Spring til hovedindholdet

Beskeder

Denne sektion tillader dig at se alle Beskeder lavet af denne bruger. Bemærk at du kun kan se Beskeder lavet i områder du har adgang til.

Beskeder - Di Stefano

1
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AaB - AGF, søndag d. 07.06.20 kl. 17.00
Mon ikke David trods alt prioriterer pokalkampen den 10. højere end ligakampen den 7. ?

Poulsen og Højer er ude, så der skal under alle omstændigheder ske udskiftninger, og mon ikke David vil blande kortene lidt anderledes.

Et bud kunne være: Eske, Munksgaard, Backman, Hausner/Tingager, Gersbach, Amini, Hvidt, Bundu, Patrick, Helenius, Ankersen.

Alternativt erstatter Blume Patrick i den traditionelle opstilling. Helenius og Ankersen bør få chancen fra start, og det samme kunne gælde Hausner og Hvidt. Links får sikkert også noget spilletid i løbet af kampen.

Med ovenstående udskiftninger kan David stille med den foretrukne start 11 i pokalkampen uden at svække holdet mærkbart i ligakampen.
2
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, torsdag d. 28.05.2020 kl. 19.00
Man kan se på resultatet på to måder. Det var et point til at sikre top 6. Det var to tabte points i kampen om top 3. Nu bliver der meget tæt kamp mellem fire hold.

Der var få lyspunkter i dag. God kamp af Hausner, Tingager, Højer og Poulsen. Fint mål af Patrick og godt indhop af Helenius. Blume og Amini var ikke i form. Det samme med Bundu og Jon, der tog mange dårlige beslutninger. Diks OK i et kvarter, men så var det slut. Endnu et drop af Eske. Lignede en dårlig premierekamp, hvilket det vel også var. Tror og håber på mere mod OB og AaB, der begge gerne vil spille fodbold.
3
Transfers / Sv: Transfervindue sommer 2020
Det bliver voldsomt interessant at se, hvad PC bringer ind, hvis som minimum både Amini, Ankersen og Thøgersen er væk til næste sæson. Måske lurer der også noget omkring Højer eller Gersbach. Diks er vel stadig et åbent spørgsmål og ikke mindst Bundu. Pyha. Han bliver svær at erstatte. Og sådan en gang corona gør vinduet endnu mere åbent end ellers. Det er købers marked, og der står vi vel ikke helt tosset.
5
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
A-holdet har åbenbart slået B-kæden 3-1 i den interne træningskamp i dag. Men hvordan stillede de to hold op, hvem gik ud, og hvem kom ind hvornår i kampen, hvem scorede, og hvem gjorde sig ellers bemærket?

Den officielle side dækker kun med godt og vel et minut, der viser David, mens to hold i røde og hvide trøjer render uskarpe rundt i baggrunden. Stiften har ikke haft adgang, de har i hvert fald ingen dækning. Det var den eneste testkamp før genstarten - og vi ved absolut ingenting. De mærkelige tider er ikke slut endnu.

————————
Kortene bliver stadig holdt tæt til kroppen, og det var sikkert også derfor, at der ikke blev fundet en anden modstander end Horsens til i dag.

På billederne kan man se, at Diks, Højer og Bundu var på A-holdet som ventet, og jeg mener også man lige kan ane Hausner og Poulsen. Så mon ikke de hvide var: Eske, Diks, Hausner, Tingager, Højer, Poulsen, Blume, Amini, Bundu, Patrick, Jon og de røde var TK, Munksgaard, Backman, Julle, Gersbach, Anbo, Hvidt, Duncan, Lunding/Links, Helenius, Anker.

Jeg vil godt vædde på, at minimum 10 af de 11 hvide er korrekte, med mindre der har været skader.
8
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Torsdag d. 28. maj kl. 19.00: AGF - Randers
Mandag d. 1. juni kl. 20.00: AGF-OB
Søndag d. 7. juni kl. 17.00: AaB - AGF

For at komme overvejelser imøde vedr AGF vs OB, så er det ikke entydigt en fordel at AGF har spillet mod RFC få dage forinden. AGF måske i lidt bedre kampform, men da det er så få dage forinden skal flere spillere måske roteres mens OB kan stille stærkeste.

Runde 26 spilles alle samtidig 7. juni kl 17, og de fleste andre spiller første kamp 1. juni som AGF gør mod OB.
Og torsdag-mandag er ikke vanvittigt. Hvad er jeres tanker: en fordel, ulempe, eller midtimellem?

Måske meget afhænger af resultatet i Randers-kampen.

Betyder ikke noget i negativ retning for os!!

Hvis der skal roteres, kan vi jo begynde med Backman og Munksgaard 😉
9
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg læser det samme hos FIFA og tolker det på samme måde: 3 “during the game”  forstået som “under kampen/spillet” og “also” forstået som “desuden” i pausen.
10
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Jeg læser reglen sådan, at man kun må foretage tre spilstop plus pausen til de 5 udskiftninger? Man kan f.eks. benytte sig af at skifte to spillere samtidig?
11
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
....der sigtes vidst med hovedvægten af kampe 2. pinsedag mandag d. 1. juni - derfor giver det god mening med GF-Randers fredag d. 29/5 - kunne dog forestille mig de hold så IKKE spiller om mandagen men måske først d. 2/6.....

Håber virkelig at man holder fast i det første udspil, der handlede om at rykke GFs første kamp frem til den 27. Der er ingen grund til at gøre det hele mere presset, end det nødvendigvis må blive fremadrettet. Der er næsten tre uger til den første kamp, og holdene skal under alle omstændigheder spille sig i form. Havde af samme grund håbet på, at man havde fremskudt det hele en uge.
12
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Stiften er bagud i.f.t. interviewet med Claus Thomsen på TV3Sport sent i aftes, hvor han meldte ud, at første kamp nok blev flyttet en dag eller to frem, så alle kan være klar til fælles start i weekenden den 31. maj.
13
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Ifølge Divisionsforeningen regner man med at første kamp bliver 1 dag eller 2 tidligere, så måske skal vi allerede være klar onsdag den 27. maj. Det bliver ikke et problem 😉.
14
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Nu er det vist på tide, at man får købt ind, så man kan gøre klar til at servere stadionplatten derhjemme foran tv-skærmen.
15
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Well, under alle omstændigheder begynder det da at lugte lidt af rigtige fodboldkampe ultimo maj. Sørgeligt hvis turneringerne og dermed placeringerne ikke kunne afgøres på ærlig vis. Tror på det nu.
16
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Så for dælen. Nu er de kreative på heden. Har i et par uger arbejdet med drive in fodbold med 2000 biler udenfor Arenaen med op til 10.000 tilskuere til to giga storskærme.
17
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Man er i går blevet enige om, at de nationale turneringer skal være afsluttet 30. juni.

Play off kampe til EM skal afvikles i juni, og finalerne i EL og CL skal spilles slut juni (foreløbige datoer 24. og 27. juni). Divisionsforeningen herhjemme er parate til at spille hveranden dag, hvis det skulle være nødvendigt 😉.
18
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Det forlyder, at der tirsdag træffes beslutning om, at EM udskydes til 2021 og EL og CL afbrydes, så de kan færdigspilles tidlig sommer, hvor der ikke bliver EM. Teoretisk er det vel også en mulighed, at man kunne gøre det samme med superligaen? Tror det desværre ikke.
19
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Randers, søndag d. 16.02.2020 kl. 16.00
DIFs opfordring til at suspendere alt de næste to uger kunne godt betyde, at ligaen lukker ned. Spørgsmålet er vel blot, om man lader GF og RFC spille deres udsatte kamp.

Hvis den spilles, ser det ud til, at både Bundu, Tingager og Juelsgaard er i spil til kampen på det nye græstæppe.
20
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Det var en rigtig møgindsats og et skuffende resultat i går, men nerverne sidder da virkelig udenpå kroppen hos nogle af fansene, når man nu maler alt sort.

Vi har indtil i går spillet 10 kampe i træk, hvor vi har vundet de 8 og spillet 2 uafgjorte. Er det allerede glemt efter 1 nederlag?

Der er en helt vild tæt kamp mellem 5 hold om 4 pladser, og det bliver et drama. Men vi ligger lige nu i toppen af denne gruppe og har en ekstra kamp i hånden. Så tag nu en dyb indånding inden amokløbet. Jeg er helt overbevist om, at vi kommer i top 6, og hvis det ikke skulle ske, vil jeg tage min straf og drikke en Mokai under afsyngelse af “Vi er hestene..... “ i den helt særlige toneart de blåblusede plejer at fremføre den i. Og Ankersen vil blive tvunget til at tage 2. stemmen.

Så, det kommer aldrig til at ske!
23
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Silkeborg - AGF, Mandag d. 09.03.2020 kl. 19.00
Virkelig et underligt rød kort til Backman. En dommerbrøler.

Derudover må man konstatere, at Ankersen brænder vanvittigt mange 100 % chancer, og at vi offensivt er et helt andet hold uden Bundu. Lunding greb slet ikke chancen, hvilket er ærgerligt.

Nu må vi håbe på, at vi kan få både Bundu og Tingager med i den næste meget afgørende kamp.
24
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Silkeborg - AGF, Mandag d. 09.03.2020 kl. 19.00
Så er der udtaget en 20 mands trup til i aften. Det er tæt på alle klare spillere. 3. målmand og Anbo er  ikke med. Desuden er Juelsgaard stadig skadet og det samme er tilsyneladende også Duncan eller ?

Tingager sorteres fra sammen med Amini, der blev far lørdag, med mindre han insisterer på at være med. Alternativt spares Bundu igen, men jeg tvivler. Så bliver det nærmere Diks eller Gersbach, hvis alle ellers er skadesfri og raske.
26
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Fire Superliga-spillere i coronakarantæne – Ekstra Bladet
3 spillere fra Lyngby og 1 fra Brøndby er i karantæne for Corona
Nu går det stærkt 16 spillere og ledere fra Brøndby og Lyngby i karantæne - profil vil have...

Som jeg forstår det primært ledere, og så 3 spillere fra hvert hold. Så måske ikke helt nok til at aflyse kampe

Er det ikke kun en spiller fra Brøndby?

Jo.
27
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Uheldigt i dag, men mon ikke vi på forhånd gerne ville have købt AaB i en semifinale for at møde Sønderjyske eller Horsens i en finale. Nu må vi bare vise, hvor meget vi vil have den pokal og bronzemedalje.
29
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Jo jo da, ekstratid i Horsens. Endnu en lille fin gevinst før på mandag. Mens vi venter på slutfløjt i det store tilløbsstykke (der er 1.161 tilskuere): Nogen bud på hvem af de to vi helst vil have videre?

SIF er svagest ifølge tabellen, men er betydeligt bedre offensivt end defensivt og kan lave ravage på sine gode dage. Det virker også som om, at kampe mod os motiverer SIF mere end ACH. Horsens er et ordinært hold, som man bare ikke skal give hjørnespark og indkast på sidste tredjedel af banen. Jeg er tilbøjelig til at gå med, at ACH i semifinalen er mest fordelagtigt for os. Deres chancer for at slå AaB eller SønderjyskE i en semifinale er nok også en tand større end SIFs.

Alt er vel OK nu, hvis vi bare ikke trækker AaB ude. Allerhelst en hjemmekamp på et fuldt stadion på en ny plæne.
30
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Lige nu går alt vores vej, så det er nu vi skal se på, hvad vi skal forbedre, for at det fortsætter:

Der skal til at arbejdes seriøst med dødbolde offensivt. Vi får stort set intet ud af frispark nær feltet, hjørnespark, lange indkast med videre.

I det tilsvarende defensive har Eskelinen store problemer med at fylde i feltet og komme ud til bolde. Desuden står han meget limet til stregen, når modstanderne har bolden. Der er mange situationer, hvor han let kunne nå frem og cleare situationer, hvor modstanderne nu uhindret får løb mod mål. Man kunne her lære meget af en Jesper Hansen, som hele tiden er og følger aktivt med i spillet ude på banen.
33
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Det er i dag vi skal vise, at vi har en hviledag mere end Esbjerg, har sparet spillere og i modsætning til EFB kan stille i stærkeste opstilling. Det skal give sejr.
35
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
I øvrigt tydeligt at Lunding ikke rigtig har spillet sin chance i pokalen

Jeg tror ikke det er et fravalg af Lunding. Nærmere bare at der roteres og alle mand skal i spil og have chancen.

Ja, truppen er efterhånden bare så bred og næsten skadesfri, så det er et “problem” at få alle relevante i spil. Blot til en bænkplads.
36
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Gersbach og Links er med i truppen i dag i stedet for Diks og Lunding. David vil have alle med i spil. Kunne vælge mellem alle bortset fra en Juelsgaard.
Tror David vælger alle profilerne til i dag. Spørgsmålet er, om Jon er klar til start eller ej.
37
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
I forhold til Gersbach, som har spillet fuld tid hidtil i pokalturneringen (og imo været bedste mand), så bemærker man jo, at han har været helt udenfor truppen i de seneste kampe, så jeg ved ikke om han kan være skadet. Men med Højer, Diks og Munksgård i truppen har vi selvfølgelig været dækket ind.

Men ellers tænker jeg stærkeste opstilling i morgen og igen mod SIF, hvor det er vigtigt at få vores bedste teknikere på banen. Der er jo også tid nok til at hvile.

Er ikke bekendt med, at Gersbach har været skadet. Da man normalt kun har en back på bænken, har man prioriteret at få Diks i spil først, da vi kun har dette halvår til at udnytte en forkøbsret.
38
Generelt / Sv: Sydbank Pokalen 2019/2020
Det er noget interessant, hvilken rotationsplan David fik sat i gang mod Hobro. Det må afgjort være fordi, at han vil have en ekstra stærk opstilling tirsdag, og det spiller selvfølgelig også ind, at der nu skal afvikles ligakampe den 9., 12. og 15. marts.

Hvis opstillingen både skal være stærk og alligevel også give pause til nogle nye, kunne et bud mod Esbjerg være:

Eske
Munksgaard - Backman - Tingager - Gersbach/Højer
NP - Duncan/Blume - Amini
Bundu - PM - Jon/Links/Ankersen

De sparede spillere mod Hobro skal i spil, og vores australske U-spillere skal jo også i gang på et tidspunkt.

Hvordan der skal skånes i rækken SIF, RFC og OB er svært at gennemskue, men det må være noget med at lade et par forskellige fra idealopstillingen sidde over i hver kamp. Den store åreladning mod Hobro lykkedes ikke, og der er ikke råd til flere “unødvendige” tab lige nu, hvor vi nok er det hold i top 6, som spillemæssigt har stået svagest.
39
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Hobro, Fredag d. 28.02.2020 kl. 19.00
At have 6 mand på bænken, der normalt ville kunne starte inde, er dristigt men sådan set ok. Især i forsvaret. Man da man efter første halvleg kan se, at der skal individuelle kvaliteter til at åbne forsvaret op, kommer indskiftningerne for sent. Davids satsning kostede 2 points, og det var dumt, for EFB har endnu kortere restitution og vil måske ikke engang satse på pokalen.
40
Generelt / Sv: Superligaen 2019/2020
Tak til FCK for at gøre det lidt nemmere for GF at komme i Europa.

Jeg har min helt personlige målsætning/drøm for de to kommende år: Vi skal i Europa. I år vil det kræve en tredieplads eller pokalen og næste år en fjerdeplads eller pokalen. Ambiøst men ikke umuligt. Og man har altid lov til at drømme. Men så skal vi nok også kunne holde på hele truppen minimum et halvt år mere og så forstærke truppen en lille smule, så den også er rutineret nok i bredden. For tegningen ligger i den unge og brede trup. Og jeg trænger til at komme ud at rejse 😉. Dream on.
41
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Hobro, Fredag d. 28.02.2020 kl. 19.00
DN er i den fordelagtige situation at han kan holde spillere ude der muligvis ikke er klar til at spille 90 minutter, så han kan vælge sine 3 indskiftninger helt frit. Det betyder nok at Jon fortsat er ude, Amini nok også, desuden kan Bundu også starte på bænken. Det kunne give en opstilling som denne:

Eskelinen
Munksgaard - Backman - Tingager - Højer
Hvidt - Poulsen - Blume
Lunding - Mortensen - Ankersen

Med 11 startere der kan spille 90 minutter, er der ingen tvungne udskiftninger, så han kan vælge offensive indskiftninger som Helenius, Amini, Bundu eller Jon hvis der skal jagtes et resultat. Mere kontrollerende indskiftninger hvis en stilling skal beskyttes som Dicks, Hausner eller Amini. Eller restitutionsudskiftninger hvis der er en komfortabel føring.

Stiften plejer at være ret gode til at ramme start 11, og deres bud i dag er genvalg fra sidst.
42
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Hobro, Fredag d. 28.02.2020 kl. 19.00
Jeg er ret sikker på, at David stiller med det hold, han mener er stærkest på dagen. Og gør det samme på tirsdag. Man skåner ikke spillere efter en kamp.
I.f.t. pokalen står Esbjerg ikke stærkere end os. Tværtimod. De spiller lørdag og har endnu mindre restitutionstid. Desuden er det svært at vide, hvor meget de tør satse på pokalen i deres situation.
43
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: AGF - Hobro, Fredag d. 28.02.2020 kl. 19.00
Vi er naturligvis stærkere, helt specifikt mod AGF. Simon Jacobsen var elitesvømmer i sine unge år, mens Putros og Agmedhodzic var decideret bange for vand. Og da jeres bane jo er at sammenligne med Florida Keys, er det vigtige egenskaber, som er bragt ind i truppen. Yderligere er vi selvfølgelig glade for, at ingen af de større profiler har forladt os endnu.
Hehe. Banens beskaffenhed kan godt få lidt at sige selvom den har været dækket over. Den får lov at få en sidste kamp og forhåbentlig kan den holde nogenlunde til en hel kamp inden den bliver skiftet.

Hobro er svækkede af at Agmedhodzic er rejst, men det er også udmærket Babayan er i karantæne, men jeg tror ikke vi skal spekulere i at give reserverne spilletid og der er vel heller ikke grund til at spekulere i den slags før vi rammer de uger med den udsatte kamp og pokalkamp. Der er så også spillere der kan komme ind ift Horsens-kampen, som man ikke bare ville kalde reserver.

Det er allerede nu, at det er Hobro fredag i ligaen og pokalen mod Esbjerg tirsdag, så der skal tænkes i aflastninger.
44
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Fantastisk med tre points i en dårlig kamp men med en hårdt tilkæmpet sejr.

Point til spillerne i denne kamp:

10: Bundu
7: Backman, Højer
4: Munksgaard, Hvidt, Poulsen, Patrick
2: Eske, Tingager, Blume, Ankersen

Kommentarer: Bundus topniveau er højt fra start trods problematisk opstart. Eske og Tingager gør desværre igen forsvaret usikkert. Blume spillede på et så lavt niveau, at det er så længe siden, at man knap kan huske, at han kan spille så dårligt. Efter gode kampe i opstarten spillede Ankersen på en måde, hvor man godt kan forstå, hvorfor man ikke allerede har forlænget.

Der er kampe igen allerede fredag og tirsdag, så mod Hobro kunne den hedde:
Eske, Diks, Backman, Hausner, Højer, Poulsen, Amini, Blume, Bundu, Patrick, Jon. Men hvis jeg kender David, bliver det sikkert de samme 11 😉.
46
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Blume, Ankersen og Bundu havde nogle rigtigt gode aktioner, men godt nok også nogle mystiske aktioner der ikke ligner dem. Mon ikke det var præmiere rust der skulle banke af, en tung ujævn bane og et Horsens hold der var super opsatte på at revanchere midtuge kampen i Farum. De ville nok have lykkedes med det mod de fleste andre hold, men ikke mod et godt sammentømret AGF hold der ikke imponerede spillemæssigt, men imponerede voldsomt resultatmæssigt, og det er trods alt det vigtigste.

Bundu var en enmandshær, men vi er mildest talt ikke enige om de to andre. I mine øjne kæmpede Blume og Ankersen om at lave flest fejl og ramte nærmest intet. Kun Tingager kunne konkurrere med dem om at være holdets dårligste.
47
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Ja - vi spiller ikke specielt godt og har et hav af fejlafleveringer på midtbanen. Gid vi lige er klar på at steppe op (igen) og svinge taktstokken over kampen - der er ingen grund til at overlade så meget til Horsens.

Nu har jeg kun set det på en lille skærm men er det Hvidt og Blume der bliver ved med at fejle?

I mine øjne mest Blume og Ankersen.
48
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Jeg forstår ikke den her nøjsomhed. Vi skal vinde over Horsens, og det gør vi også. Ikke så meget pis.

Og ja ja, så kan det udvikle sig sådan, at et point er tåleligt eller ligefrem tilfredsstillende. Det er mere mentaliteten: Hvis vi kan leve med uafgjort her, kan vi så også gøre det hjemme mod Hobro? Er vi blevet bange for SIF, fordi de tog point fra FCK og endda har hjemmebane? Hvis Horsens ikke er must-win, hvilken kamp er så? Og hvis ingen kampe er must-win, hvor skal medaljerne så komme fra? Eller måske bare pladsen i top-6?

Det der har bragt os så langt i denne sæson er netop, at vi har gået efter de tre points. Og det skal vi især gøre i de næste 6 kampe. Ikke ved at spille naivt offensivt, men ved at have en god organisation, som er blevet rigtig dygtig til at genvinde tabte bolde.
49
Generelt / Sv: Artikler om spillerne og klubben 2020
Er der nogen der ved hvor kæresten er fra? Hvis hun er dansk kunne det måske gøre at hun også gerne vil vente lidt med at flytte udenlands med den lille ny. Såmænd også alligevel, det er måske ikke så nemt at rende rundt på barsel et sted man ikke kender nogen eller endda taler sproget.

Under alle omstændigheder synes jeg det er fint PC er villig til at betale noget af det man ellers også kunne komme til at lægge for en erstatning, så vi kan bevare noget kontinuitet (det skal selvfølgelig stadig hænge sammen for os, men det tror jeg PC har styr på.) I så fald er gevinsten ved at rejse jo lidt mindre for Amini og AGF vil selvfølgelig stadig være villig til at sælge ham når det rigtige tilbud kommer som også passer til ham. Det vil også være et stærkt signal for klubben at sende at forlænge med en bærende spiller.

Aminis kæreste, Natalie, er australier, og er den “der er hjernen bag Musti”, som Zach er citeret for at sige.
50
Kamptråde / Sv: kamptråd 2019-20: Horsens - AGF, Mandag d. 24.02.2020 kl. 19.00
Jeg har nok været med for længe, for frygten for denne uge ligger i baghovedet. Vi har en mulighed for at distancerer alle øvrige hold med 6 point og samtidig hente 6 point på sølvmedaljen inden nogen af de andre hold overhovedet skal i aktion, men det ville bare være meget AGF'sk at smide den unikke chance...

I forhold til Horsens må man forvente en trodsreaktion, men de har dog også markante mangler i offensiven. Deres defensiv bliver svær at bryde op, men mon ikke vores aggressive pres sikrer os nogle gode omstillinger, hvor vi må være klart bedst på fart i både spil og løb.

Jeg tror ikke det bliver kønt i aften på en notorisk ringe bane, men vi har et hold der både kan fighte og spille flot fodbold, så jeg er alligevel fortrøstningsfuld - det er længe siden Bo H er lykkedes med at hive noget uventet op af hatten og uden det, er Horsens et af de dårligste mandskaber i superligaen...lad os håbe han ikke har opfundet den dybe tallerken denne uge

Du har helt ret. Når man har været med for længe, tror man næsten ikke på, at det kan blive ved med at gå så godt, som det faktisk gør lige nu på alle planer. Vi kender den som mod SIF: Smukt vejr hjemme mod ligaens dårligste hold med udsolgt og mere til, og så taber vi Gud døde mig, som vi plejer.

Jeg tænker, at den aflyste sæsonstart må være straf og advarsel nok. Så i dag vil vi vinde 🙂.
Simple Audio Video Embedder