Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - SteenA

1
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Links har nok kostet ca. 2 mio
Dernæst tror jeg vi er helt på dybt vand med de 5 mio for Links. Han havde på det tidspunkt han skiftede en markedsværdi på 350.000 euro, og PC plejer ikke at betale overpris, så mon ikke prisen nærmere er 2-2,5 mio + nogle videresalgssjov aftaler. Året før kostede han 1 mio.
Jeg tror også vi skal passe på med at gøre de 5 mio til et faktum. Det er ikke noget officielt tal. Jeg mener dog at JN var ude at sige noget om at han var en af de dyreste signings i klubhistorien. Men det kan sagtens være et faktum der kun bliver tilfældet, hvis vi laver et videresalg. Jeg er enig med dig i, at det vil være ukarakteristisk af PC, hvis han har kastet 5 mio direkte efter Links.
2
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Hobro, Fredag d. 28.02.2020 kl. 19.00
Fedt de er uden deres måske bedste Edgar Babayan som vel er lige så stærk som Sabbi. Dog kan den ringe bane gøre det ikke betyder så meget, hvis det bare bliver en slåskamp i mudder. Det er naturligvis ikke til vores fordel, men omvendt synes jeg egentlig vi har masser typer der også sagtens kan det.

 
Egentlig synes jeg fint at vi må kunne matche Hobro i slåskamp. Deres klart bedste spillere er jo tekniske typer, så banen favoriserer ikke dem som sådan. Men det kan selvfølgelig blive noget tilfældigt rod, hvor alt afhænger af dødbolde, lidt som vi så Horsens spille på. Horsens er dog bedre end Hobro til den disciplin, vil jeg mene. 
3
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Bundu siger at FCKs pointtab lige pludselig kan åbne op for at 2. Pladsen er indenfor rækkevidde, jeg synes det er en herligt offensiv udmelding i stedet for at bruge energi på top 6 skærelinjen, så har han blikket rettet opad:
AGF-stjerne stikker til FCK – Ekstra Bladet
I øvrigt også dejligt at høre ham sige at der ikke er nogen skade, det var en forebyggende udskiftning.
Det er da et ambitiøst fokus og man kan selvfølgelig forsvare det med at vi i øjeblikket præsterer en del bedre end FCK. Men vi ved jo også godt, at vores sejre ikke bare bliver ved, samtidig med at FCK på et tidspunkt finder deres sædvanlige niveau igen. De skal vel bare have afsluttet deres europæiske eventyr. 

Den nuværende FCK-kampform er mere interessant i en pokalsammenhæng, synes jeg. FCK ligner pt. ikke en favorit på Aalborg stadion næste onsdag. I øvrigt interessant, at de to klubber mødes to gange indenfor fire dage nu. AaB vandt deres første opgør i ligaen i Aalborg.
4
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Hvis man ser på program, form og resultater er det tæt på, at man kan konstatere, at gruppen blive FCM, FCK, GF, Brøndby, FCN og AaB. Heller ikke uinteressant. Og der kan virkelig blive kamp om medaljerne. Og kamp om pladsen som nr. 11.
Jeg er enig.

Randers er i hvert fald presset til at vinde i Horsens på søndag, da de udover os også mangler FCK og FCM. Lyngby møder Brøndby og AaB i de næste to runder og kan stadig lave ravage. Det er dog to udekampe, så jeg tror ikke rigtig på dem. De skal i øvrigt møde FCK i kampen derefter. 
11
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Jeg kan sagtens se, at Links er købt med henblik til at kæmpe med om pladsen når Bundu er solgt. Den del har altid været klar synes jeg. Men man begynder snart at tænke på, hvorvidt AGF har tænkt sig at erstatte Bundu med en profil udefra, eller om Links/Lunding bliver vurderet til at kunne løfte opgaven sammen. Jeg havde nok hellere set os hente Sabbi og have Lunding som reserve, og så lade Links blive hvor han var. Men når vi har hentet Links, så må planen næsten være IKKE at hente en erstatning for Bundu. ? ? ?
I den her sammenhæng skal vi også huske på, at Ankersen også har kontraktudløb og at Links på mange måder minder om ham. Vi har stadig brug for dybdeløbere og i et top-6 slutspil vil vi i de fleste kampe få mere bagrum at løbe i. Det er bare ikke tilfældet i en kamp som i aften.
12
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Trup-nyt frem mod i aften - AGF Fodbold

Lunding er foran Gift Links, som slet ikke er udtaget. Det vil kræve et salg af Bundu, samt at Links får spilletid og beviser sig for at tro på at den investering kan bære frugt. Heldigvis er der masser af tid til netop det. Men det viser også, at Lunding ikke bare har tænkt sig at stå bag en evt. erstatning for Bundu.
Jeg tror nu også at det handler om, at Lundings kvaliteter i forhold til 1-2 spil er vigtigere end Links' fart i en kamp som denne. Af samme grund vi jeg foretrække Jon frem for Ankersen, men Jon er nok ikke klar til 90 minutter endnu.
13
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Deres defensiv bliver svær at bryde op, men mon ikke vores aggressive pres sikrer os nogle gode omstillinger, hvor vi må være klart bedst på fart i både spil og løb.
Omstillinger tror jeg ikke at du skal forvente i aften. Nøglen bliver at få nogle tekniske ting til at virke, sådan som FCN gjorde i onsdags, så vi kan skabe nogle huller i deres mur. Men det bliver hårdt arbejde.
15
Kongelunden - nyt stadion / Sv: Stadion ønske-/drømme-tråden
Jeg er meget sjældent uenig med JN, men det er jeg i mht. tilskuersnittet.

Som jeg har argumenteret for tidligere, har jeg mere end svært ved at se AGF trække et snit højere end BIF og med samme niveau som FCK og det kører da helt af sporet, når JN mener, det kan lade sig gøre uden at være mesterskabskandidat.

Kunsten er vel bl.a. også at hæve tilskuersnittet generelt i superligaen, hvilket ikke er helt utopisk, hvis man bl.a. skeler til Sverige. Alene hvis AGF og AaB kan flytte sig mere permanent op i top-6, så har vi basis for et slutspil med virkelig mange (tilskuer)attraktive kampe. At skære et par hold fra i bunden er nok også sundt nok, selvom det for vores skyld ikke behøver at være Silkeborg og Esbjerg, men hellere Hobro og Lyngby eller Horsens. Men vi får vel Vejle og en masse traditioner med tilbage.
16
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Nu så jeg store dele af FCN-Horsens og Hobro-FCM kampene. Der var en vild forskel på, hvordan de undertippede greb kampen an på. Horsens lignede et hold der slet ikke troede på sin egen chance. De stod med alle 11 mand på banens sidste 1/3, hvis ikke nærmere den sidste 1/4. Efter 15 minutter begyndte kommentatorerne da også at diskutere, hvor mange minutter af kampen der ville blive spillet på FCNs halvdel. Selv efter at FCN kom foran, efter godt en halv time, blev Horsens bare stående i deres ultradefensiv. Og det var påfaldede, at hver gang FCN lavede en hurtig 1-2 kombination, så blev det lynfarligt. Så det var ikke meget Horsens kom med i den kamp.

Hobro turde til gengæld presse FCM højt og de var jo det KLART bedste hold i den første time af kampen. De burde også have bragt sig foran på nogen af deres kæmpe chancer. Men alligevel havde jeg også hele tiden fornemmelsen af, at de nok skulle tabe til sidst. De er ikke særlig effektive oppe foran og deres forsvar er jeg ikke imponeret over. Jesper Rask i målet svinger mellem store redninger og vilde drop - og det er ikke en målmandstype jeg bliver fan af. Hobro virker også som et andet hold hjemme end ude. I øvrigt en flot bane de kunne præsentere i Hobro. Der blev jeg lidt misundelig.
17
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
Der er nu planlagt nyt græs. Man har anskaffet en prof Matchsaver, så der kan spilles mod Hobro. Samme aften begynder man at skifte hele græstæppet, så det er på plads til de efterfølgende to kampe den 12. og 15. marts. Man havde overvejet en plan B med et udenbys stadion, men det er droppet nu.
Stiften har en artikel med billeder fra stadion:

AGF-direktør garanterer: - Næste uges kamp mod Hobro bliver spillet i Aarhus...

18
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Nu er jeg ikke jysk mester i virksomhedsregnskaber, men hvis ens egenkapital stiger med 34,8 mio, og ens likvide beholdning stiger med 33,2 mio. kr. er ens overskud så ikke større end 14,4 mio?
Det kan være lidt forvirrende at man jonglerer med sammenligninger over et år, når der er tale om et halvårsregnskab. Men den likvide beholdning har vel i princippet ikke noget at gøre med hvad ens overskud er. Hvad der gør at egenkapitalen er så meget højere kan jeg godt undre mig over. Har det mon noget at gøre med de rettede aktieemissioner man har foretaget?

Jeg er heller ikke helt klar over, hvordan klubberne aktiebeholdning står opført. Man kan måske forestille at nogle aktier er blevet realiseret til fordel for likvide midler, men det må vi næsten ikke håbe, sådan som aktien er fortsat med at stige.
19
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Horsens skal ikke risikere en snitter mere og derfor tror jeg de får et meget defensivt udgangspunkt - det har vi før haft problemer med at dirke op. Det skal nok være de små letbenede spillere med stor teknik som skal dirke det op - samtidig skal vi håbe på en god bane:-)
Jeg har netop hørt dem blive kriseret for at være FOR defensive i den kamp. Noget som Horsens Folkeblad også er inde på:

Den værst tænkelige premiere: AC Horsens var chanceløs og tabte med 6-0 |...

Citer
AC Horsens gik på banen mod FC Nordsjælland for at forsøge at forsvare eget mål. Med hjemmeholdets hurtige offensive folk og evnen til at spille i dybden og i mellemrum var taktikken at pakke sig foran Matej Delacs eget mål.
21
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Det er desværre ikke noget super resultat for os i Farum i aften. Vi kan håbe, at Horsens bare er meget dårlige, men vi må forvente at se en trodsreaktion fra dem på mandag, lidt som det skete i sæsonstarten, hvor de også tabte stort til FCN i 1. runde, men kom helt forandret på banen til 2. runde og vandt stort (godt nok mod Silbeborg). Lad det ikke blive en sovepude for os. 
24
Generelt / Sv: AGF i top 6 - matematisk sikring+opfølgning.
Et par uafgjorte,  og så er vi videre
 Skal vi ikke bare vinde de næste to og så er den på plads!!

Derefter kan vi koncentrere os om de store drømme/forhåbninger:-)
Jeg er i hvert fald ret sikker på, at vi satser fremad, hvis det står uafgjort kort før tid i kampene mod Horsens, Hobro og Silkeborg. Jeg håber at det er den mentalitet vi går ind til kampene med.
25
Generelt / Sv: AGF i top 6 - matematisk sikring+opfølgning.
Jep, men AGF kan selv sikre sig medaljer, hvis de får 45 (og ikke 46, som jeg først skrev!) point i de sidste 16 kampe.

Tallet kan også falde, hvis Brøndby skulle sætte point til - det gør de forhåbentligt ;-)
Jeg er ret sikker på at matematikken siger mindre end 45, eftersom vi også henter FCK, hvis både Brøndby og os vinder rub og stub, men det er vist lidt akademisk.
27
Kongelunden - nyt stadion / Sv: Stadion ønske-/drømme-tråden
Byg et stadion, hvor taget kan lukkes. Så er det problem løst. Selvfølgelig dyrere, men en god investering på sigt.

Igen - byg noget der er fuldstændig gennemført.
Jeg gætter på, at det er mere kompliceret end som så. Man kan vel ikke overdække fra november til marts. Hvis man forestiller sig at der skulle komme sne igen i Danmark, så kan man heller ikke bare lade sådan et tag bære mange tons.

Man hører også om andre stadions, hvor tagkonstruktionen gør,  at der kommer for lidt lys ned på banen, så græsset ikke kan gro. Så der er nok af ting at overveje. Men egentlig fint nok, at alle bliver opmærksomme på det, her hvor vi står foran en vigtig beslutning om et nyt stadion.
29
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Hvis ellers man stadig er i tvivl, så er BIFs i øvrigt helt fortjente sejr over OB bevis nummer 5000 at det eneste som er givet i Superligaen, er at intet er givet.

"Vores" top 6 er på ingen måde sikker.

 
Jeg synes egentlig at weekendens kampe - eller specifikt kampen OB-Brøndby gav os noget mere afklaring. Brøndby er nu også i praksis sikker på top-6 (jeg ved godt at matematik og især følelser siger noget andet) og OB er ekstremt presset. De skal vel nærmest have 3 point i Randers på søndag og med et nederlag vil jeg kalde dem ude af kampen. Uafgjort vil presse dem yderligere, men omvendt være her resultat Randers godt kan bruge, så det bliver svært for OB.

Med mindre Lyngby laver et chokresultat i Herning i aften, så ligner det at Aab, Randers og FCN spiller om to pladser i top-6.
30
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
Der er ihvertfald nogle fra Aarhus kommune der bør have røde øre, og gå ud med en udmelding. Trods alt dem der har ansvaret for banens beskaffenhed. Håber AGF får en fin kompensations for udlejers manglende forpligtelser.
Man må gå ud fra, at der er blevet knoklet med sagen i en del dage nu. Men det er svært at konkurrere med sluserne ovenfra. 

En ting vi dog må lære af denne sag er, at man skal få et endnu kraftigere dræn under banen på det nye stadion - og i øvrigt droppe al snak om at sænke banen til under grundvandsspejl-højde. Man bør vel nærmere diskutere at hæve banen i forhold til nu. Der er vel ikke rigtig udsigt til at vintervejret i Danmark ændrer sig i de kommende mange år. Der virker til at være dømt novembervejr hele vinteren. 
31
Lidt af hvert / Sv: Fodbold på tv
Dplay er valgt fra af mig pga. deres enorme reklame-show. Når du åbner kampen, SKAL du igennem en reklame(el 2-husker det ikke). Hvis du går ud til hovedsiden og tilbage til kampen igen, skal du igennem endnu en reklame. Derudover er deres player experience uhyggelig dårlig, ifht eks. Viaplay(og til dels eurosport). Det gør sig især gældene hvis du streamer fra deres app på en ipad eller tlf. jeg vil fraråde Dplay, også selvom det er en del billigere. Deres interface er også urimelig elendigt.
Det er åbenbart heller ikke blevet bedre nu, sikkert fordi mange yousee-kunder er røget derover nu og de ikke har kapacitet til det. Åbenbart har der både været nedbrud i Sønderjyske-Hobro og nu Silkeborg-AaB.
Det ville sikkert være gået helt galt, hvis vi havde spillet.

Tv-tjeneste gik i sort: 'Kom nu ind i kampen' – Ekstra Bladet
35
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Både Amini og Bundu gør og siger alt det rigtige, der ingen døre lukker, men som for begges vedkommende er der nu ikke meget, som taler for en forlængelse.

Begge ved godt formnedgang eller skader, kan ødelægge et skifte til udlandet derfor de diplomatisk og venlige udtalelser.
Problemet er jo også, at de ikke bare er to sorgløse unge mænd, som følger deres hjerte. Fodboldspillere i dag er mandsopdækket af agenter, som varetager ikke bare spillernes men i høj grad også deres egne interesser. Og agenterne vil selvfølgelig gerne handle deres spillere og score nogle procenter på det. Så de vil til enhver tid anbefale deres spillere at skifte/ikke at forlænge deres kontrakter.
37
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
Riis drømmer om en startplads for Randes - det var ham der scorede det første mål i deres 2-0 sejr i juni Selvtillidsfyldt Randers-angriber: Vi skal nok give AGF kamp til stregen |...
Jeg troede først at de refererede til en ligegyldig træningskamp, når de skrev om en kamp i juni, men det må vel være det seneste opgør i oktober der er tale om, hvis Riis ganske rigtig scorede 1-0 målet (på en dødbold, hvor vi var 10 mand på banen efter Tingagers skade).
38
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Amini skal nok forlænge.
  
Hvad får dig til at tro det?

Det er en lille bonus for AGF, at konen er gravid, men ellers peger alt da på et klubskifte til sommer.
 

Ja, det vil være en overraskelse med en forlængelse, men Amini har selvfølgelig ikke noget ønske om at lukke nogen døre på nuværende tidspunkt. Men vi må begynde at indstille os på at næste sæson bliver uden ham - og derfor kan der vel også opstå en situation ud på foråret, hvor David vælger at satse mere på at bruge Duncan og Hvidt frem for Amini. Det kommer nok næppe til at ske, så længe vi har noget vigtigt at spille for og Amini i øvrigt præsterer.

Men PC udtrykker det egentlig meget fint og rigtigt: "Han har nået en alder, hvor det er naturligt, man sammenligner et eventuelt økonomisk givtigt kontrakttilbud i en anden klub med de sportslige udfordringer, der ligger hos os". 

Kommer der ikke et økonomisk givtigt kontrakttilbud, så eksisterer der vel en mulighed for forlængelse. Men vi må vel også indse, at en forlængelse bliver dyr for os, da han til sommer står med mulighed for at hente et pænt sign-on fee fra den kommende klub.
39
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Nu taler Bundu selv om Visa udfordringerne hvis has drøm om Premier League skal lykkes:

Bundu drømmer om PL trods visa-udfordring

Hvis han på nuværende tidpunkt ikke kan opnå Visa i England, så reducerer det hans salgspris væsentligt. Det kunne have været interessant hvis Bold havde undersøgt hvad det er der gør at han har problemer med at opnå Visa.
Han må vel bare forlænge med 5 år i AGF og få dansk statsborgerskab for enden af det. Så kan han sikkert både komme på det danske landshold og få en kontrakt i England.

En bruger på bold.dk forklarer problemstilligen:


Citer
For at få en arbejdstilladelse som ikke-EU spiller i England kræver det at spilleren har opnået et vist antal A-landskampe i de seneste to år.

FIFA Ranking 1 - 10: 30%
FIFA Ranking 11-20: 45%
FIFA Ranking 21-30: 60%
FIFA Ranking 31-50: 75%

Og da Bundu har 1 landskamp på sit CV og Sierra Leone lige nu er omkring nummer 120 på verdens rangslisten så er det temmeligt umuligt.
40
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg må indrømme, at jeg håber at Brøndby holder sig i top-6 henover de næste 6 kampe - gerne på bekostning af Randers. Det er altid nogle fede, høj-intensive kampe vi spiller mod Brøndby - og så er vi endda begyndt at vinde dem. Det kunne være fint for slutspillet, hvis Brøndby, OB og AaB kommer med os i top-6, men det er nok sandsynligt at FCN tager en af pladserne. Men på søndag kan vi da gøre vores til at skubbe Randers ud af det gode selskab.
41
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Jeg har også været vild med FCN modellen og har været modstander generelt af spillere over 27-28, men er også kommet til en erkendelse af vores model er lidt bedre sportsligt, ikke økonomisk, men vil også hellere vinde noget end fylde banken med penge.
Jeg tror nu også gerne at AGF vil fylde banken med penge. Men FCN-modellen kræver en ret stor/dyr organisation. Så man satser nok på, at den bedste måde at tjene penge på er ved at få resultater og talentudvikling til at gå hånd i hånd. Det hjælper ikke at stille med et U23 hold der rykker ud af superligaen.
43
Generelt / Sv: AGF i top 6 - matematisk sikring+opfølgning.
Kan vi ikke bare konstatere, at top-6 er en formalitet? Nu handler det om at positionere os bedst muligt til slutspillet og til det formål vil det være rigtig godt med en sejr over Randers. Uafgjort er brugbart men vi skal ikke til at fedte 2-3 uafgjorte hjem nu, for at sikre slutspillet matematisk. Vi skal fortsætte med at gå efter at vinde kampene. Sådan holder vi os inde i kampen om bronzen.
44
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
Jeg mener de 9 spillere giver sig selv. Dernæst er spørgsmålet om Amini og Bundu starter inde eller på bænken. Ellers er deres afløsere Hvidt og Lunding. Jon må overlade pladsen til Ankersen.
Lige til denne kamp ville jeg godt nok gerne have stillet med Jon frem for Anker. Randers efterlader ikke nogen rum at løbe i. Af samme grund er det også ok at starte med Lunding, selvom Bundu selvfølgelig altid er en potentiel matchvinder. Men det er sådan en kamp Bundu også godt kunne forsvinde ud af. 

Det kunne altså også være fristende at stille med både Mortensen og Helenius i sådan en kamp, når vi ved at Randers kommer til at stå kompakt og er klar til at lukke vores midtbane ned.
46
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Jeg har store forventninger til sommervinduet. Til den tid vil PC og DN have haft et helt år til at se den nuværende trup an og planlægge eventuelle indkøb og lave en skyggeliste i forhold til den nuværende trup. Der bør være nogle helt oplagte og gennemscoutede spillere til "sikre" afgange som Bundu og Amini.
Aminis afløser er da lige her.. eller noget...

Tidligere Superliga-profil færdig i Norge – Ekstra Bladet
47
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Det sluttede 1-1 og der var en masse spilletid til nogen af dem der har siddet udenfor, blandt andet Bundu og Thorsteinsson. Erlykke udlignede for os et kvarter før tid.

Start-11: TK, Diks, Hausner, Juelsgård, Gersbach, Anbo, Duncan, Grønbæk, Bundu, Thorsteinsson, Helenius
48
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Sikke en fantastisk medarbejder der virkelig viser sin vilje, til at levere for de midler han får i løn😱
Superliga-bomber løj sig skadet – Ekstra Bladet

Det viser måske bare hvor kynisk branchen er. Her i hans karrieres efterår, gør det nok heller ikke det store men hvis han var yngre, var der nok nogle fremtidige arbejdsgivere der sprang over. På den anden side er beg måske blot for fodboldromantisk og indstillet på at levere overfor arbejdsgiveren😱
Ja, som minimum fremstår han i hvert fald som lidt underfrankeret, når han udtaler det her. Det er i hvert fald ikke sådan, at man ærgrer sig over at han ikke kom til AGF..
49
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Både Lunding og Hvidt fik vist sig fint frem, Hvidt endda med et brag af en finale, hvor Lunding “bare” var kontinuerligt rigtig god, når han spillede. Må vi undvære Amini og/eller Bundu i start-11 mod Randers, er tidspunktet ikke det værste, for Lunding og Hvidt har virkelig momentum netop nu.
Det er virkelig opløftende, at både Hvidt, Lunding og Duncan viser superligaklasse. Det giver bestemt ro i maven forud for næste sæson, hvor vi nok siger farvel til Amini og Bundu. Der er også mere perspektiv i at bruge Hvidt og Duncan frem for at hente f.eks. Rygaard, bortset fra at vi selvfølgelig skal huske at bevare en rutineret akse, hvor Nicolai Poulsen og Bror Blume får en vigtig rolle, ligesom det kunne være fint at forlænge med Ankersen, så vi har andet end 19-22 årige at byde ind med på fløjene i evt. EL-kval.

Skulle vi virkelig gå hen at forsvare vores nuværende placering og skal spille europæisk, så kommer der nok til at blive hentet spillere i sommerens transfervindue. Men jeg håber stadig at vi holder fast i at hente spillere der kan udvikles og sælges. I stil med Jon Dagur og Duncan. Så må vi se, hvor meget efterspørgsel der kommer til at være efter vores nuværende spillere. Heldigvis er kassen ikke tom og vi kan vente med at sælge til det europæiske eventyr er slut i august.
50
Generelt / Sv: Lidt nyt fra træningsbanen
Skulle Bundu og Amini ikke være klar til 90 minutter, så er de i hvert fald stærke indskifter kort.
Det er også perfekt i min bog. Vi får en tæt kamp mod Randers og jeg kan godt forestille mig et kampforløb som i FCK-kampen. Så lad os bare stille med en bænk, så vi kan forstærke os den sidste halve time. Lad os så håbe at vi ikke får sparket 2-3 forsvarsspillere i stykker, så vi kke skal bruge udskiftningerne der.
Simple Audio Video Embedder