Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - SteenA

1
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Klaus Egelund har også lige skrevet at Sundsvall åbenbart prøvede at presse PC på prisen i forventning om at vi var lidt desperate for at få ham inden premieren og at Stage-milionerne nok sad lidt løst. Den bed PC ikke på, så lyder som om vi har fået ham til en fornuftig pris.
Måske skal den offentlige interesse for Kalle Johnsson også ses i det lys. Altså at PC ville vise, at vi havde gang i flere emner.
2
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Jeg kunne ikke forstå at jeg skulle sidde og læse hvad OBs sportschef og en FCM-træner synes om en AGF-sag. Det kan ikke kaldes normalt i min optik.
  Er det ikke oplagt at spørge Stiften? Det er dem der kender svaret😉
  Jo. Jeg blev herinde blot givet det svar, at der ikke var mere at sige efter at AGF havde svaret. Alligevel var der mere at skrive om, vurderede Stiften. Og det undrede jeg mig blot over. Jeg blev forstået som kritisk mod AGFs kommunikation.

Men det var bare en undren. Men gider ikke bore i det, når det åbenbart er et sensitivt emne. Og jeg kan ikke se hvad jeg skulle få ud af at gå til Stiften og spørge om, hvorvidt AGF ikke gad kommentere yderligere, eller om det var Stiftens egen vurdering at en OB/FCM-medarbejders vinkel på sagen var relevant. Jeg kan ikke se det gavne AGF, (og sikkert heller ikke det modsatte, da Martin sikkert har ret i at AGF fik sagt alt, og at der ikke var mere at sige), og derfor undlader jeg. Det må andre gøre.
Jeg tror ikke at nogen (andre) opfatter emnet som sensitivt. Det er nok bare din vinkling der undrer nogen (inklusive mig). AGF kan eller skal ikke styre (eller styres af) Stiftens redaktionelle linje. Den anden undren man kan have er, at Stiften fraviger sit sædvanlige princip med at køre ultralokale vinkler. Men dem om det. AGF-stof er en stor del af deres levebrød, specielt her i agurketiden, så de er nok lidt paniske.
4
Kamptråde / Sv: Hobro - AGF, mandag d. 19.07.2019 kl. 19.00
Truppen til sæsonpremieren - AGF Fodbold

Vildt hvis Hvidt ikke er skadet, men stadig siet fra. Hvem fanden ser man så som reserve-6'er hvis NP går i stykker?
Jeg kunne godt tænke mig at se Blume noget mere på pladsen. Men som en mere boldspillende type, mere end som spoiler. Han har spillet den en gang, da vi vandt 5-2 i Silkeborg i forrige sæson. Det så godt ud, men også på en billig baggrund.
6
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jakob Poulsen har været en kæmpe profil og et stort omdrejningspunkt for FCM i mange år, men sidste sæson vidste, at alderen virkeligt er begyndt at trykke. Den svage danske sportspresse forsøger allerede at skrive alverdens suspekte motiver ind i bænkningen af JP, men det er altså en sportsligt god beslutning af FCM.

Jeg synes ikke, at vi skal hente en 36-årig midtbanespiller ind, som viser tegn på hastig nedgang i niveau.
Jeg er overordnet enig i, at løsningen for os ikke er at hente aldrende spillere. JP var dog efter min mening stadig en af de bedste i FCM sidste år, og han er stadig deres anfører. Samtidig er FCM pt. et niveau bedre end os, så JP kunne stadig godt være en god mand for os i hvert fald et års tid. Men det er nok alligevel ikke realistisk at de vil slippe  ham.
7
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg er stadig træt af Jakob Poulsen forsvandt til Fcm og har været med til at sparke dem i toppen af ligaen - det var sgu os der hentede ham hjem og burde have haft den glæde.
Kunne man forestille sig, at vi hentede JP tilbage for 1-2 år, som en erstatning for Amini? JP var ikke tilfreds med at sidde på bænken for FCM i fredags. FCM har i øvrigt tidligere været en af de klubber der var nævnt ifm. Amini, men det sandsynligste er vel, at han skal videre til udlandet. Forskerordningen varer jo heller ikke ved uendeligt.
8
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Hvis der er en dansk klub der vil betale 7-8 mio for ham, hvorfor skulle de så sælge ham til udlandet for 5? Det ville da være dumt. At der så næppe er en dansk klub der vil lægge så meget er en anden sag. Det er lidt som med os og Stage, det mærkeligt for os fans at se ham i FCK, men PC skulle da ikke sælge ham billigere til en udenlandsk klub. Så længe det ikke var Brøndby  ;)
Nu er Stage-handlen et dårligt sammenligningsgrundlag, fordi FCK lagde så latterligt mange penge for ham. Mere relevant kunne være at diskutere om vi ville sælge Amini for f.eks. 4-5 mill. til OB eller AaB, hvis vi samtidig havde et tilbud på 3,75 mill (½ miill EUR) fra en udenlandsk klub? Hvis ikke, hvor går så smertegrænsen, hvor pengene bare bliver for gode at sige nej til? 
9
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Er Randers og SabaL ved at løbe trætte af hinanden?

Det er sjældent vi hører en sportschef sige han er fuldstændig ligeglad med hvor han ender men der er vist kun et år til kontraktudløb.

Jeg syntes han plejer at være god mod os og så ham gerne i GF men til 1 mio euro er det måske i overkanten.
Kæmpe-profil åbner for Superligaen – Ekstra Bladet
    
Det er en lidt sjov udtalelse. At SP er ligeglad er lidt bramfrit, men nok her lidt mere ærligt end mange andre. Crowd-pleaseren er, at man foretrækker udlandet. En sympatisk vinkel er, at det skal være det rigtige for spilleren. Her er det uden nogen form for forsøg på at skabe sympati.

Ovenstående er dog i småtingsafdelingen. Jeg er mere overrasket over, at der ikke tales mere om at holde spilleren sæsonen ud. Der er ingen fis om forlængelse eller håb om at holde på ham.
 
 
 
Det er lidt rodet skrevet i artiklen, men det er vist Thomasberg der kommer med den udtalelse og han har nok ikke så meget i klemme i forhold til transfers.
10
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Aleksandar Jovanovic er ifølge fodboldanalysefirmaet Instat den målmand, der samlet har leveret næstbedst i Superligaen i denne sæson, mens Oscar Whalley ligger placeret som nummer fire på listen, hvor FC Københavns Jesse Joronen er duks.
Grunden til spanierens høje placering kan blandt andet findes i, at han i forhold til spilminutter gør sig bemærket med en høj redningsprocent, mange såkaldte "superredninger" og så også er blandt de keepere i rækken, der er bedst til at skille sig af med bolden, når han skal bruge fødderne.
Staff havde nogle lignende statistikker. Det er også flot at have en god reaktionsevne og have "superredninger". Men der er altså også en grund til, at der er brug for den slags redninger, når det bliver sådan noget 50/50, når bolden lægges ind i det lille felt. Som fan er det forfærdelig hårdt at se på, også selvom man får mange muligheder for at se spektakulære redninger inde på stregen. Jeg gider det bare ikke mere! 
11
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Er Randers og SabaL ved at løbe trætte af hinanden?

Det er sjældent vi hører en sportschef sige han er fuldstændig ligeglad med hvor han ender men der er vist kun et år til kontraktudløb.

Jeg syntes han plejer at være god mod os og så ham gerne i GF men til 1 mio euro er det måske i overkanten.
Kæmpe-profil åbner for Superligaen – Ekstra Bladet
Lobzhanidze er mere nice-to-have end need-to-have i vores nuværende trup. 

Jeg tænker, at vi lige nu er i en situation, hvor vi har råd til at sende PC til bageren efter et par virkelig gode rugbrød. Men så skal han altså passe på, at han ikke i stedet bliver lokket af en lækker dyr flødeskumskage.
12
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Blandt fans på Twitter diskuteres der ovenikøbet at Lucas Andersen, kan være på vej til FCK.
Det kunne så faktisk ende med at blive en god løsning for AaB, hvis de fik et salg på 25-30 mill. Han er godt nok med afstand deres bedste spiller, men han virker også til tider frustreret over at niveauet hos de øvrige ikke er så højt. I stedet for ham kunne de så købe noget mere kvalitet på flere pladser. Men det kræver selvfølgelig, at Allan Gaarde vil være i stand til at hente sådanne spillere. 
13
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Enten snakker vi forbi hinanden ellers har vi forskellig opfattelse af, hvad "en klasse" er. Jeg er enig i, at vi skal have en "førsteholdsmålmand"  der er god nok til at være vores målmandsløsning her og nu. Jeg går ud fra, at Eskelinen bliver hentet til den rolle.  Jeg synes dog ikke nødvendigvis, at Whalley er en klasse fra at være en god målmand i Superligaregi.
Det er også lidt abstrakt/subjektivt at tale om "klasser". I min optik var Grabara to klasser bedre end Whalley. Det vil sige en top-superligamålmand kontra en bund-superligamålmand. Jeg er sådan set ok tilfreds, hvis vi får en middelgod superligamålmand, som ikke direke bliver en hæmsko i vores forsøg på at komme i top-6. Sådan en målmand er sikkert ikke totalt styrende i feltet, som Grabara var, men han går omvendt ud og plukker de løse bolde der sejler ind i det lille felt (så modstanderne holder op med at sende boldene derind). Derudover skal han selvfølgelig have pakken med reaktionsevne og gerne en evne til at sætte spillet kreativt igang. 
14
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Nu ved man jo aldrig, hvilken ende af tabellen vi kommer til at kigge mest mod i denne sæson, men umiddelbart har jeg det fint med AaBs nederlag til Lyngby og OBs til FCK. Det kan altså blive en farlig sæson for AaB i år, hvis ikke de får gjort noget ved spillet. De var pivringe i forårets slutspil og generelt er de bare for ufarlige foran mål. Læg dertil, at flere profiler virker til at have mere travlt med at komme videre, end at koncentrere sig om at udføre deres nuværende job. Gaarde har godt nok heller ikke fået alverden ud af de Basogog-millioner. 
15
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
jeg deler Steens holdning om, at der måske kun er tre spillere i truppen som har et bundniveau, der er til top 6. Vi mangler de her 1-2 indkøb af topprofiler, som kan give ro i maven i forhold til den ambition. Men det kan godt vente til sidst i vinduet, for der er ikke nogen åbenlyse mangler nu og her.
 
@Ato Vari

Så vi har kun tre spillere der er gode nok? (ikke til top 6, men i jeres optik ift hvad I gerne vil have? Spørger oprtigtigt), og vi mangler 1-2 profiler, men vi har ingen åbenlyse mangler? Jeg synes det er et mærkeligt stadie du har sat klubben i. Bunder det ikke i, at vores trup ligger på kanten til at være god nok til top 6 i sidste sæson, og hvis vi trækker perioden fra efteråret fra, hvor vi ikke havde en angriber, så er vi faktisk i det leje der giver top 6. Ift starten af sidste sæson, så mangler vi stadig at erstatte Jovanovic, men det er i min optik eneste sted vi står svagere ift ligastarten sidste år, hvor vi ikke tabte i de 8 første kampe. Til gengæld har vi Patrick Mortensen og Helenius, og ikke kun ufarlige Junker, som sammen med Ankersen brændte på STRIBE i de 8 kampe. Jeg vil gå så langt som at sige, at hvis vi havde haft enten Grabara eller Patrick Mortensen ved hele sidste sæson, så var vi i top 6.

Så jeg skal bare lige forstå, hvorvidt du/I mener at vi mangler 1-2 profiler til at kunne tillade os at håbe på at komme i top 6, eller 1-2 profiler for at kunne tillade os at forvente top 6, måske endda være sikre på det?

Og igen: Jeg skal bare lige forstå positionen omkring det med ikke at have åbenlyse mangler, men stadig være 1-2 profiler fra top 6, hvis det er det der menes.
Jeg ville egentlig også gerne kommentere denne. Som Ato også svarede, så kan man ikke bare sige, at der skal en eller to topspillere mere til for at vi er til top-6. Et fodboldhold er som en kæde - ikke så meget stærkere end det svageste led. Vi har lige solgt to af de 5-6 spillere jeg vil vurdere som top-6 spillere. Derudover forventer jeg egentlig, at vi sælger yderligere to inden vinduet lukker (Højer og Amini). Forhåbentlig kommer Gersbach så ind med et godt niveau og vi kan håbe på det samme fra den erstatning vi SKAL hente for Amini. 

Men egentlig handler det måske ikke så meget om, hvor vidt vi har ligaens 6. eller 8. bedste højreback osv. Det er jo under alle omstændigheder en subjektiv vurdering. Det alt overskyggende vigtige er, at vi har spillere der leverer på STABILT niveau hver gang. Det duer ikke, at vores målmand er passiv på alle dødbolde, at Bundu dribler rundt i vores eget felt, at Sana forsvinder totalt ud af kampene, når det hele bliver lidt fysisk. Eller at Juelsgård laver en hjerneblødning af en aflevering, som koster et mål. Fejl opstår - eller ville fodbold blive et kedeligt spil - men set fra vores side skal de uprovokerede fejl udryddes og de fejl har en tendens til at blive begået af den samme håndfuld spillere hver gang.
16
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg synes det er en meget svær opgave at gætte stillingen nu. Dertil er der for længe til at transfervinduet lukker. Det kræver ikke den store spådomskunst at forudsige, at FCK og FCM slutter i top-2, eller at Hobro og de to oprykkere får det svært. Men derudover synes jeg at det meste kan ske. Jeg forventer at se Brøndby i top-6, mens vi selv kommer til at hænge nede på 7.-10. pladsen det meste af sæsonen, med mindre vi forstærker os markant.
17
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Som jeg husker det, så havde han + på salg vs køb. Men det er jo præcis en af problemerne der snakkes om. For BSN betalte alt for meget i løn.
AGF har altid været blandt de lønførende og er det stadig. Før den seneste finanskrise var lønningerne i superligaen bare meget højere i alle klubber og det har ikke så meget at gøre med BSN. Dengang var det spillernes marked og det er det ikke i lige så høj grad længere. Der er stadig spillere der bliver meget højt aflønnet, men det gælder ikke den bløde mellemvare i superligaen.
18
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Og så har vi pludselig tre venstre backs. Ønskescenariet må være at skyde Højer af til nytår, give Gersbach efteråret til at lære resten af forsvaret (og andre forhold) at kende - og leje Thøgersen ud på højest mulige niveau, det vil sige ikke under 1. division.
Jeg kan simpelthen ikke forestille mig andet, end at Højer bliver solgt i dette vindue. Og så skal Thøgersen ingen steder. Omvendt kan det selvfølgelig blive en plan B at udleje ham i efteråret, hvis der pludselig ikke er nogen tilfredsstillende bud på Højer. Vi vil nok gerne have 10 mio for Højer, men jeg ved ikke om det er muligt. 
19
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg har sagt det før, jeg siger det gerne igen: At styrke bredden i truppen kan også være at komme stærkere ud af transfervinduet.
Hvad nytter det at have en start-11 der er god nok til top 6, hvis truppen fra 12-22 ikke er meget bedre end en 8. plads?

Så hellere have en relativt jævnbyrdig trup, hvor alle kan presse hinanden til at blive bedre hver dag, hvor startopstillingen ikke giver sig selv og hvor det ikke er markante svækkelser, hvis 1-2 spillere fra idealopstillingen ikke er med.

I min optik har det været AGF's problem i årevis: I princippet en stærk startopstilling men ikke ret meget at skyde med fra bænken.

Nu er vi dér, hvor stort set alle pladser undtagen højre back, har kompetent konkurrence. Især hvis vor unge, svenske ven kommer. Så får Whalley også konkurrence. Det havde han i princippet ikke i foråret - Grabara er så meget bedre end Whalley, at der ikke var tale om en reel konkurrence. Konkurrence gør spillere bedre, men jeg ville f.eks ikke få meget ud af at træne med AGF's førstehold - jeg ville bare blive ydmyget.
Jeg går bestemt ind for bredde, så vidt som vi har råd. Men vi bliver ikke forstærket af, at endnu flere spillere i vores start-11 kun har niveau til den nederste del af ligaen. Så hjælper det ikke så meget, at vi har to spillere til pladsen. 

I øvrigt synes jeg ikke, at vores startopstilling har været så meget stærkere end de placeringer vi har opnået. Kigger vi på den opstilling der forventes på mandag, så ser jeg ikke mere end 3-4 spillere, som jeg vil kalde top-6 niveau. Højer, Amini og Mortensen. Måske Tingager, men han har været lidt svingende i foråret på grund af sin skade. Så er der spillere med højt topniveau, som Ankersen, Bundu, Toutouh og Sana, men de har også et bundniveau som hører til helt i bunden af ligaen. Så har vi spillere som NP og Munksgaard, som vel banker på til top-6 niveau, men det er vel så også det. Heldigvis er der så også nogle unge på vej.
20
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Eskelinen skal være en klar styrkelse i feltet i.f.t. Whalley. Ellers er det penge ud af vinduet, og det tror jeg ikke han er. Ellers er PC da talentløs. Alle ved, hvor meget luftrummet betyder, og PC har haft 100 år til at finde den rigtige.
 
 
Jeg håber du har ret. Umiddelbart tænker jeg bare at PC også må have haft den viden for et år siden, da han hentede Whalley. Umiddelbart ligner han et klart fejlkøb. Han har reaktionsevner inde på stregen, men vi har brug for en målmand der kan beherske det lille felt - eller i hvert fald kan gå ud og gribe en høj bold der tilfældigt sejler ind i feltet. Nu har vi set nok på den her slags målmandsspil de sidste 15-20 år.  
21
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg håber at PC har scoutet ham godt. Hvis ikke han er en klasse bedre end Whalley, så synes jeg ikke at det giver mening. Det er især kvaliteterne ude i feltet, som gerne skulle være en opgradering.

Spørgsmålet er så, om Whalley bliver i klubben, hvis vi henter ham her. Det vil i hvert fald være et vink med en vognstang om at vi ikke mener at han er god nok.
 
Eskelinen behøver vel ikke ligefrem at være en klasse bedre end Whalley, men blot bedre for at retfærdiggøre den tilgang.  Eskelinen er betydeligt yngre end Whalley, så man må formode, at der er større udviklingspotentiale.
Whalley er 25, så bestemt også en ung målmand der stadig vil kunne udvikle sig.

Hvis ikke Eskelinen er en klasse bedre end Whalley, så står vi lige nu - og formentlig de næste par sæsoner - med to målmænd der ikke er gode nok til vores top-6 ambitioner. Vi har ikke brug for endnu en målmand, der nok skal blive god nok engang i fremtiden. Dem har vi sådan set tre af i truppen i forvejen. Omvendt virker det til at man (målmandstræner Pold?) gerne vil have et ungt og konkurrenceivrigt team at arbejde med.
22
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg håber at PC har scoutet ham godt. Hvis ikke han er en klasse bedre end Whalley, så synes jeg ikke at det giver mening. Det er især kvaliteterne ude i feltet, som gerne skulle være en opgradering.

Spørgsmålet er så, om Whalley bliver i klubben, hvis vi henter ham her. Det vil i hvert fald være et vink med en vognstang om at vi ikke mener at han er god nok. 
23
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg tror at Amini ryger inden længe. Han siger det han skal i det interview, men heller ikke mere. Vi skal have forstærket os med en ekstra 8'er og det skal gerne være en ledertype. Kan den nye mand lappe over med Amini i en måneds tid, så vil det være at foretrække. 
24
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Hver dag sin transfer for tiden, åbenbart. Men det er da også dejligt at få klaret en masse inden turneringen starter, for en gangs skyld. Jeg tænker at de næste to vi venter på nu, er den nye målmand og et salg af Casper Højer.
25
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Med Helenius erstatter vi noget meget elendigt med noget pænt dårligt. Det er sgu da ikke en succes.
   Er det nu jeg skal afsløre, at han skifter for at få spilletid😉

Spøg til side - jeg tror ikke han er så ringe som du gør men jeg har heller ikke fulgt ham intensivt. Håber ikke du får ret, da jeg tror DN har planer om han skal have spilletid. Måske vi skal kunne spille med to angribere😎
 
 
Selvfølgelig er det tankevækkende, når OB-fans jubler og oveni købet tilbyder en kasse Albani oveni handlen. Lidt den samme reaktion som vi fik fra Norge, da vi købte floppet Moldskred. Det virker klart, at det ikke er "OB-angriberen" Helenius vi håber at få glæde af, men den angriber som han åbenlyst kan være. Risikoen er lidt som den vi tog med Toutouh. Det er klart ærgerligt, hvis han også flopper her og vi så hænger på 3 års løn, ligesom med Riel. Omvendt må vi forvente at han er på en præstationsbaseret løn ligesom alle andre. 
27
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Vi kan nok godt blive enige om, at Helenius ikke var en succes i OB. Det mener jeg dog at han var til sidst i Silkeborg. Det vi hører er, at han har haft nogle psykiske problemer i sin OB-tid og det gør, at det er lidt svært at vide, hvor han er nu. Under alle omstændigheder kommer han ikke hertil som den store redningsmand, så nu får han noget tid til at falde til. Fint nok. 

Nogen er bekymrede for Ammitzbølls udvikling. Jeg ser det nærmere som en hjælp til at tage lidt fra skuldrene af ham, hvis (når) Patrick er skadet. 
29
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Og når min holding til Juelsgård er, at han er god nok til at være 3. valg på et hold der vil i top 6, så ændrer mine argumenter om Juelsgård jo heller ikke.
Det er fair nok. Hvis Tingager og Backman begge spillede +90% af tiden ville jeg også synes at det var fint nok med Juelsgård som 3. valg. Som det er, spiller han derimod så ofte at han reelt ikke er reserve, og det er ikke ambitiøst nok, synes jeg. Og så er vi tilbage ved udgangspunktet, med rygtet fra EB om at PC leder efter en efter mand til midterforsvaret. Selv hvis vi dropper debatten om god/ikke god nok, så viste sidste sæson at det er lige i underkanten med fire mand i truppen til de to pladser. Ideelt set skal vi have tre med til hver kamptrup og i store dele af sæsonen har vi kun haft to mand klar. 
30
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg ved godt, at Juulsgård har ansat dig som PR-mand
 
 
Jeg hader det der personlige fnidder. Jeg synes det er så unødvendigt. Jeg argumenterer for min holdning, som jeg nærmest altid er passioneret omkring, uanset hvad og hvem det drejer sig om når det kommer til AGF.
Du antyder at jeg er den eneste der synes han var god nok til top 6 i 2019, og at jeg kun har den holdning fordi jeg bliver betalt for det. Og der er en vildt irriterende debat-form i min optik. Kan du ikke bare nøjes med at være uenig?

Jeg kunne aldrig drømme om at have noget imod hvor uenig du end måtte være.
"Religionskrigen" for mig går 100% på den anden del, hvor du (i dette tilfælde, ikke sådan generelt) ikke kan nøjes bare at sige at du ikke kunne være mere uenig, og så stoppe der.

Jeg mister len anelse lyst til at skrive herinde, hver gang man møder den argumentationsform.
Og sidst der var "drama" herinde, og flere gange på andre sider som MTAC, der var det netop "klakør/apologet"-argumentet som blev fremført. Jeg synes man skal være "større end" den slags beskyldninger.

EDIT: Og jeg er sikker på, at du sikkert ikke mente det så slemt som det KAN opfattes. Men du træder på en nerve når du skriver den slags, lader jeg dig vide. Beklager alvoren. Tager det hellere "upfront", og lader folk vide hvad det de skriver opfattes som, såfremt de ikke er klar over det.
Årh pis, så skal vi til det alligevel. Jeg ironiserede bare (med en smiley) over at du har et lille svagt punkt for at forsvare Juelsgård, hver gang hans navn bliver nævnt, selv når ingen har kritiseret ham. Det er lidt sjovt. Men jeg kan forstå, at emnet også er lidt ømtåleligt, så jeg beklager. Jeg har ingen interesse i at blive personlig, vi to har bare tidligere diskuteret emnet i timevis og du har skrevet statistikker op og ned om spilleminutter osv. og det var bare det, jeg ikke synes at vi behøver at gentage.

On topic (for sidste gang, da vi er ude i subjektive holdninger): Jeg deler altså ikke helt din entusiasme for fodboldspilleren Jesper Juelsgård. Manden virker til gengæld ret sympatisk. Nu har vi forlænget med ham og har dermed en habil reserve til midterforsvaret de næste 3 år, eller så meget der nu er tilbage i JJ. Men vores forsvar har bare et højere niveau (læs: top-6) med en Tingager/Backman (ikke-skadet) duo. Det er samtidig en position, hvor vi ofte har skader - jævnligt endda mere end en - så det kunne (for mig) godt give mening at få en 3. spiller ind med samme niveau som Tingager og Backman. De kan fint rotere, hvis vi skulle have en periode uden skader. Det vil klart være en måde at forstærke os på.
31
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Så hvis man synes at Juelsgård er god nok til top 6, så har vi allerede 3. Og altså som han har spillet i 2019 synes jeg han er det
 
 
Jeg ved godt, at Juulsgård har ansat dig som PR-mand ;), og jeg synes også han havde et godt forår, men i mine øjne er han bare ikke nogen naturlig midtstopper - og slet ikke i top-6 niveau. Men lad os ikke starte den religionskrig igen. 
32
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Johnsson vil dog hellere være reserve i FCK og det kan sagtens trække ud med den kabale der evt gør ham tilgængelig. Det kan blive lidt som at vente på Grabara, så man skal være sikker på at vi godt kan fortsætte med Whalley hvis den slags muligheder ikke lykkes.
 
 
 Ja, i givet fald skal vi vente på et Joronen-salg i FCK. Eller bedre, vi skal vente på at Johnsson ikke længere gider vente på et Joronen-salg.
33
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.

Citer
To positioner er indrammet som høj prioritet i AGF op til sæsonstarten. Sportschef Peter 'PC' Christiansen jagter ihærdigt en ny førstekeeper og en fast makker til centerforsvaret ved siden af Frederik Tingager.
   
Er iøvrigt et interessant citat fra den EB-artikel som Winther linkede til.
Jeg troede man ville afvente Backmann status tættere på vinduets luk!?
 
 
Man kan jo godt antage det synspunkt, at vi under alle omstændigheder er nødt til at have tre spillere med top-6 kvalitet, for at være dækket ind på pladsen. Uanset hvad, stoler man nok ikke på at Backman kommer op på mere end 50% spilletid i denne sæson (det ville i øvrigt være en forbedring i forhold til sidste sæson).
34
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg synes nu godt nok kombinationen "svært ved at håndtere pres" og AGF lyder som en meget dårlig ide.
Jeg siger heller ikke, at Helenius er klar til at stå som 1. angriber her og nu. Hans rolle vil være sidestillet med Ammitzbøll. Skulle Patrick være ude i længere tid, kan det udmærket være AA, som er starter. Men vi vil stadig have en kvalificeret mand på bænken. Mere realistisk ville de nok skulle dele ansvaret.

Men det er klart at klubben skal være bevidst om, hvad man skal arbejde med i forhold til en person som Helenius. Men sådan er det jo med flere spillere, f.eks. Bundu og Toutouh. Sana har også været igennem en gang "David-terapi", er det mit indtryk. 
35
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg ved ikke helt hvornår vi skal begynde at analysere på den manglende spilletid ? Man havde vel ikke pillet ham ud, hvis han kunne spille frem til pausen men det kan selvfølgelig være sket noget andet. Jeg mener dog det er bekymrende med den manglende spilletid og hvis der ikke er tilstrækkelige tegn på fremskridt, så bør PC agere.

 
Nu blev han ikke pillet ud efter en halv time, men han spillede den sidste halve time af kampen. Efter sigende endda ganske fint:
http://stiften.dk/agf/Testkamp-i-Tyskland-AGF-delte-hamburgeren-lige-over-paa-Sylvesterallee/artikel/588120

Citer
Niklas Backman kom ind efter pausen og gjorde en fornem figur, var yderst verbal og sikker i sine indgreb, så er hovedet helt fit for fight efter den lange pause, kan svenskeren sagtens være i spil til en startplads i det første opgør.

 

Han bliver stadig sparet, men jeg tror der er en plan. Tingager/Juelsgaard startede i dag i den sidste test før premieren og sådan starter vi også mod Hobro, men Backman får spilletid hvor det er muligt den kommende måned og så evaluerer man sikkert engang i august. Transfervinduet lukker først den 2. september.
36
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Mit gæt er, at det har været hårdt for Helenius at være blevet udråbt som det nye store landsholdsangriber-håb, da han brød igennem som ubekymret teenager i AaB, og siden at skulle leve op til dette under svære vilkår. At han så floppede i Premier League for Aston Villa, var næsten at forvente. Derefter var der store forventninger til ham, da han blev hentet hjem til AaB og siden da han skiftede til Silkeborg. Det er noget andet, når man pludselig opfatter at man står der i fronten og holdets præstation afhænger af om man scorer de mål. Det kan være det pres han har haft det svært med. I AGF vil han komme ind som (halvbillig) reserve, hvor det er Patrick der står med det tunge pres på skuldrene og Helenius kan få nogle indhop. Mentalt kan det godt blive anderledes for ham.
37
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Du tror, at jeg forventer en spiller på niveau med Mortensen.  Det gør jeg ingenlunde. Jeg forventer en spiller, der kan bruges i AGF som breddespiller og til ovennævnte rolle.  Det kan Niklas Helenius efter min vurdering overhovedet ikke. Han har været pivhamrende ringe i Odense og selvom det er flot og prisværdigt, at han klarede sine psykiske problemer, ligner han en spiller, der er færdig på Superliganiveau.  Tilmed vil Helenius være en  dyre herre, da han har en god  kontrakt i Odense.
 
 
Han gjorde det dog ok i Silkeborg, det sidste år han var der? Og 28 år er trods alt ikke en alder, hvor en spiller bør regnes som færdig. At der har været psykiske problemer ind over er da bekymrende, men omvendt kan der også være en masse at hente ved at de problemer bliver løst. Lige nu lyder AGF som en klub med en trup i tophumør. Jeg ved ikke hvordan klimaet er i OB.
38
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
@SteenA

Jeg er klar over, Hobro afviser, men alt andet vil da være torskedumt. Det vil være det samme som at sige, Sabbi koster 4 mill. no matter what. Jeg hæfter mig ved, BT siger, de har bevis for, Hobro har accepteret en pris på 4 mill.
Det er fint, Hammer siger, Sabbi ikke bliver solgt for under 1 mill. euro, men det vil en forhandling jo vise, om de kan få hjem.

Min pointe var dog mere, hverken jeg eller Stig ved, hvad Sabbi reelt kommer til at koste, men Stig skriver det nærmest som et faktum, prisen er 7,5 mill. kr. Måske lykkes det at få 10 mill, måske de 4. Jeg aner det ikke og netop derfor, er det umuligt at opstille et regnskab som Stig gjorde.
 
 
 
Det er fair at tro, at Hobro ikke vil indrømme at man har sagt ja til det bud fra Maccabi, men det er vel også fair, at Stig forholder sig til det prisskilt, som samme Hammer gerne vil flashe. Senest i den samme nyhed, hvor han nægter at have accepteret 4 mio buddet:  Hammer om Sabbi-bud: Løgn og latin

Citer
De spørger, hvad prisen er. Vi siger, at det er omkring en million euro, som vi har sagt til alle. De spørger, om de kan give et mindre bud, og vi siger nej.
 
 
Udtrykket "omkring en million euro" betyder dog normalt for en jyde, at her starter forhandlingerne og der er nok lidt rum for at slække lidt på prisen. 
39
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
@Stig AKA Frank Heskjær

Du bliver ved med at nævne 7,5 mill kr. for Sabbi som den endegyldige sandhed også selvom BT påstår de har bevis for, Hobro har accepteret et bud på 4 mill.
Punkt 1: Hobro afviser selv, at de accepterede det bud fra Israel på 4 mill.
Punkt 2: Det vil ikke være første gang det er set, hvis prisen er højere når der sælges til en konkurrent.
Punkt 3: Hobro/Hammer har selv nævnt prisen 1 mio. EUR. Det var også det beløb man hørte om ifm. Brøndbys forsøg på at hente ham.

Men jeg gætter da på, at de 7,5 mio blot er der hvor forhandlingerne starter. Det kan sagtens være, at man kan få skåret et par mio af, hvis man henvender sig på det rigtige tidspunkt.
41
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg ville da elske at hente en Patrick Mortensen klon ind og at kunne være ligeglad med at vi smider top-3 løn afsted på en spiller som kommer til at sidde på bænken. Det er der FCK og FCM er. Men det er stadig en luksus vi ikke har råd til. Vi skal have en backup mere til Patrick, udover AA. Hvis Helenius kan finde sig i den rolle i vores præstionsbelønnede system, så fint med mig. Men nej, jeg ser ham heller ikke som en fremtidig løsning som 1. angriber.

Et alternativ er at hente endnu en talentfuld angriber ind, men spørgsmålet er bare, om der bliver spilleminutter nok til at udvikle på to talenter.
42
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det er utroligt, hvad PC gør for at få Amini til at føle sig hjemme...

Der er nok ingen tvivl om, at PC har flere bud på Højer liggende i skuffen. Hvis der ikke ligefrem står en klub klar med en check her og nu, så har PC med denne handel gjort det klart, at der er blevet åbnet for en ny budrunde på Højer.

Det er altså bare vores allerbedst præsterende spillere, som forsvinder nu, og det er et faresignal. Men jeg kan godt lide købmandsskabet.
45
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Interessant at Hobro angiveligt har accepteret et bud på 4 mill. kr. for Sabbi fra en israelsk klub, men Sabbi sagde selv nej.

4 mill. er da til at overkomme såfremt PC er interesseret.

Hobro afviser bud på Sabbi | Tipsbladet.dk
  Er der ikke gået noget galt i den artikel? I overskriften står der Hobro afviser bud på Sabbi men nede i teksten, står der de har accepteret?
 
Klubben sagde ja, men spilleren sagde nej, så det blev ikke til noget.
  Ja men der er stadig noget galt med artiklen ;) I det mindste med overskriften men måske de tænker click-bait ::)
 Så havde de skrevet "Klub i gult og blåt afviser bud på stor profil" ;)
For mig ville det være et større click-bait, hvis de havde skrevet at Hobro havde accepteret et bud på Sabbi, men jeg synes fint at Tipsbladets overskrift kan forsvares. Der er rent faktisk blevet afvist et bud.
48
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Eksemplet med startopstillingen sidste år kontra forventet startopstilling i år bliver også lidt grelt at se på, fordi vi havde nogle skader ved sæsonstart sidste år og nu til gengæld har Backman ude. Den startopstilling vi stiller mod Hobro kommer på 8-9 pladser til at ligne den vi har stillet med hele foråret. Vi HAR skiftet meget ud gennem en del år efterhånden, så det er godt at der bliver sat fokus på kontinuitet. Men selvfølgelig skal vi også hele tiden prøve at forstærke de svage led i vores kæde. Det er heldigvis ikke det samme som at starte forfra.
49
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Tverskov som erstatning for Backman kunne være fint. Men jeg tænker, at PC venter 1-2 måneder med at træffe en beslutning vedr. Backman. Jeg tænker, at vores startopstilling i Hobro kunne komme til at se således ud:
 
Citer
Mortensen
Ankersen    Sana    Bundu
Nicolai P  Amini
Højer Juelsgaard Tingager Munksgaard
Whalley

Det ser jo ok slagkraftigt ud til den kamp, og for Sana plejer det at være en lykkebane i Hobro. Det interessante er vel, hvad vi har at skyde med fra bænken. Jeg har ikke haft lejlighed til at se Duncan, men han har da fået noget spilletid i de første kampe. Thorsteinsson vil være en spændende indskifter for enten Ankersen eller Sana. Især kan det vel give mening at give ham noget spilletid løbende på venstre fløj, hvis Ankersen skal sælges sidst i vinduet. Ellers har vi jo Blume og Hvidt at sætte ind på midten, hvis der er brug for friske kræfter der, Toutouhs form er som altid et spørgsmål og i angrebet har vi stadig kun Ammitzbøll som reserve, hvis Patrick igen kommer til at nikke til bolden...

Hovedproblemet er dog stadig forsvaret. Det holder måske i Hobro, men ikke i Parken i runde 2 og i runde 3 mod FCM. Det kan blive en kold kalkyle, at vi må hutle os igennem, indtil Backman enten er helt klar eller en erstatning er blevet hentet. Men det vil overraske mig, hvis PC også har brug for at se Whalley an igen. Det er bare så afgørende at vi har en målmand som skaber ro på standardsituationer og har en udstråling som giver modstanderne respekt. Så jeg håber at det er der PC har startet sit arbejde.
Simple Audio Video Embedder