Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Salling23

1
Kamptråde / kamptråd 19/20;AGF - Brøndby, søndag d. 24.11.2019 kl. 18.00

Information om modstanderen:
Fra starten satsede fodboldafdelingen på ungdommen. Ungdomsarbejdet har gennem årene altid haft og har fortsat en meget høj prioritet i klubben. Seniorafdelingen blev dog også styrket ved sammenslutningen og allerede i 1967 lykkedes det at vinde den sjællandske serie 1 og rykke op i Sjællandsserien. Fire år senere vandt klubben Sjællandsserien. I samme periode blev klubben opdelt efter de enkelte idrætsgrene. Fodboldklubben beholdt navnet og borgmester Kjeld Rasmussen blev dens første formand. I januar 1973 blev han afløst på denne post af Per Bjerregaard der var formand frem til 2013, hvor han blev afløst af Kristian Barrett.

Ekslandsholdsspilleren Finn Laudrup blev spillende træner i 1973, men koncentrerede sig fra 1974 om at spille selv og var generalen på holdet, der indfriede klubbens første langsigtede mål: At blive divisionsklub. Senere fulgte oprykninger i 1977 og 1981. Dermed var det næste store mål nået: 1. division.

Det blev i de første tre sæsoner til ærefulde, men frustrerende 4. pladser lige uden for medaljerækken. Michael Laudrup blev på sin 18 års fødselsdag den 15. juni 1982 Brøndby IF's første A-landsholdsspiller.

Manager/Træner: Niels Frederiksen

BIFs vigtigste spiller: Som målscorer må Wilczek fremhæves med 14 ud af 31 mål

Lidt om AGFs tal:

Vi spiller Whist kort:Hvilken kæde scorer for os:
De to hold imellem:

Performance Center:Point udvikling:Form barometer
BIFAGFKarantæne information:
BIF:
Karantæne mod os: Hjörtur Hermannsson


AGF:
Næste gule kort: Jon Thorsteinsson, Zachary Duncan, Nicolai Poulsen
Gult kort - 4 points: Jesper Juelsgård, Niklas Backman
Gult kort - 6 points: Mustafa Amini, Casper Højer Nielsen

Værd at holde øje med mod den kommende modstander - Esbjerg


Karantæne:
Næste gule kort: Yuriy Yakovenko og Pyry Soiri
Gult kort 4 points: Jacob Lungi Sørensen
Gult kort 6 points: Lasha ParunashviliTurneringen generelt:
Rundens øvrige kampe:
Stillingen inden runden:
Modstander fan:

Denne tråds modstanderfan er Glenn Raavig, som nogle af jer måske husker så skulle Glenn på tur til Manchester bl.a. for at se fodboldmusseet, så det har jeg naturligvis spurgt ind til

I ser ud til at have fundet melodien med 4 sejre i træk.
Er det trænerens taktik der er ved at sætte sig hos spillerne eller…?


Både og. Jeg ser det lidt som en kombination af at det nye system er ved at sætte sig lidt, og at kampprogrammet har været fornuftigt. Jeg ser et lille lys i det fjerne, men spillet er simpelthen ikke godt nok endnu. 12 point i 4 Superligakampe går jo lige an, men spillet skal forbedres i de kommende kampe.

Sidst fortalte du at du skulle på fodboldmuseet i Manchester – lad os høre hvad der imponerede dig mest ved besøget?

Fodboldmuseet i Manchester er et fremragende museum og bestemt et besøg værd. Det er værd at bemærke, at det ikke er et United eller City-museum, men dækker hele den engelske og internationale fodboldhistorie. Ud over de mange fine historiske genstande som pokaler, bolde og fede trøjer, så var jeg mest imponeret over det sociale arbejde museet laver. Man laver forskellige ting til de lokale skoler, som f.eks. matematikopgaver som blandt andet handler om fodboldtransfers. En opgave om favoritklubben kan få selv skoletrætte knægte i gang. En anden ting de laver er workshops på museet og ude på plejehjem, hvor man bruger de gamle trøjer og genstande til at snakke med  ældre borgere. Alle kan jo snakke fodbold på én eller anden måde, så det er en ret stor succes f.eks. i arbejdet med ældre mennesker der lider af demens.


I har lukket et hav af mål ind – der er faktisk kun 5 holde der er dårligere end jer i forsvaret.
Til gengæld er I det klart mest scorende hold.
Er det en kalkuleret risiko for at spille fremadrettet, eller er I bare ”heldige” at have en så god offensiv at de opvejer en dårlig defensiv


Langt hen ad vejen har vi været heldige da Wilczek har lavet så mange mål. Stopper han med at lave mål eller bliver han skadet (No Jinx!!), så er vi for alvor på den når vi møder de rigtig gode hold. Jeg håber, at vi kan holde den nogenlunde kørende til vinterpausen, så niveauet i forsvaret hæves ved en god lang kold vintertræning, masser af løb i skoven og måske en enkelt forstærkning..

De tørre oplysninger:
Skal du ikke på stadion:
TV: TV3+

Live
Navn: Ceres Park

2
Kamptråde / kamptråd 19/20; AGF - Sønderjydske søndag d. 10.11.19 kl. 14.00

Kampen mod Sønderjyske er udråbt til Børnenes dag, så klubben leder efter 7 - 12 årige der vil være f.eks. Stadions speakerens hjælper, Cheftræner for én dag eller hjælpe Aros.
Læs mere i linket
Børnenes dag
Information om modstanderen:
Hvis Sønderjyske Elite kommer med et positivt regnskab for i år, så vil det være 9. år i træk de sender et sådan på gaden.
Det er ikke en klub med de store arm bevægelser, men en klub der lever efter princippet tæring efter næring.
Det er sgu flot i en Elite sports klub.
Mon ikke der sidder et par klub formænd i Viborg og Randers og sukker efter det


Holdet:
Manager/Træner: Glen Riddersholm

SDRs vigtigste spiller: Skal de holdes fra at score så skal Mart Lieder holdes i kort snor.
De har scoret 17 mål.
1 selvmål
Ud af de 16 mål de selv har scoret, er de 6 af dem scoret af Mart Lieder


Performance Center:
Lidt om AGFs tal:

Vi spiller Whist kort:Hvilken kæde scorer for os:


Form barometer
SDRAGF


Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampe:

Karantæne information:


SDR:
Karantæne mod os: Patrick Banggaard

AGF:
Næste gule kort: Jon Thorsteinsson, Zachary Duncan, Nicolai Poulsen
Gult kort - 4 points: Jesper Juelsgård, Niklas Backman
Gult kort - 6 points: Mustafa Amini, Casper Højer Nielsen

Værd at holde øje med mod den kommende modstander - Brøndby


Karantæne næste gule kort: Hjörtur HermannssonPoint udvikling:
Stillingen inden runden:

Det er vores trofaste supporter fra Sønderjylland Torben, der har stået for svarene på spørgsmålene

Det er tæt i tabellen og der er mange der byder sig til i forhold til Top 6
Hvad bliver minimumspoint tallet for at nå med

Den er svær, men jeg tror, at der skal mindst 36 point til. Og i forhold til Top 6, så tror jeg, at Randers skiftes ud med AaB, og så er det ellers sådan det bliver. Altså; FCM, FCK, OB, BIF, AGF og AaB.

Kampen mod os hos jer endte 0-0 i et skakspil mellem to trænere.
Hvad forventer du dig af kampen hos os?

Ja den kamp var en småtrist taktisk affære, som jeg husker den. Men jeg tror, at vi kan forvente noget i samme stil på søndag, desværre. I forrige kamp var Bundu jeres farligste mand, uden sammenligning (det var i hvert fald ham jeg var mest nervøs for), så ham skal vi have lukket ned for. Formår vi det, så tror jeg at vi vinder. I er næsten lige så ustabile som vi er, og vi har brug for den sejr - den må og skal komme nu. På trods af 0-3 nederlaget i Parken, så spillede vi faktisk en ganske glimrende kamp. Så på den baggrund er jeg faktisk fortrøstningsfuld.

Jeg satser desuden på at komme og heppe på gutterne :) 

I har fået points i samtlige udebanekampe. Kan Glen ikke tåle at komme i nærhed af grænsen eller hvad er grunden til det ikke er det samme hjemme?
Ja gid det stadigvæk var så vel. Der var lige en enkelt kamp i aftes i Parken. Skal vi ikke bare glemme den? Det synes jeg. Forfærdeligt at være vidne til, og fodboldhumøret er godt nok i bund for tiden.

Jeg ved faktisk ikke hvad det skyldes, og jeg har slet ikke tænkt over det - før nu altså. Men måske har det noget at gøre med, at vi endnu ikke er dygtige nok til at styre kampene, og vi er elendige til at lukke en kamp som eksempelvis den mod AaB. Skarpheden, og kynismen om du vil, mangler simpelthen. På udebane er vi måske mere afventende, og lever mere på de velkendte omstillinger.

Som tidligere nævnt, så tror jeg, at Top 6 er et overstået kapitel for os. Nu handler det om at skrabe så mange point sammen, at vi aldrig kommer i reel fare for nedrykning. Kommer vi i fare, går vi måske tilbage til den mere defensive tilgang til fodbolden, og det vil (måske) stoppe den ellers gode udvikling, som vi trods alt er inde i.
De tørre oplysninger:
Skal du ikke på stadion:
TV: TV3Max

Live
Navn: Ceres Park

Runde 15 er nu afsluttet og det betyder at husets ekspert Kasper Skipper fra Skipperligaen kommer med sin status på situationen i AGF

Det er tid til tredje status i denne sæson. Efter de første fem runder lå AGF og tågede rundt i bunden uden en sejr. I de næste fem runder blev det så til sejre i alle fem.

Nu er atter fem runder spillet, og det er blevet lidt en blandet landhandel, dog med en pil, der naturligvis peger ned i forhold til min sidste status. Undervejs er det blevet til tre nederlag på stribe, alle i nogle vilde kulisser. Randers FC kan AGF åbenbart ikke slå, om deres liv så afhænger af det. Og ganske symptomatisk, så hentede SIF selvfølgelig sin første sejr i sæsonen mod netop GF. Endeligt kunne FCK også rejse fra Aarhus med tre point i spillerbussen, og her var det jo bare en skam for aarhusianerne, at Dame N’Doye var blevet klar til lige netop den kamp.
Men alle tre nederlag var ganske rimelige, og det var kampe, der viste, at træerne trods alt ikke gror ind i himlen. Der var børnesygdomme, der skal udryddes, og alt for mange personlige fejl og boldtab, der kom til at koste en ellers fornem placering i tabellen.

Der er dog også plusser at hente - og det er her, at jeg stadig er yderst fortrøstningsfuld på AGF’s vegne, når man skal snakke top 6. To sejre over FC Nordsjælland (den første dog noget pænere end den seneste) og så en plads i pokalkvartfinalen skal naturligvis noteres. Og ikke mindst må det være opløftende at de tre nederlag i træk er blevet afløst af to sejre, hvor man samtidig har spillet til 0 - vel at mærke med Eskelinen mellem stængerne, hvilket naturligvis giver tiltrængt selvtillid til den svenske keeper.

Og så bliver jeg også lige nødt til at knytte et par ord til Bundu. Hvor er han dog en fornøjelse at se på! Ja, det bliver en gang imellem for meget show og for lidt holdspil, men i denne sæson har han forbedret sig markant. Ham bliver økonomiafdelingen i AGF meget glad, når han skal videre…

Næste fem runder:
SønderjyskE (H)
Brøndby (H)
Esbjerg (U)
Lyngby (H)
FC Midtjylland (U)

Der mangler fem kampe i 2019 for AGF, og her skal der naturligvis sejre i hus mod SønderjyskE, Esbjerg og Lyngby, for som sæsonen har forløbet indtil videre, er de et bedre hold end de tre. Samtidig skal der gerne tages point fra Brøndby, hvis bronzesnakken stadig skal være relevant. Point i Herning skal der næppe budgetteres med, men AGF leverer sjældent en dårlig præstation mod topholdene. Jeg tror dog, at AGF henter 10 point i resten af året.
3
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: FCN - AGF, søndag d. 03.11.2019 kl. 14.00
Det sker på søndag
Sorte oktober slutter i morgen
Det vil være en klar fordel, hvis den sorte periode bliver kortere i år:-)

Måske er det bare hukommelsen der spiller mig et puds men den erindres som meget lang sidste sæson. Noget nær det dobbelte af den nuværende periode.

Vi tabte til FCK 28.10 og vandt først igen over Vejle 3.12. Der var 14 dages landsholdspause, men det var 4 runder i træk
5
Kamptråde / Pokal kamp: AGF - OB 31.10.2019 kl 20.15

POKALEN ER VIGTIG I AGF

Vi har haft en noget hostende deltagelse i pokal turneringen indtil videre i denne sæson.
Nu står den på en noget sværere modstander end i de to første runder. David Nielsen vil ikke nedprioritere nogle af de tre kampe i denne uge, men i stedet gøre brug af den brede trup.

Læs om det her

Det bliver spændende at se holdopstillingen til kampen, men det bliver helt sikkert ikke med alle de unge fra start.
Jeg mener at vi vil kunne se spillere som Eskelinen, Gersbach, Links og Helenius fra start

OB har haft en del skader på det seneste, hvilket kunne ses på deres opstilling i weekenden mod FCN, hvor Anders K Jacobsen spillede wingback, så deres start 11 er også et åbent spørgsmål.

Efter kampen er der lodtrækning på Ceres Park til næste rundeVideo: Twitter
7
Kamptråde / kamptråd 2019-20: FCN - AGF, søndag d. 03.11.2019 kl. 14.00
Information om modstanderen:
I 2011 stiftede FCN fodboldakademiet, Bogen & Bolden, i samarbejde med Bagsværd kostskole. Akademiets vision er at skabe den bedste fodbolduddannelse i Skandinavien og skal ses som et led i klubbens generelle mål, om at være en af Skandinaviens førende indenfor talentudvikling. Et fundamentet for FCNs arbejde med spillerudvikling er de ca. 60 samarbejdsklubber, der er del af FC Nordsjællands klubnetværk, FSN, hvis formål er at løfte regionens talentudvikling gennem uddannelse af spillere og trænere.

I januar 2016 fik FC Nordsjælland ny international ejerkreds, og Right to Dream akademiet I Ghana er dermed også blevet en del af FC Nordsjælland og et markant kvalitetsstempel af klubbens omfattende talentarbejde.


Holdet:
Manager/Træner: Flemming Pedersen

FCNs vigtigste spiller:  Mohamed Kudus har scoret 4 mål i denne sæson indtil videre, så måske ham


Performance Center:
Lidt om AGFs tal:

Vi spille Whist kort:
Hvilken kæde scorer for os:
Form barometer
FCNAGF


Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampe:

Karantæne information:


FCN:
Karantæne mod os: Clinton Antwi og Mads Døhr Thychosen

AGF:
Næste gule kort: Jon Thorsteinsson, Zachary Duncan
Gult kort - 4 points: Jesper Juelsgård, Niklas Backman
Gult kort - 6 points: Mustafa Amini, Nicolai Poulsen, Casper Højer Nielsen

Værd at holde øje med omkring vores næste modstandere - Sønderjydske
Næste gule kort: Patrick BanggaardPoint udvikling:
Stillingen inden runden:Sidst men ikke mindst så kommer her svarene fra vores fan fra FCN

Sidst vi mødtes sluttede kampen 3-1 til os.
Hvordan tror du den ender denne gang?


Det er efterhånden en naturlov at vi ikke spiller to gode eller to dårlige kampe i træk i ligaen, så med nederlag til OB i sidste uge, satser jeg på en 2-1 sejr på hjemmebane.

Det er tæt fra nr 3 – 9 i ligaen.
Hvem tror du bliver de 6 hold, der tager slutspillet.


fcm, fck, bif, FCN, OB, Aab

Hvis du kunne ændre på én ting omkring følgende, hvad skulle det så være?
Klubben
Right To Dream Park


Det er så dygtige folk der pt driver klubben både på og udenfor banen, så der ville jeg ikke ændre noget.
På Farum Park ville jeg ønske at der var et aflukket afsnit kun for de stemningsskabende fans, så man kunne arbejde mere fokuseret på kun det segment frem for nu hvor folk kan komme og gå mellem sidde- og ståpladserne som de vil.

De tørre oplysninger:
Skal du ikke på tur:
TV: TV3Sport1

Live
Navn: Right to Dream Park
Adresse: Farum Park 2, 3520 Farum
Pladser: 10.300
Underlag: Kunstgræs8
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - FCK, Mandag d. 28.10.2019 kl. 19.00
Samtidigt har jeg sat Performance Center billedet ind - det er lidt sjovt at se hvor tæt vi egentligt er med FCK
Performance Center:Tak - det er super. Det kunne være sjovt at nørde i sammen med en træner, for er vi tæt på eller langt fra:-) På det billede du har sat ind, er vi noget bagefter på mål, boldbesiddelse og succesfulde afleveringer. Det er vel den vej vi skal bevæge os, hvis vi skal endelig med i toppen og skal vise vi kan tage styringen i de kampe, hvor det er nødvendigt.

Der er mange ting at nørde med, hvis man har lyst. Det er dog ikke alle statistikker jeg forstår definitionen af - f.eks. antal afslutninger passer ikke med summen af afslutninger indenfor og udenfor feltet (det ville jeg have formodet).

| 3F SuperligaHar spurgt dem på Twitter hvordan deres statistik skal læses
9
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Vi har nu mødt alle hold 1 gang.
De sidste 3 sæsoner har krævet minimum 35 points for at komme i Top 6.
Kigger vi på fordelingen af vores points, så er
30% mod Top 6 = 6 points
70% mod resten = 14 points
10
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - FCK, Mandag d. 28.10.2019 kl. 19.00
På mål scoret havde du sidst navnene med og blandt angriberne var Bundu men ikke Ankersen?
Nu skal jeg ikke svare på andres vegne, men jeg gør det alligevel :D - Bundu hænger tit oppe i  angrebet og søger også markant mere ind i feltet end Anker. Derudover har Anker en meget større defensiv arbejdsradius, så jeg ville også kategorisere Bundu som markant mere angriber end Anker.
Hmm..... syntes ellers jeg har set Bundu (nærmest) spille en offensiv højre back i et par kampe:-)

Jeg var/er blot i tvivl om definitionen - derfor jeg spørger.

Jeg kategoriserer dem ud fra hvor AGF har placeret dem på hjemmesiden.
Der står Ankersen som midtbane, mens Bundu står som angriber
Tak for svar:-)

Jeg var bare i tvivl og forsøgte at tjekke positioner flere steder og syntes ikke der var 100 % afstemning mellem transfermarkt mv.

Jeg var selv i tvivl om hvordan jeg skulle placerer dem, så valgte jeg at følge klubben.
Forestil dig at Stage stadigt spillede hos os - han spillede jo i alle 3 kæder
12
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - FCK, Mandag d. 28.10.2019 kl. 19.00
På mål scoret havde du sidst navnene med og blandt angriberne var Bundu men ikke Ankersen?
Nu skal jeg ikke svare på andres vegne, men jeg gør det alligevel :D - Bundu hænger tit oppe i  angrebet og søger også markant mere ind i feltet end Anker. Derudover har Anker en meget større defensiv arbejdsradius, så jeg ville også kategorisere Bundu som markant mere angriber end Anker.
Hmm..... syntes ellers jeg har set Bundu (nærmest) spille en offensiv højre back i et par kampe:-)

Jeg var/er blot i tvivl om definitionen - derfor jeg spørger.

Jeg kategoriserer dem ud fra hvor AGF har placeret dem på hjemmesiden.
Der står Ankersen som midtbane, mens Bundu står som angriber
14
Kamptråde / kamptråd 2019-20: AGF - FCK, Mandag d. 28.10.2019 kl. 19.00

Information om modstanderen:
Du har sikkert oplevet det med at sige til en FCK fan at de naturligvis er bedre pga deres mange penge, hvorefter du får et svar om at det ikke er rigtigt. Nedenstående er hentet fra deres egen hjemmeside omkring deres mindre gode periode i 90'erne:

Efter de to første forrygende sæsoner blev resten af 90’erne en stille periode, hvor kun to pokaltriumfer i 1995 og 1997 og et sæt bronzemedaljer i 1998 lyste op i landskabet.

Penge er og forklarer ikke alt, men en væsentlig del af årsagen til slingrekursen var en skrantende økonomi. Derfor måtte klubben blandt andet sælge en række spillere samt købe og leje for færre penge for at overleve.

I efteråret 1994 var løverne ubehageligt tæt på ikke at komme med i slutspillet, hvilket i sidste ende kunne have kostet en nedrykning. Manglende kontinuitet i ledelsen og trænerstaben spillede også ind denne periode, hvor man på seks sæsoner skiftede trænere otte gange.Holdet:
Manager/Træner: Ståle Solbakken

FCKs vigtigste spiller:  Jeg synes den er svær - de har ikke været specielt godt kørende i de sidste par runder og deres spillere har set helt menneskelige ud.

På den anden side kan de vinde med deres U19, hvis vi spiller på samme måde som mod Silkeborg.


Performance Center:
Lidt om AGFs tal:

Vi spille Whist kort:
Hvilken kæde scorer for os:
Form barometer
FCK


AGF


Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampe:Karantæne information:


FCK:
Karantæne mod os: Rasmus Falk

AGF:
Gult kort - 4 points: Jesper Juelsgård
Gult kort - 6 points: Mustafa Amini, Nicolai Poulsen

Værd at holde øje med omkring vores næste modstandere - FCN

Ulrik Yttergård Jenssen får karantæne ved gult kort 6 points

Point udvikling:
Stillingen inden runden:Som sidst er der selvfølgelig to FCK fans til at besvare spørgsmålene

Bjørn Boyer:

I kom godt fra start, men er faldet lidt af på den på det seneste.
Hvad skyldes det?


Det er svært når man som klub sælger for et sted mellem 100 og 200 mio kr og at man så stadig skal holde fanen højt, jeg ville personligt godt se en hvilken som helst anden dansk klub prøve at gøre det samme, og så skulle holde styr på Europa, på vegne af alle de danske klubber, være med i toppen af ligaen, med et snit på over 2 point pr kamp og dernæst så også skulle holde fokus på pokalen, mens at man har skulle køre op mod 9 nye spillere ind i start 11'eren. Ja FCK arbejder med langt det største budget men der bliver også stillet så meget større krav, men jeg er sikker på at skuden nok skal blive vendt og så krydser vi fingre for at vi til sidst står med mesterskabet men i en sæson med så store udskiftninger så vil der komme nogle bump på vejen.


Bendtner kom til jer sidst i vinduet, hvordan har du det med det skifte?

Bendtner er jo en mand som deler vandene mere end Moses! Jeg var i mange år en som håbede at han ville få styr på sit shit og så når han var klar så ville han lave en Grønkjær og komme hjem og være alt for god til ligaen. Det skete som bekendt ikke, men jeg håber da at vi kan få sparket gang i ham og at han nu også begynder og scorer nogle mål og at han ikke bare er et reklame stunt som de små klubber (læs her hobro og Hillerød) spiller på når der skal sælges lidt ekstra billetter.

Nu er vi halvvejs i grundspillet.
Hvordan ser dit bud på Top 6 ud?


Jeg startede med at have FCK, FCM, FCN, BIF, OB og Aab med i min top 6, og den holder da nogenlunde, men en ny en skulle måske hedde:
1. FCM (Bare rolig der skal nok gå gummiben i den)
2 FCK
3 OB (hvis de kan holde dampen oppe)
4 BIF (Ja vi slipper nok ikke for dem, desværre)
5 AGF (Hvis David Nielsen blir forlænget så kan I sagtens forblive i top 6 i et par år måske! Men giv nu manden fred og ro til at udføre hans arbejde!)
6 Randers (hvis Saba han blir uden alt for meget diva nøkker så kan de godt snige sig med)

Kristian Hertz

I kom godt fra start, men er faldet lidt af på den på det seneste.
Hvad skyldes det?


Skaderne til N’Doye og Wind samtidig gjorde alle spilmønstre ubrugelige.
Det tager tid at spille to nye angribere ind, da Pieros er kropumulig.

Bendtner kom til jer sidst i vinduet, hvordan har du det med det skifte?

Jeg havde det meget svært med det, men det skulle også prøves. Hvad nu og hvis...? Det får vi svar på nu.
Han passer fodboldmæssigt godt ind. Eskapaderne uden for banen not so much.


Nu er vi halvvejs i grundspillet.
Hvordan ser dit bud på Top 6 ud?


Jeg tror det bliver FCK, FCM, BIF, AGF, OB og SjE i den rækkefølge.

Men det bliver tæt fra 4. pladsen til 9. så det kan ligeså godt blive AaB, FCM og RFC der tager SønderjyskEs plads.


De tørre oplysninger:
Kan du ikke komme på stadion:
TV: TV3Sport1

Live
Ceres Park

15
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - Silkeborg søndag d. 20.10.2019 kl. 14.00
I Silkeborgs trup er der 0 midterfosvarsspillere udtaget

Silkeborg IF’s trup mod AGF
1. Oscar Hedvall
6. Frederik Møller
7. Jeppe Okkels
9. Shkodran Maholli
11. Emil Holten
13. Mathias Hebo Rasmussen
17. Mads Kaalund
19. Nicolai Vallys
20. Marc Rochester
21. Mads Emil Madsen
22. Valance Nambishi
23. Filip Lesniak
24. Jeppe Gertsen
25. Anders Hagelskjær
26. Rasmus Carstensen
29. Ronnie Schwartz
30. Rafael Romo
32. Frederik Alves Ibsen
16
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - Silkeborg søndag d. 20.10.2019 kl. 14.00
Udover at det naturligvis er vigtigt at komme tilbage på sporet med at hente 3 points, så vi kan holde fast i Top 6, så er det efter denne runde der udbetales TV penge

Her er placeringspengene for de pladser vi kan ende på

3. plads = 3,1 mio kr
4. plads = 2,6 mio kr
5. plads = 2,2 mio kr
6. plads = 1,8 mio kr
7. plads = 1,5 mio kr
17
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20; AGF - Silkeborg søndag d. 20.10.2019 kl. 14.00
Lidt praktisk info:
Silkeborgs udebane afsnit er flyttet til A1 - A2, så der nu er fri adgang fra B3 nedre hele vejen ned til D6 for AGF fans og neutrale

AGF forventer mere end 15.000 tilkuere, så de har åbnet for parkering på Travbanen.
læs mere HER


Der er taget nyt holdbillede. Denne gang ved Moesgaard
Der kan afhentes en gratis plakat i shoppen på søndag, så længe lager haves

18
Kamptråde / kamptråd 19/20; AGF - Silkeborg søndag d. 20.10.2019 kl. 14.00

Information om modstanderen:
Silkeborg Idrætsforening rykkede ned i Nordic Bet ligaen 15/16 sæsonen og indtil i år spillet der.
Sidste sæson var lidt "sjov" på træner fronten. Peter Sørensen blev fyret d. 14.8. efter en dårlig start. Samme dag blev Kent Nielsen præsenteret, men træningen blev overtaget af Michael Hansen, som rykkede holdet op i Superligaen.
Kent skrev altså kontrakt med en Nordic Bet klub, men overtog et Superliga mandskab - grunden til at han ikke overtog holdet med det samme var at han var blevet opereret.
Holdet:
Manager/Træner: Kent Nielsen

Silkeborgs vigtigste spiller:  Det må være Ronnie Schwarts


Performance Center:Lidt om AGFs tal:

Vi spille Whist kort:

Hvilken kæde scorer for os:
Form barometer
SIF:AGF


Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampe:Karantæne information:
Tilføjes når danskfodbold.com bliver opdateret

SIF:
Karantæne mod os: Svenn Crone

AGF:
Gult kort - 4 points: Jesper Juelsgård
Gult kort - 6 points: Mustafa Amini, Nicolai Poulsen

Værd at holde øje med omkring vores næste modstandere - FCK
Karantæne mod os: Rasmus Falk
Gult kort - 4 points: Jens Stage

Point udvikling:
Stillingen inden runden:For helvede, hvor er du ringe, Dennis! Der er sgu da ingen, der gider at købe dig. Du har ikke niveau til mere end Silkeborg! De fleste husker citatet fra Silkeborg-tilhængeren Christian Ditlev tilbage i 2015. Dengang rykkede Silkeborg ned fra Superligaen. Han er vores gæste fan i denne tråd

Det ser ikke ligefrem godt ud for jer indtil videre i ligaen
Hvilke tiltag skal der til for at du kan begynde at tro på overlevelse?


Det allerførste er jo, at vi skal til at holde nullet, så vi ikke skal lave 3-4 mål for at have en chance for at vinde. Kontinuitet om opstillingen i både formation og spillervalg er nok det bedste vi kan gøre, men det er bare svært med alle de skader vi rammes af hele tiden. Til Kampen mod jer, skal vi igen skifte ud i forsvaret da Svenn Crone har karantæne. Så I får nok at se om Flinta har niveau til mere end Silkeborg

Kent Nielsen er kaptajnen på skibet
Havde det været bedre at beholde Michael Hansen?


I bagklogskabens lys havde det nok været bedre, men før sæsonen var det jo umiddelbart fornuftigt med en rutineret træner, der ved, hvad det kræver at klare sig i superligaen. Men her 12 kampe inde i sæsonen virker det lidt som om, kemien ikke er der mellem KN og truppen. Jeg tror spillerne bliver forvirrede af alle de formationsskift vi har lavet i denne sæson. Der var det trods alt noget mere klart, hvordan MH ville spille. Så i bagklogskabens ulideligt klare lys havde det nok været bedre med MH, men om det havde givet væsentligt bedre resultater ved jeg ikke, for man har tydeligvis overvurderet styrken af truppen i forhold til niveauet i superligaen.

Vi har det ofte svært mod jer
Er det nu I får den første sejr?


Vi har jo desværre tabt de sidste 3 kampe mod jer så helt svært har det jo ikke været for jer på det seneste. Når det så er sagt, synes jeg, der var positive takter i kampen i går, men det forbedrede defensive udtryk tog i nogen grad brodden af vores offensiv. Sammenholdt med at Svenn Crone har karantæne og han er en vigtig brik i vores offensiv ser det svært ud. Men hvis Skhodran Maholli bliver klar efter sin skade og han ellers får lov til at starte inde kunne vi godt komme til at gøre ondt på jer offensivt. Spørgsmålet er så om vi kan holde Bundu nede og det tvivler jeg nok lidt på. Så for at opsummere så kunne vi godt få den første sejr mod jer, men det bliver ikke nemt.


De tørre oplysninger:
Kan du ikke komme på stadion:
TV: Eurosport 2

Live - husk det er gratis
Ceres Park

20
Kamptråde / kamptråd 19/20; Randers - AGF søndag d. 06.10.2019

Information om modstanderen:
De blå heste fra Nord har eksisteret siden 2003, hvor Randers FC blev skabt som en overbygning af 6 klubber.
Randers Freja, Dronningborg Boldklub, Kristrup Boldklub, Vorup FB, Hornbæk SF og Randers KFUM.


Holdet:
Manager/Træner: Thomas Thomasberg

Randers vigtigste spiller:
Saba Lobjanidze er den vigtigste spiller.
Han er ikke bare den spiller der scorer flest mål for dem (6 stk), men også den spiller der har løbet længst i sæsonen (118.685 meter)

Performance Center:Lidt om AGFs tal:

Vi spille Whist kort:
Gult:
Målmand 3 (William Eskelinen 2 og Alexandar Jovanovic 1)
Forsvar 10 (Jesper Juelsgård 3, Alexander Munksgaard 1, Casper Højer 2, Frederik Tingager 1 og Niklas Backman 3)
Midtbane 12 (Poulsen 4, Jakob Ankersen 1, Jon Thorsteinsson 2, Zach Duncan 2 og Mustafa Amini 3)
Angreb 2 (Mustafa Bundu 1 og Nicklas Helenius 1)


Rødt:
Midtbane 1 (Poulsen 1)

Hvilken kæde scorer for os:
Forsvar 1 (Jesper Juelsgård 1)
Midtbane 8 (Jon Thorsteinsson 2, Jakob Ankersen 3, Bror Blume 2 og Mustafa Amini 1)
Angreb 7 ( Mustafa Bundu 5, Nicklas Helenius 1 og Patrick Mortensen 2)


Form barometer
RFC:
V - V - V

AGF
V - V -  V

Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampe:Karantæne information:

RFC:
Intet at bemærke

AGF:
Gult kort - 4 points: Jesper Juelsgård
Gult kort - 6 points: Mustafa Amini

Værd at holde øje med i runden:
Silkeborg:
Karantæne ved næste kort: Svenn Crone


Point udvikling:
Stillingen inden runden:Ugens fan er selvfølgelig fra Randers.

I ser igen i år ud til at skulle placerer jer omkring Top 6.
Bliver det i eller udenfor Top 6?


Hvis resten af kampene i grundspillet kunne blive spillet på hjemmebane i Randers, så ville Top 6 være sikker. Desværre skal vi jo halvdelen af tiden spille på udebane, hvor vi har set lidt sløje ude ind til videre i denne sæson. Så chancen for Top 6 er sådan lidt 50-50 lige nu. Men men men... Med lidt held kan vi sikkert lige snige os med. Men det blir sikkert i sidste runde af grundspillet... Det er iøvrigt på udebane i Parken mod FCK. Så ved nærmere eftertanke skal der vist lidt mere end bare held til ;)Saba Lobjanidze blev ikke solgt i transfervinduet.
Er det godt eller skidt, når man tænker på at han har kontraktudløb til sommer?


Når vi nu ikke kunne få en 7-8 millioner kroner for Saba i det seneste transfervindue, så skal vi bare have vredet så mange mål ud af ham som muligt, inden han ryger på en fri transfer til Brøndby til næste sommer. Når Saba er i humør, så løfter han hele holdet. Derfor er det også ærgerligt, når han skal videre. Men sådan er det jo at være en mindre klub. Det kender AGF jo alt til med Jens Stage... der må man acceptere, at man skal give sine bedste folk videre på et tidspunkt.


Jeg forventer stor ryk ind i Randers som sædvanligt.
Hvad skal give os troen på at vi endelig får skovlen under jer?


Den 6. oktober er det Martin Jørgensens fødselsdag! Det er vel det tætteste AGF nogensinde har været på at få et tegn fra guderne om, at de endelige skal prøve, hvordan det er at vinde over Randers. Omvendt har Martin Jørgensen aldrig selv prøvet at vinde over Kronjyllands Finest, så det er nok et lidt sløjt tegn at hænge sin hviie hat på!

BTW, fedt I kommer så mange til Randers. Det må også være rart endelig at kunne se spillet på banen ;)
Rigtig god kamp til alle.


De tørre oplysninger:
Skal du ikke til Randers:
TV: Canal 9

Live:
Cepheus Park Randers
Viborgvej 92
8920 RandersIngen kamptråd mod Randers uden lidt lir


22
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
Men igen var der en reel mulighed for at AGF var kommet bagud tidligt. Hvis det sker, bliver modstanderne sværere at være kreative imod, deres kontra mere giftige, og så kan faldet fra euforiens tinde opleves som ekstremt hårdt
Det problem må vi tage når det kommer og det er måske til næste kamp - de så rappe ud i dag, de unge fra FCN.

Gad vide om @Salling23  snart er på banen med en af de gode kamptråde?

Den er der nu
23
Kamptråde / kamptråd 19/20; AGF - FCN, søndag d. 29.09.2019 kl. 12.00

Information om modstanderen:
FC Nordsjælland spiller 4-3-3-systemet og er kendt som et hold, der satser på talentudvikling og offensiv fodbold. Klubbens motto er: Altid mod målet.  Det er beundringsværdigt hvordan de altid kan hive et nyt talent ind, når de har solgt en profil.
Det skyldes at der er en rød (rødvinsrød?) tråd gennem klubben, så alle hold spiller efter samme system.


Holdet:
Manager/Træner: Flemming Pedersen

Vigtigste spiller/spillere: Mohammed Kudus er deres topscorer med 3 mål, men vil i stedet pege på det faktum at spillestilen er trænet hele vejen igennem klubben, så spillerne altid ved hvad de skal gøre

Performance Center:Lidt om AGFs tal:

Vi spille Whist kort:
Gult:
Målmand 3 (William Eskelinen 2 og Alexandar Jovanovic 1)
Forsvar 8 (Jesper Juelsgård 3, Alexander Munksgaard 1, Casper Højer 1, Frederik Tingager 1 og Niklas Backman 2)
Midtbane 10 (Poulsen 3, Jakob Ankersen 1, Jon Thorsteinsson 2, Zach Duncan 2 og Mustafa Amini 2)
Angreb 2 (Mustafa Bundu 1 og Nicklas Helenius 1)


Rødt:
Midtbane 1 (Poulsen 1)

Hvilken kæde scorer for os:
Forsvar 1 (Jesper Juelsgård 1)
Midtbane 5 (Jon Thorsteinsson 2, Jakob Ankersen 2, Bror Blume 1 og Mustafa Amini 1)
Angreb 7 ( Mustafa Bundu 5, Nicklas Helenius 1 og Patrick Mortensen 1)


Form barometer
FCN:
V - T -
AGF
V - V - V

Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampe:Karantæne information:
FCN:


AGF:
Gult kort - 4 points: Jesper JuelsgårdPoint udvikling:
Stillingen inden runden:
Modstander fan i denne uge hedder Martin, men er bedre kendt som Amarone Bold - det er manden der ved at det kræver 2 l Rosé at tage fra Farum til Århus:;-)

I blev i år af mange eksperter spået til ikke at komme i Top 6.
I ligger allerede bedre end i sidste sæson på samme tidspunkt og det med en bedre målscore.
Hvor forventer du at I slutter i år?


Subtoppen består af et stærkt felt med mange rigtig gode hold, så kampen om tredjepladsen bliver rigtig tæt. Vi skal i top6 igen som vi plejer hvilket jeg også regner med at vi kommer. Som den jubeloptimist jeg et, så tror jeg på vi napper bronzen i år.


 Igen i år har I solgt profiler som Andreas Skov Olsen, Karlo Bartolec og Victor Nelsson.
Alligevel bliver I ved med at hive unge spillere op, der præsterer på højt niveau.
Frygter du nogensinde for om det skal gå galt?


Det korte svar : nej.

Det lidt længere: de mange store salg giver os økonomi til at geninvestere i akademierne så kvaliteten på talenterne bliver sikret. Samtidig giver det os også mulighed for at hente ind udefra hvis der alligevel skulle være nogle huller, som vi har set senest med Kian Hansen og Mads Døhr Tychosen.


Kampen skal spilles kl. 12.00 søndag og hovedparten af jeres spillere er teenagere, som traditionelt har svært ved at komme tidligt op. Skal vi forvente et hold bestående at lidt ældre spillere fra jeres side i denne kamp?

Det er absolut ikke utænkeligt. Mikkel Rygaard er kommet ind i varmen igen, Kian Hansen er igen begyndt at møde til tiden til træning og så regner jeg også med at Larsen står på mål igen.Det er igen blevet tid til en status fra Kasper Skipper fra TV2 Østjyllands Skipper Liga:

I min seneste status efter fem runder - hvor AGF blot havde to point - var jeg alligevel optimistisk. Mest på grund af de lovende takter, jeg havde set i kampene mod FCK og FC Midtjylland. Jeg sluttede af med at skrive, at hvis AGF hentede 8-10 point i de næste fem kampe, så ville de være tilbage på sporet.

At de så har hentet hele 15 point og kun lukket ét mål ind havde jeg alligevel ikke forudset. Hvilken forandring, hvilken løssluppenhed, hvilken tro på egne styrker, AGF har udvist siden da.

De spillemæssige højdepunkter i de fem seneste kampe er i mine øjne den knusende sejr i Brøndby, hvor alt bare spillede, og endnu en fornem præstation ugen efter mod AaB. Fredagens sejr i Odense var den svageste præstation siden Lyngby-fadæsen, men AGF viste, at man alligevel formår at vinde, selvom alt ikke ser lige godt ud.

Men hvad er det lige, der er sket med holdet?

Det uoriginale svar hedder Niklas Backman. Men man kan simpelthen ikke undervurdere svenskerens betydning på det hold. Hans ro, kølighed og overblik rammer alle på holdet, ikke kun i bagkæden. Han er en leder og så er han en fremragende forsvarsspiller. Som han selv har udtalt, så har AGF brug for en type som ham.

Jeg bider også mærke i, at det mål de indkasserede mod OB var på en dødboldssituation. Jovist var opdækningen af Opondo ikke ligefrem nydelig, men i åbent spil har AGF-forsvaret virkelig leveret.

Øvrige pointer, jeg gerne vil have med:

- Det er ikke nyindkøbene fra slutningen af transfervinduet, som især har leveret. Torsteinsson har i glimt vist et spændende potentiale, og når de to unge australiere bliver spillet mere ind på holdet, har AGF nogle gode backups i dem. Men det er spillere som Bundu og Ankersen, der har steppet up i takt med at konkurrencen er blevet større. Især Ankersen har taget skeen i den anden hånd og skiftet utilfredshed og brok ud med gode præstationer på banen.

- Ét sent nyindkøb har dog også haft stor betydning. Jovanovic er tilbage, og han har samme udstråling som den svenske anfører foran ham. Jova udviser ro og lederskab, og holdkammeraterne skal ikke være bange for nogle af de svipsere, som Eskelinen kom til at lave i ny og næ.

De næste fem runder:
FC Nordsjælland (H)
Randers (U)
Silkeborg (H)
FCK (H)
FC Nordsjælland (U)

For AGF gælder det om at være klar til at tackle modgang, når de på et tidspunkt løber ind i en formmæssig nedgang. Nordsjælland venter to gange på kort tid, og det er altid et svære hold at spille mod både ude og hjemme. Resultaterne i de indbyrdes kampe mod Randers behøver jeg vist ikke nævne (…), og så er FCK jo altid en mundfuld.
Men selvfølgelig kan GF fortsætte den stime, de er inde i - for de spiller sgu godt - men holdet må ikke gå i baglås og bukke under for det pres og de forventninger, der er blevet bygget op over de seneste fem runder. Kan de det, så tror jeg, de har sat sig endnu tungere på en plads i Top 4, når der er spillet 15 runder.

De tørre oplysninger:
Kan du ikke komme på Ceres Park:
TV: Tv3sport

Live:
Ceres Park
24
Kamptråde / kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00

Information om modstanderen:
OB Cricketklub blev startet i 1887. I 1889 kom fodbold med i klubben og der foretages navneændring til Odense Boldklub.
OB har vundet Danmarksmesterskabet 3 gange og pokal turneringen 5 gange.


Holdet:
Manager/Træner: Jacob Michelsen

Vigtigste spiller/spillere: Bashkim Kadrii


Lidt om AGF:

Vi spille Whist kort:
Gult:
Målmand 2 (Eskelinen)
Forsvar 7 (Juelsgård 3, Munksgaard 1, Højer 1, Tingager 1 og Backman 1)
Midtbane 8 (Poulsen 4, Jakob Ankersen 1, Jon Thorsteinsson 1 Zach Duncan 1 og Bror Blume 1)
Angreb 2 (Mustafa Bundu 1 og Nicklas Helenius 1)

Rødt:
Midtbane 1 (Poulsen 1)

Hvilken kæde scorer for os:
Forsvar 1 (Jesper Juelsgård 1)
Midtbane 5 (Jon Thorsteinsson 2, Jakob Ankersen 2 og Bror Blume 1)
Angreb 6 ( Mustafa Bundu 4, Nicklas Helenius 1 og Patrick Mortensen 1)

Form barometer
OB:
U - U - V
AGF
V - V - V

Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampe:Karantæne information:
OB:
Karantæne ved næste gule kort:  Bashkim Kadrii, Oliver Lund og Jeppe Tverskov

AGF:
Gult kort - 4 points: Jesper JuelsgårdPoint udvikling:
Stillingen inden runden:
Modstander fan i denne uge har deltaget et par gange tidligere og jeg ved at han var glad for spørgsmål 2 - Simon Vikkelsø Holmstrøm

I har fået en lidt op og ned start på sæsonen med 3 sejre, 2 uafgjort og 3 nederlag . Hvad skyldes efter din mening den svingende start?
Dommerne: OB blev frarøvet et mål (hvor bolden var over stregen (ligesom mod AGF tilbage i 1-2-nederlaget i 2012)) og et klokkeklart straffe (hvor Larsen skubber en OB’er omkuld i overtiden) mod FCN og mod SønderjyskE fratages Sander Svensen et mål i overtiden, hvor der ikke var skyggen af offside. Med disse to sejre havde OB haft 5 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag og dermed 16 point (hvilket er nok til en tredjeplads).

Hvis man i stedet skal kigge indad, så er vi kommet tilbage til en tilstand hvor man lukker af bagud og bruger rigtigt mange kræfter på det. Der mangler en dynamo på midtbanen, som kan svinge dirigentstokken og holde tempoet i kampen og sætte angrebet op. Man kom foran med 2 mod FCK men tabte på dårlige beslutninger og personlige fejl nede i bagerste geled. Det er tilfældigt i begge ender, som da OB tabte til FCN, selvom de dominerede i antallet af afslutninger.
Det blev et tilfældigt skydetelt og det så ikke kræver mere end en god aktion fra modstanderen for at man er bagud. Mod Brøndby tabte man fortjent, selvom man kom foran, så havde man ikke en plan, der ligger på rygraden, som man kan spille efter og køre en sejr hjem, når man er kommet foran. Sønderjyske og Horsens har denne plan i truppen og det giver dem en masse uafgjorte, fordi de kan lukke af og tage resultatet med hjem. Det mangler OB på samme måde som AGF også har manglet det. Som OB-fan er man aldrig sikker på en sejr, før dommeren har fløjtet af og den tilfældighed kan vi se i tabellen og på hvor lidt (dommerkendelser den rigtige vej) , der skulle til for at man vinder

Transfervinduet. I skulle have været efter Bendtner i transfervinduet. Mest glad eller ked af at det ikke lykkedes? – Hvorfor?

Jeg er super glad for at vi ikke fik Bendtner. Hvis man havde fået Bendtner ind i truppen, havde man utvivlsomt hævet niveauet blandt angriberne betydeligt. Men man ville stå med en overhængende risiko for at brænde det omklædningsrum, som Michelsen har prøvet at opbygge, ned. Det minder om, da man fik Roy Carrol og Djemba-Djemba (so nice you say it twice) i truppen. Super gode spillere, som leverer på et sindssygt niveau i kampe, men også kan have problemer med at motivere sig i den daglige træning under de (stadig) kummerlige forhold i Ådalen, hvor man ofte er forvist til at spille på Dyrskuepladsen, hvor der lige skal fjernes hundelort, inden man kan lave glidende tacklinger. Man ville have indført et topbyttedyr i fødekæden, som ville være svært at tæmme og hvis Bendtner ikke skaffede mesterskabet til Odense, så ville han hurtigt blive træt af at rende rundt i Danmarks største landsby og hvis han ikke scorede ofte nok, ville publikum komme på nakken af ham. OB har før prøvet at hente afdankede udenlands-proffer hjem, som ikke leverede varen—men jeg er ikke sikker på, at vi kunne sende Bendtner videre til Fredensvang.

Kampen skal spilles kl. 19.00 en fredag, så sightseeing i Odense bliver det nok ikke meget af. Men skulle man have en time – hvad kan du så anbefale at man besøger?

Hvis I skal have noget at spise, vil jeg foreslå at i besøger Storms Pakhus, som er det food market, der ligger lige ved siden af Odense Banegårdcenter, hvor maden er rigtigt god og der er et par gode ølbarer, hvor I kan skylle smagen af blå cola ud af munden.
Hvis I vil være kulturelle, så sving en tur forbi Odense Domkirke og se Knud den Helliges skellet. Når det er blevet for tørt, så gå forbi Lørups Vinstue og drik en øl send Kim Larsen (som boede i samme bygning og frekventerede stedet) en venlig tanke, inden I går mod HC. Andersens Hus.
Odense midtby (som I vel kalder det) er desværre ret hårdt ramt af, at man synes at man skal have en letbane og derfor har gravet det meste af centrum op.

God kamp


De tørre oplysninger:
Skal du ikke til Odense:
TV: Tv3sport

Live:
Nature Energy Park
Højstrupvej 7B
5200 Odense26
Kamptråde / kamptråd 19/20; AGF - AaB søndag d. 15.09.2019 kl. 12.00

Information om modstanderen:
Når folk taler Champions League og Danmark, så tænker de oftest på FCK, men vidste du at AaB var den første danske klub, der deltog i turneringen.
I 1995 deltog klubben efter egentligt at være blevet slået ud i kvalifikationen af Dynamo Kiev. Kiev blev dog ekskluderet pga bestikkelse, så AaB trådte ind i turneringen.


Holdet:
Manager/Træner: Jacob Friis

Vigtigste spiller/spillere: Lukas Andersen (har scoret 5 mål og lavet 3 assists, så han er med i over halvdelen af deres mål - 15 stk)


Lidt om AGF:

Vi spille Whist:
Gult:
Målmand 2 (Eskelinen)
Forsvar 6 (Juelsgård 3, Munksgaard 1, Højer 1 og Tingager 1)
Midtbane 8 (Poulsen 4, Jakob Ankersen 1, Jon Thorsteinsson 1 Zach Duncan 1 og Bror Blume 1)
Angreb 2 (Mustafa Bundu 1 og Nicklas Helenius 1)

Rødt
Midtbane 1 (Poulsen 1)

Hvilken kæde scorer for os:
Forsvar 1 (Jesper Juelsgård 1)
Midtbane 5 (Jon Thorsteinsson 2, Jakob Ankersen 2 og Bror Blume 1)
Angreb 3 ( Mustafa Bundu 1, Nicklas Helenius 1 og Patrick Mortensen 1)

Form barometer
Modstander
T - V - T
AGF
V - V - V

Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampeKarantæne information:
AaB: Ingen bemærkninger

AGF:
Karantæne ved gult kort 4 strafpoints: Jesper Juelsgård

Vores kommende modstander er OB - dette er værd at holde øje med:
Karantæne ved næste gule kort:
 Bashkim Kadrii, Oliver Lund og Jeppe Tverskov

Point udvikling:

Stillingen inden runden:Lige som i den virkelige verden - altså fodbold verdenen, så har vi også haft transfervindue hos agf-forums fanpanel.
Vi har hentet AaBs Suzanne Rosenbak ind.
Suzanne beskriver sig selv som følger:
Bor i 9000, arbejder m. salg/indkøb. Nogle dage i Hedensted, så man af og til kan snuppe en udekamp på hjemvejen 😊 Er vokset op med AaB, bl.a. stærkt præget af min nu afdøde far, som startede indlæringen tidligt! Altid på Weber tribunen, når drengene spiller i Aalborg. Af og til på aways, men ikke
så tit. Har kørt kampagne for rosé i salgsboderne på stadion. Var lige ved at lykkedes, da direktøren blev fyret….I har fået en lidt op og ned start på sæsonen med 4 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag .
Hvad skyldes efter din mening den svingende start?


Ja, lidt omskiftelig start, burde måske også have fået points i Brøndby og FCM kampene (og Lyngby!!).
Jeg tilskriver det, at nye folk skulle spilles ind. Det har taget nogle kampe, men ser i den grad ud til
at lykkes nu (I hope!). Det er i hvert fald blevet sjovt at se AaB kampe igen 😊

Transfervinduet.
Er du tilfreds eller ser du steder hvor I mangler at forstærke jer?


Ang. transfervinduet er jeg særdeles tilfreds!
Bedste transfervindue endnu i Gaardes tid.
Vi beholder Lucas (lidt endnu), Okore og Rinne. Får Thelander tilbage; skal ganske vist have banket lidt rust af. Og jeg er ikke mindst begejstret for midtbanen med de to nye favoritter, Patrick Olsen og Iver Fossum.
De har løftet holdet ret så meget.

Kampen skal spilles kl. 12.00 en søndag. Med de mange unge spillere, der skal i gaden, kan I så overhovedet stille hold på det tidspunkt?  😊

He, he….. ja, tåbeligt spilletidspunkt. Mht. eskapader i Aalleren, så er Wessam p.t. eksporteret til VFF, såeh… han var i øvrigt kun ude at træne sin elendige bowling den aften. ”Far Friis” har styr på drengene – håber jeg!! Desuden konkurrence om pladserne, så dårlig plan at møde bagstiv op!
Anyway, GF har åbenbart generet nogen i systemet, siden de bliver præsenteret for DE spilletider!


De tørre oplysninger:
Kan du ikke komme på stadion:
TV: Eurosport 2


28
Kamptråde / Kamptråde 2019 - 20: AGF - Esbjerg, søndag d. 01.09.2019 kl. 12.00

Information om modstanderen:
Esbjerg forenede Boldklubber er en af Danmarks mest traditionsrige klubber med fem gange guld og tre pokaltitler siden stiftelsen i 1924. Dertil kommer yderligere seks sæt medaljer og seks tabte pokalfinaler, lige som klubben har fostret et væld af landsholdsspillere.

Holdet:
Manager/Træner: John Lammers

Vigtigste spiller/spillere: Rodolph Austin


Kampen spilles kl. 12.00, så at spille Lav sol over Århus efter kampen virker lidt malplaceret, så jeg foreslår at denne bliver spillet i stedet.

Værten er så stor, så stor,
Esbjerg blir' den lille!
Bundu større, end du tror,
Esbjerg blir' den lille!

Hist er hæl, her er tå,
Esbjerg blir' den lille!
GF laver mange mål!
Esbjerg blir' den lille!

Når Eske-linen spiller med,
Esbjerg blir' den lille!
Backman lukker angreb ned,
Esbjerg blir' den lille!

Hvor er der så bedst på jord,
Esbjerg blir' den lille!
Hjemme hos din lille mor,
Esbjerg blir' den lille!Lidt om AGF:

Vi spille Whist kort:

Gult:
Målmand 2 (Eskelinen 2)
Forsvar 6 (Juelsgård 3, Munksgaard 1, Højer 1 og Tingager 1)
Midtbane 8 (Poulsen 3, Thorsteinsson 1, Jakob Ankersen 1, Mustafa Amini 1, Zach Duncan 1)
Angreb 1 (Niklas Helenius 1)

Rødt:
Midtbane 1 (Poulsen 1)


Hvilken kæde scorer for os:
Forsvar 1 (Juelsgård 1)
Midtbane 1 (Thorsteinsson 2, Bror Blume 1, Jakob Ankersen 1)
Angreb 3 (Helenius 1, Bundu 1, Patrick Mortensen 1)


Form barometer
Esbjerg
T - V - U
AGF
 U - V - V


Turneringen generelt:
Rundens kampe
Karantæne information:
Esbjerg:
Karantæne: Yuriy Yakovenko


AGF:
Karantæne:
Ved gult kort 4 points: Jesper JuelsgårdPoint udvikling:

Stillingen inden runden:
 


Så blev det Esbjerg og Arsenal fan Tue Sørensens tur til at svare på tre spørgsmål

Der er ikke nogen af holdene der er kommet fantastisk fra start i denne sæson.
Hvilken kamp tror du vi skal forventes os?


Jeg forventer faktisk en ret lige og tæt kamp. Det synes jeg ofte opgørene mellem vores to klubber er. Nu har begge mandskaber så også fået henholdsvis 6 og 4 point i de seneste to kampe, så formkurven peger i den rigtige retning begge steder. Men jeg tror nu, at I kommer ind til kampen med større selvtillid og tro på tingene, og vil forsøge at udnytte både momentum og hjemmebanen til at lægge os under et stort pres. Og jeg tror, at det bliver afgørende for kampen, hvordan vi håndterer det, og om vi tør satse helhjertet på omstillingerne, som vi nok skal få. Jeg tror ikke, at det bliver nogen målrig kamp og skal jeg komme med et bud, så er det 1-1. Det ville også være helt okay for os at tage med hjem


Transfervinduet er stadigt åbent.
Hvor ser du helst at I forstærker jer?


Jeg må starte med en kedelig disclaimer, for jeg tror ikke, at vi gør mere i dette transfervindue. Vi har hentet ind tidligt i vinduet og som sådan er vi dækket ind på de fleste pladser. Så kan man selvfølgelig altid diskutere kvaliteten af både startere og garderinger.
Men jeg drømmer da stadig om, at vi køber en angriber som er garant for minimum 15 mål i sæsonen. Sådan en kunne vi godt bruge. Men den slags koster også flere penge, end vi har til rådighed. Og deri ligger også forklaringen i min disclaimer. Vi har simpelthen ikke penge til at hente nogen, der reelt kan forstærke holdet.


Arsenal er kommet godt fra start i Premier League, så humøret kan ikke være helt skidt hos dig.
Hvilke unge spillere skulle Esbjerg have lavet en lejeaftale med Arsenal om?


Se det kunne være fedt. Det ville jeg knuselske, hvis vi gjorde. Og der løber faktisk flere spændende offensive talenter rundt på Arsenals akademi, som jeg egentlig tror kunne blive en gevinst for os. Skal jeg pege på nogle stykker, så må det blive Bukayo Saka, Folarin Balogun og Tyreece John-Jules. Der er henholdsvis wing og angribere, og det er også der, jeg mener, at vi kunne bruge noget mere firepower. Saka er en pågående wing med et giftigt venstreben, mens Balogun er en hurtig angriber a la Aubameyang, og så er der John-Jules, som fik en del spilletid på førsteholdet i pre season og ser spændende ud

De tørre oplysninger:
Skal du ikke på Ceres Park:
TV: TV3sport

MEN SELVFØLGELIG SKAL DU DET
29
Kamptråde / Kamptråd 19/20: Brøndby - AGF 25.08.2019 kl. 18.00

Information om modstanderen:
Brøndby og AGF har haft flere store kampe mod hinaden, men det ved I jo alt om, så derfor vil jeg i stedet fortælle en lille anekdote jeg har fundet.

Per Bjerregaard: Manden i buskadset
 
I firserne var vi på evig jagt efter de gode spillere og målmænd, og i 1985 eller 1986 var vi ude efter Claus Christensen fra Brønshøj. Der var ingen agenter, og vi kunne jo nok ikke ringe til Brønshøj, idet de jo så nok ville modarbejde os. Vi havde så forskellige mennesker, der gik og arbejdede på at få fat i de her spillere.

En af dem var Slagter Leif (Leif Jensen, red.). Han blev så sat på opgaven at få fat i Claus, der på det tidspunkt spillede på Brønshøjs Danmarksseriehold og derudover var på ungdomslandsholdet. Han skulle spille en kamp på Frederiksberg Stadion. Jeg kan ikke huske, hvem det var imod, men vi var derinde. Der var ingen bolddrenge til kampen. Rundt om banen var der sådan en løbebane, og nede bag det ene mål var der et mandshøjt buskads.

Vi ræsonnerede så, at når der ikke var nogen bolddrenge, måtte målmanden jo på et tidspunkt skulle ind og hente en bold, der var endt derinde. Slagter Leif gik så ind i buskadset og stod ventede på, at der skulle komme sådan en rigtig skævert, som Claus ville blive nødt til at komme ind og hente. Den kom så endelig på et tidspunkt i 2. halvleg. Og da Claus så kom ind for at hente bolden, stod Leif så der og sagde: ?Må jeg lige få dit telefonnummer?? Claus blev noget forskrækket, han var lige ved at besvime. Men fik da fremstammet sit nummer. Næste dag ringede Leif så til ham og sagde: ?Det var mig, du mødte i det der buskads. Ku? du tænke dig at spille for Brøndby??

Lånt HER

Holdet:
Manager/Træner: Niels Frederiksen

Vigtigste spiller/spillere Kamil Wilczek
Lidt om AGF:

Vi spille Whist kort:

Gult:
Målmand 2 (Eskelinen 2)
Forsvar 6 (Juelsgård 3, Munksgaard 1, Højer 1 og Tingager 1)
Midtbane 4 (Poulsen 3, Thorsteinsson 1)
Angreb

Rødt:
Midtbane 1 (Poulsen 1)


Hvilken kæde scorer for os:
Forsvar 1 (Juelsgård 1)
Midtbane 1 (Thorsteinsson 2)
Angreb 2 (Helenius 1, Bundu 1)


Form barometer
Brøndby
T - V - V
AGF
T - U - V


Turneringen generelt:
Rundens kampe
Karantæne information:
Brøndby:
Ingen karantæner, men følgende på skadeslisten ifølge bold
Joel Kabongo forventes at være ude resten af året på grund af et overrevet korsbånd.
Hany Mukhtar er tilbage i træning, men har endnu ikke været i kamp i denne sæson.
Simon Tibbling er ude i tre måneder med en fodskade.
Mikael Uhre må se til fra sidelinjen i tre uger.
Lasse Vigen har lyskeproblemer og var ikke med mod AaB.

AGF:
Karantæne:

Nicolai Poulsen
Ved gult kort 4 points: Jesper Juelsgård


Point udvikling:

Stillingen inden runden:
Vores ven fra Brøndby Glenn Raavig er gæste fan i denne uge
Med AGFs start på sæsonen - Er der så nogen grund til at I skulle frygte kamp?
Ja, for dælen.
Kampene mod AGF frygter jeg altid, for de skal vindes! De er nogle af sæsonens vigtigste. Jeg er jo så gammel, at jeg er vokset op med tvekampene om mesterskab og pokal i 90'erne.
AGF har en forunderlig evne til ofte at steppe op i kampene mod Brøndby, og derfor er altid nogle kampe som lever lidt deres eget liv.

Transfervinduet er stadigt åbent. Hvor ser du helst at I forstærker jer?

Midterforsvaret, for guds skyld skal midterforsvaret forstærkes! Vi SKAL have gjort noget ved de personlige fejl, og den manglende afstemning i forsvaret, ellers skal Kamil jo lave 3-4 kasser i hver kamp, og det gør han jo nok ikke i samtlige kampe..

Udover Fodbold museet i Århus – hvilket museum ville du så helst være på lige nu?

 
Som museumsnørd må jeg med skam sige, at jeg ikke anede at der fandtes et fodboldmuseum i Aarhus. Jeg skal faktisk se fodboldmuseet i Manchester i oktober, og det glæder jeg mig ret meget til
😃
 


De tørre oplysninger:
Skal du ikke til Brøndby:
TV: TV3+

Live:
Brøndby Stadion
Brøndby Stadion30
2605 Brøndbyvester


30
Kamptråde / Kamptråd 19/20: AGF - Horsens 19.08.2019 kl. 19.00

Information om modstanderen:
Fusionsklubben Alliance Club Horsens (eller AC Horsens, forkortet ACH) er en dansk fodboldklub, med base i den nordlige ende af den østjyske by Horsens. Fodboldklubben blev grundlagt den 1. januar 1994.

Holdet:
Manager/Træner: Bo Henriksen

Vigtigste spiller/spillere Den der kan kaste længest på indkast  ;) -i Horsens er det vigtigste holdet   
Lidt om AGF:

Vi spille Whist:
Gult:
Målmand 1 (Eskelinen)
Forsvar 7 (Juelsgård 3, Munksgaard 1, Højer 1 og Tingager 1)
Midtbane 3 (Poulsen 3)
Angreb 1 (Thorsteinsson)

Rødt
Midtbane 1 (Poulsen 1)


Hvilken kæde scorer for os:
Forsvar 1 (Juelsgård 1)
Midtbane 1 (Thorsteinsson 2)


Form barometer
Horsens
T - V - T
AGF
T - T - U


Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampe
Fre 19.00 Randers - FCK
Fre 20.00 Nordsjælland - OB
Søn 12.00 SIF - Sønderjyske
Søn 14.00 Esbjerg - Lyngby
Søn 16.00 FCM - Hobro
Søn 18.00 Brøndby . AaB

Karantæne information:
Horsens:
Lumb og Hallur ved næste gule kort
AGF:
Karantæne: Nicolai Poulsen
Jesper Juelsgård ved næste gule kort

Point udvikling:

Stillingen inden runden:

Nr.NavnK.P.
1.FCK515
2.FCM515
3.BIF510
4.OB59
5.Sønderjyske58
6.AaB57
7.FCN57
8.Hobro56
9.Horsens56
10.Lyngby56
11.Randers55
12.AGF52
13.EFB51
14.SIF50


Denne tråds modstander fan har efterhånden deltaget en del gange i vores kamptråde, så jeg har valgt at stille ham nogle lidt anderledes spørgsmål end normalt

I har haft lidt en op og ned start på sæsonen. Hvad er det AGF skal frygte mest i kampen mod jer? ?
Vi er trods tre nederlag inde i en rigtig god form, hvor vi er blevet svære at spille mod og har fundet tilbage til de gamle Horsens-dyder. Det hårde arbejde og den stærke organisation bliver svær for AGF at nedbryde, men det som skal frygtes mest, er de lynhurtige kontraer som Horsens er begyndt at sende afsted. Louka Prip bliver svær at dæmme op for.

Transfervinduet er stadigt åbent. Hvor ser du helst at I forstærker jer?

Efter at vi har sendt Kasper Junker videre mangler vi i den grad en angriber. Vi har kun Nicolai Brock-Madsen som er decideret angriber, og det er ikke nok. Horsens mangler andre offensive muligheder at kunne smide på banen, og det tror jeg også når at komme inden kampen mod AGF. Samtidig kunne der godt bruges lidt mere bredde på kanterne, og muligvis også en midtstopper mere, selvom Kiilerich og Heltne Nilsen har fået godt styr på det.Som lovet kommer her en status efter 5 runder, som den ser ud fra Kasper Wilkenschildt Skipper fra TV2Østjyllands Skipperliga.

Sølle to point i fem runder er naturligvis elendigt for et hold, der kan og bør ligge i top 6. Men i det følgende vil jeg dog prøve at nuancere situationen og forklare, hvorfor jeg synes, der lige skal slås koldt vand i blodet, inden vi begynder at snakke nedrykning og trænerfyring.

Den eneste elendige indsats blev leveret i Lyngby. Der er sagt og skrevet meget om dispositionerne i den kamp, og der skulle naturligvis have været tre point på kontoen. Det er der næppe nogen, der er i tvivl om.

Kampene mod Hobro og SønderjyskE var klassisk svære udekampe, der var meget lige, men som havde kastet flere point af sig, hvis chancerne blot blev udnyttet. I mandagens kamp i Haderslev var GF heldige med, at Polle ikke blev smidt ud ved sit første gule kort. På den anden side, var bare én af Bundu, Helenius eller Ankersens store chancer endt i nettet, så var billedet et helt andet. I den kamp vil jeg især hæfte mig ved forsvaret (jeg vender tilbage til Backman senere.)

Og så til de to kampe, hvor jeg for alvor så et modent og godt spillende AGF-hold; kampene mod FCK og FCM. Det var decideret fremragende indsatser i to kampe, hvor 0 point samlet var fuldt forventeligt, men hvor de kunne have fået to eller måske endda fire. I Parken bød AGF mestrene op til dans, og hjemme mod midtjyderne kunne AGF lige så godt have vundet. At levere de præstationer vidner altså om et vist topniveau, der bør give optimisme.

Derfor synes jeg ikke, at man skal lægge for meget i tabellen pt. Jo, det er kun to point i fem kampe, men langt de fleste hold får 0 point mod de kommende guld- og sølvvindere, og langt de færreste leverer den indsats i nederlagene.

Men nu skal jeg jo heller ikke få det til at lyde som om, at AGF har fået en god start på sæsonen. For det har de ikke! Der er bekymrende tendenser med manglende skarphed både i afleveringer og afslutninger, køligheden når det gælder, huller i forsvaret og smørhandsker på målmanden.
Der bliver brugt ord som krise i medierne, der begynder at blive stillet spørgsmål om David Nielsens jobsikkerhed, og jokesene om nedrykning blusser op. Og hvis pointkontoen ikke får en massiv indsprøjtning i de næste fem runder, så tilslutter jeg mig det også – pånær trænerfyringen. David Nielsen skal ikke fyres.

De næste fem runder:
Horsens (H)
Brøndby (U)
Esbjerg (H)
AaB (H)
OB (U)

Det er nu, AGF skal vise, at det er niveauet fra kampene mod FCK og FCM, der er det rigtige, og niveauet mod Lyngby og til dels Hobro var en svipser. Henter AGF 8-10 point er de tilbage på sporet, vil jeg vurdere. Og det tror jeg også, er fuldt realistisk.

Plusser i sæsonens første 5 kampe:
- Nicolai Poulsen er gået ind og taget kæmpe ansvar og leveret tilsvarende store præstationer. Jeg forstod ikke den handel, men jeg forstod heller ikke den gang, AGF hentede Amini i Randers…
- Backman er tilbage! Hans overblik og ro i forsvaret kan ikke overvurderes. Han kan være nøglen til succes for AGF.
- Thorsteinsson skal i gang, men han den kreativitet, har manglet på den kant.

Minusser i sæsonens første 5 kampe:
- Eskelinen skal snart have en Jesper Rask-kamp, hvor han napper alt han kommer i nærheden af. Han har brug for selvtilliden. For han ser stadig alt for usikker ud – og nu hvor Whalley ikke længere kan presse ham, så er det på tide, han strammer op.
- Helenius-handlen mangler jeg stadig at forstå. Han skal selvfølgelig også i gang, men kan ikke se, at han skulle spille sig foran hverken Mortensen eller Ammitzbøll.
De tørre oplysninger:
Kan du ikke komme på stadion:
TV:  TV3Sport

Live: Ceres Park
31
Kamptråde / kamptråd 19/20; Sønderjyske - AGF mandag d. 12.08.2019

Information om modstanderen:
SønderjyskE's historie går tilbage til allerede omkring år 1900. Men man ved ikke helt præcist, hvornår der første gang blev spillet fodbold i Haderslev. Men man ved at det var omkring år 1900, hvor interessen for spillet, begyndte at indfinde sig i den Sønderjyske domkirkeby, og i 1901 oprettede man så for første gang en forening, hvis formål var at dyrke fodboldsporten. Foreningen havde til at starte med, 13 medlemmer. Disse medlemmer var både danske og tyske

Holdet:
Manager/Træner: Glen Riddersholm

Vigtigste spiller/spillere Sønderjyske har efterhånden får samlet en rigtig god trup med navne som Lieder, Bah og Albæk.
I Sønderjyske ligger styrke i at man arbejder hårdt for at holdet skal lykkedes før man selv skal lykkedes.

 [/size]

Transfervindue

IND:
Frederik Schram (FC Roskilde)
Rilwan Hassan (FCM - fri transfer)
Justin Plautz (Werder Bremen)
Isak Olafsen (Keflavik)
Patrick Banggaard
Mads Albæk


UD:
Mads Hvilsom (Hobro IK)
William Thcuameni
Ramon Rodrigues (kontraktudløb)
Victor Smedsrud (kontraktudløb)
Silas Songani (kontraktudløb)
Niki Zimling (kontraktudløb)


Lidt om AGF:

Vi spille Whist:
Målmand 1 (Eskelinen)
Forsvar 5 (Juelsgård 2, Munksgaard 1, Højer 1 og Tingager 1)
Midtbane 3 (Poulsen 3)
Angreb 1 (Thorsteinsson)


Hvilken kæde scorer for os:
Forsvar 1 (Juelsgård 1)
Midtbane 1 (Thorsteinsson 2)


Form barometer
Sønderjyske
U - V - T
AGF
T - T - T


Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampe
Fre 19.00 FCK - Lyngby
Fre 20.00 OB - Randers
Søn 12.00 FCN - SIF
Søn 14.00 AaB - Esbjerg
Søn 16.00 Horsens - FCM
Søn 18.00 Hobro - Brøndby

Karantæne information:
Sønderjyske:
Intet
AGF:
Næste gule kort: Nicolai Poulsen

Hold øje med Horsens, som er vores næste modstander:
Næste gule kort: Michael Lumb og Hallur Hansson


Stillingen inden runden:

Nr.NavnK.P.
1.FCK412
2.FCM412
3.BIF47
4.Søndejyske47
5.OB46
6.FCN46
7.HOB46
8.Horsens46
9.Lyngby46
10.Randers45
11.AaB44
12.AGF41
13.EFB41
14.SIF40

Pointudvikling:Denne tråds modstander fan har efterhånden deltaget en del gange i vores kamptråde, så jeg har valgt at stille ham nogle lidt anderledes spørgsmål end normalt

Glen Riddersholms indtog i Sønderjyske. Positiv/negativ vinkel?

Med Glens indtog steg forventningerne betragteligt. Det skal naturligvis ses i lyset af Glens historik, men også qua den træner vi havde på daværende tidspunkt. Det var for gråt, for kedeligt og et klart skridt tilbage end under Jakob Michelsen. Den røde tråd manglede, og de flest fans hadede det - mig selv inkl.
Glen er den diametrale modsætning til ovenstående. Med Glen kommer der fokus, der kommer omtale, der kommer strategier, langsigtede planer - alt sammen noget man som SønderjyskE-fan først lige skal vænne sig til. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er det rette at gøre, hvis vi ønsker at steppe op, og for alvor forsøge at være en del af Dansk fodbold. Vi har desuden hentet spillere som normalt ikke er fra vores hylde. Jo, der er kommet meget godt med Glen.

Men jeg er også skeptisk. Forårets 3 første kampe under Glen blev tabt med en målscore på 0-7. Det var tydeligt, at implementeringen af den nye stil gik for hurtigt. Vi har dog, i modsætning til AGF, fået en ganske fin start på sæsonen med 7 point efter 4 kampe. Men vi giver alt alt for mange chancer væk, og jeg synes også at vi har været heldige, at det ikke bliver straffet hårdere. Jeg er oprigtigt nervøs for vores defensiv. 

Når alt kommer til alt, så er jeg absolut mest positiv, når det kommer til Glen Riddersholm. Men altså, der er sket rigtig meget i klubben på ganske kort tid, og det kan jeg godt være nervøs for. Men vi får at se!

Udover pølserne på stadion – hvad skal de medrejsende GF fans så se frem til?

Stadion. Det begynder endelig at ligne et stadion. Ikke nødvendigvis en arkitektonisk perle. Men vores stadion beskriver meget godt SønderjyskEs udvikling. Fra en enkelt tribune, kummerlige forhold for udebanefans og toiletter i en skurvogn, har vi snart et full-blown fodboldstadion. Det er vi ret så glade for her i det sønderjyske.
Fik jeg nævnt øllet? Fuglsang er jo noget bedre end Ceres, så det skal I naturligvis også glæde jer til :)

Hvilket reklamestunt kan overgå Riddersholms jakke med slikreklamen?

Intet kan overgå den blå satinjakke med Fakta-reklamen, intet. Det er altså vildt nok, at den jakke fik lov at "slippe igennem". Vi er lidt nogle bonderøve hernede, og det udstiller vi ganske flot med stunts som dette. Er man i tvivl om hvor man er, så hamrer den store røde Poetzsch reklame det fast med 7 tommer søm - jeg kan egentlig godt lide det, for sådan er vi jo, os hernede i det sydlige Jylland.

Vi ses mandag

De tørre oplysninger:
Skal du ikke til Haderslev:
TV:  TV3Sport  

Live: Sydbank Park
Stadionvej 7, 6100 Haderslev
Kapacitet: 10.100


32
Kamptråde / Kamptråd: Lyngby - AGF mandag d. 5.8 kl. 19.00Information om modstanderen:
Lyngby har haft sine kvaler med at få forretningen til at køre rundt. I 2001 gik de konkurs og i 2018 var den så gal igen. Denne gang var det Hellerup Finans, der som ejer kom under rekonstrultionsbehandling - men heldigvis for Lyngby og resten af fodbold Danmark, så trådte en gruppe sammen og skabte et økonomisk fundament som klubben kunne køre videre på.Holdet:
Manager/Træner: Christian Nielsen, der måske er et ubeskrevet blad for de fleste.
Det er første gang han er cheftræner. Han har tidligere træner assistent for Mark Strudal, været assistent for U21 landsholdet og FCNs U21 hold
 
Vigtigste spiller/spillere
Den er svær, men vil nok sige Frederik Gytkjær


Transfervindue

IND:
Frederik Winther (egne rækker)
Rezan Corlu (Brøndby, lejeaftale)
Patrick Da Silva (FC Roskilde)
Emil Nielsen (FC Roskilde)
André Riel (AGF)
Kasper Enghardt (Randers FC)
Kasper Jørgensen (Brøndby IF)

UD:
Maurits Kjærsgaard (Red Bull Salzburg)
Jeppe Kjær  (kontraktudløb)
Mads Carlson (kontraktudløb)
Nicklas Mouritsen (kontraktudløb)
Danni Kønig (kontraktudløb)
Daniel Stückler (kontraktudløb)
Kristian Lindberg (kontraktudløb)


Lidt om AGF:

Vi spiller Whist kort:
Gult:
Målmand 1
Forsvar 3
Midtbane 3
Angreb1

Rødt:
Målmand 0
Forsvar 0
Midtbane 0
Angreb 0


Hvilken kæde scorer vores mål:
Målmand 0
Forsvar 1
Midtbane 1
Angreb 0


Form barometer
AGF
U - T - T
Lyngby
V – T - T


Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampe
Fre 19.00 Silkeborg - Hobro
Lør 16.00 Sønderjyske - FCK
Søn 12.00 Randers - FCN
Søn 14.00 Esbjerg - OB
Søn 16.00 Brøndby - Horsens
Søn 18.00 FCM - AaB


Stillingen inden runden:

Nr.NavnK.P.
1.FCK39
2.FCM39
3.BIF37
4.Søndejyske37
5.FCN36
6.AaB34
7.OB33
8.HOB33
9.Horsens33
10.Lyngby33
11.Randers32
12.AGF31
13.EFB31
14.SIF20


Pointudvikling:
Så kommer turen til Lyngby fan Mark Sloth Steensen

Hvad forventer du af Lyngby i sæsonen 2019 – 20?

Jeg håber og tror på, at vi kan overleve og etablere os i den bedste række, selvom vi ikke har haft held med det i nyere tid. Vores nye ejere, Friends of Lyngby, gør et fantastisk stykke arbejde udenfor banen, imens Christian Nielsen & co. gør deres på indenfor kridtstregerne. Det bliver absolut svært, og det kommer sikkert til at blive afgjort til allersidst, men mon ikke at vi bliver nr. 10 eller 11.

Jeg vil da i hvert fald håbe, at man som neutral tilskuer vil se et hold, der tør at spille fodbold. Gerne med en del mål og lækre tricks ind imellem.

Transfervinduet er stadigt åbent. Hvor ser du helst at I forstærker jer?

Det er svært at sige på nuværende tidspunkt, men defensiven har set svag ud i de sidste to kampe, så det ville være oplagt at se i den retning. Ellers ser jeg fortsat gerne, at Mathias Hebo kommer hjem til Lundtoftevej.

AGF har i mange år haft titlen som Galehus og ofte får fans skyld for at snakke om Champions League efter to sejre, men hvordan ser du på AGF?

AGF er en stor klub - absolut. Det er altid sjovt at følge dem. Både i de gode og dårlige tider, da der altid gemmer sig en god eller sjov historie i Aarhus. Jeg ser i hvert fald ikke AGF som et ‘galehus’, men det kan man måske heller ikke tillade sig, når man er Kongeblå.

Og så vil man som Lyngby-fan selvfølgelig altid følge lidt med i, hvordan de tidligere Lyngby-drenge - Bror Blume, Casper Højer, Patrick Mortensen og selvfølgelig David Nielsen - gør det. Alt held og lykke i sæsonen til jer!De tørre oplysninger:
Skal du ikke til Lyngby :
TV: TV3 Sport

Live:
Lyngby Stadion
Lundtoftevej 53
2800 Kongens Lyngby
Kapacitet: 10.000


34
Kamptråde / Kamptråd 19/20: AGF - FCM søndag 28.07.2019 kl. 16.00

VIGTIGT:
Husk Aarhus Walk
Pladsen åbner kl 13.00Information om modstanderen:
FC Midtjylland stiftedes 1. juli 1999, som en overbygning til klubberne Herning Fremad og Ikast FS, der begge på det tidspunkt befandt sig i 1. division.
Klubben ejes af FCM Holding, der omfatter fodboldklubben.
Hovedaktionær i FCM Holding A/S er engelske Matthew Benham

Holdet:
Manager/Træner: Kenneth Andersen

Vigtigste spiller/spillere
Det er svært at sige hvilken spiller i FCM der er vigtigst i denne sæson - Jeg ville nok vælge Jakob Poulsen, men i de første to kampe var han erstattet af Okuson


Transfervindue

IND:
Sory Kaba (Dijon)
Paulinho (Bahia)
Nikolas Dyhr (egne rækker)
Chuma Anene (FK Jerv, lejeaftale udløber)
Gustav Isaksen (egne rækker)
Antonis Martis (egne rækker)
Sammy Skytte (AC Horsens, lejeaftale udløber)
Søren Reese (AC Horsens, lejeaftale udløber)
Victor Torp (FC Fredericia, lejeaftale udløber)
Michael Baidoo (FC Fredericia, lejeaftale udløber)
Henry Uzochokwu (FC Fredericia, lejeaftale udløber)
Glorie Rutikanga (Ringkøbing IF, lejeaftale udløber)
Mikael Anderson (Excelsior, lejeaftale udløber)

UD:

Kian Hansen (FCN)
Christian Tue Jensen (udlejet til Brentford)
Rilwan Hassan (Sønderjydske - fri transfer)
Rafal Kurzawa (SC Amiens, lejeaftale udløbet)


Lidt om AGF:

Vi spiller Whist kort:
Gult:
Målmand 0
Forsvar 2
Midtbane 3
Angreb1

Rødt:
Målmand 0
Forsvar 0
Midtbane 0
Angreb 0


Hvilken kæde scorer vores mål:
Målmand 0
Forsvar 1
Midtbane 1
Angreb 0


Form barometer
AGF
U - T
FCM
V – V


Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampe
Fre 19.00 Lyngby - Sønderjyske
Søn 12.00 Horsens - FCK
Søn 14.00 Hobro - Randers
Søn 14.00 FCN - Esbjerg
Søn 18.00 Brøndby - OB
Man 19.00 AaB - Silkeborg


Stillingen inden runden:


Nr.NavnK.P.
1.FCK26
2.FCM26
3.BIF24
4.Søndejyske24
5.OB23
6.FCN23
7.ACH23
8.Lyngby23
9.HOB22
10.RFC21
11.AGF21
12.EFB21
13.AaB21
14.SIF20
PS: Stillingen bliver ændret efter kampen i morgen

Pointudvikling:Som I allerede ved så kommer der i denne sæson også kommentarer fra modstanderfans.
Patrick Arff har I tidligere stødt på i forbindelse med vores kamptråd i foråret mod FCM

Hvad forventer du af FCM i sæsonen 2019 – 20?

Jeg forventer en sæson, hvor vi slutter blandt de to bedste igen - og gerne som nr. 1, eller i det mindste i en tættere konkurrence med FCK end sidste sæson. Jeg ser også meget gerne et europæisk gruppespil, men den afhænger nok lidt af held og skarphed tidligt på sæsonen, og det har vi ikke ligefrem været kendt for de seneste sæsoner. Men min klare forventning er, at vi enten tager en titel og/eller kvalificerer os til gruppespillet.

Transfervinduet er stadigt åbent.
Hvor ser du helst at I forstærker jer?


Hvis Jakob Poulsen er faldet så meget i niveau, at Okosun kan slå ham af, så vil jeg helt klart pege på den centrale midtbane. Hvis der ryger en profil, skal han også meget gerne erstattes af en ny profil.

AGF har i mange år haft titlen som Galehus og ofte får fans skyld for at snakke om Champions League efter to sejre, men hvordan ser du på AGF?
Jeg ser AGF som en klub der er på rette vej, og har et kæmpe potentiale - både økonomisk, men også geografisk qua byens størrelse og opbakning fra sponsorer. Men jeg ser også AGF som en klub der har truffet utroligt mange dårlige beslutninger i de seneste mange, mange år.


De tørre oplysninger:
Skal du ikke på Ceres Park :
TV: Canal 9

Live: Ceres Park
35
Kamptråde / kamptråd 19/20; FCK - AGF, fredag d. 19.07.2019 kl. 19.00
VERSUS

Information om modstanderen:

Holdet:
Manager/Træner: Ståle Solbakken
FC København blev skabt i 1992, som en overbygning på KB og B1903.
Begge klubber havde økonomiske problemer.

Vigtigste spiller/spillere
Der er nok at vælge imellem, men spillere som Robert Skov, Viktor Fischer eller Jens Stage ;) kunne være et bud


Transfervindue

IND:
Karl-Johan Johnsson (Guinkamp)
Victor Nelsson (FCN)
Sten Grytebust (OB)
Carlo Holse (Esbjerg fB, lejeaftale udløber)
Mads Roerslev (Vendsyssel FF, lejeaftale udløber)
Karlo Bartolec (FC Nordsjælland)


UD:
Jesse Joronen (Brescia)
Denis Vavro (Lazio)
Michael Lüftner (udlejet)
Aboubakar Keita (Oud-Heverlee)
William Kvist (Karrierestop)


Lidt om AGF:

Vi spille Whist kort:
Gul:
Målmand 0
Forsvar 2
Midtbane 1
Angreb1


Rødt:
Målmand 0
Forsvar 0
Midtbane 0
Angreb 0Hvilken kæde spiller score karlene i:

Målmand 0
Forsvar 1
Midtbane 0
Angreb 0


Form barometer
FCK
V
AGF
U


Turneringen generelt:

Rundens øvrige kampe
Søn 12.00 Silkeborg - AC Horsens
Søn 14.00 AaB - Sønderjyske
Søn 14.00 Esbjerg - Hobro
Søn 16.00 Randers - Brøndby
Søn 18.00 FCM - FCN
Man 19.00 OB LyngbyStillingen inden runden:

Nr.NavnK.P.
1.BIF13
2.FCM13
3.Lyngby13
4.FCK13
5.Sønderjyske13
6.FCM13
7.AGF11
8.HOB11
9.OB10
10.RFC10
11.EFB10
12.AaB10
13.ACH10
14.SIF10


Som tidligere nævnt så er der i år to FCK fans med

Kristian Hertz

Hvad forventer du af FCK i sæsonen 2019 – 20?

I 19/20 forventer jeg, at FCK kæmper med om DM-titlen til de sidste runder og kommer i europæisk gruppespil. Jeg håber på CL -deltagelse og mesterskab.

Transfervinduet er stadigt åbent. Hvor ser du helst at I forstærker jer?

Jeg synes vinduet har været spændende og er glad for at to u21-landsholdsspillere er kommet ind. Med Boilesens skade så klart en venstre back. Ellers krydser jeg fingre for at Pieros bliver solgt og Sisto kommer ind.

AGF har i mange år haft titlen som Galehus og ofte får fans skyld for at snakke om Champions League efter to sejre, men hvordan ser du på AGF?

Jeg synes stadig at AGF let lader sig begejstre. Heldigvis. De har en meget god fankultur og jeg kan godt lide at man ser glasset som halvt fyldt. Jeg tror at kommer til at kæmpe med om mesterskabsslutspillet. Jeg ser kun fire stærkere hold og så en gruppe på 5-6 hold der kæmper om de sidste to. AGF er et af de 5-6 og jeg tror de får en plads. Specielt hvis Backmann holder sig skadesfri og den meget nye midtbane finder formen senest til foråret.

Bjørn Boyer

Hvad forventer du af FCK i sæsonen 2019 – 20?

Jeg forventer det som alle andre nok også gør, at vi tager mesterskabet og måske nok også pokalen! Så håber jeg at vi kan nå endnu et europæisk gruppespil selvfølgelig helst chl men Europa league er vel også okay. Europa efter jul ville være rigtig lækkert men regner på ingen måde med det.

Transfervinduet er stadigt åbent. Hvor ser du helst at I forstærker jer?

Jamen nu har vi jo desværre lige mistet Boilesen de næste 6-9 mdr, så en back kunne være dejligt men ellers så synes jeg at vi er kommet fint ud af vinduet som det ser ud lige nu.

AGF har i mange år haft titlen som Galehus og ofte får fans skyld for at snakke om Champions League efter to sejre, men hvordan ser du på AGF?

I fra Aarhus er altid sjove at drille med galehus og jeres evige drømme men lige pt er det på ingen måde lige så slemt som det der sker ude i Brøndby så lige pt slipper I for at være de værste!
Men hjerteveninder bliver København og Århus nok aldrig.De tørre oplysninger:
TV: TV3+ 

Live: Telia Parken
Kapacitet: 38.065 pladser

39
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Brøndby hentede Ole Palmå tilbage fra FCN for et år eller to siden, og i dag er han så blevet forfremmet til adm. Direktør, som han også var i FCN, derudover har de hentet Carsten V. Jensen og prøvede også at hente Hjulmand. Det kunne godt tyde på at Brøndby har købt ind i FCNs koncept 100% og nu vil prøve at kopiere det i størst muligt omfang. Der kan gå lang tid før de kommer til at lykkedes med det, men så kan det til gengæld også blive interessant.

Edit: jeg tænker i øvrigt at BIFs kommende strategi er meget identisk med det man allerede er i fuld gang med i AGF.
  • Minimum 60% af spillerne i A-truppen skal på sigt være fra Danmark og de øvrige nordiske lande.
  • På sigt skal 6-8 pladser i A-truppen reserveres til Masterclass-spillere.
  • Der skal altid være danske spillere i startopstillingen.
  • Gennemsnitsalderen i A-truppen skal altid være under 25 år.
  • I 2021 ønsker vi, at 20% af alle spilleminutter i Superligaen og Pokalturneringen vil være med Masterclass-spillere.
  • Brøndby ønsker så vidt muligt ikke at betale transfergebyr for spillere med en alder over 27 år.

Taget fra bold.dk forum

Citer
Nuværende trup:

Gennemsnitsalder: 24
Procentvis af spillere fra nordiske lande (DK, SV, FIN, IS): 69%
Masterclass spillere: 7

Så var det ikke så svært alligevel..
41
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Han er stadigt god. Den fejl de har begået i AaB er at tro at han kan styre et forsvar.
Lad ham spille sammen med en spiller der styrer, så er han tilbage i den gamle form på no time
42
Kamptråde / Hobro - AGF, mandag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Information om modstanderen:
Hobro Idrætsklub er grundlagt i 1913.
Klubben var i mange år en ukendt klub for de fleste danskere, men i dag er den kendt rundt i verden.
I 2014 gik de fra at være en klub, som de færreste i Danmark kendte til at være en kæmpe overraskelse i Superligaen og at blive eksponeret på vedens plan gennem Futbol Mundial.

Holdet:
Manager: Peter Sørensen

Vigtigste spiller/spillere
I Hobro er det holdet der er det altoverskyggende, men spillere som som Edgar Babayan, Emmanuel Sabbi og Pål Alexander Kirkevold springer i øjnene som spillere der skal holdes et ekstra øje med.


Transfervindue

IND:
Anel Ahmedhodzic (leje . Malmø FF)
Oliver Thychosen (Viborg)
Mads Hvilsom (Esbjerg - fri transfer)
Alexander Molberg (Wolverhampton, lejeaftale udløb)
Brandon Onkony (Kjellerup IF)


UD:
Vito Hammershøy-Mistrati (Randers)
Yaw Amankwah (kontraktudløb)
Sebastian Grønning (Kontraktudløb)
Danny Olsen (Karrierestop
Turneringen generelt:
Rundens øvrige kampe
Fre 19.00 FCM - EFB
Søn 12.00 SE - RFC
Søn 14.00 ACH - FCN
Søn 14.00 LBK - AaB
Søn 16.00 OB - FCK
Søn 18.00 BIF - SIF

Én kamp mellem en oprykker og sidste års nr 4 blev altså valgt til rundens kamp foran nr 1 mod nr 5 og nr 2 mod nr 3 - forstår det de af jer der kan!


Som I allerede ved så kommer der i denne sæson også kommentarer fra modstanderfans.
Hobro Ekspressen viser her lidt gemte sider af sig selv


Hvad forventer du af Hobro i sæsonen 2019 – 20?
For os er overlevelse altid der, realismen tvinger os hen omkring sæsonens målsætning.
Det bliver svært i år, men heldigvis er der et par oprykkere, som også får det vanskeligt, plus jeg tror Esbjerg vender bugen i vejret.
Det er sket for så mange hold året efter en god sæson.


Transfervinduet er stadigt åbent. Hvor ser du helst at I forstærker jer?
Vi skal score nogle flere mål og risikerer vel fortsat at miste offensive folk. Så Andreas Albers i Viborg vil pynte - fysisk stærk, og så kan han jo ikke score mod Hobro og laver derfor ingen selvmål  ;)

PS: Jeg skylder Hobro Ekspressen at fortælle at han havde afgivet sine svar inde Albers tog til Tyskland!!
[/i]

AGF har i mange år haft titlen som Galehus og ofte får fans skyld for at snakke om Champions League efter to sejre, men hvordan ser du på AGF?
Pokalfinalen 1992 - jeg var der som AGF-fan og invaderede banen med tusinder andre.
Har haft mange fine oplevelser i Aarhus - Barcelona, lokalbrag mod Vejle med plus 20.000, og dem mod Brøndby, hvor nogle havde taget en oppustelig banan med til Ushe Okechukwu (før verden blev politisk korrekt).
Må så også indrømme, at der er blevet grinet noget af klubben siden, men der er intet i vejen med, at man glæder sig over et par sejre og drømmer. For den dag, det lykkes, belønnes de trofaste.


De tørre oplysninger:
Skal du ikke til Hobro :
TV: TV3Sport1

Live:
DS Arena
Siddepladser: 3050
Ståpladser: 765045
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
En bruger på MTAC har læst ekstrabladets papirudgave i dag:

Citer
Iflg. EB/Egelund får GF 18 mill. kontant (25 mill. m klausulr) - PC får over 10 mill. til at forstærke truppen - PC går efter en CB og Emanuel Sabbi
Så altså det er sådan at forhandlingerne ca. er endt. Og altså det er sgu en skide god handel. Især fordi, at de sidste 7 millioner jo har langt større chance for at gå hjem når det nu er FCK. At Jova skulle overleve i La Liga med SD Huesca var der ikke stor chance for.

Men hvis FCK skal vinde mesterskabet, komme i EL-gruppespil er der god chance for. Og så kommer den sidste del, som måske bliver den sværeste: at Stage spiller x antal kampe. Er det 15-20 kampe inkl. pokal og Europa, så tror jeg på det. Men det kan jo også været skruet anderledes op. Vi ved det nok ikke før vi kommer længere hen hvis det er.

Iøvrigt underligt at vi skulle gå efter Sabbi, nu hvor vi har hentet Thorsteinsson. Men altså hvis Ankersen og Sana skal ud, så er de jo erstattet begge to kan man sige.
Det lyder jo meget fint med Sabbi og en midterforsvar, men målmanden PC
46
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Stage salget er en af de transfers der hos mig hører under kategorien
Græder med det ene øje - smiler med det andet
Græder fordi han var én af vores - smiler fordi det viser vi er på rette vej
49
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Liverpool news: Klopp green lights Grabara exit this summer - Football Insider

Her er den originale "artikel" hvor oplysningerne er hentet fra.
Jeg tror måske at der er lavet en oversætningsfejl fra denne sætning

Citer
A Liverpool source has told Football Insider that the club are set to find a new club loan team for Grabara this summer as he looks to continue his senior development.
Hvis man laver en google ovesættelse så står der 
a new club loan team = et nyt klub lånet hold
Men det betyder egentligt bare at han skal udlånes igen.

Derfor ser jeg os med en rimelig god chance for at forlænge med en sæson.
Han kender klubben og spillerne.
Han har været klart nr 1 siden han kom til, så Liverpool er sikre på at han spiller og vi har ikke en kinamands chance for at købe ham

Simple Audio Video Embedder