Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Martin Hansen

1
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
En Twitter tråd om den nye Duncan. Lavet af en kommende Stiften praktikant:Citer
Mathias Hansen
‏ @gali_mathias
17. jun.
 
19 år gammel, født i 2000. Han fik debut for Brisbane Roar tilbage i marts måned i 22. runde. Sammen med et par andre unge spillere fik han spilletid for Roar, da de ikke længere kunne nå noget som helst. Han kvitterede med et mål i næstsidste spillerunde mod Jets. Ingen assists.
1 svar 0 retweets 0 likes

Citer
Her spillede han på en offensivtlignende midtbane i en 4-2-3-1-system, som Roar oftest har spillet i. Hans ene mål var dog ikke ligefrem noget specielt, da han sendte den i tomt net efter svagt målmandsspil.

Citer
Faktisk ville Roar gerne have beholdt Duncan, og de var meget overraskede over, at han ville forlade dem. Han endte med at skifte til Marconi Stallions, en semiprofessionel klub, for 14 dage siden og skifter officielt til AGF derfra. Han har dog aldrig spillet en en kamp der.


Citer
I forbindelse med Duncans farvel skrev The Australian også, at han var regnet som "one of the next big things in australian soccer". Store ord.


Citer
Nok om det spøjse. Hvad kan han? Den sparsomme information fra hans A-League-kampe fortæller trods alt en smule om den unge Duncan.

Citer
Lad os starte med det positive. Han er MEGET offensivt minded og søger en offensiv aflevering stort set hver gang han får bolden. Det er for eksempel hans penetrerende aflevering mod Eric Bauthéac, der giver et straffe og senere mål mod Adelaide United.


Citer
Han har et godt genpres og en fornuftig work rate uden bold. Hans fysiske styrke gør, at han vinder mange tacklinger, men der skal stadig nogle kilo på, hvis han skal begå sig i Superligaen. Generelt er spillerne i A-League langt fra lige så robuste.


Citer
Han vandt fx. alle sine fire tacklinger i sidste opgør for Roar, og hans fysiske styrke og især hans vilje i tacklingerne gør, at han ofte kommer ind foran.


Citer
Nå. Nu til det negative. Det svageste ved Duncan er hans førsteberøring, der minder om noget, en frossen kalkun laver. Hans teknik i små områder er heller ikke specielt god, men hans overblik er ret godt. Men der er endnu for mange bolde, der springer fra ham.Citer
Den sidste ting, jeg gerne vil påpege, er, at han ikke altid reagerer hurtigt nok, Ofte gør han, men han viser også, at han mangler lidt tempo i hovedet. Det kan dog bestemt ændre sig med tiden i en bedre liga.
1 svar 0 retweets 0 likes


Citer
KONKLUSION (1/2): Zach Duncan er en meget offensivminded midtbanespiller, der kigger fremad på alle afleveringer. Men teknikken svigter nogle gange, og i et højere tempo med bedre placerede forsvarsspiller i en væsentlig bedre liga kan det give problemer.

Citer
KONKLUSION (2/2). Der mangler stadig en del, før han kan starte for AGF. Men der er konturer af noget meget spændende. I starten virker han dog som en spiller, der skal vende sig gevaldigt til tempoet, og i starten mangler der stadig en del, før han kan starte inde.
2
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
Det overrasker mig igen og igen hvordan AGF fans hele tiden tror at lykken er at skifte spillere ud med “bedre” spillere.

Det var da lidt af en stråmand.

Det vil være rart, hvis du læste hele indlægget igen. Når jeg skriver et større millionbeløb, så ligger der implicit, at jeg hellere vil beholde Amini i et år mere og risikere at han forsvinder på en fritransfer end at få et skaldet beløb for ham. En ting er 100% sikker i AGF: ALLE spillere er til salg for den rette pris, det gælder også Amini.

Når det er sagt, så ser jeg ikke Amini være en uundværlig spiller, som flere AGF fans tilsyneladende mener, ej heller er jeg så nervøs for den manglende kontinuitet. AGFs bundniveau er simpelthen markant bedre, omklædningsrummet er super, det gør det alt andet lige noget nemmere at komme som ny spiller end vi tidligere har set i de mange kaosår.
4
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
Det ville være en rookie mistake for en sportschef at begynde at tale med pressen om en forlængelse med en spiller uden først at have lukket aftalen


Citer
- Ja, det er en mulighed. Det kunne være rigtig dejligt hvis han vil det, siger Peter Christiansen.

Jeg læser intet i det citat, at en forlængelse er en done deal. Der kan være 3 fortolkninger, som i og for sig kan være lige gode:

1. PC er i forhandlinger med Amini om en forlængelse.
2. PC bruger det taktisk i forhold til evt. interesserede klubber.
3. PC underspiller og der foreligger en aftale, som bare venter på, Amini vender tilbage efter hans Japan ferie.

Jeg vil være godt tilfreds med en forlængelse - som jeg nu stadig ikke rigtig tror på - men jeg vil heller ikke have noget i mod et større millionbeløb. Amini er god, men han laver altså rigtig mange tekniske fejl og jeg ser ham ikke på et niveau, hvor PC ikke kan finde en fuldgod erstatning især fordi, der vil være penge at gøre godt med.
5
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
Når snakken går under fire øjne i klubhuset på Fredensvang, er det alment accepteret, at Kamil Grabara ikke vender tilbage. Eneste lille håb knytter sig til, at Kamil Grabaras muligheder efter U21 EM med Polen ikke møder forventningerne, så Grabara selv beslutter sig for at vende blikket mod AGF igen.

De Hvide er derfor på målmandsjagt, og det er højt prioriteret at lande et nyt førstevalg hurtigt


Superligaen Indefra: Opgiver at holde på kæmpe-profil – Ekstra Bladet
6
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
I forhold til de oplysninger som især EB har kommet med, så er det ganske nyt PC åbenbart har Grabara som 1. prioritet. Historien har ellers lydt, PC har håbet men ikke anset det som realistisk.

Der var rygter i sidste uge, at klubber i Tyskland og Belgien er interesseret i Grabara.
7
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
PC bekræfter den belgiske interesse i Stage, men han er ikke imponeret over hverken deres bud eller fremgangsmåde:


Citer
- Jeg har aldrig talt med ham face-to-face, så den oplysning B.T. har kan jeg afkræfte. Jeg ved ikke hvilket agentfirma, de har deres informationer fra. Men det er en lodret løgn. Jeg har ikke haft et direkte møde med Eddy Cordier (klubdirektør, red.).

- Jeg har oplyst dem om, at vi ikke kunne de dage, fordi vi var på et bestyrelsesseminar. Og at der ikke var nogen grund til, at de kom for de peanuts - de penge - de havde smidt i puljen. Ud fra det var der ikke noget grundlag til at tage en snak.

https://stiften.dk/agf/AGF-slaar-fast-Jens-Stage-er-ikke-til-salg/artikel/584496
8
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Der er for mange seriøse rygter til, at han ikke kommer.

Vi skal ikke glemme, de seriøse rygter om NP var blevet enig med AGF om en kontrakt, kom allerede i januar, flere måneder inden han blev offentliggjort.
9
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Spillerne har jo krav på 3-ugers sommerferie. Nu ved jeg ikke om landskampe tæller med, men Thorsteinsson var udtaget til landskampen mod Danmark (Islands U21 mod DKs U20) den 7/6. Hvis den kamp tæller med, er han først til rådighed den 29/6 og bliver så næppe præsenteret før.

11
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Citer
Søren Sorgenfri
‏ @SSorgenfri


Transferrokade i AGF #ultratwitteragf .. Thorsteinsson kommer til fra Fulham på en permanent aftale, og så skal Toutouh være i dialog med Esbjerg om et skifte tilbage til Vestkysten. #sldk #transferdk
12
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
På trods af ok resultater så har Hareide aldrig fået den folkelige opbakning
I modsætning til Morten Olsen? Kan nogen dansk landstræner blive populær? Folk tror jo landsholdet er barce-fucking-lona. Det er umuligt at være populær om man så er ubesejret nogle og tyve kampe i streg. Og Hjulmand? Tjah... Havde det været for nogle få år siden havde de peget på Glen. Men den ene kan være så god som den anden.

Hvad har Morten Olsen med Hareides popularitet at gøre?

Piontek og Bosse var da 2 populære landstrænere, men nej jeg har aldrig sagt, det er nemt at være dansk landstræner.
13
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
På trods af ok resultater så har Hareide aldrig fået den folkelige opbakning. Noget af det skyldes givetvis slagsmålene mellem spillerne og DBU, hvor Hareide selvsagt ikke har nogen andel i, men man skal ikke have været længe på SoMe, fora eller deltage i diskussioner mellem venner og bekendte, før man opdager, Hareides spillestil har fået voldsom meget kritik.
Det man man godt kalde forkælelse, men landsholdet vil altid blive holdt op imod noget andet end bare resultater, fair eller ikke fair.

Timingen er ikke heldigt, men Hjulmand har sikkert været en topprioritet længe i DBU og nu var chancen der.
DBU kan ikke bare vælge og vrage blandt emner, hvilket ansættelsen af Hareide i 2015 også viste og et kig rundt omkring i Europa, viser da også, at de store trænernavne gider ikke landstræner jobbet, men Hjulmand ER et stort trænernavn i Danmark, nok det største danske trænernavn.
Derudover har vi en meget talentfuld generation som enten er U21 landsholdsspillere eller allerede er inde omkring A-landsholdet og her passer Hjulmand perfekt.

Som sagt jeg er rigtig godt tilfreds. Hareides landshold havde jeg svært ved at blive begejstret over, så meget at kampen i mandags blev set på en 2nd screen iPad.
14
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
@Taktikfokus

Citer
men 3 år er altså en lang kontrakt i fodboldens verden.

Er egentlig meget enig i det du siger - jeg forstår heller ikke 3 år til Juelsgaard - men en 3-årig kontrakt er nu helt alm. ja jeg vil påstå, det er mere udsædvanligt at se kontrakter under 3 år.

Som udgangspunkt bryder jeg mig ikke om kontrakter af mere end 2 år til spillere på 30+ pga. øget risiko for skader, niveau tab, manglende videresalgs potentiale osv, men naturligvis findes der undtagelser.
Hvilken rolle Juelsgaard får og vil få i fremtiden, må vi se, men med de rygter, som er fremkommet i EB, omkring PC kigger efter en CB, så har jeg svært ved at se, Juelsgaard være tiltænkt andet end en reserverolle. Det har dog vist sig i de senere år alligevel give mange kampe især i forsvaret.
15
Lidt af hvert / Sv: Landsholdet
Hareide skulle være skuffet over beslutningen. Det lugter langt væk af, at Hjulmand overtager landsholdet længe inden EM 2020.

Simple Audio Video Embedder