Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Winther

1
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
Stig AKA Frank Heskjær - Jeg forstår ikke rationalet og hvorfor det skulle være attraktivt at være 3 valg i LFC?
  @aske

Fordi 3. valget er udtaget til kampe for førsteholdet, mens 4.valget spiller U23/står klar i kulissen.
Når 1.valget er skadet er man jo 2.målmand. Det er ikke "bare sådan lige" i Premier League.
  
Jeg kan nu heller ikke se det interessante i at være tredjemålmand. Du er stort set garanteret 0 kampe på en hel sæson. Formentlig blot nogle reservekampe. Som du selv siger skal 1. målmanden være skadet før du overhovedet kommer på bænken.
 
 
En klub som Liverpool har naturligvis en virkelig god andenmålmand, men også en temmelig god tredjemålmand. Det kan jo afgøre et mesterskab eller en CL-kvalifikation. Det er ikke så sanjdsynligt han får ret mange førsteholdskampe, men der er helt sikkert mange gode unge målmænd de kan hyre til den tjans. Selv hvis man ikke får førsteholdskampe, kan man komme med til store kampe og træne med verdensklassespillere til daglig, mens man kan spille på U23-holdet, hvor der er mange gode spillere. Man får noget andet med ved at spille førsteholdskampe et andet sted, men det er heller ikke helt skidt ifht ens udvikling at være tredjemålmand i Liverpool. Vi ved ikke hvad Liverpool vil, vi må håbe de gerne vil have Grabara ude lidt længere, men man kunne forestille sig de nu vil sende Kelleher ud en halvsæson, mens Grabara så er hjemme i klubben og hvis det er planen kan Grabara nok godt “leve med det.”
2
Lidt af hvert / Sv: Superligaen 2018/2019
Enig.

Forskelen på BIF og AGF er så, at AGF i en lang årrække bad om penge fra alle mulige investorer/steder for at lukke huller her og der og alle vegne, for man troede på det nye projekt "næst'år", og aldrig fik set nogen succes. Da det så værst ud trådte Kurt A. til, og postede over perioden ca. 50-60 millioner i projektet med kom derfra med overskud. Det gjorde han bl.a. ved at træde til hvor klubben blev kaldt tættere på konkurs end den reelt var, som jeg ser det. Han var bare den der gjorde det, ene mand, istedet for at 5-6 kom med 10 millioner hver eller andre løsninger. Der skulle nok være trådt andre til, såfremt der var blevet udsendt en melding om, at AGF enten fik hjælp eller måtte lukke eller noget i den retning. Men historien om Kurt A var jo netop også, at klubben overlevede og han fik sine penge igen ved at sælge Duncan, Leon og Lumb, og så kunne man køre videre i status quo, hvor det jo igen bare var et spørgsmål om tid før man fik økonomiske og/eller sportslige problemer. Men skylden var ikke hans, men dem der accepterede løsningen.

BIF undgik konkurs med Interbank-skandalen i 1992 (på ca. 400 millioner kroner), hvor der sjovt nok også blev budgetteret med gode sportslige resultater "En planlagt aktieemission skal, efter den forventede kvalifikation til Champions League, bane vejen for finansieringen af købet af Interbank. Planen kuldsejler dog efter et samlet nederlag mod Dynamo Kiev. Brøndbys back-up plan kikser også. " (fra https://borsen.dk/avisen/boersen_e-arkiv/theme/9/broendby_og_interbank-sagen.htmlk)

Og for få år siden var man så igen ved at gå konkurs, men blev ikke bare reddet, men reddet samt sat på vej mod ny kortvarig success, men en indsprøjtning som bar dem til sølvmedaljer sidste år. 200 millioner i alt som det er opgjort til i flere medier for flere måneder siden.. Og nu to gange siden da har Jan Bech, og nu denne person skulle skyde penge i projektet igen. Og lige nu gør BIF det samme som AGF gjorde før Kurt A. Og der kommer konstant nogen og poster penge i. Mon det stopper? Næppe.

Som jeg husker Hyldgaards beskrivelse, havde han reelt givet op og var ved at lukke og slukke. Han har vel ikke nogen grund til at udlægge det anderledes end det var? Bortset fra det, er det naturligvis rigtigt at AGF også hentede penge udefra i flere omgange, desværre mest til at lukke huller (og også gjorde det senere igen). Det er en afgørende del af klubbens potentiale at der er nogle penge derude og det er egentlig bare lidt ærgerligt at de store beløb blev ‘sjoflet’ væk, mens der kommer mindre ind nu hvor der er mere styr på organisationen. På den måde var det som du siger bare et spørgsmål om tid før der var problemer igen. Nu får vi mere ud af de pæne, men lidt mindre beløb der bliver investeret i fx træningsanlæg og akademiboliger end alt det der dengang bare sev ud af kassen igen uden nogen form for sportslig succes.

Måske skal der også lidt “held” til for at finde de store penge, eller for at have sådan en fan som Jan Bech Andersen i Brøndby, men sandsynligheden er lidt større for os, ligesom den er for Brøndby. Pengene burde selvsagt også være langt nemmere at finde hvis klubben er veldrevet og har succes, men for en klub som Brøndby er der bare næsten altid en mulighed og både Brøndby og FCK har vist at de kan blive reddet fra næsten hvad som helst. De fik også lidt umiddelbar succes med den sidste indsprøjtning, men det er ikke uden risiko, hvis deres nye strategi kikser og de fortsætter de underskud uden at hæve sig meget over midten af Superligaen. Men der er selvfølgelig ingen grund til ikke at bruge de penge der bliver smidt i nakken af dem hvis de regner med at det bare fortsætter.

For vores eget vedkommende er min udlægning (håb) at der kommer nogle penge når der kommer et moderne stadion - det stadion er så bare lidt tvivlsomt indenfor den nærmeste fremtid. Under alle omstændigheder er stadion afgørende ifht sponsorer og i mellemtiden må vi jo også bare se at få gang i noget sportslig succes og nogle større spillersalg.
3
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Spørgsmålet var om det giver bedre muligheder for at forlænge med Grabara og mit svar var at det gør det nok ikke, andenmålmand hedder bare noget andet så situationen for os er den samme. Hvis vi er uheldige kan udskiftningen af andenmålmanden dog trække ud og forsinke noget ifht Grabara, men Liverpool er trods alt en klub i den ende af fødekæden hvor de kan afklare det hurtigt. Vi ved ikke om Liverpool vil leje Grabara ud igen, om de vil have ham lejet ud til en bedre klub/liga eller om han skal være tredjemålmand, vi må bare håbe PC har en plan der sikrer at vi er fornuftigt stillede på målmandsposten næste sæson. Og det har han da sikkert også - sporene skræmmer lidt fra den her sæson, men denne gang vil man have haft en halvsæson at planlægge i.
4
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Giver dette mon lidt forbedrede muligheder for en forlængelse af Grabara?
Liverpool ser potentiale i Grabara: Vil alligevel hente ny reservemålmand |...
Det tror jeg desværre ikke det gør. Der var vel aldrig lagt op til at Grabara skulle være andenmålmand i Liverpool næste sæson. Udskiftningen af Mignolet er ikke overraskende, men man kan nemt forestille sig hvordan de så også lige skal have det på plads og så bagefter finde ud om Kelleher eller Grabara skal være tredjemålmand eller en eller begge skal lejes ud og det kan sikkert trække ud og også ende med et afslag til os. PC må helt sikkert være meget opmærksom på problematikken og måske er der en løsning klar i skuffen, men bekymringen herfra er der uanset om Liverpool skifter Mignolet ud eller ej.
5
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Gad vide hvad Sana betyder for Bundus udvikling - det kunne måske tolkes både for og imod, men de har et tæt forhold og hvis Sana har haft betydning for at Bundu har fået mere styr på hvad-det-nu-var han blev kritiseret for tidligere på foråret, kan der flere millioner i værdi i at holde på Sana et år mere, end vi kan få ved at sælge ham. Vi sælger jo nok hvis vi får et godt tilbud, men hvis det er til en svensk klub, bliver det vel ikke til mere end et par millioner.
7
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Det kan vel ikke kun være tilfældigt når man vinder syv i streg, eller når man taber endnu en lige kamp til Randers. På den anden side er der mange af de foregående kampe vi kunne have tabt på to langskud og med effektiviteten i begge ender fra de kampe havde vi også vundet i dag.

Det sagt var det en skuffende anden halvleg hvor Randers vandt de fleste andenbolde og vi havde svært ved at spille rundt om deres pres. Det var forventeligt at de ville skrue op for fysikken efter første halvleg, det skulle vi have været klar på uanset om de har 5-10% ekstra fordi det er os de spiller imod. Men OK, måske er vi ved at være lidt trætte og de kan så bedre kompensere med ekstra gejst, mens vi ender lidt for sent i tacklingerne.

I returkampen skal vi være klar på 100% fight hele kampen - nu er vi heller ikke favoritter og skal komme bagfra. Denne gang kan udebanemålet dog godt blive afgørende og der er trods alt stadig gode muligheder.
Jeg ved ikke, om det kun er  i min fantasi , men jeg fik det indtryk, at  Ankersen og til dels Amini ikke virkede særligt engagerede i muligheden for EL. Måske er de så langt, at der kun mangler en underskrift før de er videre. Sanas indhop kommer for sent, hvis DN mente noget seriøst med det. DN havde også en underlig kommentar kort før anden halvlegs start: Hvorfor håbede han på en mere rodet 2. Halvleg? Det er da lige  hestenes kop te.
Det undrede lidt, men hvis vurderingen var at første halvleg var rodet, gav det god mening at sige at anden halvleg også skulle være det. Vi var bagud på et par langskud, men spillet og chancefordelingen var OK. Måske vurderede man at Randers ikke ville skabe så meget i en rodet kamp, mens man selv kunne slå til med individuelle kvaliteter en gang eller to. Første del lykkedes nogenlunde, anden del gjorde ikke rigtig.

Mht vilje tror jeg også man skal være forsigtig med den forklaring. Vi har været igennem mange sæsoner hvor alle mulige manglende kvaliteter har lignet manglende vilje og selvom psykologien er vigtig tror jeg ikke på at spillere som Amini og Ankersen gik og tænkte på sommerferie. Jeg synes heller ikke det så ud som om det var der den var gal selvom der manglede lidt hårdhed indimellem, tacklingerne kom da også stadig men ofte lidt sent. Der blev vel også løbet de meter der skulle. Det kan godt have betydet noget at Amini havde en advarsel. Alt i alt var det på papiret en lige kamp med Randers som favorit, så små ting kunne blive afgørende og chancefordeling og resultat var ikke helt uventet. Der er dog ingen tvivl om at vi skal være helt oppe på tæerne i returkampen hvis vi vil vinde samlet.
8
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Det kan vel ikke kun være tilfældigt når man vinder syv i streg, eller når man taber endnu en lige kamp til Randers. På den anden side er der mange af de foregående kampe vi kunne have tabt på to langskud og med effektiviteten i begge ender fra de kampe havde vi også vundet i dag.

Det sagt var det en skuffende anden halvleg hvor Randers vandt de fleste andenbolde og vi havde svært ved at spille rundt om deres pres. Det var forventeligt at de ville skrue op for fysikken efter første halvleg, det skulle vi have været klar på uanset om de har 5-10% ekstra fordi det er os de spiller imod. Men OK, måske er vi ved at være lidt trætte og de kan så bedre kompensere med ekstra gejst, mens vi ender lidt for sent i tacklingerne.

I returkampen skal vi være klar på 100% fight hele kampen - nu er vi heller ikke favoritter og skal komme bagfra. Denne gang kan udebanemålet dog godt blive afgørende og der er trods alt stadig gode muligheder.
9
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Martin Koch Helsted i Køge eller Casper Johansen i Middelfart kunne også passe på profilen.
Udover Riel og Kjær har vi også forsøgt med Rasmus Katholm og Emil Nielsen. Måske er den slags bare ikke for en klub som AGF. I hvert fald har jeg meget svært ved at tro på, at David Nielsen i den situation, hvor PM er skadet og Ammitzbøl ikke leverer, så giver spilletid til Martin Koch Helsted, når det også er en mulighed at justere lidt i systemet og bruge spillere som Bundu, Toutouh og Sana. Nej hellere lede efter en ung spiller, der kan give flere taktiske muligheder (hurtig og direkte) og måske også byde sig til som partner i tomandsangreb med enten PM eller AA. Det giver langt større mulighed for succes.
Helt klart - hvis vi skal hente spillere til bredden skal de have udviklingspotentiale til at erobre en startplads (måske med undtagelse af en tredjemålmand). Vi skal også tænke på at vi gerne skal sælge nogle spillere. De behøver ikke allesammen være 20 år, men hvis de nærmer sig 30 og ikke er hentet til startopstillingen risikerer vi aldrig at få noget ud af dem. Vi må kunne kigge efter en ung spiller i divisionerne, eller en der står på spring til et gennembrud, eller måske en udlænding vi forventer skal have en indkøringsperiode men kan agere backup. Det kunne være en spiller som Bundu i sin tid - men ideelt set en der kan spille lidt flere pladser end bare enlig spids og så er det man ender ved om vi ikke også bare kan bruge den Bundu vi har... Der kan dog under alle omstændigheder komme lidt udskiftning på den forreste del af banen til sommer og hvis fx Sana sælges kunne man godt kigge efter noget “eksotisk med x-faktor.” Gerne en ung spiller.

Jeg har ikke set helt vildt meget til ham og er i tvivl om hans niveau, men jeg tænkte på om ikke fx ham Kamara Randers henter i Vendsyssel kunne være et eksempel på en spiller man kunne bruge - midt i 20’erne (ideelt et par år yngre), måske ikke ideel som eneangriber, men kan vist også bruges på en fløj.
10
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Europa Playoff mod Randers
Det er ikke ideelt for vores chancer for at nå finalen og måske endda vinde den, at vi har de skader, men en af de store fordele ved at have nået semifinalerne, uanset hvordan det går, er jo at det kan blive et par kampe ekstra til nogle unge spillere, så med henblik på næste sæson gør det ikke noget at Ammitzbøl og Hausner skal spille igen. Og de har jo gjort det fint, Hausner endda ude af position. PM må dog gerne blive klar, så kan vi have den ene eller anden at skyde med fra bænken.
11
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
I mine
Citer
I mine øjne skal der - hvis man ikke vil bruge Bundu forrest - hentes en markant mere rutineret angriber end Ammitzbøl - men også en, der er indforstået med ikke at være øverst i angrebshierarkiet. Det kan være en spiller, der nærmer sig sidste salgsdato eller har været målræv i første division, men som ikke prismæssigt og attitudemæssigt koster en bondegård.
@fsc
Han hedder Finbogasson, og er snart rykket ud med Vejle, og så er han lige klar til at blive hentet :D
Det er præcis sådan en type jeg efterspørger, så jeg er helt enig.
øjne skal der - hvis man ikke vil bruge Bundu forrest - hentes en markant mere rutineret angriber end Ammitzbøl - men også en, der er indforstået med ikke at være øverst i angrebshierarkiet. Det kan være en spiller, der nærmer sig sidste salgsdato eller har været målræv i første division, men som ikke prismæssigt og attitudemæssigt koster en bondegård.[/font][/size][/color]
@fsc
Han hedder Finbogasson, og er snart rykket ud med Vejle, og så er han lige klar til at blive hentet :D
Det er præcis sådan en type jeg efterspørger, så jeg er helt enig.
Vejle er vel ikke favorit til nedrykning?
Saa napper vi Kirkevold i stedet ;)
12
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Kampen i dag gjorde det helt klart for mig, at vi ikke skal investere i hvert fald en stor sum i en backup-angriber. For ham har vi allerede i Alexander.
  Det er ret vildt at han er gået fra overhovedet ikke at spille, bortset fra lidt pokalbold, til at være en ganske habil substitut for PM.

Der sker nogle gange lidt sjove ting med citatfunktionen. Jeg kunne ikke lige genkende det jeg citeres for ovenfor, men det var så også Jakob Marschner der skrev det og ikke mig.
Det er ikke engang fordi du var citeret i det indlaeg jeg citerede, men i indlaegget foer citerer du mig ...hvordan det saa end skulle influere paa det. Lidt maerkeligt.
13
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
https://stiften.dk/artikel/576964?rss

Grabara ved ikke om han kan blive i Aarhus endnu, men han er glad for at være her.

Så det er i hvert fald ikke afgjort endnu, hvilket er mere end jeg turde håbe på.
Men min frygt er, at vi går for længe efter en forlængelse og glipper fordi en målmand i LFC bøjer en finger igen eller får tynd mave og de ombestemmer sig...
Men når vi nu kender Grabaras kvaliteter, så skal vi selvfølgelig strække os for at lande ham på en forlængelse. Man håber bare at vi ikke sætter alt på et bræt og ender med ingenting(Igen)
Artiklen er låst, men det er meget positivt, hvis Grabara giver udtryk for at han gerne selv vil fortsætte - altså også lidt mere end bare et høfligt svar. Hvis Liverpool i øvrigt vil leje ham ud igen, kan det godt blive afgørende hvad han selv siger. Men jeg deler jo i høj grad frygten for at vi bare må afvente og så ender med ingenting. Hvis ikke Whalley har været igennem en udvikling der gør at vi vil kunne køre efteråret igennem med ham, kan det godt være klubben skal sætte en deadline ifht Grabara og gå efter noget andet hvis det ikke lykkes. Forhåbentlig kan man lave en aftale når begge klubbers sæsoner er ovre.

For Grabara er spilletid afgørende, men han mener måske først der kommer en afklaring efter både Europa Playoff og U21, som er sidst i juni. Tror ikke han skal tilbage til Liverpool, men at han bliver her, hvis det ikke bliver til spilletid i en større klub. Vi krydser alle fingre.
Er det taget fra artiklen at han ikke forventer en afgørelse før efter U21-slutrunden? Jeg forventede også det bleve efter klubbernes sæson, men det lyder rimeligt at hele sæsonen lige skal slutte. Det er også en mulighed for ham til at skabe lidt mere interesse.
14
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Kampen i dag gjorde det helt klart for mig, at vi ikke skal investere i hvert fald en stor sum i en backup-angriber. For ham har vi allerede i Alexander.
Det er ret vildt at han er gået fra overhovedet ikke at spille, bortset fra lidt pokalbold, til at være en ganske habil substitut for PM. Man tænker han måske kunne have givet noget i efteråret også, men det er nok mere et udtryk for at unge spillere kan tage nogle store ryk i perioder, at det er nemmere at komme ind på holdet nu, og så tænker jeg også at det er en fordel for hans udvikling at der er en etableret spiller han kan lære lidt af i hverdagen. Ligesom med de andre unge spillere der nu viser dig frem, giver det nogle nye muligheder ifht sommerens transfervindue - og nogle nye problemer, men af den mere positive slags. Vi skal helt klart undgå at Ammitzbøl bare bliver skubbet langt væk fra spilletid, men omvendt mener jeg også to angribere (vi vil bruge) er i underkanten og vi må også forvente at en ung spiller kan få formnedgang. Jeg ved ikke om Mogensen eller Fæster evt kunne have været klar som tredje mulighed, men en evt ny tredje angriber kunne godt være en slags erstatning for dem, altså et ungt talent mere.
Simple Audio Video Embedder