Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Dichio

2
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
Ja men er sponsorne ikke faktisk mere interesseret i en god aktivering (jf Mediano udsendelsen om det - hvor AGF er outstanding) og interesseret i stor eksponering presseomtale/fotos, tv billeder og masser af tilskuere. Networking i erhvervsklubben osv.

Naturligvis også en positiv historie - herunder det sportslige. Men opfyldte mål istedet for gentagne uopfyldte er vel også en god historie?

Kan i hvert fald ikke være pga sportslige resulater at AGF i dag har et sponsor budget der matcher BIf og er på delt andenplads....
3
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Havde helt glemt. Okay pyt vi skifter jo næppe noget i det forsvar. Men synes også han var god i Randers, og er blevet anfører i Hammarby som er stærke i Sverige og godt tegn de vil forlænge med ham. Men måske han vil hjem nu forsker ordningen er slut. Og var aldrig skadet i Randers - men fik vist en lille skade i Sverige? 29 år der kommer de jo så småt.

Rigtigt vi har også MML på vej. Så faktisk 5.

Men tænker også det er noget med for PC at få sat sig ned med Tingager her i vinterpausen og lægge yderligere et-to år på den kontrakt eller finde ud af om han skal sælges til sommer et år før udløb, så kunne en transferfri Skovbakken-dreng som Fenger nu være en fin afløser, hvis vi kan få nogle mio for Tingager.

PC har før forvandlet en fortabt randers-sjæl til en flot hvid svane ;-)

Haha crazy hvad 2 cm kan gøre
Mads Fenger missede belgisk skifte: Tog fejl af højden | Tipsbladet.dk

Mads Fenger - Detailed stats | Transfermarkt

Men vil naturligvis hellere have unge med fremtid i som Nicolaisen eller Winther, men der skal nok også en pæn sum penge på bordet og noget videresalgssjov andel. Omvendt har vi pengene til at investere i fremtiden sportsligt/økonomisk.


4
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
@ martin - ja det er helt klart den anden pointe for at melde offensivt ud - også mere end man har budget til.

Man kunne også melde noget ud med at vi skal helst i top6, selvom vi godt ved 10 hold er nogenlunde ligestærke (citat Jakob Michaelsen OB) og vi mener også vi har talent og potentiale til med lidt held at blive toppen af dansk fodbold og vinde noget. Vi vil gå efter det. Ellers har vi en ambition om at være i top 3 med tilskuere, tv seere og sponsorer. Og bedste fan oplevelse i DK.
5
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
Det vil være fantastisk hvis vi kan bytte plads med FCN og være 4eren - stort set fast i top 6 og vinde en medalje i ny og næ.

Det er en meget realistisk ambition på kort sigt gradvist at øge vores løn, transfer og talent budget, så vi kommer op på samme budget som FCN.

Det som vil gøre forskellen for os ift dem, er at de hele tiden må lave samlet ca. 50 mio salg i runde tal, hver sæson for at finansiere deres samlede budget på 75 mio.

Jeg tænker godt vi kan løfte os de 25 mio op pr år med øget tilskuere-indtæger, bodsalg, merchandise, sponsor, Europa penge, andre indtægter og naturligvis en god portion spillersalg uden at sælge alt som FCN.

Vores indtægter er mere bredt funderet.

Og FCN får måske faktisk i underkanten udbytte af deres budget fordi talenter på ca. 20 år naturligvis er ustabile - vi har en bedre blanding.

Med 75 mio er ob og aab sat af - og vi er tilpas tæt på Bif til at kunne snyde dem regelmæssigt, fordi de er en klub med ambtioner om mere end bronze og nok hele tiden vil lave panik ting og ødelægge det for sig selv.

Og som beskrevet for nogle beskeder siden, så kan FCNs noget sårbare model smuldre, hvis de ikke kommer i top 6, ikke får kæmpe salg, og den onde cirkel starter for dem. Så kan de hurtigt ende på sportslig niveau som ob-aab - måske endda randers.
6
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
@ Anra - har lige glemt, havde de en kontrovers?
Nå pyt Fenger er måske også den prototype at spillere vi før har hentet som hurtigt er på vej ned bakke. I hvert fald en risiko. Uanset skal han ikke ind som det ser ud pt, men hvis en skulle blive solgt, ser jeg ham som emne, hvis vi ikke kan få Winther eller Nicolaisen eller noget andet bedre.
7
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
Synes nu det allermest spændende er at sætte sig en målsætning om HVORDAN man vil blive en top 3-4 klub - mere end bare sige der hører vi til eller vi vil gerne. Jamen hvordan, hvilke forudsætninger vil man arbejde for, sådan det er sportsligt realistisk. Man må bygge et økonomisk fundament først, der skal ambitionen starte, så kommer resulaterne også i måske 8 tilfælde ud af 10.

Hjulmand sagde noget med 85% betydning af økonomi ift resultat. Aner ikke hvordan han er nået frem til det. Men nok ikke helt skudt ved siden af.
8
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
Ja det var helt sørgeligt da vores officielle målsætning var top8 - lyder så kedeligt, men den var dog realistisk. og svær nok... top 8 synes jeg personligt er noget vrøvl at sige med der 40 klubber i ligaen. Men top6 kan man godt - især pga strukturen. I en alm liga synes jeg det ville hedde top5.

Pusidst med Bif - synes da ellers netop de mener de skal slutte nr 3 og helst nr 2.

Fakta: Superligaklubbernes målsætning - Superliga - Fodbold - Sport
9
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
Jeg synes man skal lade være med at melde noget ud for en pågældende sæson. Det er ris til egen røv, når vi har meldt ud at vi skal vinde medaljer og fortællingen bliver hver gang, at man ikke lykkes (gælder for både agf, ob og aab).

Enig nr 4 er fesent, og den ambition har også givet AGF så mange tæsk, fordi det er mere vanskeligt for os at slutte nr 4 end for FCM at vinde guld. Set ift spillere og økonomi.

Top6 er en god udmelding - det burde kunne lykkes hvert andet år pt.
Så kan man altid se derefter. Og have en ambition om at slutte så højt som muligt.

Hvis det handler om den lange bane, synes jeg AGF skal være en klub der går efter at være med i toppen af dansk fodbold og spille med om medaljer. Nogengange nr 3, andre gange nr 5. Hvem ved måske en gang guld igen. Men er altså kun sket 1 gange siden 1960 ... 70 år.
10
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
Det ser lyst ud for agf, og vi skal  som alle top7 klubber med Brøndbys problemer have ambition om at tage 3. pladsen.  Statistisk er der også en overraskelse hvert andet år - oftest har det dog været FCN der har killet sig ind.

Men omvendt også bare være realitisk og nyde succesen, hvis vi er med i top6 hvert andet år.

OB og AGF har kun klaret det en gang i ca. 7 år, AaB har også problemer med at holde sig der. FCN har været der 8 ud af 9 gange. Og altid 1-2 overraskelser.

Så reelt er vi 6 bejlere hvert år til 3 pladser. Hvor fcn pga økonomi er favorit til at tage den ene.

Men tror på vi er i gang med at bygge på til måsk at kunne distancere ob og aab, samt komme på linje med fcn. Så det fremover mere er aab, ob, randers og en overraskelse der slås om den sidste plads i slutspillet.

Kan også håbe at FCN taber pusten. De har dog meldt ud af økonomien er så meget bedre nu at de kan holde på spillerne. Hvis det lykkes bliver de også en bejler til at kille sig ind i top3 ligesom AGF pt sportsligt ligner en 3er.

Håber så meget på FCN udenfor top6 et par år og de rammes på de der mega transfers og at de kommer ind i den onde cirkel AGF har været i. AGF, OB og AaB er så store de altid kommer tilbage. Men FCN er en lille klub. Ikke sikkert nogen redder og genopbygger dem, hvis de bliver fast del af bunden, eller må en tur i 1 div.

Og risikoen bliver stor fra næste sæson, hvor man skal slutte mellem 10 bedste for at blive. Med de hårde odds, ville AGF have haft 2 nedrykninger sidste 5 år. OB været tæt på 3 gange med 10-pladser.

Men når Bundu og Amini er væk. Er vi også lidt svækket, det vil tage tid for nye at tage over uanset om det er egne folk eller vi køber.

Bare med at nyde succes lige nu MAX - og bruge den til at bygge videre.

11
Generelt / Sv: Top6 er realistisk hvert 3 år - ellers skal lønbudget fordobles!
Vi kan håbe på der allerede kommer en pre-effekt de næste 3 år ift stadion projektet er på vej.

Det er helt klart at håbe at fcn ikke kommer med i top6 af flere grunde, dels er de den farligeste konkurrent og det vil ramme dem ekstra hårdt at være i nedrykningsspil, da de er hårdt bundet op af store transfersalg. Men også fordi aab og ob giver flere tilskuere og tv-seere, og vi står en smule bedre til dem end fcn og især kunst-bøvl samt fine græsbaner ud på foråret.

Bliver også spændende at se om Man City forlænger sit årlige 8,5 mio sponsoratet til fcn - udløber her til forår.
85 mio over 10 år er også en slags penge for FCN. Omend det er lidt usikkert om der er noget return-fee, de 25% eller ikke.


FCN lavede hemmelig aftale med Man City: Kan hente spillere gratis |...

FCN ejeren sagde for et år siden, at uden de 85 mio ville der slet ikke være et akademi i Afrika. Ved nu ikke helt om jeg tror på det. Mon ikke de kan finde de knap 10 mio om året. Halvdelen af holdet er jo afrikansk.
https://www.dr.dk/sporten/fodbold/fifa-vil-undersoege-kontroversiel-aftale-mellem-fcn-og-manchester-city
16
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Enig det ser rigtig stærkt ud og tænker jeg er også tryg ved alle 4. Der skal virkelig noget ekstra godt på bordet til fordelagtig pris for at bytte Julle ud. Også fordi en afløser for Julle nok kommer til for at ville erobre start11 - og det virker mere harmonisk nu, hvor Julle kæmper sin chance men accepterer sin rolle.

Vi kan dog til sommer komme i en situation, hvor man skal lave en Amini kalkule om Tingager skal blive kontrakten ud, eller sælges et år før udløb i 21, enten fordi han vil til udlandet, eller fordi han er blevet fast 3. valg efter Hausner, hvis han bliver ved med at lægge på.  Eller allerbedst forlænges, hvis ingen vil smide kassen for ham.

Kan også komme i en situation til sommer, hvor Julle siger fint med 3. valg, men ikke 4. valg, så vil jeg noget eksotisk at slutte af på. Må vi se.

Synes også det er vore s styrke pt - at alle 4 bidrager med noget meget forskelligt som type. Men heller ikke sådan at der er nogen mangler ved dem. Kan næsten ikke mindes vi har været så stærkt besat der i mange år.
18
Generelt / Sv: AGF i top 6 - matematisk sikring+opfølgning.
Ja taber vi i FCM og Randers, kan vi næsten være hentet.

Vi er dog heldige med at AaB-FCN tager fra hinanden i næste runde.
Mens OB skal have fck og bif næste to runder.
Og næste runde igen møder AaB-bif hinaden og Randers-OB

Alle forfølgere kan med andre ord ikke få en stime. De vil tage fra hinanden.

Og i alle tilfælde kan vi afgøre det selv når vi mødet OB og AaB sidste to runder.

19
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Godt for Thøgers udvikling også at prøve den rolle. I AGFs 442 er vores backs også nærmest wings.

Hvis PC vil have mulvarpen op af lommen, synes jeg Dreyer vil være en spændende investering:
Bænket Dreyer om fremtid: Skal have spilletid

Og som Steen nævnte interessant afløser for Julle (som dog var stærk mod Lyngby - men ikke bliver yngre) eller Tingager hvis han skal skydes af til sommer. Vil skærpe konkurrenen. Start11 klar. Ret så målfarlig. Også scoret i reserveligaen. Og perfekt han er venstrefodet. Får vi intet nyt til forsvaret et jeg nu supertilfreds med de 10 vi har - også Julle. MML dog U19 endnu.
FCM-sorteper søger spilletid: Priske ærgrer sig
Rasmus Nicolaisen, statistik fra superligaen, all-time - SuperStats
20
Generelt / Sv: AGF i top 6 - matematisk sikring+opfølgning.
Jeg holder på min mavefornemelse er temmelig god denne gang ;-) Og generelt er det svært både at hente så stort et forspring samtdigt med at man skal overhale en del hold - plus en del indbyrdes kampe mellem forfølgerne.

Der skal gå Erik Rasmussen i det denne gang, men vi har jo et forsvar. Under Erik havde Brian satset hele butikken på et dreamteam og så nogle knoldsparkere og ingen bredde i forsvaret. Helt skæv balance. Det synes jeg har lige så meget skylden som Erik. Plus det hav af skader hos nøglespillere det forår, og den 4. ting var salget af Nando så vi manglede angribere, men tilgengæld havde 117 stærke midtbanefolk.

Men naturligvis bolden er rund, og hver kamp skal tages seriøs - selv den mod FCM, vi kan godt med lidt held hente 1-1 og bryde den sejrsstime på 8 i træk....
21
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Tænker præcis det samme. Var det lige op over villle man nok vente og se tiden an med Thøger. Synes ellers Højer har været stærk i sidste halvdel af efteråret.
Og gerne en lang kontrakt til Thøgers gylde indlægsfod i snart også.
22
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Ja godt spørgsmål hvor balancen går med dk-udlandske, men tror da dem fra andre dk-klubber tæller sådan halvt danske. Saba har naturligvis det lille minus at han kun kan tegne 3 år på forskerdeal. Så skal han ses som en god handel også, skal han skydes afsted allerede ca 1½ år efter.

Kunne være fedt at snuppe de bedste fra økonomisk pressede AaB og OB (og naturligvis også FCN hvis muligt), men kan godt være i tivvl om de 4 klubber betaler nok i transfer til at kunne snuppe fra hinanden, og nok heller ikke vil sælge start11 spillere til en direkte konkurrent, men udlandet istedet. OB har også dybe lommer i baghånden.

Men nok heller ikke sikkert der sker en masse, men sjovt at drømme lidt...
24
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
EB mener også det er en stor presbold fra CV.
Ville klæde bif synes jeg at erkende at 80erne er ovre, og at de er klar 3 nr i dag, fcm kører derud af, og det er næsten lige så stor sandsynlighed for at en snyder dem - som de snyder fcm, så 2-4 er meget realistisk for bif. Og jeg vil gætte på de oftere bliver nr 5-7 fremover end nr 1. Sådan er realiteterne for Bif.

Men fint for AGF, så længe Bif overvurderer sig selv, vil de fortsætte med at være svingdør for trænere, sportschefer, spillere - så CV er nok snart selv historie, selvom de lige har meldt ud de vil være mere udviklende som klub med talenter.

Det er jo kun 1-2 uger sigen. Synes CV fremstår næsten som komiske Ali allerede. Fremover hedder han Komiske CV Ali hos mig....

Stor presbold på Brøndby-træner – Ekstra Bladet

PS - håber at AGF har lært lektien og virkelig anerkender spillernes flotte præstation denne sæson, kalder det flot også selv om vi skulle ende nr 5-6. Uden det naturligvis skal være en sovepude. Tror faktisk de urealistiske forventninger i agf og bif har været en af de største grunde til de to klubbers årelange nedtur.
25
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
I elitesport skal man hele tiden stræbe efter højere niveau - og overgå sig selv. Men synes også man skal fejre når man fuldfører sit potentiale. bif som nr 3, agf i top7. Og acceptere det som nogenlunde = lige godkendt når det er en enkelt plads under. At man faktisk var tæt på.
26
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
JA naturligvis skal FCK bliver nr 1 9 af 10 år - men så må det også være godkendt.

Det der tricker mig er CVs udtryk "Lige" godkendt.
Det må være et lille bitte niveau under godkendt.
Brøndby har kun 2 x sølv siden 2006. Bronze bør da også være godkendt for dem. Især når FCM er ved at rykke fra dem økonomisk.

Med CVs målestok bliver sølv godkendt. Og guld flot.
Jeg synes bronnze må være godkendt. Sølv flot. Og Guld ekstrem flot, de skal overhale to økonomisk stærkere klubber.
Jeg vil ikke bliver overrasket, hvis der går 20 år før de vinder guld igen.
27
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Brøndby kæmper også ligesom AGF og UK (tidligere britiske imperium) med fordums skygger...

Når man nu økonomisk er nr 3, så er  det sgu da godkendt at ende der, Lidt under på 4. plads kan måske være lige godkendt, og nr 2 flot.

Så kan FCK aldrig levere noget godkendt i Superligaen - max lige godkendt for et DM.

Tænk hvis man stillede de forventninger til sine børn, at de skulle præstere mere end de kunne for at bare at blive godkendt....

Nå Bif har overtaget galehus-rollen - fedt :-) Eneste problem er at jeg snart ikke kan spise flere popcorn, så underholdende er Bif.

CV: Top tre-placering vil være 'lige godkendt'
29
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Kaastrup indgår helt sikkert i planerne, hvis de ikke køber ham.

Tænker også sagtens januar kan blive uden ændringer, eller stort set uden ændringer.  Men Bundu bliver nok næsten umulig at holde på. Amini, Anker eller Højer måske, hvis rette bud kommer ift de skal have lov til eventyr i udlandet. Hvis andre skal ud på eventyr, skal der noget ekstra på bordet ift deres markedspris.

Der kan tænkes mange ting - en oplagt ting er at hente Aminis afløser så han har en tilvæningsperiode i foråret. Og derved kan Jon frigøres endnu mere til kanten, og dermed behøver man ingen direkte afløser for Bundu, da Links er hentet ind i god tid som afløser for ham i konkurrence på Lunding. 4 mand til kanterne + Maarouf er nok, hvis L&L er klar til at levere på det niveau man ved de har vist før.
31
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Synes AGFs aktiverings afd er fantastisk dygtige, men lige den med DN burde de vide var for dum og overspillet. Men pyt lille fejl, og den der ikke fejler kommer ingen vegne.

Alle fans med lidt realisme burde dog også kunne lægge to og to sammen, og vide at en forlængelse ikke ville komme der.
32
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
ORGANISK FORSTÆRKNING I TRUPPEN

Generelt er AGF blevet så gode, at det er svært at finde oplagte emner til at forstærke holdet. Omvendt er behovet for at skifte i truppen heller ikke så stort.

Nok få kæmpe profiler vi har mulighed for at hente, som går ind og løfter niveauet ift nu, bare at finde nogen der kan afløse Amini og især Bundu nogenlunde er en udfordring. Udover enkelte profiler, skal vi nok mere regne med at udvikle den trup vi har, finde den næste bundu, stage, zach, aron osv - og ellers udvikle egne U19 folk.

Jeg håber PC har tjek på nogle endnu bedre end dem jeg foreslår her, ligesom man fandt de fire nævnte talenter gratis stort set, eller fandt Backman, Tingager, Gersbach gratis i udlandet der skulle hjem og kickstartes ligesom 100 mio nordmanden der røg til Crystal P.  Ellers kan der måske også findes enkelte med transferloft eller billigt til salg som Amini for 1 mio og Diks som Fiorentina skal sælge til sommer et år før udløb.

Der er også udviklingsmuligheder i truppen, der kan forstærke os som fx Diks og løfte ift Munks. Lunding genfinde melodien fra foråret - så er han bedre end Anker.  Håber også Links får bygget på hen over vinter.

Eske, Hausner, Jon, Zach, Hvidt forventer jeg også tager nogle store ryk.
Munks og Højer er også unge endnu, og selv Blume, NP og Tingager også stadig i en alder hvor de kan udvikle sig og blive bedre.

EMNER UDEFRA (alle undtagen Plaffe er unge med udviklings muligheder - max 26 år)

Plaffe og Saba - Plaffeministeren med 12 mål og lynhurtige Sabba - begge transferfri til sommer, skal PC naturligvis forsøge at skrive med i januar og venter vi på dem til sommer, evt betaler lidt nu, især hvis Bundu bliver solgt nu. Hvad han nok gør. Og sender AA på græs. Links skal også på græs et halvt år, hvis han ikke er mellem 15 bedste i foråret - evt Lunding istedet udlejes og kickstartes. Men tror nu godt han kan brænde igennem.

Greko - synes jeg også er en overvejelse værd at skrive gratis med til sommer et ½ år før kontraktudløb. Evt betale en lille transfer til sommer. Evt. nu hvis lunding-links skal kick-startes udlejes. Eller Anker skydes af med flotte stats nu og næsten fuld spilletid. Kan tilføre noget i hovedspil og fysik som vi ikke har så meget af.

Egho - er også klar til at blive rykke op fra andetholdet, har udløb sommeren 21, så han skal vel skydes af til sommer, hvis de vil have ok penge for ham. Kan også tilføre os noget i hovedspillet, hvor vi ikke er så stærke.

Emil Riis - er også en helt ung spændende type med fart og fysik og meget agressiv. 3 mål og 4 ass. Kan tilføre den fysik vi ikke har så meget af og mister mere af med Bundu afgang.  Udløb sommer 21, så skal sælges til sommer, hvis de vil have mønt.

Mads Emil Madsen - er allerede linket med os. Fin fysik, venstreben og kan noget kreativt. Ung, løbe og duelstærk. Ligner en oplagt spiller til at udfylde hullet efter Amini. Et step ned og ikke samme type, men kan hurtigt vise sig fuldgod og blive endnu bedre på sigt måske. Tilfører fysik - det mangler vi lidt.

Sabbi - vi skal helt klart byde med, men ikke betale for dyrt, og bliver nok svært med Bif og udenlandsk interesse. Men ryger Saba til bif, kan de være de hopper fra Sabbi, som jeg ikke tror fck/fcm tager, og så kan vi blive favorit, hvis bud fra udlandet udebliver. Hobro ligner en nedrykker og kan også blive svært for Sabbi at præstere og sælge sig selv i nedrykningsspillet. Og været god - men
ikke Bundu-outstanding i efteråret.

Petre & Yuri fra EfB - de bliver ikke solgt til vinter, men kan måske blive aktuel til sommer, når EfB nok rykker ned og de bliver tvunget til salg. Det gør de nok uanset iøvrigt, da de kun har et år tilbage - udløb sommeren 21. Er ikke start11 spillere til AGF pt. Og Petre er i bølgedal, men er meget ung og været en målmaskine fra senior-start. Er prisen rigtig og de vil være udviklingsspillere, synes jeg de er mere spændende end fx Helenius, hvis han ikke få genfundet formen fra Sif-tiden for 2 ½ år+ siden. Nu må vi se i foråret. Man kan se han har evnerne.

Frederik Winther - spændende helt ung venstrefodsspiller, men desværre på længere kontrakt og ryger nok til udlandet. Men AGF skal da spørge, så kan Julle komme down under.

Nicolai Thomsen
Synes NT er en overvejelse værd for AGF, hvis prisen er den rette. I hvert fald meget bedre boldspiller end Anker, og når han har spillet fast har han også været lige så målfarlig - og ikke mindst lavet assists, dem kommer der ikke så mange af fra Anker.

NT har den fordel at han stort set kan spille samtlige pladser på et hold, og har faktisk 30 kampe centralt, så kunne måske også være en mulig som afløser for Amini, uden at de er samme typer. Synes de hver især har sine forcer.

Har ikke lavet så mange mål i fck, men heller ikke spillet så meget og regelmæssigt nok til at få en god rytme. Mål pr minut er ok i fck. Var outstanding i AaB.

God alder 26 - som Amini og nogle år yngre end Anker, der begge har udløb til sommer.

Bænket Nicolaj Thomsen: Der skal ske noget

Nicolaj Thomsen - Detailed stats | Transfermarkt

PS - kun taget nogen fra superligaen som jeg følger tæt.

Det allermest oplagte er at finde fx norske, svenske, finske, islandske landsholdsspillere i udlandet som skal hjem og kickstartes og kan hentes på forsker løn.

Eller Diks som PC fandt i Fiorentinas overskudslager. Klassespiller.

Eller talenter i usa, sydafrika eller australien som han så dygtigt har gjort før.

Der kan også være spillere i de nordiske ligaer på vej frem som fx Eske, vi henter for en sum eller gratis på forskerløn og skal bruge agf som løftestang til udlandet.

Måske også nogen i 1-2 div - som vi fandt Stage. Brandhoff i Viborg kunne være sådan en, men han er desværre på lang kontrakt der.
34
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Ligesom vi må undvære NP; må FCM nok undvære Frank Onyeka mod os selvom Sparv er en stærk sub. Og Anderson hvis den var til 6 p.
Fedt med nederlag til bif. Uafgjort i morgen, Så okay runde trods alt.
35
Generelt / Sv: AGF i top 6 - matematisk sikring+opfølgning.
@ Guller - præcis, og vi var også kun et par sekunder fra at slår Randers sidst, og nu kommer til Århus med 4 udebanenederlag i træk. Vi slår dem næste gang.

Idet mindste godt vi ikke taber til Lyngby og fint udvikling generelt i de andre kampe - uanset kan det ikke blive helt skidt.Og vi må også sige Lyngby havde både heldet og dommeren med sig i dag.

Iøvrigt ikke en finger at sætte på indsatsen, og vi skal jo bare score på det spilovertag og de chancer vi har, og naturligvis dække bedre op, så vi ikke står mand-mand 3 mod 3 - så let må det mål ikke laves. Men sådan noget sker.

Synd Hausner får skade, men Julle viser sig som en stærk 4. mand. En fejl lavede han, men også nogle flotte indgreb.
39
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Superligaens grumme ejere

FCM står ofte for skud for at have solgt sjælen, men det er nu ikke anderledes i fcn, oscar-bif, fck og OB. Endnu en grund til at glæde sig over at vi på linje med AaB er eneste af top7 klubberne som er ejet meget lokalt, så vidt jeg ved ... kender jo ikke alle aktionærer i de klubber haha :-)

Nogen har måske læst det på mtac - men her er mine begrundelser.
Blev lidt provokeret af den vilde kritik på fcm, selvom Benham heller ikke har tjent sine penge på en alm butik på strøget.

FCK har ofte har underskud på selve fodbolden og at de også er et stort kapitalistisk projekt ejet skatteflygtningen og tidligere sidegadevekslerer Seir fra Midas der svindlede folk. Saxo som er en bookmaker forklædt som bank. Og så ham den brovtne fynbo - som jo ikke med fordi han holder med fck eller er lokal. Egentlig ikke værre end fcms ejere. Og så er fck jo mere et firma end klub, i bif ynder de kalde dem PSE istedet.

Men måske vi alle bare er lidt misundelige. For bif forsøgte sig jo også med Interbank osv at gøre sig uafhængige af stolpe-ind ud som fck. Og nu styres de af en der ikke ved om han er Oscar eller JBA. Nå men sådan er fodbolden jo og nytter ikke at lege amatørforening. En manglende investor er jo sådan set grunden til vi har ført en skyggetilværelse fra 98 til aug 19. Men når det er sagt er det fedt vi ejet af lokale. Og en lokal storinvestor med hjeret i Århus vil være klart at foretrække frem for de klubbers ejer-løsninger.

Milliardærer fra sidegaden

OB en lokal mand bag, men han har heller ikke tjent sine penge efter god forretnings skik. Flere politianmeldelser. Google selv. Netop åbnet en bank, hvor man får 1% i rente - men 5 års binding. Manden er bestemt ikke dum og ser hulller i markedet.
Så er den rundet af hvorfor man kan sige at fck, bif, fcn, ob, fcm har solgt deres sjæl.

https://ekstrabladet.dk/incoming/article3086496.ece

Og her bare en af mange ting omkring FCNs ejere. Googler man er det endeløst:

FCN lavede hemmelig aftale med Man City: Kan hente spillere gratis |...


41
Kamptråde / Sv: Kamptråd 2019-20: AGF - Lyngby, søndag d. 08.12.2019 kl. 14.00
Generelt har jeg egentlig sådan en god fornemmelse af at vi kan slå alle lige nu - selv fck med lidt held.

Men naturligvis frygter man lidt de tager for let på bundholdene i restprogrammet af de 8 kampe, herunder Lyngby som snød os sidst, og Randers som altid driller os. Men har man været på kasino ved man også at rød bare kommer ud nogen gange 12 gange i træk, men det betyder jo ikke den kommer 100 gange i træk. En dag stopper det, og jeg har faktisk på en god mavefornemmelse af at denne gang slår vi Randers og for den sags skyld også Lyngby - ret sikker på vi får 4-6 point der. Måske også et overraskende point eller ude over FCM. Men 4 point er også ok i de 3 kampe. Men jeg tror faktisk vi snuppe 5-7 p.

Fint med respekt for at andre hold og ydmyghed til opgaven.

Nu går jeg ikke rigtig op i table of justice, men den har vi vist også på vores side.
42
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Ikke dermed sagt at vi er sikre på top6. Det kan gå galt. Men synes det ser lyst ud. Ikke mindst fordi vi ser ret stabile ud set over hele 2019.
43
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Lyngby er pt en nøglekamp og det bliver den mod Randers også - det er to hold vi skal holde bag os. Alt kan se anderledes ud om 3 kampe - både positivt og negativt.

Jeg har sagt sværdet er trukket op stenen - men det handler mere om at jeg synes 2018 var ok god. Og a hele 2019 er mere end godkendt. 17 var noget rod.. Jeg synes ikke top6 afgørende, så længe det nærmest er så tilfældigt om AGF bliver 5-8. Så kunne vi lige så godt have slået plat og krone for 2 år siden.  Det er klart at slutter vi som nr 4 og op er det vildt. Slutter vi som nr 10-11 og ned er det ringe. Men det er jo stolpe-ind-ud om man blive nr 5-8.

6 point er ikke meget. Omvendt så er det en vigtig pointe at mindst 3 hold med 5-6 points afstand skal overhale os, plus bif. Og de har indbyrdes kampe. Situation havde været en anden hvis vi lå nr 6 med 6 point til OB på 7. pladsen. Synes også vi har været så stabile, så jeg har svært ved at se vi laver en dårlig stime på 8 kampe.

Men uanset handler det altid om næste kamp og der er ingen lette kampe - bare sig Skagen til Morten Olsen og Peter Schmeichel... 

Og der er også alt for stor fokus på top6. Det handler jo uanset om at få så mange point med over til slutspillet i top6 eller nedrykspillet.
44
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Fedt vi har så stærkt et hold at Julle er vores prygelknabe - siger virkelig meget om vores trup. Nogen skal jo have den rolle. Og julle kan sikkert også klare den. Jeg er ikke rigtig fan af ham, men jeg må give ham kredit for et stærkt forår. På det niveau kunne han forstærke alle dem fra nr 10 og ned i start11.
45
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Ja fck er langt foransvært at sætte præcis tal på, men FCN er vi tæt på, og der er ikke så langt på til bif - sportsligt har vi hentet dem. Og FCM der rykker fra Bif pt vil vi også kunne hente økonomisk, og synes der er verden til forskel på at kæmpe om 2-4 pladserne, end 5 og ned. Både sportsligt og økonomisk.

Nå jeg vil lade investortanken ligge for en stund, en man kan ikke lade være med at tænke, at det pludselig er blevet 10 fold mere attraktivt efter stadiondonationen fra Salling og Lind. Plus det er umuligt at undgå at tænke tanken om stadion er første step mod noget større...

Uanset er det i hvert fald med sikkerhed iform af organsisk vækst. Og det er også en overvejelse værd om Bif kan blive tvunget til at gå ned i lønbudget mens vi stille og roligt øger, mens fcn står stille og vi derved kan komme i grupen 3-5 på få år.

Iøvrigt fedt man vi er kommet dertil hvor resulatet i Hobro-Horsens var næsten ligegyldigt, men fint nok Horsens ikke vandt.
47
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Præcis vi er ret bredt funderet med gode venner og investors - og det er virkelig en styrke, hvor vi stadig bevarer identiteten som klub og ikkke tegnes af en JBA, Benham-Ankersen osv.

Og hvem ved om vennerne går sammen og laver sammenskudsgilde for bred opbakning til at løfte os i top4?

Udover den med 300 mio må være lavere nu efter det nye stadion - stadion var jo en akilleshæl for organisk vækst og gode fodboldoplevelser osv.
48
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Ja bestemt fedt vi og AaB er en rigtig klub uden rige onkler modsat fcn, ob, bif, fck og fcm af top7 klubberne.

Enig vi har det godt lige nu og det ser spændende ud (altid spændende at være agf fan også i 1 div).

Skulle der komme investors på banen er danske og især lokale klart at foretrække for ånden i klubben.

Jeg ville nu godt sælge lidt ud af foreningsdrømmen for skifte 4-11 placeringer og jævnlige ture i 1 div ud med at være en del af galehusets top 4 (fck, agf, bif og fcm). Med kun 12 hold i rækken vil ob, agf, aab og måske også fcn ind i mellem skulle ned og vende. Gad vide om fcn kan klare sådan nogle ture ift deres model med salg af spillere i bunkevis.

De 300 mio var også for at hoppe direkte op i top1-2 med fck. Det potentiale har vi. Jeg kunne nu godt nøjes med at være en fræk hund i top4, der som regel tager medalje, altid slutter i top6, tager et DM-guld og en pokal ind i mellem. Lidt Europa sjov. Spiller flot fodbold og fylder stadion. Men siger naturligvis ikke nej til DM guld hvert andet år og CL hvis vi kan finde 200-300 mio +

Måkse er 200 mio nok og resten som organisk vækst oveni. Vi har lige fået mønt for stage og bundu på vej. Og masser af talent i truppen. Plus ½ mia til lækkert stadion. Det gør vel kravet lidt mindre.

Nå lad os se hvad der sker, men synes i hvert fald drømmene uanset hvad der sker, har fået ny næring med afslutningen på denne halvsæson, det nye stadion og alt det andet gode der sker... men nederlag i de næste 3 kampe? Hvordan er ser de så ud med optimismen?
49
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Præcis i fodbold er der så uendelig kort fra succes til fiasko - som fx det mesterskab som Bif var så tæt på overraskende at få - trods halve budget af fck.

Men Zorningers ledelsesstil passer slet ikke til dansk fodbold (vi kan godt tænke selv i DK) og det + den ikke danske indkøbspolitik har efterladt kæmpe problemer, og oven i også solgt ud af identiteten som ellers var stærk en gang i bif.

Hvis ikke fck havde været dygtige i Europa - havde Ståle også været en fiasko. De burde jo som Rosenborg have vundet DM-guld stort set alle sidste 20 år med et parenkelte Leicester år, hvor fx fcm, bif eller en 3 dukkede op.

Det er pt en større bedrift for AGF at blive nr 5 (i stærk konkurrence med AaB og OB mfl) end for FCK at vinde DM-guld.

Ebbe Sand, Johan Larsson osv er eksempler på når der går klub romantik i den. Omend jeg ikke betvivler Ebbe Sands evner - men måske han mangler lidt sportschef erfaring til så stor en rolle.

Men i Bif er hele problemet jo JBA (pengene er gode nok og han er sikkert en dygtig erhvervsmand). Men Oscar sagen siger jo alt om at han har hjertet så meget med i det, at han slår fornuften fra....

Bif har også AGF.problemet med at økonomien ikke står mål med omverdens forventinger - det er giftigt. Bif skal vinde guld - selvm de reelt er nr 3 i kr og øre. AGF skal blive nr 4, selvom vi reelt er nr 5-7. Begge klubber har i mange år ageret efter hurtig succes pga storhed i historiebøgerne i 80-90enre og under Laudrup. I begge klubber har man slet ikke ikke fået udbytte af talenterne. I bif har de ellers været der, men bare ikke brugt.

 
50
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
@ Steen
To gange ja:
Ja altid svært med kontrafaktatisk historie :-)
Ja det har du ret i - også efter Kurt A.

Man kan naturligvis køre meget rundt i den, men i hvert fald var en af årsagerne at man lod (nødtvunget) Kurt A (bankmand som han er) få pant i bedste spillere, og derved blev han lidt inhabil ift egne og klubbens interesserer.  Istedet for at han reel troede på sit projekt og var risikovillig i troen på det. Det blev også lidt 70% satsning fra hans side, synes ikke han smed 100% nok økonomi ind i det. Plus at alt skule ske for hurtigt med en del forkerte spillere, der ikke passede ordentlig ind, og spillestil der ikke var afstemt osv osv. Der manglede også en sportschef. En klar strategi.

De ejere der overtog efter Kurt A lavede vel også klassikeren med at købe aktierne, men ingen penge at investere for i driften fremover. jvf mediano med Dan Hammer.

Man glemte talentsiden siden slut 90erne, og har betalt prisen lige indtil nu.

Nå pyt det er vand under broen nu...

UANSET - Kapital eller ej.
DEN LANGE BANE

Så skal pengene naturligvis altid bruges med omtanke og godt købmandskab mht til at få driften til at balancere så godt man nu kan. Om det så er via indtjeningen på fodbolden, sideaktiviter eller kombi, kan man altid tage en længere analyse/diskussion om.

Et er i hvert fald sikkert placeringspenge, Europa-penge og transferindtægter svinger utrolig meget fra år til år - og netop derfor er det godt at have kapital så man kan se det hele over en længere årrække og ikke være tvunget ud i salg og besparelser, der koster dyrt på den lange bane.

Det er sådan set den lange bane der er afgørende for mig. Faktisk synes jeg klubben ledelsesmæssigt/organisatorisk og truppen rummer så meget kvalitet og talent, at den bare skal holdes sammen på så godt som muligt. Der er stort udviklingspotentiale de næste år i de unge.

Naturligvis med små justeringer. Bundu kan være svær at holde på. Julle og Anker skal måske videre til sommer. Bedre skydes af nu for hhv 100.000 og ½ mio+ til eventyr i australien, usa eller sydeuropa. Anker har også et godt navn i IFK og Sverige. Men kan også se de to forsætte til 2022 hvis de vil være trupspillere mere end start11 spillere. Julle må være klart 4. valg nu. Hvor Anker er en god indhopper og mand ved skader.

Generelt synes jeg vores start11 ikke er langt fra fcm og især bif - lige nu er den vel næsten bedre end bifs. Og bredden også god. Så  vi kommer ikke i top 3 fast ved at hente flere mellemvarespillere. Nu skal der talenter til med kæmpe potentiale - nogen findes gratis og billigt. Andre købes som Links og den type unge som fcm har været dygtige til at hente: Sørloth, Sanneh og dem de har pt.

Vi skal naturligvis aldrig ud i vilde brøndby indkøb uanset 100+ på bogen. Og VvV ringvrag skal vi heller ikke ud i. Og jeg var faktisk glad for at vi ikke fik Johan Larsson i sommers. Synes faktisk den type ældre ofte er dyr og større satsning, end de unge.

Synes dog også bif har hentet en del dygtige spillere til som de bare ikke er lykkes med - Vigen og Tibbling fx.
Simple Audio Video Embedder