Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Winther

1
Generelt / Sv: Evaluering sæson 18/19
Det er altså lidt trættende, du insisterer på, at kalde mulige forklaringer for undskyldninger, men nuvel det bliver let en ordkløver diskussion.
   Det er jeg klar over det gør men hvis jeg følger @Stig AKA Frank Heskjær  definition, så har vi igen igen igen ikke nået målsætningen om top 6 og er dermed “skyldige”, forstået på den måde,  dermed må det være undskyldninger?
 
 
Bottomline - relativt set præsterer vi elendigt, ligegyldigt hvad du finder af forklaringer (undskyldninger) denne gang.
 
 
Mener du da der ingen forklaringer er? Det ville jo vaere noget af en undskyldning! :)

Nu var det tilfældigt jeg gav dig et quote oprindeligt men var blot træt af at høre på det var skader/karantæner mv der igen ikke gik vores vej. Når sådan noget gentager sig igen igen igen, så kan det ikke vedblive at være et tilfælde og så bør man søge andre forklaringer.
Flere mener vi har truppen med klart top 6 potentiale og burde være der men er det korrekt? Overvurderer vi generelt vore spillere vs dem konkurrenterne har og dermed tror vi er bedre end vi er? Det tror jeg vi gør men det er der ikke mange herinde der vil erkende - de vil hellere finde “forklaringer”. @Ato Vari  var inde på det i hans indlæg på side 3 og jeg hælder mere til hans version, at vi bare ikke er bedre pt.
 
 
Det er vel ogsaa en forklaring eller undskyldning saa? Holdet er ikke godt nok! Jeg tror selv nuvaerende start-11'er kan raekke til top-6, men vi spillede hele efteraaret uden angriber og svaekkede paa maalmandsposten, og vi har vaeret for udsatte overfor skader og karantaener paa visse positioner, saa over hele saesonen har holdet ikke vaeret godt nok. Det er en kritik af PC/JN.

Jeg tror du er noed til at skelne mellem undskyldninger - det var bare sort uheld, der var intet nogen kunne have gjort - og forklaringer - hvad kan og skal vi goere bedre fremover.

Jeg er enig ifht fremtiden baseret paa faciliteter, oekonomi og "potentiale", jvf hvad jeg skrev i gaar i AaB-kamptraaden.
2
Generelt / Sv: Evaluering sæson 18/19
Jeg har flere gange sagt at jeg synes at vi var for tynde nede bagved med Backmanns skadeshistorik in mente, men refererede mest til efteråret der, da jeg mener at opgraderingen fra Kanstrup til Tingager i sig selv var nok til at "køre den hjem".

Det har været et sats at køre efteråret med Kanstrup, Backmann og Juelsgård.
Men Meningitis virus er bare fucking uheldigt.

Men da man så tog konsekvensen af, at man ikke var gode nok derned, og samtidig rykkede Hausner tættere på truppen, så startede man foråret med en opgradering af Kanstrup, samt en ekstra reserve. Det er der uheldet, og intet andet, sætter ind efter min mening.
Backmann får en bold i hovedet, og Tingager hænger fast i sandgraven i Haderslev inden for få dages mellemrum.
Vis mig hvilken anden superligaklub der fik deres 1. og 2. valg i midterforsvaret skadet inden for få dages mellemrum, og som måtte spille 2-3 kampe uden. At det så falder sammen med 2 fucking karantæner til Højer og Juelsgård, præcis samtidig, ja det er jo bare skide uheldigt, men selvfølgelig også dårligt af JJ og Højer at de begge fik karantæne i slutningen af FCM-kampen.

Faktisk kan det være at vores top 6 røg der fordi holdet oversatsede for at komme tilbage i kampen. (lyder paradoksalt da man netop ikke fik skabt nok trods "satset").
Men vis mig lige hvor Esbjerg, FCN eller OB fik skadet deres Backmann og Tingager her i foråret samtidig. Enhver superligaklub ville vel have svært ved at undvære deres 1. og 2.valg dernede?
Det var et svar til Martinstranger, men ja, man kan sagtens kalde det uheldigt sammenfald til (isaer) den kamp. Det staar lidt klarere i hukommelsen ogsaa, men Backman havde ogsaa gjort en stor forskel i efteraaret hvor han var ude, maaske endda nok til at have givet de manglende point. Held og uheld spiller ogsaa ind i den enkelte kamp, men man maa forsoege at 'forfoelge heldet' lidt. Naar jeg ikke vil afskrive alt for meget paa det sammenfald af skader og karantaener til sidst er det nok ogsaa fordi jeg kun mener vi fik doeren til top-6 lidt paa klem- men det var med til at goere det endnu svaerere at lave den fantastiske slutspurt der var paakraevet. Faa hold kan klare sig med 1. og 2. valget i centerforsvaret ude, men i de fleste kampe har vi trods alt kun manglet en af dem.
3
Generelt / Sv: Evaluering sæson 18/19
Vi er principielt enige om at det (måske - hvad er pointsnittet her i foråret?) blev tabt i efteråret. Syntes blot der blev argumenteret for at det igen var skader/karantæner det blev udslagsgivende men den sang er hørt manga gange før og så kan det ikke blive ved at være tilfældigheder. Så er det dårlige forklaringer eller en opgave der kkke er løst.
Det har vaeret skuffende i begge perioder, pointen ifht det var egentlig mest at efteraaret jo er flere kampe og vi inden foraaret allerede havde et efterslaeb. Det var en Kanstrup-scoring i sidste minut af den sidste kamp i december, der overhovedet gav en lille aabning. I sidste ende er det selvfoelgelig tabt over hele grundspillet og den kan vel basalt set deles op i en laengere middelmaadig indledning, derefter en meget daarlig periode og til sidst en kort god periode og saa en daarlig afslutning. Det er helt klart utilfredsstillende.

Der er flere problemer at pege paa. Skader og karantaener er naturligvis en faktor, ikke mindst naar det i oevrigt er saa lige, men udover at konstatere at det var et problem i de sidste kampe, maa man jo se paa om vi har vaeret for tyndt eller forkert besatte visse steder. Det var nok endnu vaerre at vi i efteraaret manglede den angriber (og maalmand) man jagtede i sommer, i hvert fald er det en naerliggende tanke at de skader og karantaener til sidst ikke havde vaeret afgoerende hvis vi havde haft en maalfarlig angriber i efteraaret. Det er ikke saa meget undskyldninger som forklaringer med indbygget kritik.

Naar det er sagt vil jeg da ogsaa gerne sige, at selvom vi boer vaere gode nok til ikke at vaere saa afhaengige af dem, synes jeg ogsaa vi har vaeret usaedvanlig uheldige med straffesparkskendelser. Det er lidt mere i undskyldningskategorien :)
4
Kamptråde / Sv: Kamptråd: AaB - AGF, Søndag d. 17.03.2019 kl. 17.00
Jeg er enig med dig, hvis man kun kigger på point, men jeg har meget mere fokus på proces og processen mod at blive et permanent tophold og her mener jeg klart, at AaB ikke bare er lidt foran os, men et godt stykke foran os. En af de væsentligste forskelle er evnerne til at styre en kamp, hvilket jeg mener er den største svaghed på det nuværende AGF-hold - her er AaB langt foran, omend det engang imellem fejler som i kampen mod Randers.
Vi maa se naeste saeson hvem der er laengst fremme der, der skal PC jo ogsaa ud at vise at han kan finde de lovede forstaerkninger. I forhold til at blive et permanent tophold er begge klubber langt fra at kunne kaldes det, den sportslige og oekonomiske styrke er ret langt derfra, men det er jo i sagens natur ogsaa noget der skal vises over en del aar, saa vi risikerer der er skiftet forum igen foer vi kan faa svar paa det - hvis det overhovedet lykkes for et af holdene.

Jeg ser som sagt ikke AaB saa meget og kan tilfaeldigvis have set kampe der netop ikke var saa gode fra deres side, men det er meget taenkeligt, baseret paa vores egen formaaen, at de er bedre til at vaere spilstyrende end os... Jeg tager gerne dit ord for den vurdering. Der er dog ogsaa andre maader at vaere tophold paa, DN er meget inspireret af Simeone og det er i hvert fald et eksempel paa noget andet, saa vi behoever ikke vaere i den samme proces, men det er maaske heller ikke saa afgoerende lige nu hvor begge hold er saa langt fra at vaere tophold. Jeg ser holdene som ret lige og jvf Simeone kan det sagtens vaere os der tager teten naeste saeson hvis PC lige finder vores egen Griezmann super-light eller hvad det nu er vi mangler.

I sidste ende er jeg dog ogsaa bare af den overbevisning at oekonomien er den vaesentligste forudsaetning for at blive et permanent tophold. Vi har nu gode faciliteter i dagligdagen og en oekonomi der haenger sammen selvom resultaterne svigter lidt, midler fra sportslig succes og spillersalg kan investeres i truppen og potentialet for sponsorater osv er sandsynligvis stadig stort (m.v.) Naar vi snakker permanent tophold er den slags i min bog langt vigtigere end om man lige p.t. er lidt mere spilstyrende. Jeg mener ogsaa at det bliver meget vanskeligt at blive tophold uden penge udefra og potentiale dybest set er udtryk for oekonomisk potentiale, saa AaB kan godt overhale os ved at finde en velvillig milliardaer, men ifht at blive permanent tophold, hvor ekstremt vanskeligt det end ser ud for begge klubber, tror jeg mere paa AGF.
5
Generelt / Sv: Evaluering sæson 18/19
Mht skaderne og karantænerne før FCK-kampen sidste sæson, så ja, det var mest lige til den kamp det hele faldt lidt sammen, mens det i grundspilsafslutningen i år var over flere kampe, men man får lift flashback til Pusic’s hårdt dømte karantæne og at vi altså er noget sårbare overfor skader og karantæner på visse positioner. Det er vel det og psykologien der kan blive de største problemer ifht at blive i top-2 i vores nedrykningstruede, men det burde lysne på det første (selvom Backman sikkert er ude længe) og sidste sæson fik DN også styr på psykologien så jeg er rimelig fortrøstningsfuld.
   Jeg ser ellers den ene undskyldning efter den anden som også var der sidste år. I kan da ikke blive ved med de samme undskyldninger år efter år?

Om I vil kalde det en skandale, skuffelse eller noget helt tredje er jeg egentlig ikke interesseret i men i en liga der er mere lige end nogensinde og så kan vi, med vores budget) alligevel ikke engang liste ind i top 6. Det er bare ikke godt nok!!!

Det er ikke fordi jeg ønsker træner eller andre fyret pt, fordi jeg også mener der er små mikroskopiske tegn på forbedringer men de er godt nok små. Pt er det måske vores bedste/dyreste spiller jeg ser som det største problem. Som andre er inde på, så bliver der altså ikke leveret i de svære kampe - spændende om der nu “igen” kan leveres i de “lette” kampe som sidste år.
 
 
Jeg skriver at jeg tror vi kan holde os i top-2 i gruppen, men at vi er sårbare overfor skader og karantæner, så jeg forstår ikke rigtig hvad det har med undskyldninger at gøre? Hvis du læser det som om det bare var sort uheld i de sidste kampe der kostede top-6 er det ikke det jeg skriver. Top-6 blev først og fremmest misset i efteråret, men skader og karantæner i de sidste kampe her viste at det nok også kan gå endnu værre hvis det fortsætter.

Jeg har ikke set nogen være tilfredse med placeringen, men vi må jo prøve at forholde os til hvad der skal til for at forbedre den i næste sæson.
6
Kamptråde / Sv: Kamptråd: AaB - AGF, Søndag d. 17.03.2019 kl. 17.00
Indrømmet, at det er nok lige at gå til kanten at kalde AaB for en magtfaktor, men jeg vil til hver en tid holde fast i, at de er langt i processen, men som du selv nævner, så kommer der voldsomme bump på vejen som i kampen mod Randers.

Ingen tvivl om, at AaB, sammen med resten af ligaen, er et godt stykke efter FCM og FCK.
AaB var ogsaa i top-6 sidste saeson saa sportsligt er de lidt foran, det vil vaere svaert at paastaa andet. Forskellene virker dog meget smaa mellem midterholdene, det er lige en spiller paa en bestemt plads eller en skade til en bestemt spiller der flytter et hold flere pladser op eller ned. Laver vi et godt sommertransfervindue kan det sagtens taenkes vi overhaler dem i 'processen.'

I virkeligheden er FCK vist ogsaa en hel del foran FCM oekonomisk, mens Broendby er taet paa FCM, sportslig goer FCM det bare rigtig godt mens Broendby flopper (i den her saeson). For vores vedkommende skal det helst ikke blive ved med at vaere klubber som AaB og OB vi sammenligner os med, maalet maa helt klart vaere at laegge afstand til dem og haegte os paa toppen. Det siger jeg gerne selvom vi lige nu er sportsligt bagud :)
7
Generelt / Sv: Evaluering sæson 18/19
Umiddelbart bør “en ottendeplads” vel ikke kun handle om tv-penge, men en anslået indtjening ifht top-6, altså udover tv-pengene at der fx kan forventes flere entreindtægter i top-6, men der er sikkert også nogle bonusser fra sponsorer osv (til gengæld er der lidt mindre bonus til spillerne.) Det er lidt usikkert, men i hvert fald meget positivt hvis vi ikke står med et stort hul der skal lukkes efter at have misset top-6.

I det større perspektiv misser vi stadig muligheden for et boost og kommer endnu et skridt længere fra topholdene og det er alvorligt nok. Når man ser på tv-pengene er det værd at bemærke noget vi også har været inde på tidligere på det gamle forum, nemlig den meget store forskel mellem valg nummer to og tre. Det er noget FCK og BIF har fået trumfet igennem, men en af de muligheder der ligger for AGF med sportslig succes over et par sæsoner vil også være en udfordring af den tilstand. Selv uden de samme gunstige forhold med faste spilletidspunkter vil man nok kunne se os ligge i slipstrømmen af de to.

Mht skaderne og karantænerne før FCK-kampen sidste sæson, så ja, det var mest lige til den kamp det hele faldt lidt sammen, mens det i grundspilsafslutningen i år var over flere kampe, men man får lift flashback til Pusic’s hårdt dømte karantæne og at vi altså er noget sårbare overfor skader og karantæner på visse positioner. Det er vel det og psykologien der kan blive de største problemer ifht at blive i top-2 i vores nedrykningstruede, men det burde lysne på det første (selvom Backman sikkert er ude længe) og sidste sæson fik DN også styr på psykologien så jeg er rimelig fortrøstningsfuld.
8
Generelt / Sv: Evaluering sæson 18/19
Ja de kan nu deres målsætning om mesterskabet endnu. Men vi var ved pausen i Aalborg et mål i Vendsyssel og et mål i Aalborg fra at nå vores sportslige målsætning. Den økonomiske kan nås endnu. Vi budgetterer med top 8, og var nummer 6 efter 13 runder, og nummer 9 efter 26 runder. Så slutter vi i EL-playoff som nummer 7 eller 8, så har vi indfriet den økonomiske målsætning, mens den sportslige ikke længere kan nås, og vil være skuffende uanset hvad.
 
 
Det er lidt noget nyt med en sportslig henholdsvis en økonomisk målsætning, men ideen er god. Vi kan ikke rigtig sætte en sportslig målsætning under top-6, men det er godt signal at det økonomisk er baseret på noget lidt lavere og det giver også mere ro omkring udviklingen. Det er ikke helt klart hvad top-8 dækker over i den sammenhæng, for når det sidestilles med top-6 kan det både bryde efter grundspil og til slut, men nok det første. Jeg tror man kan sige vi har budgetteret med noget der ligner sidste sæson resultat, dvs. EL-playoff.

Og jeg vil tilføje, at jeg er sikker på, at man egentlig vil være fint tilfreds med den sportslige del også, såfremt man vinder EL-playoff igen, og måske endda kommer i EL. Det er bare ikke den slags man kan ligge målsætninger om før sæsonen. Der bliver målet nødt til at være simpelt og klart: "top 6".
Det nytter ikke at sige: top 6, men hvis ikke, så dit og dat.
 
 
Man ville nok hellere i top-6 trods alt, ikke mindst når det som i år indbefatter en jagt på medaljer, men EL-kvalifikation vil selvfølgelig gøre ærgrelsen en hel del mindre. Så vil det være spændende om Fournais faktisk vil bruge det som opfyldelse af det langsigtede mål man satte på tidspunkt.

Jeg håber personligt vi kommer i den EL-playoff finale, og møder et hold der er nemmere end FCK i Parken. Første del er op til os, og anden del er nærmest garanteret. PT er det imod OB i Odense, men ikke meget skal ændres før kampen går til 4.pladsen, som pt er BIF.
Sig hvad I vil. Men at tage til Brøndby stadion i en EL_playoff-finale med chancen for at stjæle europæisk deltagelse fra BIF..... Det er den slags der giver søde drømme :D
 
Det håber de fleste går jeg ud fra, det er i hvert fald det højeste vi kan opnå nu i den her sæson. Det ville være sjovt at snuppe EL-kvalen fra et andet hold og da ikke mindst BIF. I år vil muligheden rigtignok være lidt større for det hold der når til finalen. Sidste år var chancen ikke så stor selvom det ikke bliver nævnt når den finalekamp bliver omtalt, at vi også var temmelig skades- og karantæneramte. Det er parametre der skal forbedres ifht den seneste periode hvis vi skal kunne drømme om gentagelse eller bedre, men så er det da helt klart ret åbent.
9
Kamptråde / Sv: Dødens pulje
Vejle vs AGF søndag den 21/4 kl 18 (påske søndag)
AGF vs Horsens søndag den 28/4 kl 14 -tæt på perfektion ift afslutning.
Mja, jeg tror det havde vaeret bedre at slutte mod Vejle, der sikkert ikke har saa meget at spille for der og derfor kunne taenkes at spare hoveder og ben til et par afgoerende nedrykningskampe. Vi risikerer saa i stedet at Soenderjyske kan spille sig over en taber af AGF-Horsens.

Vi skal selvfoelgelig gaa efter at sikre os selv tidligere, men det kan maaske vise sig svaert nok.
10
Kamptråde / Sv: Kamptråd: AaB - AGF, Søndag d. 17.03.2019 kl. 17.00
Jeg siger ikke, at vi laver ringe aftaler, men jeg fremhæver bare AaB's evne til at indgå aftalerne på det rette tidspunkt, hvilket gør, at de i dag står med en bedre trup for nu som jeg ser det. Jeg tror dog på os fremadrettet, for de unge skal nok levere i den kommende sæson og så kan vi skibbe dyre breddespillere af til fordel for færre men bedre spillere!
Jeg har ikke indblik i AaB's trup til at sige noget som helst om hvorvidt de har indgaaet kontrakter paa mere eller mindre gunstige tidspunkter, men kan da konstatere at vi ogsaa har hentet masser af spillere som mest har siddet paa baenken. Det er saamaend baade godt og skidt.

Vi var ringe i gaar, men der skal ikke flyttes mange marginaler foer vi havde overhalet dem i tabellen. Jeg tror man skal vaere forsigtig med at konkludere ret meget ifht oejebliksbilledet af de to klubber. Jeg ville ikke bytte deres trup+oekonomi med vores trup+oekonomi.

Jeg håber ikke, at jeg på nogen måde har antydet, at AaB's økonomi er bedre end AGF's, for det er åbenlyst, at AaB har store problemer med deres forretningsmodel, nok primært på grund af den manglende opbakning i Nordjylland efter en al for lang periode med kedeligt fodbold under Wieghorst. Det nordjyske publikum er nok det mest kræsne i Danmark, så det er rigtig dyrt, når der kommer en negativ stemning om holdet, som man nu har set igennem flere sæsoner.

Jeg mener derimod, at AaB's trup på mange måder er længere fremme end AGF's eller rettere sagt AaB som hold er længere fremme. Det er særligt i evnen til at skabe en kamp, hvor jeg mener vi er bagefter AaB og hvor vi mangler en del for at kunne blive et egentligt tophold over en længere periode. Det kræver et lidt længere indlæg end jeg har tid til her og det hører nok også mere hjemme i evalueringstråden, så jeg vil prøve at vende tilbage når jeg har lidt mere tid.
Jeg foelger dem ikke saa taet, men hvis man vurderede dem for et par uger siden efter fx kampen mod Randers kunne vurderingen maaske vaere helt anderledes. Jeg taenker du ser dem lidt mere og jeg vil ikke argumentere imod saadan en sammenlignende analyse, der er bare ikke saa meget i stillingen der viser de paa mange maader er laengere fremme og jeg vil ikke konkludere noget paa at vi var daarligst i gaar. Hvis AaB gjorde det paa et lavere spillerbudget ville det vaere et plus til dem, men det mener jeg ogsaa er en tvivlsom paastand, forskellen kan i hvert fald ikke vaere ret stor.

Vi kan dog hurtigt blive enige om at vi mangler en del for at kunne blive et egentligt tophold - jeg ville sige en voldsomt masse - som kan diskuteres separat. Her vil jeg egentlig bare opponere mod at AaB ligner et hold paa vej mod det, det kan jeg ikke se, og med den nuvaerende oekonomi har de begraenset tid til at lykkes. Oekonomien maa noedvendigvis vaere en del af diskussionen naar der bliver talt om fremtidig 'magtfaktor'.
11
Generelt / Sv: Evaluering sæson 18/19
Egentlig siger han bare: "AGF har det fjerdestørste budget og bør derfor komme i top-6". Men for pokker altså:
Jeg synes han siger direkte: Af alle klubber er AGF den største skuffelse, og ligefrem en skandale...

Det til trods for, at AGF ligger hvor vi plejer, på et plataeu efter sidste oprykning 2015, mens BIF kom med i top 6 på sidste dag, trods dobbelt budget og var faldet fra mesterskabskamp sidste år til det rene kaos i år.

Det er vandvid at sige at AGF er den største skuffelse. At kalde det en skandale er...... skandaløst :D
Ja, i grundspillet maa Broendby vaere den klub der har skuffet eller underpraesteret mest, strukturen giver dem bare en chance for at rette op paa det. Det aendrer ikke paa at vi ogsaa har skuffet, men at kalde det en skandale er lidt latterligt og goer det svaert at finde betegnelser der daekker i andre sammenhaenge - inklusiv hvis vi ender med at rykke ned.
12
Kamptråde / Sv: Kamptråd: AaB - AGF, Søndag d. 17.03.2019 kl. 17.00
Jeg siger ikke, at vi laver ringe aftaler, men jeg fremhæver bare AaB's evne til at indgå aftalerne på det rette tidspunkt, hvilket gør, at de i dag står med en bedre trup for nu som jeg ser det. Jeg tror dog på os fremadrettet, for de unge skal nok levere i den kommende sæson og så kan vi skibbe dyre breddespillere af til fordel for færre men bedre spillere!
Jeg har ikke indblik i AaB's trup til at sige noget som helst om hvorvidt de har indgaaet kontrakter paa mere eller mindre gunstige tidspunkter, men kan da konstatere at vi ogsaa har hentet masser af spillere som mest har siddet paa baenken. Det er saamaend baade godt og skidt.

Vi var ringe i gaar, men der skal ikke flyttes mange marginaler foer vi havde overhalet dem i tabellen. Jeg tror man skal vaere forsigtig med at konkludere ret meget ifht oejebliksbilledet af de to klubber. Jeg ville ikke bytte deres trup+oekonomi med vores trup+oekonomi.
13
Generelt / Sv: Evaluering sæson 18/19
Som jeg ser det, er det helt store problem, at vores "profiler" ikke leverer på et højt nok niveau. I de sidste to kampe har vi mødt hold, der på kvaliteten af bredden ikke er bedre end AGF. Men de har et par profiler i Lucas Andersen og Bashkim Kadrii der leverer på et helt, helt andet niveau end f.eks. Sana. AaB var jo farlige hver gang Lucas Andersen fik bolden i går, mens Sanas største bidrag var at sænke tempoet, ved at rører bolden 5-10 gange hver gang han fik den.
Enig. Det var meget sigende, og det mest rammende øjeblik var til sidst i kampen, hvor Sana forsøgte sig med et par træk, og Lucas Andersen tog boden fra ham. Lucas var hamrende farlig, Sana spillede nærmest mere nede på Guiras gamle plads, end som støtte til Mortensen i front.

Jeg tror helt sikkert at AGF ville have bedst af, at DN tog det privilegie fra Sana, at han selv kan bestemme hvornår det er tid til at hente bolden op nede fra, og hvornår det ikke er. Der var et par gange, hvor Sana gik ned, og både ham, Amini og Hvidt lå super tæt, og alle tre egentlig kunne tage bolden og drive den. Og der går det ofte sådan, at når Sana tager den, så er der for få der ligger fremme til at kunne hjælpe.

Så løsningen må enten være, at Amini og Hvidt i langt højere grad skal gå med frem når Sana er nede på midten, eller at Sana skal lade Amini/Hvidt drive bolden på midten. Noget som Blume er rigtig god til. Stage/Amini og Hvidt/Amini ligner hinanden synes jeg. Det er måske mere et spørgsmål om rollefordeling, end mere andet. Noget vi ikke har arbejdet med nok. Vi skal huske, at vi hele efteråret spillede med Stage på kanten, og Guira centralt.

Så vi må se om det kan løses taktisk. Svaret lader i hvert fald ikke til at være at bare give Sana fripas.
Det forekom at være et endnu større problem i går. Selvom Hvidt gjorde det OK indtil udvisningen var en af de ting vi trods alt mistede ifht Stage de offensive løb helt ind i feltet. Måske følte Sana han skulle trække ekstra meget ned i banen for at afhjælp lidt der og selvom jeg er enig i at han generelt lå alt for lavt og sinkede spillet alt for meget, virkede det også som om der manglede bevægelse og opspilsmuligheder. Måske skulle Amini også have bevæget sig lidt mere frem indimellem.
14
Kamptråde / Sv: Kamptråd: AaB - AGF, Søndag d. 17.03.2019 kl. 17.00
Lucas Andersen var satme god! Lidt ærgerligt at vores svenske version af Lucas Andersen svinger så meget. Noget helt andet er så, at jeg har svært ved at tro på, at AaB har lavere spillerbudget end os med store navne som Lucas Andersen, Okore og Kusk. Det kan næsten ikke passe.
  Grunden til, at AaB har et lavere spillerbudget(omend det ikke længere er meget lavere) er, at de på rigtig mange pladser har udviklet egne talenter, hvorfor de sparer en hel del lønkroner i forhold til f.eks. at have Juelsgaard, Spelmann, Sverrison, Riel etc. siddende på bænken til mellemhøje lønninger. Derudover har de været gode til at hente Okore, Lucas Andersen, Kasper Kusk etc. på tidspunkter, hvor de var havnet på bænken og havde brug for spilletid.
Det er heldigvis det samme, der gør, at vores fremtid ser positiv ud, da vi i løbet af de kommende sæsoner, vil kunne bruge udviklingsspillere på (som minimum) de yderste mandater i truppen.
Som jeg ser det, er den eneste deciderede fejl i AaB's trup købet af Kristoffer Pallesen, resten er enten "egne spillere" eller gode køb og det bliver bare bedre og bedre for dem, når forholdsvis dyre spillere som Risgaard og Würtz går på pension i løbet af den nærmeste fremtid. AaB kan godt blive en rigtig magtfaktor som jeg ser det.
 
De har også et kæmpe underskud, så jeg er knap så imponeret. Lukas Andersen koster vist 5 mio., hvikket er en god pris, men også mere end vi kan betale. De kan sikkert lave en fin handel når de skyder ham af igen, men de har også brug for en ny ‘Bassogog’ eller nogle velvillige ejere hvis de vil holde det forbrug kørende. Ifht styrke på kort og lang sigt kan man altid diskutere om den ene klub er en anelse foran den anden, men begge klubber er meget, meget langt fra at være nogen magtfaktor.

Vi har i øvrigt også en del spillere der er hentet fra bænken, det omvendte er vist snarere en sjældenhed, men et element af den forbedrede økonomi er sikkert at vi i lidt mindre grad betaler ekstra fordi vi er AGF og at det er blevet mere præstationsbetinget. At nogle af de unge er ved at slå igennem giver rigtig nok mulighed for at spare lidt, både i overgangssum og i en periode nok også ved lavere løn, og det er vigtigt, men det helt store boost kan komme hvis vi kan begynde at sælge til væsentligt højere priser (der er også andre positive afledte effekter). Den missede top-6 er lidt problematisk i den sammenhæng og vil blive det endnu mere næste sæson. Hvis vi vil bygge os op til at være et (sub)tophold skal der også snart lidt sportslig succes til.
15
Kamptråde / Sv: Kamptråd: AaB - AGF, Søndag d. 17.03.2019 kl. 17.00
Bi
@SteenA og alle andre som holder med AGF:

Det har været en hård dag for alle, som elsker AGF og jeg vil lige smide den her op David N: Vi har stadig en masse at spille for

Der er vel ingen, der troede sæsonen ville slutte med et nederlag?

Sæsonen starter vel først for alvor nu, hvor det bliver en hård kamp om overlevelse.
I saa fald maa vi haabe det bliver et nederlag i el-playoff og ikke i nedrykningsplayoff...

Vi kan godt blive enige med DN om at der stadig er meget at spille for og ogsaa mere end der burde have vaeret i negativ retning. I foerste omgang maa vi bare forsoege at komme fri af nedrykning saa hurtigt som muligt. Det er vaesentligt ifht forberedelserne til naeste saeson, men vi skal ogsaa lige ud at bevise at der er bund i det her hold, ellers er katastrofen heller ikke saa langt vaek.
Simple Audio Video Embedder