Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Holmertz

2
Lidt af hvert / Sv: Corona
At Danmark ikke er forberedt, er ikke overraskende:

Pandemien blev forudset igen og igen, men advarslerne blev ikke taget...


Vi skal blot være heldig med COVID-19 trods alt ikke er mere dødelig.

Ang. hvor meget et liv er værd, tja det er et umuligt spørgsmål at svare helt på linje med "mening med livet", men det er da yderst relevant at spørge regeringen om, hvor meget man vil gamble med den velfærdsstat vi har været vant til.
Hvad jeg derimod finder uinteressant er beregninger foretaget ud fra "hvis vi forestiller os".
Som jeg har forstået det, så har Corona lige den rette "farlighed" til at udbrede sig så meget som den har gjort. En farligere sygdom, som f.eks. Ebola, bliver langt hurtigere lukket ned, da symptomerne er så voldsomme, at de smittede er langt nemmere at identificere. Og befolkninger og regeringer tager den super seriøst, da den har så stor dødelighed. Men Corona er jo en sygdom der er uskadelig for 95% af befolkningen - ja, mange har endda ikke engang symptomer. Må indrømme at jeg selv i lang tid bare tænkte, at det var en ny influenza og sådan har mange nok haft det. På den måde kan den blive spredt utroligt hurtigt og bredt.
3
Lidt af hvert / Sv: Corona
Sikke en rodebutik.
 
I dag kom Universiteterne også på banen og sagde de ikke kunne forstå, at man ikke benyttede sig af alle de maskiner de har stårende og at de ikke mangler testkit. Det har serum-instituttet og sundhedsstyrelsen (formentlig?) hele tiden vidst man havde stående. Hvis jeg skal give dig lidt til en konspirationsteori, så kunne et bud være "magtkampe" imellem de forskellige organer og man helst ikke ser andre løse de opgaver men troede man selv skulle løse.

Ps: Udover jeg er harm på de ansatte sygeplejersker, læger mv. der ikke kan/kunne blive testet, så er jeg forundret. Jeg havde en naiv forventning om, at vi havde en brugbar plan når der kom en pandemi. Det er vel ikke overraskende der kommer en.Heldigvis er det ikke Ebola eller noget andet rigtig rigtig grimt.

Pps: Og beklager hvis tråden var tiltænkt konspirationsteorier - den havde jeg ikke fanget. Troede blot det var Corona.
Jamen, vi er slet ikke så uenige. Jeg er blot ikke overrasket over at det er en rodebutik, og tillægger ikke myndighederne andre motiver end at de hverken har ressourcer, erfaring eller kompetencer til at håndtere en pandemi af denne karakter.

Man har sikkert haft en eller anden generel nødplan liggende i skuffen, baseret på nogle WHO principper, det har næppe været et område med stor fokus. Hvilket egentlig er ganske forståeligt når det er over 100 år siden man har oplevet noget lignende. Og baseret på erfaringer med SARS, Ebola o lign. har man helt sikkert ikke forventet at det skulle nå frem til DK, hvilket jo også var udmeldingen i lang tid.

P.S. Jeg nævnte blot det med konspirationsteorier som et eksempel på at alt for mange har en helt forkert forestilling om ressourcerne og kompetenceniveauet i offentlige myndigheder. Har man selv prøvet arbejde i en, eller har jævnlig kontakt med dem, er der intet i det kaotiske forløb der kommer bag på en.
4
Lidt af hvert / Sv: Corona
Citat fra: Holmertz dato Idag kl. 10:23:20Problemet er, som jeg har opfattet det, ikke mangel på manpower, men mangel på testkits. Så enig i, at vores nuværende situation er en nødløsning - men også en nødvendig nødløsning, indtil man har et testberedskab på plads.

Men tror altid man i bagspejlet kan finde masser af ting der kunne have været gjort anderledes/bedre. Men det er jo ikke ligefrem fordi vi er det eneste land, der er blevet taget på sengen af virussen. Det gælder jo stort set hele Europa, som har været nødsaget til at indføre tilsvarende (eller hårdere) sanktioner som os.Testkit er tilsyneladende ikke et problem men man havde jo netop fravalgt den strategi. Når firmaet Pentabase skriver til Sundhedsstyrelsen, Stephanie Lose mv at de kan hjælpe med test men ikke modtager svar, så har man fravalgt dem. De blev først kontaktet, da de gik i medierne med historien og dermed “tvang” Heunicke til at ringe til dem. I mellemtiden sendte de 100.000 kit ud af landet.
 
Problemet er, som jeg har opfattet det, ikke mangel på manpower, men mangel på testkits. Så enig i, at vores nuværende situation er en nødløsning - men også en nødvendig nødløsning, indtil man har et testberedskab på plads.

Men tror altid man i bagspejlet kan finde masser af ting der kunne have været gjort anderledes/bedre. Men det er jo ikke ligefrem fordi vi er det eneste land, der er blevet taget på sengen af virussen. Det gælder jo stort set hele Europa, som har været nødsaget til at indføre tilsvarende (eller hårdere) sanktioner som os.
 Testkit er tilsyneladende ikke et problem men man havde jo netop fravalgt den strategi. Når firmaet Pentabase skriver til Sundhedsstyrelsen, Stephanie Lose mv at de kan hjælpe med test men ikke modtager svar, så har man fravalgt dem. De blev først kontaktet, da de gik i medierne med historien og dermed “tvang” Heunicke til at ringe til dem. I mellemtiden sendte de 100.000 kit ud af landet.

Dette link skrev jeg længere oppe - der er masser af hjælp hvis de vil gå testvejen https://www.dr.dk/nyheder/indland/biolog-om-mulig-ny-teststrategi-vi-kan-teste-hurtigere-end-befolkningen-kan-na-abne

Det kan “vist” kun betegnes som bevidst fravalg af test og dårlige undskyldninger. Nu kommer der måske gang i den del igen men det er da kun fordi de bliver presset af historierne i medierne.
Men hvorfor tror du man har fravalgt den strategi i sin tid?

Mon ikke Sundhedsstyrelsen, som jo ikke er en kæmpe organisation, har haft rigeligt at se til i de seneste par uger. De er ca. 200 mennesker, hvoraf en del helt sikkert arbejder med alt muligt andet end sygdomme (såsom forebyggelse, ældrepleje m.m.). Så du kan være helt sikker på, at der har været totalt kaos da det gik op for dem, hvor skidt det stod til i Danmark. Og samtidig er de ganske givet blevet bestormet af mere eller mindre seriøse henvendelser om alt fra healende krystaller til seriøse tests.

Så for mig virker det temmelig plausibelt, at de simpelthen ikke har haft ressourcer til at sortere i alle henvendelserne. Og det havde været en kæmpe brøler at lancere en storstilet test-strategi på et tidspunkt, hvor man intet overblik havde over mulighederne for at skaffe test-kits og apparater.

En af de ting, som altid morer mig ved konspirations-teorier (hvilket ovenstående grænser til) er, at de ofte er baseret på en ide om, at myndigheder er i stand til at udtænke og gennemføre (og hemmeligholde) kæmpe bedrag af offentligheden. Hvis man nogensinde har arbejdet i en offentlig myndighed ved man, at det langt fra er tilfældet. Det er semi-kompetente organisationer, med for få ressourcer, som har rigeligt at gøre med at holde gang i driften og undgå skandalesager. Og beslutningstagerne har i den konkrete situation skulle træffe deres beslutninger under ekstremt tidspres, med alt for få oplysninger og med bevistheden om, at en forkert beslutning kunne få ret katastrofale konsekvenser. På den baggrund kan jeg dælme godt forstå man vælger den sikre strategi, som man ved man kan gennemføre, frem for en som man ikke aner om man har ressourcerne og organisationen til at gennemføre.

5
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg synes den slags tiltag giver rigtig god mening. Spillerne lever mindst lige så isoleret som alle os andre, så risikoen for at de bliver smittet må være minimal, og var de smittet inden, var de nok blevet syge nu. Så risikoen for samfundet som et hele må være ekstremt minimal.

Der må stadig kunne laves masser af kvalitetstræning i grupper af 8, både ift. det fysiske og tekniske. Intensiteten kan naturligvis ikke blive den samme uden kontakt, men ift. at holde sig i gang og bevare touch'et må det være en kæmpe fordel ift. at selvtræne derhjemme.

Personligt tror jeg ligaen er i gang igen til maj, dog uden tilskuere indtil epidemien forhåbentlig går i sig selv i forårs/sommervarmen.
6
Lidt af hvert / Sv: Corona
@SteenA
@Holmertz

Mette Frederiksen, Magnus Heunicke og Søren Brostrøm har fået store roser (i starten) for deres håndtering men for mig virker det som panik før lukketid. For en måneds tid siden ville det ikke blive et problem i DK - se lige samfundet nu. Det er 110 % nødløsning de har gang i.

Vi magter ikke engang at teste sundhedspersonalet som har med syge patienter at gøre eller ansatte på plejehjem - de burde da testes i et væk, såsnart der var den mindste mistanke. Det vil der naturligvis være flere led i at gøre - få sendt dem hjem der er smittet, få overblik over hvem de kan have smittet og få registreret hvem der har haft det (umiddelbart får man det ikke igen), så de kan komme igang igen.

Måske man skulle have lyttet til eksperterne i WHO og ikke have fulgt sin egen strategi i stedet. Det virker i andre lande - se gerne denne artikel Efter hidsig debat skærer WHO igennem: Masser af test er bedste våben mod corona

Citer
amme dag Danmark officielt skiftede strategi, sagde WHOs generalsekretær, Tedros Adhanom Ghebreyesus:

»Selv hvis man ikke kan stoppe smitten, så kan man sænke hastigheden og beskytte sundhedsvæsenet, plejehjem og andre vitale områder – men kun hvis man tester alle, der er mistænkt for at være smittet.«
 
Der skal naturligvis noget manpower til at få fulgt op på smittespredning mv. men det burde vi vel kunne finde folk til, især fordi resten af samfundet er sat mere eller mindre i stå.Problemet er, som jeg har opfattet det, ikke mangel på manpower, men mangel på testkits. Så enig i, at vores nuværende situation er en nødløsning - men også en nødvendig nødløsning, indtil man har et testberedskab på plads.

Men tror altid man i bagspejlet kan finde masser af ting der kunne have været gjort anderledes/bedre. Men det er jo ikke ligefrem fordi vi er det eneste land, der er blevet taget på sengen af virussen. Det gælder jo stort set hele Europa, som har været nødsaget til at indføre tilsvarende (eller hårdere) sanktioner som os.
7
Lidt af hvert / Sv: Corona
Det er til gengæld grotesk hvis det her holder vand, at vi sagtens kan teste i et væk. Hvorfor pokker har man ikke kørt en to-sporet strategi fra start http://www.dr.dk/nyheder/indland/biolog-om-mulig-ny-teststrategi-vi-kan-teste-hurtigere-end-befolkningen-kan-na-abne
Citer- Der er hundreder eller tusinder af maskiner i Danmark, så vi kan teste hurtigere, end befolkningen kan nå at åbne munden og aflevere en spytprøve, siger Peter Kamp Busk, der er lektor i medicinalbiologi på Roskilde Universitet med flere års ekspertise i virustests i den danske medicinalindustri, til Politiken
Nu er det jo en ting, at have muligheden - en anden ting at få lavet et setup, der kan holde til, at en god del af den danske befolkning skal testes. Så for mig giver den nuværende strategi god mening, da den får lukket ned for den eksponentielle udvikling, der eller kunne lamme det danske sundhedsvæsen. For problemet ved at teste, er at folk typisk først får symptomer nogle dage efter de er begyndt at smitte andre.

Men jeg forudsætter så også, at man arbejder hårdt på at stable en test-strategi klar, så den kan rulles ud efter påske. Så kan vi vende tilbage til et nogenlunde normalt liv, og så teste og isolere de mennesker der får symptomer. Hvis Sydkorea kan få det til at virke burde vi også kunne.
8
Corona / Sv: Debat om Coronavirus
et er såda kun godt, at der er mange smittede under 60 år. Bare de ikke smitter nogle ældre.
 Helt enig, men i forhold til at begrænse smitten, er det jo ikke smart at lukke folk under 60 ud i verden igen, især ikke mænd i alderen 40-49, da de (vi!) statistisk set har størst risiko for at være smittebærere. Det er bare det jeg siger.
Det eneste jeg vil sige med sikkerhed ud fra den statistik, er at det er langt mere sandsynligt at mænd fra 40-49 er på afterski i Ischgl i uge 8-11... Det mit eget segment og kender en del der var på drengeture dernede (skulle selv have været i Tignes lige nu) - og har også hørt om et par stykker der er smittet. Så større er udbredelsen heller ikke, end at den slags underliggende faktorer kan spille en meget stor rolle i hvordan smitten i første omgang er udbredt herhjemme.
9
Corona / Sv: Debat om Coronavirus
Ikke fordi der skal gå Corona diskussion i denne tråd, men med tanke på, hvordan det kinesiske styre prøvede at holde Corona udbruddet hemmeligt, så stoler jeg ikke en tøddel på, de har fået styr på det.
Det gælder i øvrigt også USA.
USA kommer til at blive en gigantisk katastrofe, desværre.
10
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Hvis den nuværende nedlukning virker som alle håber på, tror jeg ikke det er utænkeligt at ligaen kan starte op igen uden tilskuere allerede om et par uger.

Til den tid ved myndighederne om der er er styr på udbredelsen og hvor hårdt sundhedsvæsenet bliver ramt. Men ser det stadig skidt ud om 14 dage tror jeg også sagtens der kan gå en måned før de starter op igen.
11
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Hvis kvinde-delen økonomisk mere eller mindre kan hvile i sig selv giver det rigtig god mening (og kender man JN ret, går han ikke ind i den slags, hvis projektet bare koster penge). Det gør måske, at man kan udbygge staben omkring holdene, da der nu bliver to hold der skal understøttes. Så der kan måske blive råd til flere specialtrænere, fysioterapeuter, analytikere m.m.

Og samtidig kan det branding-mæssigt måske aktivere nogle flere fremtidige fans blandt byens piger/kvinder, hvis der også er et kvindehold de kan spejle sig i. Så har jeg har ret svært ved at se en downside ved det - desuagtet at jeg ikke går en tøddel op i kvindefodbold.
13
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg forstår da godt, at man gerne vil holde den her sygdom inddæmmet indtil den normale smittesæson (vinter) er ovre, men det er lidt vilkårligt at sige, at man skal aflyse arrangementer med mere end 1000 deltagere. Man bør vel skelne imellem indendørs og udendørs arrangementer og mellem hvor tæt folk kommer til at stå. At FCK slet ikke må have folk i parken, mens Helsingør gerne må lukke op til 1000 tilskuere ind på deres lille stadion, giver i hvert fald ingen mening for mig.

Helsingør begrænser kamp til 1.000 tilskuere


 
 
Der er mange ting ved det forbud der ikke giver mening. Har man én gang prøvet at tage et S-tog eller metroen i myldretiden ved man, at det er den største petri-skål af dem alle. Men de kører jo pænt videre uden at blive nævnt med et ord i alle advarslerne.
14
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Citer
Betyder det mon, at de næste runder af superligaen udsættes eller spilles der bare videre uden tilskuere?
 @Holmertz

Den del må vi vente på at høre fra klubberne/divisionsforeningen.

Det kræver ikke 1000 mennesker at afvikle en superligakamp, så der er intet i vejen for det som sådan.
Men det er FUCKING TYPISK at vi står til at få et medaljespil potentielt ødelagt af dette her... Masser af topkampe i foråret venter forude, med masser af folk på stadion, og chancer for medaljer... Altså FFS!
I det mindste er vi ikke Liverpool-fans. De risikerer at blive mestre for første gang i en menneskealder uden et eneste menneske på stadion til at fejre det.
16
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Ceres Park får ny bane - AGF Fodbold

AGF får MIXTO-hybridbane fra NKI. (Hybridgræs)

Det er samme type som i Malmö, Skt. Petersborg og Brøndby.
Der blev spillet VM i Rusland på den type, og BIF gik fra at have superligaens næst-VÆRSTE bane til ligaens bedste i 2016 (afstemning blandt alle spillerne).

Jeg tror oprigtigt at det kan blive rigtig godt ift matchet med vores spillestil med sådan en bane. DEJLIG NYHED.
Den anlægges umiddelbart efter kampen imod Hobro, og står klar allerede imod Randers. Dejligt at vi ikke får en mudderkamp imod dem, men et billiard-tæppe istedet. Måske det er det der skal til for at slå Randers :D
 
Endnu en fordel ved at have en solid økonomi - man har råd til at investere lidt ekstra i en god bane, frem for endnu en gang rullegræs der er ødelagt om et års tid.
17
Generelt / Sv: Ny stemningsboykot fra SFA/Nysir
Mediano, har lidt om mandags-fredags kampe her, startende efter ca. 6 min.
Superliga Preview: Bananskrælsrunde forude — Mediano
Benjamin (Mediano) havde det, som han siger også på Twitter i sidste uge, og jeg fik lov at bruge det på "protest"-siden på Facebook også.

Folk her inde er ofte så bange for at vores protester koster point. Fokus bør måske også være på at JNs TV-aftale koster point, omend den også giver lidt, via alle pengene. Men alligevel.

Det jeg smed på facebook, hvis ikke I gider hører Mediano:

"Lidt mere om den usolidarisk TV-aftale, Benjamin Leander smed den anden dag nedenstående på Twitter.

Der er tale om gange, hvor samme hold har spillet både mandag og fredag, samme uge, i Superliga regi.

Jeg har rettet FCM op til 5, da de spillede mandag og fredag i den uge vi er på vej ud af. Ydermere kan det siges at AGF vinder en mere i næste uge, hvilket af gode grunde ikke er med.

‐----------‐---------------


Fredagskampe i SL blev indført i 2012/13, så vi har haft "mandag-fredag" kampe, de såkaldte fire-dages-hvile-kampe i nu 9 sæsoner.

Tabel:

AGF 12
SIF 10
EfB 7
AaB 7
SJE 6
FCN 6
FCM 5
RFC 4
LBK 3
VFF 3
HOB 2
FCV 2
OB 2
FCH 1
VB 1
VeFF 1
ACH 1
FCK 0
BIF 0

"

Benjamin siger så 14 i Mediano, ved ikke lige hvorfor han har ændret sin egen statestik, det kan I jo tjekke hvis I har lyst.
Jeg kan ikke forklare, hvis han siger at mandag og fredag begge gælder 1, altså 2 oven i de 12.
For hvordan kan nogen så have 1, hvis det kræver både en mandag og en fredag.

Det er iøvrigt mega arrogant sagt af ham Frankfurt spilleren, det fik jeg ikke lige med i går.
 
Men hvis man spiller mandag - fredag har man vel ekstra lang tid til at restituere bagefter før den næste kamp? Så jeg har lidt svært ved at se, det skulle være den store ulempe udover, at man måske ikke får samme rytme som dem der spiller søndag eftermiddag 9/10 gange?
18
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Nu er jeg ikke statistikekspert men der bliver nørdet lidt med Tap-In fodboldanalyse

https://public.tableau.com/profile/tapinfodbold#!/vizhome/ExpectedPointstabel2019-20/Sheet1

Et par hold ser ud til at outperforme kraftigt mens et par stykker ser ud til at underperforme i forhold til Expected point. Tænk sig vi ville have haft en 2 plads med Aab på 3 pladsen.

Gid vi kunne kopiere de to hold, der ligger væsentlig over på expected points. Gad vide hvad der gør forskellen - er det held eller enkelte spillere der har performet ekstraordinært.
 
En god del af det skyldes givetvis kvaliteten af de enkelte spillere. FCKs og FCMs spillere skal ikke bruge så store chancer på at score som vores skal, ligesom deres målmænd nok tager mere end vores gør. Prøv f.eks. at forestille dig, hvor mange mål N'Doye ville have scoret for os, hvis han havde spillet i front i stedet for PM...
19
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Citer
Udvalgte hovedpunkter:
  • Resultatet for perioden 1. juli - 31. december 2019 udviser et overskud før skat på 14,4 mio. kr.
  • Koncernens omsætning er steget til 65,9 mio. kr. fra 60,6 mio. kr. i samme periode sidste år. Udviklingen kan primært begrundes med den positive udvikling i indtægter fra samarbejdspartnere og sponsorer.
  • Eksterne omkostninger er steget med 0,8 mio. kr. fra 23,8 mio. kr. i samme periode sidste år til 24,6 mio. kr., Stigningen kan henføres til omsætningsafhængige omkostninger.
  • Personaleomkostninger er steget med 2,2 mio. kr. fra 32,4 mio. kr. i samme periode sidste år til 34,6 mio. kr., hvilket primært skyldes flere medarbejdere.
  • Pengestrømme vedrørende drift er i regnskabsperioden positive med 8,9 mio. kr. mod negative 0,1 mio. kr. i samme periode sidste år.
  • Egenkapitalen udgør pr. 31. december 2019 69,5 mio. kr. i forhold til 34,7 mio. kr. året før.
  • Likvide beholdninger inkl. værdipapirer stiger til 52,3 mio. kr. pr. 31. december 2019 fra 19,1 mio. pr. 31 december 2018. Koncernen har pr. 31. december 2019 et tilfredsstillende kapitalberedskab.
     AGF A/S fortsætter den positive udvikling og indsnævrer forventningerne -...
   
  Salget af Jens Stage indgår vel i denne halvårsrapport eller hvordan er det nu det er?[/list]
   
  Nu er jeg ikke jysk mester i virksomhedsregnskaber, men hvis ens egenkapital stiger med 34,8 mio, og ens likvide beholdning stiger med 33,2 mio. kr. er ens overskud så ikke større end 14,4 mio?
   
  Hvis overskuddet er 14,4 mill og stage blev solgt for 17 mill er underskuddet på den øvrige drift så ikke 2,6 mill.

  Er der en revisor til stede??
  Der er modsat også brugt penge på Links og Gersbach, så et egentligt driftsunderskud er der jo nok ikke. Men det er heller fordi vi bare har driftet os til et plus på 14 mio.
  20
  Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
  Citer
  Udvalgte hovedpunkter:
   • Resultatet for perioden 1. juli - 31. december 2019 udviser et overskud før skat på 14,4 mio. kr.
   • Koncernens omsætning er steget til 65,9 mio. kr. fra 60,6 mio. kr. i samme periode sidste år. Udviklingen kan primært begrundes med den positive udvikling i indtægter fra samarbejdspartnere og sponsorer.
   • Eksterne omkostninger er steget med 0,8 mio. kr. fra 23,8 mio. kr. i samme periode sidste år til 24,6 mio. kr., Stigningen kan henføres til omsætningsafhængige omkostninger.
   • Personaleomkostninger er steget med 2,2 mio. kr. fra 32,4 mio. kr. i samme periode sidste år til 34,6 mio. kr., hvilket primært skyldes flere medarbejdere.
   • Pengestrømme vedrørende drift er i regnskabsperioden positive med 8,9 mio. kr. mod negative 0,1 mio. kr. i samme periode sidste år.
   • Egenkapitalen udgør pr. 31. december 2019 69,5 mio. kr. i forhold til 34,7 mio. kr. året før.
   • Likvide beholdninger inkl. værdipapirer stiger til 52,3 mio. kr. pr. 31. december 2019 fra 19,1 mio. pr. 31 december 2018. Koncernen har pr. 31. december 2019 et tilfredsstillende kapitalberedskab.
     AGF A/S fortsætter den positive udvikling og indsnævrer forventningerne -...

   Salget af Jens Stage indgår vel i denne halvårsrapport eller hvordan er det nu det er?[/list]
   21
   Kongelunden - nyt stadion / Sv: Stadion ønske-/drømme-tråden
   På de dyreste golf-anlæg er der faktisk under greens en form for suge-system, som kan suge vand ud af jorden, hvis der kommer meget regn. Kan være man skal overveje noget lignende på det nye stadion, når man ser på prognoserne for fremtidens klima i Danmark.

   Systemet kan også blæse luft ind i jorden, så det kan måske i samme ombæring erstatte de klassiske varmeanlæg under banen.

   Explaining how the Sub Air system at the Masters works
   22
   Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
   Citer
   Hvis ellers man stadig er i tvivl, så er BIFs i øvrigt helt fortjente sejr over OB bevis nummer 5000 at det eneste som er givet i Superligaen, er at intet er givet.

   "Vores" top 6 er på ingen måde sikker.
     Men top 6 blev nu alligevel lidt lettere for AGF med det resultat, da OB jo nu er 9 point efter AGF, endda kun med 5 kampe tilbage for dem. De 9 point kan jo blive til 12 point hvis AGF vinder over Randers.

   OB møder Randers i næste uge, og de er mega pressede. Og Randers får måske en ubehagelig start pga. det. OB kan hente Randers i den kamp eller komme 6 point(!) efter dem..

   Men som du siger, så er top 6 som helhed overhovedet ikke afgjort. Og selv Sønderjyske er lige nu 5 point fra top 6, her med en halv runde spillet. Men Lyngby kan jo slå FCM i morgen, og så vendes hele top 6 på hovedet igen :D
     
   Dagens aflyste kamp rammer Randers noget hårdere end det rammer AGF. Randers skal i næse runde møde OB, som nu allerede er i gang, det betyder noget at have spille den første kamp og banket rusten af, det er en fordel for OB. Vi skal møde Horsens i næste runde, Horsens fik også aflyst deres første kamp, så de er lige så rustne som vi er. FC Nordsjælland skal møde Sønderjyske i næste runde, der kan også være nogle premierenerver til forskel i starten af den kamp.

   I en Superliga hvor det virkelig er de små detaljer der kan være afgørende for succes eller fiasko, så er det en væsentlig fordel at møde et andet hold der heller ikke har startet foråret op endnu, frem for et hold der allerede er igang.
    
   Plus at Amini, Bundu og Jon får mere tid til at blive 100% klar.
   23
   Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
   Det er jo også lidt tilfældigheder der afgør hvornår talenter bliver faste i start 11. Var Lunding venstre kant havde vi måske aldrig købt Jon, men spillet ham i stedet for. Nu spiller han så uheldigvis samme plads som Bundu og den kamp er der ikke nogle spillere i Superligaen der vinder.

   Og med Hvidt og Duncans fremgang er det ikke sikkert vi overhovedet skal hente en erstatning for Amini. Vi smider bare en af dem ind i start-11.

   Så jeg er overhovedet ikke nervøs for talenterne. De er stadig unge og rykker støt tættere på start 11. Og mon ikke vi ser et par stykker som faste startere efter sommerferien.
   24
   Generelt / Sv: Talentarbejdet i AGF
   @Snurre Snup

   Til sommer må Højer forventes at forlade klubben til fordel for nye udfordringer. Det efterlader os med kun Gersbach på venstrebakken (og til dels Juelsgaard). Derfor må det umiddelbart formodes, at man enten hiver et talent op eller en ny mand ind.

   Så vidt jeg kan se, er de to venstrebacker på spring fra ungdomsafdelingen
   - Viktor Storgaard
   - Frederik Jørgensen

   Er der en af disse, du ser, der ville kunne komme op på førsteholdet og potentielt få en plads i fremtiden?

   EDIT:
   Der er selvfølgelig Daniel Thøgersen. Men eftersom han er lejet ud, og hans kontrakt udløber til sommer, tror jeg umiddelbart ikke, han er en, der satses på.
    
   Det kan jo også være Thøgersen, der ikke vil forlænge så længe der er to venstrebacks foran ham i klubben. Jeg tror i hvert fald, han er en spiller man rigtigt gerne vil beholde i klubben.
   25
   Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
   Interessant debat omkring en indkasttræner Liverpool-legende går i flæsket på dansk træner | BT Fodbold - [url=http://www.bt.dk]B.T. Nyheder | Læs nyhederne på bt.dk[/url]

   Liverpool er tilsyneladende næstbedst i Europa efter FCM. Det er alligevel også en stor forskel, hvis man kan holde på bolden i 20% ekstra antal gange. Gad vide om de har taget højde for topholdsstatus mv?
    
   Min kammerat, der er kæmpe Liverpool-fan har nævnt nogle før og efter statistikker (men stadig under Klopp som træner). Og de er gået fra at ligge under gennemsnittet i Prl. til nu at være næst-bedst i hele Europa. Så ingen tvivl om, at Grønnemark har gjort en forskel - men det skader nok heller ikke at være tophold og have bedre spillere end modstanderne.
   26
   Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
   Det må være langt mere spændende at diskutere hvad der har hjulpet? Er det alder, forsvar, hele holdet,kontiunitet, trænere eller noget helt andet, der har formået at rykke ham og få mere ud af talentet?
     
   Jeg synes også han har haft stor positiv fremgang og det er bl.a. blevet ret interessant med samspillet i venstre side med Thorsteinsson. Man må selvfølgelig se på hvad der har rykket ham og andre spillere så man kan gentage og forstærke det. Det tror jeg sådan også man kan gå ud fra at de hele tiden er opmærksomme op, og det kunne så være interessant at høre deres tanker omkring det.

   Jeg tror også Thorsteinsson er en del af forklaringen, da han og Blume virker til at tænke fodbold på samme måde. Men den primære faktor vil jeg mene er, at Stage er solgt og NP er kommet ind.

   Ikke for at tale Stage ned, men han er ikke en fantastisk pasningsspiller og ikke den mest disciplinerede spiller (men har nogle andre ret store færdigheder). Derimod er NP meget disciplineret defensivt og en ret stærk pasningsspiller. Det tror jeg har skabt en bedre balance på midtbanen og en større defensiv sikkerhed, som har givet både Amini men især Blume større ro til at koncentrere sig om det fremadrettede. Og så tror jeg bare, at vi (bevidst eller heldigt) har ramt en rigtig god sammensætning på midten, hvor spillerne komplimenterer hinanden super godt.

   P.S. Jeg var også en af dem, der i sommers talte for at vi skulle have en opgradering ift. Blume. Den har jeg også måttet æde i mig selv igen.
   27
   Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
   aab mister Kaufmann øjeblikkeligt og OB ser ikke ud til at få Sabbi nu. Vinduet kunne næsten ikke være bedre.
    
   Nej, hvis man inden vinduet havde sagt, at vi beholdt alle vores spillere samtidig med at alle vores konkurrenter bare bløder profiler, så havde jeg sgu troet det var en mis-timet 1. april joke.
   28
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   Holse har intet vist i denne sæson, ligesom Lunding. Holse fik derimod sit gennembrud (i Esbjerg) i foråret, ligesom Lunding. Og dér syntes jeg, Lunding så noget mere overbevisende ud en det, som Holse leverede i Esbjerg.

   Så selvom jeg ikke ville sige nej til Holse, vil jeg hellere se Lunding få chancen. De spiller i øvrigt samme position, og Lunding er halvanden måned yngre (okay, alderforskel er aldeles ligegyldig).
    
   Der synes jeg du lidt laver en fan-klassiker ved at overvurdere vores egne spillere og undervurdere andres. Holse er en langt mere færdigudviklet spiller en Lunding og har været fast mand i U-21 landsholdstruppen i et par år.

   Men han er da ikke bedre end Lunding kan slå ham af i løbet af et år eller to, hvis han er så god som mange forventer. Men det skader nok ikke hans udvikling at få solid konkurrence på pladsen. Især ikke når det er en spiller han realistisk kan slå af (modsat med Bundu).
   29
   Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
   Jeg tror som sagt ikke der skal bruges så mange ressourcer lige der, men ellers kunne Carlo Holse måske være en afløser hvis der alligevel skal hentes noget ind til højrekanten.

   Tæt på FCK-farvel – Ekstra Bladet
     
   Jeg slog dig med 4 minutter ovre i transfertråden med den betragtning ;)
     Forbistret! :) 
    
   Great minds think alike - eller noget i den retning 8)
   32
   Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
   Jeg tror også, Bundu, er AGF spiller i weekenden, men når det er sagt, er det nu ikke svært af forestille sig klubber, som måske "kun" har haft Bundu som 2., 3. eller 4. prioritet vende blikket mod Bundu på fredag, når det viser sig deres højere prioritet ikke kan lykkes.

   Hvis ikke må vi bare håbe på, han opretholder niveauet, for til sommer med kun 6 måneder til han helt og holdent selv holder alle kortene til sin fremtid, kan et niveaufald koste AGF rigtig mange penge og nej jeg anser en kontraktforlængelse som ganske usandsynligt.
    
   Ja, det kan pludseligt gå meget hurtigt, når først deadline nærmer sig. Men hvor jeg for en måned siden troede der var 90% chance for at vi mistede Bundu, er det nu nok nærmest omvendt.
   33
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   De foregående indlæg lægger for mig at se op til, at det I ønsker, er en 12 til 15 millioner pr. profil og en lønomkostning, der matcher top 3.Jeg tror ikke, at klubben er gearet til dette lige nu, men et EL gruppespil kan naturligvis ændre forudsætningerne.
    
   Det var lidt det samme der var min ene pointe. Vi skal respektere at vores sportslige budget følger de indtægter vi naturligt har. Dvs. at vi ikke skal pumpe det op på grund af en enkelt salg eller to, men løbende skal udbygge det.

   Den anden pointe jeg forsøgte at lave, er at Amini ikke er bedre, end jeg mener vi godt kan erstatte ham 1-1 inden for det nuværende budget.

   En tanke kunne også være, at man planlægger at lade Duncan (med Hvidt som backup) erstatte Amini i startopstillingen og så derfor jagter Baccus, for at have en backup for NP, da Duncan hidtil har afløst ham ved karantæner.
   34
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   PC vil have god bredde og konkurrence, og selvom Hvidt ser spændende ud, er det nok den position pt sammen med Eske, hvor det vil blive mest spændende om afløseren er god nok på den lange bane. TK og Hvidt er trods stort talent - noget uprøvet.

   Men enig en ny Amini type er vigtigst


      En ny Aminitype lyder besnærende og er sikkert manges drøm. Jeg synes dog at du glemmer, at Amini var i en helt anden forfatning end nu, da han kom fra Randers.  Potentialet var der, men også mange udfald og tilsyneladende halvhjertede indsatser. Her kom DN til og fik hjulpet ham på det spor, hvor han nu er vores vigtigste offensivspiller. Men at finde een, der fra dag 1 kan matche Aminis nuværende styrke har vi næppe råd til.

   Tjah, jeg har ret stor tiltro til PC og DN når det kommer til at spotte de rette spillere. NP havde vi jo i hvert fald råd til og han har vel leveret på samme niveau som Amini fra dag 1? Nok også derfor vi havde snøren ude efter ham den offensive midt fra FCN (som jeg ikke lige kan huske navnet på).

   Men spændende hvornår/om PC for alvor åbner sparegrisen. Pt. er vi kun linket til spillere, som Baccus, der ikke lyder som en der gør indhug i Stage-pengene. Ikke at det gør mig noget - det er langt bedre at investere pengene i en bred og solid trup og så langsomt hæve niveauet end at købe 1-2 store profiler mens resten af holdet bliver på samme niveau (med AaB som det aktuelle eksempel).
   35
   Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
   Men vil fastholde, at det er en handel AaB primært laver fordi de er meget pressede på økonomien
     
   Dén holder ikke.....alle klubber i DK, måske ikke FCM, vil sælge en spiller til FCK for 25mio kr - no doubt.
    
   Så du ville sælge Bundu til FCK for 25 mio?

   Håber ikke vi - med vores nuværende økonomi, ambitioner og placering - ville sælge en tilsvarende spiller for 20 + 5 mio. Der er jo værdimæssigt betydeligt større upside i Kaufmann end i Stage og Svensson, som er handlet til ca. samme pris.
   36
   Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
   Jeg kan heldigvis se, at hverken AaB fans eller FCK fans på diverse medier fatter det mindste af en købspris på 25 mio kr for en yndlingespiller med 17 SL kampe.

   Verden er af lave!
       Jeg er enig i at den rygtede pris er lidt voldsom, men man kan omvendt sige at du har en 19-årig dansk spidsangriber der har scoret 6. flest mål i ligaen (omend den plads er delt med mange) for et hold der ikke engang er garanteret en plads i den øverste halvdel af ligaen. Han er 1 mål fra at være lige så skarp foran kassen som Patrick Mortensen (30 år), Damen (34 år), Bundu (22 år), Sander Svendsen (22 år), Saba (25 år) og Kaiser (31 år), mens han ligger på linje med Kudus (19 år).

   Dermed ikke sagt at han nødvendigvis har alle de samme kvaliteter som de nævnte spillere, men forskellen er jo at mange af dem har et pænt forspring i alder og rutine. Havde Kaufmann været vores spidsangriber ville vi da ikke høre tale om noget under de 25 mio. som der nævnes i artiklen, så på den led er det nok ikke helt ved siden af. Han er uden tvivl et af de største angrebstalenter lige for tiden, og den slags plejer jo at få et ekstra hop i værdien.
     
   Nu er handlen officiel og må indrømme, at jeg ikke forstår den - for nogen af de tre parter. AaB sælger et talent 2-3 år før hans værdi peaker (på en plads, hvor det er svært at finde erstatninger), Kaufmann havner med garanti på bænken (han er vel 4. valg i bedste fald, når Wind er tilbage) og FCK har givet relativt mange penge for en spiller med under 20 kampe i superligaen og som kun har vist niveau i en halv sæson.
     
   Han er 10 mio kr. billiger end Pep Biel, så det er jo et røverkøb uanset om han præsterer som Pep Biel eller bedre. I øvrigt starter han først i FCK til sommer, hvor N’Doyes kontrakt udløber så der er god mulighed for at han kan spille sig på holdet. I øvrigt er der mange talenter der bliver solgt for omkring 25 mio i dag, så for en 19 årig spiller der allerede har vist at han kan score i superligaen er det ikke helt vildt. Det er dog mange penge at investere i et talent for en superligaklub, da risikoen er noget større, men FCK har nok råd.
    
   Havde ikke lige set det med, at det først var fra sommer. Det hjælper lidt på det, selvom Wind så til gengæld er tilbage igen.

   Men vil fastholde, at det er en handel AaB primært laver fordi de er meget pressede på økonomien - deres strategi er jo at holde på spillere som ham. Det var den måde de vandt deres seneste mesterskab.

   Og bare fordi han er billigere end Pep Biel, er det jo ikke sikkert det er en bedre handel for FCK. Biel kan jo nok sælges tilbage til Spanien for en fornuftig sum, hvis det fortsat kikser for ham i FCK.
   37
   Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
   Jeg kan heldigvis se, at hverken AaB fans eller FCK fans på diverse medier fatter det mindste af en købspris på 25 mio kr for en yndlingespiller med 17 SL kampe.

   Verden er af lave!
     Jeg er enig i at den rygtede pris er lidt voldsom, men man kan omvendt sige at du har en 19-årig dansk spidsangriber der har scoret 6. flest mål i ligaen (omend den plads er delt med mange) for et hold der ikke engang er garanteret en plads i den øverste halvdel af ligaen. Han er 1 mål fra at være lige så skarp foran kassen som Patrick Mortensen (30 år), Damen (34 år), Bundu (22 år), Sander Svendsen (22 år), Saba (25 år) og Kaiser (31 år), mens han ligger på linje med Kudus (19 år).

   Dermed ikke sagt at han nødvendigvis har alle de samme kvaliteter som de nævnte spillere, men forskellen er jo at mange af dem har et pænt forspring i alder og rutine. Havde Kaufmann været vores spidsangriber ville vi da ikke høre tale om noget under de 25 mio. som der nævnes i artiklen, så på den led er det nok ikke helt ved siden af. Han er uden tvivl et af de største angrebstalenter lige for tiden, og den slags plejer jo at få et ekstra hop i værdien.
    
   Nu er handlen officiel og må indrømme, at jeg ikke forstår den - for nogen af de tre parter. AaB sælger et talent 2-3 år før hans værdi peaker (på en plads, hvor det er svært at finde erstatninger), Kaufmann havner med garanti på bænken (han er vel 4. valg i bedste fald, når Wind er tilbage) og FCK har givet relativt mange penge for en spiller med under 20 kampe i superligaen og som kun har vist niveau i en halv sæson.
   38
   Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
   Wilzek er solgt for 7 mio. kr. Netop det salg kan give os bronzemedaljer i år.
     Altså, nu har BIF jo så solgt spillere for 10 millioner, sådan rundt regnet + sparede lønudgifter. Og der er god tid tilbage af transfervinduet. Jeg er ikke sikker på, at det nødvendigvis ender her. Mon ikke de går ud og brænder nogle af pengene af på en angriber med mål i støvlerne?
    
   Det bør de jo i hvert fald gøre. Ellers kan top 6 sagtens komme i fare. Men de kan nu godt få svært ved at erstatte de mål de har mistet - så nemt er det heller ikke at finde 20+ mål per sæson. Og det skal jo helst være en, der kan slå til med det samme.
   39
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   Som det er beskrevet flere steder, har Amini ikke sagt ja til GFs tilbud om forlængelse.

   I Tipsbladets papirudgave kan man i dag læse i en større gennemgang af GF, at PC også har givet Bundu et tilbud om forlængelse. Der står ikke noget om hans reaktion på det, men der er altså stadig lidt løse ender tilbage at håbe på.

   I samme artikel pointeres det, at man hellere sætter lidt til på transferindtægter for at få resultater hjem i denne sæson.
    
   Spændende. Det indikerer jo muligvis, at man vil holde på Bundu til sommer selvom det kan koste lidt på transferen. Ikke at jeg nødvendigvis er enig, hvis det bliver resultatet, men så er det jo godt det er klogere hoveder end mig der driver klubben :)
   40
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   Citer
   - Han har fået et tilbud fra AGF, og det har han i første omgang valgt at afslå og se tiden an i forhold til, hvad der ellers kunne ligge af muligheder for ham. Det har vi taget til efterretning. Så må vi se, hvad foråret bringer, siger Christiansen til tipsbladet.dk
     
   Dermed giver det også mening for PC at sondere markedet lidt grundigere for lignende type og evt. handle allerede nu i januar, hvis man ikke mener, vi allerede har afløseren klar i enten Duncan eller et andet talent.
   Det lyder i hvert fald som en klar besked til Amini om, at han må forvente ikke at blive satset særlig meget på i foråret, og måske mest blive brugt fra bænken a la Eriksens situation i Spurs.
    
   Sådan forstår jeg den slet ikke. Tror bare PC mener, at det kan være de åbner forhandlingerne igen, hvis Amini ikke får et bedre tilbud og skriver under med anden klub i løbet af foråret.

   Det giver rigtig god mening, at vi allerede nu har markeret over for Amini, hvor vi ser økonomien i en forlængelse. Så kan han bedre forholde sig til de tilbud han får fra andre i løbet af foråret. Det giver helt rene linjer mellem parterne og jeg vil blive meget overrasket, hvis Amini bliver nedprioriteret rent spillemæssigt så længe der er noget at spille for.

   Står vi så med tre kampe igen og ikke rigtigt kan nå noget, kan det godt være, at han bliver sorteret fra til fordel for at køre andre ind. Men så længe det ikke er tilfældet (og Amini stadig har fuld fokus på AGF), så er jeg overbevist om at DN lader ham indgå i truppen som hidtil.
   42
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   Hvad mon FCN, AaB, RFC og Lyngby får igennem i vinduet? Vi står naturligvis selv med nogle meget spændende potentielle handler, men set fra et ligaperspektiv er vores vindue relativt ligegyldigt, da dramaet udspiller sig på pladserne 5-9. Det er jo faktisk uhørt spændende at så mange hold kan nå den 6. plads. Selv Horsens er ikke ude af løbet endnu, selvom de nok hurtigt kommer det.
    
   Ret beset, er vi vel også et af de få hold, hvor intet nyt er godt nyt. Vi mangler ingen oplagte forstærkninger og den mest sandsynlige handel er, at vi sælger vores bedste spiller:)

   Og man skal jo ikke undervurdere kontinuitet, så i kampen om top 6 er det langt fra sikkert, at de hold der er mest aktive i vintervinduet, er dem med størst chance for at komme med i top 6. Hvis jeg sad i Randers ville jeg nok tænke, at OB åbenbart er pænt desperate med al den aktivitet og at de nye spillere alligevel ikke når at blive spillet ind, inden grundspillet lukker.
   43
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   Med Bundu handler det om sportslige udvalgs indstilling til bestyrelsen og hvad den vil træffe af valg, om Bundu skydes af nu eller man tager en sportslig beslutning og beholder ham til sommer med indbygget risiko for skader/formnedgang og dermed mindre transfer. Men den kan også stige. Umuligt at gisne om hvad ledelsen gør og hvordan det går Bundu i foråret. Dioh W fik en skade og gik fra 15 mio til småpenge. Jakob P fra 20 mio til 5 mio. Det er en no-brainer at forlænge hvis han ellers selv vil. Amini er lidt samme case i miniformat.

   Bliver spændende hvad ledelsen vælger uanset er det nemt at være bagklog om 9 måneder.
    
   Mon ikke det mere handler om hvilke(t) bud der kommer? Hvis der kun kommer bud på 15-20 mio. så tror jeg godt man vil vente til sommer, men kommer der et bud på 35 mio. så overtrumfer det nok det sportslige.

   Det er nok også der jeg ligger personligt. Stage-handlen har jo på en måde sat et par pejlemærker for Bundu.

   1. Prisen skal være markant over Stages. Nok i omegnen af 50% højere, da upsiden er højere og offensive spillere bare er dyrere.
   2. Ledelsen er nok ikke så bange for at sælge en profil som Bundu, da man har set hvor godt PC og DN har kompenseret for tabet af Stage (personligt tror jeg ikke vi havde været bedre, hvis vi havde beholdt ham).

   Men spændende, hvad der sker. Jeg vil dog fortsat være overrasket, hvis Bundu stadig er i klubben efter dette vindue ud fra de rygter vi hører. Men et salg kunne godt ske ret sent i vinduet, når først klubberne højere i fødekæden får deres handler på plads og f.eks. et eller andet midterhold i Frankrig får solgt en profil til en PL-klub.
   44
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   Hvis FCN viser interesse for Erlykke, så bliver det nok vanskeligt at forlænge med ham, ikke fordi de er en bedre klub, men fordi de har et trænerteam der er mere villige til at bruge talenter end AGF har. Hvis jeg var i hans sted så ville jeg da også tro mere på et gennembrud ved et skifte til FCN.
    
   Den synes jeg er lidt letkøbt. Som både forår og efterår har vist, så er DN ikke bange for at bruge de unge, hvis de er gode nok. Men FCN sælger langt flere spillere end vi gør, så udskiftningen i truppen er en del større, hvilket naturligt gør, at det er langt lettere at få chancen der.
   45
   Generelt / Sv: Talentarbejdet i AGF
   Det er ikke direkte relateret til AGF-talenter men kan have indflydelse og er i mangel af bedre tråd.

   Flemming Pedersen argumenterer for, at talenterne skal plejes/udvikles langt tidligere ned klubberne gør/må i dag. Ellers er han bange for, at vi bliver hægtet langt bagud i udviklingen fremadrettet.

   »Skal et femårigt barn få lov til at bestemme, hvad det vil?« - Sport

   Citer
   For både Danmarks og børnenes skyld opfordrer Flemming Pedersen til et opgør med synet på målrettet fodboldtræning af børn ned til 7-års alderen. FC Nordsjælland-træneren vil følge andre landes eksempel og udpege talenterne tidligere, selv om det kan give udfordringer i mødet med den danske kultur.
     
   Citer
   Derfor foreslår han, at der bliver oprettet akademier eller andre særlige tilbud til børn under 10 år i Danmark. Et markant opbrud med den nuværende model, hvor Dansk Boldspil-Union forbyder klubberne at ”fiske” spillere under 13 år, og hvor breddefodbolden bliver hyldet, hver gang en spiller fra en lille, lokal klub når frem til landsholdet.
     
    
   Det er vel det balletskolen på det kongelige teater altid har gjort? Så han har da givetvis ret i, at det ville give endnu bedre spillere, men om det giver lykkeligere mennesker kan jeg godt være i tvivl om. Især for dem som ikke klarer sig igennem nåleøjet.

   Nu er der ikke for fem gram elitesportsudøver i mine børn (de kan teoretisk godt nå det endnu, selvom jeg godt nok vil blive overrasket), men hvis der var, ville jeg håbe de først satsede så ensporet på noget så sent som muligt.
   46
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   PC udtalte i sommers at man var lidt tynd på den centrale midtbane, der gik også rygter om at Mikkel Rygaard var et emne. Er denne flirt død nu hvor han er blevet en bærende spiller i FCN, eller vil PC stadigvæk prøve at hente ham? Er der overhovedet et behov længere når både Blume, Hvidt og Duncan har vist de kan fungere på pladsen? Vil man prøve at hente en helt 3. Spiller?
     Jeg har hørt, at vi allerede har sikret os en tilgang til den centrale midtbane fra 1. januar. En 27-årig spiller vi henter hjem fra udlandet. Han har spillet et hav af U-landskampe og også være i periferien af A-landsholdet. Har spillet Champions League og været fast mand hos FCK. Så det ligner en klar forstærkning...
    
   Har Hjalte Bo været en tur i tidsmaskinen og er blevet 10 år yngre?
   47
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   Dét er måske lidt tosset.
   Men jeg så virkelig gerne Jens Jønsson tilbage på Stadion. Han har kvaliteten til at spille i toppen år Suppen.. Han har fået erfaring i udlandet.
   Jeg kan godt se ham erstatte Amini
    
   Jønsson skal godt nok have forbedret sig en del før jeg kan se ham som en forstærkning eller erstatning for Amini. Så god var han altså heller ikke. Vel nærmest en Stage-light.
   48
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   Omvendt kan det undre at FCN kan blive ved med at få kæmpe summer for spillerne, der gang på gang ikke slår ordentlig til i udlandet. Listen er nærmest endeløs. Faktisk vildt. Er de for unge. Er de for fcn-trygheds-skolet, kunstgræs-spiller, kommer de til forkerte klubber?

   Jeg synes det er svært at afgøre om vi kan sælge til fcn-priser. Men synes nu også PC lavede nogle flotte store salg i Randers-tiden, hvor det var nogle af de største salg i DK på datidens målstok. Og AaB solgte også en ukendt afrikaner med tvivlsom dåbsattest for fantasi-beløb.

   Men ellers enig, og jeg forventer heller ikke et 100 mio salg. Nok allermest bange for at vi sælger for billigt - fx 5 mio euro vil nok være en flot flot handel, men egentlig synes jeg Bundu har samme potentiale som mange af dem der er gået for højere beløb.

   Vi må se og bare glæde os over at have oplevet så et unikt talent i AGF og får lavet en god handel der bygger på både ift vores rygte som  god talentudvikler og ift vores økonomi fremover.
    
   Tror lakerede de kan mærke effekten i FCN. Victor Nelsson og Bartolec blev solgt til FCK - ikke udlandet. Jeg tror ikke problemet er spilsystem eller plastik underlag, men spillernes mentale robusthed. Det er lidt et beskyttet værksted uden det store pres og bygget (fornuftigt nok) på en moderne tilgang til mennesker og deres optimale udvikling.

   Så tror mange af dem får lidt et kulturchok når de kommer til udlandet, hvor kravene er anderledes kontante og den menneskelige tilgang noget mere gammeldags. Det er nok ikke tilfældigt at den eneste der for alvor er slået igennem er ham midtbanespilleren fra Slovakiet, som jo allerede var modnet af at tage til Danmark i en ung alder. Eller at mange af dem er havnet i Brentford under Thomas Frank som har en meget FCN'sk tilgang til det hele.
   49
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   Man kan simpelthen ikke sammenligne hvad FCK og FCM sælger spillere for og så hvad vi sælger dem for. Vi er ganske vist ikke fattige længere (i så fald ville vi få halvt så meget for Bundu) men vi er heller ikke en fast top to klub og vores spillere har ikke vist sig frem internationalt (Skov var f.eks. Danmarks bedste mand til U-21 EM).

   At tro vi skulle kunne få 100 mio for Bundu er i mine øjne vanvittigt.
   50
   Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
   Det ville være uambitiøst at sælge Amini for 3-4 mio kr. her i vinterpausen (bare et tænkt eksempel). At sælge Bundu for +5 mio Euro anser jeg for uundgåeligt, når hans kontrakt ikke er længere. I den situation ville selv FCK vælge at sælge - de ville bare få 50% mere for ham.

   Og selvom det havde været skønt, hvis kontrakten var blevet forlænget sidste vinter, så var det jo ret begrænset hvad han havde vist der. Meget af efteråret og det tidlige forår blev ødelagt af skader. Det var først da han kom tilbage ud på foråret at han brændte igennem.
   Simple Audio Video Embedder