Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - ramloser

2
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
De foregående indlæg lægger for mig at se op til, at det I ønsker, er en 12 til 15 millioner pr. profil og en lønomkostning, der matcher top 3.Jeg tror ikke, at klubben er gearet til dette lige nu, men et EL gruppespil kan naturligvis ændre forudsætningerne.
3
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
PC vil have god bredde og konkurrence, og selvom Hvidt ser spændende ud, er det nok den position pt sammen med Eske, hvor det vil blive mest spændende om afløseren er god nok på den lange bane. TK og Hvidt er trods stort talent - noget uprøvet.

Men enig en ny Amini type er vigtigst


En ny Aminitype lyder besnærende og er sikkert manges drøm. Jeg synes dog at du glemmer, at Amini var i en helt anden forfatning end nu, da han kom fra Randers.  Potentialet var der, men også mange udfald og tilsyneladende halvhjertede indsatser. Her kom DN til og fik hjulpet ham på det spor, hvor han nu er vores vigtigste offensivspiller. Men at finde een, der fra dag 1 kan matche Aminis nuværende styrke har vi næppe råd til.
4
Generelt / Sv: 10'ernes Flophold
Jeg vil lige tilføje en kommentar. Når en spiller flopper, er det ikke nødvendigvis hans egen skyld.  Ledelsen og træneren kan i den grå medvirke.medvirke. Fx er du købt som redningsplanke eller udviklingsspiller? Er den træner der ønskede dig blevet fyret? Har du været skadet? Osv.
5
Generelt / Sv: 10'ernes Flophold
Fint initiativ.  Nu har de forskellige trænere spillet forskellige systemer, men i en 4 3 3 er mine kandidater:
Whalley A. Nielsen Rask Putros Khoz Cavric Ikonnomidis Toutouh Moldskred Jeppe Kjær Riel. I en 4 4 2 erstatter jeg Kjær med Danielsson.
6
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Glem ikke at en overvældende mængde fans tryglede om, at hente Leon hjem og nogle sukker efter Jønsson. Jeg tror vi er et helt andet sted nu. På godt og ondt og måske vemodigt ser ledelsen efter spillere, der får 3 til fire år og så er det videre ud i den store verden for dem der har præsteret og en annulleret kontrakt for Floppene. Barskt men ser ud til at være opskriften der virker.
7
Generelt / Sv: Årtiers AGF Hold - ny metode
Fornemt initiativ. Her følger mit bud:

Målmand:

Grabara: 2
Staff: 3
Jova: 1

Højre back:
Munksgaard: 2
Mikanovic: 3
Juel-Andersen: 1

Venstre Back:
Højer-Nielsen: 3
Lumb: 1
Eckersley: 2

Centerforsvar:
Elez: 2
Backman: 3
Haaland: 1

Midtbane:
Amini: 3
Feilhaber 2
Jørgensen: 1

Angreb:
Peter Graulund: 3
Bundu: 1
Aron Johansson: 2

9
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Det vil naturligvis være fantastisk,  hvis ledelsen kan overbevise Amini om, at han ikke vil få samme status og betydning i en anden klub. Han blomstrer tydeligt som midtbanegeneral på vores niveau. Men i fx FCM vil han nok få en meget mere beskeden rolle.
10
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Der synes at være ret stor enighed om, at Amini og Bundu er svære at erstatte for en pris, der er realistisk i forhold til det budget, PC  har til rådighed. Med hensyn til mun sidebemærkning om nyt stadion: Den var forhastet. En grundigere argumentation vil jeg komme med på rette sted.
11
Kongelunden - nyt stadion / Sv: Nyt stadion / Ny Ceres Park
Foreløbig må jeg betragte det som en luftkastel. Den slags koster altid ++ og resten af kassen. Så må man acceptere lidt discount hist og her. Altså, vi har landets tredje fedeste stadion. Hvorfor ikke blot opdatere med nogle tidssvarende faciliteter til 20-30 milli? Især hvis prisen er et års hjemmekampe i Silkeborg - eller endnu værre Randers.
12
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
For mig at se er der kun et problem i transfervinduet. Hvem mister vi?. Bortset fra en back up for Eskelinen mangler vi jo ikke nogen. Vi er dækket ind på alle pladser i marken, på de fleste endog med en kvalificeret back up. Så det eneste, der kan give mig galopperende tyndskid, kighoste og en mellemsvær depression samtidig er: "Hvem bliver solgt?" De mest oplagte bud: Amini, Bundu og Højer kan vi næppe finde fuldgod erstatning for. Det vil i alt fald koste kassen. Men det vil måske også koste kassen at forlænge. Så alt i alt er det tæt på en lose-lose situation. Vi kan næppe misse slutspillet. Men bronzen kræver forlængelse med de nævnte, samt gerne Ankersen, tror jeg. Eller en kanin i PC's hat. Jeg frygter af princip intet , men alligevel... Lige nu ligger vi sgu til metal. Og EL. Jeg skrotter gerne det nye luftkastel af et stadion for til gengæld at se vores klub hjemføre metal.
14
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Mit dertil konstruerede regneark har længe vurderet,  at stregen under top 6 vil blive 38 pts. Weekendens kampe har flyttet prognosen til 37. Selv om alt kan ske i fodbold, tør jeg godt love, at top 6 er 99% sikker. Det må simpelthen ikke kikse. Hvis vi skal holde tredjepladsen efter 26 runder, siger prognosen 45 pts. Fx. 4 v 1u 3 t. Det er da bestemt inden for rækkevidde😊
18
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Stemninger vender. På Forum har der tidligere været  nervøsitet for, at for mange profiler vil blive solgt. Nu er der langt flere, der vil sende Højer, Anker, Amini og Bundu videre. Jeg håber selv på, at PC forlænger med mindst to af dem. Men han holder jo kortene tæt til kroppen.
19
Transfers / Sv: Transfervindue efterår/vinter 2019/2020
Nu bliver det sgu lidt nørdet, men reglerne for Premier League er i følge “Premier League handbook”

Citer
Available Minutes means the total number of minutes (excluding any periods(s) of injury or added time) played by the player’s club in its domestic league competition. For the avoidance of doubt, all minutes played by a club in competitions other than its domestic league competition are to be excluded.

Det må vel være antallet af minutter AGF har spillet i den hjemlige liga, og ikke antallet af minutter Bundu har spillet?

Citer
Reference Period means the twenty four (24) month period immediately preceding the date of the application for a Governing Body Endorsement unless the player is twenty one (21) or under at the time of the application for a Governing Body Endorsement when the reference period is reduced to the immediately preceding twelve (12) month period.

Referenceperioden er 2 år.

Citer
Required Percentage means:
• for National Associations ranked between 1 and 10 of the Aggregated FIFA World
Rankings, 30% and above;
• for National Associations ranked between 11 and 20 of the Aggregated FIFA World
Rankings, 45% and above;
• for National Associations ranked between 21 and 30 of the Aggregated FIFA World
Rankings, 60% and above; and
• for National Associations ranked between 31 and 50 of the Aggregated FIFA World
Rankings, 75% and above.

Danmark ligger nr. 13

Så umiddelbart behøver han ikke engang landskampe, han skal bare have spillet i en klub, der har spillet mindst 45% af deres minutter i de seneste 2 år i den bedste række, som jeg forstår det.

How does the work-permit process work for transfers?Som i Så mange andre temaer kan Brexit få betydning for engelsk fodbold. Hvis man allerede om en måned frigør sig fra EU reglerne, kan en mere restriktiv praksis indføres.
20
Generelt / Sv: AGFs egenkapital
Der er mange fine analyser i denne tråd. Et dunkelt punkt er dog, at en væsentlig del af den variable kapital ( spillerne) både er en omkostning og en potentiel indtægt (Den mulige transfersum). Derfor ikke sammenlignelig med regnskaber i virksomheder i andre brancher. Robert Skov er et godt eksempel på, at der genereres en væsentlig indtægt på den variable kapital
21
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg kan også huske at Randers som dømt til nedrykning sendte os ud i mørket på sidste spilledag.  Så at dømme SIF ude allerede nu, vil være meget farligt. De skal nu møde 3 tophold i træk, og mon ikke mindst et af dem undervurderer bundholdet. Forhåbentlig FCK.
22
Generelt / Sv: Q&A med Jan Schouby
Jeg har to spørgsmål.
1. AGF er inde i en positiv stime med 5 sejre i træk. Er det en ren tilfældighed eller har du et bud på en underliggende årsag?
2. Tror du, at tendensen fra netop afsluttede transfervindue med store udskiftninger i trupperne vil fortsætte? Hvad bliver konsekvensen, hvis det bliver normen at man udskifter alle spillere indenfor ca. 3 år ?
23
Kamptråde / Sv: kamptråd 19/20: OB - AGF, fredag d. 20.09.2019 kl. 19.00
Den enkle forklaring er ofte den rigtige.. Vi har større bredde end længe set.  Desuden virker det som en trup i harmoni med positive indbyrdes relationer
 Der er ikke flere fribilletter og aĺle er klar over, at der er skarp konkurrence på alle pladser. Selv om den mest løbestærke flås ud efter 56 min. holder de andre niveau.  Jeg kan ikke få hænderne ned
24
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2019
Jeg synes feks. at det er synd at traditions klubben ikke findes mere, det har de eftertrykkeligt smadret og det begræder jeg.
Har du lyst til at uddybe dén?
Jeg forstår ikke hvad du mener med, at de har smadret traditionsklubben. Altså i den tid jeg har været fuldblods AGF'er, har traditionen mest været nedrykninger, røde tal, uro på alle fronter og trænerfyringer. I min optik kan det ikke smadres hurtigt nok.
Men jeg ved godt, at AGF en gang for mange år siden, var en veldrevet fodboldklub, som dominerede i landets bedste række. Så kom kontraktfodbolden osv., og AGF var selvtilstrækkelig og reaktionær, og blev som en helt naturlig konsekvens sat af. Det er dét hul, op til nutiden, som Nielsen og PC er ved at lukke, som jeg ser det.

Som sagt: jeg er ikke stort begejstret for deres facon, især ikke JN's. Men resultaterne synes jeg ikke man skal kimse ad.
Hvis nogen smadrede klubben var det da den dedikerede, men inkompetente ledelse, som BSN stod for. Resultaterne taler for sig selv, såvel økonomisk som sportsligt. JN har udstukket en anden kurs, som I højere grad matcher tidens tendenser. Dem kan man så begræde, hvilket jeg i nogen grad selv gør. Jeg er også mere til det rene og uskyldige. Det finder man så i serieklubberne; men hvem gider serie 4, medmindre et kært familiemedlem spiller der?
30
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Til dem, der allerede nu bedømmer Eskelinen, vil jeg blot stilfærdigt sige: Det er da et spinkelt grundlag I bygger vurderingen på. Alle Clean Sheets med Backman på banen. En enkelt bommert og et par hæderlige indgreb i øvrigt. Jeg afventer stadig en mere stabil længerevarende periode. Ellers en fuldgod spiller ud -Stage- og to forrest på bænken dvs Guira og Sana. Resten af de solgte langt fra fast spilletid.  I stedet mindst 5, der presser sig på til startelleveren samt et par eksotiske ungersvende. I min bog et stort tital til PC
31
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
PC sagde også allerede på første arbejdsdag at vi fremover ville se danske, nordiske og engelsk talende spillere i truppen fremover. Holland er vel det nærmest man kommer et land i EU der minder om Norden.
Det betyder naturligvis en hel del, at de nye spillere forstår dansk eller engelsk. Bundu havde jo en del udfordringer og var reelt først integreret i truppen engang i løbet af 2018. OW virkede ikke helt fortrolig med engelsk. Fcm og FCN undgår dette ved at hente fra eget akademi.  Men for mange af de hold, der ligger omkring os i tabellen må der opstå sproglige problemer i fht til indkøbet af spillere fra nær og fjern. Ved standardsituationer har holdene et tegnsprog, men i åbent spil et st jo noget andet. Jeg husker for år tilbage en spiller, som havde svært ved at holde sin position som fløj. Til sidst brølede træneren: "Følg kridtstregen som en sporvogn ". I kan nok regne ud, hvilket øgenavn, denne spiller måtte slæbe rundt på.
32
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det er ekstremt svært at konkludere endeligt på vinduet. Hobro har laveste aktivitet (6 Ind 6 ud). Horsens i den anden ende med 11 Ind 13 ud.  Vi ligger faktisk kun lige over middel med 11 Ind 9 ud . Hvem er virkeligt forstærket?  Og hvem er bedst til at integrere mange.nye spillere? Her har vi dog 4, som allerede har vist superligaklasse. Men ellers synes jeg nok, at svaret blæser i vinden.
33
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det er ekstremt svært at konkludere endeligt på vinduet. Hobro har laveste aktivitet (6 Ind 6 ud). Horsens i den anden ende med 11 Ind 13 ud.  Vi ligger faktisk kun lige over middel med 11 Ind 9 ud . Hvem er virkeligt forstærket?  Og hvem er bedst til at integrere mange.nye spillere? Her har vi dog 4, som allerede har vist superligaklasse. Men ellers synes jeg nok, at svaret blæser i vinden.
34
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Enig i, at BIF er stærkt udfordret. Niels F. ser allerede slidt ud. Jeg tror ikke, at de er i top 6 ved vinterpausen, men så kommer der vel en mand med en papkasse. Ellers er det svært at vurdere, hvem der reelt er styrket efter diverse transfers. Klubberne har jo handlet mellem 7 og 13 spillere. Meget afhænger nu af, hvordan trænerne blander kortene med omkring 100 nye spillere i Suppen.
35
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Så er transfervinduet smækket i og vi kan begynde at spekulere eller fantasere om, hvem der har potentiale til top 6. Silkeborg, Lyngby, Hobro, Randers og Horsens ser ikke ud til at have styrket sig og får det svært. FCK og Fcm ser sikre ud. Så er der 7 tilbage til 4 pladser. Her ser jeg os som stærk kandidat ud fra udviklingen de seneste uger . OB  og AAB ser også stærke ud, så måske får Brøndby og FCN det svært i konkurrencen med Esbjerg?
36
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Så man kan godt - og med rette - gøre grin med Bendtners valg tidligere i livet, men jeg ser dette valg som det vel nok mest voksne han overhovedet kunne foretage, og jeg tror vi får en farlig Bendtner at se, når han kommer i form.
Eftersigende er det også ham selv der har presset på for skiftet og med en kun 4 måneder lang kontrakt er der virkelig pres på for at levere. Så tvivler også meget på, at der kommer en eneste historie om byture osv. Om han så kan nå at komme i ordentlig form er mere tvivlsomt.

Men kommer han i form er han med afstand den bedste angriber i ligaen.
Det virker som et underligt ægteskab. Den mest autoritære træner og en af de mest anarkistiske spillere. Der var også nogle, der troede, at Nicki Bille ville blive voksen, men de blev klogere. Jeg gætter på, at Bendtner får chancen som indskifter i et par kampe. Hvis han ikke leverer varen der, er han ude i kulden om 4 måneder. Næste stop måske Hobro i stedet for Kirkevold
37
Generelt / Sv: Hvor blev de af
I transfertråden har flere efterspurgt AJA. Han kommer dog ikketilbage til os, men er nu i OB
38
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Det er på papiret en ganske fin forstærkning, vi har fået de seneste to vinduer.
Vi mangler naturligvis at se AG, Diks, og Gift i aktion, før vi kender deres niveau. Det bliver spændende at se, om den støŕre bredde betyder, at DN på nogle pladser vælger rotationsprincippet eller han fortsætter med 11 foretrukne, som stort set spiller hver gang, de kan. Det giver større mulighed for at vælge en opstilling, som er skræddersyet til modstanderen. David har tidligere stået for, at holdet skal spille sit eget spil, men mod Esbjerg valgte han jo at indrette kæderne på deres spillestil. Et rent 12-tal til PC for de seneste to døgns arbejde.  Han har næppe sovet ud over tiden i flyet.
39
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Jeg vil tro at PC har en forkøbsaftale, det giver ikke mening at hente ham ind til en position hvor vi har 2 spillere, hvis ikke der var en mulighed for at kunne tilknytte ham permanent.

Med mindre man tænker Munksgaard og Anbo vil dække det godt ind om et år - måske efter Anbo har samlet spilletid et andet sted i mellemtiden.

Jeg har det lidt blandet med lejeaftale, men et tilstrækkeligt stort løft på en position hvor vi måske ikke er allerstærlest og hvor vi under alle omstændigheder mangler konkurrence, kan godt få det til at give mening. Jeg har det i øvrigt også sådan at jeg gerne ofrer et par kampe til talenterne hvis vi kan komme i top-6, det er altså vigtigt i den her sæson, men det er selvfølgelig en balancegang. Det bedste er dog hvis der er en forkøbsret og en realistisk mulighed for at holde på ham bagefter, frygten er at han skal bruge for megen tid på at komme tilbage fra sin skade og mentalt allerede er på vej et andet sted hen.
Det virker ret vildt. Hans CV indikerer naturligvis ikke, at vi kan købe ham om et år. Meningen må være, at han skal peake som en profil i SL i et år. Munksgaard må så bide tænderne sammen og håbe på at få pladsen tilbage, når Diks vender tilbage til Fiorentina.
40
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Vi kan vel snart konkludere på vinduet. Ud  er gået en uventet spiller, Stage, og en håndfuld forventede. Troede egentlig også at Ankersen, samt måske Højer og Amini var på vej videre. Men måske var der bare ikke de rigtige bud på dem. Ind er kommet 2 til startopstillingen, Links og NP. Det har dog vist sig, at Jon og Duncan er stærke kort til startelleveren. PM har fået konkurrence. Så samlet set er vi vel styrkede. Målmandsposten er  så en dark horse, men når det var umuligt at beholde Grbrara, er Eskelinen for mig at se en forstærkning  i fht. OW. Faktisk rigtig godt. Lidt underligt at DN ikke ville kommentere købet af Gift.  Er der lidt uro i kulissen? Jeg har på fornemmelsen, at DN gerne havde set andre typer indkøbt, men bygger det mest på DN's attitude.
42
Transfers / Sv: Transfervindue forår/sommer 2019.
Anyway er det ret morsomt, at PC mere eller mindre har bekræftet at gå efter Rygaard og så tager man rumpetten på kobbelet af eksperter og hentet en Sydafrika er.
49
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Katastrofe-regnskab: Brøndby bløder – Ekstra Bladet

Hold da op. 63-73 mill kr i forventet underskud. Med det forbrug, skal de snart bruge en ny mæcen.
Det er vildt de kan blive ved men allligevel siger rygterne at de vil være agressive på transfermarkedet.

De forsøger tilsyneladende at lave det "hop", hvor man investerer i truppen for at få den med i toppen og derefter skal/bør man kunne leve af spillersalg mv. Problemet er at de skifter ledende personer oftere end vi gør i GF og der ingen tålmodighed er. Gad vide om det ikke er sidste skud med Carsten V. Jensen men spørgsmålet er hvor lang tid og hvor mange midler han får......

Gad vide hvor mange penge der historisk er skudt ind i BIF af Kasi-Jesper og Jan Bech?
Tja, de har jo en emission i omegnen af 100 mill. ca. hvert 3. år. Så længe investorerne ikke bliver umyndiggjort (deres arvinger kunne sikkert godt ønske det), fortsætter det vel. Det er jo ikke forbudt at smide penge i rendestenen, hvis man har nok af dem. På den anden side kunne DBU vel stille nogle krav om, at uanset emissioner må en klub max. have et fastsat underskud. Lidt mærkeligt at tænke på, at FC Roskilde var nær konkurs og måtte opgive fuldtidsprofessionalisme på grund af et minus på 3,5 mill.
Simple Audio Video Embedder