeg kan godt forstå der kun var 7.700 tilskuere der havde valgt turen på stadion. Der er vist heller ikke den store grund til at komme til næste kamp, da der ikke rigtig er noget på spil (men så går de sikkert målamok).

Jeg er lidt i tvivl om jeg er enig med @swharders omkring Hvidt - var han så ringe?
Jeg hæftede mig naturligvis ved Toutouh der virker milevidt fra noget der kan være en profil og det er lidt overraskende med tanke på den tid han efterhånden har været med. Gad vide om han kan finde de sidste 10 % eller om det bør være slut.

Til gengæld må jeg umiddelbart rose Juelsgaard - jeg syntes han kommer i vejen for meget og virker noget mere sikker end sidste år. Gad vide om det er Tingager der trækker ham op. Apropos så virker Tingager som en der virkelig kan blive en nøglefigur over tid - det virker solidt det han laver og mon ikke der lige er nogle sidste %'er at hente ud af hans spil.

Sana - tjaeeehh noget mere retvendt i dag og ikke så meget nede på egen banehavldel for at hente bolden. Derudover nogle små fikse driblinger og indimellem gode afleveringer. Der mangler dog stadig det sidste efter min mening. Indsatsen er godkendt men ikke helt i top, hvis udgangspunktet er at han burde være stjernen (eller bliver aflønnet som en).
8
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
Hmmm.... er det et udtryk for DN tror på dem eller er det B-holdet der skal have kampe i benene.

Umiddelbart syntes jeg det er lidt frisk på hjemmebane, hvor vi trænger til nogle sejre.

Nå men de bør vel være friske og have viljen til at spille sig helt ud, i et forsøg på at komme i startopstillingen. Forhåbentlig er det et udtryk for bredde i truppen og ikke en nedprioritering af en hjemmekamp, 
10
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Bare se på AaB der overhovedet ikke har kunnet sætte sig op til kampene i nedrykningsspillet, sikkert fordi tankerne allerede er henne ved de kommende EL-playoff kampe, da de allerede mere eller mindre var sikret overlevelse fra 1. kamp.
Men hvad så nu - vil vi være mentalt til stede i de afsluttende kampe eller bliver det en uinspireret indsats som vi har set før ???

Nu byder PM ind - han vil gerne i Europa med GF (jeg havde været overrasket hvis han havde sagt andet - det ville lyde lidt dumt) AGF-målscorer sigter efter Europa - AGF - Superliga - Fodbold
11
Generelt / Sv: Fobier
Apropos fobier - så har Jan Jensen vel ret i hans kritik af DBU & co som syntes det er fint at afholde Wm i Quatar Håbløst, DBU! – Ekstra Bladet

Citer
VM I Qatar i 2022 er uden sammenligning den største fejltagelse, FIFA nogensinde har begået. Det siger ikke så lidt.

Også danske fodboldfans har øje for problemerne i den lille ørkenstat, og derfor var det en gave for dem, da DBU straffede ringeagtsytringer mod homoseksuelle på danske stadioner.

HURTIGT blev DBU udfordret på de sociale medier med det meget præcise spørgsmål: Vil I så undlade at stille op ved VM i Qatar, hvor homoseksuelle risikerer dødsstraf?
12
Kamptråde / Sv: Dødens pulje
Spørgsmålet er nu, hvordan David vil gribe de sidste tre kampe an. Jeg frygter lidt at der kan komme en reaktion i form af en lad indsats i de næste kampe, sådan som vi så det sidste år, hvor vi først tabte i Helsingør og derefter hjemme mod Hobro.
Nu bliver det fristende at se på odds til de andre.

Er bange for du har helt ret - har før troet/håbet på det var et overstået kapitel i GF men er blevet skuffet en del gange på den front.
13
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
Jeg håber det nok egentlig mest, fordi jeg helst ser de to kanter udgøres af Ankersen/Bundu og Sana bliver på bænken (medmindre han er kommet i gear). Spillet har en tendens til at blive trukket alt for langt ned i tempo og centreret omkring kun en spiller, når han er med - der var en helt anden dynamik sidste gang og den ser jeg os gerne gå efter igen.
Jeg er ret sikker på, at Sana spiller som han bliver bedt om af David og at det er en bevidst taktik at Sana falder ned i banen og samler op, når han spiller centralt. Men som erstatning af Ankersen på fløjen vil det vel ikke skulle være hans rolle, hvis vi allerede har tre andre på den centrale midtbane. Jeg synes så bare ikke, at Sana har spillet så godt i de få kampe, hvor han har spillet fløj.
Sana må for min skyld gerne søge ned for at hente bolden indimellem.

Problemet er (efter min mening) at han spiller for langsomt og har for mange touch på bolden. Spillet går simpelthen for ofte i stå, fordi han skal røre bolden 7-8 gange eller dreje rundt om sig selv, i stedet for at være fremadrettet og få sat tempo.

Det er naturligvis meget firkantet sat op - for indimellem kan han også det som jeg efterspørger. Det er bare for ofte han gør det andet og det begræder jeg - går ud fra det er derfor DN har sat ham på bænken.
En anden ting er at de andre spillere søger ham rigtig meget (måske efter ordre) og det derfor bliver en meget ensidig måde vi spiller på. Det syntes jeg ikke er så udtalt når han ikke er med, så er der ikke en anden der på samme måde suger boldene til sig.
14
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Stopper lige den helt lange citering og tager blot det nye ud.
Sarpsborg fortæller jo, at det er en kerneværdi for dem at finde tilfredsstillende løsninger for alle parter.

Ok - der må være noget af artiklen jeg mangler, da jeg ikke kan se noget om kerneværdier

Citatet er velsagtens en generel betragtning, som ikke udelukkende henviser til Mortensen, men umiddelbart handler det nok mere om, at Mortensen nu kan få en højere løn og derfor insisterer på at komme videre, mens kontrakten under alle omstændigheder ville udløbe ved udgangen af 2019, og klubben ikke har interesse i at have en utilfreds spiller rendende. Så nej, det underbygger ikke, at interessen er opstået for nylig. Faktisk underbygger det ikke andet, end at Mortensen gerne ville afsted. At han valgte AGF kan derimod forstærke min påstand om, at PM var helt vild efter at spille for DN.
Nå men jeg forholder mig blot til hvad der står.
Der står direkte "interessen, som er opstået efter vores Europa League-succes"
Forresten så håber jeg da, at han virkelig er vild efter at spille for David ellers skulle han da ikke komme til klubben:-)

Vi kommer vist ikke længere med den debat - du kan se en masse i artiklerne som jeg ikke kan ;)

15
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Citer
Det er netop som du skriver her, man skal tage ansvar for egen situation. Nu står der ikke noget om Blume gik til DN eller omvendt men blot det at de faktisk talte sammen var det jeg faldt over
@Martinstranger

Jeg kan ikke tolke det anderledes end at Blume har forhørt sig hos DN, da han jo netop siger, at han var uforstående for sin situaiton og fik at vide at han skulle holde sig klar, og at det må man tage med.

Sammenholdt med situationen omkring Kanstrup, hvor det blev understreget af klubben, at PCs/DNs kontor havde åbne døre, hvis spillerne ønskede det, men at man ikke som sådan rendte rundt og gav updates på må og få.

Sådan har jeg 100% fået tolket de sager. Jeg ved ikke om jeg tager fejl. Men kan ikke se hvorfor det ikke skulle forholde sig sådan.
Du tolker bare løs ;)

Der stod ikke nogen steder om den ene eller anden havde foranlediget samtalen - derfor glædede jeg mig blot over der var en samtale  ;D   Baggrunden for det, var at der tidligere har været kritik/debat af manglende samtaler internt i GF - derfor syntes jeg det var befriende, at der var en der stillede sig frem og sagde han havde fået de svar han kunne forvente (formentlig ikke de svar han ønskede).
Simple Audio Video Embedder