Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Stig AKA Frank Heskjær

2
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
At vi vandt alligevel fortæller sgu meget om, at meget er ændret mentalt på holdet ift. for et par år siden, hvor vi konstant blev kværnet af Sønderjyske. Derfor var jeg tilfreds med kampen selvom spillet da langt fra var det smukkeste.
 Altså jeg er enig, men kun til dels. 

At vi vinder i går fortæller flere historier. Ja vi blev ikke kværnet af Sønderjyske ift at falde sammen eller lignende. Men hvis de scorer på deres chancer, så vinder vi jo ikke den kamp. Så det er også historien om at Sønderjyske var uskarpe, præcis som da de var i Aarhus sidst, og Bundu scorede kampens eneste mål til 1-0. Der havde AGF dog langt flere chancer selv. Så hvis man sammenligner de to kampe, så havde jeg en langt bedre smag i munden dengang en ved denne kamp. 

Jeg kan dog sagtens pege på de mange udskiftninger, og tidspunktet for kampen efter nærmest sikker redning, og profiler på bænken etc der gør, at jeg er helt okay med at vi ikke dominerer den kamp. Jeg synes derfor selvfølgelig resultatet overgår mine forventninger i løbet af kampen, og det er jo altid federe end den anden vej rundt :D 

 Men uanset hvad, så bryder jeg mig ikke om kampe, hvor jeg ikke kan finde 3-4 chancer til os med mindre modstanderen har været ganske overlegen før kampstart. Men i går scorer Stage på et indlæg der selv uden berøring havde gået i mål. Og det er et eksempel på mål der er gået ind på os tidligere, som vi nu selv scorer, og det i sig selv er fedt nok. Bundus mål er en soloaktion på linje med den han netop scorede på i 1-0 kampen. Ham må SøE være lidt trætte af. 

Og ift Bundu, så stod DN bagefter og sagde at hvis Bundu kan passe sin træning og liv ved siden af fodbolden, så har AGF en topspiller, men hvis man ikke gør det, så nytter det ikke noget. Intervieweren ignorerede svaret fuldstændigt, og spurgte ikke ind til det. Ærgerligt for ham, godt for Bundu og AGF(!?). Der var klart en historie der som jeg vurderer det. 

Jeg har personligt undret mig over, hvorfor Bundu ikke fik mere spilletid, selv på trods af skaden i efteråret.
3
Kamptråde / Sv: Dødens pulje
Vi ved det mere definitivt efter næste runde, men alt tyder på at vores kommende modstander i første EL-playoff-runde bliver AaB, og at AGF slutter af på hjemmebane pga. flere point opnået i slutspil. 

Randers vandt 1-0 over Hobro i dag, så nu er Randers 6 point foran AaB med 2 runder tilbage. 
De møder hinanden mandag, og kun hvis AaB vinder bliver det først afgjort på sidste spilledag hvor AaB skal vinde over Hobro, og Randers tabe til Vendsysel. I sig selv ikke urealistisk, så vi må se.

Vi er pt 3 point og +1 i målscore foran AaB indbyrdes ift hjemmebanefordel i returkampen. 
Så der er lidt der skal falde på plads endnu. Især hvis AGF vinder en kamp og taber en, mens AaB vinder begge sine. Så kan både Randers, AaB og AGF slutte på 44 point :D 
4
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
Jeg har alle dage haft det sådan, at "underholdningsværdien" i en flot spillet kamp der ender med at AGF ikke vinder på ingen måde kan hamle op med en dårligt spillet kamp som AGF vinder.

Sådan har jeg det altid efter jeg får kampen på afstand. 
Der er tilfælde hvor jeg også kan gå storsmilende fra stadion og tænke: Kæft vi var heldige der. Men der er også kampe som i går, hvor jeg umiddelbart efter kampen tænker: kæft hvor var vi ringe, og ja det var fedt vi vandt, men det der fylder mest lige nu er hvor ringe vi var. Men der går nogle gange få øjeblikke, nogle gange et par timer, og andre gange et par dage, så kigger man tilbage og tænker, at det sgu var fedt at vi trods alt vandt, og at man kunne tage x og y med, trods det dårlige spil. 


Alt alt alt for mange gange er jeg gået skuffet hjem, og ikke haft 3 point til at opmuntre senere, men tværtimod blevet frustreret over, at vi skabte x chancer som vi brændte (eksempelvis imod Horsens 1-2 hjemme), hvor vi taber trods at AGF fik skabt adskillige chancer og spillet godt offensivt. 

Jeg har OFTE tænkt at hold som AAB er pisse irriterende netop fordi de kunne vinde selvom de var pisse ringe. 
Det har jeg ikke tænkt mig at sige "nej tak" til, hvis vi også kan få lært det, som vi så i går. 

Men ingen er jo i tvivl om, at man helst ser sikre sejre som i Haderslev 2-0 i vinters, eller smukke sejre som imod Horsens for kort tid siden. Men når det ikke kan blive smukt eller sikkert, så er grimme sejre ALTID bedre end nederlag. Sådan må det være hvis man vil op i tabellen generelt. 
6
Kamptråde / Sv: Dødens pulje
Citer
Ja, det maa naesten vaere saadan. Det blev fremlagt som om det var forskellen mellem at blive 1 eller 2 i gruppen - maaske af kommentatoren i en af de seneste kampe - men det er lidt sveart at faa til at haenge sammen, man kan vel vinde gruppen og slutte fra 7-10 i sidste ende. Det er ikke givet man skal vinde en masse kampe for at vinde gruppen, men som regel er det saadan og de kan godt have refereret til et generelt tal.
Man skal ikke tro på alt hvad de kære spillere, eksperter og kommentatorer får sagt :D 
Flere af dem kaldte det konsekvent det nuværende slutspil vi er i for nedrykningsspillet :D

Men det er jo klart at man når den konklusion hvis man tror at der bliver udbetalt TV_penge efter slutspillet. Det er bare ikke sådan det er :D Så hvis man baserer sine konklusioner på forkert præmis, så er regnestykket rigtigt nok, men resultatet stadig forkert. 
7
Kamptråde / Sv: Dødens pulje
Jeg har hoert omkring en million i forskel og det er jo ogsaa en del for os. Der er naturligvis ogsaa penge i at gaa videre til anden runde af playoff, saa det er godt hvis man kan oege sandsynligheden for det en smule.
 Det kan sagtens blive mere end en million i forskel på at blive nummer 1 og 2 i en pulje, såfremt man klarer sig videre fra første omgang af EL-playoff. Men der er vel ikke forskel på at gøre det som 2'er eller 1'er? 

Citer
Tre gange om året uddeles de 275 millioner kroner i tv-penge, som klubberne skal fordele mellem sig, og det beløber sig til godt 92 millioner pr. gang. Pengene uddeles efter runde 13, runde 26 (når grundspillet er slut), og efter sæsonen. 
Superligaens mange millioner: Se, hvad din klub får i tv-penge | Tipsbladet.dk

Så altså hvis man som vi gjorde sidste år går videre som 2'er, og går videre imod OB, og derefter SøE, så slutter man som 7'er og får penge for det. Det har intet at gøre med at være 1'er eller 2'er efter slutspillet. Men for at blive 1'er istedet for 2'er skal man vinde et par kampe. Og da de giver 175.000kr vs 65.000kr for en uafgjort og 0kr for nederlag, så er sejren i går alene 110.000kr værd ift at den var sluttet 1-1, og Vejlekampen 65.000kr mere værd end det nederlag vi var tæt på. Så altså i vores pulje er forskellen på at blive 1'er og 2'er sikkert ca. 1 million når det hele gøres op. 
8
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
Jeg synes vi var helt forfærdeligt dårlige i første halvleg offensivt. Selvom Toutouh var byttet med Ankersen, og Sana var tilbage, og Ammitzbøl var byttet med Mortensen, så havde jeg forventet et par chancer/angreb hvor man spillede godt med. Men vi skabte intet, og det giver altid en dårlig smag i munden uanset hvem der spiller. 

Og selvom det var en del af planen at der skulle flere offensive kræfter til senere i kampen, så var det jo tydeligt, at Ammitzbøl ikke bare kan ligge deroppe alene og få 0 at arbejde med, og så forvente at vi skaber en masse. 

Men det var jo også både med Mmaee og Riel så langt fra spilletid som man kan komme, og Ammitzbøl er jo trods alt bare en ung gut, som nyder godt af spilletid, som han jo egentlig ikke burde få lige nu. Vi burde jo have en god reserve til Mortensen, måske en anden type end ham. Og ham skal vi jo selvfølgelig finde til sommer. Det må stå klart. 

Så altså man skal se kampen igennem x og y prismer for at være fint tilfreds med spillet i første halvleg (synes jeg), men det kan selvfølgelig lade sig gøre. Det handler jo om perspektiv og nuancer.

Hvis det var sluttet med at Lieder havde scoret til 2-1 for SøE, og Bundu/Lunding/Mortensen ikke havde sluttet kampen godt af for vores offensiv, så var historien jo også en anden efter kampen. 
Og evnen til at være tilfreds med holdet efter at de har vundet en kamp hvor man var dårligst, den er vi slet ikke vant til.
9
Kamptråde / Sv: Dødens pulje
Citer
Jo, men det er jo ikke givet, at der bliver en anden runde. Skal man være helt pedantisk, så er det faktisk hele sæsonmålet dette afhænger af, da vi har budgetteret med en 8. plads og dette kun opnås, hvis vi vinder den første runde af play-off.
 
 @SteenA‍ 

Det var derfor jeg skrev "hvis vi er dygtige nok til at vinde de første to." som du citerede :D
Der er masser at spille for i vores pulje, og vi bliver jo 7'er eller 8'er forud for playoff. Men selve placeringspuljen fordeles først efter runde 36 (nogle hold er ude efter runde 34). Så altså hvis man kommer i playoff og ryger ud i første playoff-runde som OB og Hobro sidste år, så har man to kampe færre og placeringen afgøres vel af antal point efter slutspillet. (Hobro sluttede med 44 og OB med 42 sidste år, så Hobro sluttede 9'er og OB 10'er).

Men selve fordelingspuljen der udbetaler for placering er jo bare 30%.
Så altså går man videre fra første runde, så får man også penge for TV_valg, penge for at vinde, og bedre placeringspenge etc etc. Det kan hurtigt blive en stor overall forskel.

Men jeg kan ikke gennemskue hvorfor han tror at man kan få en god placeringsdel ved at vinde puljen frem for at blive 2'er, da fordelingen først er efter playoff. Så enten har han eller jeg misforstået det. Og jeg har nok brugt mere tid på at sætte mig ind i det som fan der elsker tal/systemer end en tilfældig fodboldspiller, der måske bare har fået at vide at han skal tage sig sammen fordi det er godt for klubben økonomisk. Men jeg kan også have misforstået det, det er jeg gerne åben for.

I øvrigt sjovt/spændende at følgende udtales:
Citer
"- Vi undgår i første omgang AGF, som på papiret er den sværeste modstander i den anden pulje, og derudover får vi også lov til slutte på hjemmebane, hvilket er en fordel, siger Erik Marxen."
 
 
10
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
Vi vandt i går imod SøE en sejr på 2-1 som de præcis har lavet mange gange imod os i netop Aarhus. 
De havde de fleste store chancer, de havde det meste pres, energi og gode kombinationer, men skarpheden, og evnen til at vinde til sidst, den havde AGF. 

Og den evne skal man virkelig ikke underkende.

Og så må man selvfølgelig gerne sidde tilbage og håbe på at spillet bliver bedre næste gang i stærkeste opstilling, og også selvom der er unge med.
11
Kamptråde / Sv: Dødens pulje
Det Søndejyske-hold vi har mødt i de sidste to kampe kan jeg SAGTENS se slå AaB på en af AaBs dårlige dage.

Men ift hvis vi var i den anden pulje istedet for AaB eller Randers, så er det kun første møde der bliver sværere. I anden matchup mødes vinderne jo, så der er det ligegyldigt hvem du har mødt i første omgang. Så vi skal og skulle stadig møde AaB eller Randers i de sidste to kampe, hvis vi er dygtige nok til at vinde de første to. 

Så at vejen til de to kampe kunne have været lettere ved at være i den anden pulje vil jeg ikke bruge så meget krudt på. Jeg er ikke sikker på, at Randers eller AaB hellere ville møde hinanden frem for AGF lige nu, hvis jeg skal spekulere den vej. 
12
Kamptråde / Sv: Dødens pulje
Det minder jo lidt om, da vi mødte - og vandt - over AaB i pokalsemifinalen for tre år siden. Dengang startede vi med at vinde 2-0 i Aalborg, men det endte alligevel med at blive ret spændende. Vi skal i hvert fald spille noget bedre end vi gjorde for en måned siden, hvis vi skal håbe på avancement.
 Ja men det behøver ikke være en fordel. Spørg bare SøE og OB fra sidste år :D 
13
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
http://divisionsforeningen.dk/wp-content/uploads/2018/06/Disciplinære-bestemmelser-01072018.pdf

Citer
[img width=588.135000 height=841.900000 alt=page4image1274466288]http://blob:https://agf-forum.dk/62c91109-952e-41fc-b79a-c5f57c9fbcc6[/img]Efter 33. runde i 1. division og 36. runde i Superligaen nulstilles karantænepoint, dog ikke uafsonede karantænedage som følge af enten to gule kort eller direkte rødt kort i samme kamp. Det betyder, at optjente karantænepoint nulstilles inden playoff-kampen om Danmarks lavest rangerende UEFA plads og kampene om op- eller nedrykning mellem hold fra Superligaen og 1. division.
Hvis spilleren efter tildeling af rødt kort (enten to gule kort i samme kamp eller direkte rødt) har ikke-afsonede karantænedage på det tidspunkt, hvor holdet forlader eller vinder pokalturneringen, uanset om karantænen idømmes i forbindelse med seneste eller tidligere pokalkampe, afsones karantænen umiddelbart efter i den ordinære turnering på klubbens 1. hold.
Uanset antallet af optjente karantænepoints bortfalder en karantæne, hvis den er optjent ved tildeling af et enkelt gult kort i den sidste kamp, hvor spilleren forlader eller vinder pokalturneringen.
[/color]


14
Kamptråde / Sv: Dødens pulje
Citer
Vi kan godt forlange en 100 procent dedikeret indsats i de sidste tre kampe, også selvom vi sandsynligvis stadig vinder puljen, hvis vi taber alle tre. For skal vi i Europa, så skal vi præstere i de sidste fem kampe, og det gør vi lettere, hvis vi ikke har en serie på 2-3 kampe med dårligt spil og pointtab mellem nu og starten på Europa-playoff.
@Jakob Marschner‍ 

Jo, men sidste år gik det jo sådan, at vi tabte to kedelige/dårligt spillede kampe med lav energi, og sprang så i luften imod SIF ude med 5-2 boldfest (ala 5-1 i Horsens / 6-2 imod EfB eller som sidste med 3-0 Horsens hvor vi bare score et par til)

Jeg skal ikke kunne udelukke at det går sådan igen. Det vigtigste er at være klar til den første EL_playoffkamp. Og spørgsmålet er om det kræver fuld fokus og koncentration i alle tre kampe op til, eller om man kan spare en my energi og teste lidt ting af. Og det tror jeg selvfølgelig man gør, og så må det gå som det gør. 

Men får man en 0-3 snitter i Vejle som resultat, så skal man jo smadre Horsens 5-0 hjemme for at kompensere i sidste kamp, og så er energien jo brugt ligevidt!? :D 
Jeg håber vi cruiser igennem de to næste, og så giver den fuld gas imod Horsens hjemme for at slutte godt af op til EL_playoff.
15
Kamptråde / Sv: Kamptråd: Sønderjyske - AGF - Dobbelttråd
Velkommen og tak for buddet. 

Lige præcis torsdag kan jeg end ikke bruge mit sæsonkort, for føste gang i jeg ved ikke hvor længe (påskefrokost samme dag).
Men jeg synes det er fedt nok når folk tilbyder medfans deres billetter.
Simple Audio Video Embedder