Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

  • Log ind for brugernavn
  • Log ind for brugernavn
  • Log ind for brugernavn

Beskeder - Winther

2
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Man kan også bare sige at hvis Grabara kommer ned i en pris hvor vi overhovedet skulle kunne overveje at være med, vil der nok være andre større klubber der uden videre kan købe ham med et greb i lommen. Det skal tælle meget med spilletid og så skal der nok laves en eller anden aftale om at han hurtigt sendes videre hvis der opstår en god mulighed. Men hvis han smadrer lønstrukturen tror jeg heller ikke PC er så interesseret. Det virker som et urealistisk køb. Men en ny lejeaftale kan man vel ikke afvise er en mulighed.
3
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Gammel storklub tilbage - 4 superliga nedrykninger og 16 år ude i mørket siden 2000.
Så foretrækker den måde de hvide har været i mørket på.
De har haft meget kaos dernede også i mange år og så er det måske forskellen i størrelsen på klubberne der gør at de ender med at tage de fleste sæsoner i 1. division, mens vi tager de fleste i Superligaen. Der ser ud til at være rimelig styr på det efterhånden trods eksotiske ejere og mon ikke de kommer op og gør en god figur. Lyngby eller Hobro, hvis de kan vende det i returkampen, kunne godt ligne den største favorit til nedrykning og så vil man pege på Vejle som oprykker, men der er nogle hold vi har vænnet os til at se i Superligaen, der kan komme i fare. Jeg forestiller mig også VB vil opruste lidt, mens flere andre er ved at skære ned. Det er helt fint, det kan blive lidt tyndt med de store traditionsklubber og opgørene mod Vejle har lidt ekstra over sig - og man kan heldigvis nok godt tillade os at håbe de kommer op og overlever uden at vi ikke stadig holder dem under os.
4
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Angående Grabara, så ved jeg ikke om han vil hoppe ombord på vores lønstruktur. 15 mio. ville godt nok også være helt enormt mange penge at lægge for en målmand i Superligaen, også for en der er rigtig dygtig. Jeg tror stadig Wiland er den dyreste målmand i Superligaens historie, og han blev købt for 7,5 mio. i 2009. I det hele taget er 15 mio. et beløb man kun kommer i nærhden af når man køber helt store talenter med lange kontrakter, og det ville aldrig kunne betale sig i det lange løb for den sum. Så vil jeg alligevel hellere have 3 spillere i det pænere lag af Superligaen for de moneter.
Internationalt er der sket en del med priserne på målmænd, der nok også vil smitte af længere ned i fødekæden, så man vil være villig til at betale mere med håbet om at lave et stort salg. Jeg synes sagtens man kan forestille sig FCK bruge 15 mio på en målmand med et tilstrækkeligt stort talent, de betaler jo også rask væk endnu mere for andre positioner. For AGF er det lidt noget andet selvfølgelig, vi har ikke den samme økonomi, så vi skulle nærmest sprænge banken eller have en særbevilling fra nogle storaktionærer og den slags vil vi nok ikke gøre i. Vi skal arbejde os derhenad hvor vi kan købe spillere ligesom de andre topklubber, men selv med et par fine salg så pengene i princippet er der, er det nok en del over det vi vil kunne lægge for en enkelt spiller lige nu.
5
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Noget af det der har ændret sig siden 90’erne er hvor let det er at følge med i alt muligt omkring også mindre klubber. Der er stadig mere om AGF og historier her bliver automatisk større, men alle onlinemedierne der skal lave nyt indhold hele tiden, skriver også hvis de har et eller andet relateret til Hobro. Alle kampe er på TV fordi der er flere kanaler og kampene fordeles ud så de ikke spilles samtidig. Det giver en skævvridning fordi nogle få hold spiller fast på de bedste tidspunkter, men gør det også sværere at erobre fans i hele landet alene via TV når man kan vælge at se det hold der er mest naturligt at følge ift geografisk nærhed.

Hvis man skal begynde at udvide sin fanbase kræver det selvfølgelig også noget sportslig succes, men i så fald vil jeg også mene AGF er i en ret unik situation ift reelt alle andre klubber udenfor København. Udgangspunktet er bedre fordi der her er den største grundlæggende tilskuerbase. Selv lokalt er der jo en del der først skal vænnes til at følge med på TV og dernæst tage på stadion igen og der er en hel “tabt” generation hvor mange aldrig fik den trang fordi det altid var elendigt. Går det til gengæld godt og kommer der et stort fint nyt stadion er der ikke andre klubber vest for Storebælt der vil kunne tilbyde kampe på samme niveau ift antal tilskuere og stemning. Det er svært at se FCM skabe en rigtig stor klassiker mod FCK, det vil tage mange flere år med parløb tror jeg, mens AGF-FCK i højere grad har potentialet til at blive det store provins-hovedstad-derby eller hvad man nu vil kalde det. Der må gerne komme noget europæisk succes oven i også og så begynder det at være noget mange bare gerne vil være del af og som de kan se de aldrig vil kunne få med deres lokale hold.

AGF som den muligvis eneste rigtige traditionsklub i toppen vil også give noget. Der vil selvfølgelig også være en del modstand og misundelse, og de omkringliggende byer skal nok holde fast i en kerne af fans, heldigvis. Men hvis du fx sidder i Horsens og ikke er selvskrevet til at holde de gule, skal der nok ikke så meget til før man søger op til Århus vil jeg tro. Og der er jo også en del studerende der kommer igennem byen som man kan erobre. Det er lidt ude i fremtiden før det for alvor vokser selvfølgelig, der skal et ordentlig stadion og ikke mindst flere sæsoner i toppen til, måske også nogle titler og så vi fremme ved den store hurdle vi stadig skal over, men potentialet er der i et omfang kun FCK og BIF kan matche.
6
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
En helt anden ting er at Michael Jøden i deres podcast siger han har hørt en pris på Kamil Grabara På 15 mio kr:
‎En FCK fan, en BIF fan og en AGF fan går ind på en bar: Spillerunde 32+33 -...
Hvis det er rigtigt så køb PC køb!
Vi skal også kunne betale hans løn, men hvis man på en eller anden måde kan finde pengene og hans kontrakt kan passe ind i lønstrukturen osv, er det klart det er et køb der er gode chancer for kan betale sig på den lange bane. Kamil skal være interesseret, men kan måske se en mulighed for førsteholdsfodbold et sted han kender og vide at han relativt hurtigt kan blive skudt af igen. Som han selv siger er det svært England for unge målmænd uden så megen erfaring, så et par år her kunne give en billet tilbage dertil eller i det mindste til en større liga som springbræt til en af de store ligaer. Hvis han vender tilbage vil jeg dog blive overrasket hvis det ikke er på leje.
7
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
SIF har solgt spillere for 65 mio. på tre år
De kunne måske godt have brugt lidt mere på at blive i Superligaen så, det havde ikke nødvendigvis krævet så meget at komme op på niveau med Hobro og Lyngby, men tanken er måske en slags FCN light hvor de sportslige resultater kommer i anden række, men hvor man nok gerne vil have det trods alt er på Superliganiveau på et tidspunkt mens FCN satser på top-6. Spillersalgene er samtidig gode at avertere med når de er ude og sælge sig selv som rugekasse for en større klub i udlandet: SIF jagter investor: Bliver ikke en rig russer

Jeg kan ikke sige jeg misunder de her klubber, men det er klart vi også skal have lavet nogle flere store salg. Det peger også ubetinget i den retning. FCN kan nok sælge Kudus for så meget pga evner og alder, men det spiller også ind at de i forvejen har haft flere store salg. Prisniveauet er simpelthen etableret højere i kraft af dem. Vores salgspriser stiger kraftigt med den sportslige succes, men når Bundu sikkert ender et godt stykke under Kudus har det også noget at gøre med at de (vist) omkring 18 mio plus klausuler for Stage er det eneste større salg i de sidste mange år og at det var rekord. Så vi må nok acceptere lidt mindre for Bundu end FCN sikkert kunne have fået, men sørge for at det til gengæld presser prisen op på resten, fx en spiller som Thorsteinsson der måske permanent overtager pladsen i højre side.
8
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Iøvrigt hvis man kun vil have en støttepædagog-backup ind for Eske, TK og Gadegaard, så kan vi bare snuppe Rask i Hobro, han burde være topmotiveret for at få chancen igen i AGF en sæson eller to.
  Rask ser jeg ikke som en konkurrent til Eskelinen og ikke en målmand der ville blive en succes i en top klub i superligaen, dertil har han for få kampafgørende aktioner og intet udviklingspotentiale. Generelt skal der ikke hentes spillere fra bundholdene med mindre de helt åbenlyst er på et forkert niveau og det ser jeg ingen spillere i Hobro der er.
 
Rask er nok nogenlunde det niveau jeg forestiller mig vores reservemålmand skal have, dvs et anstændigt Superliganiveau. Hvis man stod helt uden målmænd kunne fx Gryden og Rask vel være OK. Det gør vi selvfølgelig ikke, så det skulle være hvis man tror på Eskelinen, men hellere vil have rutine på bænken mens man udlejer TK/Gadegaard. Jeg håber man opgraderer og så kan det være det fra starten er udset til at blive meget midlertidigt fordi Eske bare har brug for lidt tid, selvom det bliver uden førsteholdsfodbold - ellers bliver det så en udlejning og samtidig vurdering af om TK er god nok som reserve.

Det er en tricky position, men vi skal have to på et rimelig godt niveau selvom den ene måske dårligt får en kamp i sæsonen. Lige næste sæson kunne man nok godt være ekstra villig til at tage en chance fordi transfervinduet er længere åbent, men vi skal helst ikke risikere det hele falder sammen pga en skade til målmanden. TK har gjort det fint i de kampe han har fået, men jeg er tvivl om han er god nok til at stå i en længere periode. Alle point kan selvsagt blive afgørende i sidste ende.
9
Generelt / Sv: AGF's kamp om medaljer - 2019/2020-sæson+opfølgning.
AGF har kun 2 point på til FCK. Dvs at man kan overhale FCK med en sejr, og efterfølgende matche FCKs point i de sidste to kampe = sølv. Man kan overhale FCK i 2.sidste runde såfremt man spiller uafgjort i Parken, og FCK i den efterfølgende kamp i Aalborg kun klarer uafgjort eller , samtidig med at vi vinder i Farum. Hvis de taber i Aalborg, og vi kun spiller uafgjort, så er vi med uafgjort i Parken også kun 1 point fra FCK inden sidste runde, hvor FCK tager imod FCN i Parken, mens vi tager imod BIF i Aarhus. Der vil en uafgjort mod BIF være nok hvis FCK taber (pga målscore), eller en sejr mod BIF samtidig med at FCK taber eller spiller uafgjort.
Vi kan muligvis tillade os at få et point mindre end FCK i de sidste to kampe hvis vi vinder i Parken, dvs med to uafgjorte mens FCK vinder en og taber en, eller to nederlag til os og et nederlag og en uafgjort til FCK. Så det kan blive afgørende i sidste ende hvis vi endda kan vinde med mere end en, fx komme foran og slå til på kontra. En sejr af en hvilken som helst størrelse er selvsagt mere end tilfredsstillende, men målene tæller også dobbelt i det regnskab.

Ja, vi kan gå rimelig frit til den kamp med alt at vinde. Det vil naturligvis ikke være en katastrofe hvis ikke vinder sølv. FCK står til gengæld både med skuffelsen over ikke at have vundet guldet, endda have mistet muligheden så tidligt og med risikoen for endda at smide sølvet på en dårlig afslutning på sæsonen.

AGF har nu passeret de 59 point jeg regnede med der skulle til for at få tredjepladsen baseret på de (få) andre slutspil i den her struktur. Den er ikke sikret endnu, men hvis Brøndby tager den til sidst har de også haft et godt slutspil hvor resultanterne siger 5-4-1, dvs kun ét nederlag, 19 point og et snit på 1,9 point/kamp. Vi har haft et godt slutspil indtil videre på et tilsvarende snit med 4-1-2 og 1,86 point/kamp.
10
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Det gør jeg også. Men kan godt følge AaBs sportschef ift. at det ikke nødvendigvis er et godt skifte for Tengstedt. Jeg kender ikke super meget til hans niveau eller hvilken type han er. Men umiddelbart er vejen til spilletid i angrebet eller på fløjene, markant længere i AGF end den er i AaB. Så han risikerer nemmere at blive noget mere presset på spilletid her end i AaB.
Jeg kender reelt heller ikke så meget til ham, men jeg kan ikke rigtig forestille mig vi ville hente ham uden at have en klar plan med hvor og hvordan han skal bruges i systemet og at han også ville kunne bryde igennem der, eller at han ikke selv har efterspurgt det for den sags skyld. Tengstedt skal vel på fløjen og der bliver konkurrence selvom der sikkert forsvinder et par spillere, men der skal også nok blive en del spilletid i et tæt program, forhåbentlig med lidt europæiske kampe også. Det skulle så holdes op mod spilletiden i AaB, men den har så heller ikke indikeret at han bare ville spille fast og alt i alt kan han så lige så godt slå igennem her på et hold der også mere sikkert ligner et top-6-hold næste sæson og formentlig tilbyder europæiske kampe osv.
11
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - FCM, søndag d. 12.07.20 kl. 20.00
Men altså om vi får de yderligere chancer er nu op til os selv. Og det i sig selv er jo skide flot. En sejr i Parken vil være magisk. 
Uafgjort ville sgu også være flot. Og det er klart, at hvis vi ender med at glippe sølvet pga. BIFs annullerede mål i overtiden, så vil man ærgre sig. Men uanset hvad, så må vi/vil vi acceptere skæbnen som den ser ud lige nu. Det er jo trods alt situationen som den ser ud med hud og hår, hvor vi selv har smidt ærgerlige point til AaB, men vundet fantastiske point mod FCM og FCK.
Den ærgerligste kunne være et Brøndby-mål i overtiden i den sidste kamp der hiver dem ud af hænderne på os (Schwäbe ligefrem...) men selv i den situation vil der ikke gå så længe før man bare er tilfreds med sæsonen. Det der vil genere mig mest vil være hvis vi mister EL-kvalifikationen i playoff. Jeg gider ikke se et eller andet lortehold fra bunden tage den plads fordi de var snydeheldige i en enkelt kamp, når vi har været klasser bedre over en hel sæson.
12
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Jeg tror også bare at vi ville have det på præcis samme måde, såfremt Lunding/Kaastrup havde valgt AaB, OB eller lignende frem for at fortsætte hos os. Og delen om, at det IKKE var på økonomien er jo den der gør ondt. Om det så er fordi AaB ikke har været tidligt nok ude, og det udelukkende er et skifte der sker fordi AGF har vist ham tillid på lang sigt, frem for AaB der ikke har tilbudt ham noget, det ved vi ikke. Men som AaBs sportschef har en pointe i, så er det jo en spiller som fik spilletid nu. Så "er det ikke tillid"??
Der ville være noget galt hvis ikke fansene var utilfredse og rønnebærrene pludselig blev lidt sure. Der skal være stor forskel på klubberne før man bare bør accepterer at den slags sker med talenter og andre spillere man gerne havde beholdt. Sidder man som AaB-fan rammer det ekstra hårdt når man, uanset om man helt vil være ved det eller ej, nok godt kan se hvor kan bære henad hvis AGF begynder at indfri potentialet og at det kan være lidt en yderligere indikation af det. Klubber som AaB har i mere end 20 år haft enorm glæde af at AGF har sejlet rundt. Hvis både FCM og AGF skulle rykke fra dem økonomisk og (dermed) sportsligt begynder der at være fyldt ud i toppen og ser det svært ud for dem.

AaB’s nye sportschef er først tiltrådt her i år, så han er ikke ansvarlig for manglende kontraktudspil til Tengstedt i efteråret, men måske har netop det skifte på posten betydet at de holdt ham hen. Det er spørgsmålet om det så er blevet kommunikeret til Tengstedt og at han har accepteret det. Det er klart at hvis Tengstedt omvendt har villet have spilletid og fornemmer at han reelt kun får det nu for at skrive under på en kontrakt er han heller ikke så villig til det. Og selvom det kan have været anderledes for et år eller to siden, siger en objektiv betragtning også at unge spillere har mindst lige så gode chancer for at få spilletid i AGF og at top-6 er mindst lige så sandsynlig, hvis ikke mere. Hvis de har gået og ment han var god nok til en større klub i udlandet, nu eller i den nærmeste fremtid, indikerer det reelt også, at de bare ikke har villet satse på ham. Han stod vel også bag Kaufmann inden han blev solgt selvom han er lidt ældre og var på U21-landsholdet.

Han bliver interessant at se her. Jeg antager at den reelt er på plads.
13
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Det er en helt forrykt ting at sige for en sportschef. Og ved han virkelig ikke, hvor Tengstedt skal hen? Jeg mener, det må da være kommet op? Hvis han ved at Tengsted IKKE skal til AGF, så er det en unødvendig kommentar, som alene tjener til at tale os ned.
Hvis han ved, at Tengsted kommer til os, så er han jo bare bitter.
Og hvis han faktisk mener, at Tengsted har talentet til at komme ud til en større klub i en større liga, hvorfor helvede har han så ikke for længst forlænget med knægten?

Jeg kan ikke se ét scenarie, hvor dén udtalelse er kløgtig eller velplaceret. Den kan altid kun virke som at skyde sin egen fod af.
Godt vi ikke har sådan en amatør på posten (hold nu kæft, det føles rart at kunne skrive og mene).
 
Det er jo en ny sportschef og det ser ikke så godt ud at et talent smutter til en rival, så svaret er måske henvendt lidt til AaB’s fans. Han kunne i hvert fald dårligt sige det modsatte, at det er forståeligt at han vil tage et skridt op og skifte til AGF. Om nogle år vil det være mere naturligt og ukontroversielt at konstatere :)
14
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Kan man hente Grabara relativt billigt (synes det skal være et køb, hvis det skal give mening) er det jo nærmest en no-brainer. Så det kan sagtens være en af dem, hvor PC bare forhører sig bare i tilfælde af, at der skulle være en mulighed. Uden man forventer den er sandsynlig.
 
Ja, hvis han kan købes for noget vi kan betale er det da bare at slå til. Det lyder usandsynligt og PC har jo kendt prisen sidst, der vel ikke kan være faldet dramatisk, så jeg kan ikke helt forestille mig at han henvendt sig for at købe ham fri. Uanset om den var 100 mio eller bare det halve for et år siden. Vi kan nok heller ikke betale Grabaras løn. Jeg er generelt ikke vild med lejeaftaler der ikke kan føre til noget permanent, men der er nogle forhold her hvor man kan have brug for en overgangsfigur der kan løfte holdet og mulighed for at hente en der kender holdet, det taler for en sådan aftale.
Derudover kan der jo foregå mange ting i kulissen vi ikke kender til, f.eks. at Eskelinen ikke trives i Danmark eller at der bare er et bud på ham fra en svensk klub.
 
Det er også muligt. I så fald skal det der findes en ny permanent løsning, men hvis det er en nylig erkendelse, kan der så være behov for lidt tid til at finde den langsigtede løsning som man kan få ved at leje Grabara.

Jeg ved ikke om den med Grytebust havde noget på sig. Det kan være en klar indikation af at vi kigger på målmand eller det kan være et oplagt sted at lave rygter. Højer plus et par millioner for Grytebust er forhåbentlig forlængst begravet og så er man gået videre til løsninger som Grabara.
15
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - FCM, søndag d. 12.07.20 kl. 20.00
Enig i, at det virker MEGET usandsynligt, at Brøndby skulle hente os. De SKAL vinde de resterende kampe, og alene det virker usandsynligt. De har 8 point op, men eftersom deres to maksimale pointtal enten er 9 point (3 sejre) eller 7 point (2 sejre og 1 uafgjort), så er de altså tvunget til at vinde 3. Og selv hvis de vinder 3, må vi maksimalt hente 1 point, som ikke kan være i den sidste kamp mod netop dem.
Brøndby har indtil videre vundet to kampe i slutspillet, begge over FCN, der selv kun har vundet en enkelt over AaB, så det er bestemt ikke givet at Brøndby vinder over AaB, der er kommet bedre i gang efter pokalfinalen og FCM, der vel ikke har tænkt sig at tabe resten af kampene efter mesterskabet blev sikret. Men det er få kampe mellem gode hold og Brøndby spiller hjemme i begge kampe og derfor kan det jo ske. AGF har en fin chance i Parken og naturligvis mod FCN, men det er da også kampe der kan tabes eller kun give et enkelt point. Og er vi så nede på at vi ikke må tabe hjemme til Brøndby kan jo ske i en højintens kamp, selvom det måske især vil være et skuffende resultat. Så meget skal gå galt, men der er sket vildere ting.
16
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Ja, nåede knap nok at skrive ovenstående færdigt, før jeg så historien hos Tipsbladet. Men nok meget naturligt hvis PC for nogle uger siden lige lagde en føler ud hos Grabara. Kan så også godt være interessen er kølnet noget siden.
 
Det er svært at vide hvor meget man skal lægge i det og rygtet kan godt være opstået på baggrund af en henvendelse for flere uger siden. Hvis det overhovedet har noget på sig - det er heller ikke det mest fantastiske rygte man kunne opdigte - tænker jeg der stadig må være i hvert fald en overvejelse. De planer PC lægger ændrer sig vel ikke så hurtigt, selvom det selvfølgelig kan være lige på vippen for eller imod en ny spiller så der ikke skal så meget til. De ser hvordan det ser ud til træning også, men hvis de synes Eskelinen mangler lidt sikkerhed og udstråling i kampene, kan det godt være at en stærk afslutning på sæsonen kan ændre planerne så man lige ser de sidste kampe en. Der er dog også bare et spørgsmål om hvilket niveau vi skal lægge os op på, hvis vi kan se at vi kan være lidt foran den forventede udviklingsplan og i øvrigt skal ud i Europa - så er Grabara og Eskelinen måske mere passende end Eskelinen og TK.
17
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Og tror jeg var en af de første herinde til at være kritisk over for Eskelinen, så skal også med glæde være den første til at konstatere, at han ser ud til at have steppet op. To fejlfrie kampe i træk (og mange gode redninger mod AaB) og synes jeg begynder at se lidt mere udstråling og pondus bag hans indgreb. Det er nok den slags selvtillid gør, efter nogle gode præstationer, så hvis jeg var PC, ville jeg ikke kigge så meget den vej i transfervinduet, som jeg ville have gjort for et par måneder siden.
 
 
Jeg hæftede mig også ved at det virkede sikkert og med god udstråling. Han blev ikke sat på de helt store prøver, men der var heller ingen slinger i valsen der kunne skabe farlige situationer og han kom stærkt ud af sit mål når det var påkrævet. Det betyder noget med den rigtige attitude dernede fra, det har det med give noget til hele forsvaret og op gennem holdet.

En der i hvert fald har det er Grabara og PC kigger tilsyneladende på den position. Man kan selvfølgelig også diskutere om vi er stærke nok der, selvom pilen peger i den rigtige retning for Eskelinen. Grabara vil jo nok være et lejemål og dermed bare give Eskelinen lidt ekstra tid at vokse i. Det vil så blive uden så megen spilletid med mindre han udlejes, men omvendt er der også noget at lære af en anden ung målmand som Grabara ift mentalitet og udstråling og hvad det kræver at kunne komme til en af verdens bedste klubber. Og Grabara har jo været her før og kan gå direkte ind, så det er et af de lejemål der kan give god mening.

Avis: AGF har forhørt sig på Liverpool-keeper | Tipsbladet.dk

Jeg synes ikke lige jeg kan finde artiklen på EB.dk
18
Generelt / Sv: AGF's kamp om medaljer - 2019/2020-sæson+opfølgning.
Selvfølgelig ser det rigtig godt ud. Men scenariet hvor Brøndby alligevel kommer tæt på lever endnu, omend det snart kræver, at alt går imod os. Men den fede dame har ikke sunget endnu.
Nej, der er slutspil, så der er kun stærke modstandere og derfor kan et hold sagtens tabe flere kampe i træk, mens man jo så også kan indhente mange point. Det er ikke en vanvittig tanke at vi får 0-1 point i to udekampe, selvom vi kan spille mindst lige op med begge modstandere og heller ikke vanvittigt at Brøndby kan tage to sejre. Man kan næsten ikke forestille sig det her hold ikke kunne vinde i tre kampe i træk eller hente mindst to point, men alle marginalerne kan jo gå imod og der er ikke plads til kampe som mod AaB.

Brøndby var tilsyneladende tættest på sejren mod FCK. Havde de vundet kunne de jo faktisk også have overhalet FCK til sidst.
19
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Klassemål og endda en matchvinder i overtiden. Ham kunne vi måske godt bruge i AGF :)

Det er jo egentlig ikke overraskende han kan lave sådan en, så det er fantastisk hvis han kan rykke lidt med en masse spilletid og succes i Norge.
20
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - FCM, søndag d. 12.07.20 kl. 20.00
Ja, det var da væsentligt tættere på en større sejr til os end en reducering. Helenius ramte stolpen, men der var flere situationer hvor det var tæt på og de havde vel dårligt en chance. De stillede op med et helt nyt forsvar, men der var til gengæld også klasseforskel, det siger jo altså også et eller andet. Og stadig uden Backman, Poulsen, Amini og Bundu for os. Det var gode præstationer hele vejen rundt, men først og fremmest skal man måske fremhæve holdet hvor man føler de gør hinanden bedre.

Vi fik så lov at se PM og NH sammen fra start og det lykkedes rimelig godt, men gav også lidt problemer centralt ind imellem. Måske er Hvidt og Blume ikke helt de rigtige spillere til det, men de gjorde det nu meget godt når man også lige tænker på hvem de stod overfor og der blev også leveret et stort defensivt arbejde af hele holdet. Det er meget godt at have den opstilling som alternativ selvom det var lidt af nød i dag og vi har jo også brugt noget lignende med succes i løbet af kampene.

Det er også som om at når vi kommer med den her indstilling, attitude og power er der bare ikke ret mange hold der kan stå imod. Hvis vi leverer det i de resterende kampe er det svært at forestille sig vi ikke vinder en kamp og sikrer medaljer. Brøndby skal samtidig vinde tre, så det bør næsten ikke kunne gå galt. Og nu får vi så også den kamp hvor vi kan overhale FCK og uanset hvordan det går er det fantastisk at det er blevet muligt. Og det er det jo, altså ikke umuligt at vinde sølv hvis det hele flasker sig.
21
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - FCM, søndag d. 12.07.20 kl. 20.00
De havde jo fest for nylig, men gad vide om ikke også FCM kan leve med et nederlag her selvom det går ud over udebanestatistikken, hvis det skulle gå hen og betyde at AGF overhaler FCK og de så enten slet ikke kvalificerer sig til Europa eller får en lidt sværere vej. De ekstra kampe der giver lige en tand træthed næste sæson og Steinlein ville da nok ikke elske noget mere end at spille EL-gruppespil mens FCK er slået ud.

Ikke at vi så bare vinder, vi er også lidt decimerede, men hvis det nu skal være.
22
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Det ville da være mærkeligt ikke at gå efter at vinde resten af kampene og se hvor langt det rækker, men det er ikke så afgørende ikke at kunne ende dårligere end 4, forskellen mellem 4 og 5 er relevant, men meget mindre end mellem 3 og 4 og jeg vil nok også sige at forskellen mellem 3 og 4 er større end mellem 2 og 3, dog under forudsætning af at playoff-finalen vindes. Der vil være kæmpe værdi i at vinde sølv, det er klart, og dermed sikres den store værdi der er i europæisk deltagelse, men i den udvikling hvor vi i første omgang skal være bedst i subtoppen har vi en hel del at miste ved at blive indhentet af et Brøndbyhold der har solgt ud af profilerne. I det lys skal Brøndby helst ikke slå FCK. At det vigtigste er at vi selv vinder siger nok sig selv, men det må meget gerne øge afstanden til dem. Så må vi se om det samtidig kan blive indhentning af FCK med et par point. Med andre ord, hvis vi taber til FCM vil jeg nok foretrække at FCK har slået Brøndby selvom det reelt lukker sølvkampen.
23
Generelt / Sv: AGF's kamp om medaljer - 2019/2020-sæson+opfølgning.
Du har på næsten magisk vis undgået ét eneste slag mellem 1-5 i 99 tilfælde, men hvad er sandsynligheden for at du bliver ved?  ;)
 
Den er 1/6.

I dit tilfælde med dørene og geden stiger sandsynligheden fra 1/3 til 1/2. Jeg ved ikke om der er noget psykologi der får folk til at skifte dør i det tilfælde, men det gør ingen forskel for sandsynligheden for at de vælger rigtigt.

I forhold til Lotto stiger sandsynligheden for at en eller anden har alle rigtige hvis der spilles flere rækker, altså flere forskellige kombinationer, men det ændrer ikke sandsynligheden for at en specifik række rammer rigtigt. Hvis de spillede penge indgår i præmiepuljen stiger denne, men også risikoen for at den skal deles med en anden.
Det er altså helt præcist dine foregående resultater der ødelægger sandsynligheden for det næste.
 
Jeg tror altså det er din hjerne der snyder dig :) Jeg tror til gengæld også det er meget almindeligt psykologisk at beregne sandsynlighed bagud, dvs at se på den samlede serie og tænke usikkerhed ind i allerede afgjorte resultater. Det er lidt ligesom hvis man spiller lotto og tænker det i hvert fald ikke kan blive de samme tal som ugen før. Det er også helt ufatteligt usandsynligt at de samme tal kommer ud i de næste to uger, men det er lige så sandsynligt at de samme tal kommer ud i denne uge som i sidste uge som enhver anden specifik kombination af tal. Denne uges lodtrækning er ikke påvirket af sidste uges lodtrækning, ligesom det enkelte terningkast netop ikke er påvirket af resultatet af de andre terningkast.

Lidt off tonic, ja :) Fodboldkampe og -turneringer afgøres heldigvis ikke kun ved rent held.
24
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Jeg tror det med at lave et tag der kan lukke tilstrækkeligt sollys ind for at banen kan trives er noget mere simpelt end det er blevet gjort til når der bygges stadions. I Randers Regnskov overlever planterne jo meget godt under tag, og det er helt sikkert noget mere følsomme planter end der er tale om på et fodboldstadion.
Planterne i bunden af en regnskov er jo vant til nærmest ingen sollys at få og jeg tænker de også bruger lidt kunstigt lys til nogle planter i Randers Regnskov, men ja, der kan gøres meget med design og man har da lavet noget med tagløsninger hvor noget af lyset kan slippe igennem, så der er erfaringer at trække på. Forhåbentlig kommer der også en arkitektkonkurrence og gerne nogle forslag fra udlandet også, så der kan komme nogle flere vinkler på det.

I øvrigt kunne man overveje at lukke det og lave samme temperatur som i Randers Regnskov. Hvis vores spillere kan vænne sig til det vinder vi vel samtlige hjemmekampe :P
25
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Citer
Jeg har boet i Vejle i syv år. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår “fodbold-by hypen”. Der er mange VB fans i pressen i KBH, bevares, og man ser Allan Simonsen og Graver i bybilledet.

Men VB fylder ikke ret meget. Der er nærmest ingen røde trøjer i skolegården eller på gågaden - hverken på kampdage eller ellers.

AGF fylder ti gange mere i Aarhus end VB gør i Vejle.
Log ind for brugernavn
Men folk dukker op på stadion hver gang. Det er fedt. At de så ikke vader rundt i trøjerne i byen eller i skole, det er noget andet. Den del er "bonus" og "krømmel".
Mit indtryk er at det vel ret beset også er urimeligt at sammenligne enhver by i landet med Aarhus i den sammenhæng - men man skal måske også huske at Vejle var helt væk fra Superligaen en del år hvor det hele sejlede og så bare lige oppe at vende igen. Der synes jeg nu også der var et pænt fremmøde, så måske skal de lige have nogle år i Superligaen før det for alvor begynder at syde lidt igen. Jeg skifter dem gerne ud med fx Horsens. Man kan have respekt for det de opnår uden de store midler, men når folk i Horsens er ligeglade kan vi andre vel også godt tillade os at være det. Og så er der jo bare noget historik omkring kampene mod VB.
26
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Misforstå mig ikke. Jeg forsøgte ikke at affeje dine gode spørgsmål du ønsker besvaret. For dem ønsker jeg da selv svar på. God idé. Spørg evt. AGF via SoMe. De plejer være gode til at svare, og TV-teamet er ALTID velkomne for forslag, da det jo ofte er deres opgave at "finde på" indslag. Og der kunne du jo give dem en gratis idé. Godt med en opfølgning af banen efter pålægning, og ikke kun "er den god at spille på"? Men mere nede i detaljen som du antyder.
Sådan opfattede jeg det nu heller ikke, men det er selvfølgelig en diskussion som ingen herinde (formentlig) kan svare på. Jeg gør mig ikke rigtig på Twitter, men kan da fx sende en e-mail. Jeg tror også de gerne vil have forslag til indhold de kan lave. Og det er jo ikke sikkert de sidder og læser alt hvad der bliver skrevet herinde...

(Det kan være der er nogen der har prøvet sådan en bane, men man skal sikkert være ret inde i det for at kunne vurdere forskellen. Jeg kender kun til noget i ren plastic med granulerede bildæk, men de er da også stabilt elendige hele året kan man sige.)
27
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AaB - AGF, torsdag d. 09.07.20 kl. 18.00
Kommentatorne nævnte, at han muligvis havde solen i øjnene. Dette gav dog ikke særlig meget mening, da de i anden halvleg, ved en anden tvivlsom aktion fra Rinne også mente, at han måske havde fået solen i øjnene. Her kunne man dog på skyggen på stadion se, at det rent faktisk var tilfældet, og at det derfor ikke kunne være undskyldningen 30 min forinden.
De snakkede også om at aftensolen var et forhold på Aalborg stadion som de spekulerede i hvis de vandt lodtrækningen inden kampen - den må andre hold så også have vidst og benyttet sig af - og Casino Jimmy spillede med kasket mange gange. Men det er slemt hvis målmanden kan få solen i øjnene i begge halvlege...
28
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
BIF har den samme bane, og da de fik den gik den fra at være kåret (af spillerne) til en af ligaens dårligste baner, til at spillerne kårede den til ligaens BEDSTE. Så svaret har du forhåbenligt der. Altså at spillerne elsker den type bane. Det er jo heller ikke 50% græs og 50% kunst, men 90/10.
Det er lidt nørderi, men jeg kunne godt tænke mig at vide hvad de der få procent plastic gør for spillet. De giver styrke til banen og dermed er den bedre og mere ensartet hele året, men hvordan er den ellers anderledes? Lidt hurtigere, måske hopper bolden anderledes? Det kunne også være noget med underlaget den er rullet ud på. Normalt ville man jo forsøge at udvikle de her baner så de kommer til at minde mest muligt om en traditionel bane i perfekt tilstand - og det vil man sikkert kunne på et tidspunkt også med ren plastic - men kan man have fundet noget der er bedre også på den bedste tid på sæsonen?

Under danske forhold vil en hybridbane hurtigt vinde og det er generelt svært at holde banerne fordi dele af den ikke får nok lys mange steder. De der løsninger med at køre banen ud af stadion er jo lidt dyre og det er heller ikke så nemt med tag der kan lukke lidt lys igennem. Jeg kan ikke huske hvorfor Brøndbys bane var så dårlig, men i Parken havde det selvfølgelig også noget at gøre med at den blev ødelagt af koncerter osv og det kan være den også holder lidt bedre til den slags.

Troels Bech siger den er relativt ensartet hele året, så der er lidt forskel, men næste sæson får vi så at se om vi er ude i noget der faktisk kan fungere godt hele året. Jeg kunne forestille mig at der vil blive planlagt lidt efter at klubber med den slags kampe skal spille senest på året selvom det er uforudsigeligt om vejret er værre en uge tidligere. Der kan nok nemt komme en aflysning eller to, men vi kan forhåbentlig slippe for at det er en af vores hjemmekampe.
29
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Citer
"Altså, de her medaljer kommer ikke til at gå i arv. De risikerer at forsvinde på et tidspunkt. Jeg har to piger på 10 og 13 år, som er fløjtende ligeglade med sådan noget der. Jeg har prøvet at vise dem medaljerne og nogle andre ting, og de kigger bare på mig, og så siger de: 'Far, hvis du var så god, hvorfor har du så ikke nogle flere medaljer?' Jeg har også prøvet at vise dem videobånd fra gamle dage, og så siger de: 'Nå, så du spillede med nr. 6. Hvorfor var du så tynd dengang?' Altså, de kunne ikke være mere ligeglade", siger han og griner.
 
 Haha ja, det peger lidt i retning af at de kan få mere glæde af pengene end medaljerne.

Vilstrup var nu en god spiller og superærgerligt vi ikke nåede at få mere glæde at ham inden han blev skadet.
30
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Citer
Det er svært at sige fordi der jo er en udvikling fra sidst den gamle bane var i bedste tilstand, men det kunne være interessant at høre hvordan spillerne har det med den nye vs en almindelig græsplæne. Der er nok ingen tvivl om at den er bedre en stor del af året, men er den bedre end en kun med græs her om sommeren? Jeg ved heller ikke om den nye vil være 100% lige så god langt hen i december som den er nu, der er jo trods alt også rigtigt græs i.
Log ind for brugernavn‍Da FCN kom på besøg til en af de første kampe efter corona-pausen så vi tydeligt, at selvom modstanderen kan nyde godt af vores billardtæppe, så kan vi selv spille vores spil uden at skulle frygte at der kan spilles for godt pasningsspil imod os. Og da vi selv er et godt spillende hold som bl.a. lever af at kunne sætte få præcise afleveringer i vores omstillinger, så tror jeg faktisk vi nyder rigtig godt af det.
Jeg er ikke uenig i at det er godt for os med et perfekt underlag, vi er heldigvis ikke ren fysik, men jeg taler jo om den her vs en en fuld-græsplæne, nyvandet og i allerbedste tilstand. Er den fx hurtigere end en sådan og er det bare tilvænning eller nemmere at spille på? En lille detalje AGF kunne følge op på i en eller anden sammenhæng. Under alle omstændigheder var det fint det blev gjort, det havde ikke så godt kunnet vente til der kommer nyt stadion med alle de problemer og kampe på dårligt underlag det kunne have ført med sig.
31
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Det bliver helt engelsk med kampe så tæt på jul... Det er nok meget godt vi fik anlagt den nye bane selvom vi i sidste ende kunne have ventet.
Jeg syntes det fine græstæppe har højnet kvaliteten af spillet:-) Det kan selvfølgelig blot være udviklingen men har indimellem tænkt banen kunne være en medvirkende faktor.
Det er svært at sige fordi der jo er en udvikling fra sidst den gamle bane var i bedste tilstand, men det kunne være interessant at høre hvordan spillerne har det med den nye vs en almindelig græsplæne. Der er nok ingen tvivl om at den er bedre en stor del af året, men er den bedre end en kun med græs her om sommeren? Jeg ved heller ikke om den nye vil være 100% lige så god langt hen i december som den er nu, der er jo trods alt også rigtigt græs i.
32
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Kan ikke huske navnene på programmerne, men Canal 9 havde for nyligt et, hvor det i hvert fald blev fortalt, at PC havde forholdt David, at PC havde tænkt sig at gøre truppen yngre (for nogle år siden), og at det skulle DN indstille sig på/være med på. Måske det var i forbindelse med ansættelsen. Og mener også det var fremme omkring håb/håbløshed.
Jeg ved ikke om det er det samme du tænker på her, men i et nyligt interview med Fournais mener jeg også han fortalte om at det havde været et mål at gøre truppen yngre.

Der er stadig plads til lidt ældre spillere. Jeg tror stadig man så primært vil gå efter nogle der kan være bærende spillere, men når mange af de unge klarerer sig så godt åbner det også lidt op for ældre spillere der måske ender på bænken.
33
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Er Leon ikke snart ved at være klar igen?
   Leon A. om AGF-comeback: Kunne bare ikke
 
Ja, det er selvfølgelig et overstået kapitel med den messen Leon, men det er bare lidt ærgerligt fordi han med sikkerhed gerne ville tilbage og afslutte karrieren og selvfølgelig fordi han var høj klasse. Samme type ville være fin - man kan måske også sige at det er en erstatning for Stage. Hvidt har vel også nogle af de kvaliteter, dog ikke endnu Leons skud- og hovedstødsstyke.
34
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Amini skal erstattes 1:1 med en spiller som måske både kan spille Amini og NPs plads. En Delaney-type.
Er Leon ikke snart ved at være klar igen? :) Vi kan godt bruge sådan en boks-til-boks-spiller der både kan tackle og lægge en pasning og også lige kan banke den ind fra distancen en gang imellem. Amini har jo faktisk også fået lagt lidt af det sidste der på til sidst, selvom det ikke er blev til voldsomt mange mål. Leon (og Delaney) havde også noget hovedstødsstyrke og det ville heller ikke gøre noget med en mere der kan spilles en høj bold på på. Der mistede vi noget med Stage.
36
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Altså det tror jeg ikke, men Tengsted har jo måtte forhandle med AGF uden AaBs viden, så det er da ikke utænkeligt at de har gjort det uden AaBs viden, og at Tengsted først har ville fortælle det efter den kamp, for ikke netop at blive siet fra. Men om der kan laves en egentlig aftale uden AaBs viden tror jeg da ikke.
 
 
Jeg tror AaB har vidst at han skulle til AGF og selv været indstillet på at holde hemmeligt indtil i dag, men ellers skal han være gået op på kontoret i dag og have fortalt det. Det er lidt en detalje som vi måske aldrig får svar på, men der kan måske ligge en indikation i om han får spilletid her til sidst, altså om der er pludselig utilfredshed eller ej. Jeg satser på at han får masser af spilletid og succes, nu kan han jo den vej gå ind og hjælpe sin (formentlig) kommende arbejdsgiver :)

Citatet fra transfersnak ser ikke urimeligt ud, men jeg kan ikke lige besøge danske spillesider fra udlandet. Søren Sorgenfri er vel også en rimelig pålidelig kilde. Det er lidt et underligt argument at vi skulle se på en spiller for at score penge for en landsholdsudtalelse, men vi kan jo godt være interesserede uanset hvad. Det er heller ikke navne der får en til at falde helt ned af stolen, men det skal det jo heller ikke nødvendigvis være hvis de har de rigtige kvaliteter.
37
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Santa klaus - brugte han så citater fra Fæstningen? Husker det godt svagt nu. Gjorde han ikke det? Nå okay længe siden og skal tilgives med tiden.
 
 
Det kommer jeg i tvivl om - det kunne være interessant at se en gammel artikel fra den tid, så jeg heller ikke kommer til at gøre fjerene til for mange høns. Jeg kan huske at man engang i de her foras barndom kunne se citater derfra bragt i avisen. Siden fandt man ud af at man nok skulle være lidt forsigtig med fuldstændig anonyme udtalelser på internettet. Egelund lærte da nok også lektien da han blev afsløret, jeg kan i hvert fald ikke forestille mig han skriver herinde (han ville nok også vælge MTAC i så fald, men det tror jeg nu heller ikke :) )
38
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Spørgsmålet er om AaB ved hvor han skal hen...!?  :D 
Ville de bruge ham mod os i går hvis de vidste det? Spiller han mon resten af sæsonen for dem hvis han skal afsted? Jeg så det som et tegn på at sagen ikke er afgjort fordi han spillede i går. Men det kan jo sagtens være, Friis "bare" spiller med dem han synes er bedst, uanset kontraktstatus.
Sagde du ikke det ikke betød ret meget for nye spillere om vi skulle spille europæisk ;) Det kan i princippet godt være blevet afgjort i dag selvfølgelig, men det er noget af en tilfældighed så og de må have snakket sammen noget tid og både AaB og Tengstedt vidst hvor det bar henad. Man kan overveje for eller imod i den situation. Der kan være et sidste forsøg på at få ham til at føle det er i AaB han vil få sit gennembrud eller det kan være han bare var den bedste at bruge uanset hvad - Friis har nok ikke følt han kunne tillade sig at gøre andet end at gå maksimalt efter nogle sejre efter de tabte pokalfinalen. Det kan de næste kampe nok give en indikation af, selvom det også kan være anderledes når det er sluppet ud fordi fansene vil være sure på ham.

Edit: Det er en låst artikel, men ifølge sportschefen har de forsøgt at forlænge alt hvad de kunne og det var ikke økonomien der adskilte dem: AaB-sportschef begræder Tengstedt-exit: - Jeg har gjort alt for at beholde...

En mulig udlægning af det kan være at AGF og Tengstedt har snakket sammen længe - lidt i ly af corona-nedlukning måske - men det kan godt være Tengstedt har forsøgt at holde det hemmeligt så længe som muligt for ikke at miste muligheden for spilletid. Jeg ved så ikke hvorfor det skulle frem i dag, men måske har Egelund opsnappet noget og man har på en eller anden måde aftalt at han ikke skulle afsløre det før i dag.
39
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Vel også at man tror på at Tengsted kan bygge på hos os. Han har scoret 2 mål i sine første 467 minutter i ligaen i denne sæson. 
Hvis han bare som minimim kan overtage Ankersens 5 mål på 1918 minutter, så har man jo sikret sig en billigere spiller, endda med 10x større salgspotentiale. Man må forvente at Ankersen dog har et langt højere bundniveau spillemæssigt i en rum tid endnu. 

Men Tengsted og Jevtovic ville ikke være de værste overtagere af Ankerens afgang. Men det er klart at uanset hvem der kommer ind, så er det nær umuligt at erstatte Bundus betydning, mål og assists. Dog kan det jo være at Bundu spiller her efter sommerferien, når han nu er skadet, og ikke ligefrem viser sig frem på en måde som giver os et salg i den størrelsesorden vi håber på.

Jo længere vi kommer uden Bundu på banen, destro mere tror jeg på en Bundu-forlængelse med indbygget frikøbsklausul/bud-klausul på et fast beløb som hvis man får bud over det, så forpligter AGF sig til at sælge hvis Bundu selv vil acceptere skiftet.
 
Jeg kan helt ærgre mig over ikke at have haft mere fokus på Tengstedt i de her kampe og jeg er ikke helt skarp på hans spidskompetencer, men det er nok rigtigt at han også er udset til at spille på kanten udover eventuelt nogle tilfælde hvor vi måske vil spille mere med to angribere. Hvis han skulle være tredjevalg til én angriberposition ved jeg ikke om han er den helt rigtige type og det ville være lidt underligt at skifte til den status når han er ved at få sit gennembrud et andet sted. Også selvom det er et skifte til AGF.

Vi kan ikke erstatte Bundu fra dag, kun håbe vi kan udvikle sådan en spiller igen - hvilket forhåbentlig sker det med Links og også lidt hurtigere end med Bundu. Det bliver spændende om han er her næste sæson, men det er ikke ideelt i den forstand at der gerne skulle ske et stort salg. Jeg har svært ved helt at de hvilken aftale vi kan lave der kan være interessant nok for ham til en forlængelse, han bliver nok ikke sat af og vil så være transferfri om et år når markedet sikkert er mere normaliseret (måske lidt færre penge i systemet stadigvæk.) Det ville være fantastisk, men hvis det kræver en frikøbsklausul skal vi måske lige lade sive bagefter at der var sådan en ellers risikerer man at han ligner et billigt køb jvf det vi snakkede om vedrørende opfattelsen af prisen på AGF’s spillere. Til gengæld er der selvfølgelig også et fantastisk signal at sende med en forlængelse. Hvis Tengstedt faktisk kan spille kant, bliver det vel også i højre side hvor han så kan trække ind og skyde.
40
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Har glemt hvilken uheldig fortid har Egelund på Fæstningen?
Han havde en anonym profil der, Santa Klaus, som han brugte til at få lidt gang i nogle debatter, der så kunne bruges til at udlægge hvad AGF’s fans mente. Dårlig journalistisk skik og ret beset uhæderligt. Det er ikke en plet der behøver blive vasket helt væk, men det er også mange år siden og ikke rigtig grundlag for at sige at han ikke har rigtig gode kilder eller skriver rygter og spekulationer som mere end det.

Det er i øvrigt næppe helt tilfældigt det kommer frem dagen efter vi har spillet mod AaB, det skulle nok bare holdes hemmeligt indtil den kamp var overstået.
41
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
EDIT: Og igen er det Klaus Egelund fra EB der opsnuser det. Man vælger selv hvad man ligger i den slags meldinger/rygter, men hvis man ønsker at følge en som oftest er først med det der ender med at gå hjem, så er Klaus Egelund et godt valg.
De skriver det reelt aldrig på den måde uden at der hold i det. De kan måske nok at tage fejl hvis det ikke er fuldstændig afgjort, men det er meget mere end et løst rygte eller at AGF bare har forhørt sig. Selvom Egelund har en uheldig fortid på Fæstningen tror jeg ikke der kan findes ret mange eksempler på at han eller EB har formuleret rene spekulationer som at han efter deres oplysninger fortsætter i AGF. Så jeg stoler nok på den artikel til at sige at det er meget tæt på og jeg vil blive overrasket hvis han så ikke skifter hertil.

Der har været en del snak om at han ikke havde forlænget kontrakten og efterhånden pegede det meget i retning af at han ville skifte væk, men at man ikke ville melde noget ud før efter sæsonen. Der kunne være mange inde i billedet, men jeg tænkte da lidt på om det ikke kunne være til AGF og at han kunne være et bud på den unge angriber jeg synes vi mangler (hvor Ihler pludselig dukkede op, men måske er lige ung nok,) selvom det ville være lidt nye tider. Men det er det jo sådan set også i mange henseender... Så det er udmærket at fiske et talent hos en direkte konkurrent, de skal jo alligevel til at vænne sig til at styrkeforholdet skifter til vores fordel :)
42
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Jeg synes jo egentlig bare at Bundu og Thorsteinsson tilsammen har vist den skarphed vi efterlyser, mens Ankersen ikke har. Ankersen har som skrevet lavet 2 mål i de sidste 20 kampe. Det er simpelthen bare ikke godt nok. Han scorede 3 mål i vores bedste periode omkring sejrene mod BIF og FCN, og det er jo sympomatisk at Ankersen ingen mål lavede i starten af sæsonen, og ingen mål laver i denne del af sæsonen. Han bliver ikke reddet af at andre laver målene for os når Mortensen eller Bundu ikke går solo mål-amok.
Det er også nærliggende at antage at vores interesse i Jevtovic har noget at gøre med Ankersens manglende mål - hans statistik antyder da lidt større målfarlighed uden at han går helt amok på den konto. Ankersen har en alder hvor det ikke er så sandsynligt at han pludselig finder en masse flere mål og han er formentlig lidt dyr i løn også. Det er ærgerligt, der er meget at holde af ift Ankersen, men når vi spiller med én angriber skal der komme nogle mål fra midtbanen.

Hvidt skal i øvrigt også helst lave nogle mål hvis han får en del kampe som otter og mulighed for at lave dybdeløb. Han har været tæt på et par gange, men endnu ikke scoret på seniorniveau. Han er selvfølgelig ung og begynder først at spille mere kontinuerligt nu, så det er lovende men for tidligt at sige om han den del i sig. Jeg håber lidt de specialtrænet nogle langskud med sådan en som ham, det kunne være et godt våben.
43
Generelt / Sv: AGF's kamp om medaljer - 2019/2020-sæson+opfølgning.
Rent matematisk er der jo i hvert fald stadig 16,67% chance for at slå en sekser med en terning selvom man lige har gjort det 99 gange i træk.
Det er jeg ikke sikker på at din matematiklærer vil være helt enig i. Faktisk er sandsynligheden for at lave det nummer (1/6)^100, eller 1.5615647×10^-78. Til sammenligning er sandsynligheden for at vinde 1. præmien i Eurojackpot med 1 række spillet 1/95.344.200, eller i samme sprog som lommeregneren jeg brugte til det andet: 1.0488337×10^−7. Altså skal du rykke kommaet 78 pladser til venstre for den sidste 6'er vs. 7 pladser til venstre for Eurojackpot med én række. Jeg ved sgu godt hvor jeg smider mine penge ;)

Når det er sagt er fodbold jo et helt andet format, og der kan man sagtens vinde og tabe 3 i træk uden at det skaber overskrifter. Grunden til det er træls mod AaB er ikke bare at de er rivaler, men fordi det er typisk AGF at sætte det ringeste hold i gang hele 3 gange når det gælder, fremfor bare at sikre sig selv. Og det er fandme både i liga og pokal, hvilket er pænt træls.
Det er jeg ikke sikker på, du har ret i.
Winthers udsagn går på sandsynligheden for at slå en sekser, når de 99 seksere allerede er hjemme.
Jeg vil mene, at din beregning siger noget om á priori sandsynligheden for at slå 100 seksere i træk.
Ja, det var bare den meget basale konstatering at det enkelte rul med terningen ikke er afhængig af resultatet af de foregående rul. Sandsynligheden for det samme resultat for de næste 100 rul er heldigvis en anden, ellers risikerer vi at vi ikke slår Randers igen i min levetid ;)

Ja, fodbold er selvsagt noget andet end rene tilfældigheder. Man kan sagtens finde rimelige forklaringer på hvorfor vi ind imellem har haft det svært mod svagere hold, selvom jeg nu faktisk vil sige at der er lidt tilfældigheder involveret når det har set mest ekstremt ud. Det er ikke sikkert vi ville tabe de næste to kampe til Silkeborg hvis de var blevet oppe eller vinder de næste to mod FCM. AaB er/var bundhold I medaljeslutspillet, men ud af seks hold og vi kom altså lige fra tre sejre mod dem. Den lange serie uden sejre mod FCK blev endelig brudt og der var måske lidt tilfældigheder i nogle af kampene tidligere, men sandsynligheden for sejr er blevet større nu fordi forskellen i styrke er lidt mindre. Det samme gælder risikoen for at vende andre klubbers dårlige stimer, som nok i høj grad var typisk fordi var et af de dårligere hold i ligaen.
44
Generelt / Sv: Hvor blev de af
Hvis det "vandrør" er PC, eller en af træner-teamet eller en holdleder, så er det vel stadig dårlig stil. Og AGF står på mål for hvad AGFs medarbejdere gør/siger. En spiller skal aldrig læse i avisen hvad klubben har besluttet spillerens skæbne er. Det kan der vel ikke være to meninger om?
Der er da stor forskel på om det er PC, der giver et interview til Stiften og fortæller at man ikke vil forlænge med Buur, eller om det er en eller anden der har overhørt noget og lader det sive til Stiften. Det er uheldigt uanset hvad, men i en kritik af klubben forstår jeg ikke hvordan du kan sidestille officielle udtalelser og hullede vandrør. Men det kan da være det kom fra officielt hold og ellers har man forhåbentlig fået lukket vandrøret, der er ikke så meget af den slags der slipper ud mere.

Nej, det er næppe et stort problem ift Buur hvis man fx forestillede sig han skulle overveje at vende tilbage engang. Det er fedt at han er ved at slå igennem og i sidste ende kan det jo også føre til et stort salg og nogle udviklingspenge til AGF.
45
Generelt / Sv: Hvor blev de af
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/wolves-back-fik-agf-afsked-via-medierne/

Ej for helvede... Buur fandt ud af at AGF ikke ville forlænge med ham ved at læse det i avisen (Stiften). Mega fucking dårlig stil af AGF at have fortalt det til avisen inden mand fortæller det til spilleren.

Ikke en skandale, for det sker hele tiden desværre, men hvor er det da en dårlig måde at behandle folk på.
Det kan godt være de skulle have truffet beslutningen tidligere og at han blev holdt hen for længe, men hvis det er en eller anden i klubben der har ladet det sive til Stiften dagen før han skulle ind til møde om det, er det jo ikke klubben der bare fortæller det i et interview til avisen, men specifikt det vandrør, der er skyld i at Buur kunne læse det der først. Buur er ikke helt sikker på om det var Stiften, men ellers vil man kunne se af formuleringen i artiklen om det er officielt fra klubben eller et vandrør.
46
Generelt / Sv: AGF's kamp om medaljer - 2019/2020-sæson+opfølgning.
Citer
Det er nok lidt optimistisk at tro, at vi kan slå FCM tre gange i træk.
Log ind for brugernavn‍ Det var nok lidt pessimistisk at tro at vi kunne tabe til Aab tre gange i træk :D

(Det er lidt nemmere at vinde tre gange i træk når man allerede har gjort det de første to gange, og kun er en enkelt sejr fra det)
Rent matematisk er der jo i hvert fald stadig 16,67% chance for at slå en sekser med en terning selvom man lige har gjort det 99 gange i træk. Hvor stor chancen er mod FCM afhænger nok lidt af hvad begge hold kan stille med, vi vil jo i hvert fald mangle NP, hvordan vi står til hinanden og psykologien. Hvis de står godt til os er det et spørgsmål om de vil spille anderledes end ellers fordi de har sikret mesterskabet eller fordi de nu har tabt de to sidste, men måske også om det forhold kun gælder på udebane for de vandt jo sidst i Århus - men dog helt tilbage i starten af sæsonen og der er sket meget siden.

Det at de har revanche til gode behøver ikke være en ulempe, det havde de jo altså også sidst. Det er i hele taget sjældent der er nogen der har problemer med at sætte sig op til en kamp mod os og FCM er jo ikke blevet mestre uden at være klar hver gang. At mesterskabet nu er endegyldigt sikret kan være både godt og skidt, men det er fint hvis de har drukket sig i hegnet i går (mon ikke det trods alt var begrænset.) Vi kæmper for medaljer, men plejer heller ikke at mangle vilje uanset hvad. Alt i alt er det sikkert meget åbent, men de er selvfølgelig lidt bedre generelt og er vel favoritter trods alt.
47
Generelt / Sv: AGF's kamp om medaljer - 2019/2020-sæson+opfølgning.
De snakkede om fest og tømmermænd i morgen, det havde jeg ikke lige regnet med, så det kan måske godt koste et par procenter selvom de selvfølgelig nok er ovre det igen på søndag. Måske er der også nogle der skal spares, men de har også en bred trup der kan klare det. Vi vil nok også være lidt afbudsramte, men forhåbentlig bliver Amini klar til at starte inde og Links ligeledes selvom han nok vil starte på bænken uanset.
48
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Når man har siddet og set FCM mod FCK må man bare konstatere de hold er en klasse over de næste hold. Ja, vi har slået dem begge, men alle kan være Verdensmand én aften eller 2. Vi har et pænt stykke vej endnu. Men vi har forbedret os kraftigt.....
Ja, økonomisk er de jo også langt, langt foran. Vi er tættere på FCK den her sæson end vi kan forvente at være i de kommende sæsoner. Realistisk set er det her maksimum som det ser ud nu, hvor det endda kræver en god sæson. Ret beset begrænser vi heller ikke det forspring i øjeblikket, men hvis vi kan indhente eller overhale nogle af holdene i subtoppen, kan vi måske begynde at arbejde os ind på dem.
49
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Skal man stille bedste hold eller skal man spare spillere - det er det store spørgsmål
Det bedste er vel at have en stor bred trup ligesom AGF, så man er i stand til at spille kampen på et godt niveau. Laver man om på for meget ellee trækker sig i nærkampe, så opstår der lige så let skader. I går så vi Emil Nielsen der måtte udgå fra Lyngbys kamp med en knæskade efter 20 minutter (han skulle ellers kun have spillet 1. halvleg) og OB der kun startede med fire normale stamspillere fik Drachman skadet.
Jeg vil i hvert fald gerne være fri for at se AGF stort set opgive en kamp på forhånd for at hvile nogle spillere. Nu er programmet mere tæt end normalt, men udover at det er træls at være tilskuer til og skidt for statistikken, er det heller ikke godt for vindermentaliteten og vel også lidt tvivlsomt ift at udvikle de unge spillere der får kampen, når de ikke kommer ind på et velfungerende hold der ligner mere det det plejer.
50
Generelt / Sv: AGF's kamp om medaljer - 2019/2020-sæson+opfølgning.
Nu håber vi selvfølgelig at FCM får vendt kampen, således at der trods alt kun er status quo efter i dag. Men ja sikke en møg-runde indtil nu.
Hvis man tror på sølv, ja, men ellers er det spørgsmålet om det er bedre de vinder og vil forsøge at gå efter på mirakuløs vis at indhente FCM selvom chancen dårligt er 1%, så de ikke stiller sig tilfredse med uafgjort mod Brøndby. Psykologien ift FCM næste gang kan også gå begge veje - er det bedre at de allerede er mestre eller værre at de vil kunne spille helt frit oven på et par dage med højt humør til træning?
Simple Audio Video Embedder